Dodaj do ulubionych

GW ujawnia: broniła Łyżwińskiego, dostała pracę...

• radiomarian Wyniszczanie Polski przez PiS trwa 12.04.07, 21:08
      takiego syfu, bandyctwa na najwyzszych szczeblach wladzy, zaklamania, korupcji,
      kolesiostwa i hipokryzji nie bylo nawet za komuny...Kaczynscy i ich koalicjanci
      sa jak rak, ktorego trzeba jak najszybciej wyciac zanim zdazy wyniszczyc Polske
      do konca
      • the_rest Re: Wyniszczanie Polski przez PiS trwa 12.04.07, 21:48
        zbytnio się przejmujesz, Czesławie :>
        • radiomarian Re: Wyniszczanie Polski przez PiS trwa 12.04.07, 21:56
          a zebys wiedzial, ze sie przejmuje, ze musze takie scierwo utrzymywac ze swoich
          podatkow..
    • kaczory11 Dlaczego mnie TO nie dziwi ???? 12.04.07, 21:08
      Dlaczego mnie TO nie dziwi ?
      Jaki PiS, tacy koalicjanci. Jaka "odnowa moralna", tacy jej wykonawcy.
      Jaki premier ( Jareczek Samo Lgarstwo ), tacy ministrowie i ich personel.
      Oto cala IV Pisuarowa RP.

Z innej beczki.
      Jeszcze dwa lata temu w Holandii, w ktorej mieszkam, w miejscowej prasie pisano
      o Polsce od czasu do czasu, ale z sympatia i zyczliwoscia. Obecnie pisze sie
      rzadko, a jak juz sie pisze, to tylko ZLE. O czyms to swiadczy.

Kaczynscy i PiS klamstwem stoja.
      Kaczynscy i PiS to hanba i tragedia Polski.

Kaczory11
      • the_rest wybacz, ale to o niczym nie świadczy... 12.04.07, 21:21
        Holandia to chory kraj w którym zabija się reżysera za to jaki zrobił film, i
        morduje się polityka za to jakie głosi poglądy. G... mnie obchodzi co piszą o
        Polsce w TAKIM kraju.
        • piesek.leszek Re: wybacz, ale to o niczym nie świadczy... 12.04.07, 21:24
          a jak się odniesiesz do meritum sprawy ?
          • radiomarian Re: wybacz, ale to o niczym nie świadczy... 12.04.07, 21:57
            za duzo wymagasz...odniesienie do meritum sprawy wykracza poza intelektualne
            mozliwosci wielbicieli PiSuaru...
        • kaczory11 Re: wybacz, ale to o niczym nie świadczy... 12.04.07, 21:27
          Hmmm. Wlasciwue nie powinienem odpisywac dyletantowi.
          Czy wiesz chociaz kto i dlaczego zamordowal Theo van Gogha?
          Czy wiesz chociaz kto i dlaczego zamordowal Pima Fortuina i jaki to byl szok
          dla Holendrow ?
          Bez pozdrowien dla pisiorka.

Kaczynscy i PiS klamstwem stoja.
          PiS = faszyzm lub bolszewizm ( jak kto woli ).
          Kaczynscy i PiS hanba i tragedia Polski.

Kaczory11
          • elka1021 Re: wybacz, ale to o niczym nie świadczy... 12.04.07, 21:37
            masz racje, ja mieszkam w Belgii i tak samo mysle jak ty, tak samo gazety juz o
            Polsce nic dobrego nie pisza i to mnie bardzo boli, ale ta cala PiSankowa
            kaczynszczyzna tego nie zrozumie, szkoda z nimi polemikowac, oni sa tak
            zdoktrynowani jak ci biedni Iranczycy przez ajatollahow, tylko litosc bierze
            • rtg Re: wybacz, ale to o niczym nie świadczy... 12.04.07, 22:07
              elka1021 napisała:

> masz racje, ja mieszkam w Belgii i tak samo mysle jak ty, tak samo gazety juz
              o
              >
              > Polsce nic dobrego nie pisza i to mnie bardzo boli, ale ta cala PiSankowa
              > kaczynszczyzna tego nie zrozumie, szkoda z nimi polemikowac, oni sa tak
              > zdoktrynowani jak ci biedni Iranczycy przez ajatollahow, tylko litosc bierze

...ale to jest max 10% społeczeństwa polskiego. Poparcie w granicach 20% dla
              PiSS w sondażach, przy 50%frekwencji w wyborach poprze PiSS max 10%
              społeczenstwa.
              Na forach działają ludzie, którzy robią to celowo i na polecenie "olewajcie"
              takich partyjnych czynownikiów działających identycznie jak aktyw partyjny w
              czasach PRL. Pozdrawiam, RTG
            • prphts Re: wybacz, ale to o niczym nie świadczy... 12.04.07, 22:11
              elka1021 napisała:

> masz racje, ja mieszkam w Belgii i tak samo

Mówią że Belg ma czwórkę dzieci dwoje zakopanych w ogródku a dwoje sfilmowanych
              na kasetach video ale to nie prawda.Obrzydliwe
              • kaczory11 Nie potrafisz nawet szydzic. 12.04.07, 22:14
                prphts napisał:

> elka1021 napisała:
                >
                > > masz racje, ja mieszkam w Belgii i tak samo
                >
                > Mówią że Belg ma czwórkę dzieci dwoje zakopanych w ogródku a dwoje
                sfilmowanych
                > na kasetach video ale to nie prawda.Obrzydliwe

Nie potrafisz nawet szydzic. Podszkol sie....
                Szydzic tez trzeba umiec. A tak wyszlo tylko pisuarowe chamstwo.....
                Kaczory11
                • prphts Re: Nie potrafisz nawet szydzic. 12.04.07, 22:18
                  kaczory11 napisał:
                  > Nie potrafisz

Ale to był dowcip o Belgach opowiadany własnie przez Holendrów tzw belgemop.
                  Zgadzam się obrzydliwe.
              • elka1021 Re: wybacz, ale to o niczym nie świadczy... 12.04.07, 22:23
                jeszcze by sie twoja zona nauczyla od belgijek kochac dzieci, ale ty tego nie
                bedziesz wiedzial bo po wypowiedziach albos weszpolak albo ksiadz-pedofil, à
                propos - podobno najwiecej pedofilow jest z calej Unii w Polsce tylko nie robi
                sie statystyk, zeby nie usmiercic na zawal serca wielu Polakow????to prawda???
                • prphts Re: wybacz, ale to o niczym nie świadczy... 12.04.07, 22:33
                  elka1021 napisała:

> jeszcze by sie

Ale to są dowcipy Holendrów o Belgach tzw belgemop np.

Co robi Belg po seksie oralnym?
                  Wkłada dziecko do wózeczka.

Obrzydlistwo
          • prphts Re: wybacz, ale to o niczym nie świadczy... 12.04.07, 21:41
            kaczory11 napisał:

> Hmmm.

Ja lubię Holandię.Tam nie ma ksenofobii i dyskryminacji a partię pedofilów od
            razu zlikwidowali
          • the_rest Re: wybacz, ale to o niczym nie świadczy... 12.04.07, 21:41
            > Czy wiesz chociaz kto i dlaczego zamordowal Pima Fortuina i jaki to byl szok
            > dla Holendrow ?
            Szok :)) ? chyba sobie kpiny urządzasz - szokiem dla całego świata było
            postępowanie holenderskich żołnierzy w Srebrenicy. Przypomnę, że "dzięki"
            holendrom zgineło tam, z rąk Serbów, 7 tysięcy Bośniaków. Czy wyobrażacie sobie,
            żeby to polscy żołnierze wydali na śmierć jakichkolwiek cywili ? Holendrzy, nie
            dość, że wydali, to jeszcze to z Ratko Mladiciem opili. Jeszcze większym szokiem
            jest to, że ci żołnierze, którzy wydali wtedy w Srebrenicy zostali przez
            holenderskie władze uhonorowani.
            serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34213,3772274.html
            Tak, że może nie opowiadajcie bzdur o tym jak to nas Holendrzy oceniają, mam to
            gdzieś.

> Bez pozdrowien dla pisiorka.
            Bredzisz.I like PO :>
            • elka1021 Re: wybacz, ale to o niczym nie świadczy... 12.04.07, 21:47
              Polacy tez zamordowali Zydow w Jedwabnem, no????Ale to sie nie liczy, bo to
              Zydzi i to bylo dawno.
              A czy jakakolwiek opinia dla was jest wazna??czlowiek bez honoru, to czlowiek
              bez przyszlosci, a PiS to karierowicze majacy narod gleboko w .....
            • kaczory11 Re: wybacz, ale to o niczym nie świadczy... 12.04.07, 21:55
              Hmmm. Czyzbys chcial popisac sie przede mna znajomoscia historii ostatnich 15
              lat ? Zle trafiles. Zanim zaczniesz oceniac role Holendrow w Srebrenicy
              dowiedz sie pisiorku kto wowczas dowodzil wojskami ONZ w Bosni, kto odmowil
              wsparcia lotniczego Holendrom w Srebrenicy, tuz przed serbskim atakiem, kto
              gwarantowal bosniackim muzulmanom w Srebrenicy nietykalnosc, kto zmusil
              Holendrow ( wbrew ich woli ) do wyslania holenderskich zolnierzy do Bosni bez
              odpowiedniego uzbrojenia ( byli uzbrojeni jedynie w osobista bron strzelecka
              przeciwka serbskim czolgom ), kto i dlaczego......
              Gdy odpowiesz mi ne te wsztstkie "kto" bede mogl sluchaczu Radia co maRyja
              ewentualnie odpowiedziec na twoj ( specjalnie pisiorku pisze malymi literami )
              post.
              Holenderscy zolnierze po upadku Srebrenicy faktycznie pili piwo, ALE JUZ na
              terenie Chorwacji, w Zagrzebiu. I nie wciskaj mi falszu, ze pili go w
              Srebrenicy. Tragedia ta byla tutaj dlugo, przez wiele lat walkowana.

Bez pozdrowien dla pisiorka. Acha - nie odpowiedziales na wczesniejsze moje
              pytania tyczace sie poruszonych przez pisuaro-agitatora mordow w Holandii.

PiS to hanba i tragedia Polski.
              Jareczek Samo Lgarstwo, to taka parodia Mussoliniego.

Kaczory11
              • prphts Re: wybacz, ale to o niczym nie świadczy... 12.04.07, 22:05
                kaczory11 napisał:

> Hmmm. Czyzbys

Holenderskie wojsko to jest potęga.W ogóle Holendrzy to wspaniały zintegrowany
                waleczny i odważny naród
                • kaczory11 Re: wybacz, ale to o niczym nie świadczy... 12.04.07, 22:08
                  prphts napisał:

> kaczory11 napisał:
                  >
                  > > Hmmm. Czyzbys
                  >
                  > Holenderskie wojsko to jest potęga.W ogóle Holendrzy to wspaniały zintegrowany
                  > waleczny i odważny naród

Czyzbys watpil ? Ja nie. Zapomniales jeszcze dodac, ze Holendrzy to MADRY
                  narod. Polacy ( zwlaszcza wyznawcy PiSuaru ) maga sie od nich wiele nauczyc.
                  Kaczory11
                  • prphts Re: wybacz, ale to o niczym nie świadczy... 12.04.07, 22:16
                    > > kaczory11 napisał:
                    > >
                    > > > Hmmm. Czyzbys

Bardzo mądry.A do tego jaki pracowity i zintegrowany
                    • kaczory11 Re: wybacz, ale to o niczym nie świadczy... 12.04.07, 22:17
                      prphts napisał:

> > > kaczory11 napisał:
                      > > >
                      > > > > Hmmm. Czyzbys
                      >
                      > Bardzo mądry.A do tego jaki pracowity i zintegrowany

Oczywiscie, wszystko sie zgadza.
                      Kaczory11
                    • elka1021 Re: wybacz, ale to o niczym nie świadczy... 12.04.07, 22:28
                      normalka, jak sie wchodzi do czyjegos domu, ktory gwarantuje ci bezpieczenstwo
                      w pelnym tego slowa znaczeniu, to sie szanuje prawa i zwyczaje tego domu, potem
                      zapuszcza sie korzenie i ten dom staje sie twoim domem, ty tego nie zrozumiesz
                      bo ty zyjesz w wirtualnym swiecie
              • rtg Re: wybacz, ale to o niczym nie świadczy... 12.04.07, 22:14
                kaczory11 napisał: [...]
                > PiS to hanba i tragedia Polski.
                > Jareczek Samo Lgarstwo, to taka parodia Mussoliniego.
                >
                > Kaczory11

i może podobnie skonczyć. Głową do dołu.
        • bromba_bez_glusia Re: wybacz, ale to o niczym nie świadczy... 12.04.07, 21:54
          the_rest napisał:

> Holandia to chory kraj w którym zabija się reżysera za to jaki zrobił film, i
          > morduje się polityka za to jakie głosi poglądy. G... mnie obchodzi co piszą o
          > Polsce w TAKIM kraju.

No to powiem ci ze w Niemczech, gdzie pracuje moja kolezanka, koledzy Niemcy
          niemlaze dzien w dzien kaza jej tlumaczyc kolejne nonsensy polskiego rzadu...te
          wszystkie Matki Boskie Trybunalskie, Jezusow-krolow polskich itp. I maja niezla
          polewke, az szkoda dziewczyny:)
          Tylko nie pisz, ze opinia Niemcow cie tez g...obchodzi, bo Hitler itp
          • elka1021 Re: wybacz, ale to o niczym nie świadczy... 12.04.07, 22:03
            zaraz ci napisza ze Niemcy to wredne szwaby co nie lubia Polakow i sa i byli
            wrogami Polski
            albo nic nie napisza bo uprzedziles ich zamiary
        • ready4freddy Re: wybacz, ale to o niczym nie świadczy... 12.04.07, 23:30
          w Polsce zabito komendanta glownego policji, i nadal nie wiadomo za co, choc lat uplynelo niemalo. ogarnij sie, pomysl i wyciagnij wnioski.
    • century211 z kim te kaczory zmieniaja Polske i na co? 12.04.07, 21:24
      Czy w tym zasplesnialym zadupiu sa jeszcze ludzie, ktorzy nie sa umoczeni i
      dali by rade naprwade te gadzine wypierd...c z sejmu, rzadu, senatu,... czy
      trzeba byc kanalia, zeby byc blisko przy korycie?
      • tetradrachma Re: z kim te kaczory zmieniaja Polske i na co? 12.04.07, 21:38
        Każda władza demoralizuje, a władza absolutna demoralizuje ...absolutnie.
        Dlatego Kaczyńscy starają się "wszystko" zawłaszczyć ! Ale ich świadomość
        przekracza możliwość (ich) percepcji otaczającego świata (rzeczywistości). To
        ignoranci i, ostatecznie władzę stracą. Gołym okiem to już widać, tylko Oni
        jeszcze o tym nie wiedzą. Żyją jak Dorn ułudą, że wszyscy ich "kochają" .
      • friedmar Re: z kim te kaczory zmieniaja Polske i na co? 12.04.07, 21:41
        sęk w tym że pensje w polityce osiągnęły pułap strategicznego ugrzęźnięcia.
        ludzie o horyzontach kaczńskich, begger, maciarewicza czy giertychów wypierają
        tych słabszych natomiast ci silniejsi zarabiają lepiej gdzie indziej. i tu masz
        problem - przekonać lud że miernoty zarabiają za mało a jak będą więcej to
        zostaną wyparte przez polskich blajrów czy sarkozów....
        century211 napisała:

> Czy w tym zasplesnialym zadupiu sa jeszcze ludzie, ktorzy nie sa umoczeni i
        > dali by rade naprwade te gadzine wypierd...c z sejmu, rzadu, senatu,... czy
        > trzeba byc kanalia, zeby byc blisko przy korycie?
    • misiek.s "Ona jest merytoryczna politycznie" 12.04.07, 21:41
      Czekam z niecierpliwością na kolejne eufemizmy, skróty myślowe, konfabulacje i
      zwykłe kłamstwa operetkowej koalicji Jarosława K.
      • 1zorro Robi "merytoryczna" laske miniostrowi. Zeby sie 12.04.07, 21:43
        odstresowal. K....a! Co za kraj, co za rzad! A raczej nierzad!
    • 1zorro Co ta pani robi w Ministerstwie? Proste! Robi tam 12.04.07, 21:41
      ministrowi "budowlana laske" , twk po prostu zeby go odstresowac od wstretnych
      dziennikarty. GW, na przyklad.
    • friedmar kartofle i buraki stoją tu gdzie kiedyś wałęsa i 12.04.07, 21:50
      i robotnicy.. to gdzie teraz stoi wałęsa i tamte ideały - ćhętnie tam stanę
      nawet jeśli tam stało zomo. w końcu nie ważne gdzie się stoi...
      mo_mo1 napisał:

> Nie ma może kwalifikacji ale ma dobre chęci, poza tym była we właściwym
      miejscu
      > i czasie czyli nocnym klubie gdzie bywają posłowie a to duże poświęcenie
      >
      > www.foto-tel.pl/
      • maderic GW ma kompleks Samoobrony to tyle w tym temacie 12.04.07, 21:54
        Nie jestem zwolwnnikiem ani Samoobrony, PiS, PO, SLD czy PSLu i mam wylozone na
        to co oni robia. Ale to co robi GW to juz przechodzi wszelkie granice.
        • radiomarian Re: GW ma kompleks Samoobrony to tyle w tym temac 12.04.07, 22:01
          bo co? bo napisali, ze malolata bez studiow i jakiegokolwiek doswiadzczenia (na
          dodatek panna bandziora i zabojcy)zostala doradca w ministerstwie za moje
          pieniadze? to nie przechodzi wszelkich granic twoim zdaniem?
          • friedmar Re: GW ma kompleks Samoobrony ja tez 12.04.07, 22:05
            pomyśleć że zrobiłem to co nie możliwe dla 85% tych ćwoków a nie mogę
            zbajerować choćby jednej urodziwej księgowej....

lepcio jak ty to robisz po technikum rolniczym? czar pegieeru czi jak?
            radiomarian napisał:

> bo co? bo napisali, ze malolata bez studiow i jakiegokolwiek doswiadzczenia
            (na
            >
            > dodatek panna bandziora i zabojcy)zostala doradca w ministerstwie za moje
            > pieniadze? to nie przechodzi wszelkich granic twoim zdaniem?
        • elka1021 Re: GW ma kompleks Samoobrony to tyle w tym temac 12.04.07, 22:01
          maderic napisał:

> Nie jestem zwolwnnikiem ani Samoobrony, PiS, PO, SLD czy PSLu i mam wylozone
          na
          >
          > to co oni robia. Ale to co robi GW to juz przechodzi wszelkie granice.
          ----------------------------------

a co robi????????
        • halfliner Oczywiście! Przecież powinna kryć suk...ów! 12.04.07, 22:02
          Lepper tu ciebie przysłał, czy inny przestępca z SA.
        • tetradrachma maderic, Kaczyńscy wiedzą, że już "wodą podchodzą" 12.04.07, 22:19
          Dlatego liczą (i mogą) na takich ludzi jak Ty !
        • rtg Re: GW ma kompleks Samoobrony to tyle w tym temac 12.04.07, 22:28
          maderic napisał:

> Nie jestem zwolwnnikiem ani Samoobrony, PiS, PO, SLD czy PSLu i mam wylozone
          na
          >
          > to co oni robia. Ale to co robi GW to juz przechodzi wszelkie granice.

A co zrobiło GW?? Podała do publicznej wiwdomości jakie numery wycinają partie
          rządzące za moje i Twoje podatki w czasie gdy nie ma pieniędzy na podwyżki dla
          nauczycieli, na słuzbę zdrowia, na emerytury itd. itd. Samo pytanie nie jest na
          miejscu.
    • halfliner A jakie ma być otoczenie wicepremiera Leppera, 12.04.07, 22:06
      sprlprsaipi
      • halfliner wielokrotnego przestępcy bez matury? 12.04.07, 22:07
        sprlprsaipis
        • babette666 Re: wielokrotnego przestępcy bez matury? 12.04.07, 22:15
          jak to jakie otoczenie??nie moglby na przyklad jolke z Dywit zatrudnic???ta
          przynajmniej webmaster jezeli chodzi o kopiowanie Wikipedii, a z taka zdzira z
          mafii o czym ten minister bedzie rozmawial??chyba tylko o sex aferze-
          prolongation:))

PS
          Witaj prawdziwy "halfliner" bo ten twoj troll to jakis porabany
          • halfliner Również pozdrawiam. 12.04.07, 22:36
            PS Ten spryciarz co się podszywa nie ...FLINER, ale ....FILNER.
            • babette666 Re: Również pozdrawiam. 12.04.07, 22:57
              halfliner napisał:

> PS Ten spryciarz co się podszywa nie ...FLINER, ale ....FILNER.
              -----------------------------
              wlasnie tak, a jaki bezczelny ,pode mnie tez sie podszywa,w weekend jestem
              nieraz do 2:00 w nocy to pisze ze to ja jestem jego klonem, nawet nie wiesz jak
              mnie to denerwuje,
              zawsze widze rano ze latal po forach najczesciej miedzy 2:00-4:00 w nocy
              jako "babetle666"
    • micro5 Prawda w Samoobronie jest jak byłeś karany jesteś 12.04.07, 22:23
      Prawda w Samoobronie jest jak byłeś karany jesteś swój albo masz dużo kosy to
      zostaniesz naszym posłem
    • milena.rl Cuda i Dziwy IV RP 12.04.07, 22:34
      Cuda Jana Pawła, Dziwy Łyżwińskiego....
      • relisys1 . . . Takie bzdety to ty możesz pisać na stronach 12.04.07, 23:23
        israelskich
        /

milena.rl napisała:

> Cuda Jana Pawła, Dziwy Łyżwińskiego....
        • ready4freddy Re: . . . Takie bzdety to ty możesz pisać na stro 12.04.07, 23:54
          krotka pilka: won, chamie, z powrotem na Jackowo.
    • dorotahgw _ _ _ Jedyną, czystą partią jest PiS_ _ _ 12.04.07, 23:20
      jajko69 napisała:

> Czy w Samoobronie jest choć jedna osoba, która nie jest przestępcą lub nie ma
      > przestępcy w rodzinie?
      >
      > Co do etatu tej pani w ministerstwie - rząd realizuje kolejne obietnice
      > wyborcze, tu: uczciwe i przejrzyste (konkursy) sposoby wybierania
      > kompetentnych pracowników do administracji.
      >
      > Gratuluję wyborcom.
    • bim41 GW ujawnia:"kosmopolityczne gangi rozkradły Polskę 12.04.07, 23:32
      moja sitwa miała Polskę w d...., przekręty szły przy prywatyzacji, żydy mają
      Olka za swjego - cytaty z Oleksego.
      • bromba_bez_glusia Re: GW ujawnia:"kosmopolityczne gangi rozkradły P 12.04.07, 23:37
        No i?
        To czyni zatrudnianie dziwek na stanowisku doradcy ministra usprawiedliwonym?
        • bim41 Re: GW ujawnia:"kosmopolityczne gangi rozkradły P 12.04.07, 23:52
          Co to jest SO to każy widzi. Ale co ma zrobić PIS kiedy Tusio się obraził.
          • bromba_bez_glusia Re: GW ujawnia:"kosmopolityczne gangi rozkradły P 13.04.07, 00:08
            Nie jestem zwolennikiem Platformy, ale na miejcu Tuska nie tylko bym sie
            obrazila, ale jeszcze dala Kurduplowi w morde za takie "budowanie" koalicji z PO.

Nic nie usprawiedliwia trorzenia koalicji z SO. Swiadczy tylko o trzymaniu sie
            pazurami wladzy, nawet za cene wspolpracy z kryminalistami i gwalcicielami
    • bim41 GW ujawnia: robiliśmy przez 17 lat wodę z mózgu 12.04.07, 23:37
      • bim41 Co jeszcze uiawni GW 12.04.07, 23:40
    • lwronowski GW ujawnia: broniła Łyżwińskiego, dostała pracę.. 12.04.07, 23:41
      4 LATA NA POLITECHNICE WARSZAWSKIEJ NA BUDOWNICTWIE I NA DZIEŃ DZISIEJSZY
      PERSPEKTYWA 1200Zł PO STUDIACH W ZAWODZIE INŻYNIERA BUDOWNICTWA W POLSCE/// I
      JAKAŚ POKRAKA Z SAMOOBRONY Z KLUBU NOCNEGO DOSTAJE PRACE W MINISTERSTWIE
      BUDOWNICTWA/////KREW ZALEWA CZŁOWIEKA ///SA NA SZCZĘŚCIE INNE KRAJE KTÓRE
      POTRAFIĄ DOCENIĆ CZLOWIEKA
      • bim41 Re: GW ujawnia: broniła Łyżwińskiego, dostała pra 12.04.07, 23:47
        A ile chcesz zarabiać na początek 1200 euro. Jak Ci mało to zarabiaj w UK , po
        to w końcu wchodziliśmy do tej UE żeby otworzyć przepływ towarów, usług i siły
        roboczej.
    • bim41 GW ujawnia: ziemia kręci się wokół słońca 12.04.07, 23:54
    • bim41 GW ujawnia: sprzedaż spada, stajemy się brukowcem 12.04.07, 23:59
    • premier.z.krakowa GW ujawnia: 2+2=4 13.04.07, 00:08
      kolejna "sensacyjne" wiadomość ujawniona.
      Kobieta dostałą pracę a na dodatek nie jest z PO lub SLD.
      dlaczego GW jest przeciw zatrudnianiu kobiet?
      dlaczego GW chce dyskryminować ludzi ze względu na przynależność partyjna?
      • bromba_bez_glusia Re: GW ujawnia: 2+2=4 13.04.07, 00:30
        premier.z.krakowa napisał:
        > Kobieta dostałą pracę a na dodatek nie jest z PO lub SLD.

Ty zartujesz teraz, prawda?
        Gdyby Wieprz znal umiar i zatrudnil sobie kochanice zgodnie z kwalifikacjami
        czyli jako np. sprzatczke za 1200, pies z kulawa noga by sie nie zainteresowal.
        No ale jak sie robi doradcami panienki wyrwane w klubach, to wybacz...

• radiomarian Re: GW ujawnia: 2+2=4 13.04.07, 01:10
        1. bo nie ma odpowiedniego wyksztalcenia
        2. bo nie ma opdowiedniego doswiadczenia
        3. bo nie ma odpowiednich kompetencji, zeby doradzac ministrowi

wez ty sie walnij w leb balwanie jeden...do was juz nie mozna nawet kulturalnie
        pisac - was z tym calym PiSem i jego koalicja nalezy wyciac jak chwasty
        • sodoma33 Re: jakie szkoly konczyl radiomarian?????????????? 13.04.07, 02:50
          dyziek, patrzac na twoje posty, nasuwa sie pytanie:
          gdzie ty konczyles szkoly? Na uniwersytecie w kibutzu?

• swan_ganz to ty jej 4, 6 tys płacisz "za obrót" dokumentami? 13.04.07, 00:18
      Ty pieprzony idioto...
    • radiomarian Szparka-sekretarka 13.04.07, 01:05
      zdaje sie, ze to ostatnio popularny etat w nowo-odnowionej, uber-moralnej IV
      RP...to fajnie, ze chlopaki z Samoobrony maja regularnie robione laski przez
      rozne mlode dupy...szkoda tylko, ze za nasze pieniadze...mogliby przynamniej
      placic tym dziwkom ze swoich diet poselskich
    • rzad_na_emigracji Jeśli rząd to na emigracji!!! 13.04.07, 02:45
      Niezależna i nieskorumpowana inteligencja wyjechała. W historii Polski to nic
      nowego...
      • wnec2005 Nocne lokale 13.04.07, 03:49
        w nocnych lokalach konczyla mature masujac kroki Leppera i Lyzwinskiego, a
        polski narod placi im jeszcze za tance na rurach z gaciami na dole. Dobrowe
        towarzysztwo sie dobralo, a wogole co oni buduja tam w ministerstwie pod
        patronatym zdziczalej parti Leppera burdele czy klatki na syfa?
    • koham.mihnika Koalicja robi to pierwsze, narod to drugie. 13.04.07, 02:48
      ktos musi byc madrzejszy...

mo_mo1 napisał:

> Ręce opadają jak się człowiek dowiaduje!
      >
      > www.foto-tel.pl/
    • hetmanwiechu Gdzie sie podzial wasik hitlera, to jest leppera? 13.04.07, 03:50
      Nacjonalizm szerzy sie w najlepsze. Samoobrona u chlewa. PiS i Rydzyk nie lubia
      zydow i komuchow. Lustracja bedzie wygladala jak koncentracja, w obozach
      oczyszczenia. Jeszcze im trzeba znaku marketingowego (swastyki) i bizenes mozna
      krecic.
      • henio56 przecież to samo dzieje się w PO, SLD, PiS, LPR 13.04.07, 05:42
        GW uparła sie jednak na Samoobronę bo myślała, że prostaków szybko wykończy,
        i się przeliczyła. Lepper i jego kompanija sama się wykończy, bo zaczynają
        działać na własną rękę, przykładem jest chęć zostania gwiazdą telewizyjną przez
        Renatę Begier.
    • 123rbr GW ujawnia: broniła Łyżwińskiego, dostała pracę.. 13.04.07, 06:31
      To szambo firmują Kaczyńscy.
    • ksks3 Moralnośc w stylu samoobrony. 13.04.07, 07:12
      Szambo !!!!!
    • ksks3 GW ujawnia: broniła Łyżwińskiego, dostała pracę.. 13.04.07, 07:27
      W co ten Aumiller wdepnął ?!
    • presentation1 ...Wyborcza i seks.......... 13.04.07, 07:54
      Nie czytam juz tych tekstow.Reszte niech zalatwi prokuratura.Odgrzewane .Nie lubie.Moze GW znajdzie ciekawszy temat?
      • mark.parker Re: ...Wyborcza i seks.......... 13.04.07, 08:08
        presentation1 napisał:

> Nie czytam juz tych tekstow.Reszte niech zalatwi prokuratura.Odgrzewane .Nie lu
        > bie.Moze GW znajdzie ciekawszy temat?

I nie masz słów potępienia? Poza tym, jaka prokuratura - zera? Nie żartuj. Mam
        nadzieję, że sympatycy jaczejki przejrzą wreszcie na oczy.
        • presentation1 Re: ...Wyborcza i seks.......... 13.04.07, 08:22
          Mam nie tylko slowa potepienia.Mysle o czyms innym.Mysle o kobietach z ktorymi pracuje.A w ogole mysle o przyjazni pomiedzy kobieta i mezczyzna.Dodam ze to zawsze konczy sie w lozku.Dodam jeszcze cos innego.Afera zaczyna sie potem.Niech mezczyzni opowiedza a nie udaja swiete krowy.Mam troche przezyc i wiem ze z kazdego mozna zrobic wielka afere.Oczywiscie potepiam wykorzystywanie poniewaz masz kase.Z drugiej strony nie bedziesz mial kasy-bedziesz zerem.
          • presentation1 Re: ...Wyborcza i seks.......... 13.04.07, 08:27
            Jakos nie slysze wypowiedzi mezczyzn o tego rodzaju sytuacjach.Przy kielichu kazdy madry.A tak wlasnie wyglada bez kielicha.
            • presentation1 Re: ...Odwagi panowie......... 13.04.07, 08:46
              Nie robcie z siebie cnotki....................................
              • presentation1 Re: ..Tchorze......... 13.04.07, 09:20
                To tyle lub prawie tyle za komentarz.A wybryki seksualne Samoobrony sa bebe.Nasze -cacy.
                • gilu33 Re: ..Tchorze......... 13.04.07, 09:27
                  my nie kopulujemy jak buhaje rozpłodowe a la Łyżwa z każdym otworem jaki się
                  nawinie, nie opłacamy gruzinek z Nowogrodzkiej partyjną kasą jak Lepper..., co
                  ajwyżej dzwonimy do RM z prośbą o pomoc w okiełznaniu chuci..
                  • presentation1 Re: ..Tchorze......... 13.04.07, 09:29
                    Piszesz glupoty.Nie problem RM ale mezczyzni.Tak . Mezczyzni to buhaje.Taka natura.Jak zostaniesz politykiem mozesz liczyc na 100 afer.Chyba ze nie jestes mezczyzna?
                • uchachany Nasze cacy, a żonka mafiosa w ministerstwie - 13.04.07, 09:28
                  jeszcze bardziej cacy :-).

presentation1 napisał:

> To tyle lub prawie tyle za komentarz.A wybryki seksualne Samoobrony sa
                  bebe.Nas
                  > ze -cacy.
                  • presentation1 ..Zeby..... 13.04.07, 09:31
                    nas ocenic pod katem.....czego?No wlasnie.Trzeba uciac.A widze ze wielu lewakow na tym forum to przeciwnicy seksu.....jak ksieza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka