sumienie.lk 09.04.07, 09:38 Kaczyński powinien odpowiedzieć przed Trybunałem nie tylko za te czyny... Ich lista jest znacznie dłuższa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brylant1 PO: prezydent przed Trybunał Stanu 09.04.07, 09:40 Czy nie stać nas polaków na godnego przywódcę i porządnych i honorowych przedstawicieli w sejmie i senacie??? Obecnie sprawujący władzę po 89' niczym nie róznią się od ich sowieckich odpowiedników przez 40lat komuny!!!! Gdzie ludzie tacy jak Sikorski, Piłsudski??? Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: PO: prezydent przed Trybunał Stanu 09.04.07, 09:43 Pewnie nas stać. Ale najpierw należy odsunąć od udziału we władzy wszelkiej maści oszołomiaste klechy. Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 PO zachowuje się jak nożyce po uderzeniu w stół :) 09.04.07, 10:03 PO zachowuje się jak nożyce po uderzeniu w stół :) Szczekają i ujadają, że naród dowiedział się o działalności niektórych z jej członków i sponsorów...oraz ich powiązania zorganizacją zwaną SLD. Dobrze, dobrze...im więcej PO ujada tym bardziej jestem przekonany, że sprawy Kraju idą w dobrym kierunku :)) Powodzenia Panie Prezydencie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 PO zachowuje się jak nożyce po uderzeniu w stół 09.04.07, 10:20 Zapomniałem dodać, że ich zachowanie podobne jest do zachowania sprzedajnych panienek. Już zapomnieli o hasłach przedwyborczych, w których wykrzykiwali jak będą walczyć z korupcją i układami. Panowie z PO, nie da się walczyć z układami jeśli samemu tkwi się w nich po uszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:Pod pazernością opatrzności ciemnota gniazdko s 09.04.07, 10:25 Pod pazernością opatrzności ciemnota gniazdko sobie mości! Pod twą obronę oddajemy się Panie rozwalmy obronę i co wtedy się stanie? Niech zwycięża ten co w Pana wierzy! Oszołomy najmują Maryji rycerzy! Powołają klony zakon Samoobrony, pospawają na tarczę leppiejowe brony! Ale jak nas pocisną, spuszczą nam lanie, dostanie katar kiszek, a prezio kichanie? Czy jak onegdaj zwieje na kartoflisko, pomacha im szabelką i będzie panisko? Czy gdy przyjdzie walka, będzie gaci pranie, bo zrobili destrukcją wojska odzyskanie? Nie NATO i Unia , ale Jasna Góra, z Rydzolem zrobi składkę, gdy w budżecie dziura? Solidarnie nazbierają obronnych składek, by następnie je wsadzić Rydzolowi w zadek! Już słyszę ich pod twą obronę wołanie, i Rydzola nad szambem strachliwe sapanie! Poszukają na łżeoponentów kwitów, niechaj powymierają, skubnąć emerytów! Lecz zapewnią im drogę do zbawienia, wybudują im Świątynię Wniebowstąpienia! Czy modlitwą będą chronić żołnierzy, gdy z braku broni, wiedzy już w mogile leży? W rozbiorach biskup co wolał zabór pruski, licytował drugiego, co wolał rubel ruski! Czyżże kiedyś z kolan naród ten powstanie? Czy kiedyś zacznie ciemnocie odliczanie? I zadęła w Zelniewie z „łorganami walturnia” ""mamy durnia, mamy durnia, maaaamy durnia!"" Mamy miny, jak po psie wojny, patrz pod nogi, bądź spokojny! Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Za zdradę to raczej sąd wojskowy, nie? 09.04.07, 11:37 login.gazeta1 napisała: > Za zdradę to raczej sąd wojskowy, nie? ************************* przesłuchamy w piwnicy, mieliśmy takie metody... Odpowiedz Link Zgłoś
aplus 'O ich przeszłości władze ONZ nie miały pojęcia.' 09.04.07, 12:12 no a teraz maja i b. dobrze sie stalo, lepiej ze teraz sie dowiedzialy z wiarygodnego zrodla (a skoro PO drze morde to jest wiarygodne) anizeli pozniej mialby nabrac podejrzen na podstawie plotek, a po co ci ludzie maja nadal kompromitowac Polske ? Ilez ludzie bylo na szkoleniach w GRU i KGB ? To trzeba sprawdzic, przeciez to moga byc uspieni agenci, jeden telefon i taki czlowiek wychodzi w tlum z laskami dynamitu pod plaszczem Odpowiedz Link Zgłoś
login.gazeta1 Rządzi nami skoncentrowane chamstwo i wiocha. 09.04.07, 12:36 Jak te wszystkie szumowiny dobrały się razem? Żrą suę jak wściekłe psy ale nie potrafia sie bez siebie obejść. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk I stało się, że dwa kurduplowate skłóciły Polaków 09.04.07, 13:44 A ileż jadu, ileż chrześcijańskiej nienawiści, można wyczytać w wypowiedziach zwolenników pisiorków, łojca rydzyka i całej tej pozostałej koalicyjnej oszołomowizny. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: I stało się, że dwa kurduplowate skłóciły Pol 09.04.07, 14:05 sumienie.lk napisał: > A ileż jadu, ileż chrześcijańskiej nienawiści, można wyczytać w wypowiedziach > zwolenników pisiorków, łojca rydzyka i całej tej pozostałej koalicyjnej > oszołomowizny. ****************************** towarzysze, ludzie częto różnie myśleli ale jak wrócimy do władzy to znowu będzie jednonmyślność... Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Czy Platforma ukradła mi pomysł? 09.04.07, 14:52 Byłem szybszy niż Platforma, bo ten sam wniosek uargumentowałem 15 marca: www.skubi.net/macierewicz.html Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Leje sié slowo, lejé, a glupi ma nadziejé. 09.04.07, 15:31 Leje sié slowo, lejé, a glupi ma nadziejé. Lejcie sié, wody, bo przegrzanie za progiem, Cmiá stosy, ropa, czlowiek wygrywa z Bogiem. Lejcie bajora, nie wydmy dla kaczuszki. Kaczkom jaja, a wyksztalciuchom wydmuszki. Lejcie sié, dzielcie sié jajeczkiem, twarogiem, sluchajcie radyja, kler wygrywa z Bogiem. Lejcie gnojowicé taká milá knurkom oraz piwo "sieg hail" dobre obszczymurkom. Lejcie sié, szczególnie sasiadów za rogiem, Ruskich i Zydzinów postawcie przed Bogiem! Lejcie "satanistów", czyli satyryków, pluciem nabierzcie wielkopañskich nawyków. Lejcie obiecanki cacanki z rarogiem, tego co nie wierzy postawcie przed Bogiem! Lejcie slone lzy, zescie dziady w Europie, sluchajcie "spieprzaj dziadu", bo ci dokopie! Odpowiedz Link Zgłoś
login.gazeta1 Aby poznać prawdę, słuchaj Ojca Sarumana z Radia 09.04.07, 16:48 Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Towarzysze z PO przejedli sie jajami na twardo 10.04.07, 13:55 Teraz sa tego skutki, az smierdzi Odpowiedz Link Zgłoś
login.gazeta1 Czy bycie klinicznym durniem to okoliczność łagodz 09.04.07, 15:32 ąca? Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Nocnej Zmiany bis nie bedzie Herr Tusk & Springer 09.04.07, 14:06 sumienie.lk napisał: > A ileż jadu, ileż chrześcijańskiej nienawiści, można wyczytać w wypowiedziach > zwolenników pisiorków, łojca rydzyka i całej tej pozostałej koalicyjnej > oszołomowizny. M: czas zlodziejom ucieka wiec stad ich desperacja. Nadzieja Herr Tuska w polsko-jezycznych gadzinowkach, ktorych mocodawcy czesto siedza za granica. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: Nocnej Zmiany bis nie bedzie Herr Tusk & Spri 09.04.07, 16:43 Powyższa wypowiedź jest wspaniałym przykładem typowym dla aspołecznych zachowań pisiorków i ich zwolenników. Dziękuję za ten wspaniały przykład pisiorkowej głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
lolek0000 No tak, pisiorki wybrały kaczorów, a każda Polka 10.04.07, 11:01 głosuje na Olka- lesbijka Biedroń i jej nieogolone koleżanki z tego forum również. Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Ludzie co wy ..jakiego jadu? Najpierw spier..lili 09.04.07, 15:40 II RP, potem III, uczciwy czlowiek sam by zrozumial i uderzyl w piers. Kto tu sie kloci ? Na zlodzieju czapka gore to najlepiej rozpierduche zrobic, tak ? No ilez mozna, czas powiedziec dosc.... sumienie.lk napisał: > A ileż jadu, ileż chrześcijańskiej nienawiści, można wyczytać w wypowiedziach > zwolenników pisiorków, łojca rydzyka i całej tej pozostałej koalicyjnej > oszołomowizny. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Bez "rozpierduchy" ani rusz! 09.04.07, 16:04 aplus napisał: > Na zlodzieju czapka gore to najlepiej rozpierduche zrobic, > tak ? Tak wychodzi! Czas ucieka, "Czwartej RP" ani widu, ani słychu, co ustawa to gorszy bubel, a najważniejszy Trybunał nijak się "odzyskać" nie daje... Rzeczywiście, jedyne wyjście, to "rozpierduchę [wszystkiego] zrobić". Do końca. Usilnych starań władzy w tym kierunku jesteśmy świadkami od pewnego czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Bez "rozpierduchy" ani rusz! 09.04.07, 16:15 koloratura1 napisała: > aplus napisał: > > > Na zlodzieju czapka gore to najlepiej rozpierduche zrobic, > > tak ? > > Tak wychodzi! > > Czas ucieka, "Czwartej RP" ani widu, ani słychu, co ustawa to gorszy bubel, a > najważniejszy Trybunał nijak się "odzyskać" nie daje... > > Rzeczywiście, jedyne wyjście, to "rozpierduchę [wszystkiego] zrobić". Do > końca. > Usilnych starań władzy w tym kierunku jesteśmy świadkami od pewnego czasu... *********************** towarzysze zróbmy na początek manifestację pod hasłem: "Żądamy powrotu SLD i PO do władzy"; "Najmądrzymi przywódcami - przywódcy PZPR". Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Bez "rozpierduchy" ani rusz! 09.04.07, 16:52 towarzysze zróbmy na początek manifestację pod hasłem: "Żądamy powrotu SLD i PO do władzy"; "Najmądrzymi przywódcami - przywódcy PZPR". Jedno mnie dziwi . Skąd tylu durni? Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Bez "rozpierduchy" ani rusz! 09.04.07, 17:26 erg_samowzbudnik napisał: > towarzysze zróbmy na początek manifestację pod hasłem: "Żądamy powrotu SLD i > PO do władzy"; "Najmądrzymi przywódcami - przywódcy PZPR". > > Jedno mnie dziwi . Skąd tylu durni? ************* po wypowiedziach na forum widać jaki tłum towarzyszy poparłby taką manifestację... Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: Bez "rozpierduchy" ani rusz! 10.04.07, 12:20 Albo jestes glupi jak mohery "towarzyszu", albo jestes pissdzielskim prowokatorem. W obu wypadkach rozpoznanie jest takie samo - masz zlasowny mozg. Odpowiedz Link Zgłoś
lolek0000 Re: Bez "rozpierduchy" ani rusz! 10.04.07, 12:55 Tak czy inaczej nie mam zasranej głowy od wchodzenia w d**ę komu popadnie, czego nie można powiedzieć o tobie. Jak się w Polsce nie podoba, ze rządzą Polacy to kupię ci bilet do Brukseli albo do maskwy-w jedną stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
watashi79 Re: I stało się, że dwa kurduplowate skłóciły Pol 10.04.07, 10:04 sumienie.lk napisał: > A ileż jadu, ileż chrześcijańskiej nienawiści, można wyczytać w wypowiedziach > zwolenników pisiorków, łojca rydzyka i całej tej pozostałej koalicyjnej > oszołomowizny. dziwne, że Ziobro siedzi cicho. przecież zgodnie ze swoim zwyczajem, powinien ich już publicznie obwołać przestępcami, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: 'O ich przeszłości władze ONZ nie miały pojęc 09.04.07, 13:26 cos ci sie zdrowo popier.. pomieszalo w glowie znaczy. mniej filmow, chlopaczyno. jakimi znow laskami dynamitu? zakonspirowany agent wywiadu? zamienia sie w kamikadze po jednym telefonie? scenariusze zacznij pisac :) Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Typowy język wyborcy PO i SLD. 09.04.07, 14:51 Wypowiadasz się stosując sformuowania typowe dla pseudo inteligencji z PO i SLD. Potraficie tylko pluć i obrażać ludzi. Wasz język przepełnioony jest jadem i nienawiścią. Dobrze, że nigdy nie dojdziecie do władzy. Precz z buractwem, prostactwem i chamstwem! Do roboty! Lepiej pomóżcie żonom sprzątać po obiedzie a nie wylewacie swój jad na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
rudy102a Re: 'O ich przeszłości władze ONZ nie miały pojęc 09.04.07, 13:27 Te katolik! Juz cie przewalilo na muzulmana z tym dynamitem. Wsadz se go do ..... wiesz gdzie i SPIEPRZAJ DZIADU !!! Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: 'O ich przeszłości władze ONZ nie miały pojęc 09.04.07, 14:37 Tak, tak. Mniej oglądaj filmów, mniej będziesz bredzić synku Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Nadmiar wyobraźni czy ignorancji? 09.04.07, 15:45 aplus napisał: > > Ilez ludzie bylo na szkoleniach w GRU i KGB ? > To trzeba sprawdzic, przeciez to moga byc uspieni agenci, jeden telefon i taki > czlowiek wychodzi w tlum z laskami dynamitu pod plaszczem Słyszałeś kiedy o jakimś "ludzie" co to "bylo na szkoleniach w GRU i KGB", którzy by wchodzili "w tlum z laskami dynamitu pod plaszczem"? Czy Ci się aby nie pomyliło z Al-Kaidą lub innym Hamasem? Ale o "naszych" tamże to nawet Macierewicz nic nie wie... Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Kto pakazuje błędy należy do uładu,komunistyczne 09.04.07, 13:22 myślenie, za to wsadzali AKowców do więzień. Odpowiedz Link Zgłoś
chlodnym_okiem1 Swietne! 09.04.07, 12:26 Schizofreniczni blizniacy i ich tepi giermkowie, powinni odpowiedziec przed Trybunalem, by byc przestroga, dla ewentualnych przyszlych nawiedzonych dyletantow dazacych do objecia wladzy! Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Czy prokurator odważy się aresztować Kaczyńskiego? 09.04.07, 13:13 Czy najpierwszy sędzia i prokurator, niejaki Zero, odważy się na taki czyn? Odpowiedz Link Zgłoś
ekwiwokacja Kiedy do tego dojdzie ... 09.04.07, 16:40 Ziobro bedzie na rencie, bez (prawdopodobnie) odszkodowania za uposledzenie! Odpowiedz Link Zgłoś
rudy102a Re:Pod pazernością opatrzności ciemnota gniazdko 09.04.07, 13:23 Dobre !! Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:Pod pazernością opatrzności ciemnota gniazdko 09.04.07, 16:19 Dziekuje. Z ktorej Polski piszesz? Pozdrawiam ! PiSlawa Wytloczka Odpowiedz Link Zgłoś
consens Re: PO zachowuje się jak nożyce po uderzeniu w st 09.04.07, 11:48 I kto to mówi? Odpowiedz Link Zgłoś
zen83 Spychologia w czystym wydaniu 09.04.07, 11:50 W najlepszym razie przykład skrajnie niskiej inteligencji, w najgorszym działania propagandowe rządzących. W jaki sposób opozycja może odpowiadać za to co nie jest zrobione w kraju? Każdy rząd wszystkie załatwione dla narodu sprawy bierze na swój rachunek. Pracowanie na sukces rządzących zaprzecza słowu "opozycja". Gadanie, że to wina platformy, za każdym razem, gdy ktoś atakuje PIS, jest retoryką w stylu SLD - "my chcieliśmy dobrze, ale nam opozycja nie pozwala". To kto do chole** rządzi w tym kraju? ( Żeby nie było. Nie sympatyzuje ani z PO, ani z SLD, Ani tym bardziej z PIS ) Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Spychologia w czystym wydaniu 09.04.07, 11:54 zen83 napisał: > ( Żeby nie było. Nie sympatyzuje ani z PO, ani z SLD... *********************** tutaj towarzyszu zastanów się, bo my zawsze mówiliśmy, że kto nie jest z nami - jest przeciw nam! Odpowiedz Link Zgłoś
rudy102a Re: Spychologia w czystym wydaniu 09.04.07, 13:34 a kto tam rusza prawa! Lewa,lewa,lewa! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Spychologia w czystym wydaniu 09.04.07, 16:11 sympatyklewicy napisał: > > tutaj towarzyszu zastanów się, bo my zawsze mówiliśmy, że kto nie jest z nami - > jest przeciw nam! I stoi tam, gdzie ZOMO, a wogóle to jest skrzyżowaniem łże-elity z układu z burą suką z szarej strefy. O! Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Spychologia w czystym wydaniu 09.04.07, 16:26 koloratura1 napisała: > sympatyklewicy napisał: > > > > > tutaj towarzyszu zastanów się, bo my zawsze mówiliśmy, że kto nie jest z > nami - jest przeciw nam! ************* > I stoi tam, gdzie ZOMO, a wogóle to jest skrzyżowaniem łże-elity z układu z > burą suką z szarej strefy. > O! ***************** towarzyszu, coś wam się pomyliło, ZOMO to były przecież nasze oddziały, mocno dla PZPR zasłużone... Odpowiedz Link Zgłoś
panprawo Re: PO zachowuje się jak nożyce po uderzeniu w st 09.04.07, 12:10 Hmm... nie wiem, czy lewar121 zauważył ciągłe matactwa ze strony rządzących. Giertych, który kieruje się indoktrynowaniem młodzieży, Lepper - przestępca bez jakiegokolwiek wykształcenie a już w szczegółnośc odpowiedniego do jego stanowiska. Jarka Kaczyńskiego, który mówił, że nie będzie wsprydyi z przestępcami a robi to, bo nie chce odejsc od koryta. Same nieudane reformy, to wszytsko na co stac Kaczynskich Odpowiedz Link Zgłoś
dzialkowiec27 Re: PiS zachowuje się jak nożyce po uderzeniu w st 10.04.07, 11:57 lewar121 napisał: > Zapomniałem dodać, że ich zachowanie podobne jest do zachowania sprzedajnych > panienek. Już zapomnieli o hasłach przedwyborczych, w których wykrzykiwali jak > będą walczyć z korupcją i układami. Panowie z PO, nie da się walczyć z układami > jeśli samemu tkwi się w nich po uszy!!! Tak robaczku. Jeżeli o czymś rzeczywiście zapomniałeś, to o tym, że aby twój tekst miał sens, powinien brzmieć: "Zapomniałem dodać, że ich - PiSu zachowanie podobne jest do zachowania sprzedajnych panienek. Już zapomnieli o hasłach przedwyborczych, w których wykrzykiwali jak będą walczyć z korupcją i układami. Panowie z PiS, nie da się walczyć z układami jeśli samemu tkwi się w nich po uszy, a przede wszystkim codziennie tworzy setki nowych!!!" Przeczytałem w twoich lewartowskich myślach, że na pewno to miales na mysli robaczku. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: PO zachowuje się jak nożyce po uderzeniu w st 09.04.07, 10:28 >PO ujada tym > bardziej jestem przekonany, że sprawy Kraju idą w dobrym kierunku :)) > Powodzeni a > Panie Prezydencie!!! Syćko idzie w bardzo dobrym kierunku - mieszkań przybywa - bo rodacy masowo wyjeżdżają - nigdy już nie będzie agentów (nawet za granicą) - bo któż się zgodzi współpracować z naszym wywiadem po ujawnianiu aktywnych agentów pośrednio i bezpośrednio - tylko samobójca (może to sposób aby zwerbować kilku z al-kaidy?) - o rozumieniu przez najjaśniej nam panującego znaczenia "tajny dokument" - już wspominać nie warto, ale jest to przykład dla byłych studentów pana prezydenta - a wszystko jak zwykle wina PO - za kiepską pogodę w lany poniedziałek też skopałbym im tył... Odpowiedz Link Zgłoś
mayday100 Re: PO zachowuje się jak nożyce po uderzeniu w st 09.04.07, 10:53 lewar121 napisał: > PO zachowuje się jak nożyce po uderzeniu w stół :) Szczekają i ujadają, że naró > d > dowiedział się o działalności niektórych z jej członków i sponsorów...oraz ich > powiązania zorganizacją zwaną SLD. Dobrze, dobrze...im więcej PO ujada tym > bardziej jestem przekonany, że sprawy Kraju idą w dobrym kierunku :)) Powodzeni > a > Panie Prezydencie!!! O ile wiem, to prawem opozycji jest podważać decyzje rządzących. Widzisz w tym coś dziwnego? Co będziesz mówił, gdy Twoja partia znajdzie się w opozycji? Będziesz milczał? Ujawnienie w pełni "działań" obecnie rządzących też nastąpi, chociaż i teraz już widać spore co nieco... Powodzenia, Panie prezydencie w pogrążaniu siebie, brata i koalicji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Re: PO zachowuje się jak nożyce po uderzeniu w st 09.04.07, 14:19 O ile wiem w opozycji są politycy. A o ile wiem zadaniem polityków jest służba dla dobra kraju a nie tylko dla interesów swoich kolesiów biznesmenów rodem z UB i WSI jak to czyni PO pod rękę z SLD. Mam nadzieję, że troszkę Ci rozjaśniłem twoje wątłe spojrzenie na otaczający świat. Odpowiedz Link Zgłoś
peryklejtos Re: PO zachowuje się jak nożyce po uderzeniu w st 09.04.07, 14:32 lewar121 napisał: > O ile wiem w opozycji są politycy. A o ile wiem zadaniem polityków jest służba > dla dobra kraju a nie tylko dla interesów swoich kolesiów biznesmenów Rządzący w chwili obecnej to też politycy. I zapewne na miejsce starych układów "SB-WSI" - jak to dość prymitywnie ująłeś - tworzą już nowe układy. Poczytaj trochę historii. Natura ludzka jest niezmienna od tysięcy lat. Na miejsce starych "zbawicieli" przychodza nowi i robią to samo tylko w inny sposób. I tak w kółko. Proponuję poczytac Hegla. Może wówczas Twój płaski, czarno-biały obraz świata nieco dojrzeje. Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Re: PO zachowuje się jak nożyce po uderzeniu w st 09.04.07, 14:40 I tu się zdziwisz :) Ale to dla Ciebie nie do pojęcia, że Polską mogą rządzić także uczciwi ludzie :) Wyrazy współczucia dla Ciebie i Twojej Rodziny :) Nie tarćcie nadziei. Trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
turingam Re: PO zachowuje się jak nożyce po uderzeniu w st 09.04.07, 15:14 Uczciwi... Tacy uczciwi, jak Kaczyńscy, którzy obiecywali publicznie, że w żadnym razie nie będą pełnić obaj dwóch najwyższych funkcji w Polsce, i że nigdy nie będzie koalicji z Samoobroną... Tacy uczciwi jak Kurski, który nagminnie posługuje się półprawdami i insynuacjami... Tacy uczciwi, jak Andrzej Lepper, którego kariera zaczęła się (o czym akurat nie lubi wspominać, koncentrując się na blokadach) od rękoczynów wobec urzędnika państwowego... Tacy uczciwi, jak Ziobro, który urządził show z niszczarką w sprawie PZU (co niewątpiliwe dodaje mu wiarygodności w innych sprawach)... Taaaaak, ta koalicja to ocean uczciwości... Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Wolę kłamczuszków niż złodziei i przestępców :)) 09.04.07, 15:23 Mój wybór jest prosty czego i Tobie życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
geordi Brawo 10.04.07, 11:35 I tym sposobem sam sobie zaprzeczyłeś. Pisząc wyżej o ' rządach uczciwych ludzi', piszesz, że wolisz kłamczuszków. Kłamczuszek to z definicji nieuczciwy człowiek. Cóż, chyba pętelka się przytrafiła w rozumowaniu retorycznym. Co do rządów złodziei i kolesiów, nikt w założeniu nie popiera takich ludzi, ich natura zazwyczaj wychodzi po wyborach. Natomiast polecam felieton Majcherka z GW 5/6.IV. Delikatnie przypomina, że demokracja polega na mediacji pomiędzy grupami ludzi o często sprzecznych interesach tak, aby WSZYSTKIM żyło się lepiej. Nie na przymusowym narzucaniu wszystkim swojego systemu aksjologicznego. I dlatego Olek cieszy się tak duzym poparciem, bo potrafił być 'prezydentem wszystkich Polaków', w przeciwieństwie do obecnego. Ale to braciszek prezia dzierży pierwsze skrzypce w dezintegracji społeczeństwa Polskiego - ciagłe skłócanie wszystkich ze wszystkimi, obrażanie większości narodu, machanie szabelką w Europie, etc, etc. Właściwie to cud, że jeszcze nie mamy tu drugiej Ukrainy i zagrożenia podziału kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Coś Ty?! 09.04.07, 16:46 mayday100 napisał: > > O ile wiem, to prawem opozycji jest podważać decyzje rządzących. Widzisz w tym > coś dziwnego? A kiedy to bolszewicka władza (włączając w to narodową katobolszewię) zezwalała na podważanie swych decyzji?! Odpowiedz Link Zgłoś
rudy102a Re: PO zachowuje się jak nożyce po uderzeniu w st 09.04.07, 13:18 lewar121 napisał: spieprzaj DZIADU ! Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Czy wyborcy PO są burakami i chamami ???????? 09.04.07, 14:16 Nurtuje mnie to pytanie gdy czytam forum GW. Nie mam pojęcia skąd w wyborcach PO i SLD tyle jadu i nienawiści. Czyżby wynikało to z ich osobistych oraz ich rodzin doświadczeń z PIS? Czyżby aresztowali wam Tatusia "biznesmena" rodowodem z WSI albo UB ?? Spokojnie dzieciaki. Przecież wiecie, że i tak prędzej czy później będzie sprawiedliwość. Wyrazy współczucia dla wszystkich znerwicowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Czy wyborcy PO są burakami i chamami ???????? 09.04.07, 14:29 lewar121 napisał: > Nurtuje mnie to pytanie gdy czytam forum GW. Nie mam pojęcia skąd w wyborcach > PO i SLD tyle jadu i nienawiści. Czyżby wynikało to z ich osobistych oraz ich > rodzin doświadczeń z PIS? Czyżby aresztowali wam Tatusia "biznesmena" > rodowodem z WSI albo UB ?? Spokojnie dzieciaki. Przecież wiecie, że i tak > prędzej czy później będzie sprawiedliwość. Wyrazy współczucia dla wszystkich > znerwicowanych ************************ ja też mówię spokojnie, będziemy mieli swojego Prezydenta i naszych uniewinni... > . Odpowiedz Link Zgłoś
