nieue Prosze o nazwiska debili pomyslodawcow 01.04.07, 13:00 1. Nie kazdy jest katolikiem 2. Nie kazdy wie kiedy zostal poczety 3. Dodatkowe koszta zwiazane z wymiana dowodow ABSURD DEBILIZM IDIOTYZM - zajmijcie sie podatkami, drogami, zdrowiem , oswiata nie bo to co robi arcydebil Pan Orzechowski przynosi mi wstyd jako POlakowi - wstydze sie za Was Odpowiedz Link Zgłoś
arme Re: Prosze o nazwiska debili pomyslodawcow 01.04.07, 13:06 To żart prymaaprylisowy, aczkolwiek niebezpiecznie jest podsówać takie pomysły tym debilom z LPR Odpowiedz Link Zgłoś
arme Re: Czy datę urodzenia w PESEL-u zastąpi data poc 01.04.07, 13:01 Jam mam lepszy pomysł (prymaaprylisowy). Zacznijmy liczyć lata od daty urodzin lub śmierci JPII. To by dopiero było. Odpowiedz Link Zgłoś
arme Re: Czy datę urodzenia w PESEL-u zastąpi data poc 01.04.07, 13:04 ...a w dowodzie osobistym wpisywać iloraz inteligencji i wprowadzać obowiązek dodawania do wszystkich ulotek i plakatów wyborczych ksera dowodu (z tymi danymi). Odpowiedz Link Zgłoś
ms13 Czy datę urodzenia w PESEL-u zastąpi data poczę.. 01.04.07, 13:01 NA LITOŚĆ BOSKĄ ,ZAJMIJCIE SIĘ SPRAWĄ JAK ZAPOBIEC BEZROBOCIU ,ŻEBY MŁODZIEŻ NIE WYJEŻDŻAŁA Z KRAJU,A NIE ZMIANĘ PESEL...-u. CZY W TYM RZĄDZIE NIE MA ŻADNEJ ODPOWIEDZIALNEJ OSOBY ZA NASZ KRAJ??? MÓDLMY SIĘ WIĘC TERAZ W TYM WIELKIM TYGODNIU O ROZWAŻNYCH I MĄDRYCH LUDZI W RZĄDZIE,BO NAPRAWDĘ ZA KILKA LAT NASZA OJCZYZNA ZNIKNIE Z MAPY! Odpowiedz Link Zgłoś
frycu Czy datę urodzenia w PESEL-u zastąpi data poczę.. 01.04.07, 13:02 ja pier.... przeciez Polska jest chyba na skraju sredniowiecza gdzie kosciół się tak miesza do polityki ciemnogród!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malpa-z-paryza Re: Czy datę urodzenia w PESEL-u zastąpi data poc 01.04.07, 13:04 Odpowiedz Link Zgłoś
rekres2 A jak ktoś sobie poczynał wiele razy.. to co ?? 01.04.07, 13:08 Podaje hipotetyczną datę ??, weżmy takę panią Krawczyk poczynała sobie nie wiadomo z kim nie wiadomo gdzie i kiedy . Co ona biedna wpisze. A miejsce poczęcia co biurko ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
ela_kw Czy datę urodzenia w PESEL-u zastąpi data poczę.. 01.04.07, 13:11 Dobre! Ha, ha!"Prima Aprilis".Jeżeli posłom LPR "odbije palma" i podchwycą ten pomysł, to ja będe pierwsza, która powie, że znowu "Michnik" i "Wyborcza" jest winna. Uważajcie z takimi pomysłami. Nie ma żartów w IV RP. Pozdrowienia z okazji "Palmowej Niedzieli". Odpowiedz Link Zgłoś
bolo22 Czy datę urodzenia w PESEL-u zastąpi data poczę.. 01.04.07, 13:11 Stop fanatykom - dlaczego Polską chcą rządzić świry Rydzyka i Giertycha !?!? Ja glosowałem w wyborach na PO i PiS !. Maciej Giertych został w Brukseli uznany za rasistę ( antysemitę). Podziemie ginekologiczne w Polsce zaciera ręce, a jakby -nie daj Boże- te zmiany weszły w Zycie, to jeszcze więcej będzie dzieci w reklamówkach na śmietnikach ! A może by Giertych i Rydzyk sprowadzili zza granicy szczepionkę na sepsę dla dzieci i bezpłatnie wszystkie dzieci zaszczepili !!!! BOLO -----P.S. Ciekawe , ile lat więzienia dostałaby kobieta, będąca w początkowym okresie ciąży, gdyby spadła ze schodów i poroniła , a w życie weszłyby nowe przepisy ??? Dość fanatyków religijnych jest w Iraku - w Polsce normalni Polacy ich nie chcą !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
judyta50 data poczęcia ??!!! 01.04.07, 13:17 Skoro data poczęcia jest dla fanatyków wyznacznikiem, to ja żądajmy becikowego za każde poronienie. Od razu potrójnego, bo poronienie to ogromna tragedia. Firmy ubezpieczeniowe niech także wypłacają za takie dziecko kasę. Q..wa!!! Nóż się otwiera!!! I jeszcze ten bełkot o chrześcijańskim narodzie. Wypraszam sobie!!! Polska nie jest krajem wyznaniowym. Z tym należy od razu walić do Strasburga!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arme Re: data poczęcia ??!!! 01.04.07, 13:27 Proponuje wysłać Giertychowo do Talibów lub Iraku. Nieee ta ekstrema nawet ich by wykończyła. Odpowiedz Link Zgłoś
nariolla Czy datę urodzenia w PESEL-u zastąpi data poczę.. 01.04.07, 13:12 Proponuję , aby ustalenie daty poczęcia było wykonane w oparciu o dokładny- barrrdzo-wywiad u rodziców, najlepiej powołać Komisję. Komisja wezwie i rozliczy . Każdego z osoba, bo później zweryfikuje zeznania i ustali datę. Koniecznie wprowadźmy do peselu godzinę i minutę poczęcia ! Cóż szkoda, że rodzice niektórych posłów nie zastosowali w odpowiednim momencie skutecznej antykoncepcji. Odpowiedz Link Zgłoś
politechnik4 prima aprilis 01.04.07, 13:14 pomysl jest rzeczywiscie niedorzeczny ale chyba nawet poslowie lpr'u dostrzegliby te niedorzecznosc to jest zapewne zart redaktorow portalu gazeta.pl ale nawet dobry, bo sam sie nabralem w pierwszej chwili ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasnepelne22 Czy datę urodzenia w PESEL-u zastąpi data poczę.. 01.04.07, 13:15 Całkiem niezłe. Mam jednak coś jeszcze lepszego. Od dziś Wyborcza będzie obiektywna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
obywatel_szarak Czy datę urodzenia w PESEL-u zastąpi data poczę.. 01.04.07, 13:15 Niech RADIO MARYJA I LPR ZAJMĄ się biednymi dziećmi, które JUŻ są dadzą im choć połowe ze swych nie niskich finasów, pasibrzuchy jedne, a także zafunduja wakacje i inne atrakcje, oczywiście za swoje pensje, CZYŻBY to było aż tak trudne? I niech zmienią te swoje średnioweiczne mózgi, na dzisiejsze, hooop hooop! , panowie, czas wyjść ze snu zimowego, średniowiecze to już historia...parę wieków minęło, trochę się zmieniło, nie cofniecie kijkiem biegu Wisły! Pora wydrążyć z tych waszych mózgów zgąbczenie i inne BSE, bo inaczej nie można tego wytłuamczyć i praciować na ćwierć gwizdka ale w sposób "zdrowy" albo wogóle trzeba dać wam nowe mózgizanim w ogóle się do czegoś zabierzeciebo włos się jeży na głowie, skąd ten motłoch się wziął? Niech decydują o swoich d...i d..swoich dzieci a od normalnych ludzi się od$% #@**ą, hipokryci od siedmiu boleści! PYTAM SIĘ:KIEDY ZROBICIE COŚ Z BIEDĄ, PODATKAMI, MIESKZANIAMI, RYNKIEM PRACY, GOSPODARKĄ, AUTOSTRADAMI? Odpowiedz Link Zgłoś
shpinak Re: Czy datę urodzenia w PESEL-u zastąpi data poc 01.04.07, 13:16 najgorsze jest to ze powiedzmy 2 lata temu zabawny artykul primaprilisowy w gazecie moglby wygladac tak: przewodniczacy PIS Jaroslaw Kaczynski oswiadczyl ze w przypadku wygranej w wyborach parlamentarnych zamierza zawrzec koalicje z Samoobrona i LPR, co wiecej w planach jest rowniez powierzenie stanowiska ministra edukacji Romanowi Giertychowi a ministrem rolnictwa zostanie mianowany Andrzej lepper.... kto wie.. Odpowiedz Link Zgłoś
snovi Czy datę urodzenia w PESEL-u zastąpi data poczę.. 01.04.07, 13:17 Mam pytanie czy w pesel-u ma być data poczęcia czy też ostatniego pchnięcia. Poza tym jeżeli ktoś często poczyna to , które poczęcie należy zaliczyć. Jedno się tylko ciśnie na usta:"SPIEPRZAĆ DZIADY" Odpowiedz Link Zgłoś
millennium Czy datę urodzenia w PESEL-u zastąpi data poczę.. 01.04.07, 13:17 To ze w dowodach bedzie kazdy z nas mial nowy numer PESEL, ktory to ma zawierac date poczecia jest tak samo prawdopodobne jak dymisja polskiego rzadu i wczesniejsze wybory. Slaby dowcip na 1 kwietnia. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Prawie jestem za. 01.04.07, 13:21 A nie dało by się - w drugą stronę? Tak o 9 miesięcy do przodu, albo lepiej - 9 lat czy nawet 19? Byłabym o tye młodsza! Odpowiedz Link Zgłoś
metastasis Czy datę urodzenia w PESEL-u zastąpi data poczę.. 01.04.07, 13:20 Pokopało ich już całkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bolo22 Czy datę urodzenia w PESEL-u zastąpi data poczę.. 01.04.07, 13:20 Bzdura- dlaczego człowiek w momencie urodzenia miałby od razu mieć 9 miesięcy !?!?!? A co z pozostałymi ludżmi urodzonymi przed erą rydzyko-giertychowską ??? Ja mam teraz 60 lat i nie zgadzam się , żeby mi dopisano te 9 m-cy , czyli 0,75 roku !!!!!! Na całym świecie człowiek w momencie urodzenia ma 0 lat !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Czy datę urodzenia w PESEL-u zastąpi data poc 01.04.07, 13:24 bolo22 napisał: > Bzdura- dlaczego człowiek w momencie urodzenia miałby od razu mieć 9 miesięcy > !?!?!? A co z pozostałymi ludżmi urodzonymi przed erą rydzyko-giertychowską ??? > Ja mam teraz 60 lat i nie zgadzam się , żeby mi dopisano te 9 m-cy , czyli 0,75 > roku !!!!!! Na całym świecie człowiek w momencie urodzenia ma 0 lat !!!! Jak masz 60 lat, to poprzyj mój pomysł (p. kilka postów wstecz). Mógłbyś nawet mieć tylko 41 lat! Odpowiedz Link Zgłoś
gtx3 Czy datę urodzenia w PESEL-u zastąpi data poczę.. 01.04.07, 13:21 A czy wiecie kochani jak restrykcyjne jest prawo antyaborcyjne w Izraelu. Za skrobankę grozi nawet dożywocie. Po prostu życie każdego Żyda jest bezcenne. Dlatego prosimy Was Ukochani Dziennikarze Gazety Wyborczej od....cie się od polskiego prawa jakie ono jest to jest. Szalom Odpowiedz Link Zgłoś
basia555 tytuł na prima aprilis? 01.04.07, 13:25 wydaje mi się, że z tego nie należy robić żartów, bo to już nie jest śmieszne, to jest straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
bsc1 Piramidalna paranoja fundamentaslistów Ciemnogrodu 01.04.07, 13:26 Piramidalna paranoja fundamentaslistów Ciemnogrodu, którym żądza narzucenia zmian w konstytucji przesłania do cna rozum. To jakiś paraliż i zwyrodnienie umysłu u tych paranioków! Odpowiedz Link Zgłoś
jojnefirulkes Czy datę urodzenia w PESEL-u zastąpi data poczę.. 01.04.07, 13:37 Mam nadzije, ze to TYLKO primaaprilisowy zarcik wyborczej, bo jesli nie, to szalenstwo jakie proponuje nam LPR i srodowiska zwiazane z radiem torunskim moga niezle namieszac!;) Odpowiedz Link Zgłoś
maff1 dziś Prima aprilis - nie dajmy sie nabrac.... 01.04.07, 13:37 a swoją drogą - gratuluje pomysłu na zart. Odpowiedz Link Zgłoś
eeeee1 ehehehe good joke 01.04.07, 13:43 very good Gazeta; na poczatku rzeczywiscie uwierzylem i juz mialem dzwonic po znajomych by im o tym powiedziec; Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Prima Aprlis bardzo bliski rzeczywistości w IV RP! 01.04.07, 13:44 Ciekawe ilu (p)osłów z Lepru po takim artykule zaczyna sie na serio zastanawiać, czy może by tak nie spróbować! Odpowiedz Link Zgłoś