skubi6 15.04.07, 15:04 A ja dla dobra Poski chcę, żeby ta mediacja się nie udała i żeby koalicja poszła sobie do diabła, czyli do Torunia, czyli tam, gdzie jej miejsce. www.skubi.net/macierewicz.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polihistor Polska język trudna język 15.04.07, 15:07 "Żałuję, że tak się stało, jest mi przykro z tego powodu, ale życie toczy się dalej. To, że się przegrało bitwę, nie oznacza, że się przegrało wojny" Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Ty sie lepiej Giertych "wymediuj" do ojca Rydzyka! 15.04.07, 15:24 i nie zawracaj chlopie doroslym dupy! Odpowiedz Link Zgłoś
1a40 Giertych: Chcę mediować dla dobra koalicji 15.04.07, 16:38 Nie chcemy Pana Giertycha i jego mediacji,nowe wybory wygra PIS,gdyz jest to jedyna partia,ktora zmienila duzo wokol nas,w wiekszosci na lepsze.Ci,ktorzy tylko wszystko neguja,PO,nie maja szans na nasze glosy.Po wyborach PO pokaze co potrafi? Nie.Jak dzisiaj sie mowi tylko NIE,to byloby wielka obluda i cynizmem,mowic potem TAK.To nie jest polityka.Dziecinada,piaskownica. Odpowiedz Link Zgłoś
cezary50 Pan Bóg jednak czuwa ! 15.04.07, 22:52 Giertych na własne życzenie znalazł się z ręką w nocniku. I tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś