Dodaj do ulubionych

Krawczyk o zarzutach Leppera: To próba ratowani...

11.03.07, 16:13
A rzeczywistosc jest taka,ze jedno drugiego warte.
Obserwuj wątek
    • ostra_siostra Krawczyk o zarzutach Leppera: To próba ratowani... 11.03.07, 16:17
      Lepper: Cała ta afera jest dmuchana.
      Trudno się nie zgodzić...
      • mcov Polski rzad - inteligencja zoliborska wspierana 11.03.07, 16:39
        kryminalistami ze wsi
        • kazimierz4031941 Re: Polski rzad - inteligencja zoliborska wspiera 11.03.07, 17:34

jakie
          • pirulo Re: Polski rzad - inteligencja zoliborska wspiera 11.03.07, 17:59
            Faktycznie warci są siebie nawzajem... Przykre to ale prawdziwe...

dobra publicystyka o polityce
        • a.k.traper To odpady z PRL-u, IV kategorii. 11.03.07, 18:58
          a reputacja? Jaka reputacja? Rydzyk ich kapłanem, cyniczni krętacze i
          polityczne szambo. "Same swoje"
      • sumienie.lk A Jarosław Kaczyński nadal rżnie głupa i udaje... 11.03.07, 17:23
        że wciąż buduje nam nową moralność... I widocznie pajac uważa, że może nam
        nadal ciemnotę wciskać.
        • kazimierz4031941 Re: A Jarosław Kaczyński nadal rżnie głupa i udaj 11.03.07, 17:38

szanowny internauto.są inteligęci którym słoma wystaje z butów.są orły którym
          wystawają kacze dzioby z orlich piór.
          • pantanal Krótka i celna charakterystyka pisowców 11.03.07, 18:11
            kazimierz4031941 napisał:
            >
            > szanowny internauto.są inteligęci którym słoma wystaje z butów.są orły którym
            > wystawają kacze dzioby z orlich piór.
          • rtg Re: A Jarosław Kaczyński nadal rżnie głupa i udaj 11.03.07, 18:21
            kazimierz4031941 napisał:

>
            > szanowny internauto.są inteligęci którym słoma wystaje z butów.są orły którym
            > wystawają kacze dzioby z orlich piór.

piór, które nakradli z pomocą "TELEGRAFU"

• romano33 Rządy hołoty 2x miały szanse na udowodnienie 11.03.07, 18:26
              win Kaczysnkich za TEPEGRAF. Okazało się, że to prowokacja wymierzona w PC.
              • rtg Re: Rządy hołoty 2x miały szanse na udowodnienie 11.03.07, 18:32
                romano33 napisała:

> win Kaczysnkich za TEPEGRAF. Okazało się, że to prowokacja wymierzona w PC.

masz 100% pewność? bo ja mam 99% pewności że mam rację...
                • romano33 Re: Rządy hołoty 2x miały szanse na udowodnienie 11.03.07, 19:36
                  rtg napisał:

> masz 100% pewność? bo ja mam 99% pewności że mam rację...

Mam pewność 100 procentowa.
      • firma-ekipa Przekrety cham i wrchoła 11.03.07, 18:29
        Link do pliku: voila.pl/7b9m4/?1
        klikać na czerwone Zobowiazania są aktualne
      • jurekpy istnieje jednak pewna różnica.... 11.03.07, 18:47
        pomiędzy panią Krawczyk a panem Lepperem.Pani Krawczyk jest osoba całkowicie
        prywatną natomiast Andrzej Lepper piastuje stanowisko Wicepremiera Rządu mojego
        kraju.Panią Krawczyk mogę zrozumieć,jest tylko kobietą uwikłaną w aferę
        natomiast postawa Leppera to nie tylko jego prywatny problem.
        • 1aka Re: istnieje jednak pewna różnica.... 11.03.07, 19:21
          jurekpy napisał:

> istnieje jednak pewna różnica
          > pomiędzy panią Krawczyk a panem Lepperem.Pani Krawczyk jest osoba całkowicie
          > prywatną natomiast Andrzej Lepper piastuje stanowisko Wicepremiera Rządu mojego
          >
          > kraju.Panią Krawczyk mogę zrozumieć,jest tylko kobietą uwikłaną w aferę
          > natomiast postawa Leppera to nie tylko jego prywatny problem.

Nie wiemy, ale powiedzmy że wypowiedziane zostało zdanie:
          "Jak ty mi dasz to ja ci dam".
          Jeżeli powiedziała to K do L, to była to próba przekupstwa => winna K.
          Jeżeli powiedział to L do K, to było to zmuszanie do usług seksualnych => winny L.

L wielokrotnie wyłaził z szamba, którego Rydzyk nie będzie nazywał perfumerią.
          Nie mam w sobie jednak tyle tolerancji, by traktować K jako "kobietę uwikłaną w aferę".
    • grisza14 Gazeto, czy mozna bylo stoczyc sie nizej? 11.03.07, 16:17
      • kol.3 Re:Gazeta się nie stoczyla... 11.03.07, 16:19
        stoczyły się elyty.
        • swan_ganz Re:Gazeta się nie stoczyla... 11.03.07, 16:23
          > stoczyły się elyty.

odwaliło wam? To Lepper czy ten drugi wieprz - łyżwa byli dla was
          kiedykolwiek "elytą"?
          • kol.3 Re:Gazeta się nie stoczyla... 11.03.07, 16:33
            "Elyta" jest określeniem mocno mocno ironicznym, drogi swanie. Mówi się tak o
            ćwokach które dostały się na wysokie stanowiska. Piszesz z zagranicy jak
            rozumiem.
            • dorotahgw Re:Gazeta się nie stoczyla... 11.03.07, 17:20
              tak, z ciepłych krajów, podobnie jak ty.
          • kazimierz4031941 Re:Gazeta się nie stoczyla... 11.03.07, 17:44

trafne pytanie.odpowiadz prosta.wykastrować.
      • tetradrachma Re: Gazeto, czy mozna bylo stoczyc sie nizej? 11.03.07, 16:30
        czy sądzisz, że GW powinna "usiąść" na głowach Leppera, Kaczorów i Rydzyka ?!
      • rtg Re: Gazeto, czy mozna bylo stoczyc sie nizej? 11.03.07, 18:23
        mozna, wstepując do PiS'u
      • john_jasny Re: Gazeto, czy mozna bylo stoczyc sie nizej? 12.03.07, 05:54
        grisza14 napisal:
        Gazeto, czy mozna bylo stoczyc sie nizej?
        =========================================================
        Mozna, jestes tego zywym przykladem.

• kol.3 Re: Krawczyk o zarzutach Leppera: To próba ratowa 11.03.07, 16:17
      Panie L., jak się kogoś p.... , to mu się płaci za milczenie . Cyniczne ale
      prawdziwe. Brak BHP kosztuje.
    • jerzyst Lepper nadal nie rozumie sprawy. Pogrąża się ... 11.03.07, 16:20
      na zarzuty, że ktoś gwałci on broni sie, że ten sfałszował dokument o zarobkach
      (nomen omen kredyt spłacony właściwie). Prokurator nie kiwnie palcem bo
      zainteresowany (bank) nie wystąpi bo nie ma podstaw.
      To tak jak morderca powie, że inny też zamordował wiec jest ok.
      • koloratura1 Re: Lepper nadal nie rozumie sprawy. Pogrąża się 11.03.07, 17:10
        jerzyst napisał:

>
        > To tak jak morderca powie, że inny też zamordował wiec jest ok.

Lepiej: to tak jak morderca powie, że inny też przechodzi jezdnię na czerwonym
        świetle.
      • jankbh Lepper jest out 11.03.07, 17:13
        Lepper musi byc w desperacji, jezeli chwyta sie pomyslów spreparowanych przez
        Lyzwinskiego. Przeciez tenze juz przedstawial nowych swiadków, niezbite dowody
        i caly czas coraz cieniej. Lepper powinien zmienic kumpli, ze tez mu spece od
        PR nie doradzili.
        • 1aka Re: Lepper jest out 11.03.07, 17:15
          jankbh napisał:

> Lepper powinien zmienic kumpli.

Ale skąd ich weźmie?
          • 1aka Co na to wszystko Rydzyk? 11.03.07, 17:29
            • romano33 Co na to GazWyb ? 11.03.07, 18:26

• rtg Re: Co na to wszystko Rydzyk? 11.03.07, 18:29
              co?, zameldował o wykonaniu zadania swoim dowódcom z dawnego GRU...
              • uchachany Jak to co? Cieszy się, że rośnie w siłę jego 11.03.07, 19:05
                wewnętrzna koalicja antykacza którą zawarł z pożeranymi przez PiS
                przystawkami :-)

rtg napisał:

> co?, zameldował o wykonaniu zadania swoim dowódcom z dawnego GRU...
        • emigrancik NIK powinna zajac sie cala samoobrona 11.03.07, 18:24
          To towarzystwo jest najbardziej zlodziejska zbieranina od czasow rozbiorow
          Polski. Kwity, kredyty, zastraszania... to chleb powszedni tej partyjki, zwiacej
          sie obronca interesow rolnikow. Do tej pory najlepiej bronia wlasnych intersow.

Lyzwy Lepper sie nie pozbedzie na stale, gdyz ten wie o wiele za duzo na temat
          przekretow w SO. Pewnie predzej czy pozniej znow bedzie kandydowal z list SO do
          parlamentu.
      • dorotahgw Re: Lepper nadal nie rozumie sprawy. Pogrąża się 11.03.07, 17:23
        Tylko w jaki sposób "własciwie "splacila kredyt, kiedy zarabiala 1230pln?. Dupom?
        • vincent02 Re: Lepper nadal nie rozumie sprawy. Pogrąża się 11.03.07, 17:29
          dorotahgw napisał:

> Tylko w jaki sposób "własciwie "splacila kredyt, kiedy zarabiala 1230pln?.
          Dupo
          > m?
          Hmm?
          Czyim dupom?
          Czy Swoja dupa?
        • rtg Re: Lepper nadal nie rozumie sprawy. Pogrąża się 11.03.07, 18:31
          dorotahgw napisał:

> Tylko w jaki sposób "własciwie "splacila kredyt, kiedy zarabiala 1230pln?.
          Dupo
          > m?
          nie, głowom.
      • rtg Re: Lepper nadal nie rozumie sprawy. Pogrąża się 11.03.07, 18:27
        jerzyst napisał:

> na zarzuty, że ktoś gwałci on broni sie, że ten sfałszował dokument o
        zarobkach
        >
        > (nomen omen kredyt spłacony właściwie). Prokurator nie kiwnie palcem bo
        > zainteresowany (bank) nie wystąpi bo nie ma podstaw.
        > To tak jak morderca powie, że inny też zamordował wiec jest ok.

porównie ZDARZEŃ wykonane przez idiotę. Mordercą to może byc tylko Rokita w
        perspektywie widzenia PiSS'u.
        • bio.mum a tak "troszczył się" o dzieci Anety Kraeczyk 11.03.07, 18:31
          terz chce ją wysłac do więzienia.

Rzyg, rzyg, rzyg Pisiory. Każdy kto głosował na Kaczyńskich powinien się spalić
          ze wstydu.
          • uchachany Bio.mum, dyć GW rozkręcając aferę "seks za pracę" 11.03.07, 19:10
            tak naprawdę zrobiła dobrze kaczej Waadzy, bo dała jej bata na Jondrusia :-).
            Teraz sobie w brodę pluje i pewnie zacznie odkręcać sprawę :-)..
    • jerzyst Leper do tej pory nie splacil kredytu z lat 90tyc 11.03.07, 16:21
      i co ?
    • swan_ganz lepiej już Krawczyk zamilcz.... 11.03.07, 16:21
      Przysłużyłaś się co prawda sprawie oczyszczania polskiego życia z mend różnego
      rodzaju ale tak między nami mówiąc to nie masz prawa czuć się od nich lepiej..
      Więc stokrotne dzięki za próbę upieprzenia życia Śniademu i spieprzaj w ślad za
      nim...
    • tofik701 Krawczyk o zarzutach Leppera: To próba ratowani.. 11.03.07, 16:23
      Łyżwiński już wraca do gry?
    • 4krzych1 no tak, ta "panienka" wie co mówi... 11.03.07, 16:24
      ... ciekawy jest, nieznany dotąd wątek, że "panienka"i jej "mecenaska"
      razem "zasiadały" w radzie jakiegoś funduszu w Łodzi... Jeśli tak było, no to
      ktoś musi wreszcie z tym k.... coś zrobić...
    • sceptyk31 Krawczyk o zarzutach Leppera: To próba ratowani.. 11.03.07, 16:31
      Odezwała sie czyscioszka. Może wreszcie przestaniecie rozmawiac z tą panią ?
      Jaki jest Lepper to wiemy, ale ona wcale od niego nie lepsza. Taka z niej
      ofiara, jak ze mnie kardynał.
      • anbowi Re: Krawczyk o zarzutach Leppera: To próba ratowa 11.03.07, 16:41
        Ona nie lepsza, ale to Lepper zasiada w rządzie i jest, pożal się Boże,
        wicepremierem.
      • 1aka Upadłość 11.03.07, 16:44
        Puszczała się dziewczyna, puszczała z miłości,
        Puszczała dla pieniędzy, puszczała z litości,
        Aż taką masę razy upadła moralnie,
        Że całkiem się skur..ła - i wpadła fatalnie,
        Albowiem w ciążę zaszła od jednego z gości:
        Tak powstał SKUR..SYNDYK MASY UPADŁOŚCI.

J.Tuwim
    • vincent02 Krawczyk o zarzutach Leppera: To próba ratowani.. 11.03.07, 16:51
      A Jemu chodzilo o kase i" Koryto"!
    • jorge.martinez A co na to ojciec dyrektor? 11.03.07, 17:03
      Jeśli to nie szambo, to co?
    • jolkak11 jaki będzie kolejny skandal - czy to bagno ma dno? 11.03.07, 17:09
      gdy byłam studentką - w czasach PRL, bylo cięzko, problemy, skromna praca -
      cieszyłam się więc z nowego ustroju! A teraz myślę że w najczarniejszych snach
      nie oczekiwałam takiego "rządu", braku opieki lekarskiej, braku perspektyw dla
      inteligencji, braku mieszkań i przede wszystkim makabrycznego wyścigu
      szczurów!!! To jak koszmar...
    • jassut Lepper to wieprz 11.03.07, 17:15
      wieprza słuchacie jak chrapie, wieprz pierdzi to wtedy głosujecie, wieprz sra,
      wznosicie oklaski, świnia i skunks cham i swołocz. powinien siedzieć tam gdzie
      jego miejsce - w chlewie, a jest wspaniałym politykiem wybranym przez Was -
      rodacy. i dlatego ostatnią nadzieję jaką żywię to pragnienie, aby moje dzieci w
      dupie miały tych wszystkich dąbrowskich, co z ziemi włoskiej po nie wiadomo co
      przyjechali, biało czerwoną szmatę i orła, który głównie padliną się żywi. Niech
      sczeźnie to panstwo i ten durny naród. Precz!
    • koloratura1 Krawczyk o zarzutach Leppera: To próba ratowani.. 11.03.07, 17:16
      "Poseł Stanisław Lyżwiński (...) mówił, że zwykli ludzie mają dość seksafery, a
      ich sympatia do Samoobrony wzrasta."

Tak znacząco, że ostatnio sięgnęła nawet pięciu procent!
      • kazimierz4031941 Re: Krawczyk o zarzutach Leppera: To próba ratowa 11.03.07, 17:42

łyżwiński,ty stary buhaju,włóż między drzwi i czekaj za przewiewem.
        pytanie?czy twoja kobieta jest nieapetyczna.
    • oscardeniz Krawczyk o zarzutach Leppera: To próba ratowani.. 11.03.07, 17:18
      Krawczyk twierdzi, ze prace dostala za swiadczenie uslug seksualnych. To
      znaczy, ze swiadomie robila to, ze nikt jej nie wykorzystywal!!! Kobieto, ze
      tobie nie jest wstyd przed rodzina, znajomymi. Co powiedza twoje dzieci, a
      szczegolnie to ktore nie wiesz z kim masz!!! Wstydz sie kobieto (jesli kobieta
      mozna cie nazwac). Glowe w piasek, a raczej tylek.
      • rtg Re: Krawczyk o zarzutach Leppera: To próba ratowa 11.03.07, 18:47
        oscardeniz napisała:

> Krawczyk twierdzi, ze prace dostala za swiadczenie uslug seksualnych. To
        > znaczy, ze swiadomie robila to, ze nikt jej nie wykorzystywal!!! Kobieto, ze
        > tobie nie jest wstyd przed rodzina, znajomymi. Co powiedza twoje dzieci, a
        > szczegolnie to ktore nie wiesz z kim masz!!! Wstydz sie kobieto (jesli
        kobieta
        > mozna cie nazwac). Glowe w piasek, a raczej tylek.
        Gamoniu, każda praca załuguje na poszanowanie. Wypisywanie takich farmazonów
        świadczy tylko o czarnograodzkiej głupocie piszącego. ONA NIE WYDAWAŁA TYCH
        PIENIĘDZY NA ZBYTKI TYLKO NA SWOJE DZIECI. Myślenie nie boli; rób to czasem.
    • antonioni1 Krawczyk o zarzutach Leppera: To próba ratowani.. 11.03.07, 17:19
      Nie! Tej Anety to chyba nie wziąłbym do łóżka. Nawet po to żeby się ogrzać.
    • mintaj4 jest dość zabawne 11.03.07, 17:23
      ze to łyżwa decyduje czego mają dość ludzie :)
    • kazimierz4031941 Re: Krawczyk o zarzutach Leppera: To próba ratowa 11.03.07, 17:33

z całej afery d....pani krawczyk jest dynia.kazdy może w nią nasr...jednak z
      drugiej strony jaką dać wiarę kryminalistom z samoobrony.proszę pokazać mi
      prawdziwą demokrację w której prawo dla obywateli stanowią malwersanci
      przestępcy.przykładów szukaj w samoobronie.w innej demokracji lepper i jego
      klika dawno by siedzieli.wiem co piszę z powodu przeżytego wieku.młodzi niech
      się zastanowią jak poprawić swój byt i byt starszych ludzi czego im życzę.
    • liberum.veto Dajcie tę Krawczyk do programu Przebojowa Polka. 11.03.07, 17:34
      Pasuje jak ulał.
    • bronimir Pani Krawczyk swoje kredyty spłaciła w terminie. 11.03.07, 17:38
      Łyżwiński i Leper, nie. Kto tu jest oszustem?????????
    • szasza7 Tak.Mamy dość tej seksafery.Kierownictwo Samoobro- 11.03.07, 17:41
      ny zagnoiło swoimi brudami cały świat przynosząc hańbę Ojczyżnie.Zgorszenie dla
      młodzieży.Mimo tego przyjmowany jest u Rydzyka.Winien jest premier i
      kierownictwo PiS,że toleruje takie skandale u koalicjanta.Kaczyńscy ponoszą za
      to odpowiedzialność przed Narodem.Bo jaki jest Lepper i Samoobrona składajaca
      się z najgorszych mętów społecznych Kaczory wiedziały.Totalny wstyd i to
      pójdzie w pokolenia.
      • babette666 Brawo Aneta, napluj mu w ta parszywa gebe 11.03.07, 17:50
        zeby nie powiedziec jape, dosc okradl Polske i na dupie sie "poslizgnal" dokop
        mu od nas Polakow, nie tych falszywych, parszywcow z PiSu, SOrbony czy
        Weszpolakow, tych z ulicy, obywateli, jezeli masz jeszcze jakies dowody to
        wyciagaj, legalnie zgnoic ta trzode swinska na wieki
        • 1aka Re: Brawo Aneta, napluj mu w ta parszywa gebe 11.03.07, 17:55
          babette666 napisała:

> zeby nie powiedziec jape, dosc okradl Polske i na dupie sie "poslizgnal" dokop
          > mu od nas Polakow, nie tych falszywych, parszywcow z PiSu, SOrbony czy
          > Weszpolakow, tych z ulicy, obywateli, jezeli masz jeszcze jakies dowody to
          > wyciagaj, legalnie zgnoic ta trzode swinska na wieki

Może A zaraziłaby L jakąś chorobą weneryczną.
          • babette666 Re: Brawo Aneta, napluj mu w ta parszywa gebe 11.03.07, 18:00
            1aka napisała:
            >
            > Może A zaraziłaby L jakąś chorobą weneryczną.
            -----------------------------------
            ona jest czysciejsza niz niejedna co udaje cnotliwa, wierna zonusie swojego
            mezusia, a za jedo plecami pi....li sie na potege,w niedziele idzie z rodzinka
            do restauracji, mezusiowi podstawia deserki, nazywa kochanie moje, a w tygodniu
            sie k...wi na potege i jeszcze zmiesza z blotem kobiety na przyklad pokroju
            Krawczyk. Ta przynajmniej wystawila swoja reputacje na szwank i zasluguje na
            szacunek.
            • 1aka Re: Brawo Aneta, napluj mu w ta parszywa gebe 11.03.07, 18:07
              babette666 napisała:
              > ona jest czysciejsza niz niejedna co udaje cnotliwa, wierna zonusie swojego
              > mezusia, a za jedo plecami pi....li sie na potege,w niedziele idzie z rodzinka
              > do restauracji, mezusiowi podstawia deserki, nazywa kochanie moje, a w tygodniu
              >
              > sie k...wi na potege i jeszcze zmiesza z blotem kobiety na przyklad pokroju
              > Krawczyk. Ta przynajmniej wystawila swoja reputacje na szwank i zasluguje na
              > szacunek.
              >

Zgadzam się z tobą: są gorsze. Ale szacunek ...
              • tarura Brawo Aneta, powinni się z tobą nie piep..yć ! 11.03.07, 21:31
                i pewne jest, że jak ci coś mocnego znajdą

to nadal nie będą się z tobą piep..yć
      • 1zorro Buraki do obory!Wiosna idzie, czas sie brac chlopy 11.03.07, 17:50
        za uczciwa robote w polu a nie za "politykowanie", o ktorym prymitywy nie macie
        zielonego pojecia. Jazda do obory a nie smrodzc gnojowa na salonach!
      • babette666 Re: Tak.Mamy dość tej seksafery.Kierownictwo Samo 11.03.07, 17:53
        szasza7 napisała:

> ny zagnoiło swoimi brudami cały świat przynosząc hańbę Ojczyżnie.Zgorszenie
        dla
        >
        > młodzieży.Mimo tego przyjmowany jest u Rydzyka.
        > --------------------------------------

Rydzyk to nie ksiadz to zlodziej, antysemita, rasista i antypolak, agent i NIE
        KATOLIK !!!zwykly sekciaz z kosciola nie katolickiego tylko torunskiego , wiec
        niech go przyjmuje, moga nawet isc do lozka razem my na to kichamy
    • bronimir W Dywitach też seksafera, z księdzem. Gdzie Jola? 11.03.07, 17:58
      Niech wytłumaczy co i jak.
      • babette666 Jola wlasnie sie naradza z ksiezulem co do alibi 11.03.07, 18:03
        bronimir napisał:

> Niech wytłumaczy co i jak.
    • poprzeczniak Krawczyk o zarzutach Leppera: To próba ratowani.. 11.03.07, 18:16
      ciekawe! jakoś ta afera ucichła. Ale nie ma dymu bez ognia, to tak jak z tym
      porzekadłem: "czy on ukradł, czy jemu ukradli, ale coś ze złodziejstwem
      wspólnego miał"
      • romano33 Gdzie Pan Stepien z TK ?? 11.03.07, 18:28
        Będzie bronił zaciekle Pana Łyzwinskiego tak jak tego lekarza ?
      • krzynia.c Z tego szamba Lepper się raczej nie wygrzebie 11.03.07, 18:30
        Łyżwa najwyrazniej musi mieć niezłego haka na Leppera że ten z uporem ślepca
        wali na czerwonym.Lepper nie jest durniem i gdyby było inaczej już dawno puścił
        by go kantem.Podkłada się ale widocznie nie może inaczej.Im szybciej diabli ich
        wezmą tym lepiej dla nas wszystkich,czego życzymy z całego serca.
        • romano33 A co Wam SO zrobiła ? 11.03.07, 18:33

• tarura Mnie tylko ciekawi czy te kwity z biurka Anety 11.03.07, 21:38
            zostały uzyskane w sposób legalny.

W końcu to Anety biurko, żeby szukać i coś znaleźć
            to trzeba by mieć nakaz
    • romano33 Hołota nie moze scierpiec, ze nic nie moze 11.03.07, 18:25

• demokrata10 Re: Hołota nie moze scierpiec, ze nic nie moze 11.03.07, 18:35
        romano33 napisała:

> Prawo do życia nie jest kwestią tylko światopoglądu, ani tylko prawem
        > religijnym. To najbardziej podstawowe prawo człowieka.

Romano33 jesteś bardzo tępa bo od Rydzyka tylko jedno zdanie się nauczyłaś i
        powtarzasz go jak papuga. Jakby ktoś chciał policzyć to ponad 50 razy
        Wymyśl sama coś i się nie błaźnij!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • uchachany Lepper fika, Rydzyk fika, Giertychy fikają, Znaczy 11.03.07, 18:59
          w łonie koalicji PiS-Rydzyk-Samoobrona-LPR powstała wewnętrzna rewolta
          antykacza pod wodzą Ojca Derektora :-). Czy jasnogrodzkie salonowe
          wykształciuchy przyłączą się do niej w myśl stwierdzenia "wróg mojego wroga
          jest moim przyjacielem" :-)...?
      • shithead [...] 11.03.07, 18:39
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka