jerzy30 10.05.07, 12:11 kaczofaszyzm mial zrobic hit do tivi - nie wyszlo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tw_wielgus Śmierć Blidy: nagranie miało trafić do telewizji 10.05.07, 12:14 Ta Blida popsuła Ziobrze show. Jak mogła a już wszystko było zapięta na ostatni guzik. Już konmetyczka w telewizji pudrowała Ziobrze ten pedalski nosek. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Większośc wyborców uważa że Blida była umoczona 10.05.07, 12:20 w afery... notowania PiS ostatnio wzrosły... Co popsuła Blida ?????? Samobójstwem przyznała się do winy... Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 [...] 10.05.07, 12:21 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
poker1 Nie ma nagrania bo to była ukryta kamera... 10.05.07, 12:32 a Blida się dała wkręcić... Odpowiedz Link Zgłoś
spasiony_gering_z_sld P_i_o_t_r_o_w_s_k_i__To_Ten_Od__K s._Popiełuszki_?? 10.05.07, 21:36 ...dowiedziała się dzisiaj reporterka Radia Tok Fm w Łodzi, .... że nagranie z tej akcji miało trafić do telewizji.... ....................... ta reporterka Radia Tok Fm w Łodzi może trafić do pierdla na 5 lat za pomawianie TVP ! TVP już zapowiedziała zaskarżenie do sądu o zniesławienie Wszystkich Rozpowszechniających :) tę obelgę :) Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Szkoda, że nie nagrali strzału.... 10.05.07, 12:55 Coś pomyliłeś epoki.Cofnij się do rewolucji fransuskiej bo wtedy chyba publicznie ostatni raz w Europie wykonywano wyroki śmierci.A najlepiej do średniwiecza kiedy to było robione ku uciesze prymitywnej gawiedzi w której i ty mimo upływu lat pozostałeś.Dewiant!!! Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Szkoda, że nie nagrali strzału.... 10.05.07, 17:42 Nie tylko on pozostaje w średniowieczy, cały rząd próbuje nas do niego cofnąć, a na życie zasługiwać jedynie będą jego piewcy a reszta bez wyroków pod murek i po sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
wilhelm4 Re: Szkoda, że nie nagrali strzału.... 10.05.07, 14:29 > Szkoda, że nie nagrali strzału... A skad wiesz ? Nie bylbym taki pewny. Ten (nie)"rzad", to same sku..syny. Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Re: Szkoda, że nie nagrali strzału.... 10.05.07, 14:48 Nie przypminam sobie żebyś był w tym rządzie....więc określenie raczej nie jest trafione :) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Paparazzi z ABW - Nagrali, ale skasowali 10.05.07, 17:09 wilhelm4 napisał: > > Szkoda, że nie nagrali strzału... > > A skad wiesz ? > Nie bylbym taki pewny. > Ten (nie)"rzad", to same sku..syny. ******************************************* Trafne określenie. Skoro ABW pojechało do Blidy głównie po to, by ożenić w telewizorni kolejną sensacyjkę, to czy to jest prowadzenie śledztwa, czy jakiś koszmarny kabaret? Odpowiedz Link Zgłoś
el_dvpa chyba wyborców PiS i przystawek??? 10.05.07, 12:31 co tylko dowodzi indolencji umysłowej tychże Nie wiem gdzie wzrosły, zwykły błąd statystyczny. Sąd przyznał że nie wiedział nawet, czy postawić ją jako ostarżoną czy świadka. Do tej pory stawiała się na rozprawy bez problemu. więc po co ta szopka? Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: chyba wyborców PiS i przystawek??? 10.05.07, 12:47 el_dvpa napisał: > co tylko dowodzi indolencji umysłowej tychże A niby dlaczego ? Nikt nie podważa faktu istnienia mafii weglowej(nawet SLD) Działalność mafii weglowej jest działalnościa na szkodę Polaka-szaraka (podatnika np) Obecny rzad usiluje ukrócic działalnośc tejże mafii ( niezbyt dobrymi metodami i z róznym skutkiem , to prawda ; ale usiłuje- poprzednie "olewały" lub "pomagały") Polak -szarak popiera rzad , który cos tam robi aby przestano tegoż Polaka- szaraka okradać A to sie przeklada na notowania, które rosną Gdzie popełniłem błąd logiczny? W którym momencie wykazałem się "indolencja umysłową"? Odpowiedz Link Zgłoś
lesew Re: chyba wyborców PiS i przystawek??? 10.05.07, 17:37 remik.bz napisał: > Obecny rzad usiluje ukrócic działalnośc tejże mafii ( niezbyt dobrymi metodami > i z róznym skutkiem , to prawda ; ale usiłuje- poprzednie "olewały" > lub "pomagały")< -Skąd wiesz, że dopiero ten rząd cos robi, a poprzednie pomagały? - Koordynowałeś jakieś działania w tej sprawie, że masz taką wiedzę! Po której stronie? A może po prostu bierzesz szum medialny za działanie? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 No właśnie odstawiła szopkę aby uniknąc przesłucha 10.05.07, 12:55 No właśnie odstawiła szopkę aby uniknąc przesłuchania. Chciała się ranić nie przewidziała że się zabije, że ta broń ma tak dużą moc... to wszystko... To dobrze że wreszcie przyszła kryska na aferzystów z SLD i innej maści złodziei... Odpowiedz Link Zgłoś
knockout Re: No właśnie odstawiła szopkę aby uniknąc przes 10.05.07, 13:34 witam, > No właśnie odstawiła szopkę aby uniknąc przesłuchania. Chciała się ranić nie > przewidziała że się zabije, że ta broń ma tak dużą moc... to wszystko... i to jest wlasnie typowo pisiarskie podejscie do rzeczywistosci, oczywiscie wiesz wszystko lepiej i jestes wszystkowiedzacy. chciala sie ranic a nie wyszlo.. obrzydliwa wypowiedz. wykazujesz zerowy szacunek dla kogos, kto nie zyje. co na takie podejscie mowi wiara, ktora zepewne wyznajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: No właśnie odstawiła szopkę aby uniknąc przes 10.05.07, 13:41 Rozumiem że nie można krytykować kogoś kto nie żyje nawet gdy mam 99% pewności że był przestępcą.... no bo nie wypada źle mówi Czy to samo powiesz o Hitlerze i Stalinie ??? Rozumiem że o n ich tez źle nie można pisać no bo przecież już nie żyją... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek45-1 Re: No właśnie odstawiła szopkę aby uniknąc przes 10.05.07, 13:51 niech mi kto powie skąd sie tacy idioci jak palestrina biorą??? Bo tak na oko taki głupi to normalny człowiek byc nie może. Odpowiedz Link Zgłoś
lesew Re: No właśnie odstawiła szopkę aby uniknąc przes 10.05.07, 17:40 Może im dobrze płacą za rżnięcie głupa? Odpowiedz Link Zgłoś
viscon Re: No właśnie odstawiła szopkę aby uniknąc przes 10.05.07, 13:53 palestrina2005 napisał: > Rozumiem że nie można krytykować kogoś kto nie żyje nawet gdy mam 99% pewności > że był przestępcą.... no bo nie wypada źle mówi > > Czy to samo powiesz o Hitlerze i Stalinie ??? Rozumiem że o n ich tez źle nie > można pisać no bo przecież już nie żyją... czy ty już kompletnie zmysły postradałeś, czy brakuje ci po prostu zwykłej przyzwoitości? porównujesz Blidę do Stalina i Hitlera? dlatego, że była zaledwie podejrzana o jakieś machlojki? i to na podstawie rzekomych zeznań niejakiej Alexis, która wszystkiemu publicznie zaprzeczyła. człowieku, Stalin i Hitler mieli na sumieniu życie setek tysiecy niewinnych ludzi. czy jesteś na tyle ograniczony, żeby ci tłumaczyć różnicę? czy może jesteś zwykłą kanalią, która różnicy nie chce widzieć? powiedziałbyś publicznie, nie chowając się za nickiem, to co tu wypisujesz? wątpię... Odpowiedz Link Zgłoś
dekaczyzacja Re: No właśnie odstawiła szopkę aby uniknąc przes 10.05.07, 13:53 palestrina2005 napisał: >Rozumiem że nie można krytykować kogoś kto nie żyje nawet gdy mam 99% pewności >że był przestępcą.... Na 99% jestem pewien, że jest winny skazany prawomocnym wyrokiem sądu w demokratycznym kraju. Na 80% jestem przekonany o winie kogoś kto został skazany w sądzie I instancji. Na 50% jestem przekonany o winie osoby, co do której prokuratura wniosła akt oskarżenia do sądu. Na 30% jestem przekonany o winie osoby, której prokurator postawił zarzuty. O winie osoby, do której na polityczne zamówienie wpada policja polityczna, żeby dopiero zabrać ją na przesłuchanie jestem przekonany na 10 %. A w IV RP, słysząc o przygotowywanym spektaklu telewizyjnym, w winę pani Blidy nie wierzę nawet w 1%. U palestriny gradacja przekonań jest odwrotna. Jest pewny w 99%. Po tym poznacie kretynów. Przy tym nie żałuje śmierci człowieka. Nawet jeżeli sprawdziłby mu się ten 1% i okazałoby się, że jest nie winna. Faszyzm i debilizm puka do naszych drzwi. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: No właśnie odstawiła szopkę aby uniknąc przes 10.05.07, 13:58 99% pewności nie wynika z zarzutów prokuratury... 99% pewności wynika z tego, że Blida sama na siebie wydala wyrok. Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: No właśnie odstawiła szopkę aby uniknąc przes 10.05.07, 15:14 Masz naje#bane goownem we łbie,człowieku... Tylko tyle ci powiem, po tym co tu przeczytałem. A pozostali dyskutanci zamiast przekonywać debila do tego,że białe jest białe,a czarne jest czarne, powinni mu raczej służyć adresami najlepszych klinik psychiatrycznych w kraju i za granicą. Dyksusja z Idiotą jest bezpłodna. Odpowiedz Link Zgłoś
saniba Re: No właśnie odstawiła szopkę aby uniknąc przes 10.05.07, 13:36 Ty to powinieneś leczyć sie na nogi, na głowę zdecydowanie za późno. A tym tekstem udowadniasz, że zatrzymałeś się na etapie neandertalczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
miro1973 Re: No właśnie odstawiła szopkę aby uniknąc przes 10.05.07, 13:58 palestrina2005 napisał: > No właśnie odstawiła szopkę aby uniknąc przesłuchania. Chciała się ranić nie > przewidziała że się zabije, że ta broń ma tak dużą moc... to wszystko... Dziecko, to co przystawila sobie do piersi to nie pistolet na wode tylko Astra - a ta strzela zdeydowanie mocniej niz np. pistolecik na kapiszony. Nie mozne NIE BRAC pod uwage zejscia smiertelnego - tak samo jak skaczac do pustego basenu nie mozna liczyc na litosc Boga. Nie walila do siebie slepakami - zreszta slepaki tez cie zabija, ale pewnie nie wiesz o co myka, wojsko wykolegowales prawicowo, huh? > > To dobrze że wreszcie przyszła kryska na aferzystów z SLD i innej maści > złodziei... czekam na podobne akty desperacji ze strony czlonkow obecnej ekipy...i sie nie doczekam... Odpowiedz Link Zgłoś
jasiecki Re: chyba wyborców PiS i przystawek??? 10.05.07, 13:24 el_dvpa napisał: >Sąd przyznał że nie wiedział nawet, czy postawić ją jako ostarżoną czy >świadka. Do tej pory stawiała się na rozprawy bez problemu. więc po co ta szopka? Po co szopka? Propaganda medialna!!! Nie chodzi przecież ani o Prawo ani o Sprawiedliwość, tylko o pogrążenie SLD w sondażach i poprawienie swoich. Propaganda i Sk....ństwo! Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Bolszewizm kwitnie przy pomocy PiS. 10.05.07, 16:33 Kaczyńscy jak bolszewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Większośc wyborców uważa że Blida była umoczo 10.05.07, 12:42 1. To teraz o winie decyduje "wiekszość wyborców"? Demokracja już tak daleko się u nas "posunęła" (od posuwania)? Na jakiej podstawie wyborca może oceniać "umoczenie" kogoś, kogo zna z telewizji? 2. Nie widziałem jeszcze sondażu w którym PiS przekroczył 50% - skąd więc ta "większość"? Tyle pytań, a odpowiedź zawsze jedna: Ave Jarek. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 PiS tak jak PO ma 29%, Ziobro - 63% zaufania... 10.05.07, 12:58 PiS + SO + LPR + część PO popierających polityke Ziobro = więcej niż 50%... Zaufanie do Ziobro - 63% - też wiecej niż 50%..... To by było na tyle.... Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: PiS tak jak PO ma 29%, Ziobro - 63% zaufania. 10.05.07, 13:00 palestrina2005 napisał: > PiS + SO + LPR + część PO popierających polityke Ziobro = więcej niż 50%... > > Zaufanie do Ziobro - 63% - też wiecej niż 50%..... > > To by było na tyle.... Zapomniałeś dodać tych co nie głosują i nie maja zdania w sondażach - napewno też całym sercem popierają kogo tam uważasz. Coraz niżej, coraz niżej. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz nie znasz , nie akceptujesz reguł demokracji ? 10.05.07, 13:07 metall napisał: Zapomniałeś dodać tych co nie głosują i nie maja zdania w sondażach - napewno > też całym sercem popierają kogo tam uważasz. Oni popieraja to samo co "wiekszość". Takie sa reguły demokracji. Kto nie głosuje ten też głosuje- z definicji akceptuje wolę wiekszości głosujacej. Mówiąc wprost część niegłosujacych i "nielubiacych Kaczorów " , tak naprawdę dała PiS-owi władzę. Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: PiS tak jak PO ma 29%, Ziobro - 63% zaufania. 10.05.07, 15:17 Mam 99 % pewność,że osoby badane w tych sondażach to tzw.martwe dusze albo psychole od Rydzyka. Więc to co cytujesz wsadź sobie w 4 litery, oszołomie. Odpowiedz Link Zgłoś
peryklejtos Re: Większośc wyborców uważa że Blida była umoczo 10.05.07, 14:08 palestrina2005 napisał: > Co popsuła Blida ?????? Samobójstwem przyznała się do winy... Popsuła planowany przez PiS show. Trzeba być głupkiem lub opłacanym forumowym komentatorem, żeby tego nie rozumieć. Albo jednym i drugim, jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
chwdpis51 A skąd ty plastelina to wiesz ?? 10.05.07, 14:18 Ziobro mial zepsuty szoł to pewniak, że ś+p pani Barbara Blida była winna to już nie. O winie nie możesz decydować ty ani wyborcy tylko niezawisły sąd na podstawie dowodów. A sądu nie było, więc twoje oskarżenie jest pozbawione sensu. Takie rzucanie błotem. Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj Re: Większośc wyborców uważa że Blida była umoczo 10.05.07, 16:17 a no właśnie... tylko ,że nie wiadomo czy rzeczywiście większość bo media typu GW cały czas rysują czarny obraz Kaczolandu. jak słucham w "loży"tvn24 (rany boskie kto by wymyślił bardziej nadmuchaną i kretyńską nazwę jak nie dziennikarze) tego z bródką jak "koziołek matołek" (człowieku zgól to bo ludzie się z ciebie nabijają ,np. ostatnio słyszałem że michnik za tą bródkę ciągnie a ty wołasz dzyń-dzyń (to podobno takie masońskie) ,zrozum ,że jak się pchasz na ekran to wyglądaj jak człowiek bo jak ja takie coś chcę oglądać to idę na jakieś juwenalia) to mi się nie dobrze robi. a ja się jeszcze raz pytam A kto tej babie kazał kraść? I co ,nad zwykłym złodziejem mamy się teraz użalać? nawet poseł SLD przyzanał ,że wszędzie tylko o tej swojej znajomej trąbiła. A w tym kraju porządni ludzie charują jak woły i przez tych złodziei liberałów gó.. z tego mają. Ale Michnik szarych obywateli ma w dupie. Żaden taki do pałacu go nie zaprosi... pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ayeka Wiekszość wyborców wierzy, że to był show PiS'u 11.05.07, 11:53 który miał pokazać w TV skuteczność działań antykorupcyjnych. Po klesce kretyńskiego oskarżenia o morderstwo lekarza porażkę trzeba było przyćmić jescze wiekszym błyskiem fleszy. A tu pojawiają się dwie możliwości: 1) Wiedziała za dużo o powiązaniach nie tylko lewej strony z łąpówkarstwem więc na wszelki wypadek ją uciszono zwalając winę na samobójstwo. 2) Popełniła samobójstwo bo chciała uniknąć poniżającego spektaklu a la Ziobro. Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiha Re: Śmierć Blidy: nagranie miało trafić do telewi 10.05.07, 12:54 Wstrętna baba, tak popsuć Ziobrze pokazówę z kolejnego sukcesu. Coż to byłby za widok, skuta kobieta wyprowadzana przez dzielnych funkcjonarouszy i dumny minister mówiący "ta pani już od nikogo nie weźmie" :( Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Śmierć Blidy: nagranie miało trafić do telewizji 10.05.07, 12:14 Brawo! Jakos nie jestem zdziwiona. A jeszcze pare dni temu jakis wyznawca PiS zarzucal mi tu na forum, ze snuje niedorzeczne domysly, kiedy pisalam, ze mial byc show dla TV, ale zatrzymywana wszystko zepsula. Jak ja nie cierpie miec racji... Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Blida chcaiła się tylko ranić aby wzbudzić litość 10.05.07, 12:22 To nie była typowa broń. Podejrzewam, że tak to sobie wykombinowała... wezwała adwokata, wzięła broń, strzeliła tak aby się ranić aby wzbudzić litość opinii publicznej i uniknąć więzienia... nie przewidziała mocy broni... Moze miała więcej na sumieniu niż myśl ABW... W relacja z zatrzymań niec złego nie widzę.... W demokratycznych USA sa takie programy jak "Gliny"... tam pokazują na żywo takie sceny... Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Blida chcaiła się tylko ranić aby wzbudzić li 10.05.07, 12:51 Ja to podsumuje tak: niezly z ciebie oszczerca i zwykly sku..el. Kobieta nie zyje, a ty dalej ja opluwasz zgodnie ze swoimi chorymi konfabulacjami. A fakty jakie sa, kazdy widzi: rezim rzadzacy dzis w Polsce chcial miec kolejna pokazowke do telewizji, Ziobro - kolejny kawalek autopromocji w mediach... Ale nie wyszlo. ABW sfuszerowala sprawe. A ludzie mali i podli, jak palestrina, moga sobie bezkarnie pisac "moze miala na sumieniu wiecej...", "tak to sobie wykombinowala...". Ale mamy fantastyczny kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Skoro była niewinna dlaczego do siebie strzelała 10.05.07, 12:59 Kazdy logicznie myślący człowiek odpowie - na 99% dlatego że Blida była winna, na 1% dlatego że była neurotyczką... Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Dlaczego palestrina wypisuje takie rzeczy? 10.05.07, 13:04 Kazdy logcznie myslacy czlowiek odpowie - na 99% cos z tego ma. Na 1% - jest zwykla, bezinteresowna szuja. Ja obstawiam szuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Brzydki kaczyzm 10.05.07, 16:37 Kaczyńscy, co wy z Polską robicie.? Jesteście chorzy.? Odpowiedz Link Zgłoś
lesew Re: Dlaczego palestrina wypisuje takie rzeczy? 10.05.07, 17:57 funia81 napisała: > Kazdy logcznie myslacy czlowiek odpowie - na 99% cos z tego ma. Na 1% - jest > zwykla, bezinteresowna szuja. Ja obstawiam szuje.< -Funiu, skąd aż taka wiara w człowieka? palestrina na swoją opinie pracuje nie od dzisiaj: naprawdę trudno mieć co do niego jakiekolwiek złudzenia. Ja obstawiam, że jedno i drugie(razem 100%). Odpowiedz Link Zgłoś
yacyac Re: Skoro była niewinna dlaczego do siebie strzel 10.05.07, 13:24 Każdy logicznie myślący człowiek wyrzyga się na widok twoich przemyśleń... zwykła gnida i hiena z ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
rumpa Re: Blida chcaiła się tylko ranić aby wzbudzić li 10.05.07, 12:59 Nie lubię Cie Palestrina a jeszcz bardziej KaczorOw i tej całej komicznej rewolucji moralnej, ale też mi to przyszło do głowy - właśnie ze względu na tę specyficzną broń... Natomiast czy była winna czy nie winna, to sprawa sądu... A sposób zatrzymania - dno i popisówa . I wiesz to takie bolszewickie- zatrzymanie,ukaranie publiczne - rozmyślałeś-aś nad przeprowadzką do Chin ? Czy może tęsknisz za samokrytyką ? Lubisz jak ktoś zostaje upokorzony ? I nie pocieszaj się że to dlatego że to byli ci źli - albo to się lubi albo nie.I zawsze świadczy to o osobie która znajduje upodobanie w takich widowiskach - dość plebejskich poza wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Blida chcaiła się tylko ranić aby wzbudzić li 10.05.07, 13:02 Każdy logicznie myślący człowiek powie - gdyby była niewinna nie sytrzeliłaby do siebie... Teraz sąd już nic nie musi rozstrzygac bo Blida się zabiła... więc nie ma sensu jej sądzić... trzba skoncentrować się na innych aferzystach z III RP... Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Blida chcaiła się tylko ranić aby wzbudzić li 10.05.07, 13:37 palestrina2005 napisał: > Każdy logicznie myślący człowiek powie - gdyby była niewinna nie sytrzeliłaby > do siebie... > > Teraz sąd już nic nie musi rozstrzygac bo Blida się zabiła... więc nie ma sensu > > jej sądzić... trzba skoncentrować się na innych aferzystach z III RP... --- Bp Petz jakoś się nie zastrzelił,Wielgus też nie.Widocznie byli bez winy,albo honoru. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Blida chcaiła się tylko ranić aby wzbudzić li 10.05.07, 13:13 wazelina, wszyscy wiedza, ze jestes tu w pracy i piszesz na akord.. ale staraj sie belkotac z chocby odrobina sensu, bo pier..lisz tak, ze az przykro czytac. co to znaczy "nietypowa bron"? bardzo typowa, tyle ze pociski pomyslane do obezwladniania raczej niz do zabijania, z postrzelenia intruza w ogrodzie latwiej sie chyba potem wytlumaczyc niz z zastrzelenia, nie? i moze nie powoluj sie na USA, bo sie PiSiorku zdziwisz ile tam jest roznych rzeczy, na ktore ujadasz tu od rana do wieczora. Odpowiedz Link Zgłoś
lesew Re: Blida chcaiła się tylko ranić aby wzbudzić li 10.05.07, 17:52 palestrina2005 napisał: > To nie była typowa broń. Podejrzewam, że tak to sobie wykombinowała... -zdecyduj się: jesteś pewien w 99% czy tylko się domyślasz? Za taki brak zdecydowania i wiary możesz stracić fuchę! Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Bo taki beznadziejny jest PiS.!!! 10.05.07, 16:34 To Kaczyńscy niszczą Polskę.!! Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 I dobrze. Trzeba pokazywać aresztowania aferzystów 10.05.07, 12:18 z SLD.... Dzięki temu zwiększy się poziom uczciwości w Polsce. Niech ludzie widzą że przestępstwo nie popłaca . Popieram... Odpowiedz Link Zgłoś
ulti_x Re: I dobrze. Trzeba pokazywać aresztowania aferz 10.05.07, 12:55 Ale sie świrze zaślinił, Za 10 lat wszyscy będą Blide wspominać jako ofiarę systemu tak jak Pyjasa czy Popiełuszkę :) A gnomy doczekają sie wzmianki godnej Gomółki :) Wyobraź to sobie głąbie. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Niezły żart.... 10.05.07, 13:04 Osoba kóra najprawdopodobniej brała łapówki i zastrzliła się ze strachu przed sprawiedliwym wyrokiem - bohaterką.... podoba mi się Twój dowcip... Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Niezły żart.... 10.05.07, 14:39 poki co, wazelina, to nie wiemy a) czy _sama_ sie zastrzelila b) dlaczego wiec badz laskaw zamknac paszcze, bo ci much nawpada. zeby nie powiedziec wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Niezły żart.... 10.05.07, 15:07 W to że się sama zastrzeliła nikt już chyba nie wątpi... czy jest ktoś oskarżony o morderstwo... czy prokuratura wszczeła postępowanie o morderstwo - nie... więc jest to samobójstwo. To wiemy. 2. dlaczego ???? jest kilka możliwości: a. bała się więzienia i się zabiła b. chciała się tylko postrzelić ale się przeliczyła w swoich kalkulacjach. c. była neurotyczką (to mało prawdopodobne) d. ktoś z SLD powiedział "jak się nie zabijesz, zabijemy Twoją rodzinę, nie wsypiesz nas" (też mało prawdopodobne ale możliwe)... Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Niezły żart.... 10.05.07, 16:34 nie, nie wiemy, wazelinka. aha i zapomniales o "nie chciala byc elementem nieustannej kampanii wyborczej, prowadzonej przez Ziobre". Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Niezły żart.... 10.05.07, 16:53 O to ostatnie bym jej nie podejrzewał... zabiła się żeby zrobić na złość ???? masz bujną wyobraźnię.... Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: I dobrze. Trzeba pokazywać aresztowania aferz 10.05.07, 12:58 Z czasem spada poziom Twoich prowokacji. Te tutaj są już niesmaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: I dobrze. Trzeba pokazywać aresztowania aferz 10.05.07, 13:02 Poczekam jak będą wyprowadzać Kaczyńskich. To się rypnie, poczytaj "O dwu takich co zajumali księżyc", na końcu będzie wielkie BUM Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: I dobrze. Trzeba pokazywać aresztowania aferz 10.05.07, 15:22 Jedź na Śląsk, ty durna pało, i powiedz tym ludziom w twarz, te wszystkie mundrości o śmierci Blidy, które wypisujesz na tym forum. Dla tamtejszych ludzi Blida była KIMŚ. Gdybyś choć jedno zdanie wypowiedział,że była winna i była wariatką nakarmiliby psy twoimi klejnotami, pacanie pis-dowski. Znalazł się cwaniaczyna, internetowy bohater, twoja mać... buhahahaahahahaa Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: I dobrze. Trzeba pokazywać aresztowania aferz 10.05.07, 15:43 To tylko świadczy o ludziach ze Śląska - nie umieją dyskutować, autorytetami są dla nich tylko Ci co zabierają podatnikom i dają górnikom... a pozostalych co myślą inaczej pobić, zniszczyć samochód, obrzucić butelkami. Mieliśmy w Warszawie "demonstrację" górników - chamstwo i to wszystko... powinni ich wsadzić za demolowanie mienia... Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: I dobrze. Trzeba pokazywać aresztowania aferz 10.05.07, 16:36 wazelina, z toba sie nie da dyskutowac na poziomie. zamknij, burasie, paszcze, a najlepiej to spieprzaj, dziadu. i g.. mnie obchodzi twoja dziejowa misja gloszenia chwaly kaczyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: I dobrze. Trzeba pokazywać aresztowania aferz 10.05.07, 16:56 Teraz w IV RP mamy w Polsce wolność słowa - jeź sobie do Korei jak chcesz cenzurować... Odpowiedz Link Zgłoś
lesew Re: I dobrze. Trzeba pokazywać aresztowania aferz 10.05.07, 18:25 palestrina2005 napisał: > Teraz w IV RP mamy w Polsce wolność słowa - jeź sobie do Korei jak chcesz > cenzurować...< -Tak, mamy wolność słowa, ale miewamy też odpowiedzialność za słowa, więc radzę uważać, bo możesz doczekać się pozwu, a twoja argumentacja może nie znaleźć uznania sądu. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Kolejny show prokuratury? 10.05.07, 12:21 > Jak nieoficjalnie dowiedziała się dzisiaj reporterka Radia Tok Fm w Łodzi, > funkcjonariusze ABW, którzy mieli zatrzymać Barbarę Blidę, zeznali w prokuraturze, że nagranie z tej akcji miało trafić do TVP1. Dzień wcześniej ta sama stacja wyemitowała audycję o mafii węglowej na Śląsku. Jeżeli jest to prawdą to demokracja jednojajowa przechodzi samą siebie. ------------ Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 To Blida chciał zrobić show i się ranić... 10.05.07, 12:25 aby uniknąć odsiadki za aferę.... Najprawdopodobnie j tak właśnie było.... Ale nie przewidzaiła duzej mocy broni... i się zabiła.... Odpowiedz Link Zgłoś
herrdocent palestrina: to co piszesz to zenada 10.05.07, 12:31 kobieta nie żyje wiec daruj sobie. Poczekaj do wyroku. Mam wrażenie ze twoi idole w tej sprawie dali ciała i coś jest na rzeczy szczególnie ze wsio w przeddzień pierwszego terminu wyboru marszałka. Poczekajmy wiec na wyniki sledztwa i ewentualny wyrok sadu. Odpowiedz Link Zgłoś
maniek_ok Re: palestrina: to co piszesz to zenada 10.05.07, 12:44 herrdocent napisał: > kobieta nie żyje wiec daruj sobie. Poczekaj do wyroku. Mam wrażenie ze twoi > idole w tej sprawie dali ciała i coś jest na rzeczy szczególnie ze wsio w > przeddzień pierwszego terminu wyboru marszałka. Poczekajmy wiec na wyniki > sledztwa i ewentualny wyrok sadu. Tylko widzisz - nie bedzie juz zadnego sledztwa i zadnego wyroku. Ale tego pewnie nie rozumiesz. I pani B. jest niewinna,i mozna sobie snuc jakies takie bzdety jak Twoje - ABW nie wchodzi do czyjegos domu bez podejrzen i to powaznych. Ale teraz juz sie niczego nie dowiemy, to akurat jest jasne. Natomiast laczenie tego z polityka i sejmem - paranoja czlowieku! Odpowiedz Link Zgłoś
herrdocent Re: palestrina: to co piszesz to zenada 10.05.07, 12:54 Panie Maniek sprostuje tylko ze chodziło mi o dochodzenie odnośnie akcji ABW a nie w sprawie mafii paliwowej. Nie jestem prawnikiem wiec możliwe ze ponazywałem wszystko nie tak jak trzeba. Zastanawia mnie że widowiskowe aresztowania nie pierwszy raz mają miejsce podczas kolejnych zawirowań na scenie politycznej. Oczywiście to moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
util Państwo mamy popsute tra-gicz-nie. 10.05.07, 12:25 Niezależna prokuratura, niezależne ABW, niezależne CBA, niezależna, wolna od nacisków telewizja publiczna - hasła kaczystów pozostały hasłami, a rzeczywistość woła o pomste do nieba. Takie szopki funduje nam Ziobro, Kamiński, Wasserman i polityk na fotelu prezesa tvp - Urbański. Obrzydliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
adamalbonie Za SLD nie było żadnych afer 10.05.07, 12:33 Super uczciwy prezio, nieskazitelni po kolei wszyscy premierzy i ministrowie. A tu przychodzi PiS i wszystko rozwala. A taka sielanka była... tylko skąd informacje, że w Polskim parlamencie można było kupić ustawę za 3 później 10 a nawet 17 milionów USD? Odpowiedz Link Zgłoś
util pozostają w konwencji: za PiS naprawiano państwo 10.05.07, 12:42 adamalbonie napisał: > Super uczciwy prezio, nieskazitelni po kolei wszyscy premierzy i ministrowie. > A tu przychodzi PiS i wszystko rozwala. A taka sielanka była... Nie było sielanki, nigdy tak nie twierdziłem. Ale to PiS szedł po władze z hasłami odnowy moralnej i naprawy państwa - gdzie niby widzisz realizacje tych postulatów? PiS zawłaszczyło sobie państwowe instytucje w sensie politycznym i udaje, że to dla dobra obywateli. Pociągają cię takie bajki? Bo ja niegodziwców na publicznych stanowiskach, którzy kreują się na mesjaszy i dysponentów jedynej prawdy szczerze nienawidzę. Odpowiedz Link Zgłoś
gadery Re: Za SLD nie było żadnych afer 10.05.07, 12:47 Insynuujesz, że teraz podanie takiej informacji w TVP już by nie przeszło? Odpowiedz Link Zgłoś
maniek_ok Re: Kolejny show prokuratury? 10.05.07, 12:41 uu1 napisała: > Jeżeli jest to prawdą to demokracja jednojajowa przechodzi samą siebie. Rozumiem ze pani Blida powinna wg Ciebie zostac posmiertelnie odznaczona, a najlepiej to w ogole tych wszystkich bohaterow prokuraty nalezy wypuscic bo to wspaniali ludzie? Bo mi zwykle na widok takich show robi sie niedobrze, i nie mam z tym zadnych problemow natury kaczkowej. Ciesze sie ze kilku kroli zycia, ktorzy dorabiaja sie tak naprawde na calym spoleczenstwie, a juz pani Blida i cale to gornicze towarzystwo to juz konkretnie jedzie na budzecie panstwa, maja sobie zyc nietykalni. Brakuje jeszcze tylko informacji o tym ze Blida umierala z okrzykiem "jestem niewinna" albo "za wolna Polske" - to juz pewnie wprawilo by Cie w totalna ekstaze nienawisci przeciw "jednojajowym"... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Kolejny show prokuratury? 10.05.07, 13:07 maniek_ok napisał: > Rozumiem ze pani Blida powinna wg Ciebie zostac posmiertelnie odznaczona, a > najlepiej to w ogole tych wszystkich bohaterow prokuraty nalezy wypuscic bo to > wspaniali ludzie? Źle rozumiesz ale to Twój problem. > Brakuje jeszcze tylko informacji o tym ze Blida umierala z okrzykiem "jestem > niewinna" albo "za wolna Polske" - to juz pewnie wprawilo by Cie w totalna > ekstaze nienawisci przeciw "jednojajowym"... Mam prośbę. Nie używaj określeń, których nie rozumiesz. Ekstaza nienawiści? Natomiast w prawdziwy podziw i uznanie wprawiłoby mnie realizowanie przez Koalicję haseł z którymi szła do wyborów. Czy to zbyt wielkie oczekiwania jak na wolnego obywatela (jeszcze) wolnego kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
ulti_x ?? --〉 Abw --〉Tvp1 Czyzby szara siec ?? 10.05.07, 12:28 Abwera na zlecenie rzadu podsyla materialy telewizji, czyli oficerowie sluzb inspiruja dzienikarzy - czy to niepodlega pod definicje szarej sieci. Gnomy z dworem powinny trafić przed trybunał stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
lomiaz1 powiązania mediów ze służbami specjalnymi 10.05.07, 13:06 w III RP były podobno nad wyraz naganne. Obłuda i hipokryzja dzisiejszych władców Polski nie zna granic. Ci ludzie nie mają żadnego kręgosłupa moralnego. Jak dla SLD liczyła się kasa, tak dla PiSu liczy się jedynie władza, jej powiększanie i zgnębienie wrogów politycznych. I jak tacy ludzie mogą mówić o sanacji życia publicznego, o moralności?? W imię jednej z gierek tych ludzi zginęła kobieta. Co oni jeszcze muszą zdziałać, żeby wreszcie obudziło się społeczeństwo ?? Odpowiedz Link Zgłoś
j_pietrzak Re: Śmierć Blidy: nagranie miało trafić do telewi 10.05.07, 12:33 a mi się wydaje, że to ABW ją samo zlikwidowało - zbyt dużo wiedziała o powiązaniach mafii paliwowej z kacykami na "górze" Odpowiedz Link Zgłoś
m824 do jerzy30 - pięknie powiedziane 10.05.07, 12:33 kaczofaszyzm - pięknie powiedziane... nic dodać, nic ująć. chociaż aż strach się bać :/ Odpowiedz Link Zgłoś
maniek_ok Czy GW i jej cale medialne krolestwo 10.05.07, 12:34 nie potrafi przekazywac normalnych wiadomosci, a zawsze musi byc afera? i zawsze 'przeciw' obecnej wladzy???? Czy slepi czytelnicy GW i ogolnie calego medialnego imperium (od sluchania TokFM mozna ostatnio zwymiotowac) nie potrafia tego zauwazyc? to juz przekracza granice tego co robi rydzykowe imperium - i to znacznie przekracza. Ja jako wyborca PO, i liberal mam juz tego naprawde dosc. Nikt nie pomysli o tym w czym maczala lapska pani Blida? Bo na pewno nie zarabiala legalnie, o tym nawet jako przeciwnik Kaczek jestem przekonany do glebi. Po co sie zastrzelila???? Ktos jej kazal???? To ma byc nius? Niusem dla mnie byloby poszperanie czym tak naprawde parala sie pani milutka, a nie robieniem afery z bledu policjanta - bo to byl tylko blad i nic wiecej. Powinni byli skuc bandytke i na glebe trzasnac i tyle, a nie traktowac ja jak czlowieka. Ale dla forumowcow - GW-moherow to oczywiscie nie jest wazne - oni widza to ze blad funkcjonariusza to skutek pracy rzadu. Paranoja do kwadratu. A ze mialo trafic do TV to co???? Co w tym dziwnego, z tego co wiem to z kazdego zatrzymania robi sie film, bo moze to byc potem wazne w sadzie - film pokazuje to co bylo a nie to co obrona sobie wymysla. jak dla mnie to moze sie jezszce kilku bohaterow zastrzelic, jezeli tak boja sie swoich wlasnych dokonan. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty32 Re: Czy GW i jej cale medialne krolestwo 10.05.07, 15:18 Powinni > byli skuc bandytke i na glebe trzasnac i tyle, a nie traktowac ja jak czlowieka.. Myślisz, że ktoś wierzy w to, że jesteś liberałem i głosujesz na PO? Przecież napisałeś to tylko po to, by wydać się obiektywnym. Na szczęście przygłupiego sługusa sojalistyczno-faszystowskiego reżimu zawsze można poznać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
patriot1 Re: Czy GW i jej cale medialne krolestwo 10.05.07, 15:59 dobrze Maniek powiadasz!tylko nie licz na to,ze ktos tutaj chce argumentow,czy nie daj Boze prawdy. tego goscia z Orlenu(Modrzejewski?)poprzednia wladza potraktowala o wiele gorzej(na glebe,kajdany itp).i facet w dodatku byl czysty,tyle,ze chcieli go wyeliminowac z gry.BB nikt nie chcial wygryzc-po prostu wyszly ciemne sprawy z przeszlosci-mogla sie spokojnie oczyscic przed sadem,szkoda,ze wybrala inne wyjscie,bez powrotu Odpowiedz Link Zgłoś
groptyk pisofaszyzm jak pzprkomuna 10.05.07, 12:42 Metody kaczystów niczym nie różnią się od tych znanych z lat PRL. Robią to zresztą dawni towarzysze jak Wassermann i Kryże i inni o mentalności śledczych i tajniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
remeq Teraz też. Dornbaum z braćmi Kalksztajnami 10.05.07, 13:49 i Wassermanem umożliwią ci powrót do tych pięknych czasów młodości tatusia Kaczorków Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Kaczory buduja rewolucje moralna na nagraniach 10.05.07, 13:06 aresztowan dla TV. To jest zwykla banda matolow bez zadnych moralnych zasad. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Śmierć Blidy: nagranie miało trafić do telewizji 10.05.07, 13:06 piewcy sukcesu min.Ziobro,tylko nie przewidzieli,że zamiast sukcesu będzie klapa Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 W demokratycznych USA są programy "Gliny"... 10.05.07, 13:09 tam pokazywane są aresztowania na żywo i jakos jest OK. Dlaczego my w Polsce nie możemy sobie poogladać relacji z aresztowań łapówkarzy i aferzystów z III RP. Uważam że takie programy mają funkcje edukacyjne - pokazują że przestępstwo nie popłaca... że nie warto brac łapówek i kraść... Myślę że sprawa Blidy też ma wymiar edukacyjny dla naszego spoleczeństwa... Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: W demokratycznych USA są programy "Gliny"... 10.05.07, 13:16 palestrina2005 napisał: > Myślę że sprawa Blidy też ma wymiar edukacyjny dla naszego spoleczeństwa... Tu zgoda, ma napewno. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: W demokratycznych USA są programy "Gliny"... 10.05.07, 13:33 Dokładnie - nie bierz łapówek bo to nie popłaca- to edukacyjny wymiar tej sprawy... Pytanie czy była to tzw. honorowa śmierć czy też próba zranienia się dla uniknięcia odpowiedzialności karnej... Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: W demokratycznych USA są programy "Gliny"... 10.05.07, 13:37 palestrina2005 napisał: > Dokładnie - nie bierz łapówek bo to nie popłaca- to edukacyjny wymiar tej > sprawy... Da się znaleźć jeszcze parę innych. > > Pytanie czy była to tzw. honorowa śmierć czy też próba zranienia się dla > uniknięcia odpowiedzialności karnej... Żenady i żałości ciąg dalszy. Odpowiedz Link Zgłoś
dekaczyzacja Re: W demokratycznych USA są programy "Gliny"... 10.05.07, 13:39 palestrina2005 napisał: > Pytanie czy była to tzw. honorowa śmierć czy też próba zranienia się dla > uniknięcia odpowiedzialności karnej... Jesteś głupszy niż ustawa PiSowska przewiduje. Znasz paragraf w kodeksie karnym, na podstawie którego osoba zraniona nie ponosi odpowiedzialności za swoje czyny? Wierzysz w to, że Ziobro i Wasseramnn by odpuścili Blidzie, gdyby się zraniła? Ty byś się pociachał żyletką, żeby "uniknąć odpowiedzialności karnej" odważna palestynko? A może strzeliłbyś sobie w brzuch bohaterze? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: W demokratycznych USA są programy "Gliny"... 10.05.07, 13:48 > Wierzysz w to, że Ziobro i Wasseramnn by odpuścili Blidzie, gdyby się zraniła? Czasami PR jest ważny także w procesach sądowych. Znasz może sprawę O.J. Simsona w USA. czytałem analizę tej sprawy z punktu widzenia PR. Prawnicy nie tylko przygotowali się od strony prawnej ale także od strony wizerunku oskarżonego w mediach i sterowania opinią publiczna... Oskarżony poprzez sterowanie opinią publiczną (np. litośc z powodu zranienia, próby samobójstwa) może wpływac na sąd... Dobrzy prawnicy wiedzą już, że aby być skutecznymi trzeba łączyć działania prawne z PRem... Bo sprawy sądowe oto nie tylko obiektywne prawo ale także subiektywne emocje... Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: W demokratycznych USA są programy "Gliny"... 10.05.07, 14:41 wazelina, twoje gluptactwo jest bezprecedensowe. czy ty wiesz, baranku, ze w USA jest cos takiego jak lawa przysieglych? a w Polsce NIE? wiec to, czy oskarzony (poki co to nie wiemy, czy pani Blida miala byc oskarzona) jest ranny, chory czy lysy naprawde nie ma wielkiego znaczenia, natomiast znaczenie maja dowody. a propos dowodow - czy sa jednoznaczne dowody, ze istotnie sama sie zastrzelia? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: W demokratycznych USA są programy "Gliny"... 10.05.07, 15:10 Sędziowie tez ludzie, też patrzą na świat subiektywnie (nawet jak mają dobre intencje, każdy z nich ma jednak pewien subiektywny pogląd na świat) i też są podatni na PRowe manipulacje i presję opinii publicznej.... Nie bądź naiwny.... to tylko ludzie .... Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: W demokratycznych USA są programy "Gliny"... 10.05.07, 16:38 aha, i jak beda dowody na popelnienie przestepstwa (odciski palcow na miejscu zbrodni, slady DNA, zapisy z kamer i tak dalej), swiadkowie - to mimo wszsytko sedzia uroni lezke i powie "no tak.. ale ten oskarzony ma zlamana noge, wiec jest niewinny"? nie badz idiota, wazelina. wiem, ze w PiSie tak trzeba, ale staraj sie nie byc. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: W demokratycznych USA są programy "Gliny"... 10.05.07, 16:58 Dowody czasm są silne, czasem słabsze - często decyzja jest trudna i subiektywna - dlaczego różni sędziowie wydają różne wyroki w podobnych sprawach a czasem w tej samej sprawie. Nie bądź naiwny.. życie nie jest tak proste jak myślisz... Odpowiedz Link Zgłoś
wxwx Re: W demokratycznych USA są programy "Gliny"... 10.05.07, 13:29 Szanowny Panie?/Pani? Palestrino z numerkiem ,ośmielę się zauważyć , że to zaledwie faza postępowania przygotowawczego , nie wyrok , więc określenia aferzysta i łapówkarz nie są jeszcze na miejscu. Kłania się zasada domniemania niewinności. No i jeszcze jedno , o ile mnie pamięc nie myli , to Ziobro z Wassermanem twierdzili , że zatrzymanie nie było planowane, a więc po co kamera? Czy ktoś tu przypadkiem nie kłamie?A w organach wymiaru sprawiedliwości przydałaby się przejrzystośc działań. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: W demokratycznych USA są programy "Gliny"... 10.05.07, 13:36 Jakie domniemanie niewinności - nikt Blidy już sądzić nie będzie. Przecież nie będą sądzili trupa... ta sprawa już nie będzie wyjaśniona przez wyrok sądu... Skoro się zabiła to widocznie nie bez powodu - na 99% była umoczona w tą aferę - każdy logicznie myślacy człówiek tak powie... Odpowiedz Link Zgłoś
dekaczyzacja Re: W demokratycznych USA są programy "Gliny"... 10.05.07, 13:44 palestrina2005 napisał: > Skoro się zabiła to widocznie nie bez powodu - na 99% była umoczona w tą > aferę- każdy logicznie myślacy człówiek tak powie... Bardzo nie logiczne, że w więzieniach żyje tylu złodziei i aferzystów. Jakie to nie logiczne, że się nie zabili. A złodzieje z Samoobrony nawet siedzą w Sejmie i w rządzie. Ale to nie logiczne. Czemu się nie zabili? Ani chybi są niewinni !!!! Palestynka wymyślił: Każdy kto nie żyje jest winny. Każdy kto żyje jest nie winny. Brawo dla geniusza. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: W demokratycznych USA są programy "Gliny"... 10.05.07, 13:51 Czysta kalkulacja: Jeden woli posiedzieć trochę i potem wyjść... Drugi woli się zabić niż siedzieć kilka lat w kiciu za złodziejstwo... Wolny kraj, wolny wybór... różni ludzie.... różne preferencje.... Odpowiedz Link Zgłoś
wxwx Re: W demokratycznych USA są programy "Gliny"... 10.05.07, 13:45 Szanowny Panie , Pani ( brak danych ) pragnę przypomnieć , że zasada domniemania niewinności obowiązuje także na etapie postępowania przygotowawczego. I skoro proces nie jest możliwy , to obawiam się , że określenia afarzysta i łapówkarz nie są uprawnione. Co do powodów śmierci , to szanowny Pan / Pani wybaczy , ale logiczniej byłoby nie wypowiadać się , bowiem te znała wyłącznie pani B.B. Z powazaniem.... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: W demokratycznych USA są programy "Gliny"... 10.05.07, 13:36 wxwx napisała: > No i jeszcze jedno , o ile mnie pamięc nie myli , to Ziobro z Wassermanem t > wierdzili , że zatrzymanie nie było planowane, a więc po co kamera? Czy ktoś tu > przypadkiem nie kłamie?A w organach wymiaru sprawiedliwości przydałaby się przejrzystośc działań. Każde zdanie wypowiadane przez funkcjonariusz PiS ma z natury rzeczy wbudowane kłamstwo. Ten typ tak ma. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: W demokratycznych USA są programy "Gliny"... 10.05.07, 13:53 Proszę - jakie "uczciwe" podejście do sprawy... Wy z SLD nawet największych aferzystów będziecie bronić... Odpowiedz Link Zgłoś
dekaczyzacja Re: W demokratycznych USA są programy "Gliny"... 10.05.07, 13:59 palestrina2005 napisał: > Wy z SLD nawet największych aferzystów będziecie bronić... Osobiście nie należę, ani nigdy nie należałem do SLD. Ale takie stwierdzenie ze strony oszołoma jest mi obojętne. A nawet mi schlebia. O zmarłym dobrze, albo w ogóle. Tak mówią ludzie z zasadami. I proszę palestyna nie wyjeżdżaj znowu z Hitlerem i Stalinem. Żeby porównać do nich Barbarę Blidę to trzeba mieć na prawdę nie równo pod sufitem. Albo pełno w gaciach przed końcem kariery jak Ziobro, Wassermann i Urbański... Odpowiedz Link Zgłoś
wxwx Re: W demokratycznych USA są programy "Gliny"... 10.05.07, 14:00 Szanowny Panie ?Pani? Palestrino ja oczekuję uczciwej dyskusji...jak widać naiwnie. Równie z poważaniem...... Odpowiedz Link Zgłoś
ta.ziuta Re: W demokratycznych USA są programy "Gliny"... 10.05.07, 17:55 wxwx napisała: > Szanowny Panie ?Pani? Palestrino ja oczekuję uczciwej dyskusji...jak widać > naiwnie. Równie z poważaniem...... Palestrina to funkcyjna PiS, więc musi bronić swoich, bo przestanie nią być... Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: W demokratycznych USA są programy "Gliny"... 10.05.07, 14:45 masz racje, wazelina. ja np. nie moge sie doczekac na transmisje z wyprowadzania w bransoletkach przestepcow tzw. IV RP, zwanej tez Wolska Rzeczpospolita Ludowa lub Tworkistanem. i to nie o banalne lapowki bedzie chodzic, a o lamanie konstytucji, zdrade stanu i inne wystepki przeciw panstwu i narodowi. bedzie co ogladac, oj bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
czechy11 Śmierć Blidy: nagranie miało trafić do telewizji 10.05.07, 13:10 Kaczyńscy, Ziobro i Wasermann macie krew na rękach. To wy jesteście winni. To wy stworzyliście atmosferę pokazówy i łamania podstawowych zasad przyzwoitości. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Śmierć Blidy: nagranie miało trafić do telewi 10.05.07, 13:24 jak slusznie zauważył TK,jest to przerost formy nad treścią. Patos,widowiska, porażające zarzuty,ciężkie dowody,mocne słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_glosny Śmierć na zamówienie 10.05.07, 13:18 To prawie jak śmierć na zamówienie. A coś czułem oglądając program o mafii na Śląsku, że program jest jakby zrobiony po PiSowsku... Odpowiedz Link Zgłoś
okowita Wstyd panie Blida 10.05.07, 13:30 Ładne podarki, a wszystko oczywiście z miłości Basi. Wstyd panie Blida. Nie wierzę, że mężuś nie wiedział skąd żona ma takie dochody. Takoż w machlojki jest on również zamieszany. Żądać jakiegoś odszkodowania za to, że żona zastrzeliła się to jest szczyt bezczelności. Odpowiedz Link Zgłoś
dekaczyzacja IV RP to PRL'bis. Wszystko pod kontrolą PiS-partii 10.05.07, 13:31 IV RP to PRL'bis. Wszystko pod kontrolą PiS-partii. Prezes TV-PiS pan Urbański zamawia sobie materiał do programu, a ABW pod wodzą innego politka PiS-partii Wassermanna kręci film. Nie trzeba zamawiać programów do telewizji od firm zewnętrznych. Tylko człowieka żal.... Teraz PiS chce, żeby skarbówka ściągała od nas abonament dla ich telewizji. Takiego wała. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 Śmierć Blidy: nagranie miało trafić do telewizji 10.05.07, 13:41 Jeżeli to prawda,to mamy dowód na bezprecedensowy wpływ służb specjalnych na program Telewizji Publicznej. Jeśli to prawda,to Prezes Urbański powinien natychmiast wyciągnąć konsekwencje dyscyplinarne wobec osób, które dopuściły się publicznego zaszczucia człowieka, doprowadzając go do śmierci. Jeśli to prawda, to "dziennikarze" i ich mocodawcy mają krew na rękach. Bez względu na to, czy pani Blida była winna czy nie. Jeśli to prawda, to pełnomocnik rodziny pani Blidy powinien wnieść oskarżenie przeciwko TVP. Nie wiem, kto rządzi teraz jedynką, ale bez względu na to, kto to jest - jeśli to prawda to dopuścił się czegoś bardzo złego. Niech z tym poczuciem winy żyje aż do samej śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Śmierć Blidy: nagranie miało trafić do telewi 10.05.07, 13:58 tak jakby SB nie miało swoich ludzi w GW,a oni znajomych w ABW ze starych cza- sów, i tak kółko się zamyka. Odpowiedz Link Zgłoś
hildegunst hienowaty tytuł Wybiórczej 10.05.07, 13:54 Z tytułu artykułu by wynikało, że cała Polska miała zobaczyć, jak Blida strzela sobie w pierś. Czyżby jacyś "łowcy skór" w GAZowni? Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.gumka Re: hienowaty tytuł Wybiórczej 10.05.07, 14:02 Słuchajcie. Ten/ta Palestrina to chyba ktoś wynajęty, zeby podtrzymywać temperaturę na forum. Bo chyba niemożliwe, żeby któs byl tak tępy i oporny na rzeczowe argumenty. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: hienowaty tytuł Wybiórczej 10.05.07, 14:22 to zwykły sku..el. olać chama. zielona.gumka napisała: > Słuchajcie. Ten/ta Palestrina to chyba ktoś wynajęty, zeby podtrzymywać > temperaturę na forum. Bo chyba niemożliwe, żeby któs byl tak tępy i oporny na > rzeczowe argumenty. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: hienowaty tytuł Wybiórczej 10.05.07, 16:45 tepy istotnie jest, ale przebywa tu sluzbowo, z ramienia resortu. wydzial propagandy kc kaczpartii. od kazdego tuzina postow pajda razowego chleba z rdzennie wszechpolskim szmalcem marki "Urugwajski Dobrodziej". Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: Śmierć Blidy: nagranie miało trafić do telewi 10.05.07, 14:06 Rzeczywiście rewelacja! Było wiadomo od zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
marian391 Ziobro-gwiazda TV 10.05.07, 14:12 Od początku było wiadome co jest szykowane. Ziobro uprawia propagandę sukcesu na konferencjach prasowych plecie bzdury o niby twardych dowodach. Kpi sobie z istoty prawa i urządza cyrk jak w przypadku Wąsacza ściągając do Warszawy prokuratura z Gdańska. Zatrzymanie Modrzejewskiego było powodem powołania komisji śledczej, a teraz co Ziobro twórczo rozwija takie działania i cisza. Odpowiedz Link Zgłoś
zofiafil Śmierć Blidy: nagranie miało trafić do telewizji 10.05.07, 14:12 Za Stalina wymyślono pokazowe procesy, reżym kaczystowski wynalazł coś bardziej spektakularnego –pokazowe aresztowania. Odpowiedz Link Zgłoś
bezportek Cud anatomiczny 10.05.07, 14:21 Jakim cudem blida strzelila do siebie i nie trafila w d...? Przecie lewactwo sklada sie z jednej tylko czesci ciala. Wystarczy popatrzec na kalisza, kwacha czy damulke bez granic, albo na jedyny produkt, jaki zostal po millerze. Koniecznie trzeba przesluchac funkcjonariuszy obecnych przy zejsciu blidy z tego swiata. Wiadomo skad wziela bron do strzelania, ale skad piers do trafiania? Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Cud anatomiczny 10.05.07, 14:28 ciekawe skąd wzięła amunicję przeznaczoną do służb specjalnych. i jakim cudem strzeliła SOBIE prostopadle w pierś. spróbuj z pistoletem na wode, zobaczysz że to dosyć dziwna sztuczka. bezportek napisał: . Wiadomo skad wziela bron do strzelania, ale skad piers do > trafiania? Odpowiedz Link Zgłoś
pielnia1 Śmierć Blidy: nagranie miało trafić do telewizji 10.05.07, 14:37 Kompromitacja prokuratury!!!. To, co wczoraj wygadywał prokurator w programie "Kropka nad i" świadczy o tym, że to kompletny oportunista, bo nie wydaje się, żeby był takim idiotą. Na żadne pytanie M.Olejnik nie potrafił udzielić odpowiedzi. Kręcił, kluczył; żal i wstyd było patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 ale piękna katastrofa... 10.05.07, 14:41 wg pisdziaków pani Blida miala zagrać główną rolę w kajdankach a ona wybrała inną wersję --- tak to jest, jak sie wprowadza metody rodem z panstwa policyjnego wystarczyło tę panią wezwac do prokuratury Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 No własnie - wybrała śmierć - jej wybór... 10.05.07, 15:20 SLD jest przecież za wolnym wyborem w sprawie eutanazji... A jeśli chodzi o filmowanie aresztowań - nie mam nic przeciw - w USA to na porządku dziennym... Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: No własnie - wybrała śmierć - jej wybór... 10.05.07, 15:21 skąd wiesz że "wybrała"? to tylko jedna z hipotez śledztwa. palestrina2005 napisał: > SLD jest przecież za wolnym wyborem w sprawie eutanazji... > > A jeśli chodzi o filmowanie aresztowań - nie mam nic przeciw - w USA to na > porządku dziennym... Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: No własnie - wybrała śmierć - jej wybór... 10.05.07, 15:45 No nie - czy jest jakies śledztwo w sprawie morderstwa Blidy ??? Bez jaj... Jest tylko śledztwo w sprawie wyjaśnienia okoliczności samobójstwa Blidy... Odpowiedz sobie więc sam na swoje pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: No własnie - wybrała śmierć - jej wybór... 10.05.07, 15:56 śledztwo w sprawie śmierci Blidy, tłuku. palestrina2005 napisał: > No nie - czy jest jakies śledztwo w sprawie morderstwa Blidy ??? > > Bez jaj... > > Jest tylko śledztwo w sprawie wyjaśnienia okoliczności samobójstwa Blidy... > Odpowiedz sobie więc sam na swoje pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: No własnie - wybrała śmierć - jej wybór... 10.05.07, 16:41 Słyszałeś żeby gdzieś żeby ktoś chociaż wspomnieł że w śledztwie chodzi o jakieś morderstwo ? Nie wszyscy mówią o samobójstwie... Więc nie pisz bzdur... i kulturalniej proszę - Ja Cię nie obrażam... Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: No własnie - wybrała śmierć - jej wybór... 10.05.07, 16:56 obrażasz inteligentnych ludzi swoimi postami i samą swoją obecnością. mieszanina podłości i wazeliny. palestrina2005 napisał: > Słyszałeś żeby gdzieś żeby ktoś chociaż wspomnieł że w śledztwie chodzi o > jakieś morderstwo ? Nie wszyscy mówią o samobójstwie... > Więc nie pisz bzdur... i kulturalniej proszę - Ja Cię nie obrażam... Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: No własnie - wybrała śmierć - jej wybór... 10.05.07, 17:00 Mamy w IV RP wolność słowa i już nie można jak w III RP zakrzyczeć tych co myśla inaczej niż zwolennicy grubej kreski... Wyrażam swoje poglądy na temat śmierci Blidy i mam do tego prawo - na to pozwala mi wolnośc słowa... Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: No własnie - wybrała śmierć - jej wybór... 10.05.07, 17:17 plugawe to twoje "wolne słowo". palestrina2005 napisał: > Mamy w IV RP wolność słowa i już nie można jak w III RP zakrzyczeć tych co > myśla inaczej niż zwolennicy grubej kreski... > Wyrażam swoje poglądy na temat śmierci Blidy i mam do tego prawo - na to > pozwala mi wolnośc słowa... Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: No własnie - wybrała śmierć - jej wybór... 10.05.07, 17:23 Prawda czasem bywa brutalna i trzeba nazywać rzeczy po imieniu... Moje słowa na temat Pani Blidy to niestety prawda... ludzie to wiedzą o czym świadczy ostatni wzrost poparcia dla PiS (sprawdź sondaże).... Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: No własnie - wybrała śmierć - jej wybór... 10.05.07, 17:32 napisać o tobie że jesteś zwykły sku..el to mało. ze względu jednak na wrodzoną kindersztubę nie napisze więcej ;))) palestrina2005 napisał: Moje słowa na temat Pani Blidy to niestety prawda... ludzie to wiedzą o czym świadczy ostatni wzrost poparcia dla PiS (sprawdź sondaże).... Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: No własnie - wybrała śmierć - jej wybór... 10.05.07, 17:43 A co powiesz o Towarzyszu "Poliglocie" Olejniczaku i Towarzyszu Janiku próbujących zbić kapitał polityczny na śmierci koleżanki... Liczyli na to bardzo... to dopiero chamstwo co?? Jak to nazwać ???? Ale się przeliczyli - LiD/SLD jest ostatnio w sondażach poniżej Samoobrony... Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider No własnie - wybrała śmierć ???? 10.05.07, 17:49 Pańskie teksty, Panie palestrina budzą we mnie obrzydzenie. Ze względów estetycznych pozwolę sobie nie kontynuować. palestrina2005 napisał: > A co powiesz o Towarzyszu "Poliglocie" Olejniczaku i Towarzyszu Janiku > próbujących zbić kapitał polityczny na śmierci koleżanki... > > Liczyli na to bardzo... to dopiero chamstwo co?? Jak to nazwać ???? > > Ale się przeliczyli - LiD/SLD jest ostatnio w sondażach poniżej Samoobrony... > Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Śledztwo w sprawie morderstwa będzie za 2 lata... 10.05.07, 17:33 ...poczekaj gnoju a zobaczysz w telewizji swoich idoli skutych i z mordą przy glebie prowadzonych do suki. Ciebie też się namierzy i uspokoi. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Popełniła samobójstwo... przecież sama strzeliła.. 10.05.07, 17:45 ABW miało jej pilnować jak dziecka... Sorry ale podobno SLD jest za swobodnym wyborem w sprawie eutanazji... nie rozumiem dlaczego krzyczą... Morderstwo???? Kto by chciał zabić Blidę.... chyba motyw mieliby tylko kolesie- aferzyści z SLD, którzy baliby się że ich zakapuje... nikt inny nie miałby powodu... Odpowiedz Link Zgłoś
wxwx Re: Popełniła samobójstwo... przecież sama strzel 10.05.07, 18:16 Szanowna Pani?/Panie? Palestrino , choć ciśnie się na usta Dziecko drogie...Zastanów się co piszesz....Eutanazja??? Jaka w tym przypadku???. Nota bene w kk penalizowana. Podobnie jak pomocnictwo do targnięcia się na życie. Nie ma zaś pojęcia morderstwa. To tylko w filmach. Oraz postach. Jest za to zabójstwo i gdyby człowiek chciał wysilić wyobraźnię , to znalazłby także inne motywy niż strach kolesiów.Ale zamilczę na ten temat , bowiem to bylyby tylko spekulacje.Umiaru Dziecko....Z poważaniem Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Śledztwo w sprawie morderstwa będzie za dwa lata 10.05.07, 18:21 palestrina2005 napisał: > Morderstwo???? Kto by chciał zabić Blidę.... Dowiesz się w stosownym czasie. Najpierw się zaaresztuje ziobrę i ze dwudziestu jego przydupasów. Posiedzą ze dwa lata, to sobie przypomną dlaczego zabili Blidę. Być może w ich zeznaniach pojawi się też wątek pewnej gnidy wypisującej na interntowym forum chamskie insynuacje pod adresem nieboszczki. Okaże się, że ta kreatura podżegała do zbrodni a później próbowała mataczyć rozpowszechniając nieprawdziwe informacje, jakoby Blida popełniła samobójstwo. Tak to działa. Chcesz spróbować ? Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Śledztwo w sprawie morderstwa będzie za dwa l 10.05.07, 18:24 nie dyskutuj z tą padliną moralną. iedsupo napisał: > palestrina2005 napisał: > > > Morderstwo???? Kto by chciał zabić Blidę.... > > Dowiesz się w stosownym czasie. Najpierw się zaaresztuje ziobrę i ze dwudziestu > > jego przydupasów. Posiedzą ze dwa lata, to sobie przypomną dlaczego zabili > Blidę. Być może w ich zeznaniach pojawi się też wątek pewnej gnidy wypisującej > na interntowym forum chamskie insynuacje pod adresem nieboszczki. Okaże się, że > > ta kreatura podżegała do zbrodni a później próbowała mataczyć rozpowszechniając > > nieprawdziwe informacje, jakoby Blida popełniła samobójstwo. Tak to działa. > Chcesz spróbować ? Odpowiedz Link Zgłoś
knockout Re: No własnie - wybrała śmierć - jej wybór... 10.05.07, 17:43 no nie moge.. jakbym Kaczki slyszal "moje slowa to prawda", zabawne. A dopuszczasz hipotetyczna mozliwosc, ze slowa innych ludzi to prawda, czy sadzisz juz, ze masz monopol na prawde. Przeswiadczenie o wlasnej nieomylnosci moze swiadczyc o manii wielkosci. Raczke juz trzymasz zalozona za klape marynarki? Poza tym piszesz bardzo niespojnie logicznie, w jednym poscie piszesz ze zycie nie jest czarne ani biale a w drugim 'moje slowa to prawda' Dosc sprytnie uzywasz statystyk, na przyklad, ze 50+% uwaza, ze Ziebro jest cool. To fakt, ale dla mnie osobiscie nie ma wiekszego znaczenia, bo tak samo 90+% Polakow uwaza sie za katolikow, co znaczy tyle, ze nie albo znaja definicji tego slowa albo sa w wiekszosci obludni. Ma to znaczenie w wyborach bo mamy demokracje (jeszcze) ale nie jest wyznacznikiem wplywajacym na moja percepcje Ziebry. Tak sadze, ze gdyby zebrac posty ktore napisales na tych forach, przegladnac je pod katem spojnosci, grania faktami i pseudofaktami to moznaby udowodnic ze jestes strasznym manipulantem. Moze ktos to zrobi, mnie sie nie chce. I zwroc uwage, ze uzywam trybu przypuszczajacego, kiedy nie mam dowodow w reku w przeciwienstwie do pisomaniakow. EOT Odpowiedz Link Zgłoś