tymoteo 19.03.07, 23:09 i znowu bełkot... Ci biedni bracia chyba naprawdę są chorzy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ostra_siostra Obywatelki? 19.03.07, 23:09 Polki "dziękują" PiS-owi za "pewnego rodzaju ochronę"... Odpowiedz Link Zgłoś
ukropp "pewnego rodzaju" bzdury... 19.03.07, 23:31 kolejny pic. blablanie z ktorego nic nie wynika procz fermentu... zalosne Odpowiedz Link Zgłoś
util To prawda. 20.03.07, 00:02 Wśród tylko najbliższych sasiadów znalazłbym bardziej odpowiednich ludzi na stanowiska rządowe niż tacy 'natural born losers' jak Lepper, Giertych, Kalata, Wiechecki, Macierewicz czy Fotyga. A bełkot Jarka jest obrzydliwy, ale on juz nie potrafi inaczej mówić. W dodatku wydaje mu się jeszcze, że "coś" jednak powiedział. Loser. Odpowiedz Link Zgłoś
wroxi Jak to, kto ich wybral.? Tez polglowki. 20.03.07, 00:03 Jak to, kto ich wybral? Tez polglowki. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 "Istnieje plan, który załatwi sprawę ochrony ży... 19.03.07, 23:12 PREZES enigmatyczny jakiś Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Istnieje plan, który nie istnieje 20.03.07, 05:36 vomitorium1 napisał: > PREZES enigmatyczny jakiś *************************************** Raczej niemrawy intelektualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 "Istnieje plan, który załatwi sprawę ochrony ży... 19.03.07, 23:12 "Poprawka wyciąga dłoń do pań, które znalazły się w sytuacjach wyjątkowych" Szwagier do perfekcji opanował język którym posługiwano się za głęboko niesłusznego ustroju. Cóż, lata pod presją Układu. Odpowiedz Link Zgłoś
poszczeklu To jest język, w którym pewnie pisał donosy. 19.03.07, 23:35 Oczywiście dla dobra obsmarowywanych, którzy, co za debile, nie wiedzieli jakie uroki ma więzienie na Rakowieckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: To jest język, w którym pewnie pisał donosy. 20.03.07, 06:06 "wyciągnięta ręka poprawki" - niech zyje polszczyzna. Ratunku Odpowiedz Link Zgłoś
jas Jarus 19.03.07, 23:13 Popatrzcie na twarz tego d.e.b.i.la. Jestem za a nawet przeciw.Jego twarz nie przypomina Kartofla.To twarz idioty.Podobnie jak jego przekonania.Josi Wisarionowicz Stalin sie klania Panie Kaczynski.Jego twarz nie znosi znamion myslenia.To roslina. A rosliny nie mysla.Rosliny wegetuja.Idz Jarek w p.i.z.du. wstydu oszczedz. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Jarus 19.03.07, 23:40 nie wiem czy nie jestem twoim blizniakiem ze zle zrobionej aborcji, prosciej mowiac z chybionej skrobanki: mysle jota w jote jak ty, dziwne prawda????? UWAGA: gluchoPiSy+koalicja+IMMAM Torunski dzialaja jak lek psychotropowy - nie polykac, przed uzyciem skonsultowac sie z twoim najlepszym farmaceuta, czyli z twoim sumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
moon5 Re: Jarus 19.03.07, 23:52 Obaj Kaczyńscy maja dziś w portalu wyjątkowo nieudane zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
planeta123 "Istnieje plan, który załatwi sprawę ochrony ży... 19.03.07, 23:15 Prosze mi podac adres Pana Lepera i Giertycha. Jsk bede umierac to sie do nich zglosze. Odpowiedz Link Zgłoś
radical37 Art 30 będzie zmieniony 19.03.07, 23:17 LPR+PIS+Samoobrona+ wiekszość PSL + część PO ! Bujajcie się aborterzy ! 2/3 nie będziecie mieli nigdy ! Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Art 30 będzie zmieniony 19.03.07, 23:45 Niech zdychają baby! Brawo dla tych, co kobiety mają za podludzi! I czym się chwalicie antyaborcyjne oszołomy? Obrzydliwi po prostu jesteście, tak, że wywołujecie mdłości. Zapłacicie za to, że nie macie serca i gardzicie kobietami już niedługo. Będzie nawet 3/4. A PO jest skończona, jeśli zagłosuje za takim świństwem i o tym wie. Odpowiedz Link Zgłoś
radical37 Re: Art 30 będzie zmieniony 20.03.07, 00:23 część PO zagłosuje , ale to tylko zablokuje możliwość liberalizacji ustawy w przyszłości , nie zaostrzy w stosunku do stanu obecnego ! słuchasz uchem czy brzuchem ? Odpowiedz Link Zgłoś
migg.migg Re: Art 30 będzie zmieniony 20.03.07, 11:43 radical, czytales ekspertyzy? zdania ekspertow sa podzielone moze zaostrzyc. moze tez uniemozliwic in vitro. sluchales uchem, co na ten temat mowi jurek, wierzejski, etc? Odpowiedz Link Zgłoś
paula266 Re: życie zygoty ważniejsze niż życie człowieka? 21.03.07, 12:44 wikal napisała: > Niech zdychają baby! Brawo dla tych, co kobiety mają za podludzi! I czym się > chwalicie antyaborcyjne oszołomy? Obrzydliwi po prostu jesteście, tak, że > wywołujecie mdłości. Zapłacicie za to, że nie macie serca i gardzicie kobietami już niedługo. Będzie nawet 3/4. A PO jest skończona, jeśli zagłosuje za takim świństwem i o tym wie. Lepiej żeby kobieta umarła przy porodzie niż żeby usunęła ciążę? życie zygoty jest ważniejsze niż życie człowieka? Te prawicowe oszołomy naprawdę traktują kobiety jak podludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
a.giotto Jarek rozegra to po mistrzowsku... 19.03.07, 23:17 Polska liczy dziś na PIS i nie zawiedzie się. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Jarek rozegra to po mistrzowsku... 19.03.07, 23:26 a.giotto napisał: > Polska liczy dziś na PIS i nie zawiedzie się. Tajna łączność rządowa. Nietajna akcja Kandahar.Kuraś na cokoły. Autostrady Polaczka. CBA, CBŚ, ABW, AW, ZKW, ZWW. "Ku.., bo ci łeb odstrzelę". Kluska for everybody. Jest Gut. PS. Żeby Polska była Polskom - jak mówi pewien inteligent z Żoliborza. Odpowiedz Link Zgłoś
radical37 Re: Jarek rozegra to po mistrzowsku... 19.03.07, 23:32 Rokita też wdycha ? Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Jarek rozegra to po mistrzowsku... 19.03.07, 23:47 Nie wypowiadaj się w imieniu Polski, bo nikt ci nie dał takiego prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
pytajniak czarnobiałe 20.03.07, 00:38 Czy tu nie chodzi o to że czarne to białe, ale białe to nie czarne? Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 "Istnieje plan, który załatwi sprawę ochrony ży.. 19.03.07, 23:23 PANIE PREZES z tą ustawą to jak z dziewictwem raz spieprzona to na zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
radical37 Re: "Istnieje plan, który załatwi sprawę ochrony 19.03.07, 23:34 30.03.br się obudzisz ! Odpowiedz Link Zgłoś
babaqba "Istnieje plan, który załatwi sprawę ochrony ży.. 19.03.07, 23:24 "Obecny poziom ochrony życia" to cicha eutanazja przez zaniechanie. Jak jest forsa do wzięcia (moja składka zdrowotna) to jest komu. Jak jestem chory, to nie ma komu mnie leczyć i muszę bulić prywatnie. Pan, Panie Premierze być się lepiej w dole z szambem ze wstydu schował, niż pieprzył dłużej takie farmazony. "Chroni" się życie moruli i polityków. Reszta może zdychać, bo już ochrzczona. Stopień złajdaczenia przekracza wszelkie granice. Urban przy nich to wzór moralności i prawości (wiem, obrażam Urbana, on nie żyje w kłamstwie a jego inteligencji nie da się nic zarzucić). Odpowiedz Link Zgłoś
bluevabank Re: "Istnieje plan, który załatwi sprawę ochrony 19.03.07, 23:27 Racja !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
radical37 Re: eutanazja dla SBeków 20.03.07, 00:26 wszystko będzie na liście współpracowników opublikowanej przez IPN Odpowiedz Link Zgłoś
skrytyzjadaczparowek Re: eutanazja dla SBeków 20.03.07, 01:50 Oszolomie idz sie walic w ten bezmyslny leb. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnycenzor Słuszna decyzja Gazety o autocenzurze w portalu 19.03.07, 23:25 Jeszcze lepszą metodą jest uniemożliwienie wypowiedzi na tym forum. Gawiedź może czytać, jak umie. Natomiast jej myśli są z gruntu rzeczy wypaczone i dlatego szkodliwe dla czytających prostaków. Brawo gazeto!!!!!!!!! Bać się o Dyrektora należy zawsze i wciąż. ON odnowi całą IV RP I GAZETE. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 Oukej! A o co mu "GO"? 19.03.07, 23:38 Macie w Polsce jakiegos tlumacza tego ulomnego blizniaka z jezyka "po naszymu" na jezyk polski? Mowa-trawa, cos w rodzaju mojego tytulu, nie jest chyba najlepsza wizytka szefa rzadu, pod warunkiem, ze to jest kraj demokratyczny jeszcze. Jezeli nie-demokratyczny, to moze sobie mowic, co chce, wtedy wszystko jest swiete! Odpowiedz Link Zgłoś
wikal "Istnieje plan, który załatwi sprawę ochrony ży.. 19.03.07, 23:40 "Pewnego rodzaju ochrona kobiety ciężarnej". Obrzydliwość! Kobieta ciężarna nie zasługuje na pełną ochronę, wszak nie jest człowiekiem. O jej życie nikt się troszczy. Zamilknij cyniczny hipokryto, bo nie masz w domu kobiety, którą chciałbyś chronić. Tylko kota. Chcesz chronić życie? Każde, tylko nie kobiety. Niedobrze mi, jak coś takiego czytam. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne a ten plan to wykastrowanie idiotow,i po klopocie! 19.03.07, 23:42 UWAGA: gluchoPiSy+koalicja+IMMAM Torunski dzialaja jak lek psychotropowy - nie polykac, przed uzyciem skonsultowac sie z twoim najlepszym farmaceuta, czyli z twoim sumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: "Istnieje plan, który załatwi sprawę ochrony 19.03.07, 23:44 Niedobrze mi, jak coś takiego czytam. -------------------------------- a mnie jak nie tylko czytam, ale kiedy jego i kopii ryja ogladam UWAGA: gluchoPiSy+koalicja+IMMAM Torunski dzialaja jak lek psychotropowy - nie polykac, przed uzyciem skonsultowac sie z twoim najlepszym farmaceuta, czyli z Odpowiedz Link Zgłoś
dorotahgw A z Toba "tymoteo" - wszystko w porzadku? 19.03.07, 23:43 Czujesz sie dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
haryjesion O rany. 19.03.07, 23:56 To też ze mną niedobrze. Tak jak ze wszystkimi, którzy nie zgadzają się z pIs (s). Z drugiej strony ochrona życia w Polsce nie powinna zaczynać się w brzuchu kobiety tylko w naszej świadomości. Biedne będą rodzić bo nie mają kasy na usunięcie a bogate pojadą za granicę. Niech Kaczyńscy zajmą się lepiej naprawą państwa. Tego "taniego państwa". Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: O rany. 20.03.07, 00:03 haryjesion napisał: > Niech Kaczyńscy zajmą się lepiej naprawą państwa. Tego "taniego państwa". Przeciez cały czas nad tym pracują. Robią je coraz droższe. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Na razie Rząd rozwija plan eutanazji 19.03.07, 23:44 Już zlikwidowano transplantacje, odbierze się dostęp do leków. Co jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Re: Na razie Rząd rozwija plan eutanazji 19.03.07, 23:54 uważam, że rencistom powinno się zezwolić na przechodzenie na "czerwonych światłach" a jak to nie poskutkuje to nakazać Odpowiedz Link Zgłoś
lechoo Na co ta ściema? 19.03.07, 23:52 Od razu wprowadźcie "ochronę życia od chwili poczęcia do chwili narodzin (i ani sekundy dłużej)"! Odpowiedz Link Zgłoś
radical37 Re: Na co ta ściema? 20.03.07, 00:09 LPR+PIS+SAMOOBRONA+większość PSL+ część PO -->> aborterzy do Homolandii Odpowiedz Link Zgłoś
lechoo Re: Na co ta ściema? 20.03.07, 00:21 radical37 napisał: > LPR+PIS+SAMOOBRONA+większość PSL+ część PO -->> aborterzy do Homolandii Ctrl+C Ctrl+V toć wielce trudna sztuka dla takich jak radical37 -->> klerykałowie do Watykanu Odpowiedz Link Zgłoś
radical37 Re: Na co ta ściema? 20.03.07, 00:29 ble ble ble , argumenty stary , argumenty . Mówi ci to coś ? chcesz się założyć ? Odpowiedz Link Zgłoś
lechoo Re: Na co ta ściema? 20.03.07, 00:39 "LPR+PIS+SAMOOBRONA+większość PSL+ część PO -->> aborterzy do Homolandii " Ty śmiesz swoją twórczość nazywać "argumentami"? Zajadów ze śmiechu dostanę! Odpowiedz Link Zgłoś
haryjesion Re: Na co ta ściema? 20.03.07, 00:44 Pozwolę sobie wtrącić się, lechoo - radikal uprawia tzw. uliczną agitację.Czytam te jego zażarte, agresywne posty i zastanawiam się czy jest kobietą albo świeżo poczętym dzieckiem żeby tak twardo stać za nimi murem? Mnie się raczej wydaje, że to taka jego pusta, gołosłowna walka na wymysły. Brak konkretów. Odpowiedz Link Zgłoś
lechoo Re: Na co ta ściema? 20.03.07, 00:57 Niestety to właśnie takie "świeżo poczęte dzieci" trafiają na Wiejską. Dla tego uważam, iż należy im się przeciwstawiać a nie ignorować niezależnie od tego, że prezentują pustotę i brak argumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
pytajniak haryjesion wyjaśnij 20.03.07, 01:01 Czy to niby kobiety stoją za nimi murem? haryjesion napisał: > i zastanawiam się czy jest > kobietą ... żeby tak twardo stać za nimi murem? Odpowiedz Link Zgłoś
haryjesion Re: haryjesion wyjaśnij 20.03.07, 01:04 Czy on jest kobietą - żeby tak zażarcie bronić jej zdrowia i życia. Za nimi? Tzn. za kim? Nie rozumiem pytania. Chętnie odpowiem jak mnie się rozjaśni :) Odpowiedz Link Zgłoś
pytajniak Re: haryjesion wyjaśnij 20.03.07, 01:16 Napisałeś: "Pozwolę sobie wtrącić się, lechoo - radikal uprawia tzw. uliczną agitację.Czytam te jego zażarte, agresywne posty i zastanawiam się czy jest kobietą albo świeżo poczętym dzieckiem żeby tak twardo stać za nimi murem? Mnie się raczej wydaje, że to taka jego pusta, gołosłowna walka na wymysły. Brak konkretów." No to chyba wiesz co/kogo masz na myśli pisząc "stać za nimi murem". Wyjaśniaj! haryjesion napisał: > Czy on jest kobietą - żeby tak zażarcie bronić jej zdrowia i życia. > Za nimi? Tzn. za kim? Nie rozumiem pytania. Chętnie odpowiem jak mnie się > rozjaśni :) Odpowiedz Link Zgłoś
haryjesion Re: haryjesion wyjaśnij 20.03.07, 01:36 K, wyżej wymienionych - dzieci i kobiety. OMG, lekcje polskiego; składni i interpunkcji mamy już chyba za sobą, prawda? Czasami odrobina poczucia humoru, umiejętności odczytania ukrytych aluzji też się przydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
pytajniak Re: Na co ta ściema? 20.03.07, 00:50 Podobno proponuje się też wprowadzenie poprawki o ochronie plemnika do momentu poczęcia. lechoo napisał: > Od razu wprowadźcie "ochronę życia od chwili poczęcia do chwili narodzin (i ani > sekundy dłużej)"! Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Bęcwał. Polityczny trup. Ale ma nadzieję. Jak Hitl 19.03.07, 23:57 er w schronie 25 kwietnia. Ostatnia nadzieja: Murdoch ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
radical37 Re: Bęcwał. Polityczny trup. Ale ma nadzieję. Jak 20.03.07, 00:10 art. 30 będzie zmieniony ! aborterzy - nigdy 2/3 nie uzyskacie ! Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Czyżby chodziło o ochronę życia kaczek 20.03.07, 00:07 od momentu uformowania jaja? Odpowiedz Link Zgłoś
radical37 Re: Czyżby chodziło o ochronę życia kaczek 20.03.07, 00:11 art 30 będzie zmieniony , bredź swoje farmazony dalej ! Odpowiedz Link Zgłoś
habitus To jest artykuł 30 Konstytucji RP 20.03.07, 00:18 W którym miejscu ma być zmieniony? Art. 30. Przyrodzona i niezbywalna godność człowieka stanowi źródło wolności i praw człowieka i obywatela. Jest ona nienaruszalna, a jej poszanowanie i ochrona jest obowiązkiem władz publicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
haryjesion Re: To jest artykuł 30 Konstytucji RP 20.03.07, 00:32 habitus napisał: > W którym miejscu ma być zmieniony? > Art. 30. > Przyrodzona i niezbywalna godność człowieka stanowi źródło wolności i praw > człowieka i obywatela. Jest ona nienaruszalna, a jej poszanowanie i ochrona jest obowiązkiem władz publicznych. No właśnie? Bo jak tam będzie zmiana np : "(...)obowiązkiem władz publicznych, które nakładają podatek VAT 300% na środki antykoncepcyjne.Zmienność przepisu ustawy tylko 2/3 quorum." to chyba nie będzie dobrze brzmiało, nie?:) Będzie się to odwoływało zapewne do przepisu szczegółowego, czyli artykuł Konstytucji będzie zapewniał przepisowi szczeg. zmienność tylko przy 2/3 kworum. Cy cuś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
antixionc Re: To jest artykuł 30 Konstytucji RP 20.03.07, 10:22 > W którym miejscu ma być zmieniony? > Art. 30. > Przyrodzona i niezbywalna godność człowieka stanowi źródło wolności i praw > człowieka i obywatela. Jest ona nienaruszalna, a jej poszanowanie i ochrona jes > t > obowiązkiem władz publicznych. Jak to, w którym miejscu? Przyrodzona i niezbywalna godność zapłodnionego jajeczka, płodu oraz mężczyzny stanowi źródło ich wolności i praw. Jest ona nienaruszalna, a jej poszanowanie i ochrona jest obowiązkiem władz publicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Czyżby chodziło o ochronę życia kaczek 20.03.07, 01:06 radical37 napisał: > art 30 będzie zmieniony , bredź swoje farmazony dalej ! Tu się zgina dziób pingwina! Każda zmiana Konstytucji wymaga zatwierdzenia przez ogólnopolskie referendum a na to oszołomy nie mają szans! Odpowiedz Link Zgłoś
haryjesion Re: Czyżby chodziło o ochronę życia kaczek 20.03.07, 01:13 > Tu się zgina dziób pingwina! Każda zmiana Konstytucji wymaga zatwierdzenia przez ogólnopolskie referendum a na to oszołomy nie mają szans! Nie bardzo. Niestety mogą to uchwalić i nie muszą robić referendum. Wniosek obywatelski 100 tyś. o referendum pewnie też by wywalili do koszalina po 1szym czytaniu. Oszołomy.O, tu się zgodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
rusis1 Re: "Istnieje plan, który załatwi sprawę ochrony 20.03.07, 00:10 >który pozwoli załatwić sprawę (ochrony życia) w sposób, który będzie >satysfakcjonujący dla Kościoła eee.... a dla narodu to satysfakcjonujące będzie? Kościół to nie wszyscy wyborcy. I pomimo bycia katolikiem nie zgadzam się z wieloma poglądami głoszonymi przez kościół. Ale cóż... pewien poseł LPR powiedział ostatnio, że naród nie powinien mieć prawa wypowiadać się w tej sprawie. Bo może by wyszło na to, ze naród ma inne zdanie niż kościół? Odpowiedz Link Zgłoś
radical37 Re: "Istnieje plan, który załatwi sprawę ochrony 20.03.07, 00:12 kiedy przestałeś być za ochroną życia ? Odpowiedz Link Zgłoś
rusis1 Re: "Istnieje plan, który załatwi sprawę ochrony 20.03.07, 10:18 Nadinterpretujesz moje słowa chyba. Nie przestałem być za ochroną życia, jestem jednakże za utrzymaniem obecnego stanu. Jest on jak dla mnie najlepszym rozwiązaniem. Każda zmiana w konstytucji może doprowadzić do zaostrzenia lub złagodzenia tych przepisów (no... to drugie nie możliwe jest przy obecnym rządzie). Abstrahując od tego, że jestem przeciwny wszelkim małym zmianom w konstytucji bo boję się co ten rząd (którego nie popieram) może z nią zrobić. To co mi się nie podoba i do czego piałem to wycieranie sobie mordy kościołem i uzasadnianie, że sprawa zostanie załatwiona w sposób satysfakcjonujący dla kościoła. Można zrobić tak aby była satysfakcjonująca dla narodu? Po co mieszać kościół do tego? Może należałoby jednak oddzielić całkowicie kościół od polityki? Odpowiedz Link Zgłoś
antixionc Re: "Istnieje plan, który załatwi sprawę ochrony 20.03.07, 10:55 > Nadinterpretujesz moje słowa chyba. > > Nie przestałem być za ochroną życia, jestem jednakże za utrzymaniem obecnego > stanu. Przecież ludzie pokroju Wierzejskiego uważają, że kto jest przeciwko proponowanym zmianom w konstytucji, ten jest przeciwko ochronie życia... Wiem wiem, nielogiczne to i populistyczne ale cóż zrobić z takimi matołami:/ Odpowiedz Link Zgłoś
mnietowisi Plan czy realizacja? 20.03.07, 13:37 K: "Istnieje plan, który załatwi sprawę ..." Plan niczego nie może załatwić. Realizacja planu może. Odpowiedz Link Zgłoś
antixionc do skrajnych przeciwników aborcji... 20.03.07, 10:45 Wiesz co radical albo sobie jaja robisz albo niestety jesteś przedstawicielem idotów pokroju Wierzejskiego i podobnych:/ Skoro tak trąbisz o ochronie życia itp., to odpowiedz mi na to: 1. Co jest ważniejsze, życie kobiety czy też zarodka lub płodu? Czy twoim zdaniem kobieta, która rodząc dziecko umrze lub znacząco pogorszy się jej zdrowie np. zaniewidzi nie ma prawa (pamiętaj że w ustawie nie ma nic o OBOWIĄZKU, tylko jest pozostawione prawo wyboru) do aborcji? 2. Czy zgwałcona dziewczynka/kobieta też twoim zdaniem nie powinna mieć prawa (cały czas mówimy tu o ustawowym PRAWIE a NIE OBOWIĄZKU) do aborcji. Czy zdajesz sobie sprawę jakie to jest cierpienie psychiczne nosić i rodzić dziecko swojego oprawcy? 3. Czy uważasz, że kobieta ma OBOWIĄZEK urodzić dziecko z ciężką wadą rozwojową? Dziecko, które nigdy nie będzie samodzielne, a nawet nie będzie mogło ruszać się samodzielnie czy samodzielnie oddychać i jego życie (krótsze, bądź dłuższe) będzie jednym wielkim pasmem cierpień i wegetacją? To tyle z moich pytań, bo tylko w tych szczególnych przypadkach przysługuje PRAWO (NIE OBOWIĄZEK) do aborcji. Proszę o rozumne argumenty a nie odpowiedzi typu "nie bo nie". Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Jak zwykle brak konkretów 20.03.07, 00:18 więc poczekajmy, aż jakieś będą... Odpowiedz Link Zgłoś
feminista Re: "Istnieje plan, który załatwi sprawę ochrony 20.03.07, 00:35 Bełkot to mało powiedziane, ja nic z tego nie zrozumiałem. O co mu chodzi ? Dobrze, że PK rozwija się, nich wniesie trochę świeżego powietrza na tę scenę polityczną. Aborcja musi być zalegalizowana, nie mozna dopuścić do tego, aby embrion decydował za ludzi !! To jakiś obłęd !! Odpowiedz Link Zgłoś
lechoo Re: dobranoc 20.03.07, 00:43 radical37 napisał: > życie to nie bajka ale twoje życie to piaskownica Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: dobranoc 20.03.07, 01:09 radical37 napisał: > życie to nie bajka Masz rację, życie to je bitwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Wale na każdego boga musztardą kocią 20.03.07, 01:04 I niech się oblizuje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pragmatyk11 www.antykaczy.blog.onet.pl 20.03.07, 01:46 sam Jarosław Kaczyński przyznał ze zmiana konstytucji pozwala "zmienić konstytucję" w zmienić w stronę zaostrzenia aborcji ( a więc tym samym całkowitego zakazu abrocji ) - kilka sekund później premier dodał, iż nie może byc w obecnym państwie możliwości przymusu dla kobiet do urodzenia dziecka ( w trzech przypadkach w jakich dopuszcza aborcję obecne obowiązująca ustawa ). Warto zwrócic uwagę zarówno na hipokryzję premiera, który w ciągu kilku, kilkunastu sekund zaprzeczył samemu sobie - z jednej strony zapewniając o trwałości obecne stniejącego kompromisu, z drugiej jednak strony potwierdzając mozliwość zaostrzenia ustawy antyaborcyjnej ( krańcowo nawet do całkowitego zakazu aborcji ). Jak i na pewien sposób ...obnażył swój stosunek do praw człowieka - stwierdzając wyraźnie, że nie sądzi aby w obecnym panstwie ( niestety ) mozliwy był do przeforsowania całkowity zakaz aborcji... Odpowiedz Link Zgłoś
frakcja-alternatywna pragmatyk - stajesz sie upierdliwy 20.03.07, 02:49 daj se spokuj z tym reklamowanym w sile cienkim blogiem. tu nie linia frontu ideologicznego Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Panie i Władco! Królu! 20.03.07, 05:16 Cały Naród jest Ci wdzęczny ta ze Mądre Słowapłynące z głębi Twego bogatego doświadczenia! Wbrew złośliwcom, nie jesteś ani dziewicą, ani połykaczką Dzieci. Jesteś Matką Polką - Matką Narodu. Niniejszym zgłaszam wniosek, by uczynić Cię Królową Polski! Co tak jakaś Zydóweczka z siedmiorgiem dzieci. Tyś Matką Całego Narodu. Tylko na Twoich utrudzonych Skroniach mogł spocząć korony i diademy. Tylko Tobie wota dziękczynne i błagalne należne są. Będziemy Cię wychwalać pod Niebiosa śpiewającó: Ale luja, Ale luja, Ale luuja! Będziemy Cię Tytułować Królową, co bezbożny Zachód od razu zrozumie jako Queen! Gdy ukażesz się tłumom w złotych i purpurowych ornatach, nawet niewierni ogłoszą Cię Drag Queen. Zaprawdę wielbione jest Imię Twoje, a Twoja Korona bronić będzie Polskę przed wichrem nowoczesności i liberalizmu. Odrodzi się gospodarka wymienna: za dwa skopki mleka dwa łokcie płótna najprzedniejszego, polskiego. Chwała Ci, Królowo! Narodzie, bierz się do pisania Psalmów Królewskich. Zaden Salomon nie dorówna Narodowi z Orłem w Koronie i Koronowaną Orlicą strzegącą polskiego gniazda, którego nikt już nie skala. PS. Następnym razem, błagamy, podziel się z nami swoim doświadczeniem na temat karmienia piersią czystej krwi osesków! Niech wysysają polonizm z krwią Matki, w imię Prezesa Moskala, Ambasadora Kobylańskiego i świętego Romana. Odpowiedz Link Zgłoś
pytajniak Re: Panie i Władco! Królu! 20.03.07, 13:51 Piękne, a co ważniejsze oddaje prawdziwe uczucia całego narodu. Powiedz mi tylko, czy jak go tytułujesz "Matką Narodu", to chodzi tu o to samo co gdy inni mówią "Qrwa Mać"? mark.parker napisał: > Cały Naród jest Ci wdzęczny ta ze Mądre Słowapłynące z głębi Twego bogatego doświadczenia! Wbrew złośliwcom, nie jesteś ani dziewicą, ani połykaczką Dzieci . > Jesteś Matką Polką - Matką Narodu. Niniejszym zgłaszam wniosek, by uczynić Cię > Królową Polski! Co tak jakaś Zydóweczka z siedmiorgiem dzieci. Tyś Matką Całego > Narodu. Tylko na Twoich utrudzonych Skroniach mogł spocząć korony i diademy. > Tylko Tobie wota dziękczynne i błagalne należne są. Będziemy Cię wychwalać pod > Niebiosa śpiewającó: Ale luja, Ale luja, Ale luuja! Będziemy Cię Tytułować > Królową, co bezbożny Zachód od razu zrozumie jako Queen! Gdy ukażesz się tłumom > w złotych i purpurowych ornatach, nawet niewierni ogłoszą Cię Drag Queen. > Zaprawdę wielbione jest Imię Twoje, a Twoja Korona bronić będzie Polskę przed > wichrem nowoczesności i liberalizmu. Odrodzi się gospodarka wymienna: za dwa > skopki mleka dwa łokcie płótna najprzedniejszego, polskiego. Chwała Ci, Królowo! > Narodzie, bierz się do pisania Psalmów Królewskich. Zaden Salomon nie dorówna > Narodowi z Orłem w Koronie i Koronowaną Orlicą strzegącą polskiego gniazda, > którego nikt już nie skala. > PS. Następnym razem, błagamy, podziel się z nami swoim doświadczeniem na temat > karmienia piersią czystej krwi osesków! Niech wysysają polonizm z krwią Matki, w > imię Prezesa Moskala, Ambasadora Kobylańskiego i świętego Romana. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 "Istnieje plan, który załatwi sprawę ochrony ży.. 20.03.07, 03:04 już chciałem iść spać ale boję się zdjąć spodnie Odpowiedz Link Zgłoś