Dodaj do ulubionych

Sondaż: Spada poparcie dla Platformy i PiS

• metall Ja bym głosował na UPR. 19.04.07, 10:00
      Całe szczęście, że kart do głosowania nie drukują ludzie z "obiektywnej" GW.
      • todundliebe Re: Ja bym głosował na UPR. 19.04.07, 10:04
        metall napisał:

> Całe szczęście, że kart do głosowania nie drukują ludzie z "obiektywnej" GW.

Brawo, ja tez!
        • bogdantadus Głosowac na UPRdliwosc Korwina? 19.04.07, 10:28
          todundliebe napisał:
          A po co? Nie dosc juz wariatow?

> metall napisał:
          >
          > > Całe szczęście, że kart do głosowania nie drukują ludzie z "obiektywnej"
          > GW.
          >
          > Brawo, ja tez!
          • metall Re: Głosowac na UPRdliwosc Korwina? 19.04.07, 12:25
            bogdantadus napisał:

> A po co? Nie dosc juz wariatow?

Właśnie dlatego, że dość już wariatów, złodzieji i socjalistów, trzeba głosować
            na normalnych.

PS. UPR i Korwin to nie to samo. Korwin nie jest nawet we władzach UPR - jakby
            ktoś nie wiedział (www.upr.org.pl/main/index.php?strid=1&katid=424).
    • palestrina2005 Fraglesi cenzuruje bloga. Miłośnik"wolności słowa" 19.04.07, 10:13
      Okazuje się że właśnioe zdekonspirowałem kolejnego miłośnika "wolności słowa"
      i "demokracji". Tym razem jest to Fraglesi, który nie przeszedł mojego testu
      demokracji i wolnosci słowa....

Napisałem na jego blogu bardzo spokojny i wyważony post na temat Korwina i
      prawa do posiadania broni.
      Potem, również spokojnie że nie zgadzam się z jego opinią na temat Euro 2012
      (Fraglesi jest przeciwny orgaizacji przez Polskę Euro 2012).
      Jakież było moje zdziwienie gdy wyciął te bardzo spokojne i nie obrazające
      nikogo posty.

Widac Fraglesi jest wyznawcą lewackiej ideologii "wolnosci słowa" - czyli
      swoboda wypowiedzi TAK, ale tylko dla tych co się z nami zgadzają.
      Brońmy się wszyscy rękami i nogami przed takimi "demokratami" jak Fraglesi...
      Pewnie zabroniłby części Polsków głosowac, bo głosują nie po jego myśli....
      • bogdantadus Twojej wazeliny jest wszedzie pod dostatkiem! 19.04.07, 10:24
        Nie dziwie sie tym, ktorzy moga z tej substancji zrezygnowac i to czynia.

I nie probuj epatowac swoja rzekoma kultura, bo nie bardzo wiesz co to takiego.
        • palestrina2005 Cóż definicja "wolności słowa" wg lewaków jest 19.04.07, 10:29
          dziwna...

Urbanowi wolno, Giertychowi już nie...

Lewacy wyzywają od PiS faszystów i od "zagrożenia demokracji" a tak na prawdę
          sami nie wiedzą co to jest demokracja i wolność słowa...

A Fraglesiemu polecam zajrzeć do encyklopedii i poczytac o demokracji i
          wolności słowa...
          • kolter Re: Cóż definicja "wolności słowa" wg lewaków jes 19.04.07, 10:52
            Czytales Urbana , jezeli nie to wiedz ze on nie sieje w poslce narodowych wasni
            , dzielac ludzi na katolikow i nie katolikow , raczej na durnych i madrych
            • jama314 Zakład o dwa bełty... 19.04.07, 11:40
              że według jego kryteriów należysz do kategorii "mądrych". Zapytam tylko
              grzecznie, dlaczego w jednym, dla mnie akurat ważnym słowie "Polska" aż dwa
              błędy (o reszcie byków dyplomatycznie zamilczę). Czy to nie przeczy przypadkiem
              pierwszej tezie, czy też być może świadczy o lekceważeniu nie tylko słownika
              ortograficznego?
          • patthecat [...] 19.04.07, 11:00
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • jama314 Przejawy tolerancji w Polsce... 19.04.07, 11:18
            Zaś najwyższą formą tolerancji jest wg ZNP niewpuszczenie Giertycha do szkoły.
            "Faszyzm" w PiS-ie wykorzeniać, ale o propagandzie ideologii komunizmu na
            stronach KPP i KZMP ani słowa, no bo to przecież organizacje ojców i dziadów...
          • metall Re: Cóż definicja "wolności słowa" wg lewaków jes 19.04.07, 12:31
            Jaka jest Twoja definicja "lewaka"?
    • swoboda_t W najbliższym sondażu kop dla PiS 19.04.07, 10:38
      Kop w górę rzecz jasna. Dzięki decyzji UEFA sprawa rozpadu PiS zniknęła na
      jakiś czas z czołówek, a pisuar zyska drugi oddech. Już zaczęła się propaganda.
      W następnym sondażu polepszenie nastrojów społecznych i wzrost poparcia dla
      partii rządzącej.
      • kolter Re: W najbliższym sondażu kop dla PiS 19.04.07, 10:55
        Poczekaj , poczekaj na tych mistrzostwach przejedzie sie pis jak diabli u mnie w
        miescie juz sa kolejki do kupna materialow budowlanych , a juz niedlugo nikogo
        nie bedzie stac na remonty i budowe z powodu wyskoich cen materialow budlownych
        , to bedzie nichybnie i daj boze powodem upadku PISdzielcow
    • feminista Re: Sondaż: Spada poparcie dla Platformy i PiS 19.04.07, 10:54
      Pamietajmy o nowej partii Partii Kobiet

----------------------
      Blog Feministyczny
      ccn.blox.pl
      • janka2006 Re: Sondaż: Spada poparcie dla Platformy i PiS 19.04.07, 10:58
        feminista napisał:

> Pamietajmy o nowej partii Partii Kobiet
        >
        > ----------------------
        > Blog Feministyczny
        > ccn.blox.pl

Dokładnie, w PK są ludzie, którzy zdrowo myslą i nie są skarzeni, są to młodzi
        ludzie trzeżwo patrzący na rzeczywistośc, tam nie chodzi o feminizna

- opieki medycznej nad kobietami (zwłaszcza w okresie ciąży, porodu, badań
        okresowych)
        - przywrócenie funduszu alimentacyjnego
        - przyznanie nie jałmużny, ale godnych zasiłków wystarczających na wychowanie
        dziecka w ubogich rodzinach
        - zlikwidowanie domów dziecka na rzecz domów rodzinnych
        - wyrówananie płac z mężczyznami
        - zaostrzenie kar w przypadku maltretowania kobiet, gwałtu czy zmuszania do
        prostytucji
        - realna polityka prorodzinna
        - opieka nad samotnymi matkami
        - edukacja seksualna
        - refundacja środków antykoncepcyjnych i leczenia niepłodności
        - możliwość samostanowienia w kwestiach planowania rodziny

Te postulaty dotyczą kobiet i mężczyzn
        • wojtek1938 Re: Sondaż: Spada poparcie dla Platformy i PiS 19.04.07, 11:00
          Jak najbardziej zgadzam się z założeniami PK, to nie jest partia Feministek,
          ale ludzi zdrowo myslących, tam nie ma ludzi, którzy byli w 100 patiach i tylko
          się ustawiają, aby dalej zarabiać kasiorę i gadac głupoty. Raz na lewej
          stronie, raz na prawej.

Popieram Partie Kobiet.
          • realista1000 3 w/w członków tzw.partii kobiet zachwala swoje 19.04.07, 11:22
            przypominają feministki i ... feminiści o swoim istnieniu?
            Manuelo, to ty?
            • feminista Re: 3 w/w członków tzw.partii kobiet zachwala sw 20.04.07, 00:53
              realista1000 napisała:

> przypominają feministki i ... feminiści o swoim istnieniu?
              > Manuelo, to ty?

Musze ciebie rozczarować, nie to nie pani Manuela. Proponuję zapoznać się z PK,
              w niej są równiez feministwki oraz feminiśći, ale nie tylko. PK, jest również
              partią młodych ludzi, ambitnych chcących wprowadzi zmiany, ale nie skrajnie
              prawicowe czy też lewicowe, normalne, zdrowe i rozsądne. Proponuję zapoznać się
              znią, a jeżeli ktoś życzy sobie zapoznać się ze statutem, to prosze bardzo o
              maili:

feminista@gazeta.pl (jestem zwykłym zjadaczem chlepa Rzeczpospolitej, ale nie
              IV)
          • metall Re: Sondaż: Spada poparcie dla Platformy i PiS 19.04.07, 13:57
            wojtek1938 napisał:

> ... to nie jest partia Feministek,
            > ale ludzi zdrowo myslących, tam nie ma ludzi, którzy byli w 100 patiach i
            > tylko się ustawiają, aby dalej zarabiać kasiorę i gadac głupoty. Raz na lewej
            > stronie, raz na prawej.
            >

No pewnie, tam sa ludzie, którzy dopiero pierwszy raz ustawiają się po kasiorę
            zabieraną innym w podatkach, głupoty gadali jeszcze przed założeniem partii i są
            tylko i wyłącznie po lewej stronie.
        • metall Socjalizmu ciąg dalszy. 19.04.07, 13:52
          janka2006 napisała:

> Dokładnie, w PK są ludzie, którzy zdrowo myslą i nie są skarzeni, są to młodzi
          > ludzie trzeżwo patrzący na rzeczywistośc, tam nie chodzi o feminizna
          >
          > - opieki medycznej nad kobietami (zwłaszcza w okresie ciąży, porodu, badań
          > okresowych)
          > idt.
          ...
          > Te postulaty dotyczą kobiet i mężczyzn

Oczywiście, że dotyczą - szczególnie tych, którzy płacą podatki (czyli tych
          wymienionych wyżej dotyczą podwójnie), bo będą musieli zapłacić wyższe, żeby ci
          wymienieni wyżej dostali kaskę, za co banda urzędasów - także z PK - weźmie
          sobie pensyjki.
          • janka2006 Re: Socjalizmu ciąg dalszy. 20.04.07, 00:30
            metall napisał:

> janka2006 napisała:
            >
            > > Dokładnie, w PK są ludzie, którzy zdrowo myslą i nie są skarzeni, są to m
            > łodzi
            > > ludzie trzeżwo patrzący na rzeczywistośc, tam nie chodzi o feminizna
            > >
            > > - opieki medycznej nad kobietami (zwłaszcza w okresie ciąży, porodu, bada
            > ń
            > > okresowych)
            > > idt.
            > ...
            > > Te postulaty dotyczą kobiet i mężczyzn
            >
            > Oczywiście, że dotyczą - szczególnie tych, którzy płacą podatki (czyli tych
            > wymienionych wyżej dotyczą podwójnie), bo będą musieli zapłacić wyższe, żeby
            ci
            > wymienieni wyżej dostali kaskę, za co banda urzędasów - także z PK - weźmie
            > sobie pensyjki.

jestes w duzym błądzie, tam nawet nikt o tym nie myśli. Jeżeli chcesz sie
            przekonać, przyjdz na spotkanie np. koła śródmieście I lub II. Zobaczysz,
            poznasz ludzi i dopiero oceniaj. twoje podejscie w tej chwili jest nie na
            miejscu i kłamliwe.
            • wojtek1938 Re: Socjalizmu ciąg dalszy. 20.04.07, 00:46
              janka2006 napisała:
              >
              > jestes w duzym błądzie, tam nawet nikt o tym nie myśli. Jeżeli chcesz sie
              > przekonać, przyjdz na spotkanie np. koła śródmieście I lub II. Zobaczysz,
              > poznasz ludzi i dopiero oceniaj. twoje podejscie w tej chwili jest nie na
              > miejscu i kłamliwe.

Janko, spokojnie, ten metall jest typowym przykładem człowieka, który nic nie
              robi tylko oskarza innych, ze biorą, ża kręcą. Jak trzeba było cos poprzec na
              demonstracji to oczywiście siedział pewnie na kanapie i władał pilotem tv, na
              tym jego władza się kończy, nie ma nawet własnego zdania i nie wie co ze sobą
              zrobić, on tylko narzeka, ciekaw jestem czy chodzi na wybory, pewnie nie, bo
              tamci tez biorą, wszyscy biorą. Facet zalatuje mi frustracją zyciową.
              • metall Re: Socjalizmu ciąg dalszy. 20.04.07, 10:44
                wojtek1938 napisał:

> Janko, spokojnie, ten metall jest typowym przykładem człowieka, który nic nie
                > robi tylko oskarza innych, ze biorą, ża kręcą. Jak trzeba było cos poprzec na
                > demonstracji to oczywiście siedział pewnie na kanapie i władał pilotem tv, na
                > tym jego władza się kończy, nie ma nawet własnego zdania i nie wie co ze sobą
                > zrobić, on tylko narzeka, ciekaw jestem czy chodzi na wybory, pewnie nie, bo
                > tamci tez biorą, wszyscy biorą. Facet zalatuje mi frustracją zyciową.

Sporo się dowiedziałeś o mnie z kilku postów, ale do jasnowidza trochę Ci brakuje.

To może ja kilka słów o sobie: pracuję w sporej firmie prywatnej, z własnych
                pieniędzy (a ściślej z tego co mi państwo opiekuńcze zostawi) kończę budować
                dom, wychowuję dwuletnią córkę. Byłoby mi dużej łatwiej gdyby więcej ludzi w
                naszym kraju żyło z własnej pracy, bo wtedy różnica kwot brutto i netto na moim
                pasku wypłaty mniej by mnie drażniła, podobnie jak ceny większości towarów.
                Łatwiej by mi było rozpocząć własną działalność gospodarczą.
                Na wybory chodzę, od prezydenckich po samorządowe.

Jeśli to jest "życiowa frustracja", to jestem życiowym flustratem.
                • metall Re: Socjalizmu ciąg dalszy. 20.04.07, 10:48
                  Przepraszam - ktoś mógłby odnieść wrażenie , że jestem samotnym ojcem. Nie, nie
                  jestem mam żonę, prowadzącą działalność gospodarczą.
            • metall Re: Socjalizmu ciąg dalszy. 20.04.07, 10:29
              janka2006 napisała:

> jestes w duzym błądzie, tam nawet nikt o tym nie myśli. Jeżeli chcesz sie
              > przekonać, przyjdz na spotkanie np. koła śródmieście I lub II. Zobaczysz,
              > poznasz ludzi i dopiero oceniaj. twoje podejscie w tej chwili jest nie na
              > miejscu i kłamliwe.

Gdzie jest błąd w moim rozumowaniu? Czy te wszystkie wydatki budżetu nie będą
              finansowane z podatków? Czy jeżeli PK wejdzie do sejmu, to zrezygnuje z dotacji
              finansowanych z podatków? Czy ewentualni posłowie z PK zrezygnują z diet, kasy
              na biura, darmowych ... , finansowanych z podatków? Czyli czy będą żyli i
              finansowali swą dobroczynność z własnej pracy?

Żeby było jasne: ja nie jestem jakoś szczególnie nastawiony przeciwko tylko PK.
              Poprostu myślę, że jest to kolejne ugrupowanie, które uważa, że lepiej wyda moje
              pieniądze niż ja sam.
    • jama314 38% poparcia dla LiD... 19.04.07, 11:11
      świadczy o tym, że GW wyssała już resztki mózgu wielu forumowiczom. Tylko
      patrzeć jak będą reaktywować KPP, która i tak ma swoją stronę w Internecie
      podobnie jak KZMP, wbrew jednoznacznym zapisom w Konstytucji. Ciekawostką jest,
      że z "faszyzmem" to wielu forumowiczów walczyłoby do upadłego, zaś z ideologią
      komunizmu tak samo zakazanej w Polsce jak faszyzm, jednocześnie o wiele bardziej
      od niej zbrodniczej, już nie. W gruncie rzeczy nie ma się czemu dziwić, czerwone
      życiorysy naszych czerwonych "elit" jednoznacznie wskazują na ich rodzinne
      koligacje z KPP - partią zdrady narodowej. Trudno więc tak jednoznacznie negować
      poglądy swoich rodziców i dziadów...
      • kolter Re: 38% poparcia dla LiD... 19.04.07, 11:13
        Wejdz na swoje ulubione forum radia maryja tam twoja LPR ma 80% poarcia
        • jama314 38% poparcia dla LiD... 19.04.07, 11:22
          Bóg zapłać dobry człowieku, że nie zostałem okrzyknięty faszystą i antysemitą
          jednocześnie, no i homofobem oczywiście też nie. Dobre i to...
        • kolter Re: 38% poparcia dla LiD... 19.04.07, 11:42
          ale chyba niewiele ci do tych cech potrzeba??
          • jama314 Pokornie melduję... 19.04.07, 12:06
            Biorąc pod uwagę że są tacy Żydzi co mnie nie lubią, to jak sądzę w pełni na to
            miano antysemity zasługuję. Tylko wyjątkowa łaskawość i nieskończone
            miłosierdzie uwolniły (jak dotychczas) mnie od tego "pocałunku śmierci". Tym
            niemniej dalej będę protestował przeciwko jakimkolwiek zakusom "skoku na polską
            kasę" jakie się obserwuje w wykonaniu niektórych organizacji starozakonnych, jak
            choćby WJC z niesławnym już szantażystą I. Singerem na czele. Pewnie o tym dobry
            człowieku cokolwiek słyszałeś?
            • kolter Re: Pokornie melduję... 19.04.07, 12:08
              Mysle ze skoro przed wojna bylo na tych ziemiach 3 miliony zydow to cos tu
              zostawili , a nie PRL odebral im prawa obywatelskie tylko rzymski katolik adi
              hitler umilowany poddany piusa 12
              • jama314 Lepiej nic nie myśl... 19.04.07, 12:19
                Szkoda czasu, nic o tym nie wiesz człowieku. Trzeba najpierw nabrać wiedzy z
                różnych źródeł na te tematy, a potem dopiero "myśleć" i pisać... Inaczej to
                słychać tylko śmiech i zacieranie rąk.
                • qc Re: Lepiej nic nie myśl... 19.04.07, 12:42
                  pokazywaliw w TV faceta ktory modlil sie do papieza caly ranek aby Polska
                  wygrala te pilkarskie zawody.
                  To byles ty?
                  Punkt dla ciebie (o ile Kartofle i reszta sekty hokus-pokus bedzie chciala sie
                  takowymi podzielic).
                  • jama314 Modlił się do papieża... 19.04.07, 13:22
                    to bardzo ciekawe gdzie się takie rzeczy praktykuje, pewnie u Ciebie. No i to
                    "pokazywaliw" też interesujące co znaczy. O "Kartofle" nie pytam, rozumiem tam u
                    Was dzielą się przez pączkowanie, stąd ten szacunek i duże "k". Pozdrawiam.
                    • milosnik_watykanu Re: Modlił się do papieża... 19.04.07, 13:25
                      nikt nie modli sie do papieza?? a ta francuska zakonnica co po modlitwie do papy
                      cudownie ozdrowiala i nagle okazuje sie ze dzieki temu uzdrowianiu karol jest
                      swiety a zakonn zarobi na tym grube miliony od debili wierzacych w ten idiotyzm!!
              • marcin_xcvs Re: Pokornie melduję... 19.04.07, 13:54
                > Mysle ze skoro przed wojna bylo na tych ziemiach 3 miliony zydow to cos tu
                > zostawili

Po wojnie to tu w Polsce były tylko gruzy. I nikt z nich się nie kwapił coś tu
                odbudowywać.
                • kolter Re: Pokornie melduję... 19.04.07, 14:33
                  Ale niestety dla faktow prawo wlasnosci jest swiete , a zydow nie bylo dzieki
                  hitlerowi , jedwabnemu i kielcom
                  • jama314 Wierny czytelnik GW 19.04.07, 14:51
                    To jest ten język człowieku który pewnie nieświadomie przejąłeś. Winni za
                    Holocaust są wszyscy: faszyści, naziści, hitlerowcy, Polacy, byle nie Niemcy.
                    Bo... Niemcy swoje zapłaciły i pokajały się. Pilnuje się tego bardzo,
                    szczególnie w Izraelu i w Niemczech. W Jedwabnem też Niemcy człowieku, być może
                    z małą pomocą sfrustrowanych i pokaleczonych psychicznie przez Żydów Polaków.
                    Kielce to NKWD, wojsko i milicja.

Własność zaś trzeba udowodnić przed sądem, po prostu, a nie hurtem przez
                    organizacje typu WJC. Zaś jeśli brak spadkobiercy prawnego to majątek po
                    obywaletulu Polski przejmuje państwo Polskie a nie organizacja społeczna choćby
                    i z Ameryki i choćby i żydowska. Myśleć!
                    • kolter Re: Wierny czytelnik GW 19.04.07, 15:26
                      No wlasnie myslec , pewno niewiesz ze sprytni komunisci zajmowali mienie
                      pozydowskie jako mienie po niemieckie , stad tez tak trudno bylo odzyskiwac
                      prawowitym wlascicielom o ile przezyli ,swoj majatek !! niemcy sa winne
                      oczywiscie ,ale w poslce bylo wielu takich kobylanskich ktorzy za kilka
                      judaszowych srebnikow sprzedawali niemcom zydow,w jedwabnym poprostu z ludzi
                      wyszlo ich katolickie wychowanie w nienawisci do bogobujcow
                      • jama314 Głupiś albo otumaniony człowieku... 19.04.07, 19:26
                        Przepraszam, ale tego nie da się inaczej wyrazić. Twoja wiedza w tym zakresie
                        pokrywa się dokładnie z wiedzą jaką masz z zakresu języka polskiego. Tak więc
                        trudno z półanalfabetą o jakąkolwiek sensowną dyskusję nie mówiąc o
                        porozumieniu. Pisz człecze na Berdyczów.
      • triss_merigold76 38% poparcia dla LiD a bedzie jeszcze wiecej 19.04.07, 13:02
        PiS jest winien rosnacej popularnosci lewicy.
        Jak rowniez PO.
        I musze powiedziec ze cieszy mnie ta rosnaca popularnosc.
        Bo w przyrodzie musi byc rownowaga.
        Po fanatycznej prawicy czas na lewice.
        Oby ta - czerpiac z wczesniejszych doswiadczen - nie byla fanatyczna ale
        proeuropejska, liberalna, ekologiczna i swiecka. Niech walczy o prawa gejow,
        samotnych matek oraz kobiet (np. zmiane prawa aborcyjnego) oraz mozliwosc
        eutanazji w ograniczonych wypadkach, niech zajmie sie takze ponadnarmalna
        emigracja mlodych Polakow.

Natomiast bredzeia o komunizmie w ogole nie kupuje.
        Program LiD nie ma absolutnie nic z komunizmem wspolnego, ludzie zachowajmy
        rozsadek!!
        • jama314 Ta "ponadnarmalna emigracja młodych Polakow"... 19.04.07, 14:18
          to chyba nie pomysł PiS-u, tylko ludzi z PO, SLD, liberałów, postkomunistów,
          Kwaśniewskiego itd., przedstawiany jako sukces wynikający z akcesji do UE. Widzę
          że z pamięcią cieniutko. Trzeba jeszcze dodać te obiecane ogromne możliwości
          podjęcia studiów za granicą dla naszej młodzieży. Bramy raju otwarte... za 120
          PLN netto "na twarz" rocznie. Resztę komentarza oszczędzę, bo widzi mi się że
          szkoda czasu...
          • triss_merigold76 Re: Ta "ponadnarmalna emigracja młodych Polakow". 19.04.07, 17:52
            Nie zgodze sie z Toba.
            Wiele osob wyjechalo - tak jak ja - z powodu PiSu i swira jakiego prawica
            rozpetala. Wyjechalam z powodu politycznego klimatu i nie wroce dopoki PiS na
            pysk nie padnie. Z hukiem.
            I zapewniam Cie, ze wielu moich znajomych i Polakow ktorych tu spotykam mowi to
            samo.
            Jestesm w Irlandii, pracuje w zawodzie - jestem lekarka - wiec nie narzekam bo
            dobrze mi sie wiedzie i zarabiam 8.5 raza wiecej niz w Polsce. Ale wrocilabym
            za jakies pare lat do ojczyzny z checia, bo rodzina, przyjaciele.... Jednakze
            do tej pory Polska musi byc normalnym europejskim krajem odpowiadajacym
            standardom.
            • jama314 Żal mi Cię lekarko i tyle... 19.04.07, 19:31
              Pretensje możesz mieć tylko do tych co Ci tego "świra" wepchnęli do głowy. Mam
              nadzieję że jednak przejrzysz na oczy z czasem.
              • triss_merigold76 Polski zal pod jarzmem oszolomow i paranoikow 19.04.07, 21:51
                Swir PiSu i IVRP jest realny, olbrzymi i przerazajacy.
                Swir PiSu to wyimaginowane uklady i chore obsesje, absurdy i manie.
                Kartofelki zakomplksiałe wstydu moc 'zagramanica' tez narobily.
                Ale juz sie wali w gruzy i na pysk pada Kaczystan, juz widac zgrzyty i rysy w
                monstrualnym idiotyzmie prawicy.
                Jeszcze dzionek, jeszcze miesiac i koniec przyjdzie PiSuarom.
                Raduje sie serduszko! ;-) YIPPEE
                • jama314 Trzeba było tak od razu pani doktor... 20.04.07, 09:21
                  W tej sytuacji pozostaje mi tylko zaprosić na stronę www.kompol.org. Jest tam
                  też możliwość zgłoszenia akcesu do KPP. Doborowe towarzystwo gwarantowane. No i
                  przyszłość zapewniona, być może nawet i nieśmiertelność. Kto wie?
    • gregory331 Re: Sondaż: Spada poparcie dla Platformy i PiS 19.04.07, 11:17
      Sondaże nie odzwierciedlają prawdziwych preferencji wyborców i nie jest
      obiektywnym wykładnikiem głosujących w internecie. Np. w USA w Stanie Indiana
      oddano przez internet 144 tys. głosów na 19 tys. uprawnionych do głosowania. Z
      tego wynika że 1 internauta oddał ok. 7 razy głos na tą samą partię. A PO dąży
      teraz do tego żeby wybory parlamentarne odbyły się poprzez głosowanie w
      internecie! No już pali im się grunt na maxa! i po co komuś takie sondaże...
      przed ostatnimi wyborami tez niby PO wygrałoby ze spora przewaga nad PiSem, a co
      sie okazało? Naciągane sondaże zostawcie dla siebie... Nie jestem zwolennikiem
      żadnej partii w naszym sejmie bo obojętnie kto by przejął władze robił by to
      samo co kiedyś SLD!!!
    • urbanoid Jak nie lustracja to Euro 2012 co ten PIS wyprawia 19.04.07, 11:38
      Jak donosi wloska obiektywna prasa Kaczory chca w "Warszawskim Koloseum 10
      lecia" urzadzic sredniowieczne igrzyska..polowania za Zydow maja byc centralna
      atrakcja...
    • kaczkiprecz Świetnie! 19.04.07, 11:44
    • bartlomiejkozek Re: Sondaż: Spada poparcie dla Platformy i PiS 19.04.07, 11:56
      Cóż, jeśli w sondażach nie wymienia się KPEiR (które potrafi dostać do 5%), UPR
      (2-3%), PPP, Partii Kobiet (nawet, jeśli nadmuchana, to 11% w sondażu Super
      Expressu o czymś świadczy), Zielonych 2004 (nikt się nie zapytał nawet w czasie
      protestów ws. Rospudy) to nie ma się co dziwić, że wychodzą badania, które nie
      mają nic wspólnego z rzeczywistością...
    • smilkyness Pewnie ze spada! czas na zmiany 19.04.07, 12:52
      PO mnie bardzo w ostatnich dwoch latach rozczarowala.
      Swoja nijaka, metna, wodnista i zbyt konserwatywna polityka.
      Zamiast wyraznie sprzeciwic sie idiotyzmowi tzw IV RP i aktywnie dzialac laczac
      sily z SLD, partia Tuska tracila czas na nicnierobienie.
      W ogole nie znam stounku PO do wielu istotnych spraw bo partia ta przestala
      miec konkretne oblicze.
      Z bolem to mowie, ale moj glos w przyszlych wyborach oddam na lewice.
      Mam dosyc polskiego Talibostanu.
      Niech LiD cos z tym zrobi i doprowadzi panstwo do wzglednego porzadku.

• men190 Re: Pewnie ze spada! czas na zmiany 19.04.07, 13:05
        Przeciez to byly PZPR i UW czyli obecnie LiD doprowadzily do totalnego burdelu
        w panstwie.
        • triss_merigold76 Re: Pewnie ze spada! czas na zmiany 19.04.07, 13:12
          Bredzisz facet.
          Gdyby UW byla u wladzy nieprzerwanie od 89 roku mielibysmy w Polsce dobrobyt i
          porzadek jak w Szwajcarii.
          • men190 Re: Pewnie ze spada! czas na zmiany 19.04.07, 16:16
            Buahahahahahahaha.

Naprawde wierzysz w to co piszesz????
    • men190 Pamietacie Bochniarz w prezydenckich? 19.04.07, 13:03
      Jak tylko dostala poparcie PeDerastow.pl to miala mniej niz Mikke w I turze.
      Chlopaki z UW od 2001 zyja sondazami. Przychodzi do wyborow zawsze obrywaja po
      dupie. Narod poznal sie juz na tych politycznych hochsztaplerach.
    • poglodzio Re: Sondaż: Spada poparcie dla Platformy i PiS 19.04.07, 14:32
      nie wieże w sondaże i to jeszcze w wydaniu GW
    • poglodzio Re: Sondaż: Spada poparcie dla Platformy i PiS 19.04.07, 14:33
      wierzę w sondaż internautów
    • jerryjak Sondaż: Spada poparcie dla Platformy i PiS 19.04.07, 15:29
      Gdzie jest to "zwyciestwo" PO,skoro na waszej snkiecie PiS ma 34%,a PO tylko
      15% ,no wiec ?
    • 37jest Sondaż: Spada poparcie dla Platformy i PiS 19.04.07, 15:31
      nawet przy wykonywaniu sondaży przydaje się umiejętnośc liczenia PROCENTÓW.
      Wstyd "Gazeta.pl". PiS 23% jak w tytule , czy 32% po "wypelnieniu" głosowania.
      Wszędzie podajecie takie same BZDETY!!!!
    • haen1950 Sondaż: Spada poparcie dla Platformy i PiS 19.04.07, 15:58
      Sondaż fajnie się zmienił i błyskawicznie. Czy tak trudno zamontować stosowne
      zabezpieczenia?
      • ami46 A co, prawda w oczy kole żydku? :))) 19.04.07, 16:13
        Tak tak, komuchy na ostatnim chwalebnym miejscu w sondazu. Brawo!!!
        • triss_merigold76 Do Ami 46 20.04.07, 16:15
          Z mojego doswiadczenia wynika, ze jesli ktos uzywa slowa "zydek" w pogardliwym
          i obrazliwym kontekscie - tak jak Ty uczyniłeś/łaś to w tytule swojego postu -
          to z reguly jest wrednym, podlym, malym polaczkiem z kompleksami i wewnetrznymi
          lękami, ktoremu w zyciu sie nie powiodlo.
          Czy tak wlasnie bys sie scharakteryzował/ła?
    • halfilner PiS w sondazu uzyskal 41% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.04.07, 17:13
      i to na michnikowej, komuszej Gazecie Wyborczej,
      buhahahaha - ale jaja !!!!!!
      • administrator_gw Re: PiS w sondazu uzyskal 42% !!!!!!!!!!!!!!! 19.04.07, 18:39
        ...i to wśród INTERNAUTÓW, którzy najbardziej ze wszystkich Polaków są
        zindoktrynowani mediami pro POlitycznymi... !!! :)
        A drugie miejsce zajmuje... Samoobrona! (a nie LiD, którą też ostatnio promuje
        GW, zwłaszcza od czasu gdy zaczęła publikować intensywnie każdy centymetr życia
        opalonego Kwaśniewskiego).
        Wyraźnie widać manipulację GW - sondaż został przeprowadzony na próbie niecałego
        1000 znajomych. A obok widać sondaż internetowy - na próbie już ponad 60000
        Polaków! Pocieszający :)
    • xaliemorph Ankieta została sfałszowana? 19.04.07, 19:10
      Ankieta została sfałszowana?
      • xaliemorph Re: Ankieta została sfałszowana? 19.04.07, 19:13
        Przy okazji, czemu to wyborcy PiS są tak zadufani w sobie by fałszować ankiety. Ze stron wyborców przeciwnych obozów jakoś tego nie widać. Teraz się okazuje że PiS'owcy mają więcej wspólnego z komunizmem (wredna manipulacja na każdym kroku) anieżeli sami uważają.
        • ami46 Re:Sfałszowana???? 19.04.07, 19:33
          Alez tak, byla falszowana od samego rana kiedy to ktos oddawal dokladnie rowna
          ilosc glosow na PO i LiD. Trwa to zreszta do chwili obecnej.
          Kiedy tylko komuchy przegrywaja to zaraz pojawiaja sie paszkwile o falszowanie.
          Jakie niskie!!!
          Falszowane to byly wybory w 1947 przez tych, ktorych spadkobiercami jest
          dzisiejsza LiP oraz PO.
          TAKIE FALSZE JUZ WAM NIGDY NIE WYJDA KOMUCHY!!!
          Chcecie sobie falszowac wybory to wynocha do izraela gdzie jest wasze miejsce.
    • anna77911 Sondaż: Spada poparcie dla Platformy i PiS 19.04.07, 19:35
      Jestem przerażona!Czyżby tylu zwolenników miała powstająca partia Marka Jurka?
      Anna
    • surykatka333 Re: Sondaż: Spada poparcie dla Platformy i PiS 19.04.07, 19:59
      jak się to pisze po hiszpańskiu? viva socialismo
    • surykatka333 jak Liberałowie i konserwatysci upadną to nadejdzi 19.04.07, 20:00
      jak Liberałowie i konserwatysci upadną to nadejdzie czas na socjalizm w stylu europejskim.
    • zoo24 Re: Sondaż: Spada poparcie dla Platformy i PiS 19.04.07, 21:34
      ale sondaż! Może Kaczyński zobaczy i szybko ogłosi wcześniejsze wybory, które
      przegra z kretesem.
      A swoją drogą GW mogła zrobić jakieś zabezpieczenia żeby takie bzdury nie
      wychodziły.
    • yxcv Sondaż: Spada poparcie dla Platformy i PiS 19.04.07, 22:07
      P.Kaczynski z sondazy wynika ze PIS z powodzeniem moze zrobic mowe wybory.
    • adam81w Glosuje tylko na Racje polskiej lewicy 20.04.07, 00:57
      polecam. antyklerykalna partia rozsadnych ludzi.
    • zenutek Sondaż: Spada poparcie dla Platformy i PiS 20.04.07, 01:29
      Bomba ten sondaż obok artykułu. Musiało słono kosztować koalicję rządową taki
      najazd na portal gazety. A może to "uczniowie" szkoły Rydzyka??? Mogę uwierzyć
      w poparcie dość duże dla PiS-u, ale już dla Samoobrony - to śmiech... Ale tak
      na marginesie: czytelników Gazecie Wyborczej przybywa z dnia na dzień. Chwała
      im za to....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka