Dodaj do ulubionych

Czy datę urodzenia w PESEL-u zastąpi data poczę...

• nieue Prosze o nazwiska debili pomyslodawcow 01.04.07, 13:00
      1. Nie kazdy jest katolikiem 2. Nie kazdy wie kiedy zostal poczety 3. Dodatkowe
      koszta zwiazane z wymiana dowodow ABSURD DEBILIZM IDIOTYZM - zajmijcie sie
      podatkami, drogami, zdrowiem , oswiata nie bo to co robi arcydebil Pan
      Orzechowski przynosi mi wstyd jako POlakowi - wstydze sie za Was
      • arme Re: Prosze o nazwiska debili pomyslodawcow 01.04.07, 13:06
        To żart prymaaprylisowy, aczkolwiek niebezpiecznie jest podsówać takie pomysły
        tym debilom z LPR
    • arme Re: Czy datę urodzenia w PESEL-u zastąpi data poc 01.04.07, 13:01
      Jam mam lepszy pomysł (prymaaprylisowy). Zacznijmy liczyć lata od daty urodzin
      lub śmierci JPII. To by dopiero było.
      • arme Re: Czy datę urodzenia w PESEL-u zastąpi data poc 01.04.07, 13:04
        ...a w dowodzie osobistym wpisywać iloraz inteligencji i wprowadzać obowiązek
        dodawania do wszystkich ulotek i plakatów wyborczych ksera dowodu (z tymi danymi).
    • ms13 Czy datę urodzenia w PESEL-u zastąpi data poczę.. 01.04.07, 13:01
      NA LITOŚĆ BOSKĄ ,ZAJMIJCIE SIĘ SPRAWĄ JAK ZAPOBIEC BEZROBOCIU ,ŻEBY MŁODZIEŻ
      NIE WYJEŻDŻAŁA Z KRAJU,A NIE ZMIANĘ PESEL...-u.
      CZY W TYM RZĄDZIE NIE MA ŻADNEJ ODPOWIEDZIALNEJ OSOBY ZA NASZ KRAJ???
      MÓDLMY SIĘ WIĘC TERAZ W TYM WIELKIM TYGODNIU O ROZWAŻNYCH I MĄDRYCH LUDZI W
      RZĄDZIE,BO NAPRAWDĘ ZA KILKA LAT NASZA OJCZYZNA ZNIKNIE Z MAPY!
    • frycu Czy datę urodzenia w PESEL-u zastąpi data poczę.. 01.04.07, 13:02
      ja pier.... przeciez Polska jest chyba na skraju sredniowiecza gdzie kosciół
      się tak miesza do polityki ciemnogród!!!!!!
    • malpa-z-paryza Re: Czy datę urodzenia w PESEL-u zastąpi data poc 01.04.07, 13:04
    • malpa-z-paryza prima aprilis 01.04.07, 13:05
      prima Aprilis!!!!!!!!!!!!
    • rekres2 A jak ktoś sobie poczynał wiele razy.. to co ?? 01.04.07, 13:08
      Podaje hipotetyczną datę ??, weżmy takę panią Krawczyk poczynała sobie nie
      wiadomo z kim nie wiadomo gdzie i kiedy . Co ona biedna wpisze. A miejsce
      poczęcia co biurko ... ?
    • ela_kw Czy datę urodzenia w PESEL-u zastąpi data poczę.. 01.04.07, 13:11
      Dobre! Ha, ha!"Prima Aprilis".Jeżeli posłom LPR "odbije palma" i podchwycą ten
      pomysł, to ja będe pierwsza, która powie, że znowu "Michnik" i "Wyborcza" jest
      winna. Uważajcie z takimi pomysłami. Nie ma żartów w IV RP. Pozdrowienia z
      okazji "Palmowej Niedzieli".
    • bolo22 Czy datę urodzenia w PESEL-u zastąpi data poczę.. 01.04.07, 13:11
      Stop fanatykom - dlaczego Polską chcą rządzić świry Rydzyka i Giertycha !?!? Ja
      glosowałem w wyborach na PO i PiS !. Maciej Giertych został w Brukseli uznany za
      rasistę ( antysemitę). Podziemie ginekologiczne w Polsce zaciera ręce, a jakby
      -nie daj Boże- te zmiany weszły w Zycie, to jeszcze więcej będzie dzieci w
      reklamówkach na śmietnikach ! A może by Giertych i Rydzyk sprowadzili zza
      granicy szczepionkę na sepsę dla dzieci i bezpłatnie wszystkie dzieci
      zaszczepili !!!!
      BOLO -----P.S. Ciekawe , ile lat więzienia dostałaby kobieta, będąca w
      początkowym okresie ciąży, gdyby spadła ze schodów i poroniła , a w życie
      weszłyby nowe przepisy ??? Dość fanatyków religijnych jest w Iraku - w Polsce
      normalni Polacy ich nie chcą !!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • judyta50 data poczęcia ??!!! 01.04.07, 13:17
        Skoro data poczęcia jest dla fanatyków wyznacznikiem, to ja żądajmy becikowego
        za każde poronienie. Od razu potrójnego, bo poronienie to ogromna tragedia.
        Firmy ubezpieczeniowe niech także wypłacają za takie dziecko kasę.
        Q..wa!!! Nóż się otwiera!!!
        I jeszcze ten bełkot o chrześcijańskim narodzie. Wypraszam sobie!!! Polska nie
        jest krajem wyznaniowym. Z tym należy od razu walić do Strasburga!!!
        • arme Re: data poczęcia ??!!! 01.04.07, 13:27
          Proponuje wysłać Giertychowo do Talibów lub Iraku. Nieee ta ekstrema nawet ich
          by wykończyła.
    • nariolla Czy datę urodzenia w PESEL-u zastąpi data poczę.. 01.04.07, 13:12
      Proponuję , aby ustalenie daty poczęcia było wykonane w oparciu o dokładny-
      barrrdzo-wywiad u rodziców, najlepiej powołać Komisję. Komisja wezwie i
      rozliczy . Każdego z osoba, bo później zweryfikuje zeznania i ustali datę.
      Koniecznie wprowadźmy do peselu godzinę i minutę poczęcia !
      Cóż szkoda, że rodzice niektórych posłów nie zastosowali w odpowiednim momencie
      skutecznej antykoncepcji.
    • politechnik4 prima aprilis 01.04.07, 13:14
      pomysl jest rzeczywiscie niedorzeczny
      ale chyba nawet poslowie lpr'u dostrzegliby te niedorzecznosc

to jest zapewne zart redaktorow portalu gazeta.pl
      ale nawet dobry, bo sam sie nabralem w pierwszej chwili ;)
    • jasnepelne22 Czy datę urodzenia w PESEL-u zastąpi data poczę.. 01.04.07, 13:15
      Całkiem niezłe. Mam jednak coś jeszcze lepszego. Od dziś Wyborcza będzie
      obiektywna!!!
    • obywatel_szarak Czy datę urodzenia w PESEL-u zastąpi data poczę.. 01.04.07, 13:15
      Niech RADIO MARYJA I LPR ZAJMĄ
      się biednymi dziećmi, które JUŻ są
      dadzą im choć połowe ze swych nie niskich finasów, pasibrzuchy jedne,
      a także zafunduja wakacje i inne atrakcje, oczywiście za swoje pensje, CZYŻBY
      to było aż tak trudne?

I niech zmienią te swoje średnioweiczne mózgi, na dzisiejsze, hooop hooop!
      , panowie, czas wyjść ze snu zimowego, średniowiecze to już historia...parę
      wieków minęło, trochę się zmieniło, nie cofniecie kijkiem biegu Wisły!
      Pora wydrążyć z tych waszych mózgów zgąbczenie i inne BSE, bo inaczej nie można
      tego wytłuamczyć i praciować na ćwierć gwizdka ale w sposób "zdrowy" albo
      wogóle trzeba dać wam nowe mózgizanim w ogóle się do czegoś zabierzeciebo włos
      się jeży na głowie, skąd ten motłoch się wziął?
      Niech decydują o swoich d...i d..swoich dzieci a od normalnych ludzi się od$%
      #@**ą, hipokryci od siedmiu boleści!
      PYTAM SIĘ:KIEDY ZROBICIE COŚ Z BIEDĄ, PODATKAMI, MIESKZANIAMI, RYNKIEM PRACY,
      GOSPODARKĄ, AUTOSTRADAMI?
    • shpinak Re: Czy datę urodzenia w PESEL-u zastąpi data poc 01.04.07, 13:16
      najgorsze jest to ze powiedzmy 2 lata temu zabawny artykul primaprilisowy w
      gazecie moglby wygladac tak:

przewodniczacy PIS Jaroslaw Kaczynski oswiadczyl ze w przypadku wygranej w
      wyborach parlamentarnych zamierza zawrzec koalicje z Samoobrona i LPR, co wiecej
      w planach jest rowniez powierzenie stanowiska ministra edukacji Romanowi
      Giertychowi a ministrem rolnictwa zostanie mianowany Andrzej lepper....

kto wie..
    • snovi Czy datę urodzenia w PESEL-u zastąpi data poczę.. 01.04.07, 13:17
      Mam pytanie czy w pesel-u ma być data poczęcia czy też ostatniego pchnięcia.
      Poza tym jeżeli ktoś często poczyna to , które poczęcie należy zaliczyć. Jedno
      się tylko ciśnie na usta:"SPIEPRZAĆ DZIADY"
    • millennium Czy datę urodzenia w PESEL-u zastąpi data poczę.. 01.04.07, 13:17
      To ze w dowodach bedzie kazdy z nas mial nowy numer PESEL, ktory to ma zawierac
      date poczecia jest tak samo prawdopodobne jak dymisja polskiego rzadu i
      wczesniejsze wybory. Slaby dowcip na 1 kwietnia.
      • koloratura1 Prawie jestem za. 01.04.07, 13:21
        A nie dało by się - w drugą stronę?
        Tak o 9 miesięcy do przodu, albo lepiej - 9 lat czy nawet 19?

Byłabym o tye młodsza!
    • metastasis Czy datę urodzenia w PESEL-u zastąpi data poczę.. 01.04.07, 13:20
      Pokopało ich już całkiem.
    • bolo22 Czy datę urodzenia w PESEL-u zastąpi data poczę.. 01.04.07, 13:20
      Bzdura- dlaczego człowiek w momencie urodzenia miałby od razu mieć 9 miesięcy
      !?!?!? A co z pozostałymi ludżmi urodzonymi przed erą rydzyko-giertychowską ???
      Ja mam teraz 60 lat i nie zgadzam się , żeby mi dopisano te 9 m-cy , czyli 0,75
      roku !!!!!! Na całym świecie człowiek w momencie urodzenia ma 0 lat !!!!
      • koloratura1 Re: Czy datę urodzenia w PESEL-u zastąpi data poc 01.04.07, 13:24
        bolo22 napisał:

> Bzdura- dlaczego człowiek w momencie urodzenia miałby od razu mieć 9 miesięcy
        > !?!?!? A co z pozostałymi ludżmi urodzonymi przed erą rydzyko-giertychowską ???
        > Ja mam teraz 60 lat i nie zgadzam się , żeby mi dopisano te 9 m-cy , czyli 0,75
        > roku !!!!!! Na całym świecie człowiek w momencie urodzenia ma 0 lat !!!!

Jak masz 60 lat, to poprzyj mój pomysł (p. kilka postów wstecz).
        Mógłbyś nawet mieć tylko 41 lat!
    • gtx3 Czy datę urodzenia w PESEL-u zastąpi data poczę.. 01.04.07, 13:21
      A czy wiecie kochani jak restrykcyjne jest prawo antyaborcyjne w Izraelu. Za
      skrobankę grozi nawet dożywocie. Po prostu życie każdego Żyda jest bezcenne.
      Dlatego prosimy Was Ukochani Dziennikarze Gazety Wyborczej od....cie się od
      polskiego prawa jakie ono jest to jest. Szalom
    • basia555 tytuł na prima aprilis? 01.04.07, 13:25
      wydaje mi się, że z tego nie należy robić żartów, bo to już nie jest śmieszne,
      to jest straszne.
    • bsc1 Piramidalna paranoja fundamentaslistów Ciemnogrodu 01.04.07, 13:26
      Piramidalna paranoja fundamentaslistów Ciemnogrodu, którym żądza narzucenia
      zmian w konstytucji przesłania do cna rozum. To jakiś paraliż i zwyrodnienie
      umysłu u tych paranioków!
    • jojnefirulkes Czy datę urodzenia w PESEL-u zastąpi data poczę.. 01.04.07, 13:37
      Mam nadzije, ze to TYLKO primaaprilisowy zarcik wyborczej, bo jesli nie, to
      szalenstwo jakie proponuje nam LPR i srodowiska zwiazane z radiem torunskim moga
      niezle namieszac!;)
    • maff1 dziś Prima aprilis - nie dajmy sie nabrac.... 01.04.07, 13:37
      a swoją drogą - gratuluje pomysłu na zart.
    • eeeee1 ehehehe good joke 01.04.07, 13:43
      very good Gazeta;
      na poczatku rzeczywiscie uwierzylem i juz mialem dzwonic po znajomych by im o
      tym powiedziec;
    • honeyr Prima Aprlis bardzo bliski rzeczywistości w IV RP! 01.04.07, 13:44
      Ciekawe ilu (p)osłów z Lepru po takim artykule zaczyna sie na serio zastanawiać,
      czy może by tak nie spróbować!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka