radiomarian Wyniszczanie Polski przez PiS trwa 12.04.07, 21:08 takiego syfu, bandyctwa na najwyzszych szczeblach wladzy, zaklamania, korupcji, kolesiostwa i hipokryzji nie bylo nawet za komuny...Kaczynscy i ich koalicjanci sa jak rak, ktorego trzeba jak najszybciej wyciac zanim zdazy wyniszczyc Polske do konca Odpowiedz Link Zgłoś
the_rest Re: Wyniszczanie Polski przez PiS trwa 12.04.07, 21:48 zbytnio się przejmujesz, Czesławie :> Odpowiedz Link Zgłoś
radiomarian Re: Wyniszczanie Polski przez PiS trwa 12.04.07, 21:56 a zebys wiedzial, ze sie przejmuje, ze musze takie scierwo utrzymywac ze swoich podatkow.. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Dlaczego mnie TO nie dziwi ???? 12.04.07, 21:08 Dlaczego mnie TO nie dziwi ? Jaki PiS, tacy koalicjanci. Jaka "odnowa moralna", tacy jej wykonawcy. Jaki premier ( Jareczek Samo Lgarstwo ), tacy ministrowie i ich personel. Oto cala IV Pisuarowa RP. Z innej beczki. Jeszcze dwa lata temu w Holandii, w ktorej mieszkam, w miejscowej prasie pisano o Polsce od czasu do czasu, ale z sympatia i zyczliwoscia. Obecnie pisze sie rzadko, a jak juz sie pisze, to tylko ZLE. O czyms to swiadczy. Kaczynscy i PiS klamstwem stoja. Kaczynscy i PiS to hanba i tragedia Polski. Kaczory11 Odpowiedz Link Zgłoś
the_rest wybacz, ale to o niczym nie świadczy... 12.04.07, 21:21 Holandia to chory kraj w którym zabija się reżysera za to jaki zrobił film, i morduje się polityka za to jakie głosi poglądy. G... mnie obchodzi co piszą o Polsce w TAKIM kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
piesek.leszek Re: wybacz, ale to o niczym nie świadczy... 12.04.07, 21:24 a jak się odniesiesz do meritum sprawy ? Odpowiedz Link Zgłoś
radiomarian Re: wybacz, ale to o niczym nie świadczy... 12.04.07, 21:57 za duzo wymagasz...odniesienie do meritum sprawy wykracza poza intelektualne mozliwosci wielbicieli PiSuaru... Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Re: wybacz, ale to o niczym nie świadczy... 12.04.07, 21:27 Hmmm. Wlasciwue nie powinienem odpisywac dyletantowi. Czy wiesz chociaz kto i dlaczego zamordowal Theo van Gogha? Czy wiesz chociaz kto i dlaczego zamordowal Pima Fortuina i jaki to byl szok dla Holendrow ? Bez pozdrowien dla pisiorka. Kaczynscy i PiS klamstwem stoja. PiS = faszyzm lub bolszewizm ( jak kto woli ). Kaczynscy i PiS hanba i tragedia Polski. Kaczory11 Odpowiedz Link Zgłoś
elka1021 Re: wybacz, ale to o niczym nie świadczy... 12.04.07, 21:37 masz racje, ja mieszkam w Belgii i tak samo mysle jak ty, tak samo gazety juz o Polsce nic dobrego nie pisza i to mnie bardzo boli, ale ta cala PiSankowa kaczynszczyzna tego nie zrozumie, szkoda z nimi polemikowac, oni sa tak zdoktrynowani jak ci biedni Iranczycy przez ajatollahow, tylko litosc bierze Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: wybacz, ale to o niczym nie świadczy... 12.04.07, 22:07 elka1021 napisała: > masz racje, ja mieszkam w Belgii i tak samo mysle jak ty, tak samo gazety juz o > > Polsce nic dobrego nie pisza i to mnie bardzo boli, ale ta cala PiSankowa > kaczynszczyzna tego nie zrozumie, szkoda z nimi polemikowac, oni sa tak > zdoktrynowani jak ci biedni Iranczycy przez ajatollahow, tylko litosc bierze ...ale to jest max 10% społeczeństwa polskiego. Poparcie w granicach 20% dla PiSS w sondażach, przy 50%frekwencji w wyborach poprze PiSS max 10% społeczenstwa. Na forach działają ludzie, którzy robią to celowo i na polecenie "olewajcie" takich partyjnych czynownikiów działających identycznie jak aktyw partyjny w czasach PRL. Pozdrawiam, RTG Odpowiedz Link Zgłoś
prphts Re: wybacz, ale to o niczym nie świadczy... 12.04.07, 22:11 elka1021 napisała: > masz racje, ja mieszkam w Belgii i tak samo Mówią że Belg ma czwórkę dzieci dwoje zakopanych w ogródku a dwoje sfilmowanych na kasetach video ale to nie prawda.Obrzydliwe Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Nie potrafisz nawet szydzic. 12.04.07, 22:14 prphts napisał: > elka1021 napisała: > > > masz racje, ja mieszkam w Belgii i tak samo > > Mówią że Belg ma czwórkę dzieci dwoje zakopanych w ogródku a dwoje sfilmowanych > na kasetach video ale to nie prawda.Obrzydliwe Nie potrafisz nawet szydzic. Podszkol sie.... Szydzic tez trzeba umiec. A tak wyszlo tylko pisuarowe chamstwo..... Kaczory11 Odpowiedz Link Zgłoś
prphts Re: Nie potrafisz nawet szydzic. 12.04.07, 22:18 kaczory11 napisał: > Nie potrafisz Ale to był dowcip o Belgach opowiadany własnie przez Holendrów tzw belgemop. Zgadzam się obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
elka1021 Re: wybacz, ale to o niczym nie świadczy... 12.04.07, 22:23 jeszcze by sie twoja zona nauczyla od belgijek kochac dzieci, ale ty tego nie bedziesz wiedzial bo po wypowiedziach albos weszpolak albo ksiadz-pedofil, à propos - podobno najwiecej pedofilow jest z calej Unii w Polsce tylko nie robi sie statystyk, zeby nie usmiercic na zawal serca wielu Polakow????to prawda??? Odpowiedz Link Zgłoś
prphts Re: wybacz, ale to o niczym nie świadczy... 12.04.07, 22:33 elka1021 napisała: > jeszcze by sie Ale to są dowcipy Holendrów o Belgach tzw belgemop np. Co robi Belg po seksie oralnym? Wkłada dziecko do wózeczka. Obrzydlistwo Odpowiedz Link Zgłoś
prphts Re: wybacz, ale to o niczym nie świadczy... 12.04.07, 21:41 kaczory11 napisał: > Hmmm. Ja lubię Holandię.Tam nie ma ksenofobii i dyskryminacji a partię pedofilów od razu zlikwidowali Odpowiedz Link Zgłoś
the_rest Re: wybacz, ale to o niczym nie świadczy... 12.04.07, 21:41 > Czy wiesz chociaz kto i dlaczego zamordowal Pima Fortuina i jaki to byl szok > dla Holendrow ? Szok :)) ? chyba sobie kpiny urządzasz - szokiem dla całego świata było postępowanie holenderskich żołnierzy w Srebrenicy. Przypomnę, że "dzięki" holendrom zgineło tam, z rąk Serbów, 7 tysięcy Bośniaków. Czy wyobrażacie sobie, żeby to polscy żołnierze wydali na śmierć jakichkolwiek cywili ? Holendrzy, nie dość, że wydali, to jeszcze to z Ratko Mladiciem opili. Jeszcze większym szokiem jest to, że ci żołnierze, którzy wydali wtedy w Srebrenicy zostali przez holenderskie władze uhonorowani. serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34213,3772274.html Tak, że może nie opowiadajcie bzdur o tym jak to nas Holendrzy oceniają, mam to gdzieś. > Bez pozdrowien dla pisiorka. Bredzisz.I like PO :> Odpowiedz Link Zgłoś
elka1021 Re: wybacz, ale to o niczym nie świadczy... 12.04.07, 21:47 Polacy tez zamordowali Zydow w Jedwabnem, no????Ale to sie nie liczy, bo to Zydzi i to bylo dawno. A czy jakakolwiek opinia dla was jest wazna??czlowiek bez honoru, to czlowiek bez przyszlosci, a PiS to karierowicze majacy narod gleboko w ..... Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Re: wybacz, ale to o niczym nie świadczy... 12.04.07, 21:55 Hmmm. Czyzbys chcial popisac sie przede mna znajomoscia historii ostatnich 15 lat ? Zle trafiles. Zanim zaczniesz oceniac role Holendrow w Srebrenicy dowiedz sie pisiorku kto wowczas dowodzil wojskami ONZ w Bosni, kto odmowil wsparcia lotniczego Holendrom w Srebrenicy, tuz przed serbskim atakiem, kto gwarantowal bosniackim muzulmanom w Srebrenicy nietykalnosc, kto zmusil Holendrow ( wbrew ich woli ) do wyslania holenderskich zolnierzy do Bosni bez odpowiedniego uzbrojenia ( byli uzbrojeni jedynie w osobista bron strzelecka przeciwka serbskim czolgom ), kto i dlaczego...... Gdy odpowiesz mi ne te wsztstkie "kto" bede mogl sluchaczu Radia co maRyja ewentualnie odpowiedziec na twoj ( specjalnie pisiorku pisze malymi literami ) post. Holenderscy zolnierze po upadku Srebrenicy faktycznie pili piwo, ALE JUZ na terenie Chorwacji, w Zagrzebiu. I nie wciskaj mi falszu, ze pili go w Srebrenicy. Tragedia ta byla tutaj dlugo, przez wiele lat walkowana. Bez pozdrowien dla pisiorka. Acha - nie odpowiedziales na wczesniejsze moje pytania tyczace sie poruszonych przez pisuaro-agitatora mordow w Holandii. PiS to hanba i tragedia Polski. Jareczek Samo Lgarstwo, to taka parodia Mussoliniego. Kaczory11 Odpowiedz Link Zgłoś
prphts Re: wybacz, ale to o niczym nie świadczy... 12.04.07, 22:05 kaczory11 napisał: > Hmmm. Czyzbys Holenderskie wojsko to jest potęga.W ogóle Holendrzy to wspaniały zintegrowany waleczny i odważny naród Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Re: wybacz, ale to o niczym nie świadczy... 12.04.07, 22:08 prphts napisał: > kaczory11 napisał: > > > Hmmm. Czyzbys > > Holenderskie wojsko to jest potęga.W ogóle Holendrzy to wspaniały zintegrowany > waleczny i odważny naród Czyzbys watpil ? Ja nie. Zapomniales jeszcze dodac, ze Holendrzy to MADRY narod. Polacy ( zwlaszcza wyznawcy PiSuaru ) maga sie od nich wiele nauczyc. Kaczory11 Odpowiedz Link Zgłoś
prphts Re: wybacz, ale to o niczym nie świadczy... 12.04.07, 22:16 > > kaczory11 napisał: > > > > > Hmmm. Czyzbys Bardzo mądry.A do tego jaki pracowity i zintegrowany Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Re: wybacz, ale to o niczym nie świadczy... 12.04.07, 22:17 prphts napisał: > > > kaczory11 napisał: > > > > > > > Hmmm. Czyzbys > > Bardzo mądry.A do tego jaki pracowity i zintegrowany Oczywiscie, wszystko sie zgadza. Kaczory11 Odpowiedz Link Zgłoś
elka1021 Re: wybacz, ale to o niczym nie świadczy... 12.04.07, 22:28 normalka, jak sie wchodzi do czyjegos domu, ktory gwarantuje ci bezpieczenstwo w pelnym tego slowa znaczeniu, to sie szanuje prawa i zwyczaje tego domu, potem zapuszcza sie korzenie i ten dom staje sie twoim domem, ty tego nie zrozumiesz bo ty zyjesz w wirtualnym swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: wybacz, ale to o niczym nie świadczy... 12.04.07, 22:14 kaczory11 napisał: [...] > PiS to hanba i tragedia Polski. > Jareczek Samo Lgarstwo, to taka parodia Mussoliniego. > > Kaczory11 i może podobnie skonczyć. Głową do dołu. Odpowiedz Link Zgłoś
bromba_bez_glusia Re: wybacz, ale to o niczym nie świadczy... 12.04.07, 21:54 the_rest napisał: > Holandia to chory kraj w którym zabija się reżysera za to jaki zrobił film, i > morduje się polityka za to jakie głosi poglądy. G... mnie obchodzi co piszą o > Polsce w TAKIM kraju. No to powiem ci ze w Niemczech, gdzie pracuje moja kolezanka, koledzy Niemcy niemlaze dzien w dzien kaza jej tlumaczyc kolejne nonsensy polskiego rzadu...te wszystkie Matki Boskie Trybunalskie, Jezusow-krolow polskich itp. I maja niezla polewke, az szkoda dziewczyny:) Tylko nie pisz, ze opinia Niemcow cie tez g...obchodzi, bo Hitler itp Odpowiedz Link Zgłoś
elka1021 Re: wybacz, ale to o niczym nie świadczy... 12.04.07, 22:03 zaraz ci napisza ze Niemcy to wredne szwaby co nie lubia Polakow i sa i byli wrogami Polski albo nic nie napisza bo uprzedziles ich zamiary Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: wybacz, ale to o niczym nie świadczy... 12.04.07, 23:30 w Polsce zabito komendanta glownego policji, i nadal nie wiadomo za co, choc lat uplynelo niemalo. ogarnij sie, pomysl i wyciagnij wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś
century211 z kim te kaczory zmieniaja Polske i na co? 12.04.07, 21:24 Czy w tym zasplesnialym zadupiu sa jeszcze ludzie, ktorzy nie sa umoczeni i dali by rade naprwade te gadzine wypierd...c z sejmu, rzadu, senatu,... czy trzeba byc kanalia, zeby byc blisko przy korycie? Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Re: z kim te kaczory zmieniaja Polske i na co? 12.04.07, 21:38 Każda władza demoralizuje, a władza absolutna demoralizuje ...absolutnie. Dlatego Kaczyńscy starają się "wszystko" zawłaszczyć ! Ale ich świadomość przekracza możliwość (ich) percepcji otaczającego świata (rzeczywistości). To ignoranci i, ostatecznie władzę stracą. Gołym okiem to już widać, tylko Oni jeszcze o tym nie wiedzą. Żyją jak Dorn ułudą, że wszyscy ich "kochają" . Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar Re: z kim te kaczory zmieniaja Polske i na co? 12.04.07, 21:41 sęk w tym że pensje w polityce osiągnęły pułap strategicznego ugrzęźnięcia. ludzie o horyzontach kaczńskich, begger, maciarewicza czy giertychów wypierają tych słabszych natomiast ci silniejsi zarabiają lepiej gdzie indziej. i tu masz problem - przekonać lud że miernoty zarabiają za mało a jak będą więcej to zostaną wyparte przez polskich blajrów czy sarkozów.... century211 napisała: > Czy w tym zasplesnialym zadupiu sa jeszcze ludzie, ktorzy nie sa umoczeni i > dali by rade naprwade te gadzine wypierd...c z sejmu, rzadu, senatu,... czy > trzeba byc kanalia, zeby byc blisko przy korycie? Odpowiedz Link Zgłoś
misiek.s "Ona jest merytoryczna politycznie" 12.04.07, 21:41 Czekam z niecierpliwością na kolejne eufemizmy, skróty myślowe, konfabulacje i zwykłe kłamstwa operetkowej koalicji Jarosława K. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Robi "merytoryczna" laske miniostrowi. Zeby sie 12.04.07, 21:43 odstresowal. K....a! Co za kraj, co za rzad! A raczej nierzad! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Co ta pani robi w Ministerstwie? Proste! Robi tam 12.04.07, 21:41 ministrowi "budowlana laske" , twk po prostu zeby go odstresowac od wstretnych dziennikarty. GW, na przyklad. Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar kartofle i buraki stoją tu gdzie kiedyś wałęsa i 12.04.07, 21:50 i robotnicy.. to gdzie teraz stoi wałęsa i tamte ideały - ćhętnie tam stanę nawet jeśli tam stało zomo. w końcu nie ważne gdzie się stoi... mo_mo1 napisał: > Nie ma może kwalifikacji ale ma dobre chęci, poza tym była we właściwym miejscu > i czasie czyli nocnym klubie gdzie bywają posłowie a to duże poświęcenie > > www.foto-tel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
maderic GW ma kompleks Samoobrony to tyle w tym temacie 12.04.07, 21:54 Nie jestem zwolwnnikiem ani Samoobrony, PiS, PO, SLD czy PSLu i mam wylozone na to co oni robia. Ale to co robi GW to juz przechodzi wszelkie granice. Odpowiedz Link Zgłoś
radiomarian Re: GW ma kompleks Samoobrony to tyle w tym temac 12.04.07, 22:01 bo co? bo napisali, ze malolata bez studiow i jakiegokolwiek doswiadzczenia (na dodatek panna bandziora i zabojcy)zostala doradca w ministerstwie za moje pieniadze? to nie przechodzi wszelkich granic twoim zdaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar Re: GW ma kompleks Samoobrony ja tez 12.04.07, 22:05 pomyśleć że zrobiłem to co nie możliwe dla 85% tych ćwoków a nie mogę zbajerować choćby jednej urodziwej księgowej.... lepcio jak ty to robisz po technikum rolniczym? czar pegieeru czi jak? radiomarian napisał: > bo co? bo napisali, ze malolata bez studiow i jakiegokolwiek doswiadzczenia (na > > dodatek panna bandziora i zabojcy)zostala doradca w ministerstwie za moje > pieniadze? to nie przechodzi wszelkich granic twoim zdaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
elka1021 Re: GW ma kompleks Samoobrony to tyle w tym temac 12.04.07, 22:01 maderic napisał: > Nie jestem zwolwnnikiem ani Samoobrony, PiS, PO, SLD czy PSLu i mam wylozone na > > to co oni robia. Ale to co robi GW to juz przechodzi wszelkie granice. ---------------------------------- a co robi???????? Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Oczywiście! Przecież powinna kryć suk...ów! 12.04.07, 22:02 Lepper tu ciebie przysłał, czy inny przestępca z SA. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma maderic, Kaczyńscy wiedzą, że już "wodą podchodzą" 12.04.07, 22:19 Dlatego liczą (i mogą) na takich ludzi jak Ty ! Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: GW ma kompleks Samoobrony to tyle w tym temac 12.04.07, 22:28 maderic napisał: > Nie jestem zwolwnnikiem ani Samoobrony, PiS, PO, SLD czy PSLu i mam wylozone na > > to co oni robia. Ale to co robi GW to juz przechodzi wszelkie granice. A co zrobiło GW?? Podała do publicznej wiwdomości jakie numery wycinają partie rządzące za moje i Twoje podatki w czasie gdy nie ma pieniędzy na podwyżki dla nauczycieli, na słuzbę zdrowia, na emerytury itd. itd. Samo pytanie nie jest na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner A jakie ma być otoczenie wicepremiera Leppera, 12.04.07, 22:06 sprlprsaipi Odpowiedz Link Zgłoś
babette666 Re: wielokrotnego przestępcy bez matury? 12.04.07, 22:15 jak to jakie otoczenie??nie moglby na przyklad jolke z Dywit zatrudnic???ta przynajmniej webmaster jezeli chodzi o kopiowanie Wikipedii, a z taka zdzira z mafii o czym ten minister bedzie rozmawial??chyba tylko o sex aferze- prolongation:)) PS Witaj prawdziwy "halfliner" bo ten twoj troll to jakis porabany Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Również pozdrawiam. 12.04.07, 22:36 PS Ten spryciarz co się podszywa nie ...FLINER, ale ....FILNER. Odpowiedz Link Zgłoś
babette666 Re: Również pozdrawiam. 12.04.07, 22:57 halfliner napisał: > PS Ten spryciarz co się podszywa nie ...FLINER, ale ....FILNER. ----------------------------- wlasnie tak, a jaki bezczelny ,pode mnie tez sie podszywa,w weekend jestem nieraz do 2:00 w nocy to pisze ze to ja jestem jego klonem, nawet nie wiesz jak mnie to denerwuje, zawsze widze rano ze latal po forach najczesciej miedzy 2:00-4:00 w nocy jako "babetle666" Odpowiedz Link Zgłoś
micro5 Prawda w Samoobronie jest jak byłeś karany jesteś 12.04.07, 22:23 Prawda w Samoobronie jest jak byłeś karany jesteś swój albo masz dużo kosy to zostaniesz naszym posłem Odpowiedz Link Zgłoś
milena.rl Cuda i Dziwy IV RP 12.04.07, 22:34 Cuda Jana Pawła, Dziwy Łyżwińskiego.... Odpowiedz Link Zgłoś
relisys1 . . . Takie bzdety to ty możesz pisać na stronach 12.04.07, 23:23 israelskich / milena.rl napisała: > Cuda Jana Pawła, Dziwy Łyżwińskiego.... Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: . . . Takie bzdety to ty możesz pisać na stro 12.04.07, 23:54 krotka pilka: won, chamie, z powrotem na Jackowo. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotahgw _ _ _ Jedyną, czystą partią jest PiS_ _ _ 12.04.07, 23:20 jajko69 napisała: > Czy w Samoobronie jest choć jedna osoba, która nie jest przestępcą lub nie ma > przestępcy w rodzinie? > > Co do etatu tej pani w ministerstwie - rząd realizuje kolejne obietnice > wyborcze, tu: uczciwe i przejrzyste (konkursy) sposoby wybierania > kompetentnych pracowników do administracji. > > Gratuluję wyborcom. Odpowiedz Link Zgłoś
bim41 GW ujawnia:"kosmopolityczne gangi rozkradły Polskę 12.04.07, 23:32 moja sitwa miała Polskę w d...., przekręty szły przy prywatyzacji, żydy mają Olka za swjego - cytaty z Oleksego. Odpowiedz Link Zgłoś
bromba_bez_glusia Re: GW ujawnia:"kosmopolityczne gangi rozkradły P 12.04.07, 23:37 No i? To czyni zatrudnianie dziwek na stanowisku doradcy ministra usprawiedliwonym? Odpowiedz Link Zgłoś
bim41 Re: GW ujawnia:"kosmopolityczne gangi rozkradły P 12.04.07, 23:52 Co to jest SO to każy widzi. Ale co ma zrobić PIS kiedy Tusio się obraził. Odpowiedz Link Zgłoś
bromba_bez_glusia Re: GW ujawnia:"kosmopolityczne gangi rozkradły P 13.04.07, 00:08 Nie jestem zwolennikiem Platformy, ale na miejcu Tuska nie tylko bym sie obrazila, ale jeszcze dala Kurduplowi w morde za takie "budowanie" koalicji z PO. Nic nie usprawiedliwia trorzenia koalicji z SO. Swiadczy tylko o trzymaniu sie pazurami wladzy, nawet za cene wspolpracy z kryminalistami i gwalcicielami Odpowiedz Link Zgłoś
lwronowski GW ujawnia: broniła Łyżwińskiego, dostała pracę.. 12.04.07, 23:41 4 LATA NA POLITECHNICE WARSZAWSKIEJ NA BUDOWNICTWIE I NA DZIEŃ DZISIEJSZY PERSPEKTYWA 1200Zł PO STUDIACH W ZAWODZIE INŻYNIERA BUDOWNICTWA W POLSCE/// I JAKAŚ POKRAKA Z SAMOOBRONY Z KLUBU NOCNEGO DOSTAJE PRACE W MINISTERSTWIE BUDOWNICTWA/////KREW ZALEWA CZŁOWIEKA ///SA NA SZCZĘŚCIE INNE KRAJE KTÓRE POTRAFIĄ DOCENIĆ CZLOWIEKA Odpowiedz Link Zgłoś
bim41 Re: GW ujawnia: broniła Łyżwińskiego, dostała pra 12.04.07, 23:47 A ile chcesz zarabiać na początek 1200 euro. Jak Ci mało to zarabiaj w UK , po to w końcu wchodziliśmy do tej UE żeby otworzyć przepływ towarów, usług i siły roboczej. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa GW ujawnia: 2+2=4 13.04.07, 00:08 kolejna "sensacyjne" wiadomość ujawniona. Kobieta dostałą pracę a na dodatek nie jest z PO lub SLD. dlaczego GW jest przeciw zatrudnianiu kobiet? dlaczego GW chce dyskryminować ludzi ze względu na przynależność partyjna? Odpowiedz Link Zgłoś
bromba_bez_glusia Re: GW ujawnia: 2+2=4 13.04.07, 00:30 premier.z.krakowa napisał: > Kobieta dostałą pracę a na dodatek nie jest z PO lub SLD. Ty zartujesz teraz, prawda? Gdyby Wieprz znal umiar i zatrudnil sobie kochanice zgodnie z kwalifikacjami czyli jako np. sprzatczke za 1200, pies z kulawa noga by sie nie zainteresowal. No ale jak sie robi doradcami panienki wyrwane w klubach, to wybacz... Odpowiedz Link Zgłoś
radiomarian Re: GW ujawnia: 2+2=4 13.04.07, 01:10 1. bo nie ma odpowiedniego wyksztalcenia 2. bo nie ma opdowiedniego doswiadczenia 3. bo nie ma odpowiednich kompetencji, zeby doradzac ministrowi wez ty sie walnij w leb balwanie jeden...do was juz nie mozna nawet kulturalnie pisac - was z tym calym PiSem i jego koalicja nalezy wyciac jak chwasty Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 Re: jakie szkoly konczyl radiomarian?????????????? 13.04.07, 02:50 dyziek, patrzac na twoje posty, nasuwa sie pytanie: gdzie ty konczyles szkoly? Na uniwersytecie w kibutzu? Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz to ty jej 4, 6 tys płacisz "za obrót" dokumentami? 13.04.07, 00:18 Ty pieprzony idioto... Odpowiedz Link Zgłoś
radiomarian Szparka-sekretarka 13.04.07, 01:05 zdaje sie, ze to ostatnio popularny etat w nowo-odnowionej, uber-moralnej IV RP...to fajnie, ze chlopaki z Samoobrony maja regularnie robione laski przez rozne mlode dupy...szkoda tylko, ze za nasze pieniadze...mogliby przynamniej placic tym dziwkom ze swoich diet poselskich Odpowiedz Link Zgłoś
rzad_na_emigracji Jeśli rząd to na emigracji!!! 13.04.07, 02:45 Niezależna i nieskorumpowana inteligencja wyjechała. W historii Polski to nic nowego... Odpowiedz Link Zgłoś
wnec2005 Nocne lokale 13.04.07, 03:49 w nocnych lokalach konczyla mature masujac kroki Leppera i Lyzwinskiego, a polski narod placi im jeszcze za tance na rurach z gaciami na dole. Dobrowe towarzysztwo sie dobralo, a wogole co oni buduja tam w ministerstwie pod patronatym zdziczalej parti Leppera burdele czy klatki na syfa? Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika Koalicja robi to pierwsze, narod to drugie. 13.04.07, 02:48 ktos musi byc madrzejszy... mo_mo1 napisał: > Ręce opadają jak się człowiek dowiaduje! > > www.foto-tel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
hetmanwiechu Gdzie sie podzial wasik hitlera, to jest leppera? 13.04.07, 03:50 Nacjonalizm szerzy sie w najlepsze. Samoobrona u chlewa. PiS i Rydzyk nie lubia zydow i komuchow. Lustracja bedzie wygladala jak koncentracja, w obozach oczyszczenia. Jeszcze im trzeba znaku marketingowego (swastyki) i bizenes mozna krecic. Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 przecież to samo dzieje się w PO, SLD, PiS, LPR 13.04.07, 05:42 GW uparła sie jednak na Samoobronę bo myślała, że prostaków szybko wykończy, i się przeliczyła. Lepper i jego kompanija sama się wykończy, bo zaczynają działać na własną rękę, przykładem jest chęć zostania gwiazdą telewizyjną przez Renatę Begier. Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr GW ujawnia: broniła Łyżwińskiego, dostała pracę.. 13.04.07, 06:31 To szambo firmują Kaczyńscy. Odpowiedz Link Zgłoś
ksks3 GW ujawnia: broniła Łyżwińskiego, dostała pracę.. 13.04.07, 07:27 W co ten Aumiller wdepnął ?! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Wyborcza i seks.......... 13.04.07, 07:54 Nie czytam juz tych tekstow.Reszte niech zalatwi prokuratura.Odgrzewane .Nie lubie.Moze GW znajdzie ciekawszy temat? Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: ...Wyborcza i seks.......... 13.04.07, 08:08 presentation1 napisał: > Nie czytam juz tych tekstow.Reszte niech zalatwi prokuratura.Odgrzewane .Nie lu > bie.Moze GW znajdzie ciekawszy temat? I nie masz słów potępienia? Poza tym, jaka prokuratura - zera? Nie żartuj. Mam nadzieję, że sympatycy jaczejki przejrzą wreszcie na oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...Wyborcza i seks.......... 13.04.07, 08:22 Mam nie tylko slowa potepienia.Mysle o czyms innym.Mysle o kobietach z ktorymi pracuje.A w ogole mysle o przyjazni pomiedzy kobieta i mezczyzna.Dodam ze to zawsze konczy sie w lozku.Dodam jeszcze cos innego.Afera zaczyna sie potem.Niech mezczyzni opowiedza a nie udaja swiete krowy.Mam troche przezyc i wiem ze z kazdego mozna zrobic wielka afere.Oczywiscie potepiam wykorzystywanie poniewaz masz kase.Z drugiej strony nie bedziesz mial kasy-bedziesz zerem. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...Wyborcza i seks.......... 13.04.07, 08:27 Jakos nie slysze wypowiedzi mezczyzn o tego rodzaju sytuacjach.Przy kielichu kazdy madry.A tak wlasnie wyglada bez kielicha. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...Odwagi panowie......... 13.04.07, 08:46 Nie robcie z siebie cnotki.................................... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..Tchorze......... 13.04.07, 09:20 To tyle lub prawie tyle za komentarz.A wybryki seksualne Samoobrony sa bebe.Nasze -cacy. Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: ..Tchorze......... 13.04.07, 09:27 my nie kopulujemy jak buhaje rozpłodowe a la Łyżwa z każdym otworem jaki się nawinie, nie opłacamy gruzinek z Nowogrodzkiej partyjną kasą jak Lepper..., co ajwyżej dzwonimy do RM z prośbą o pomoc w okiełznaniu chuci.. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..Tchorze......... 13.04.07, 09:29 Piszesz glupoty.Nie problem RM ale mezczyzni.Tak . Mezczyzni to buhaje.Taka natura.Jak zostaniesz politykiem mozesz liczyc na 100 afer.Chyba ze nie jestes mezczyzna? Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Nasze cacy, a żonka mafiosa w ministerstwie - 13.04.07, 09:28 jeszcze bardziej cacy :-). presentation1 napisał: > To tyle lub prawie tyle za komentarz.A wybryki seksualne Samoobrony sa bebe.Nas > ze -cacy. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Zeby..... 13.04.07, 09:31 nas ocenic pod katem.....czego?No wlasnie.Trzeba uciac.A widze ze wielu lewakow na tym forum to przeciwnicy seksu.....jak ksieza. Odpowiedz Link Zgłoś