pestycyd Re: PO: prezydent przed Trybunał Stanu 09.04.07, 10:11 Kaczyński, twoje dni są policzone!! A jak skończymy już z tobą, to weźmiemy się za twojego braciszka. Niebawem udacie się na wygnanie do Izraela! Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Tusk nie chce czekać 3 lata - niedoczekanie jego! 09.04.07, 10:22 Prezydenturki mu się zachciewa? Nic z tego - zero charyzmy, zero polotu, zero zmysłu politycznego, zero mądrości, zero ... wszystkiego! PO w piętkę goni (za swym nowym kolejnym organem "Newsweekiem", którego wicenaczelny Kaczorowski /ten od Putina/ był kiedyś pismakiem GW) Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Tusk nie chce czekać 3 lata - niedoczekanie j 09.04.07, 11:07 Lech Kaczyński to takie samo zero, przy tym całkowiecie pozbawione prezencji, obycia, elementarnej kultury - a jednak został rezydentem pałacu. Wszystko jest możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Tusk nie chce czekać 3 lata - niedoczekanie j 09.04.07, 11:17 swoboda_t napisał: > Lech Kaczyński to takie samo zero, przy tym całkowiecie pozbawione prezencji, > obycia, elementarnej kultury - a jednak został rezydentem pałacu. Wszystko > jest możliwe. ************************ a pamiętacie towarzysze Bieruta, ten to miał prezencję, a jak dzieci przytulał, ech łza się w oku kręci... Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: Tusk nie chce czekać 3 lata - niedoczekanie j 09.04.07, 11:26 Za to Kwach to przykład kultury i obycia (pijaczek łaził na czworaka /na goleni/ na grobach oficerów polskich pomordowanych przez Rosjan w Charkowie, pijany wsiadał do samochodu przez ... bagażnik, pijany okręcał się polską flagą w ONZ, uciekał z Sejmu po drabinie itp.) i prezencji: opuchła japa, kiedy podpity. I najważniejsze: kiedy popierał Tuska w wyborach AD 2005 to powiedział, że Tusk jest .... do niego bardzo podobny, he, he! Nie wątpię, w tym wypadku nawet /po raz pierwszy/ mu wierzę! PS "Olo zawsze był krętacz", a lewicowa "sitwa" zawsze miała nas w d... (cyt. z taśm Oleksego) Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Wprezencji na pewno Tusk bliższy jest zadbanemu 09.04.07, 13:41 Kwaśniewskiemu, niż flejtuchowatemu prezydentowi IV RP Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Wprezencji na pewno Tusk bliższy jest zadbane 09.04.07, 14:07 pantanal napisał: > Kwaśniewskiemu, niż flejtuchowatemu prezydentowi IV RP *************************** towarzyszu, Tusk jest nam bliższy pod każdym względem... Odpowiedz Link Zgłoś
rannyptak Re: PO: prezydent przed Trybunał Stanu 09.04.07, 09:50 Brylant, sowieci i niemcy wykończyli elitę, reszta z własnej woli zginęła w bezsensownym powstaniu, niedobitki wyemigrowały. Kto ma choćby głosować na ludzi rozsądnych nie mówiąc już o tych rozsądnych których należałoby wybrać? BTW Piłsudski nie jest najlepszym przykładem. BTW Kaczki nie są najgorszymi rządzącymi. Tylko histeria opozycji tak ich przedstawia. Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: PO: prezydent przed Trybunał Stanu 09.04.07, 10:02 Po 89 roku nie było chyba tak złego tandemu rząd-prezydent i tak marnych "elit" (żeby wspomnieć tylko Samoobronę i LPR) wyniesionych na salony włąśnie przez Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: PO: prezydent przed Trybunał Stanu 09.04.07, 16:59 rannyptak napisał: > > BTW Kaczki nie są najgorszymi rządzącymi. A co, znasz gorszych? Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: PO: prezydent przed Trybunał Stanu 09.04.07, 09:54 brylant1 napisał: > Czy nie stać nas polaków na godnego przywódcę i porządnych i honorowych > przedstawicieli w sejmie i senacie??? Obecnie sprawujący władzę po 89' niczym > nie róznią się od ich sowieckich odpowiedników przez 40lat komuny!!!! > > Gdzie ludzie tacy jak Sikorski, Piłsudski??? Niestety,...w grobie:( Odpowiedz Link Zgłoś
geralt9 Juz raz PO przeprawszala 09.04.07, 14:33 Juz raz PO przeprawszala za swoj klamliwy raport, teraz publikuje kolejne klamstwa? Czyli nie uczy sie na blędach. Odpowiedz Link Zgłoś
mimoza.wstydliwa Re: Lista nieprawości L.Kaczyńskiego jest bardzo 09.04.07, 09:43 NARESZCIE! Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 Re: Lista nieprawości L.Kaczyńskiego jest bardzo 09.04.07, 09:54 Najbardziej podobal mi sie Krzaklewski ten koscielny polityk jak oswiadczyl kiedy go spytano o lustracje i ujawnienie agentow wywiadu, ze AGENCI WYWIADU MUSZA BYC TEZ UJAWNIENI I ZDEMASKOWANI BO.............MOGLI SZPIEGOWAC REDAKTORA GIEDROYCIA Z PARYSKIEJ "KULTURY". Odpowiedz Link Zgłoś
pestycyd Re: Lista nieprawości L.Kaczyńskiego jest bardzo 09.04.07, 10:21 Kacza komuna zostanie rozliczona. Najlepiej to wywiezc ich na taczce z gownem, po za granice polski. Odpowiedz Link Zgłoś
szch83 Re: Lista nieprawości L.Kaczyńskiego jest bardzo 09.04.07, 10:28 pestycyd napisał: > Kacza komuna zostanie rozliczona. Najlepiej to wywiezc ich na taczce z gownem, > po za granice polski. Najpierw naucz się pisać chłopcze. Odpowiedz Link Zgłoś
spacerowicz82 Re: Lista nieprawości L.Kaczyńskiego jest bardzo 09.04.07, 10:59 > Najpierw naucz się pisać chłopcze. To, ze nie potrafi pisac, nie oznacza, ze nie wolno mu sie wypowiadac. Troche poszanowania dla innych, chlopcze... Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Lista nieprawości L.Kaczyńskiego jest bardzo 09.04.07, 11:46 pestycyd napisał: > Kacza komuna zostanie rozliczona. Najlepiej to wywiezc ich na taczce z gownem, > po za granice polski. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Ich by można wywieżć [tylko kto odważy się ich przyjąć-=-taki smród],ale nawozu szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda kaczy prezio do raportu, czyli do kryminalu! 09.04.07, 09:44 tam sie spotka z tym, ktory dreczy kota - i oby tak na wieczne czasy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dorotahgw PO, czy wy nawet w nasze święto musicie 09.04.07, 09:44 ..chyba was jarmułki ..... Odpowiedz Link Zgłoś
antymoher5 Lecz się na nogi 09.04.07, 09:48 Na głowę to już chyba za pózno.Mimo wszystko wesołych i nieagresywnych świąt/Twoich?/ Odpowiedz Link Zgłoś
antymoher5 Wreszcie 09.04.07, 09:45 Nie można nikogo bezkarnie opluwać.Czas najwyższy! Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: PIS: Zbrodnicza partia hołoty dla hołoty. 09.04.07, 10:01 Jestem 2000km od Polski ale dalej mi sie wydaje, ze to jest pisowska cholota a nie jakas tam holota!!! Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: PIS: Zbrodnicza partia hołoty dla hołoty. 09.04.07, 10:24 Jesteś 2000 km od Polski? Pucujesz buty swoim nowym panom w irlandzkich pubb'ach? Powodzenia, smyku Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: PIS: Zbrodnicza partia hołoty dla hołoty. 09.04.07, 10:36 realista1000 napisała: > Jesteś 2000 km od Polski? Pucujesz buty swoim nowym panom w irlandzkich > pubb'ach? Powodzenia, smyku Don't worry about me, dickhead! Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: PO: prezydent przed Trybunał Stanu 09.04.07, 09:47 sumienie.lk napisał: > Kaczyński powinien odpowiedzieć przed Trybunałem nie tylko za te czyny... Ich > lista jest znacznie dłuższa. Tak to jest jak dyletanci i ignoranci biora sie za rzadzenie panstwem.Totalna amatorszczyzna.Prawie podobnie bylo w 1992 i wtedy udalo sie te cholote pogonic. Czyzby Polacy az tak zdurnieli od tego czasu, ze nie widza zagrozenia ze strony tej katoloszowinistycznej grupy pomylencow. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: PO: prezydent przed Trybunał Stanu 09.04.07, 11:12 shithead napisał: > Tak to jest jak dyletanci i ignoranci biora sie za rzadzenie panstwem.Totalna > amatorszczyzna.Prawie podobnie bylo w 1992 i wtedy udalo sie te cholote > pogonic. > Czyzby Polacy az tak zdurnieli od tego czasu, ze nie widza zagrozenia ze > strony tej katoloszowinistycznej grupy pomylencow. ************************* ja myślę towarzyszu że widzą, jak wrócą do nas Olek i Włodek, jak zdobędziemy 127% głosów w następnych wyborach, to będzie nareszcie porządek i jednomyślność, żadnej opozycji nie będzie, jak rządziliśmy od wojny do 1980 to był porządek, później trochę "Solidarność" zepsuła, ale cieszę się że coraz więcej towarzyszy chce wrócić do tamtych czasów... Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: PO: prezydent przed Trybunał Stanu 10.04.07, 12:41 Don't "towarzyszu" me!!!!!!!!!! Nie bylem i nie bede "sympatykiem lewicy" tak samo jak nie przynaleze do katobolszewii, czy buraczanej samo-lepperyzy. Slyszales kiedykolwiek cwoku o tym,ze ktos moze miec po prostu liberalne poglady tzn popiera wolny rynek, aborcje, wolnosc i nie ma zadnych bogow nad soba. Czy jest az tak dziwne, ze mozna widziec cos wiecej niz koniec wlasnego nosa? Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Nie w ludzi a w system walcie 09.04.07, 09:48 Kto gdzie stanie, czy komu gdzie nie stanie, to sprawa drugorzedna. Wypadaloby jednak zdac sobie wreszcie sprawe, ze komuna trwa jak trwala. Z drobnymi modyfikacjami, jak wolnosc podrozowania i pewne zmiany w systemie gospodarczym, odczuwalne glownie przez wielki kapital. Poza tym jednak NIC sie nie zmienilo w sposob istotny. Lenina zastapil papiez, sekretarzy ksieza, system administracyjny podobny, stanowiska podobne, funkcjonowanie podobne. Do Europy nadal daleko, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
gkodaczek Re: Nie w ludzi a w system walcie 09.04.07, 10:17 Porównanie Lenina do Papieża nie świadczy najlepiej o poprzednim autorze postu. Jeśli nie widzi różnicy między tymi ludźmi, współczuję jemu i jego rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Nie w ludzi a w system walcie 09.04.07, 10:53 gkodaczek napisał: > Porównanie Lenina do Papieża nie świadczy najlepiej o poprzednim autorze postu. > > Jeśli nie widzi różnicy między tymi ludźmi, współczuję jemu i jego rodzinie. Choć między "tymi ludźmi" jest ocean różnicy, to porównanie jest zasadne z jednego punktu widzenia: gdy idzie o kult jednostki. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Nie w ludzi a w system walcie 09.04.07, 11:54 gkodaczek napisał: > Porównanie Lenina do Papieża nie świadczy najlepiej o poprzednim autorze postu. > > Jeśli nie widzi różnicy między tymi ludźmi, współczuję jemu i jego rodzinie. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXx Współczuj Sobie.Określenie bardzo trafne.Jednego jak i drugiego słuchały miliony ogłupionych ich gadanie i obietnicami ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mgr2000 Re: Nie w ludzi a w system walcie 09.04.07, 15:44 Lenin i Stalin zostali już zrzuceni z cokołów. Odpowiedz Link Zgłoś
mgr2000 Re: Nie w ludzi a w system walcie 09.04.07, 15:49 Tak dawno, że nawet wspominać nie warto. Ale nowych kandydatów do spektakularnego odarcia ze "świętości" nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Nie w ludzi a w system walcie 09.04.07, 16:28 mgr2000 napisała: > Lenin i Stalin zostali już zrzuceni z cokołów. ***************** my ich dalej cenimy, utorowali nam towarzysze drogę do władzy... Odpowiedz Link Zgłoś
mgr2000 Re: Nie w ludzi a w system walcie 09.04.07, 15:47 Naziści oddawali życie za swojego ukochanego wodza. Porównanie absurdalne, ale.... Odpowiedz Link Zgłoś
signal dobrze, że ktoś w końcu rzetelnie ocenił 09.04.07, 09:49 ten "raport" Macierewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo czy ktorykolwiek kraj ujawnil swoja agenture? 09.04.07, 11:46 czy tylko w Polsce nam sie to udalo zrobic. Moze ktos wie? Swoja droga jesli PO ujawnilaby liste agentow z WSI to Tusk skonczylby przed Trybunalem Stanu w 2 tygodnie. Ale skoro zrobil to Kaczynski z Macierewiczem to widocznie maja w tym jakis ukryty genialny plan. Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: czy ktorykolwiek kraj ujawnil swoja agenture? 10.04.07, 12:44 kolargolo napisał: > czy tylko w Polsce nam sie to udalo zrobic. Moze ktos wie? > Swoja droga jesli PO ujawnilaby liste agentow z WSI to Tusk skonczylby przed > Trybunalem Stanu w 2 tygodnie. Ale skoro zrobil to Kaczynski z Macierewiczem to > > widocznie maja w tym jakis ukryty genialny plan. O k..a ,odkryles Hamerykie. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 PO przed Trybunał Stanu albo do wermachtu 09.04.07, 09:50 na ochotnika oczywiście Przyznaję, potwierdzam, wierzę, że Michnik 100% ma racji. Lustracja – to jakby podglądać kapusia w ubikacji. O! Z tej rolki co rwał też i Adam - urwać też nie omieszkał... ...By solidarnie „S” puścić - - kablownik - niejaki Maleszka. Tutaj unosił sutannę - chciał „pamięć” oddzielić od „troski”. Po! Umył ręce jak Piłat... ...Profesor ksiądz M.Czajkowski. Ech porcelity!.. Tu olewały elity. Tu sen o III RP ziszczał - - opróżniał pęcherz po Magdalence – - człowiek honoru/* - Kiszczak. W WC – nie chciał – lecz musiał - tak kwiat jak i kwit rewolucji... Kucali – i Olek czy inny UB-olek - taka jest siła obstrukcji. Racja! A gdzież ubikacja?.. Pytanie – banalne – niestety. Jest tam – gdzie redakcja – - ogólnie znanej „Gazety” Odpowiedz Link Zgłoś
steq1 Re: PO przed Trybunał Stanu albo do wermachtu 09.04.07, 10:00 Ubikaxja jest w kancelarii sejmu,senatu,siedzibie prezydenta ,w każdej ku..i i w kilku partiach min, chamobrony Odpowiedz Link Zgłoś
steq1 Re: PO przed Trybunał Stanu albo do wermachtu 09.04.07, 10:01 steq1 napisał: ,w każdej ku..i i Poprawka: w każdej kurii Odpowiedz Link Zgłoś
allspice PO: prezydent przed Trybunał Stanu 09.04.07, 09:53 Poważne zarzuty i poważne konsekwencje. Odpowiedz Link Zgłoś
piter_analizator PO? Już po jajeczku wielkanocnym z waszą kumpelą 09.04.07, 10:03 PO? Już po jajeczku wielkanocnym z waszą kumpelą z SLD - łapowniczką Ostrowską, za którą staneliście murem przy odbieraniu złodziejce immunitetu? Smakowało?Dla mnie PO to chołota jakich mało.To zdruzgotane, porażone ludki podwójną klęska wyborczą i ciągłym liczeniem straconej kasy, nieobsadzonych posad,itp.itd. Odpowiedz Link Zgłoś
steq1 Re: PO? Już po jajeczku wielkanocnym z waszą kump 09.04.07, 10:08 Niech żyje więź niewykształciuchowo-chłopska Niech żyje więź sprawiedliwych z przestępcą. (czytaj PiS z Leperem) Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: PO? Już po jajeczku wielkanocnym z waszą kump 09.04.07, 10:14 Koles powinien miec nick peter_onanizator. Tyle jego analizy warte co jerking off. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Ortografia, ...... ortografia. 09.04.07, 12:01 Jak nie PO, to ortografia. Gdyby nie takie pierdoły, to byśmy IV Żeczpospolitom dawno zbudowali. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Ortografia, ...... ortografia. 09.04.07, 12:09 mietowe_loczki napisała: > Jak nie PO, to ortografia. Gdyby nie takie pierdoły, to byśmy IV Żeczpospolitom > dawno zbudowali. I Piontom i Szustom. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Ortografia, ...... ortografia. 09.04.07, 12:11 A potem byśmy już tylko słuchali, czy ktoś zapuka od spodu. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Ortografia, ...... ortografia. 09.04.07, 12:21 mietowe_loczki napisała: > A potem byśmy już tylko słuchali, czy ktoś zapuka od spodu. A gdyby pukanie było zepsute, to mógłby zadzwonić. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Ortografia, ...... ortografia. 09.04.07, 15:46 > A gdyby pukanie było zepsute, to mógłby zadzwonić. Na alarm. Odpowiedz Link Zgłoś
smilkyness Poprawna pisowni slowa "hołota" 09.04.07, 11:41 Po pierwsze - wyjasnijmy sobie raz na zawsze - "hołota" pisz sie przez samo "H". Polecam slownik ortograficzny. Po drugie - co za stek bredni. Ciolku z LPR-u! Kto Ci tak wypral mozg, kolego? Szkoda mi Ciebie, nieboraczku, leczyc sie powinies psychiatrycznie. Twoja wypowiedz brzmi zupelnie tak, jakbys powtarzal glupoty Rydzyka- dyrektora, nie stac Cie na wlasny koncept? Moze jak wystarczajaco mocno pomyslisz, to cos Ci sie tam wlasnego po glowie zakolacze, moze nawet jak mysl zlota, kto wie? Czego Ci zyczy ze swiatecznym pozdrowieniem, S. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: PO? Już po jajeczku wielkanocnym z waszą kump 09.04.07, 12:11 piter_analizator napisał: > PO? Już po jajeczku wielkanocnym z waszą kumpelą z SLD - łapowniczką Ostrowską, > > za którą staneliście murem przy odbieraniu złodziejce immunitetu? Smakowało? Dla > > mnie PO to -=-=- chołota -=-=-piszemy przez H -=-=- jakich mało.To zdruzgotane, porażone ludki podwójną klęska > wyborczą i ciągłym liczeniem straconej kasy, nieobsadzonych posad,itp.itd. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Przeczytaj HOŁOTO i naucz się pisać.Tyle razy było już pisane jak należy pisać słowo "hołota",ale jak wszystkim wiadomo to Polska "B"ma problemy z podstawową edukacją. Odpowiedz Link Zgłoś
steq1 Re: PO i inne twory UBekistanu - przed Trybunał 09.04.07, 10:03 abba15 napisał: > odkąd Polską rządzi Kaczka jest ogólnopolska sraczka. wszyscy mają w du pie tego kabaczka Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: PO i inne twory UBekistanu - przed Trybunał 09.04.07, 10:11 Jak do tej pory to najslynniejsza sraczka to ta, ktorej dostal twoj prezydencik przed spotkaniem grupy weimarskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Rządza nami narodowi boleszewicy"..... 09.04.07, 10:17 i to jest prawda ! Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Narodowi bolszewicy rydzykowi 09.04.07, 10:20 Połączenie sarmackiej ksenofobii, inkwizycji i czeka Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Czerwone lewaki nie grzeszą mądrością - jak widać 09.04.07, 10:26 Chłopaczki-lewaczki, dajcie se na luz, bo robicie z siebie ... pacanów /nie obrażając Koziołka Matołka/ Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: Ależ brawo, brawo. 09.04.07, 10:40 uu1 napisała: > Takie one yntelygentne polaky,ze nawet nie jest pewny jak sie pisze niektore slowa.Uzywa pisowni uniwersalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Ależ brawo, brawo. 09.04.07, 10:46 Może to efekty ukończenia Akademii w Klewkach? Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 zero inteligencji, pomyślunku i ... subtelności 09.04.07, 10:53 jak zwykle u lewaków Nie widzicie, że owi "bo(c)haterzy" są ujęte w cudzysłów, co świadczy o tym ,że traktuję ich bohaterstwo z przymrużeniem oka? Posługujcie się szarymi /nie tylko czerwonymi/ komórkami, chłopcy! Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Powiedz, proszę, o ile Twój 09.04.07, 11:11 numer buta jest większy od Twojego IQ? Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: Powiedz, proszę, o ile Twój 09.04.07, 11:41 Moje IQ jest równo o 100 wyższe od mojego numeru buta (44) - nie, nie jestem członkiem Mensy, ale zwykle staram się myśleć samodzielnie i nie daję się w tym wyręczać: GW, Przekrojowi, Newsweekowi, POlsatowi, TVNowi, TOK FMowi, RMFFMowi Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Powiedz, proszę, o ile Twój 09.04.07, 11:47 Mensy to pewnie nie.. ale tak ogolnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: Powiedz, proszę, o ile Twój 09.04.07, 11:49 Urwała ci się myśl, czy odstąpiła wena? Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Powiedz, proszę, o ile Twój 09.04.07, 13:34 mysl jest kompletna, ale zes tepawy z deczka, to i nie ogarniasz. nie martw sie Mensa, tam najpierw sprawdzaja IQ, potem przyjmuja. tak na oko to raczej masz 100 _minus_ rozmiar buta :) ale nie przejmuj sie, inteligentow kaczkodany nie potrzebuja. do wklejania zredagowanych przez centrale postow jestes w sam raz :) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Powiedz, proszę, o ile Twój 09.04.07, 11:53 realista1000 napisała: > Moje IQ jest równo o 100 wyższe od mojego numeru buta (44) - nie, nie jestem > członkiem Mensy, ale zwykle staram się myśleć samodzielnie i nie daję się w tym > wyręczać: GW, Przekrojowi, Newsweekowi, POlsatowi, TVNowi, TOK FMowi, RMFFMowi Marzenia to piękna sprawa. Tak trzymaj. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Powiedz, proszę, o ile Twój 09.04.07, 12:27 realista1000 napisała: > Moje IQ jest równo o 100 wyższe od mojego numeru buta (44) - nie, nie jestem > członkiem Mensy, ale zwykle x=x=x=x=x staram się myśleć samodzielniex=x=x=x=x i nie daję się w tym > wyręczać: GW, Przekrojowi, Newsweekowi, POlsatowi, TVNowi, TOK FMowi, RMFFMowi XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Drogi chłopcze do Mensy można należeć z IQ powyzej 160.Tak więc zabrakło Ci paru punktów i chwalić się nie masz czym. A jeżeli twierdzisz,że starasz się myśleć samodzielnie to mam małe pytanie w tej kwestii.""Chodzisz do kościoła?"" Jeżeli chodzisz to niestety nie myślisz samodzielnie. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Powiedz, proszę, o ile Twój 09.04.07, 12:35 pos3gacz napisał: > A jeżeli twierdzisz,że starasz się > myśleć samodzielnie to mam małe pytanie w tej kwestii.""Chodzisz do kościoła?"" > Jeżeli chodzisz to niestety nie myślisz samodzielnie. Sorki, zawsze można myśleć, że się myśli samodzielnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Powiedz, proszę, o ile Twój 09.04.07, 13:35 owszem, zreszta czy to wazne, czy jest czlonkiem Mensy? grunt, ze jest czlonkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Powiedz, proszę, o ile Twój 09.04.07, 13:37 ready4freddy napisał: > owszem, zreszta czy to wazne, czy jest czlonkiem Mensy? grunt, ze jest czlonkie > m. A jeden pan mawiał: członek to brzmi dumnie ale nie u mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
chlodnym_okiem1 Re: Powiedz, proszę, o ile Twój 09.04.07, 12:48 Moze i sie starasz, ale jak widac to ci nie wychodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Powiedz, proszę, o ile Twój 09.04.07, 16:12 Nie wiem co to jest iq, pewnie jeden z tych "wskaznikow", ktorymi meczono w szkole Amerykanow obecnie sredniego i troche wiecej niz sredniego pokolenia. "Inteligentny" bialy Amerykanin po dobrej szkole okazywal sie genetycznie inteligentniejszy od czarnego bo z liter m, o, z, a, r i t potrafil ulozyc nazwisko znanego kompozytora. Byly tez testy na homoseksualizm - bez swiadomosci ich istnienia nie mozna zrozumiec "przerazenia" rodzicow w amerykanskich rodzicow w sitcomach gdy okazuje sie, ze syn chce grac na flecie w szkolnej orkiestrze albo zostac pielegniarzem. Dobra, z powodu zaledwie 119 (wg numeracji, ktora poslugiwal sie test, jest to miedzy normalnymi ludzmi a gornymi 10%)nie jestem w stanie sobie wylozyc jak Springer moze jednoczesnie wydawac Newsweeka i der Dziennik. A i gratuluje niespoktykanych u przeinteligentnych zdolnosci poznania spolecznego bez pomocy wymienionych przez ciebie zrodel OPINII. Przeinteligentny, jak mowi stary amerykanski dowcip, siedzi w domu i rozwiazuje lamiglowki - stad rzadko ich widac na ulicach. U nas slucha tajnych wiesci o ukrytej rzeczywistosci z R"M"? PiSowi zycze losu najgorszego... bo czego mozna zyczyc ludziom, ktorzy nie odpuszczaja... ... nie odpuszczaja, ze wygral Rosomak a nie Padur, ... ze Wloszczowa nie jest centrum wszechswiata i poza dworcem potrzebuje jeszcze lotniska miedzynarodowego w Kielcach, ... nie odpuszczaja, ze Kuron-Michnik w 1977 powiedzial im, z spotkanie opozycji jest w piatek o czwartej a bylo w czwartek o piatej, przez co nie moga do dzisiaj na to spotkanie zdazyc, ... ktory wierza (? - nie wierze w ich intencje, sadze, ze chodzi o zemste za urojone upokorzenia, urojone, bo POLITYKA nie mozna upokorzyc), ze "sluzby" zalozone przez "dziennikarza" Baczka i bylego kierownika USC beda lepsze od NORMALNEGO (PO tez bede tych pomyslow popieranie pamietal) wywiadu i kontrwywiadu wojskowego, ... ktorzy zamierzaja prowadzic ofensywne dzialania w Iraku 900 zolnierzami bez wywiadu (jaki mamy NOWY wywiad, to juz ludzie sie w necie nabijali z tradycyjnych przeciekow, tym razem o sytuacji w Afganistanie polnocnym) ... ktorzy nie rozumieja, ze istnieje trojpodzial wladzy, ... ze obywatel ma prawa, ... ze 10 donosow nie jest powodem do zamkniecia stacji telewizyjnej, ... najbardziej zas za to, ze gdyby nie dobra pamiec, uwierzylbym, ze rzady Millera spelnialy standardy przyzwoitosci, ... ... a dalej mi sie znudzilo, a mam tego wiecej, bo mi sie zbiera od lat 6 na co mam swiadkow (ze od lat conajmniej 6 przed pisem ostrzegalem). Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Ojejejku! 09.04.07, 17:20 realista1000 napisała: > Moje IQ jest równo o 100 wyższe od mojego numeru buta (44) - nie, nie jestem > członkiem Mensy, ale zwykle staram się myśleć samodzielnie i nie daję się w tym > wyręczać: GW, Przekrojowi, Newsweekowi, POlsatowi, TVNowi, TOK FMowi, RMFFMowi Rozumiem! Ty tylko dla jaj produkujesz się na forum w taki a nie inny sposób... Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Ależ brawo, brawo. 09.04.07, 11:36 niech wróci też PRL - Polska Rzeczpospolita Ludowa i jednomyślność w sejmie (senat się zlikwiduje)... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Ależ brawo, brawo. 09.04.07, 11:42 sympatyklewicy napisał: > niech wróci też PRL - Polska Rzeczpospolita Ludowa i jednomyślność w sejmie > (senat się zlikwiduje)... Trudno dociec jaki to ma związek z tematem wątku ale możesz zgłosić taki pomysł. A co do jednomyślności w Bardzo Mądrej Koalicji..... Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Ależ brawo, brawo. 09.04.07, 11:47 uu1 napisała: > A co do jednomyślności w Bardzo Mądrej Koalicji..... ***************************** jednomyślność będzie, Olek ma doświadczenie, a Włodek jemu pomoże, będzie LiD miało jednomyślność jak mieliśmy w PZPR... Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Ależ brawo, brawo. 09.04.07, 12:34 sympatyklewicy napisał: > uu1 napisała: > > > A co do jednomyślności w Bardzo Mądrej Koalicji..... > ***************************** > jednomyślność będzie, Olek ma doświadczenie, a Włodek jemu pomoże, będzie LiD > miało jednomyślność jak mieliśmy w PZPR... XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXxx Jeszcze nie wytrzeżwiałeś i jedziesz po pijaku.Uważaj,wjechałeś na ślepy tor. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 [...] 09.04.07, 10:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Czerwone lewaki nie grzeszą mądrością - jak w 09.04.07, 11:09 realista1000 napisała: > Chłopaczki-lewaczki, dajcie se na luz, bo robicie z siebie ... pacanów /nie > obrażając Koziołka Matołka/ Masz jakieś konkretne argumenty, czy tylko tak sobie chlapiesz, byle chlapać? Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Czerwone lewaki nie grzeszą mądrością - jak w 09.04.07, 11:18 widac ze towarzysze z wydzialu propagandy KC PiS maja wolne, to i chlopaki musza z glowy pisac, okolnika nie dostali. i wychodzi jak widac :) Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Czerwone lewaki nie grzeszą mądrością - jak w 09.04.07, 11:22 Fred. Ale wysiliłeś się. To nie widzisz, że nie ma PRL-u??? Została Polska wolna, podzielona i ciągle dzielona przez rządzących i hierarchów koscioła. Bo wtedy łatwiej rzadzic? A Prezydent jak Prezydent.... wiedziały gały co brały. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Czerwone lewaki nie grzeszą mądrością - jak w 09.04.07, 11:42 czuk1 napisał: > A Prezydent jak Prezydent.... wiedziały gały co brały. **************************** towarzysze jest okazja, wraca Włodek, wybierzmy Włodka, namawiejmy go aby kandydował, on lubi jak go prosić... Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 No to kaczki nie zgodzą się na nowe wybory 09.04.07, 10:24 Wprowadzą stan wojenny, wystąpią z Unii i przyłącza się do łukaszenki Odpowiedz Link Zgłoś
softeam Re: No to kaczki nie zgodzą się na nowe wybory 09.04.07, 10:42 wislok1 napisał: > Wprowadzą stan wojenny, wystąpią z Unii i przyłącza się do łukaszenki A opozycja znajdzie na nich haka, jak FBI na AlCapone Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 PO przed Trybunał Stanu z całym UBekistanem 09.04.07, 10:29 Towarzysze UBowcy wasz patron św. Judasz to miał jeszcze na tyle honoru że wziął i się powiesił na suchej gałęzi drzewa zwanego "judaszowcem" natomiast wy i wasi guru tfurcy UBekistanu Kiszczak i Michnik jako człowieki "chunuru" - kradniecie i łżecie Polskę szkalujecie wszędzie na świecie - antypolskie UBeckie śmiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Ów rapot to owoc świątecznego nawrócenia PO? 09.04.07, 10:30 Napełnili widać swe serca ... miłością /do władzy i kasy?!/ Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 tles01/zgodnik1/pierot, ciągle brykasz na forum GW 09.04.07, 10:34 znerwicowany komunisto z korzeniami w KPP Odpowiedz Link Zgłoś
smokwawelskijr ciekawe kiedy pod trybunal stanu kwasniewski? 09.04.07, 10:36 za te wszystkie przekrety, ulaskawianie mordercow, zatrzymywanie rozwoju polski, chlanie na grobach... Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: ciekawe kiedy pod trybunal stanu kwasniewski? 09.04.07, 10:58 smokwawelskijr napisał: > za te wszystkie przekrety, ulaskawianie mordercow, zatrzymywanie rozwoju > polski, chlanie na grobach... Za chlanie przed trybunał? Daj se luz! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: ciekawe kiedy pod trybunal stanu kwasniewski? 09.04.07, 11:18 taziuta napisał: > Za chlanie przed trybunał? Daj se luz! :-) Nawet nie masz pojęcia ile on ma w czaszce luzu. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: ciekawe kiedy pod trybunal stanu kwasniewski? 09.04.07, 11:20 smokwawelskijr napisał: > za te wszystkie przekrety, Które? > ulaskawianie mordercow, Których? A nawet gdyby, to ułaskawienie jest prerogtywą prezydenta, niczym nieograniczoną i w żadnym wypadku niepodpadającą pod ocenę Trybunału Stanu. > zatrzymywanie rozwoju polski Poprzez wprowadzenie Jej do NATO, Unii Europejskiej? > , > chlanie na grobach... Może nienajpiękniejsze, ale też i żadnym przepisem ustawowym niezakazane. Ergo - nic do tego Trybunałowi Stanu. Warto zapoznać się z przepisami / ustawami, zanim się zacznie robiś szum nawet na byle jakim forum. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: ciekawe kiedy pod trybunal stanu kwasniewski? 09.04.07, 11:27 O rozumie <smokawawelskiego> jedno świadczy pozytywnie - jest mało używany. Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: ciekawe kiedy pod trybunal stanu kwasniewski? 10.04.07, 12:57 Co chcesz od dinozaura,ktory znalazl sie w Sredniowieczu i nawet co poniektorzy go pamietaja np niejakie profesory giertychy. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: ciekawe kiedy pod trybunal stanu kwasniewski? 09.04.07, 12:00 smokwawelskijr napisał: > za te wszystkie przekrety, ulaskawianie mordercow, zatrzymywanie rozwoju > polski, chlanie na grobach... ************************ niedługo będzie miał immunitet i wszyscy mu narobicie, będzie wam mógł najwyżej zaśpiewać i zatańczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: ciekawe kiedy pod trybunal stanu kwasniewski? 09.04.07, 12:40 smokwawelskijr napisał: > za te wszystkie przekrety, ulaskawianie mordercow, zatrzymywanie rozwoju polski > , > chlanie na grobach... xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Synku co Ty tutaj jeszcze robisz.Na www.polonica.net.pl pytają o Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Newsweek kolejną bzdurą POdnosi sobie nakład? 09.04.07, 10:37 Tabloid z Kaczorowskim w roli głównej? Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Zaiste, słownictwo masz cokolwiek ... skromne,hehe 09.04.07, 10:56 ale za to jakie chamskie, no, no! Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Zaiste, słownictwo masz cokolwiek ... skromne 09.04.07, 11:30 realista1000 napisała: > ale za to jakie chamskie, no, no! W przeciwieństwie do Twoich, pełnych kultury i finezji tekstów, np: > Dlaczego mi ubliżasz esbecka łajzo! Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: Zaiste, słownictwo masz cokolwiek ... skromne 09.04.07, 11:44 POmyliłeś się, uu1 - to właśnie napisał ... pierot6! Czytaj uważnie, a jeśli jesteś obiektywny powinieneś mnie przeprosić za przypisanie mi nie moich słów! Stać cię na to? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Zaiste, słownictwo masz cokolwiek ... skromne 09.04.07, 11:59 realista1000 napisała: > POmyliłeś się, uu1 - to właśnie napisał ... pierot6! Czytaj uważnie, a jeśli > jesteś obiektywny powinieneś mnie przeprosić za przypisanie mi nie moich słów! > Stać cię na to? Nie mogę znaleźć tego tekstu - zajął się nim admin. Skoro twierdzisz, że to nie Ty napisałeś - bardzo Cię przepraszam. Serio. Odpowiedz Link Zgłoś
mentorlevicy W międzyczasie byłem na grobie rodziców. 09.04.07, 15:25 Ja już nie gram w żadnej z lig. Smutno tylko patrzeć na zbiorową inercję wokół. Znam wielu młodych ludzi ,którzy wyjechali z Polski i zarabiają duże pieniądze a i myśleć przestali po polskiemu. Nie siedzą już na forum dla nienormalnych. Pracują .Odpoczywają. Bawią się. A my tu w Polsce wciąż mamy niezałatwione sprawy. Jeszcze trzy lata i będzie czyściutko w centralnych urzędach. Od tego następcy Kaczyńskich zaczną i będą mieli rozwiązane ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: W międzyczasie byłem na grobie rodziców. 09.04.07, 15:42 > Jeszcze trzy lata i będzie czyściutko w centralnych urzędach. Od tego następcy Kaczyńskich zaczną i będą mieli rozwiązane ręce. Teraz Koorwa My - My PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
mentorlevicy Taak . Nie żłop już woody.Słoma zawsze wyjdzie. 09.04.07, 16:54 Podpucha jak u tego kapitana Piotrowskiego co to ks.Popiełuszkę zamordował. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: powinieneś się wstydzić. 09.04.07, 17:16 Ale pewnie nie wiesz czego. Podpowiadam - porażającej (jak mówi aplikant Niszczarka) bezradności intelektualnej. Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: Zaiste, słownictwo masz cokolwiek ... skromne 09.04.07, 12:52 uu1, przywracasz mi wiarę w ludzi, zwłaszcza tych o lewicowych bądź liberalnych poglądach! OK, nie ma sprawy! Odpowiedz Link Zgłoś
prokto [...] 09.04.07, 10:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Za narażenie życia ludzi wymienionych w raporcie. 09.04.07, 10:44 Powinien stanąć przed specjalnym sądem jako szczególnie niebezpieczny przestępca,a z nim razem pozostali.Co im może zrobić Trybunał Stanu? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Za narażenie życia ludzi wymienionych w rapor 09.04.07, 11:30 pos3gacz napisał: > Powinien stanąć przed specjalnym sądem jako szczególnie niebezpieczny > przestępca,a z nim razem pozostali.Co im może zrobić Trybunał Stanu? Niewiele(?); wyłącznie odsunąć od jakiejkolwiek władzy, nawet na zawsze, a także - skierować sprawę do zwykłego sądu karnego. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Za narażenie życia ludzi wymienionych w rapor 09.04.07, 12:14 pos3gacz napisał: > Powinien stanąć przed specjalnym sądem jako szczególnie niebezpieczny > przestępca,a z nim razem pozostali.Co im może zrobić Trybunał Stanu? *********************** towarzyszu, pamiętasz jak przesłuchiwaliśmy tych z AK, jak wygramywybory - wróci nowe... Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Do Sympatykalewicy! ! ! 09.04.07, 12:58 sympatyklewicy napisał: > towarzyszu, pamiętasz jak przesłuchiwaliśmy tych z AK, jak wygramywybory - > wróci nowe... xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Synku nigdy nie należałem i nie należę do żadnej partii.A Ty masz za mało latek aby sie wypowiadać na pewne tematy.Mógłbym być twoim dziadkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Do Sympatykalewicy! ! ! 09.04.07, 13:05 pos3gacz napisał: > Synku nigdy nie należałem i nie należę do żadnej partii.A Ty masz za mało > latek aby sie wypowiadać na pewne tematy.Mógłbym być twoim dziadkiem. ***************************** przepraszam towarzyszu dziadku, sympatyzujemy z tą samą stroną sceny politycznej, stąd moja poufałość, a z racji wieku napewno pamiętacie to wszystko o czym pisałem (o zwłoczkach pod loszkiem)... Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: PO: prezydent przed Trybunał Stanu 09.04.07, 10:47 Pocałujta w pompkę wójta peowskie durnie...ha ha ha ha ha...... Odpowiedz Link Zgłoś
mayday100 Re: PO: prezydent przed Trybunał Stanu 09.04.07, 10:56 ukropek napisał: > Pocałujta w pompkę wójta peowskie durnie...ha ha ha ha ha...... Wszyscy jesteście takimi PISczochami? Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 PO i inne badziewie przed Trybunał Stanu 09.04.07, 10:59 Towarzysze UBowcy wasz patron św. Judasz to miał jeszcze na tyle honoru że wziął i się powiesił na suchej gałęzi drzewa zwanego "judaszowcem" natomiast wy i wasi guru tfurcy UBekistanu Kiszczak i Michnik jako człowieki "chunuru" - kradniecie i łżecie Polskę szkalujecie wszędzie na świecie - antypolskie UBeckie śmiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
senny Re: PO i inne badziewie przed Trybunał Stanu 09.04.07, 11:01 Z okazji świąt u czubów dostęp do internetu. Abba15 nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: PO i inne badziewie przed Trybunał Stanu 09.04.07, 13:01 senny napisał: > Z okazji świąt u czubów dostęp do internetu. Abba15 nadaje. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Przy takim IQ można się załamać. Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: PO: prezydent przed Trybunał Stanu 09.04.07, 11:16 Katolobolszewiki pobudzili sie z pijackiego amoku onanizowania sie czyjas tam smiercia. Wkrotce wytocza sie na drogi i to co zzarli bedzie ich ostatnia wieczerza. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: PO: prezydent przed Trybunał Stanu 09.04.07, 11:32 mayday100 napisał: > ukropek napisał: > > > Pocałujta w pompkę wójta peowskie durnie...ha ha ha ha ha...... > > Wszyscy jesteście takimi PISczochami? To tylko takie - Boże się pożal - "bon moty", które mają zastąpić argumenty, których brak. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Dobrze się czujesz, Ukropek? 09.04.07, 11:01 ukropek napisał: Re: PO: prezydent przed Trybunał Stanu > Pocałujta w pompkę wójta peowskie durnie...ha ha ha ha ha...... Stajesz po stronie zdrajców! Jak ich wsadzą, to pewnie będziesz im paczki wysyłał do ciupy? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: Dobrze się czujesz, Ukropek? 09.04.07, 11:05 taziuta napisał: > ukropek napisał: > Re: PO: prezydent przed Trybunał Stanu > > > Pocałujta w pompkę wójta peowskie durnie...ha ha ha ha ha...... > > Stajesz po stronie zdrajców! > Jak ich wsadzą, to pewnie będziesz im paczki wysyłał do ciupy? :-) A co ci do tego "patrioto"? Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Dobrze się czujesz, Ukropek? 09.04.07, 12:19 ukropek napisał: > taziuta napisał: > > > Stajesz po stronie zdrajców! > > A co ci do tego "patrioto"? Nic poza tym, że stronnicy zdrajców też są zdrajcami... Odpowiedz Link Zgłoś
smokwawelskijr Re: Dobrze się czujesz, Ukropek? 09.04.07, 11:05 zdrajcow to sobie w domu poszukaj, im predzej koniec tej bolszewii tym lepiej.nalezalo juz dawno zrobic deubekizacje i dekomunizacje a najbardziej mnie cieszy ze bedziecie tak szczekac i tego nie zatrzymacie. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Dobrze się czujesz, Ukropek? 09.04.07, 11:35 smokwawelskijr napisał: > zdrajcow to sobie w domu poszukaj, im predzej koniec tej bolszewii tym > lepiej.nalezalo juz dawno zrobic deubekizacje i dekomunizacje a najbardziej mni > e > cieszy ze bedziecie tak szczekac i tego nie zatrzymacie. Czy aby nie cieszysz się, hmmm..., przedwcześnie? Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Dobrze się czujesz, Ukropek? 09.04.07, 12:20 koloratura1 napisała: > smokwawelskijr napisał: > > > zdrajcow to sobie w domu poszukaj, im predzej koniec tej bolszewii tym > > lepiej.nalezalo juz dawno zrobic deubekizacje i dekomunizacje a najbardzi > ej mni > > e > > cieszy ze bedziecie tak szczekac i tego nie zatrzymacie. > > Czy aby nie cieszysz się, hmmm..., przedwcześnie? To pustak! Taki to się cieszy, że go w poprawczaku pisać nauczyli. Na naukę myślenia zabrakło już kasy... Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Dobrze się czujesz, Ukropek? 09.04.07, 12:36 taziuta napisał: > Taki to się cieszy, że go w poprawczaku pisać nauczyli. > Na naukę myślenia zabrakło już kasy... ******************** towarzysze, a ja to mam wykształcenie wyższe, to znaczy wyższe od naszego woźnego, bo woźny ma skończone 3-klasy, a ja 4, dotego solidnie w 8-lat... i jak wam wszystkim teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Dobrze się czujesz, Ukropek? 09.04.07, 17:37 sympatyklewicy napisał: > > towarzysze, a ja to mam wykształcenie wyższe, to znaczy wyższe od naszego > woźnego, bo woźny ma skończone 3-klasy, a ja 4, dotego solidnie w 8-lat... No to gratuluję! > i jak wam wszystkim teraz... Fajnie! Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk1 PO: prezydent przed Trybunał Stanu 09.04.07, 11:00 Szeroka, szeroka jest ziemia, Gdy myślą ogarnąć ją lotną, Głęboka głupota spojrzenia, Czegoby to PiS się nie dotknął. Oj marny, strasznie marny ten prezydencik PiSu. Nie można się zresztą temu dziwić, bo jaka partia tacy i przywódcy. Odpowiedz Link Zgłoś
racheela za zdrade kraju! 09.04.07, 11:08 taki prezydent dawniej byłby po prostu rozstrzelany!! Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: za zdrade kraju! 09.04.07, 11:10 racheela napisała: > taki prezydent dawniej byłby po prostu rozstrzelany!! Taki "prezydent"Bolesław Bierut na pewno...ha ha ha ha ha... Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: za zdrade kraju! 09.04.07, 12:38 racheela napisała: > taki prezydent dawniej byłby po prostu rozstrzelany!! ************************ tak towarzyszu, tak robiliśmy! Odpowiedz Link Zgłoś