mg2005 12.04.07, 17:53 Front Obrony Przestępców... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loozerowicz Re: Pozimom jak TK za Safiana 12.04.07, 18:08 A wg. mnie policja z całym do niej szacunkiem czasem nadużywa władzy i nie jestem przekonany, że ci policjanci są bez winy. Uważam, że prawo powinno obowiązywać wszystkich i jeśli policja dostałaby wolną rękę to wracamy do PRL'u, a tego nie chciałbym. Np. jeśli chodzi o drogówkę dla czego najczęściej ustawiają się w miejscu gdzie są pewni, że wlepią mandat, do czego to ma służyć ? Wątpię, że chodzi im o bezpieczeństwo na drogach. Odpowiedz Link Zgłoś
zielone_warzywko Nareszcie 12.04.07, 18:19 Nareszcie ktoś zajął sie problemem polskiej policji! Brawo! Gratuluję panu rozsądku i zimnej krwi - o swoje prawa należy zabiegać. Popełnienie wykroczenia - złamanie prawa itd w żadnym stopniu nie może ciągnąć za sobą TAKIEGO traktowania. Jeszcze wiele lat upłynie, aż Polska stanie się krajem cywilizowanym. Ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
raven40p Re: Nareszcie 12.04.07, 18:41 jezeli zachowanie policji jest jednym z miernikow cywilizacji to niewiele jest krajow na swiecie, ktore spelniaja to kryterium. w wielu krajach policja naduzywa swoich uprawnien, robi to jednak rzadziej i bardziej wyrafinowanie. ale wpadki zdarzaja sie wszedzie gdyz jak wiadomo policjanci nie sa to ludzie najlotniejsi a czesto nie lepsi od przestepcow, ktorych scigaja. Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Te 10 tys. Euro i tak wróci do budżetu... 12.04.07, 22:31 Bo menel to wszystko przepije - Vat, akcyza, podatek lokalny za handel alkoholem a marżę sklepikarz i tak wyda na coś, więc i Vat od tego co kupi też wróci. A następnym razem więcej profesjonalizmu Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Pod nocnym sklepem teraz juz mozna spokojnie wypic 13.04.07, 15:37 O to walczyla Unia Europejska. Jeszcze jedna wolnosc obywatelska zostala wywalczona. ... Boj to jest nasz ostatni, Krwawy skoanczy sie trud, Gdy Zwiazek nasz bratni, Ogarnie ludzki rod! Uuuurrrra!!!! Towarzysze, do dna!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pyzz Re: Nareszcie 12.04.07, 23:16 > jezeli zachowanie policji jest jednym z miernikow cywilizacji to niewiele jest > krajow na swiecie, ktore spelniaja to kryterium. Moim zdaniem miernikiem tu jest nie samo nadużywanie uprawnień, tyle skala tego zjawiska oraz traktowanie go przez społeczeństwo i wymiar sprawiedliwości. W Państwach cywilizowanych bycie policjantem, politykiem, czy inną osobą ZAUFANIA PUBLICZNEGO jest w razie udowodnienia okolicznością OBCIĄŻAJĄCĄ, ponieważ są to osoby, które powinny być nieskazitelne. W Polsce, na Ukrainie, w Rosji, w Iraku, Iranie i innych krajach, które w najlepszym razie próbują wyjść z zamordyzmu, osoby takie są traktowane dużo łagodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
nati nie wierze, ze sam sie nie okaleczyl 12.04.07, 23:42 jak jest naprawde wszyscy wiemy: rozni debile skacza do policji (slynne chwdp) i rozni policjanci naduzywaja swojej wladzy. bylam swiadkiem zatrzymania pewnych zlodziejaszkow przez policje. jeden z nich wyrwal dziewczynie na ulicy komorke. mial pecha, bo akurat przejezdzal obok radiowoz. gdy stalo sie jasne, ze nie uciekna, jeden z nich zaczal walic glowa w slup, polozony na ziemie, walil glowa w chodnik!!! pozniej skladalam na komisariacie wyjasnienia na korzysc jednego z policjantow - to nie on pobil tego chloptasia, chloptas sam sie okaleczyl i to ostro. nie wiadomo jak bylo w tej konkretnie sprawie, ale jakos wierzyc mi sie nie chce w niewinnosc zatrzymanego. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Trybunał w Strassburgu zgłupiał 13.04.07, 08:56 Nie rozumiem , facet łamał prawo , był zagrożeniem dla statystycznego Polaka- szaraka . Policja (za nasze podatki ) zlikwidowała to zagrożenie. Jeśli facet został poturbowany - to sam sobie jest winien. Nie powinien łamać prawa. A Strasburg jeszcze go broni!!! Czyli działa przeciwko zwykłym , uczciwym ludziom.Niepojete. W mojej dzielnicy niedawno został złapany na goracym uczynku włamywacz (mlody chłopak) do domku naszego sasiada. W kilka osób zatrzymaliśmy go ( był napity) i zawiadomilismy policje. Po przyjeździe policji chłopak się rzucał , atakował nas i policjantów , był wulgarny i agresywny. Policjant mu przyłożył ( i dobrze). No i zaczęły się problemy. Okazało się ,że chłoptaś ma bogatego tatusia , cwanego adwokata i koniecznie chciał komuś odpłacić za swoją "krzywdę" . Najlepiej policjantowi. My sąsiedzi stanęliśmy "murem" za poliocjantem. Ale trzeba było się ciągle zwalniac z pracy, zostawiać interesy , aby bronic tego , który nas obronił. To paranoja. Facet się włamał , rozrabiał, dostał od policjanta - sam sobie winien. Nad czym tu dyskutowac ? Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Trybunał w Strassburgu zgłupiał 13.04.07, 10:00 policji nie wolno łamać prawa. I menelstwo zatrzymanego nie jest żadnym usprawiedliwieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
pyzz Re: nie wierze, ze sam sie nie okaleczyl 13.04.07, 11:21 > radiowoz. gdy stalo sie jasne, ze nie uciekna, jeden z nich zaczal walic glowa > w > slup, polozony na ziemie, walil glowa w chodnik!!! pozniej skladalam na > komisariacie wyjasnienia na korzysc jednego z policjantow - to nie on pobil teg > o > chloptasia, chloptas sam sie okaleczyl i to ostro. Zdarzają się i takie sytuacje. Ale to zbyt ważna sprawa, aby każdego co ma poważne obrażenia z góry przypisywać do kategorii "na pewno się sam okaleczył". Niestety, ale Policjanci katujący zatrzymanych nie tylko istnieją, ale nie są rzadkością. Gdyby w sprawie o pobicie przez policjanta przeprowadzono RZETELNE śledztwo, może byłoby wiadomo, co się stało. Tymczasem sprawie ukręcono łeb zakładając z góry, że jak sprawcą jest policjant, to ofiara jest winna (jak za PRL). Ale TEN fakt obciąża już nie policjantów, tylko wszystkich, którzy go kryli. Właściwie, to powinni odpowiadać za współudział! > nie wiadomo jak bylo w tej konkretnie sprawie, ale jakos wierzyc mi sie nie chc > e > w niewinnosc zatrzymanego. Wiesz co? Tu NIKT nie mówił o niewinności zatrzymanego. Problem tylko w tym, że popełnił on wykroczenie, za które powinien dostać mandat! A ciężkie pobicie za piwo, to naprawdę JEST nieludzkie traktowanie "nie wierze, ze sam sie nie okaleczyl" Czyli twierdzisz KATEGORYCZNIE, że policjant nic nie robił! Z góry! A zatrzymana nietrzeźwa studentka też się sama zgwałciła, żeby obciążyć policjanta? A trzej nastolatkowie też się złośliwie przyznali (po 17 godzinach przesłuchań) do zabójstwa, którego nie popełnili, żeby obciążyć biednych śledczych? A pewnie staruszek w pidżamie któremu wybito zęby też sam jest sobie winien, bo wyszedł na klatkę schodową, jak usłyszał na niej wrzaski antyterrorystów? Niestety takie rzeczy się zdarzają. Dlatego w cywilizowanych państwach policjantom się na ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
consens Re: Nareszcie 12.04.07, 21:16 Jak można złamać sobie lewą rękę waląc głową w krawężnik? Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: Nareszcie 12.04.07, 21:26 consens napisał: > Jak można złamać sobie lewą rękę waląc głową w krawężnik? Głupi jestes najpierw rozwlił durny łeb a potem padając połamał rękę bo był tak pijany ze nawet nie wiedział co czyni a ja połamałem ręke w nadgarstku potykajac sie o nierównosc chodnika i tylko podparłem sie piescia i było w nadgarsku 12 połaman i pęknięć. I jak widzisz nie trzeba było policii z pałami. Odpowiedz Link Zgłoś
consens Re: Nareszcie 12.04.07, 22:11 rokets_w napisał: > Głupi jestes najpierw rozwlił durny łeb a potem padając połamał rękę bo był tak > > pijany ze nawet nie wiedział co czyni > a ja połamałem ręke w nadgarstku potykajac sie o nierównosc chodnika i tylko > podparłem sie piescia i było w nadgarsku 12 połaman i pęknięć. I jak widzisz > nie trzeba było policii z pałami. Może i jestem głupi, ale nie łamałem sobie rąk w nadgarstku... Sprawdź czy nie masz osteoporozy...;) Odpowiedz Link Zgłoś
quosoo Re: Przestepcami byli tu policjanci 12.04.07, 22:32 W furii sam wielokrotnie uderzał głową w chodnik, aż złamał sobie rękę? Pewnie uderzał tak rytmicznie, że układ kostny wpadł w rezonans mechaniczny... Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Nareszcie 12.04.07, 22:46 consens napisał: > rokets_w napisał: > > > Głupi jestes najpierw rozwlił durny łeb a potem padając połamał rękę bo b > ył tak > > > > pijany ze nawet nie wiedział co czyni ***************************************** Nie cuduj. Pijany praktycznie nie ma szans na złamanie ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: Nareszcie 12.04.07, 21:20 zielone_warzywko napisała: Nareszcie ktoś zajął sie problemem polskiej policji! Brawo!Gratuluję panu rozsądku i zimnej krwi - o swoje prawa należy zabiegać. Popełnienie wykroczenia - złamanie prawa itd w żadnym stopniu nie może ciągnąć za sobą TAKIEGO traktowania.Jeszcze wiele lat upłynie, aż Polska stanie się krajem cywilizowanym. Ehhh To prawda,że policja czasem nadyżywa siły,nie tylk fizycznej ale wywiera presję na młoduch i niewinnych. To,że pili za sklepem-mała szkodliwość ale to,że niszczyli mienie jest naganne a co winni być ukarani i na dodatek zapłacić za zniszczenia.A druga sprawa nie wierzę, że aż tak go pokiereszowali-za komuny tak nie tłukli to dzisiaj tym bardziej.Jestem przekonany, że sam siebie tak okaleczył a idioci unijni jeszcze mu odszkodowanie zasądzil. Mysle ze polskie sadownictwo powinno jeszcze raz zając sie ta sprawa i dokopac idiotom z unii. Odpowiedz Link Zgłoś
carlfrost Re: Nareszcie 13.04.07, 14:39 "a idioci unijni jeszcze mu odszkodowanie zasądzili" wyjaśnij mi ignorancie co ma wspólnego Trybynał w Strasburgu z Unią Europejską ????? Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: Nareszcie 12.04.07, 21:22 zielone_warzywko napisała: > Nareszcie ktoś zajął sie problemem polskiej policji! > Brawo! > Gratuluję panu rozsądku i zimnej krwi - o swoje prawa należy zabiegać. > Popełnienie wykroczenia - złamanie prawa itd w żadnym stopniu nie może ciągnąć > za sobą TAKIEGO traktowania. > Jeszcze wiele lat upłynie, aż Polska stanie się krajem cywilizowanym. > Ehhh Myślę, że nie jesteś lepszy od tego ochlapusa co sam siebie pokaleczył. Widziałem nie jednego takiego wariata sam sie pokaleczył a na drugi dzien jak wytrzezwiał wszystkim opowiadał jak go pobili i pocieli nożami. Głupi jesteś i wiecej nic dodac i nic ując Odpowiedz Link Zgłoś
maczor Re: Nareszcie 12.04.07, 21:58 rokets_w napisał: > Myślę, że nie jesteś lepszy od tego ochlapusa co sam siebie pokaleczył. > Widziałem nie jednego takiego wariata sam sie pokaleczył a na drugi dzien jak > wytrzezwiał wszystkim opowiadał jak go pobili i pocieli nożami. Głupi jesteś i > wiecej nic dodac i nic ując co to za policjant, który (we czterech?) nie jest w stanie szybko i sprawnie unieszkodliwić pijanego osobnika? chcesz nam wmówić, że sam sobie złamał żuchwę i rękę? na jaki drugi dzień przecież od razu go zawinęli... zamiast wyzywać innych naucz się czytać ze zrozumieniem policja TAK, terror policyjny NIE Odpowiedz Link Zgłoś
consens Re: Nareszcie 12.04.07, 22:19 rokets_w napisał > > Myślę, że nie jesteś lepszy od tego ochlapusa co sam siebie pokaleczył. > Widziałem nie jednego takiego wariata sam sie pokaleczył a na drugi dzien jak > wytrzezwiał wszystkim opowiadał jak go pobili i pocieli nożami. Głupi jesteś i > wiecej nic dodac i nic ując Dlaczego wszystkich wyzywasz od głupich? Twoje ulubione słówko? Czy uważasz się za mądrzejszego od innych? To Cię rozczaruję.... nie widać tej mądrości :( Odpowiedz Link Zgłoś
raven40p Re: Pozimom jak TK za Safiana 12.04.07, 18:37 kazda przesada jest zla. tak to mialo miejsce w przypadku tego skarzacego goscia. policja nie byla bez winy. nie bylo konieczne lamanie mu nosa ani reki. uwazam, ze nie jest to zle, ze policji pokazano w ten sposob pewne granice co na pewno bedzie z korzyscia dla wszystkich ;) policja drogowa na calym swiecie ustawia sie tam gdzie sie spodziewa lamania przepisow. z reguly znaki ograniczajace sa stawiane w miejscach niebezpiecznych. na pewno policja idzie czesto na latwizne ale w sumie cieszmy sie, ze w ten sposob temperuja troche i tych niepoprawnych i niebezpiecznych kierowcow. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Zgadzam się z przedmówcą. Policja nadużywa siły. 12.04.07, 18:44 Widziałem jak policjanci, żandarmi, sokiści biją pałkami i kopią ludzi. Tak się działo bardzo często zaraz po uzyskaniu niepodległości w 89. Stare nawyki, starzy uczą młodych, patologia się powtarza. Jak bić pałką żeby nie było śladów, jak zadawać ból. To są często i gęsto zwyrole i alkoholicy bijący żony i dzieci, bo policjantem jak i posłem, każdy może zostać. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: Zgadzam się z przedmówcą. Policja nadużywa si 12.04.07, 18:52 Widzialem na wlasne oczy jak na dolku oprawiali deska 12 letniego wystraszonego dzieciaka bo ukradl wozek z supermarketu... Super te niebieskie chlopaki... Nauczyli dzieciaka co nie??? Zygac sie chce jak pomysle o tych wsiowych wasatych gebach z policji ktorzy czuja sie silni. Rzeczywiscie to jest wyjscie z sytuacji, skatowac kogos Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Trybunał w Strasburgu: Polska naruszyła zakaz n.. 12.04.07, 18:20 Sam uderzał o krawęznik i to kilka razy. Trudno w taka wersję uwierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: Trybunał w Strasburgu: Polska naruszyła zakaz 12.04.07, 21:43 allspice napisała: > Sam uderzał o krawęznik i to kilka razy. Trudno w taka wersję uwierzyć. A ja wierzę. Widziałem w swym życiu wiele. Widziałem jak bedąc pijanym ciol sobie rękę żyletką - robił tzw. sznyty, widziałem jak pijany stał przed scianą i walił łbem w scianę i sie jeszcze cieszył że ścianę rozwali, widziałem jak pod wpływem alkocholu rura walił sobie w noge i połamał ją, Widziałem jak pijany nożem cioł sobie brzuch. Więc nie mów, że to jest niemożliwe Odpowiedz Link Zgłoś
consens Re: Trybunał w Strasburgu: Polska naruszyła zakaz 12.04.07, 22:30 rokets_w napisał: > A ja wierzę. Widziałem w swym życiu wiele. Widziałem jak bedąc pijanym ciol > sobie rękę żyletką - robił tzw. sznyty, widziałem jak pijany stał przed scianą > i walił łbem w scianę i sie jeszcze cieszył że ścianę rozwali, widziałem jak > pod wpływem alkocholu rura walił sobie w noge i połamał ją, Widziałem jak > pijany nożem cioł sobie brzuch. Więc nie mów, że to jest niemożliwe żeby tyle tego dobrego zobaczyć, to trzeba, chyba, być policjantem....i taki wniosek z Twoich postów wyciągam. Odpowiedz Link Zgłoś
rkb10 Re: Trybunał w Strasburgu: Polska naruszyła zakaz 12.04.07, 23:23 rokets_w po twoich wypowiedziach widze ze jesteś policjantem a po pisowni że jesteś zwykłym krawężnikiem Odpowiedz Link Zgłoś
1group Re: Trybunał w Strasburgu: Polska naruszyła zakaz 12.04.07, 23:43 Ci "trybunalscy" ze Srasburga powinni sobie tego bandziora wziąć do siebie. U nich wolno pod sklepami pić,rozrabiać,niszczyć i się samookaleczać ? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Znowu bronia przestepcow, aborterow, zloczyncow 12.04.07, 18:20 Znowu bronia przestepcow, aborterow, zloczyncow bo to sa podpory UE i jej 'systemu sprawiedliwosci'. Pora wreszcie wypowiedziec umowe miedzynarodowa poddajaca Polske jurysdyjcji Trybunalu w Strasburgu, my z tym nihilistycznym systemem wartosci nie mam dokladnie nic wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
ladne_sny Re: Znowu bronia przestepcow, aborterow, zloczync 12.04.07, 18:29 tia... jak tak dalej pojdzie nic nie bedziemy musilei nikomu wypowiadac, bo sami nas wywala i to na zbity pysk. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Znowu bronia przestepcow, aborterow, zloczync 12.04.07, 18:36 Jestem za, wprowadzic kare smierci dla mordercow i z usmiechem na ustach podrzec statut Rady Europy, kolejnego lewackiego gremium zdominowanego przez ormowcow politpoprawnosci. Cackaja sie z przestepcami i mordercami a morduja bezbronne nienarodzone dzieci, co za hanba! Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Znowu bronia przestepcow, aborterow, zloczync 12.04.07, 18:52 junkier napisał: co za hanba! --- Hanba to sa twoje wypowiedzi ciemniaku ze cza Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Znowu bronia przestepcow, aborterow, zloczync 12.04.07, 18:54 Junkier. Wyjedz stąd. Znajdź jakie miły kraik gdzie Policja nie przejmuje sie prawami człowieka i rządzi sympatyczna prawicowa junta. Na pewno coś znajdziesz w Ameryce południowej fajnego. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Znowu bronia przestepcow, aborterow, zloczync 12.04.07, 18:56 Nie, ja bede bronil Polski przed lewicowymi oblakancami. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Znowu bronia przestepcow, aborterow, zloczync 12.04.07, 18:58 junkier napisał: > Nie, ja bede bronil Polski przed lewicowymi oblakancami. ------ Oblakany rycerz sie znalazl Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Znowu bronia przestepcow, aborterow, zloczync 12.04.07, 19:00 Program prawicowo-konserwatywny jest realizowany przez obecny rzad a blednymi rucerzami sa neiudolni obroncy III RP, gniazda kompromittacji. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Znowu bronia przestepcow, aborterow, zloczync 12.04.07, 19:02 junkier napisał: > rucerzami sa neiudolni obroncy III RP, gniazda kompromittacji. ------ Juz chyba najwyzsza pora na tabletki Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Znowu bronia przestepcow, aborterow, zloczync 12.04.07, 19:03 Co polecasz, LSD? Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Znowu bronia przestepcow, aborterow, zloczync 12.04.07, 19:06 junkier napisał: > Co polecasz, LSD? ------- Nie wiem jakich narkotykow uzywasz Odpowiedz Link Zgłoś
jenis3 Re: Znowu bronia przestepcow, aborterow, zloczync 12.04.07, 21:07 Polecam SLD Odpowiedz Link Zgłoś
wykidajlo2 Re: Znowu bronia przestepcow, aborterow, zloczync 12.04.07, 20:52 Ja polecam fenactil. Przywraca życzliwy uśmiech na twarzy, sprawia że sen staje się głęboki i pełny. Odradzam używania w stanie delirium tremens. Odpowiedz Link Zgłoś
bibbi5 Re: Znowu bronia przestepcow, aborterow, zloczync 12.04.07, 20:54 sam się lecz, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok I okazało sie! nie dosc, że Oberscharrfuehrer to 12.04.07, 18:59 jeszcze bolszweik. I tacy chcą budować nową Polską. To idiotyzm jakis tovarisc junkier!" Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Znowu bronia przestepcow, aborterow, zloczync 12.04.07, 19:10 junkier napisał: > Nie, ja bede bronil Polski przed lewicowymi oblakancami. Wyjedz junkier. UE to nie jest dobre miejsce dla Ciebie. Lewactwo wszędzie nos wtyka a ty tylko nerwy tracisz. Odpowiedz Link Zgłoś
pytajniak Re: Znowu bronia przestepcow, aborterow, zloczync 12.04.07, 21:53 junkier napisał: > Nie, ja bede bronil Polski przed lewicowymi oblakancami. Dzięki ci junkier! Teraz będę mogła spać spokojnie, dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Chyba nigdy nie miales do czynienia z Policja w PL 12.04.07, 18:32 Chyba napewno...Watpie zebys wiedzial co to jest dolek albo co to jest jak twoj kumpel wraca z roboty na gazie i jest podobny do kogos I pozniej go znajduja na klatce z peknieta czaszka. Naprawde nic nie wiesz o zyciu. Proponuje warszawe noca...dobrze ci zrobi zaczadzony czlowieku... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Znowu bronia przestepcow, aborterow, zloczyncow 12.04.07, 18:37 Nie wchodze w konflikt z prawem karnym wiec nie mam do czynienia z policja. Policja nie jest od tego zeby ja lubic. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: Znowu bronia przestepcow, aborterow, zloczync 12.04.07, 18:42 Moj kumpel tez nie wchodzil w zaden konflikt tylko byl "podobny do kogos". Tak go skatowali ze przez tydzien nic nie widzial, Jedynym jego konfliktem bylo to ze szedl do domu i byl podobny do kogos. On wczesniej tez nie mial do czynienia z policja... Mozesz zawsze powiedziec ze mial pecha...co nie Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: Znowu bronia przestepcow, aborterow, zloczync 12.04.07, 18:43 Czy uwazasz ze Urzednik Panstwowy w majestacie prawa ma prawo walic glowa podejrzanego o kraweznik??? Odpowiedz Link Zgłoś
raven40p Re: Znowu bronia przestepcow, aborterow, zloczync 12.04.07, 18:46 udowodniono jedynie, ze policja popelnila bledy w postepowaniu. nie znaczy to jednak, ze ktokolwiek we wladzach eu trzyma strone przestepcow. czesto widzi sie na firmach amerykanskich, ze w wielu ewidentnych przypadkach padaj nawet cale procesy o morderstwo, gdyz policja nie trzymala sie przepisow dotyczacych prowadzenia sledztwa, zabezpieczania dowodow itd. ale jest to niezbedne zeby zagwarantowac jej bezstronnosc a przede wszystkich zeby zagwarantowac honorowanie pewnych podstawowych swobod obywatelskich ;) Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Znowu bronia przestepcow, aborterow, zloczync 12.04.07, 19:05 Pamiętam jak kiedyś mój brat wracał z 2 kolegami ze szkoły. Przechodzili przez ulice w niedozwolonym miejscu. Zostali zatrzymani przez Policjantów i zaproszeni do radiowozu (transportera) celem pouczenia. Niestety pouczający policjant gestykulując uszkodził sobie zegarek (uderzył w kratę oddzielająca kabinę od "budy"). Wyprowadziło go to z równowagi czego efektem były sine od pały plecy i pośladki mojego brata i jego kolegów. Odpowiedz Link Zgłoś
bloody_rabbit Read your Bible, son 12.04.07, 19:24 > Nie wchodze w konflikt z prawem karnym wiec nie mam do czynienia z policja. "Powiedział też do niektórych, co ufali sobie, że są sprawiedliwi, a innymi gardzili, tę przypowieść: «Dwóch ludzi przyszło do świątyni, żeby się modlić, jeden faryzeusz, a drugi celnik. Faryzeusz stanął i tak w duszy się modlił: "Boże, dziękuję Ci, że nie jestem jak inni ludzie, zdziercy, oszuści, cudzołożnicy, albo jak i ten celnik. Zachowuję post dwa razy w tygodniu, daję dziesięcinę ze wszystkiego, co nabywam". Natomiast celnik stał z daleka i nie śmiał nawet oczu wznieść ku niebu, lecz bił się w piersi i mówił: "Boże, miej litość dla mnie, grzesznika!" Powiadam wam: Ten odszedł do domu usprawiedliwiony, nie tamten." Odpowiedz Link Zgłoś
pyzz Re: Znowu bronia przestepcow, aborterow, zloczync 12.04.07, 18:48 > Znowu bronia przestepcow, aborterow, zloczyncow bo to sa podpory UE i > jej 'systemu sprawiedliwosci'. Bronią ludzi przed katowaniem. Polacy jednak to najwyraźniej podli ludzie uważający, że Pan Policjant ma prawo. Po prostu pogratulować. Kraj w którym ludzie nie widzą nic złego w rozstrzelaniu ludzi za to, że przestraszyli się broni w nich wycelowanej (Poznań), w tym, że wybija się zęby staruszkowi w pidżamie, ani w tym, że za upicie się (de facto) łamie się człowiekowi szczękę, nos, rękę i oczodół. Takiego działania Gestapo, NKWD ani ZOMO by się nie powstydziły. Hitlerowskie państwo!! Wstyd mi, że jestem w narodzie takich oprawców! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Znowu bronia przestepcow, aborterow, zloczync 12.04.07, 18:55 Ale mordowanie niewinnych ludzi przez przestepcow-recydywistow, ktorych III RP zabronila karac smiercia to ci nie przeszkadza, o pijakow sie zamartiasz! Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Znowu bronia przestepcow, aborterow, zloczync 12.04.07, 18:59 junkier napisał: , o pijkow sie zamartiasz ------ Juz w klawisze nie trafiasz Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Znowu bronia przestepcow, aborterow, zloczync 12.04.07, 19:01 Finezyjna uwaga, madry z kontekstu sie domysli o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Znowu bronia przestepcow, aborterow, zloczync 12.04.07, 19:04 junkier napisał: > Finezyjna uwaga, madry z kontekstu sie domysli o co chodzi. ------- Myslisz ze madrzy chca sie domyslac co autor belkotu mial na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Znowu bronia przestepcow, aborterow, zloczync 12.04.07, 19:09 Mowiac madry nie ciebie mialem na mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Znowu bronia przestepcow, aborterow, zloczync 12.04.07, 19:11 junkier napisał: > Mowiac madry nie ciebie mialem na mysli. --------- To ty myslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Znowu bronia przestepcow, aborterow, zloczync 12.04.07, 19:15 junkier napisał: > Ale mordowanie niewinnych ludzi przez przestepcow-recydywistow, ktorych III RP > zabronila karac smiercia to ci nie przeszkadza, o pijakow sie zamartiasz! Pamietasz sprawe Grzegorza Przemyka ? Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: Znowu bronia przestepcow, aborterow, zloczync 12.04.07, 18:56 Wez sie pyzz odp... od polakow bo takze nim jestem i wcale mi sie nie podoba jak policja potraktowala tego czlowieka nawet chocby na to zaslugiwal. Odpowiedz Link Zgłoś
pyzz Re: Znowu bronia przestepcow, aborterow, zloczync 12.04.07, 23:47 > Wez sie pyzz odp... od polakow bo takze nim jestem i wcale mi sie nie podoba > jak policja potraktowala tego czlowieka nawet chocby na to zaslugiwal. Czytasz tę dyskusję i widzisz, jak wielu Polaków POPIERA katowanie ludzi na posterunkach. Jakby byli mniejszością, to problem oprawców w mundurach byłby zwalczany tak przez prawo, jak przez sądy. Ale tak nie jest! Co i rusz, częściej pewnie niż raz na miesiąc wypływa kolejna sprawa i nikogo to nie obchodzi. Przy każdej takiej sprawie pojawia się co najmniej kilka różnych takich, którzy twierdzą, że ONI TEŻ zostali pobici, zamknięci bez powodu, upokorzeni, a jednak większość głosów jest, że "na pewno sam sobie pięć razy strzelił w głowę". Cieszę się, że są takie chwalebne wyjątki, jak Ty, ale w hitlerowskich Niemczech też było całkiem sporo Niemców, którzy bronili Żydów, a jednak reszta narodu pobudowała obozy koncentracyjne. To przejaskrawienie, zgoda, ale fakt, że są ludzie, którym się nie podobają policjanci-oprawcy nie zmienia prostego faktu, że tego typu rzeczy są od 17 lat na porządku dziennym i znajdują WYSTARCZAJĄCO duże poparcie, aby się swobodnie rozwijać. Niestety, jak jeden policjant pobije zatrzymanego, to jest to tylko czarna owca. Jednak jak się to dzieje z TAKĄ powtarzalnością, konsekwentną bezkarnością, jak w Polsce i jeszcze znajduje takie poparcie, to niestety obciąża to cały naród. Niektóre rzeczy trzeba powiedzieć wprost, nawet jak nie są miłe. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszywprawo Żebyś wiedział 12.04.07, 18:57 Nie chodzi o obronę "przestępców", bo zatrzymany przez policję nie jest przestępcą, co najwyżej podejrzanym. I też ma prawa, i każdy już skazany przestępca RÓWNIEŻ MA PRAWA, takie jak każdy inny człowiek, a policja nie jest od wykonywania samosądu. Pamiętaj, że Ciebie też może to spotkać. Policja nie jest od tego, żeby ludzie mieli się jej bać - policja jest od ochrony ludzi i ma im służyć, a nie pomiatać nimi. Zatrzymać, wylegitymować, zaaresztować jeśli trzeba, zakuć w kajdanki. Bo inaczej czym się będzie różnić policja od MO, Twoim zdaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Znowu bronia przestepcow, aborterow, zloczyncow 12.04.07, 18:59 Policja powinna byc sensownie lagodna wobec ludzi, ktorzy szanuja prawo natomiast wzgledem przestepcow, bandytow i pijakow powinna byc bezwzglednie skuteczna, natomiast samopoczucie wyzej wymienionych naprawde mnie nie obchodzi, nikt nikogo do popelniania przestepstw ani do upijania sie na umor nie zmusza. Odpowiedz Link Zgłoś
zygzag3 Re: Znowu bronia przestepcow, aborterow, zloczync 12.04.07, 20:10 Junkier! To tylko Ci powiem bo nie mam ochoty sie wogole wypowiadac na twoje wypociny: jestes antychrystem i faszysta. Odpowiedz Link Zgłoś
mk72 Re: Znowu bronia przestepcow, aborterow, zloczync 12.04.07, 21:54 O tym, czy ktoś jest przestępcą, czy bandytą, rozstrzyga sąd. Do czasu zapadnięcia prawomocnego wyroku skazującego ktoś taki jest nie jest przestępcą. O tym powinna pamiętać też policja. Odpowiedz Link Zgłoś
consens Re: Znowu bronia przestepcow, aborterow, zloczync 12.04.07, 22:35 junkier napisał: .... > Pora wreszcie wypowiedziec umowe miedzynarodowa poddajaca Polske jurysdyjcji > Trybunalu w Strasburgu, my z tym nihilistycznym systemem wartosci nie mam > dokladnie nic wspolnego. Wy, kolego, może i nie macie... Nie znaczy to jednak, że inni nie chcą go uznać Odpowiedz Link Zgłoś
fioletdykta ktoś próbował złamać sobie rękę przy zatrzymaniu? 12.04.07, 18:22 to jest bardzo proste...łamie sobie sam i już....albo wali głową o chodnik.. prokuratura w Wołym minie , znamy ją...umarzają...trudno tam rozróżnić strony.. Odpowiedz Link Zgłoś
gieroy_asfalta Re: Trybunał w Strasburgu: Polska naruszyła zakaz 12.04.07, 18:23 w tym wypadku pobili żula, ale dla zwykłych obywateli też potrafią byc agresywni i chamscy. Policja to taka żulia a rebours... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Trybunał w Strasburgu: Polska naruszyła zakaz 12.04.07, 18:25 wielu policjantow to agresywni "maczo" bez szkoly...nie dziw,ze zeby sie dowartosciowac czesto uzywaja wladzy we wszelaki sposob szkoda tylko,ze i sady i czesc spoleczenstwa daje im wolna reke do popelniania przestepst..miedzy innymi strzelania w plecy a w wercja, ze ten czlowiek sam sie pobil jakos ciezko jest mi uwierzyc...agresywny byl i napadl na funkcjonariuszy nie robiac im ani jednego siniaka?? ale u nas to normalka,z e policjant moze zabic z premedytacja i nic mu sie za to nie stanie bo w obronie wlasnej...tak samo jak to ze pijacce daje sie prawo do wychowania dziecka w sprawach rozwodowych tylko temu ze jest kobieta chory kraj Odpowiedz Link Zgłoś
ladne_sny Re: Pozimom jak TK za Safiana 12.04.07, 18:29 ... powiedzial polodebil Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 To picie wodki jest przestepstwem ? 12.04.07, 18:34 Moze wreszcie dobiora sie do dupy bandytom w mundurach. Za dupe i do pudla gnojkow. Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: To picie wodki jest przestepstwem ? 12.04.07, 21:30 arius5 napisał: > Moze wreszcie dobiora sie do dupy bandytom w mundurach. > Za dupe i do pudla gnojkow. A może i ciebie trzeba by było wsiunie za dupę i do pudła na dołek Odpowiedz Link Zgłoś
jewropejczyk Trybunał ds. obrony przestępców, meneli, bandytów 12.04.07, 18:35 Oczywiście, dzieci nienarodzone mordować to dobrze, starców, chorych i niepełnosprawnych usuwać ze społeczeństwa to dobrze dla tego bolszewicko-nazistowskiego Trybunału tzw. Sprawiedliwości (ciekawe jakiej chyba bolszewickiej). Uczciwych obywateli to jak najbardziej bandyci i menele mogą niepokoić, okradać, zabijać ... a spróbuj się bronic to już łobrońcy praw bandytów będą wyli od Warszawy po Luksemburg ! Ten wyrok to kolejny przykład czym jest tak naprawdę ideologia prawoczłowieczyzmu ! Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Trybunał ds. obrony przestępców, meneli, band 12.04.07, 18:56 Kolejny czytajacy bez zrozumienia Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam No rzeczywiscie Policja spisala sie na medal 12.04.07, 18:38 Zlamana reka, peknieta kosc zochwowa, zlamany nos....No i ci prokuratorzy... sam bil glowa w kraweznik. SUPER CHLOPAKI!!! Bylo go zakopac zywcem albo pradem go.no no pradem chama... narozrabial, trza go nauczyc. Jaja pod prad i po sprawie co??? panowie to nie Etiopia ani Czeczenia... Zyejmy w europie jaka by nie byla. Goscia powinni skuc i odstawic do wiezienia a pozniej powinien odbyc sie rzetelny sad i rok w pierdlu albo roboty publiczne...tak powinno byc. To co te psy zrobily to zwykle bandyctwo. Odpowiedz Link Zgłoś
pyzz Re: No rzeczywiscie Policja spisala sie na medal 12.04.07, 18:58 > Zlamana reka, peknieta kosc zochwowa, zlamany nos....No i ci prokuratorzy... > sam bil glowa w kraweznik. SUPER CHLOPAKI!!! Pewno z NKWD... > panowie to nie Etiopia ani > Czeczenia... Zyejmy w europie jaka by nie byla. Tu się nie zgodzę. Jeżeli chodzi o traktowanie LUDZI, przez policjantów, to bliżej nam do Etiopi, czy hitlerowskich Niemiec, niż do demokratycznego państwa prawa. Domagam się podania tych gestapowców z nazwiska imienia i ich zdjęć i adresów. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: No rzeczywiscie Policja spisala sie na medal 12.04.07, 19:21 swoimi argumentami duzo sie od gestapowcow nie roznisz. Oni z kolei rysowali gwiazdy dawida tam gdzie mieszkali mojzeszowi Odpowiedz Link Zgłoś
pedrolot Re: No rzeczywiscie Policja spisala sie na medal 12.04.07, 19:55 > swoimi argumentami duzo sie od gestapowcow nie roznisz. Oni z kolei rysowali > gwiazdy dawida tam gdzie mieszkali mojzeszowi To raczej SA, a nie GeStaPo... Odpowiedz Link Zgłoś
pyzz Re: No rzeczywiscie Policja spisala sie na medal 12.04.07, 23:04 > swoimi argumentami duzo sie od gestapowcow nie roznisz. Oni z kolei rysowali > gwiazdy dawida tam gdzie mieszkali mojzeszowi To chyba nie to samo. Ja nie postuluję stygmatyzowania policjantów wogóle, tylko tych bandytów, którzy katowali. Jest w prawie taka możliwość, jako dodatkowa kara, że odpowiada się również własnym nazwiskiem. Sądy w głośnych sprawach stosują to i nie widzę powodu, dla którego miałoby to obowiązywać wszystkich OPRÓCZ policjantów. Niestety, ale w Polsce policjanci nie odpowiadają za swoje czyny nawet w tak drastycznych przypadkach, jak w Poznaniu, gdzie NAWET gdyby dać wiarę wersji oskarżonych policjantów, to i tak powinni wylądować za kratkami. Również nazwanie ich gestapowcami, jakkolwiek jest przejaskrawieniem jest o tyle uzasadnione, że stosowali typowo gestapowskie metody. Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: No rzeczywiscie Policja spisala sie na medal 12.04.07, 21:33 pyzz napisał: > > Zlamana reka, peknieta kosc zochwowa, zlamany nos....No i ci prokuratorzy > ... > > sam bil glowa w kraweznik. SUPER CHLOPAKI!!! > Pewno z NKWD... > > > panowie to nie Etiopia ani > > Czeczenia... Zyejmy w europie jaka by nie byla. > Tu się nie zgodzę. Jeżeli chodzi o traktowanie LUDZI, przez policjantów, to > bliżej nam do Etiopi, czy hitlerowskich Niemiec, niż do demokratycznego państwa > prawa. > > Domagam się podania tych gestapowców z nazwiska imienia i ich zdjęć i adresów. A ja sie domagam by ciebie odizolowac na wieki od normalnych ludzi. Jestes bandyta Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: No rzeczywiscie Policja spisala sie na medal 12.04.07, 21:32 maciejtakitam napisał: > Zlamana reka, peknieta kosc zochwowa, zlamany nos....No i ci prokuratorzy... > sam bil glowa w kraweznik. SUPER CHLOPAKI!!! > Bylo go zakopac zywcem albo pradem go.no no pradem chama... narozrabial, trza > go nauczyc. Jaja pod prad i po sprawie co??? panowie to nie Etiopia ani > Czeczenia... Zyejmy w europie jaka by nie byla. > Goscia powinni skuc i odstawic do wiezienia a pozniej powinien odbyc sie > rzetelny sad i rok w pierdlu albo roboty publiczne...tak powinno byc. > To co te psy zrobily to zwykle bandyctwo. I ty wierzysz ze go az tak pobili? Odpowiedz Link Zgłoś
perotin Zawsze przywalą, trzeba czy nie trzeba. 12.04.07, 18:40 Ostatnio widziałem, jak gonili gościa, dorwali, skuli, a gdy leżał już skuty na ziemi, kopa dostał. Po prostu nie mogli sobie odmówić. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Trybunał w Strasburgu- Bin-ladena na was ! 12.04.07, 18:54 Ten "trybunał" to oszołomy . Przydało by się ich skuć w kajdany i pałą po łbie . Współczuję policjantom . Teraz wcale nie bede się dziwił ,gdy beda zwracać się do przestępcy : - czy szanowny pan chuligan, pijak, morderca, złodziej bedzie uprzejmy wejść do "radiowozu" ? Paranoja jak cholera. ŁUNIA EłROPEJSKA jeszcze nie raz wyjdzie nam nosem.... Odpowiedz Link Zgłoś
cookies3 Re: Trybunał w Strasburgu- Bin-ladena na was ! 12.04.07, 18:57 Obys sam nie musiał do nich - w swojej sprawie -pisac . Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszywprawo Coś ci się popitoliło 12.04.07, 19:01 Policja jest od zatrzymywania podejrzanych, nie od wymierzania kary. Ciebie też mogą kiedyś tak potraktować, choćby przez pomyłkę, bo będziesz odobny od jakiegoś poszukiwanego. Od wymierzania kary jest sąd, a w Polsce na szczęście nie ma kar cielesnych. Pobicie człowieka przez policję, NIEZALEŻNIE OD TEGO, czy jest pijanym kierowcą, czy mordercą, jest niedopuszczalne. Odpowiedz mi na jedno pytanie, bo proponujesz "skuć w kajdany i pałą po łbie". Czy jak MO pałowała, to też było OK? Jeśli nie, to dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Trybunał w Strasburgu- Bin-ladena na was ! 12.04.07, 19:09 Kolejny paranoik IV RP Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Trybunał w Strasburgu: Polska naruszyła zakaz n.. 12.04.07, 19:00 OBYWATELU ! POMOZ POLICJI I ZASTRZEL SIE SAM Odpowiedz Link Zgłoś
charlie11 10,000 euro - ile to flaszek? 12.04.07, 19:11 to sie wreszcie chlop napije Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: 10,000 euro - ile to flaszek? 12.04.07, 19:13 Chyba kupi sklep monopolowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
jacekwichowski Re: Pozimom jak TK za Safiana 12.04.07, 19:11 Chyba nie wiesz człowieku co piszesz Oo Brawa dla tego pana! Potrzebujemy większej liczby takich obywateli. Sam zostałem kiedyś pobity przez policję. I co? I nic, wyszło na to, że sam się przewracałem..... Może wreszcie uda się zrobić porządek z samowolką psów Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: Pozimom jak TK za Safiana 12.04.07, 21:36 jacekwichowski napisał: > Chyba nie wiesz człowieku co piszesz Oo > Brawa dla tego pana! Potrzebujemy większej liczby takich obywateli. > Sam zostałem kiedyś pobity przez policję. I co? I nic, wyszło na to, że sam się > przewracałem..... > Może wreszcie uda się zrobić porządek z samowolką psów A może z Tobą należało by zrobić porządek. Ja nie mam z policją problemu ani na spacerze ani podczas jazdy jakim kolwiek pojazdem. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Zamknij jadaczkę kretynie!!! 12.04.07, 21:52 Nie pochwalam picia pod sklepem, ani demolowania mienia społecznego. Ale kretyństwa, które ty wypisujesz, wołają o pomstę do nieba!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elisseo Trybunał w Strasburgu: Polska naruszyła zakaz n.. 12.04.07, 19:11 świat zwariował to teraz byle pijaczyna będzie mógł robić taki cyrk? Wiadomo jak zachowuje się pijak jak ma wypite, a tu biedna ofiara. Wiadomo też,że policja jest różna, ale jakoś nie wierzę w maltretowanie pijaczka. Facet był cwany i dopioł swego. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyczna205 Re: Trybunał w Strasburgu: Polska naruszyła zakaz 12.04.07, 19:13 Taka jest prawda, że polica za duzo sobie pozwala, ciagle widze jak spisuja na ulicy przypadkowych ludzi nawet sie nie legitymujac bo cwaniaki uwazaja ze wszytsko im wolno. Co do pobicia tez wierze temu facetowi co pił pod sklepem ze go pobili. Taka codziennosc. Lubia się wyżyć na czlowieku szczegolnie gdy wiedza ze nic im nie zrobi bo niby taki "lump spod sklepu" i bardzo dobrze ze dostal odszkodowanie aby wiecej takich odwaznych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
panzerfaust100 To bylo za czasow krwiozerczej III RP 12.04.07, 19:14 To byly bestialskie czasy krola Kwasniewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
elisseo Trybunał w Strasburgu: Polska naruszyła zakaz n.. 12.04.07, 19:18 Lepiej zajeliby sie naprawdę poważnymi sprawami. Co do policjantów-psycholi: należy degradować i przymusowo leczyć. Problem jednak w tym,że nikt sie nie ośmieli. Władza często deprawuje i ogłupia. Odpowiedz Link Zgłoś
yurekbis Trybunał w Strasburgu: Polska naruszyła zakaz n.. 12.04.07, 19:19 Gazeta Wyborcza nawet ze zwyklego przestepstwa robi afere na skale miedzynarodowa. Nawet tytul jest znamienny"Polska naruszyla zakaz....to Polska naruszyla zakaz a nie drobny pijaczek,ktory pod sklepem nachlal sie wodki i zaatakowal policjantow. Panowie pisarczyki troche obiektywizmu i nazywajcie wszystko po imieniu,nie starajcie sie byc politycznie poprawni za wszelka cene. Chuligan to jest chuligan,pijak to pijak a nie chuligan to czlowiek z trudna przeszloscia a pijak to uzalezniony i chory. Odpowiedz Link Zgłoś
buhaj_z_rogiem No to teraz każdy żul będzie czuł się bezkarny 12.04.07, 19:21 Młodzię pewnie nie pamięta, ale kiedyś milicjant przyłożył jednemu z drugim bananem po plerach i spokój był. I żaden wyrostek nie śmiał panu władzy szumieć. A teraz byle śmieć z bloku wyzywa policjanta od psów, a policjant boi się interweniować, żeby go rozmaici obrońcy praw człowieka nie zaczęli ciągać po sądach. Odpowiedz Link Zgłoś
indris A ciemnogród nic nie rozumie 12.04.07, 19:26 Dobrze, że Polska jest w Unii. Ciemnogród ma hamulce. Odpowiedz Link Zgłoś
osobowe Trybunał w Strasburgu: Polska naruszyła zakaz n.. 12.04.07, 19:32 Teraz za tą kasę to dopiero będą mogli sobie bibę urządzić! Odpowiedz Link Zgłoś
za_morzem uderzyl nosem w piesc, poslizgnal sie na na mydle 12.04.07, 19:36 nie oszukujmy sie, czesc polskiej policji ciagle zyje w mentalnosci prlu. Odpowiedz Link Zgłoś