bergman1 18.04.07, 20:12 poprostu olali największy region.mam dość. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leonard3 Re: znowu potwierdzili że ŚLĄSK nie leży w tym kr 18.04.07, 20:16 CH*J im w d*pe Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: znowu potwierdzili że ŚLĄSK nie leży w tym kr 18.04.07, 21:04 leonard 3 pokazuje klase zwyklej swini!czy slazacy to "narod wybrany"?krakowiacy tez sa tylko Rezerwa!czy im sie wszystko nalezy?z jakiej racji?przez tyle lat bez przerwy glaskani przez kazda wladze!trzeba bylo gornika zabrze utrzymac na poziomie europejskim jak "wladza ludowa" kiedys i nie skomlic .kurduple boja sie slaska chociaz sami kurduple w kaskach prowadzili "i gornikow i hutnikow "na urzad rady ministrow.pamietacie?wszystkie wazne mecze byly kiedys "na slaskim".teraz czas dla innych. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok katolik? uczeszczające do koscioła? Filozof i mora 18.04.07, 23:45 lista. Surrelaizm pur! Jak sie ma takich obrońcuf - to ląduje sie na smietniku, dziewczynki w koloratkach! Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re: potwierdza że ŚLĄSK leży, jak mam nadzieje 19.04.07, 06:18 Podobno decyzji jeszcze nie ma ? Na tym stadionie wygralismy tyle meczow ,i byl taki szczesliwy dla Polski, ze w zaden sposob nie powinien teraz zostac pominienty.Przeciez to zywa historia i naprawde zasluzony stadin dla naszej pilki , NALEZY IM SIE ! A jesli ktos to zrobi(pominie) to znaczy ze jest nienormalny i ma zla wole. Ja sam ze Slaska nie jestem,ale jako chlopak jezdzilem tam wlasnie na mecze. Odpowiedz Link Zgłoś
bergman1 we włoszczowej powinne odbyć się tylko te mistrzos 19.04.07, 08:43 twa.dworzec już nowoczesny mają. Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re: Akcja Euro 2012 na Stadionie Slaskim 20.04.07, 03:24 www.euro2012naslaskim.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
caesar_pl Gorole maja paniczny strach.. 20.04.07, 05:00 a jak Podolski i Klose na Slaskim zaczna bic Goroli a Slazacy beda za Niemcami kibicowac???Beda jaja!! Odpowiedz Link Zgłoś
reforma.ortografii Podolski? 20.04.07, 06:25 Za mało synku wieš na temat Podolskiego. Podolski to mogłby pŕygadać tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
caesar_pl Re: Podolski? 20.04.07, 06:40 Ty Chadziaju wiesz wiecej o moim ziomku....glupi Gorol... Odpowiedz Link Zgłoś