Dodaj do ulubionych

Rosja: w 2006 roku zarejestrowano 370 tys. zara...

06.03.07, 12:34
i komu mięso bedziemy sprzedawać? szybciej tennaród sam się załatwi niż
rakiety wycelują
Obserwuj wątek
    • zigzaur "Biezopasnowo ..ija niet!" 06.03.07, 18:59
      Tak to brzmi?
      • hohlik3 pap 06.03.07, 19:59
        wylecza ludzi, stac ich
        i niech pap poda obiektywne informacje bo te szacunki sa z czasow kryzysu
        • borrka Kryzys w 2006 roku ? 06.03.07, 22:17
          Ja sie oczywiscie zgadzam, ale wy radzieccy zawsze mowiliscie, ze to byl pelny rozkwit ...
    • hohlik3 na ukrainie sytuacja juz znacznie sie poprawila 06.03.07, 19:59

• surykatka333 Re: Rosja: w 2006 roku zarejestrowano 370 tys. za 06.03.07, 22:20
      Pełno na rosyjskich stronach jest artykułów o Aids
      wiecej się chyba pisze w Rosji o Aids jak o Polsce
      ale Putina nie obchodzi to że coraz więcej
      ludzi się zaraża w Rosji go tylko obchodzi
      Embargo na Polske i inne bzdury.
      www.pravda.ru/districts/
    • borrka A ja zycze Rosji, by pozbyla sie AIDS. 06.03.07, 23:51
      Ale nie moge udawac, ze nie dostrzegam zjawiska.
      AIDS w Rosji nie ma, bo MY czekisci mowimy, ze nie ma.
      • borrka Re: A ja zycze Rosji, by pozbyla sie AIDS. 06.03.07, 23:58
        Wlasciwie nie MY.
        Ja pracuje dla Mosadu.
        • zigzaur Re: A ja zycze Rosji, by pozbyla sie AIDS. 07.03.07, 13:07
          Najlepszym sposobem na pozbycie się AIDS w Rosji jest pozbycie się lawinowo
          narastających nosicieli. Ich prawdziwa liczba jest wielokrotnie większa.
          Prawdopodobnie szykowany jest program radykalnej redukcji chorych na AIDS (coś w
          stylu Wielkiego Głodu).
          • hohlik3 Re: A ja zycze Rosji, by pozbyla sie AIDS. 07.03.07, 13:10
            a zigzaur zna najlepeij liczbe chorych
            zacznij scigac Simona Mola
            na marginesie dodam ze terapie aids choc drogie to coraz tansze i skuteczniejsze
            biednych krajow niestety dlugo jeszcze nie bedzie stac np Suazi
            • meerkat1 Re: A ja zycze Rosji, by pozbyla sie AIDS. 07.03.07, 13:55
              "Rosjanie powaznie sie przymiezaja do
              ograniczenia eksportu ropy do minimum a stawiaja na prod juz przetworzone;)"

Przetworzone, przepraszam, gdzie? W bimbrowni?

• zigzaur Re: A ja zycze Rosji, by pozbyla sie AIDS. 07.03.07, 15:22
                We własnym organizmie. Pod wpływem chorobotwórczych bakterii powstaje ropa.
                Siarki w niej nie brak.
              • hohlik3 Re: A ja zycze Rosji, by pozbyla sie AIDS. 08.03.07, 19:39
                o rosyjskie bimbrownie nie martw sie
                martw sie wtedy skad Polska wezmie rope
                haha
        • hohlik3 Re: A ja zycze Rosji, by pozbyla sie AIDS. 07.03.07, 13:08
          w takim razie trzymaj ksciuki za nowego prezia liberala Niedzwiedzowatego;)z jego wielkimi programami w swere socjalna
          ja narzie pozostane przy "silowniku" Iwanowie
          A wogole modlmy sie za przyjazn polska radziecka, co ja plote unijno rosyjska
          moze w przyszlosci dzieki temu bedziemy mieli fory na produkty nafrowe, juz nie surowce bo Rosjanie powaznie sie przymiezaja do ograniczenia eksportu ropy do minimum a stawiaja na prod juz przetworzone;)
          • zigzaur A ja życzę AIDS. by uwolnił świat od Rosji. 07.03.07, 15:23
            Tak dla przekory ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))
            • meerkat1 Re: A ja życzę AIDS. by uwolnił świat od Rosji. 07.03.07, 16:07
              Ja tam nie zycze. Wystarczy grozba nieuchronnej zoltej zarazy, ktora juz
              zaczyna wkradac sie z poludnia, od strony Harbinu i zmierzac w kierunku
              Chabarowska. Na razie jest to glownie wirus Mandzur, ale w okolicach Nachodki
              zarejestrowano juz pierwsze przypadki wystapienia duzo grozniejszej odmiany Han.
              • hohlik3 Re: A ja życzę AIDS. by uwolnił świat od Rosji. 08.03.07, 19:46
                no ladnie jesli Wladywostok lezy na polnoc od Harbinu to wspolczuje
                hehhe
                to nie zaraza, to blogoslawienstwo:)
                w Polsce tez ich bedzie troche, i dobrz
                co za rasizm "zolta zaraza"
                • meerkat1 Re: A ja życzę AIDS. by uwolnił świat od Rosji. 09.03.07, 07:58
                  Hospody!

To Chinczycy posuwaja sie na wschod?

Ach , coz za ulga! :-)
                  • hohlik3 Re: A ja życzę AIDS. by uwolnił świat od Rosji. 09.03.07, 11:51
                    o dziwo bardzo slabo posowaja sie
                    swoja droga chinczycy to wspaniali ludzie(uogoolniam), sa bardzo dobrymi pracownikami z bogata kultura, co wazne staja sie patriotami kraju w ktorym zyją...
                    Migracja japonska rowniez by sie przydala ;)
                    Co do migracji do Rosji to jest plan na przyszlosc, i w dobie globalizacji bardzo realny do realizacji, ale ja jako agent nie moge ujawnic szczegolow;))))))))0
                    • meerkat1 Re: A ja życzę AIDS. by uwolnił świat od Rosji. 09.03.07, 14:49
                      Migracja japonska rowniez by sie przydala ;)

Jak Wyspy Kurylskie zwrocone zostana Japonii, to ich mieszkancy na pewno
                      wyemigruja do Rosji. :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka