Dodaj do ulubionych

Kononowicz na prezydenta Warszawy?

12.03.07, 06:56
Moze zrobi chlopina kariere jak Marcinkiewicz? Bo dla mnie Marcinkiewicz jest
zywym dowodem na prawdziwosc slow "nie matura lecz chcec szczera zrobi z
Ciebie oficera" Tak to powoli lecz nieuchronnie staczamy sie w kierunku
rzadow holoty. Najlepszym na to dowodem sa Rzady Kaczorow. Idioci u wladzy!
Obserwuj wątek
    • bogdantadus Dwa razy ten sam dowcip? 12.03.07, 07:02
      To juz raczej dowod braku poczucia humoru.
      • alkud tym razem wygra 12.03.07, 07:11
        :)))

---
        ISLAM KORAN EUROPA
        religiapokoju.blox.pl
        • krasnov Re: Socjologowie stwierdzili 12.03.07, 07:15
          "Socjologowie stwierdzili, że na Kononowicza głosowali przede wszystkim młodzi internauci i wyborcy, którzy chcieli wyrazić dezaprobatę wobec obecnej klasy politycznej."
          Cos małomądrzy ci socjologowie. Na Kononowicza głosowano przede wszystkim dla jaj i tyle. A młodzi internauci dlatego, że to internauci mają dostęp do internetu. :>
          • kszynka Re: Socjologowie stwierdzili 12.03.07, 07:25
            dowcip z Kononowiczem udał się raz
            ale to jest dowcip jednorazowy, drugi raz nie wypali
            • zat4ra Re: Socjologowie stwierdzili 12.03.07, 07:44
              >dowcip jednorazowy, drugi raz nie wypali

Dlaczego? Sa dowcipy ktore wypalily dwukrotnie.
              I to na najwyzszych stanowiskach panstowych.
            • a.k.traper Ale kandydowac może, nie chłop startuje. 12.03.07, 10:02
              Zobaczymy na ile ten dowcip jest aktualny.
          • drojb Re: Ludzie, opanujcie się! 12.03.07, 23:57
            Kononowicz został wystawiony przez Polską Partię Narodową, grupującą skinów i
            nazioli. Żarty żartami, ale trzeba mieć trochę instynktu samozachowawczego!
      • greymann Re: Dwa razy ten sam dowcip? 13.03.07, 12:44
        To już naprawdę nie jest śmieszne. Dajcie spokój temu biednemu człowiekowi.
        Dziennikarze nie róbcie reklamy Czeczotkiewiczowi który traktuje Kononowicza
        jak egzotyczne zwierzę i nie piszcie o tym. Taki projekt sam umrze. A może tak
        wzorem Pani Anny Dymnej która znalazła zajęcie dla pana Świtaja któraś fundacja
        znajdzie jakąś pracę dla pana Kononowicza?!
    • overeq Re: Kononowicz na prezydenta Warszawy? 12.03.07, 07:04
      oile zwolennikiem opana Marcinkiewiczna nie jestem ot obilo mi sie o uszy tyle
      ze ponoc dane bylo mu nauczyc w liceum fizyki, a zeby zostac dopuszczonym do
      wykonywania wczesniej wymienionego zawodu tzeba ukonczyc studia 5 letnie o
      kierunku fizyka wiec prosze uwierzyc mi nie jest to takie latwe, a wiem to bo
      studiuje wlasnie fizyke
      • miroslaw.grabietz Nie neguje tego. Ale jesli studiuje sie fizyke to 12.03.07, 07:26
        .. nie znaczy ze sie czlowiek nadaje do przeprowadzania operacji na otwartym
        sercu, prawda? Wiec moze Pan Marcinkiewicz skupilby sie na tym co rzekomo
        potrafi a nie udawal bankiera. Zalosny przyklad kiepskich kompetencji.
        • niestaly_czytelnik To podobnie jak z panią Hanią Gronkiewiczową 12.03.07, 09:23
          jak ktoś jest prawnikiem, to nie za bardzo nadaje się do kierowania NBP. A jak
          jeszcze zapomina o bardzo prostym wymogu prawnych jako prezydent największego
          miasta w Polsce, to już kompletna kompromitacja.
        • nad_morzem Re: Nie neguje tego. Ale jesli studiuje sie fizyk 12.03.07, 10:50
          miroslaw.grabietz napisał:
          >Zalosny przyklad kiepskich kompetencji.

Poplskie sfrustrowane społeczeństwo utwierdza mnie w przekonaniu, że własna
          firma, choćby własny stragan z truskawkami, jest lepsza niż choćby
          najbardziej "zaszczytna" posada zwiazana ze służbą publiczną. Jak widać na
          przykładzie ostatnich miesięcy kim nie jesteś - fizykiem, bankierem, czy
          prawnikiem - i tak światłe społeczeństwo ci dokopie udawadniając, że masz
          zerowe kompetencje. A sprawa wygląda następująco: w dużym zachodnim koncernie
          gdzie po studiach zaczynałem swoją karierę (dział sprzedaży i marketingu) na 10
          szefów różnych działów (sprzedaż bezpośrednia, pośrednia, szef dealerów itp,
          itp) tylko jeden facet był po handlu zagranicznym. My - cała reszta - po
          różnych dziwnych kierunkach. Była babka po zoologii, był facet po politechnice
          spec. budowa okrętów, była babka inż. rolnictwa. I komuś to przeszkadzało? W
          życiu. Był zgrany zespół i żadne okręty ani rolnictwo w tym nie przeszkadzały.
          Miały byc tylko wyniki - i były.
          Jak pójdziesz do polityki - problem. A to masz maturę z Gorzowa, niedobrze. A
          to jesteś fizykiem - niedobrze. A to prawnikiem - niedobrze. Ogólnie nie ma
          szans, żeby było dobrze.
          Dlatego mam własną firmę - sprowadzam kosmetyki i od kilku lat buduję sieć ich
          dystrybucji. I mam w dupie głosy, że będąc kulturoznawcą do czegoś się nadaję a
          do czegoś nie...
          • oktawianc Re: Nie neguje tego. Ale jesli studiuje sie fizyk 12.03.07, 18:35
            Tylko, że czym innym handlowiec, a czym innym prezes dużego banku. Na dodatek z
            nadania politycznego. Co innego gdyby mimo rozbieżności wykształcenia doszedł do
            tej funkcji pracując w bankowości.
      • romek.gie Re: Kononowicz na prezydenta Warszawy? 12.03.07, 07:28
        overeq napisał:

> oile zwolennikiem opana Marcinkiewiczna nie jestem ot obilo mi sie o uszy tyle
        > ze ponoc dane bylo mu nauczyc w liceum fizyki, a zeby zostac dopuszczonym do
        > wykonywania wczesniej wymienionego zawodu tzeba ukonczyc studia 5 letnie o
        > kierunku fizyka wiec prosze uwierzyc mi nie jest to takie latwe, a wiem to bo
        > studiuje wlasnie fizyke

Nie wiem jak jest teraz ale 11 lat temu miałem w LO o profilu mat-fiz fizykę z
        panią, która skończyła budowę karmników czy inną wyższą szkołę gotowania na
        gazie. Więc nie koniecznie jak widzisz trzeba skończyć fizykę, żeby jej uczyć w
        liceum.
      • olias Re: Kononowicz na prezydenta Warszawy? 12.03.07, 07:29
        nie dyskutuj z "elytami". proponuj im "Wieszanie" Rymkiewicza
    • alkud *** Kononowicz wygra ponieważ... 12.03.07, 07:07
      posiada najlepsze cechy Hanny Gronkiewicz-Waltz
      i jej PiSowskiego konkurenta

---
      islam koran europa
      religiapokoju.blox.pl/
      • niestaly_czytelnik Proszę o nieobrażanie p. Krzysztofa, ponieważ on 12.03.07, 09:26
        jest przynajmniej uczciwy w przeciwieństwie do tej pani.
    • hub123 Re: Kononowicz na prezydenta Warszawy? 12.03.07, 07:11
      A mnie to tak troszkę zastanawia, czy sam Kononowicz i jego matka (emerytka) cokolwiek z tej zarobionej na nich kasy zobaczyli? Koszulka za 60zł, których pewnie sprzedano setki lub tysiące...
      Dobrze jest zarabiać pieniądze na innych.
    • epicki lepszego prezydenta nie znajdziecie 12.03.07, 07:14
      • niestaly_czytelnik Jak to nie? A wałęsa? 12.03.07, 09:28
        No chyba, że Wałęsa
    • alex-alexander Kononowicz na prezydenta Warszawy? 12.03.07, 07:19
      Najpierw trzeba poczekac az skonczy sie kadencja demokratycznie wybranej
      Gronkiewicz-Waltz
      • niestaly_czytelnik Przegapiłeś coś 12.03.07, 09:34
        kadencja p. Hani skończyła się w dniu 06 marca b.r. wraz z zarządzeniem
        zastępczym wojewody Mazowieckiego.
        • xs550 Re: Przegapiłeś coś 12.03.07, 09:45
          Wojewoda nie ma tu nic do gadania. To jest Warszawa a nie jakis Minsk
          Mazowiecki czy Ostroleka.
          • niestaly_czytelnik A czym się różni z punktu widzenia prawa 12.03.07, 09:53
            Warszawa od Mińska Mazowieckiego?
            • seroo1 Re: A czym się różni z punktu widzenia prawa 12.03.07, 13:05
              niestaly_czytelnik napisał:

> Warszawa od Mińska Mazowieckiego?
              ===============================
              Odwal się kartoflu razem z resztą bandy od słowa "prawo" bo ni ch... nie wiecie
              co to znaczy. I jakim prawem zabieracie się za lustrację, przecież Ci ludzie ,
              o których wam chodzi(idąc WASZYM tokiem rozumowania) jeżeli cokolwiek wtedy
              podpisywali - CZYNILI TO W ZGODZIE Z OBOWIĄZUJĄCYM WTEDY PRAWEM. A Ci, którzy
              dzisiaj się z Waszym prawem nie zgadzają to kim są dla Was: warchołami,
              wichrzycielami, kontrrewolucjonistami ??? Już to słyszałem kiedyś !!! Popukaj
              się razem ze swoimi idolami w Wasze kartoflane łby !!!!!!!!! Bo za trzy lata
              będziecie stawali przed Trybunałem Stanu i sądami za to co teraz wyczyniacie. I
              co najgorsze - znienawidzona przez was Unia ujmie się wtedy za waszymi prawami
              obywatelskimi, którychście nie godni...
              • niestaly_czytelnik "Salonem" wieje z twojej wypociny 12.03.07, 13:39
                Przecież można się wyrażać spokojniej.

> Odwal się kartoflu razem z resztą bandy od słowa "prawo" bo ni ch... nie
                wiecie
                >
                > co to znaczy.

Hania Gronkiewiczowa jest w tym ekspertem. Warszawa traci, a ona i tak nie
                ustąpi.

> I jakim prawem zabieracie się za lustrację, przecież Ci ludzie ,
                > o których wam chodzi(idąc WASZYM tokiem rozumowania) jeżeli cokolwiek wtedy
                > podpisywali - CZYNILI TO W ZGODZIE Z OBOWIĄZUJĄCYM WTEDY PRAWEM.

Lustracja dziennikarzy odbyła się:
                - w Niemczech
                - na Węgrzech
                - na Litwie
                - w Czechach.
                Pora na Polskę. Nie chcę, żeby agenci stalinowskiego reżimu robili u nas za
                autorytety i wpływali na polityków i społeczeństwo. To nie jest żadna władza.
                Ani czwarta ani piąta ani dziesiąta. Ja ich nie wybierałem! Zrozumiano?

> się razem ze swoimi idolami w Wasze kartoflane łby !!!!!!!!! Bo za trzy lata
                > będziecie stawali przed Trybunałem Stanu i sądami za to co teraz wyczyniacie.
                I

Ty grozisz? Jeszcze Kwaśniewski nie odpowiedział za swoje miliardowe wały.

• seroo1 Re: "Salonem" wieje z twojej wypociny 12.03.07, 14:13
                  > Ty grozisz? Jeszcze Kwaśniewski nie odpowiedział za swoje miliardowe wały.
                  =============
                  No właśnie, jeden z Twoich bełkotów na poparcie mojej tezy, że g..no wiecie jak
                  się zabrać za porządkowanie kraju :))
                  A za próbę (pewnie nieuświadomioną) rozłożenia podstaw funkcjonowania państwa -
                  bekniecie, tylko, tak jak przypuszczałem, żaden z was nawet nie zrozumie
                  zarzutów. Demokracja to trudne słowo...
    • shithead Kononowicz na prezydenta Warszawy? 12.03.07, 07:21
      Tak jest!!!!! Zrobcie go najpierw prezydentem Warszawy. Nastepnie prezydentem
      Polski. Polske nazwijcie V Rzeczpospolita Idiotow!!! Wszystko jest na
      najlepszej drodze.
      • olias do kogo pretensje? 12.03.07, 07:33
        podziękuj tym poparanym elitom. Niech z piekła nie wyjdą.
    • shithead Kononowicz na prezydenta Warszawy? 12.03.07, 07:23
      Tak jest!!!!! Zrobcie go najpierw prezydentem Warszawy. Nastepnie prezydentem
      Polski. Polske nazwijcie V Rzeczpospolita Kompletnych Moronow (zasrana IV
      zdechla zanim sie narodzila)!!! Wszystko jest na najlepszej drodze.

Piss & Shit
    • olias Re: Kononowicz na prezydenta Warszawy? 12.03.07, 07:27
      "nieuchronnie staczamy sie w kierunku rzadow holoty"
      najgorsze przed nami. gdy dojdziesz do władzy przyjdzie czas chołoty.
      • miroslaw.grabietz Widzisz ja Ciebie nie obrazam. 12.03.07, 07:27
        Powiedz mi ze sie myle i uzasadnij to jakims argumentem a nie typowym
        malskaniem i sapaniem.
        • koloratura1 Re: Widzisz ja Ciebie nie obrazam. 12.03.07, 08:14

> Powiedz mi ze sie myle i uzasadnij to jakims argumentem a nie typowym
          > malskaniem i sapaniem.

Masz, człowieku, wymagania!
          Gdyby Twój, Boże się pożal, adwersarz miał jakieś argumenty, to by ich użył, a
          nie - posługiwał się "mlaskaniem", "sapaniem" oraz inwektywami.
        • niestaly_czytelnik Re: Widzisz ja Ciebie nie obrazam. 12.03.07, 09:38

> Powiedz mi ze sie myle i uzasadnij to jakims argumentem a nie typowym
          > malskaniem i sapaniem.

Czytając ciebie mam wrażenie, że poprzednik ma jednak rację. Pojawiłeś się tu
          nie dawno i od początku wszystkich obrażasz.
    • jura05 Kononowicz na prezydenta Warszawy? 12.03.07, 07:28
      to już nie jest śmieszne , to świadczy o debiliźmie pomysłodawców .
      • ksks3 Re: Kononowicz na prezydenta Warszawy? 12.03.07, 07:57
        jura05 napisał:

> to już nie jest śmieszne , to świadczy o debiliźmie pomysłodawców .

To wcale nie jest takie głupie. Bo jak można uświadomić Polakom ich własną
        rzeczywistość !!
        Tylko totalny absurd może nas obudzić.
    • silver76 Re: Kononowicz na prezydenta Warszawy? 12.03.07, 07:32
      Na pewno nie oddam głosu na tego głąba.
      • miroslaw.grabietz A jak skomentujesz oddanie glosu na Kaczynskich? 12.03.07, 07:33
        "...zeby niczego nie bylo...."
        • niestaly_czytelnik Ja na przykład oddałęm głos na "Kaczyńskich" 12.03.07, 09:50
          i nie żałuję. Kolejne obietnice wyborcze są sukcesywnie wypełniane. Dzisiaj
          kolejna: wprowadzenie sądów 24-godzinnych.

Kiedyś głosowałem na Wałęsę - wiązałem z nim nadzieję, ale po wyborach
          okazywało się, że to, że tamto, że to trudne, że nie można, etc. Potem
          głosowałem na AWS - po paru dniach od wyborów ułożyli się z UW, mogąc wybrać
          inaczej. Też porażka. Potem wiele razy mówiłem sobie: już nigdy nie pójdę do
          wyborów! Ale chodziłem. I wreszcie przyszedł 2005. Też nie miałem nadziei,
          myślałem, że PiS będzie drugim AWS-em i ułoży się z pogrobowcami UW. Ale - ku
          wielkiemu zaskoczeniu - poszedł kursem oczekiwanym przez wielu patriotycznie
          nastawionych wyborców. I zyskał uznanie wsród ludzi. Potem okazało się jeszcze,
          że jest pierwszą partią od '89, która dotrzymuje obietnic. Wcześniej doszła
          wśckiekła nagonka przegranego układu, co tylko uwiarygodniło działania rządu.
          • miroslaw.grabietz Gratulacje! 12.03.07, 09:59
            Oto za czym glosowales:

- Lepper wicepremierem
            - Giertych ministrem oswiaty
            - Dworzec we Wloszczowej
            - Stolki dla niedouczonych nieudacznikow vide Marcinkiewicz
            - 3 miliony mieszkan.

Gratulacje:)
            • niestaly_czytelnik Dziękuję! 12.03.07, 10:36

> Oto za czym glosowales:
              >
              > - Lepper wicepremierem

Nie mam prawie nic p-ko Lepperowi - chciałbym, żeby każdy był
              takim "przestępcą", który staje w obronie pokrzywdzonych, jak było w przypadku
              mieszkańców PGR-u z Kobylnicy pod Słupskiem, których skrzywdził ten posiadacz,
              któremu ogolili włosy w towarzystwie Leppera. I za to Leppera ciągają już 13
              lat. A nazwanie Kwacha "leniem" to chyba nie przestępstwo w świetle wyzwisk
              Wałęsy wobec obecnego Prezydenta. Oczywiście wolałbym, że PiS rządził sam - bez
              Leppera, ale teraz Lepper jest gwarantem przeprowadzenia koniecznych reform,
              więc udawanie "salonowca", co brzydzi się gumofilcami jest ze strony salonowców
              nie na miejscu.

> - Giertych ministrem oswiaty

Moje pełne poparcie. Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Ma wiedzę i
              doświadczenie w pracy z młodzieżą, ponadto jest odważny - żaden przed nim nie
              odważył się przypomnieć o chrześcijańskich korzeniach Europy w "gnieździe os",
              czyli tam, gdzie "gej" ma większe prawa od normalnego człowieka.

> - Dworzec we Wloszczowej

Przynosi 30 tys. zysku miesięcznie. Czyli po 2,5 roku zwróci się całkowicie.
              Jak rzadko która inwestycja infrastrukturalna. Włoszczowa jest jedną z trzech
              stacji na trasie CMK W-wa - Kraków (Grodzisk Maz., Opoczno, Włoszczowa).
              Ponadto jest stacją węzłową. Popatrz na taki Kamieniec Ząbkowicki - miasteczko
              ze 2 tys. mieszkańców, a stacja węzłowa i dworzec jak w mieście 150 tys.
              mieszk. Nie dyskutuję z ludźmi, którzy walczą z rozwojem kraju. Na to nie ma
              zgody!

> - Stolki dla niedouczonych nieudacznikow vide Marcinkiewicz

Marcinkiewicz jest
              1. "Kompetentny" b. premier Bielecki - od razu na stołek prezesa PeKaO BP (nie
              słyszałem krzyków).
              2. "Kompetentna" p. Hania G.-W. (nomen omen) - wyciągnięta z kapelusza przez
              Falandysza od razu została prezesem NBP.
              3. "Niepolityk" Balcerowicz - ze stołka prezesa Unii Wolności przeskoczył od
              razu na prezesa NBP.

> - 3 miliony mieszkan.

Obietnica przestrzelona - tyle mieszkań to nawet nie jest w tej chwili
              potrzebne. Ale jak zrealizują 1/10 tego będzie dobrze. A na to się zanosi.
              Lepsze to niż "mieszkania dla młodych" p. Kwaśniewskiego. Jak zauważyłeś choć
              jedno takie mieszkanie to ci pogratuluję.

>
              > Gratulacje:)

Dziękuję :)
              • miroslaw.grabietz Gratuluje ponownie. Optymizmu tym razem 12.03.07, 10:47
                Nie chce mi sie wszystkiego komentowac ale zglosze tylko jeden stanowczy
                sprzeciw. Z tym dworcem przesadziles. Jesli ten dworzec przynosi 30 tysiecy
                miesiecznie zysku to mow do mnie Wujku Wlodzimierzu. Gratuluje radosnej
                krotkowzrocznosci
                • niestaly_czytelnik Re: Gratuluje ponownie. Optymizmu tym razem 12.03.07, 10:57

> Nie chce mi sie wszystkiego komentowac ale zglosze tylko jeden stanowczy
                  > sprzeciw. Z tym dworcem przesadziles. Jesli ten dworzec przynosi 30 tysiecy
                  > miesiecznie zysku to mow do mnie Wujku Wlodzimierzu.

Wujku Iljiczu Cimoszewiczu, jeżeli oficjalne dane PKP do ciebie nie trafiają,
                  to cóż trafi? Im gorsze fakty (dla ciebie) - tym gorzej dla faktów, nie?
                  • miroslaw.grabietz Cimoszewicz! 12.03.07, 11:07
                    Dziekuje. To bylo bardzo mile z Twojej stony tak mnie nazwac. Dobry i
                    kompetentny czlowiek z niego. Daj mi link do tych oficjalnych danych. Chetnie
                    sie z nimi zapoznam.
                    • niestaly_czytelnik Cimoszenko! 12.03.07, 11:24
                      Tu są cytaty oficjalnych danych - akapit "Tysiąc osób na peronie
                      ":

miasta.gazeta.pl/krakow/1,44425,3765584.html
                      Zresztą proponuję przeczytanie dyskusji na forum, szczególnie duże posty na
                      dole:

www.skyscrapercity.com/archive/index.php/index.php?t-405062.html
                  • miroslaw.grabietz Zyski z dworca z Wloszczowej 12.03.07, 11:10
                    www.bankier.pl/wiadomosc/Dworzec-Wloszczowa-pod-lupa-policji-1553398.html
                    A teraz wracam do zadan wyznaczonych przez WSI. Infiltracja spoleczenstwa
                    Indyjskiego
                    • niestaly_czytelnik Re: Zyski z dworca z Wloszczowej 12.03.07, 11:27
                      Czy pod tym linkiem są jakieś dane?

A swoją drogą to ciekawe, żeby ścigać inwestycję wykonaną na prośbę
                      mieszkańców, którzy domagali się tego od 30 lat i na linii, na której takie
                      perony powinny być standardem (patrz Poznań - Warszawa - tam nawet wiochy takie
                      jak Kawice k. Konina mają takie perony).
                      • miroslaw.grabietz Odszczekuje! Byc moze tutaj masz racje! 12.03.07, 11:30
                        Co wcale nie sprawia ze bilans rzadow Kaczysnkich jest pozytywny. Ale co do
                        dworca to przyznaje sie do pomylki.
                        • niestaly_czytelnik Możesz uszczegółowić konkretnie 12.03.07, 11:43
                          do jakiej pomyłki się przyznajesz i co ciebie przekonało?
                    • niestaly_czytelnik Od społeczeństwa indyjskiego to ty się odp...rdol 12.03.07, 11:29
                      bo zostaniesz spalony na stosie z sandałowego drewna.

> A teraz wracam do zadan wyznaczonych przez WSI. Infiltracja spoleczenstwa
                      > Indyjskiego
                      • miroslaw.grabietz Hmmmm. 12.03.07, 11:31
                        Zmieniam zdanie. Jestes poprostu burakiem. Do tego pozbawionym polotu, zero
                        poczucia przyzwoitosci i jakiejkolwiek kultury. Tak bardzo pasujesz do
                        Kaczynskich. Poprostu idiota.
                        • niestaly_czytelnik Dlaczego tak szybko zmieniasz zdanie i 12.03.07, 11:46
                          obrażasz się jak "jadę Bogusiem Lindą"?

Jeżeli cię uraziło to "odp...dol się" to przepraszam.
                          • miroslaw.grabietz Kwestia klasy. Jednak jej nie masz. 12.03.07, 11:58
                            Koniec wymiany pogladow. Do wymiany pogladow potrzaba dwoch rownorzednych
                            stron. Niestety brak tutaj ludzi na poziomie
                            • niestaly_czytelnik No to trudno. 12.03.07, 12:11

> Niestety brak tutaj ludzi na poziomie

Czy czytając swoje poprzednie posty nt. Kaczyńskich też siebie do nich
                              zaliczasz? No ale trudno, jak nie chcesz rozmiawiać to masz prawo. Pamiętaj, że
                              jestem zawsze otwarty na dyskusję. Do zobaczenia :-)
    • zapijaczonyryj Będzie lepszym od obecnego 12.03.07, 07:34
      Bo gorszym już nikt być nie moze

"Każdy stój na swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na
      żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.)
      • 1zorro Inteligencja "tryska" z jego twarzy.Lepper tez tak 12.03.07, 07:38
        zaczynal....Facet ma wiec w tym kraju duuuuze szanse.
    • miroslaw.grabietz Stary Kaczynski pilujac Mame Kaczynska powiedzial 12.03.07, 07:53
      .. ze to tylko dla jaj!
      • niestaly_czytelnik Ciekawe po co dwa razy to samo piszesz 12.03.07, 09:16
        Już przez siódmą rano taki jełopek, jak ten powyżej umieszcza swoje wypociny. I
        robi to oczywiście bezinteresownie. Jak kiedyś pisał, siedzi obecnie w Indiach,
        a najbardziej się uaktywnił po upublicznieniu raportu z prac komisji ds.
        likwidacji WSI. Pytanie dla myślących: kto zacz?
        • aplus Grabietz do piet nie dorastasz Kononowiczowi, ani 12.03.07, 12:13
          Marcinkiewicz
          • poszeklu Jak kazdy moze, to czemu Tuske by nie mogl 12.03.07, 12:25
            Donald ma wszystkie cechy malego fuhrerka. Niech go POwiernictwo
            Pruskie wystawi.
            • monika.olejnocnik K_o_n_o_n_o_w_i_c_z_ = P_r_o_d_u_k_t__PRL_i_LSD_! 12.03.07, 13:27
              ....Ubrany w turecki sweter, nieporadną polszczyzną
              wygłaszał swój program .... "Nie będzie pijaństwa, nie
              będzie łachmactwa i niczego nie będzie" - zapowiadał.....
              ...................

Toż to typowy działacz PZPR !!!
              redaktor Trybuny Ludu albo Polityki !!!
        • max39 Re: Ciekawe po co dwa razy to samo piszesz 12.03.07, 19:44
          ranne ptaszki z was .no juz sie przyznawac ktory z was pisze z pracy:)))))))))))))!
      • niestaly_czytelnik A do czyichś matek to się nie dopier...laj 12.03.07, 09:18
        bo to w Polsce niepopularne i można za to dostać w pysk.
        • miroslaw.grabietz Czytanie ze zrozumieniem nie jest Twoja domena... 12.03.07, 09:42
          Dopieprzac sie lepiej do czyichs dziadkow. A w Indiach jestem z ramienia WSI.
          Sprzedaje organy wykradzione Moherowym Beretom w domach starcow. Super Kasa
          • niestaly_czytelnik Co innego dopieprzać się do matki, a co innego 12.03.07, 09:51
            do dziadka, szczególnie, gdy ten służył hitlerowcom. Pamiętaj pacanie - u nas w
            Polsce matka to symbol.
            • miroslaw.grabietz A moze mamusia podczas okupacji.... 12.03.07, 09:57
              .. dawala okupantowi cos wiecej niz chleb z maslem? Jak sam dobrze widzisz
              dopieprzyc sie mozna do kazdego, ale jak dopieprzaja sie do Twoich to sie
              oburzasz. I jeszcze jedna uwaga, nie musisz mnie obrazac by podkreslic swoja
              przewage intelektualna. Dziala to wrecz odwrotnie. Skoro nie potrafisz
              wymieniac argumentow to nie skupiaj sie na wymianie wyzwisk.
              • niestaly_czytelnik Nie masz racji. 12.03.07, 10:12
                Matka k...rwa to też matka. Oburzasz się, że cię tak nazywam, jednak sam się o
                to prosisz, bo sugerowanie matce pp. Kaczyńskich takich rzeczy to jest twoja
                samokompromitacja.
                • miroslaw.grabietz Dlaczego? 12.03.07, 10:44
                  Skoro matka K...wa to tez matka to dziadek nazista to tez dziadek. A jak sie ma
                  usta pelne frazesow o czystosci i moralnosci to nalezy sie pilnowac zeby nie
                  wyciagnieto Ci czegos z szaf nie wyciagnal....
                  • seroo1 Mirek, wyluzuj. Niestały jest odporny na wiedzę 12.03.07, 10:45
                    i logiczne argumenty. Pozdrawiam.
                    • srpnov Lepsze jaja będą, jak wygra w I-ej turze. ;) 12.03.07, 10:51
                      A mało tu studentów?
                      • seroo1 "Który skrzywdziłeś człowieka prostego... 12.03.07, 10:55
                        ...śmiechem nad krzywdą wybuchając jego
                        (...)
                        lepszy dla Ciebie byłby świt zimowy,
                        i sznur, i gałąź pod ciężarem zgięta."
                        • znajomy_jennifer_lopez Z kogo się smiejecie,z samych siebie sie śmiejecie 12.03.07, 11:07
                          Smutna prawda. Komitet XXIw? Powinien startować z komitetu XXV wieku bo to prawdziwy 'galacticos", i jeszcze ponura prawda - wkrótce wszyscy w PL bedą tacy jak On - reszta wieje na Zachód.
                          • arcyfioletowy Re: Z kogo się smiejecie,z samych siebie sie śmie 12.03.07, 12:04
                            Kononowicz na prezydenta, popieram , jak kartoflandia to na całego. ma mój głos
                            • hapet Re: Z kogo się smiejecie,z samych siebie sie śmie 12.03.07, 13:08
                              Mój głos też ma (to już 2% forum), szkoda, że w większości Hania na tym straci.
                              "Niech nie będzie niczego..."
                        • jarek.gurtowski Re: "Który skrzywdziłeś człowieka prostego... 12.03.07, 18:34
                          Chwila zastanowienia i juz wiemy ile warte jest nasze człowieczeństwo...
    • ksks3 Kononowicz jak najbardziej 12.03.07, 07:54
      Nie wiem czy wygra ale zdąbędzie i tak więcej głosów niż Wierzejski a wszyscy
      może sobie wreście uświadomią jak chora jest polska klasa polityczna i jak
      daleko tzeba zabrnąć w absurd żeby naród dał jej w końcu kopa
      • iptoma Re: Kononowicz jak najbardziej 13.03.07, 09:12
        Chore to jest społeczeństwo. Dopuszcza do sytuacji takich, jakie mamy.
        Kononowicz nigdy sam nie zgłosiłby się do wyborów. Znaleźli się tacy, co
        wykorzystali jego naiwność małego dziecka. NIestety.
        Mądrzenie się na temat błędnych zachowań nic nie zmieni, bo znajdą sie "wyborcy"
        głosujący na Kononowicza i mówiący, że to przez współczesną politykę.
        Współczesna polityka to efekt wyborczy.
        Giertych, Lepper... cóż - życzę WAm słodkiego, miłego życia Wyborcy wielkiej
        klasy i wody, chcecie "pokazywać" - co i komu? Już pokazaliscie, mamy IV
        RZeczpospolitą - podoba WAm się - szczerze móiac nie wiem, co ani dlaczego? Ale
        KOnonowiczów jest wielu w wielu różnych formatach.
        Przyszło mi żyć w kraju....kononowiczowskim..żyć się odechciewa:(
    • kruder76 Nie rozumiem po co media promują tego gościa 12.03.07, 07:58
      • maruda.r Bo się lepiej prezentuje od Kaczyńskich 12.03.07, 08:00

Ma lepszą dykcję, więcej tzw. inteligencji zewnętrznej, no i nie jest umoczony w
        skandale korupcyjne.

• swan_ganz Panowie... dowcip jest fajny o ile nikt nie 12.03.07, 07:59
      przeciąga się struny...
    • markor2 Kononowicz na prezydenta Warszawy? 12.03.07, 08:12
      Fantastyczna wiadomość! Jak dobrze, że "rzepie" udało sie ustalić te fakty i
      podac je do wiadomości. Jak dobrze, że "GW" wykazała się refleksem i szybciutko
      przedrukowała, te kluczowe dla przyszłości Polski informacje.
      Brawo! Więcej takich artykułów! Więcej takich gazet. Więcej faktów (czytaj
      "Faktów")!
    • radiomaryja1 a co za różnica.... 12.03.07, 08:17
      czy wystawia Kononowicza, czy też Marcinkiewicza....ubaw jest ten sam....
      • koloratura1 Re: a co za różnica.... 12.03.07, 08:43
        radiomaryja1 napisał:

> czy wystawia Kononowicza, czy też Marcinkiewicza....ubaw jest ten sam....

Dokładnie.
        Zatem proponuję, żeby PiS uznał p. Kononowicza za swego oficjalnego kandydata,
        skoro Marcinkiewicz jest nieosiągalny.
    • the_rest Przynajmniej nie da ciała z oświadczeniem.... 12.03.07, 08:20
      o działalności gospodarczej małżonki :)
      • jaac-p Re: Przynajmniej nie da ciała z oświadczeniem.... 12.03.07, 10:38
        Dokładie. Ja myślę, żeniekoniecznie jest gorszym kandydatem od pewnej pani,
        która twierdziła, że jeśli ktoś prowadzi działalnośc gospodarczą na terenie
        całego kraju to nie prowadzi jej w Warszawie...
    • the_rest Narodowcy ? 12.03.07, 08:31
      a co na to Nigdy Więcej razem z najsłynniejszym już chyba Antyfaszystą Roku,
      bojownikiem o wolność słowa w całej Afryce - Simonem Molem ?
      • glosybaltyku Re: Narodowcy ? 12.03.07, 16:06
        > a co na to Nigdy Więcej razem z najsłynniejszym już chyba Antyfaszystą Roku,
        > bojownikiem o wolność słowa w całej Afryce - Simonem Molem ?

Psychopata Pankowski, ktory faszystow widzi nawet w konserwie rybnej, siedzi
        cicho po "wtopie" z Molem. Moze na przyszlosc lewacka, wzywajaca do stosowania
        przemocy i ograniczania wolnosci slowa, organizacja Nigdy Wiecej staranniej
        bedzie wybierac swoich idoli. Bo okazalo sie, ze czarna skora nie robi z
        czlowieka automatycznie polboga, ktoremu lewacy skladaja hold. A swoja droga,
        jak to sie stalo, ze Pankowski zdolal obronic prace doktorska? Przeciez tez
        czlowiek jest niezrownowazony emocjonalnie.
    • vanilla.dream Robią małpkę cyrkową z Kononowicza 12.03.07, 08:41
      taka zabawa to ohydny proceder. wstyd dla sznureczkowych pociągaczy
    • pawkrz No to Wierzejski jest bez szans. 12.03.07, 09:17
      W poprzednich wyborach przegrał z Gamoniami i Krasnoludkami to teraz przegra o
      dwie długości z Kononowiczem.
      • xs550 A kto to jest ten Wierzejski? 12.03.07, 09:49
        ;)
    • xs550 do rzadu go- i tak nikt nie zauwazy roznicy 12.03.07, 09:48
      Najlepiej niech od razu dostanie stanowisko w rzadzie. Przeciez on reprezentuje
      dokladnie taki sam poziom jak obecnie rzadzacy. Nikt wiec nie zauwazy roznicy.
      • 1zorro W rzadzie to bylaby zbyt duza konkurencja Leppera! 12.03.07, 09:57
        i kto wie , moglby jeszcze wykopsac kartofla?
    • bolek1965 Kononowicz na prezydenta Warszawy? 12.03.07, 10:10
      Podobno Kononowicz ma zastapic ojca redaktora Michnika.
      • m15 godny rywal dla hani-też czytać nie umie 12.03.07, 10:43
        jeśli przegra zostanie wice,jeśli wygra -hania będzie jego zastępcą

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka