jarek9956 07.04.07, 17:56 Frajer, nie wiedział że Wielki Brat patrzy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jama314 Powiem więcej... 07.04.07, 18:22 Nie wiedział że Wielki Brat opowie o tym ZUS-owi. Odpowiedz Link Zgłoś
anteuszb Kulaman taki nasz Batman chyba że to cud był 08.04.07, 01:11 Gościu nocami zajmuje się demolowaniem wózków burżujów, spełnia misję sprawiedliwego państwa. Chyba, że to był wyłącznie cud, a może ognista woda to sprawiła. Trzeba sprawdzić jaka i opatentować i sprzedawać. Fortunę na tym się zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Kulaman taki nasz Batman chyba że to cud był 08.04.07, 07:45 Ci twoi "burżuje" raczej nie jeżdżą corsami. To zapewne samochód skromnego pracownika, wzięty na kredyt. Odpowiedz Link Zgłoś
dinko11 [...] 07.04.07, 18:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Chodzi o kulach, a zniszczył samochód ze "zwinn.. 07.04.07, 18:55 symulant Odpowiedz Link Zgłoś
tttccc Chodzi o kulach, a zniszczył samochód ze "zwinn.. 07.04.07, 19:04 Nie ma żartów. Jechałem samochodem, na szczęście dosyć wolno. Chodnikiem , zgodnie z moim kierunkiem szedł sobie "gostek" o dwóch kulach. Nagle w ułamku sekundy zrobił zwrot o 90 stopni i w jednym momencie znalazł się na jezdni. Cudem jakoś go ominąłem. Ciekawe kto by mi uwierzył w sądzie, że gość na dwóch kulach wtargnął nagle na jezdnię. Odpowiedz Link Zgłoś
mckwack Re: Chodzi o kulach, a zniszczył samochód ze "zwi 07.04.07, 19:26 powinni go z miejsca zatrudnić do kampanii www.pelnosprawniwpracy.pl/ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jw133 Chodzi o kulach, a zniszczył samochód ze "zwinn.. 07.04.07, 19:38 Film możę się okazać szlagierem i na pewno przyniósł by sprawcy niezły dochód . Chętnie bym go zobaczył inni na pewno także Odpowiedz Link Zgłoś
michalfront te kamery to swoją drogą kiepski pomysł 07.04.07, 19:49 mimo że nie robię nic złego, przeszkadza mi sam fakt permanentnej inwigilacji społeczństwa przez władzę! Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: te kamery to swoją drogą kiepski pomysł 07.04.07, 19:59 michalfront napisał: > mimo że nie robię nic złego, przeszkadza mi sam fakt permanentnej inwigilacji > społeczństwa przez władzę! Niestety bedzie ich wiecej i wiecej . Oczywiscie dla naszego bezpieczeństwa. Komuna tez mówiła "Żeby Polska rosła w siłe a ludzie zyli dostatniej" Później tylkio chip we łbie i pełny luz . Odpowiedz Link Zgłoś
gringoss Re: te kamery to swoją drogą kiepski pomysł 07.04.07, 20:49 > mimo że nie robię nic złego, przeszkadza mi sam fakt permanentnej inwigilacji > społeczństwa przez władzę! Skoro tak jak piszesz nie robisz nic złego, to myślę, że nie powinny Ci przeszkadzać kamery. Z artykułu wynika, że jednak na coś się przydały. Dobrze, że zarejestrowały i w przeciągu kilku minut Policja interweniowała. O to chodzi. Często w mediach słychać/widać opinie o milionach wydanych na monitoringi które nikomu nie słuzą. Mam nadzieję, że sprawca zostanie osądzony i skazany. Niestety żyjemy w Polsce, nie w Szwajcarii Odpowiedz Link Zgłoś
pankapsel Re: te kamery to swoją drogą kiepski pomysł 07.04.07, 21:16 To przestań jęczeć i jedź do Szwajcarii. Miliony naszych rodaków kolonizuje świat. Weź z nich przykłd. Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Sfrustowany kaleka 07.04.07, 22:43 Z reguły kalecy to zgorzkniali i sfrustowani ludzie, którym wydaje się, że mogą robić, co chcą Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Sfrustowany kaleka 07.04.07, 23:52 Popieram. Niech drań potem spróbuje wskoczyć, choćby na krawężnik. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Takich "inwalidów" i "rencistów" są setki tysięcy 08.04.07, 07:41 albo nawet miliony. A wy, frajerzy, płacicie na nich. Odpowiedz Link Zgłoś
mielis Re: Takich "inwalidów" i "rencistów" są setki tys 08.04.07, 07:59 Do pracy się nie nadaje ale popijać alkohol mogą. I ciągną kasę z biednego społeczeństwa ! Po wprowadzeniu zakazu badań prenatalnych na jednego pracującego w kraju będzie przypadać 50 darmozjadów. Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Takich "inwalidów" i "rencistów" są setki tys 08.04.07, 08:05 A ty zatrudniłbyś go w swoim zakładzie samochodowym?! A może w jakimś innym? Najlepiej zatrudnić go na parkingu strzeżonym, żeby pilnował jakieś samochody. -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Leczy się na nogi i na głowę... :) 08.04.07, 08:26 Jedno i drugie równie prawdziwe. Ciekawe, czy po tym wyczynie odbiorą mu rentę... Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Leczy się na nogi i na głowę... :) 08.04.07, 11:19 Że niby ma pracować jako umysłowy?! -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
lam_noob BO święta są! 08.04.07, 10:52 No i co tu dużo gadać - cuda się zdarzają, a właśnie jesteśmy świadkami jednego z nich - dwa dni później to pewnie by go kamery nie zauważyły Odpowiedz Link Zgłoś