Dodaj do ulubionych

Janik: Teatralne aresztowanie mogło być przyczy...

• sharn1 Dlaczego strona GW nie jest jeszcze na czarno? 25.04.07, 12:01
      Skandal!
    • maria-anna Janik: Teatralne aresztowanie mogło być przyczy.. 25.04.07, 12:02
      Nie wierzę w zarzuty wobec p.Barbary Blidy. To było zaszczucie.
    • p.pirx Re: Czlowiek klanu 25.04.07, 12:05
      trygresson napisał:

> Kto nalezy do mafii powinien uwzgledniac mafijny rodzaj smierci- co tez sie
      > stalo. Ja bym nie rozpaczal nad smiercia tego typu- przeciwnie jednej
      > bezwzglednej k...y mniej. Ja bym raczej rozpaczal nad setkami tysiacami na
      > londynskim bruku, ktorym tego typu osobniki odbieraja szanse. Mafijnych
      > towarzyszy domagajacych sie aksamitnych aresztowan dla swoich kompanow nalezy
      > natychmiast wyprowadzic z ich sztandarem i powiesic pod sejmem na latarniach-
      > ku przestrodze. Co oczywiscie nie znaczy, ze uwielbiam kulawe kaczki

Skad wiesz ze była winna???
      Nie szkoda ci kobiety, która dzisiaj stracila zycie? Bez wzgledu na poglady i
      przekonania polityczne nie masz w sobie za grosz szacunku do ludzkiego zycia, do
      bólu jej rodziny po straci osoby bliskiej? Nie wydaje ci sie, ze jestes wypranym
      z uczuc chamem, ktory poziom moralny ma taki, że 100 lat temu moglby co najwyzej
      wypaac swinie. To wielki problem cywilizacji, ze prymitywy maja dostep do
      klawiatur.Wstydze sie za ciebie ...jako człowiek
      • lewar121 Tak...zastrzeliła się bo była niewinna :))) huehue 25.04.07, 12:10
        Śmeiszny jesteś....rozumiem, że pani B. zastrzeliła się w proteście przeciwko
        lustracji i przesłuchiwaniu ludzi niewinnych ???? :)))
        Masz racje....wielkim problemem cywilizacji jest fakt iż do klawiatur mają
        dostęp osoby takie jak Ty, które nie potrafią wyciągnąć nawet tak oczywistych
        wniosków.
        • p.pirx Re: Tak...zastrzeliła się bo była niewinna :))) h 25.04.07, 12:17
          > Masz racje....wielkim problemem cywilizacji jest fakt iż do klawiatur mają
          > dostęp osoby takie jak Ty, które nie potrafią wyciągnąć nawet tak oczywistych
          > wniosków.

Jak oczywistych wniosków? Gdzie tutaj sa jakies oczywiste wnioski? Z jakich
          przesłanek i jakie wnioski wyciagasz mądralo?
          Dla ciebie wnioskowanie - wpadło ABW - zatrzymana popełnia samobójstwo = winna
          zarzutów(?) To ja ci w takim razie gratuluje - prostoty wnioskowani, zeby nie
          powiedziec prostactwa!
          • darling221 statut SLD: tow. trzeba przebić osinowym kołkiem 25.04.07, 12:39
            po śmierci.
        • sneaker Re: Tak...zastrzeliła się bo była niewinna :))) h 25.04.07, 12:18
          Zgodnie z prawodawstwem, do momentu udowodnienia jakiejkolwiek winy osoba
          podejrzana uznawana jest za niewinną.
          Nie ona ma dowieść swej niewinności, tylko prokuratura ma udowodnić jej winę.

Zatem popełniła samobójstwo (lub ktoś jej w tym pomógł) jako osoba niewinna.
          • trygresson Re: Tak...zastrzeliła się bo była niewinna :))) h 25.04.07, 12:21
            Absolutna prawda. Nikt z komuch nie byl, nie jest i nie bedzie niczego winien.
            Tylko ten j....ny zdrajca Olex
          • lewar121 Re: Tak...zastrzeliła się bo była niewinna :))) 25.04.07, 12:21
            Muszę się z Tobą zgodzić. Z prawnego punktu widzenia ta pani była niewinna do końca.
            • sneaker Re: Tak...zastrzeliła się bo była niewinna :))) 25.04.07, 12:26
              Otóż to, co nie zmienia faktu, że mogą się znaleźć dowody jej winy i ostatecznie
              być może być uznana za winną.
              Zatem teraz musimy tylko poczekać i się dowiemy jak prawo ją oceni.
              • polska_baba Mylisz się, już nie może być uznana za winną 25.04.07, 12:42
                Nie prowadzi się postępowania wobec zmarłych. Zostanie więc niewinna już na
                zawsze. Nie może się już bronić, nie można więc jej oskarżać.
          • we28 Re: Tak...zastrzeliła się bo była niewinna :))) h 25.04.07, 14:27
            sneaker napisał:

> Zgodnie z prawodawstwem, do momentu udowodnienia jakiejkolwiek winy osoba
            > podejrzana uznawana jest za niewinną.
            > Nie ona ma dowieść swej niewinności, tylko prokuratura ma udowodnić jej winę.
            >
            > Zatem popełniła samobójstwo (lub ktoś jej w tym pomógł) jako osoba niewinna.

Oprócz winy sądowej wynikającej z wyroku jest jeszcze własny osąd na sobą i być
            może tylko on jest potrafi zobaczyć całą prawdę.
      • trygresson Re: Czlowiek klanu 25.04.07, 12:14
        p.pirx napisał:

> trygresson napisał:
        >
        > > Kto nalezy do mafii powinien uwzgledniac mafijny rodzaj smierci- co tez s
        > ie
        > > stalo. Ja bym nie rozpaczal nad smiercia tego typu- przeciwnie jednej
        > > bezwzglednej k...y mniej. Ja bym raczej rozpaczal nad setkami tysiacami n
        > a
        > > londynskim bruku, ktorym tego typu osobniki odbieraja szanse. Mafijnych
        > > towarzyszy domagajacych sie aksamitnych aresztowan dla swoich kompanow na
        > lezy
        > > natychmiast wyprowadzic z ich sztandarem i powiesic pod sejmem na latarni
        > ach-
        > > ku przestrodze. Co oczywiscie nie znaczy, ze uwielbiam kulawe kaczki
        >
        > Skad wiesz ze była winna???
        > Nie szkoda ci kobiety, która dzisiaj stracila zycie? Bez wzgledu na poglady i
        > przekonania polityczne nie masz w sobie za grosz szacunku do ludzkiego zycia,
        d
        > o
        > bólu jej rodziny po straci osoby bliskiej? Nie wydaje ci sie, ze jestes
        wyprany
        > m
        > z uczuc chamem, ktory poziom moralny ma taki, że 100 lat temu moglby co
        najwyze
        > j
        > wypaac swinie. To wielki problem cywilizacji, ze prymitywy maja dostep do
        > klawiatur.Wstydze sie za ciebie ...jako człowiek

Rozczuliles mnie bardzo, prawdopodobnie nalezysz do "mlodziezowki" lub czgos
        takiego. Rozczulasz sie nad smiercia jedngo z bezwzglednych przestepcow,
        ktorego dosiegla kara a nie interesuje cie los milionow niewinnych ofiar.
        Ciekawa moralnosc. Dla takich jak ty otwarte jest krolestwo
        niebieskie "milosierny" laskawco.
        • p.pirx Re: Czlowiek klanu 25.04.07, 12:25
          trygresson napisał:
          > Rozczuliles mnie bardzo, prawdopodobnie nalezysz do "mlodziezowki" lub czgos
          > takiego. Rozczulasz sie nad smiercia jedngo z bezwzglednych przestepcow,
          > ktorego dosiegla kara a nie interesuje cie los milionow niewinnych ofiar.
          > Ciekawa moralnosc. Dla takich jak ty otwarte jest krolestwo
          > niebieskie "milosierny" laskawco.

Każde życie ludzkie jest dla mnie cenne - nie tego uczył Jezus(?). Dodatkowo
          nauczono mnie (w odroznieniu od ciebie), że osobie zmarłej należy okazać
          szacunek. Ty bez problemu pomiedzy jednym pluniecie a drugim obrazasz i
          szkalujsze zmarłą osobe, ktora nie moze sie juz bronic ani przed toba ani przed
          nikim innym.
          Ponadto - wiem, ze winę trzeba udowodnić! Ta kobieta miała ojca, który służył
          pod Andersem i fakt, ze byla w PZPR jeszcze nie wszystko o niej mowi. Nie mozna
          wszystkich wsadzac do jednego wora. Zastanow sie nad tym.
          PS. Nie jestem członkiem zadnej mlodziezowki, ani partii, jak służby wjadą tak
          na chate Ziobrze, to tez bede go bronil.
          • trygresson Re: Czlowiek klanu 25.04.07, 12:31
            p.pirx napisał:

> trygresson napisał:
            > > Rozczuliles mnie bardzo, prawdopodobnie nalezysz do "mlodziezowki" lub cz
            > gos
            > > takiego. Rozczulasz sie nad smiercia jedngo z bezwzglednych przestepcow,
            > > ktorego dosiegla kara a nie interesuje cie los milionow niewinnych ofiar.
            > > Ciekawa moralnosc. Dla takich jak ty otwarte jest krolestwo
            > > niebieskie "milosierny" laskawco.
            >
            > Każde życie ludzkie jest dla mnie cenne - nie tego uczył Jezus(?). Dodatkowo
            > nauczono mnie (w odroznieniu od ciebie), że osobie zmarłej należy okazać
            > szacunek. Ty bez problemu pomiedzy jednym pluniecie a drugim obrazasz i
            > szkalujsze zmarłą osobe, ktora nie moze sie juz bronic ani przed toba ani
            przed
            > nikim innym.
            > Ponadto - wiem, ze winę trzeba udowodnić! Ta kobieta miała ojca, który
            służył
            > pod Andersem i fakt, ze byla w PZPR jeszcze nie wszystko o niej mowi. Nie
            mozna
            > wszystkich wsadzac do jednego wora. Zastanow sie nad tym.
            > PS. Nie jestem członkiem zadnej mlodziezowki, ani partii, jak służby wjadą
            tak
            > na chate Ziobrze, to tez bede go bronil.

Nie mowimy o jej dziadku. Moj wojek byl swego czasu kacykiem w PZPR i wojewoda
            co nie czyni mnie komuchem. Do smierdzacego worka zwanego SLD wlozyla sie sama
            z cala pewnoscia aby bronic interesu ludu pracujacego. Z powodzeniem mozesz
            nalezec do partii Olexa- bo i pomodlisz sie i do maffi sie zapiszesz jak
            trzeba. Powodzenia.
    • hiki6 nie ma jak to dobra wiadomosc z samego rana 25.04.07, 12:07
      oleksy, jaruzelski i cala reszta wezcie sobie przyklad z waszej towarzyszki i
      sprawcie, ze bedzie wiecej takich dobrych wiadomosci
      • gentile1 Re: nie ma jak to dobra wiadomosc z samego rana 25.04.07, 12:15
        Mafijne życie, mafijny rodzaj śmierci. Kolejny członek sitwy SlDowskiej
        przylapany ma dzialalnosci przestępczej wpadl. A reszta sitwy już łka z boleci
        i wykorzystuje śmierć członkini gangu w celach propagandowych. Teraz będzie
        można znowu rozdzierać szaty nad "łamaniem praw człowieka", "poniżaniem
        godnosci ludzkiej", "panstwem policyjnym", "metodami totalitatnymi","zaszczuciu
        wrażliwej jednostki ludzkiej", frazesów z pewnoscią nie zabraknie. A mafijna
        towarzyszka urosnie do rangi cierpiętniczki niczym Horst Wessel, inny heros
        ruchu socjalistycznego.
      • uu1 Re: nie ma jak to dobra wiadomosc z samego rana 25.04.07, 12:24
        hiki6 napisał:

> oleksy, jaruzelski i cala reszta wezcie sobie przyklad z waszej towarzyszki i
        > sprawcie, ze bedzie wiecej takich dobrych wiadomosci
        Powinieneś znaleźć skecz pt. "Sęk" z kabaretu "Dudek" i przeczytać tekst E.
        Dziewońskiego do telefonistki.
    • patman Na co czkasz? 25.04.07, 12:09
      Palnij sobie w łeb.
    • whiteboya napewno miala czyste sumienie skoro to zrobila.. 25.04.07, 12:11
      ona przeciez nic niewiedziala i w niczym niebrala udzialu...
      popieram PIS a ci co niechca sie zlustrowac maja cos na sumieniu!
      ja mam czyste sumienie i moge sie zlustrowac w kazdej chwili tak jak wszyscy
      moi znajomi ktorzy wcale niepopieraja PIS.
      • funny5 Re: napewno miala czyste sumienie skoro to zrobil 25.04.07, 12:38
        whiteboya napisała:

> > ja mam czyste sumienie i moge sie zlustrowac w kazdej chwili
        -------
        I nie chca cie lustrowac?Bidulka
        • whiteboya Re: napewno miala czyste sumienie skoro to zrobil 25.04.07, 12:50
          ja juz zlustrowalem twoja mame wczoraj w nocy..
          • funny5 Re: napewno miala czyste sumienie skoro to zrobil 25.04.07, 13:14
            whiteboya napisała:

> ja juz zlustrowalem twoja mame wczoraj w nocy.
            -----
            Co za kultura
    • pos3gacz Re: Janik: Teatralne aresztowanie mogło być przyc 25.04.07, 12:14
      Czy wreszcie kiedyś Ci idioci skonczą z tymi pokazówkami.
      A z tym samobójstwem to jest jeszcze "wielki znak zapytania".
      Może była dla nich niewygodna?
    • needmoney Jakoś nie mogę zdobyć się na współczucie ... 25.04.07, 12:14
      Jakoś nie mogę zdobyć się na współczucie gdy umiera członek gangu ...
      • p.s.j to prawda. Ja też nie płakałem po papieżu. n/txt 25.04.07, 12:52

• seth11 Działacze SLD wstrząśnięci śmiercią b. posłanki 25.04.07, 12:24
      Nie dziwię się. Jak tak dalej pójdzie i im zostanie albo palnąć sobie w łeb,
      albo pójść siedzieć.
      A trzeba było uczciwie robić interesy.
      Nie byłoby kłopotów.
      • woodbridge A co na to Maly Kretacz ? chyba jednak ulga ? 25.04.07, 12:30
        .
    • dziejski Re: Czerwone pijawki wolą śmierć niż sprawiedliwo 25.04.07, 12:27
      Lewar- w koncu pierwszy rozsadny komentarz. popieram. kaczory jakie sa takie sa.
      mozna ich lubic lub nie. ale ta sprawa nie ma z nimi nic wspolnego. tutaj
      wyraznie widac ze jak ABW sie za SLD wzielo to nagle wszyscy sie boja, szczekaja
      o prawach, a niektorzy sa tak przerazeni ze sa w stanie posunac sie do wlasnej
      smierci.
      • lobo13 IVRP górą 25.04.07, 15:12
        Wszyscy się boją i szczekają na temat praw, ponieważ wcześniej, czyli za czasów
        SLD prawa człowieka i domniemanie niewinności było normą. Teraz nie jest.

Ja osobiście założę się, że kobita wolała sobie w klatkę strzelić, niż żeby
        cała Polska widziała ją w kajdankach w TVPis. Odpowiedni dziennikarze na bank
        wiedzieli wcześniej że nius będzie. I nie pieprzta tutaj o strachu komunistów
        przed ich rozliczeniem oraz czy ta komunistka była słaba psychicznie. Tu chodzi
        o coś gorszego. Chodzi o to, że ludzie wolą sobie odbierać życie, niż być
        potraktowanym przez IVRP jak skazany przestępca bez prawa do uczciwego procesu.
        • bosman_plama Re: IVRP górą 25.04.07, 15:25
          Lobo13:
          "Chodzi o to, że ludzie wolą sobie odbierać życie, niż być
          > potraktowanym przez IVRP jak skazany przestępca bez prawa do uczciwego
          procesu."

Piszesz, jakby wieźli ją na rozstrzelanie. Służby państwowe mają prawo do
          zatrzymywania podejrzanych, tym bardziej, że już im paru aferzystów uciekło i
          teraz dyktują z zagranicy warunki, pod jakimi mogą, ewentualnie wracać. To i
          nic dziwnego, że zatrzymują teraz podejrzanych zamiast wysyłać im zawiadomienia
          o tym, że powinni uciekać.
          Nie wiem, czemu zastrzeliła się ta pani. Jeśli jednak była winna, to wstydzić
          się należało zacząć wcześniej, a nie na myśl o tym, że telewizja pokaże ją w
          kajdankach.
          • lobo13 Re: IVRP górą 25.04.07, 15:52
            No bo chcieli ją wywieść na rozstrzelanie. Tyle że społeczne. Wśród
            spektakularnych zatrzymań, może jedna osoba na dziesięć jest na prawdę winna.
            Tu nie chodzi o czyste, bądź nieczyste sumienie. Tutaj chodzi o niewyobrażalny
            przerost formy nad treścią, która powoduje u wielu stres nie do zniesienia.

Nie życzę Ci tego, ale ciekawe jaki cwany byś był, gdyby zwinęli cię tak jak
            tego lekarza transplantologa. Jak znam życie gość wziął tylko ileśtam łapówek,
            a zarzucają mu morderstwa. I teraz siedzi w areszcie. I posiedzi jeszcze ze 2
            lata zanim skończy się proces. Dadzą mu wyrok w zawiasach, a później wypuszczą
            ze zrytą psychą po wielokrotnych gwałtach, na przykład. I dlatego nie dziwi
            mnie, że co niektórzy wolą sobie życie odebrać.
            • weather2 Re: IVRP górą 25.04.07, 17:56
              Nawet za branie łapówek nie grozi kara śmierci. ABW tak dbała o aresztowaną, że
              nie dojechała do prokuratury. Może miała nie dojechać?
    • zojek2 Janik: Teatralne aresztowanie mogło być przyczy.. 25.04.07, 12:27
      nie ma czlowieka, nie ma problemu. stara zasada stalinowska wzorcowo
      przestrzegana w najchwalebniejszej IV RP.
      • woodbridge Re: Janik: Teatralne aresztowanie mogło być przyc 25.04.07, 12:42
        spoko Blida dopiero wierzholek gory lodowj przyjdzie czas na malego kretacza,
        buca, narcyza i innych towarzyszy.
    • taurussnake Janik: Teatralne aresztowanie mogło być przyczy.. 25.04.07, 12:53
      I niech tak kończą wszystkie komuchy!!! Howgh!
    • pies_na_lewizne Co ci lewacy majacza jak poparzeni? 25.04.07, 12:57
      Co ci lewacy majacza jak poparzeni?
      "Mozna bylo Blide wezwac do prokuratury", "mozna bylo ja aresztowac", itp, its.

O ile mi wiadomo ABW weszlo do jej mieszkania aby je przeszukac.
      To jest ocvzywiste ze taka wizyta ma tylko sens jesli jest niezapowiedziana, w
      przeciwnym wypadku podejrzany moglby usunac dowody przestepstwa.

Lewaccy politycy musza zrowo pod siebie robic, zeby takie glupoty wygadywac.
    • avvg Re: Janik: Teatralne aresztowanie mogło być przyc 25.04.07, 13:00
      ciekawe, dlaczego posłowie SLD nie byli wstrząśnięci zeznaniami byłych SBków, którzy urządzali ludziom
      słynne ścieżki zdrowia w lochach komisariatów, albo potrafili zniszczyć komuś życie jednym papierkiem.

jacy się koledzy wrażliwi zrobili, aż się wzruszylam
    • beatrix16 Re: Ten rzad ma krew na rekach! 25.04.07, 13:06
    • palestrina2005 Hitler też wolał samobójstwo niż sąd 25.04.07, 13:08
      Wielu ludzi w obliczu wymiaru sprawiedliwości tak robigdy boją się kary...
      • p.pirx Re: Hitler też wolał samobójstwo niż sąd 25.04.07, 13:16
        palestrina2005 napisał:

> Wielu ludzi w obliczu wymiaru sprawiedliwości tak robigdy boją się kary...

Wielu polskich bohaterow tez wybieralo samobojstwo niz wpasc w rece wroga.
        Wystarczy poczytac o ostatniej wojnie, o okupacji, o powstaniu warszawskim, o
        podziemiu niepodleglosciowym po 1945 r.
        Nie mozna uznawac za udowodnione win tylko dlatego, ze obwiniany sie zabil.
        • rrob Re: Hitler też wolał samobójstwo niż sąd 25.04.07, 14:00
          > Wielu polskich bohaterow tez wybieralo samobojstwo niz wpasc w rece wroga.
          > Wystarczy poczytac o ostatniej wojnie, o okupacji, o powstaniu warszawskim, o
          > podziemiu niepodleglosciowym po 1945 r.
          > Nie mozna uznawac za udowodnione win tylko dlatego, ze obwiniany sie zabil.

Strzeliłeś sobie w stopę stary.Tym argumentem potwierdziłeś tylko to, że Bilda
          miała coś na sumieniu :).Polscy bohaterowie świadomie łamali prawo narzucone
          przez okupantów z pełną świadomością konsekwencji. Wiedzieli, że mają coś na
          sumieniu i popełniali samobójstwa, jeśli sugerujesz, że podobnie było z Bildą to
          albo nie rozumiesz co piszesz, albo przyznajesz, że była winna (nie mając dowodów).
          Tak na marginesie - porównywanie tej pani do bohaterów Powstania Warszawskiego,
          czy podziemia niepodległościowego to zły pomysł.

• p.pirx Re: Hitler też wolał samobójstwo niż sąd 25.04.07, 14:13
            rrob napisał:
            > Strzeliłeś sobie w stopę stary.

Piszac to miałem taką świadomość:). Nie chodzilo mi jednak o aspekt
            legalistyczny, tzn. ze dana osoba ma zawsze cos na sumieniu, tylko o aspekt
            moralny, że w skrócie nie zawsze mozna taką osobe oceniać negatywnie.
            Ja nie wiem, czy B.Blida miala cos na sumieniu, uwazam tylko, ze samobójstwo w
            takich okolicznosciach nie jest dowodem winy.

> Tak na marginesie - porównywanie tej pani do bohaterów Powstania Warszawskiego,
            > czy podziemia niepodległościowego to zły pomysł.

Z pewnością tak jest, ale równie złym pomysłem jest porównanie jej do Hitlera -
            nie sądzisz?
    • toxicf Re: Janik: Teatralne aresztowanie mogło być przyc 25.04.07, 13:09
      Jeżeli CI ulży, to sobie rzygnij.
    • bronimir Może trzeba będzie rozliczać zbrodnie IV RP? 25.04.07, 13:10
      Tak jak Jaruzelskiego?
      • m15 koniecznie,wszak łapanie złodziei to straszna zbro 25.04.07, 14:28
        bronimir napisał:

> Tak jak Jaruzelskiego?
        dnia,a jeśli na dodatek byli czerwoni -to już ludobójstwo
    • paxon Re: Janik: Teatralne aresztowanie mogło być przyc 25.04.07, 13:13
      Janik kanalio - poczekaj, może do ciebie też przyjdą.
      Przy całej niechęci jaką czuję do PIS`u, Kaczyńskich i ich ciasnych umysłów,
      muszę przyznać, że cieszy mnie fakt dobrania się do gardeł złodziejom w białych
      rękawiczkach. Banda hipokrytów, będzie teraz szafować głodnymi kawałkami o
      zaszczuciu... Czy ktoś wierzy w to, że tragicznie zmarła była jedną czarną owcą
      w stadzie wrażliwych na biedę i nieuczciwość socjaldemokratów???

Jednocześnie żywię głęboką nadzieję, iż prokuratura dobierze się kiedyś do,
      wszystkich "dworców we Włoszczowej", nepotyzmu i złodziejstwa obecnej ekipy.
    • janonet4 Politycy -sami sie Zastrzelcie sie sami !!!!!! 25.04.07, 13:15
      hummer napisał:

> Rzygać mi się chce jak patrzę na IV RP.

to jestDOPIERO pocztek czystek ,teraz niech sobie kupia GNATY polityczy
      nietylko z SLD ,ale z P.O- lepiej zawczasu,bo potem bedzie za pozn\o beda
      siedziec w pierdlu ,lepiej POLITYCY SAMI SIE ZASTRZELCIE ZA WASZE PRZEKRĘTY ,I
      AFERY OD LEWA DO PRAWA ,bedzie spokoj PO PARMECIE na nic WECEJ NIE ZASŁUGUJECIE
    • piekny_romanek no pieknie, umoczona towarzyszka sie odstrzelila 25.04.07, 13:15
      a teraz obwinia sie ABW i kaczorow MEGA ROTFL Nie cierpie pisdziochow, ale to
      ze rozliczaja czerwonych aferzystow jest bardzo na plus. Gdyby lapy nie byly
      takie lepkie to by nie bylo powodow do tego zeby sie odstrzelic.
    • wesoly_siewca_pesymizmu Re: Janik: Teatralne aresztowanie mogło być przyc 25.04.07, 13:29
      Tych z SLD kompletnie już pokręciło. Co mnie obchodzi, że to była ich
      towarzyszka. DO normalnego człowieka policja wpada o 6:00 i nie ma przebacz,
      czyżby politycy SLD mieli mieć inne prawa???
    • jasiecki Re: I kto jeszcze? 25.04.07, 13:42
      wos9 napisała:

> Cała lewica ma się wystrzelać? Lub zostać wystrzelana? Biedne, małe
      > ludziki mieniące się prawicą! W dodatku katolicką! Żałosne... Pełne gęby
      > frazesów o naprawie i oczyszczaniu państwa, a tu przeważa żądza krwi.

No właśnie: ludziki mieniące się prawicą i w dodatku katolicką: przecież wy
      żądacie ochrony życia ludzkiego od poczęcia aż do NATURALNEJ śmierci!!! Skąd
      więc te propozycje by inni ludzie z SLD poszli w ślady B. Blidy i się
      wystrzelali??? Faryzeusze waszymi idolami!!!!
    • nie_slon samobojstwo???? 25.04.07, 13:51
      nie wierze im, "komuchy tez tak gadaly, maja krew na rekach, co by teraz nie
      wygadywali, ochroniarze zycia p.....
      • fiszek2 Re: samobojstwo???? 25.04.07, 13:55
        jeśli Irek Sekuła zastzrelił sie 3 strzałami...pamiętasz?
        jesteś potwornym ignorantem żeby myśliec że to zabójstwo
        • nie_slon Re: samobojstwo???? 25.04.07, 13:57
          fiszek2 napisał:

> jeśli Irek Sekuła zastzrelił sie 3 strzałami...pamiętasz?
          > jesteś potwornym ignorantem żeby myśliec że to zabójstwo

a ty naiwniakiem...
    • lichttrager Teatralne aresztowanie? 25.04.07, 14:03
      Chociaż uważam, że słuszną metodą jest rozliczenie przestępstw gospodarczych, to jednak metody stosowane przez PISowskich ministrów są dosyć obrzydliwe. Myślę tak ponieważ wszystko wskazuje, że terminy spektakularnych aresztowań pokrywają się w zaskakujący sposób z kryzysami w PIS. A im bardziej kryzysowo tym bardziej spektakularnie. Ale teraz to zdaje się ktoś przegiął. Nie zaraz żeby było mi żal dawnych działaczy SLD (bo teraz widać już, że SLD miało charakter organizacji mafijnej), ale dopuszczanie do samobójstw przy aresztowaniach to skandal.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka