baretto 06.03.07, 12:34 i komu mięso bedziemy sprzedawać? szybciej tennaród sam się załatwi niż rakiety wycelują Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hohlik3 pap 06.03.07, 19:59 wylecza ludzi, stac ich i niech pap poda obiektywne informacje bo te szacunki sa z czasow kryzysu Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Kryzys w 2006 roku ? 06.03.07, 22:17 Ja sie oczywiscie zgadzam, ale wy radzieccy zawsze mowiliscie, ze to byl pelny rozkwit ... Odpowiedz Link Zgłoś
surykatka333 Re: Rosja: w 2006 roku zarejestrowano 370 tys. za 06.03.07, 22:20 Pełno na rosyjskich stronach jest artykułów o Aids wiecej się chyba pisze w Rosji o Aids jak o Polsce ale Putina nie obchodzi to że coraz więcej ludzi się zaraża w Rosji go tylko obchodzi Embargo na Polske i inne bzdury. www.pravda.ru/districts/ Odpowiedz Link Zgłoś
borrka A ja zycze Rosji, by pozbyla sie AIDS. 06.03.07, 23:51 Ale nie moge udawac, ze nie dostrzegam zjawiska. AIDS w Rosji nie ma, bo MY czekisci mowimy, ze nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Re: A ja zycze Rosji, by pozbyla sie AIDS. 06.03.07, 23:58 Wlasciwie nie MY. Ja pracuje dla Mosadu. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: A ja zycze Rosji, by pozbyla sie AIDS. 07.03.07, 13:07 Najlepszym sposobem na pozbycie się AIDS w Rosji jest pozbycie się lawinowo narastających nosicieli. Ich prawdziwa liczba jest wielokrotnie większa. Prawdopodobnie szykowany jest program radykalnej redukcji chorych na AIDS (coś w stylu Wielkiego Głodu). Odpowiedz Link Zgłoś
hohlik3 Re: A ja zycze Rosji, by pozbyla sie AIDS. 07.03.07, 13:10 a zigzaur zna najlepeij liczbe chorych zacznij scigac Simona Mola na marginesie dodam ze terapie aids choc drogie to coraz tansze i skuteczniejsze biednych krajow niestety dlugo jeszcze nie bedzie stac np Suazi Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: A ja zycze Rosji, by pozbyla sie AIDS. 07.03.07, 13:55 "Rosjanie powaznie sie przymiezaja do ograniczenia eksportu ropy do minimum a stawiaja na prod juz przetworzone;)" Przetworzone, przepraszam, gdzie? W bimbrowni? Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: A ja zycze Rosji, by pozbyla sie AIDS. 07.03.07, 15:22 We własnym organizmie. Pod wpływem chorobotwórczych bakterii powstaje ropa. Siarki w niej nie brak. Odpowiedz Link Zgłoś
hohlik3 Re: A ja zycze Rosji, by pozbyla sie AIDS. 08.03.07, 19:39 o rosyjskie bimbrownie nie martw sie martw sie wtedy skad Polska wezmie rope haha Odpowiedz Link Zgłoś
hohlik3 Re: A ja zycze Rosji, by pozbyla sie AIDS. 07.03.07, 13:08 w takim razie trzymaj ksciuki za nowego prezia liberala Niedzwiedzowatego;)z jego wielkimi programami w swere socjalna ja narzie pozostane przy "silowniku" Iwanowie A wogole modlmy sie za przyjazn polska radziecka, co ja plote unijno rosyjska moze w przyszlosci dzieki temu bedziemy mieli fory na produkty nafrowe, juz nie surowce bo Rosjanie powaznie sie przymiezaja do ograniczenia eksportu ropy do minimum a stawiaja na prod juz przetworzone;) Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur A ja życzę AIDS. by uwolnił świat od Rosji. 07.03.07, 15:23 Tak dla przekory ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: A ja życzę AIDS. by uwolnił świat od Rosji. 07.03.07, 16:07 Ja tam nie zycze. Wystarczy grozba nieuchronnej zoltej zarazy, ktora juz zaczyna wkradac sie z poludnia, od strony Harbinu i zmierzac w kierunku Chabarowska. Na razie jest to glownie wirus Mandzur, ale w okolicach Nachodki zarejestrowano juz pierwsze przypadki wystapienia duzo grozniejszej odmiany Han. Odpowiedz Link Zgłoś
hohlik3 Re: A ja życzę AIDS. by uwolnił świat od Rosji. 08.03.07, 19:46 no ladnie jesli Wladywostok lezy na polnoc od Harbinu to wspolczuje hehhe to nie zaraza, to blogoslawienstwo:) w Polsce tez ich bedzie troche, i dobrz co za rasizm "zolta zaraza" Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: A ja życzę AIDS. by uwolnił świat od Rosji. 09.03.07, 07:58 Hospody! To Chinczycy posuwaja sie na wschod? Ach , coz za ulga! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hohlik3 Re: A ja życzę AIDS. by uwolnił świat od Rosji. 09.03.07, 11:51 o dziwo bardzo slabo posowaja sie swoja droga chinczycy to wspaniali ludzie(uogoolniam), sa bardzo dobrymi pracownikami z bogata kultura, co wazne staja sie patriotami kraju w ktorym zyją... Migracja japonska rowniez by sie przydala ;) Co do migracji do Rosji to jest plan na przyszlosc, i w dobie globalizacji bardzo realny do realizacji, ale ja jako agent nie moge ujawnic szczegolow;))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: A ja życzę AIDS. by uwolnił świat od Rosji. 09.03.07, 14:49 Migracja japonska rowniez by sie przydala ;) Jak Wyspy Kurylskie zwrocone zostana Japonii, to ich mieszkancy na pewno wyemigruja do Rosji. :-) Odpowiedz Link Zgłoś