Dodaj do ulubionych

Święta na drogach: 47 ofiar

10.04.07, 09:05
47 ofiar smiertelnych!!!To wiecej niz w Halembie.Wszystkich min. transportu
(89-07) przed sad.Mordercy!!
Obserwuj wątek
    • andreas19651 Jednak swiatła w dzień tylko szkodzą 10.04.07, 10:30
      skoro więcej zginęło niż rok temu
      • pomysl.po.wypiciu Re: Jednak swiatła w dzień tylko szkodzą 10.04.07, 11:18
        czytaj ze zrozumieniem
        moze i wiecej zginelo ale mniej wypadkow
    • socjalliberal Zabrać prawa jazdy ateistom! 10.04.07, 10:34
      W końcu to tylko oni w tym krają piją bez umiaru, jeżdzą po pijaku, przekraczają
      prędkość i w ogóle rozjeżdżają nas biednych katolików!

Każdy mądry człek Ci to powie, czytałem o tym nawet na eurojihadzie.org ! :)

My, Prawdziwi Polacy, Katolicy, Patrioci, szanujemy nauczanie Naszego Papieża, i
      nigdy nie kradniemy ani nie powodujemy wypadków!
      To wszystko ateiści!
      Wyrzucić ateistów z Polski, za dobrzy dla nich jesteśmy, a patrzcie jak się nam
      odwdzięczają!
      Nasze Biedne Katolickie dzieci rozjeżdżają!
      Najpierw zatruwali nam studnie, profanowali hostie, a teraz?

Oh, cytując za naszym wielkim papieskim kardynałem Dziwiszem, jak dobrze że nie
      skusił nas komunizm, ateizm i laicyzm.
      Jak wspaniale, że skusił nasz faszyzm, irracjonalizm i katolicyzm:)
    • 0x0001 Re: Święta na drogach: 47 ofiar 10.04.07, 11:04
      Ze tez wszyscy musza od razu mieszac do tego polityke, podczas gdy wine ponosi
      zwykla polska glupota. Z jednej strony debile spedzajacy wiecej czasu na lewym
      pasie, niz na swoim wlasnym, z drugiej banda kierowcow "ostroznych", ktorzy swa
      powolna jazda rowniez powoduja zagrozenie.
    • anders76 Święta na drogach: 47 ofiar 10.04.07, 11:22
      Nadrzedna przyczyna wypadkow jest po prostu zwykly a glupi egoizm niektorych
      kierowcow ktorzy nie mysla o innych uczestnikach ruchu tylko o sobie, swoim
      "autku" i traktuja jazde jako przezycie emocjonalne majace dac im "radoche".
      Jest to po prostu dowod na niedojrzalosc emocjonalna tych ludzi.
      Wystarczy posluchac opowiadan o wyczynach na trasach dokonanych przez takich
      kierowcow.
      Ciekaw jestem, czy na statystyke zatrzymanych pijakow nie wplynela by krotka
      informacja o przepadku tych ponad 1400 samochodow ?
      Mam tez nadzieje, ze fotoradary i videoradary pracowaly wydajnie i czesc tych co
      przezyli swoje przewagi na drogach , bedzie miala "do myslenia" jak zobaczy
      konsekwencje.
      Czesci polskich kierowcow wychowac sie nie da, pozostaje tresura i terror.
    • rychu40 Święta na drogach: 47 ofiar 10.04.07, 11:50
      Chciałbym się dowiedzieć ile wypadków w procentach spowodowali pijani kierowcy a ile całkowicie trzeźwi szaleńcy. Dziennikarze ekscytują się ach! jakimiś potencjalnymi pijanymi zabójcami a tymczasem skretyniały abstynent zabija.
      Te proporcje są jakoś wstydliwie przemilczane. Wolę jechać z mądrym podchmielonym niż z trzeźwym wariatem. Oczywiście wukluczam pijanych durniów w sztok. Wogóle durniów. Tych pieszych pijanych na drogach przede wszystkim.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka