rujawi 14.05.07, 22:40 jak to niepotrzebne. a na czym PiS robiłby kampanię. a na czym poseł Fedorowicz z LPR robiłby kampanię w regionie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciejslu Re: Czasem nawet Giertych powie coś mądrego. 14.05.07, 23:28 Bo mu żal, że to nie LPR zarobi... więc PiS-owi zarobić też nie pozwala. Ot, taki pies ogrodnika ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
das_hakenkreutz Re: Czasem nawet Giertych powie coś mądrego. 14.05.07, 23:56 Wróg mojego wroga jest moim przyjacielem, nawet na chwilę. Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll no sory, Giertych nie jest mądrzejszy od premiera 15.05.07, 00:34 i vice versa dla nich obu nieosiągalny szczyt ambicji to przystanek we Włoszczowej Odpowiedz Link Zgłoś
kijwoko Re: no sory, Giertych nie jest mądrzejszy od prem 15.05.07, 18:01 > przystanek we Włoszczowej Wloszczowa odmienia sie rzeczownikowo... jak dupa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
super_benek Giertych: Referendum w sprawie Rospudy jest nie... 14.05.07, 22:45 Łłłłooo, przemówił ludzkim głosem! Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Giertych: Referendum w sprawie Rospudy jest n 15.05.07, 00:27 super_benek napisała: > Łłłłooo, przemówił ludzkim głosem! Ale tylko na moment, starzy górale mawiają "raz do roku do i góra pierdnie" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdolot Re: Giertych: Referendum w sprawie Rospudy jest n 15.05.07, 01:30 super_benek napisała: > Łłłłooo, przemówił ludzkim głosem! Ale tylko do połowy. Przeczytaj uważnie c kuń rzekł, może dotrze do Ciebie sens kunia. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Giertych: Referendum w sprawie Rospudy jest n 15.05.07, 02:27 Raczej głosem zawistnika, że sam się przy tym nie nażre. super_benek napisała: > Łłłłooo, przemówił ludzkim głosem! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Giertych: Referendum w sprawie Rospudy jest n 14.05.07, 23:03 pierwszy raz sie z nim zgadzam..ale jak dojdzie do referendum powiem NIE Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 [...] 15.05.07, 01:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker UE już się wypowiedziała. 15.05.07, 02:26 Psim obowiązkiem Kaczyńskiego jest stosowanie się do woli Unii. Polska podpisała odnośne umowy międzynarodowe. I żadne referendum ani jego brak nie zmieni tego faktu, tak jak nie zmieni faktu, że kurduple staną się przestępcami międzynarodowymi za łamanie tych postanowień. Już są przestępcami w Polsce, łamiąc konstytucję i zapowiadając, że będą ja łamali nadal. Polska ma rząd kryminalnej mafii. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: mark.parker 15.05.07, 02:56 mark.parker napisal: > UE juz sie wypowiedziala Nowosci prawisz. A ja myslalem, ze czekamy na decyzje Luksemburga. Panie Gertych - nie ma Pan racji. Referendum jest potrzebne! Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: mark.parker 15.05.07, 05:30 wet3 napisał: > mark.parker napisal: > UE juz sie wypowiedziala > > Nowosci prawisz. A ja myslalem, ze czekamy na decyzje Luksemburga. > Panie Gertych - nie ma Pan racji. Referendum jest potrzebne! Oj glupi ty glupi jak kazdy pissdzielec. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz samorządność to wazna wartość unijna 15.05.07, 19:53 mark.parker napisał: > Psim obowiązkiem Kaczyńskiego jest stosowanie się do woli Unii. Otóz nie masz racji. Lokalna społeczność w UE też ma bardzo duzo do powiedzenia. Samorządność to bardzo wazna wartośc unijna. Tak samo jak ochrona przyrody. Tu nie chodzi o "wolę Kaczńskiego" tylko o "wole lokalnej spoleczności". Do tej pory sprawę w KE przedstawiano fałszywie : (Kaczory kontra ekolodzy). Bruksela nie lubi Kaczorów więc decydowała tak aby im "dokopać" A sprawa ma sie następująco: "ludzie zyjący w niegodziwych warunkach kontra malutki "uszczerbek" w przyrodzie. Mam nadzieje ,że Bruksela dzięki referendum dostrzeże ludzi na Podlasiu a tacy jak Ty będą na tyle przyzwoici ,ze przestana z tego robic problem polityczny (kosztem ludzkiego zdrowia i zycia) Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Wyjatkowo... 15.05.07, 04:37 zgadzam sie z panem wicepremierem Giertychem. Referendum jest zbedne. Co nie oznacza, ze nalezy budowac obwodnice przez Doline Rozpudy. Smarkaty, glupi upor, brak wyobrazni i brak kompetencji urzednikow i dzialaczy politycznych PORAZA. Nie jest mozliwe opracowanie alternatywnego planu obwodnicy! Ta droga MUSI przelazic przez sam srodek Rozpudy albo, ku...a, nie bedzie Via Baltica. I ja mam wierzyc w te brednie. Kiedy ktorys z bonzow partyjnych decydowal gdzie wybudowac Nowa Hute (kto to byl?) - jak historia podaje - byl pijany w sztok, reka mu sie trzesla a i samolotem tez trzeslo. Nie wiedzial ponoc co czyni. Obecni urzednicy sa bodaj czy nie gorsi - decyzje podejmuja, i przy nich sie upieraja - NA TRZEZWO! A moze jednak nie na trzezwo? Odpowiedz Link Zgłoś
azeta7 Giertych: jestem głupi 16.05.07, 00:10 Teraz ten baran zabiera się za Rospudę bo mu mundurki i becikowe uszami wychodza, dalej chłopie, z przystawkami skłócajcie naród dalej, już niedługo dostaniecie zasłużonego kopa w d... Odpowiedz Link Zgłoś
msnbetterthan Giertych: Referendum w sprawie Rospudy jest nie.. 18.05.07, 13:10 przekonaj się, że nie wszyscy mają takie zdanie jak "Gazeta Wyborcza": Rospuda a Obwodnica Augustowa Odpowiedz Link Zgłoś
kaka200 Giertych: Referendum w sprawie Rospudy jest nie.. 18.05.07, 17:23 Z tą jedną rzecza sie z Giertychem zgadzam, a reszto wole przemilczeć. Rząd zrzuca odpowiedzialność za Rospude na obywateli, najprawdopodobniej temu,że jezeli nastepne pokolenia zapytaja czemu zniszczono Rospudo to władze odpowiedza obywatele tak chcieli, ale czy głos obywateli zadecyduje o budowie obwodnicy nie bo ta decyzje musi zakwestionowac unia jak ona nie zechce sie zgodzic to bedzie nie dobra unia ale jak przyidzie brac doplaty czyjakies fundusze to unia juz jest cacy Odpowiedz Link Zgłoś