bravor Re: Kwaśniewski: nie powstaje nowa partia 17.05.07, 20:59 zbychuk napisał: > Jestem oburzony, ze zadna telewizja nie transmituje tego badz co badz > zaskakujacego wydarzenia. To dlatego, ze tam sami starcy, trochę wstydu by było, że to akurat oni bronią demokracji:) Odpowiedz Link Zgłoś
witek040 Kwaśniewski, Wałęsa, Olechowski razem a gdzie PO? 17.05.07, 21:00 brakowało mi na tym spotkaniu PO, Platforma albo boi się sporzeciwić PiSowi, albo Jej pasuje taku układ gdy z miną świętej męczennicy pozwala aby PiS walił w nia jak w bęben A szkoda, bo takie niezdecydowanie może nie wyjśc jej na dobre, odbierając część wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Lechu, z utrzymankiem sowieckich oligarchów ??? 17.05.07, 21:18 Myślałem, że Lechowi zostało choć trochę rozsądku, pokazywanie się z twórcą mafii politycznej w Polsce, ministrem rządu junty Stanu Wojennego, aparatczykiem PZPR-owskim i wreszcie utrzymankiem postsowieckich oligarchów na Ukrainie nie przystoi nie tylko byłemu przywódcy SOLIDARNOŚCI ale i każdemu przyzwoitemu człowiekowi, choćby nie wiem jak nenawidził "Kaczorów". No chyba, że dostał Lechu taki rozkaz od "Kapciowego" Odpowiedz Link Zgłoś
77qwerty Re: Lechu, z utrzymankiem sowieckich oligarchów ? 17.05.07, 21:29 pijak-bolek-ubol_to_ubekistan sama smietanka Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 [...] 17.05.07, 21:28 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
oskan Kwaśniewski: nie powstaje nowa partia 17.05.07, 21:32 Pogadał sobie magister z doktorem Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw-z-lodzi bardzo mi się podoba taka inicjatywa 17.05.07, 21:41 Chcę żyć wśród normalnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
hydepark1 [...] 17.05.07, 22:04 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: Kwaśniewski: nie powstaje nowa partia 17.05.07, 21:45 "Polskie społeczeństwo nie dorosło do demokracji"tak obwieścił prof.Bronio w roku 01..Teraz was wybierze...bo dorosło....ha ha ha ha ha ha.... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Kwaśniewski: nie powstaje nowa partia 17.05.07, 21:47 Za B 16: poźdjawiam was siśtkich c i u l e. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Kwaśniewski: nie powstaje nowa partia 17.05.07, 21:49 gdyby do Rywina dopisać obowiązki to byłoby jeszcze zabawniej Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Koń by się uśmiał na to łamanie praw obywatelskich 17.05.07, 22:03 szczególnie za zakaz przemarszu pederastów w Paradzie Promocji Homoseksualizmu w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Koń by się uśmiał na to łamanie praw obywatel 17.05.07, 22:05 Koń Który Łże. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwone_scierwo Kwaśniewski: nie powstaje nowa partia 17.05.07, 22:07 A któż tam nie przemawiał?Same tzw. "elity" i "autorytety".Rozliczcie się wy wszyscy złodzieje w białych rękawiczkach a nie próbujecie nakraść jeszcze więcej! Bo właśnie tak jest ze złodziejem.Nakradnie, nakradnie i przycicha na jakiś czas. Jeżeli uchodzi mu to bezkarnie (a tak się dzieje) to powraca żeby później nakraść jeszcze więcej!!!Te osoby zasługują na ostracyzm tylko czyj?Koszernej Wyborczej czy koszernej TVN z Onetem? Odpowiedz Link Zgłoś
77qwerty zebranie listy Peka 17.05.07, 22:12 Oleksy miał racje to spotkanie to panika przed komisja bankowa i pewnie wszyscy sa na liscie peka Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Kwaśniewski: nie powstaje nowa partia 17.05.07, 22:14 Umiesz tylko wklejać przygotowane teksty. Odpowiedz Link Zgłoś
qazwsx64 TW Bolek udał sie najbardziej Reganowi 17.05.07, 22:19 W porównaniu do takiego Antonio Noriegi lub Saddam Husseina to TW Bolek udał sie najbardziej Reganowi. W nieszczęściu mieliśmy dużo szczęścia, bo mógł pomazaniec jakąś wieś zagazować lub w całej Europie narkotykami hadlować. Odpowiedz Link Zgłoś
77qwerty Re: TW Bolek udał sie najbardziej Reganowi 17.05.07, 22:22 handlował Mietek ale na póół Europy tylko Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofbazan Kwaśniewski: nie powstaje nowa partia. 17.05.07, 22:21 dureń po prawej stronie, złodziej po lewej a w środku "brązowonosy" czyli agent wywiadu PRL-u, do czego zresztą sam się przyznał, standardy demokracji zagrożone? Bezczelne typy! Układy złodziejskie zagrożone, ot co! To całe towarzystwo z tej imprezki trzeba zlustrować w pierwszej kolejności! Autorytety? Dla kogo? To kto niby głosował na Kaczyńskich, sami idioci, co? A co do Pana Premiera, to z całym szacunkiem, ale to nie on pierwszy udowodnił że nie ma ludzi bez winy! To już w Biblji było opisane! Odpowiedz Link Zgłoś
altspringe Zjazd szubrawców, agentów i pożytecznych idiotów 17.05.07, 22:35 Demokraci od siedmiu boleści się zebrali Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Zjazd szubrawców, agentów i pożytecznych idio 17.05.07, 22:41 Nie zaprosili Cię do prezydium? A, to brzydko się zachowali. ----------- Odpowiedz Link Zgłoś
kos1981 Ciebie zaprosili... i jak było ? 17.05.07, 23:09 bardzo śmierdziało naftaliną ? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Ciebie zaprosili... i jak było ? 17.05.07, 23:20 kos1981 napisał: > bardzo śmierdziało naftaliną ? Nie bardziej niż Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: dzięki . sukcesów w naftalinie życzę. 17.05.07, 23:32 Życzysz sobie sukcesów? Z ludzkiego punktu widzenia trudno się dziwić. Odpowiedz Link Zgłoś
kos1981 jak coś takiego napiszesz to lepiej się czujesz .. 17.05.07, 23:40 wyraźnie to widać..taka duma młodego komsomolca. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: jak coś takiego napiszesz to lepiej się czuje 17.05.07, 23:42 kos1981 napisał: > wyraźnie to widać..taka duma młodego komsomolca. Ależ nie. Empatia toruńskiego katolika. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: przekorna osoba jak niemowlę 17.05.07, 23:48 Myśl skryta za oparami..., prawda? ---------- Odpowiedz Link Zgłoś
kos1981 Wracając do tematu...Nie czujesz tej naftaliny ? 17.05.07, 23:56 ,,Trzeba z młodymi naprzód iść,,....nie stawiać na kulawą chabetę tylko na zdrowe młode rumaki..no ja ci to muszę mówić..he,he Wymyśliłem coś takiego - Partia Młodych Ludzi. Bez żadnych ideologii wspierająca ludzi młodych w pracy ,nauce i życiu rodzinnym. Szansa dla ciebie..co ty na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Wracając do tematu...Nie czujesz tej naftalin 18.05.07, 00:03 kos1981 napisał: > ,,Trzeba z młodymi naprzód iść,,....nie stawiać na kulawą chabetę tylko na > zdrowe młode rumaki..no ja ci to muszę mówić..he,he > Wymyśliłem coś takiego - Partia Młodych Ludzi. Bez żadnych ideologii wspierając > a > ludzi młodych w pracy ,nauce i życiu rodzinnym. Szansa dla ciebie..co ty na to > ? Nie sądzisz, że to pomysł taki sam jak: Partia Kobiet, Inteligencja Katolicka, Ruch Leworęcznych. Młody, stary, w średni wieku. Nie. Mądry, uczciwy, nie samolubny, znający i rozumiejący pojęcie - służba narodowi. W coś takiego wchodzę. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kos1981 służba narodowi powiadasz...dziwnie jakoś to brzmi 18.05.07, 00:06 w nowoczesnej Europie ... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: służba narodowi powiadasz...dziwnie jakoś to 18.05.07, 00:09 W moim przekonaniu, zjednoczona Europa to przez kilka pokoleń Europa ojczyzn. --------- Odpowiedz Link Zgłoś
kos1981 podpuszczasz mnie najwyraźniej ...no dobra 18.05.07, 00:20 jestem tego samego zdania...ale bez Kwaśniewskiego ,Wałęsy i Olechowskiego.. może być Tusk ,Zdrojewski , Rokita , Ziobro , Giertych ,J.Kaczyński ...to są najzdolniejsi polscy politycy obecnie. Jak myślę o tej górze kasy z UE to boję się że powrót tych z naftaliny spowoduje budowę odpływu tej kasy na ,,fundacje,, pomocy ,,biednym w moralność,,. Dużo czytałem na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: podpuszczasz mnie najwyraźniej ...no dobra 18.05.07, 00:27 kos1981 napisał: > jestem tego samego zdania...ale bez Kwaśniewskiego ,Wałęsy i Olechowskiego.. > może być Tusk ,Zdrojewski , Rokita , Ziobro , Giertych ,J.Kaczyński ...to są > najzdolniejsi polscy politycy obecnie. Ja ich skreślam. Oni są zdolni ... do wszystkiego. > Jak myślę o tej górze kasy z UE to boję się że powrót tych z naftaliny spowoduj > e > budowę odpływu tej kasy na ,,fundacje,, pomocy ,,biednym w moralność,,. Czy jedna fundacja lub agencja została przez obecnie rządzących zlikwidowana? Wręcz przeciwnie. A różnica pomiędzy PiS i PO polega na tym, że PO nie jest u władzy. > Dużo czytałem na ten temat. Jak przeczytasz " Lukrecja Borgia" i "Katarzyna Sforza" to uchwycisz różnicę pomiędzy historykiem i historykiem dyżurnym. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
kos1981 Re: podpuszczasz mnie najwyraźniej ...no dobra 18.05.07, 00:51 Pranie pieniędzy z fundacji jest nie do udowodnienia jeżeli zapłacone są podatki i nikt nie puści pary z ust. Taka jest prawda. A kasa przez 50 firm i tak idzie do zamierzonego beneficjenta. Odpowiedz Link Zgłoś
kichnij Kwaśniewski: nie powstaje nowa partia 17.05.07, 22:39 Super trójca - może Naród nie da się nabrać, ja się nie dam choć mam 21 lat. Oto polskie autorytety. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek1963 Kaczynscy won 17.05.07, 22:43 dosc tych nieudolnych rzadow - won kaczory , bedziecie czarna plama historii polski Odpowiedz Link Zgłoś
77qwerty Re: Kwaśniewski: nie powstaje nowa partia 17.05.07, 22:44 jeszcze powinna byc msza na poczatku odprawiona przez Bpa Wielgusa Odpowiedz Link Zgłoś
kwakwakwarantanna Kwaśniewski: nie powstaje nowa partia 17.05.07, 22:49 Wałęsa penie się boi i stara się przysłużyć lewej nodze wykorzystując nową okazję do pokazania się w medisach obraża polskich wyborców. Przedstawiciel platformy odczuł setyment do ojca który beł partyjnym głupkiem w PZPR epoki Jaruzelskiego. Kwaśniewski boi się procesu o gadanie Oleksego i dlatego próbuje zrobić sobie immunitet. Przecież wiadomo że na solidarności Putin i KGB doszli do władzy i za ich zgodą kreowano solidarnośc służbami. Inaczej stało by się tak jak w 68 gdy zrobiono nagonkę na Zydów w całym RWPG aby rozprawić się zec służbami chcącymi odebrać władzę sekretarzom. Ostatecznie na II Rzeczpospolitej najgorzej wyszli sekretarze i działacze Solidarności z przekonania a więc ideowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Farsa i niezależne myślenie 17.05.07, 22:52 "Posłanie do polskiej opinii publicznej" podpisane dzisiaj w Uniwersytecie Warszawskim jest odezwą dobrą i wymagającą, wydawałoby się przynajmniej, inteligentnej i roztropnej odpowiedzi ze strony koalicji PiS, LPR i Samoobrony. Tam gdzie mamy do czynienia z akcją na rzecz przestrzegania standardów sprawowania władzy, standardów przyjmowanych i wypracowanych po gehennie faszyzmu zakończonej w roku 1945, przez setki miliony Europejczyków, od atlantyckich wybrzeży Irlandii i Portugalii, po wschodnie krańce Alp Austriackich, od Morza Barentsa do Morza Egejskiego, jako intuicyjnie dobrych, bo sprawdzonych przez historię i praktykę, jako dających optymalnie adekwatny system odpowiedzialności państwa wobec szarego obywatela, tam każdy myślący człowiek powinien, przez chwilę przynajmniej, spokojnie się zastanowić. Czy mamy do czynienia z jakimś potwornym cynicznym atakiem na legalną i Bogu ducha winną władzę, która, jak i większość Polaków, jest programowo świadoma odrębności polskiej powojennej historii? Rok 1945 nie przyniósł przecież Polsce wolności, przyniósł tylko kontynuację totalizmu i zmianę państwowego i obcego logo. Oto bowiem dzisiaj w Uniwersytecie Warszawskim zebrali sie przedstawiciele kilku opcji politycznych, w tym również i przedstawiciele starego komunistycznego reżymu. Byli tam również i ci, którzy zawsze opowiadali sie za Polską wolną i demokratyczną. Oczywiście Pan Kwaśniewski ma rację. Tak przemieszane towarzystwo nie może być zalążkiem nowej partii politycznej. Ta symbioza dawnych adwersarzy, w imię wspólnych europejskich wartości i standardów, daje jednak do myślenia.. Dzisiaj w UW otrzymaliśmy sygnał, że ludzie w Polsce znaczący politycznie, czy intelektualnie, mają, pomimo różnice historyczne i ideowe, wspólny punkt widzenia na temat obecnej władzy sprawowanej przez Panów Kaczyńskich. W ”Posłaniu” jest po prostu skrót i podsumowanie tego wszystkiego, co już o rządzącej koalicji krytycznie napisano. Szkoda nawet, z tego powodu, przytaczać słowa tam zawarte. Oczywiście, że ważne jest nie tylko co jest powiedziane. Ważne jest również kto mówi. Każdy konsensus może mieć kilka obliczy i powodów, tych jawnych i oczywistych, i tych mniej jasnych, czy zamkniętych aż do dalszego rozwoju wydarzeń. Inaczej mówi i myśli, wielki autorytet moralny, jakim jest Pani Profesor Skarga, inaczej mówi i myśli Pan Aleksander Kwaśniewski. To tu chyba są bieguny dzisiejszego spotkania, nie ma ich w różnicach między politykami, między Panami Wałęsą i Kwaśniewskim w szczególności. Inaczej mówi myśliciel apolityczny, inaczej rasowy polityk. To ten pierwszy wydaje się być głównym celem ataku rządzącej koalicji i trzeba bić na alarm. Gensek PiS Pan Joachim Brudziński nazwał dzisiejsze spotkanie, na którym wypracowano wspólny krytyczny punk widzenia o władzy Panów Kaczyńskich, "polityczną farsą, którą urządził Aleksander Kwaśniewski wykorzystując po raz kolejny Lecha Wałęsę”. Niech i tak będzie. Konkluzja tej farsy jest jednak groźna i nic z zamiarmi politycznymi Pana Kwaśniewskiego nie mająca. Odpowiedz Link Zgłoś
laleczkabarbie1 Re: Farsa i niezależne myślenie 18.05.07, 00:15 tomekjeden napisał: > "Posłanie do polskiej opinii publicznej" podpisane dzisiaj w Uniwersytecie > Warszawskim jest odezwą dobrą i wymagającą, wydawałoby się przynajmniej, > inteligentnej i roztropnej odpowiedzi ze strony koalicji PiS, LPR i Samoobrony. > Tam gdzie mamy do czynienia z akcją na rzecz przestrzegania standardów > sprawowania władzy, standardów przyjmowanych i wypracowanych po gehennie > faszyzmu zakończonej w roku 1945, przez setki miliony Europejczyków, od > atlantyckich wybrzeży Irlandii i Portugalii, po wschodnie krańce Alp > Austriackich, od Morza Barentsa do Morza Egejskiego, jako intuicyjnie dobrych, > bo sprawdzonych przez historię i praktykę, jako dających optymalnie adekwatny > system odpowiedzialności państwa wobec szarego obywatela, tam każdy myślący > człowiek powinien, przez chwilę przynajmniej, spokojnie się zastanowić. Czy mam > y > do czynienia z jakimś potwornym cynicznym atakiem na legalną i Bogu ducha winną > władzę, która, jak i większość Polaków, jest programowo świadoma odrębności > polskiej powojennej historii? Rok 1945 nie przyniósł przecież Polsce wolności, > przyniósł tylko kontynuację totalizmu i zmianę państwowego i obcego logo. Oto etc Kurde chłopie to jest odlotowe zdradź po czym ma się takie psychodeliczne projekcje Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Re: Farsa i niezależne myślenie 18.05.07, 02:58 laleczkabarbie1 napisała: Kurde chłopie to jest odlotowe zdradź po czym ma się takie psychodeliczne > projekcje xxxxxxxxxxxxx Nie rozumiem Pani pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 Chór staruszków z miasta Pruszków, czyli kabaret ? 17.05.07, 23:00 To jest ubaw w wydaniu relacji telewizji TVN. Przebieraniec z niegramotnym , czyli para historyczna z drugiej połowy dwudziestego wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
kos1981 Czerwony syf z naftaliny... czuć przez internet 17.05.07, 23:08 tfu...tfu... Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: Czerwony syf z naftaliny... czuć przez intern 17.05.07, 23:24 Rywin już kręci film " Może tym razem koszerny interes się uda?" Albo "Pęczak w domu" Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Czerwony syf z naftaliny... czuć przez intern 17.05.07, 23:34 fly8171 napisał: > Rywin już kręci film " Może tym razem koszerny interes się uda?" Albo "Pęczak w > domu" I "Kaczka w rydzykach". Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: Czerwony syf z naftaliny... czuć przez intern 17.05.07, 23:37 Albo taki tytuł: " Dostanę hrywny, to nie będzie grzywny!" Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Czerwony syf z naftaliny... czuć przez intern 17.05.07, 23:41 fly8171 napisał: > Albo taki tytuł: " Dostanę hrywny, to nie będzie grzywny!" "Telegraf połączy Cię z Porozumieniem Centrum". Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: Czerwony syf z naftaliny... czuć przez intern 17.05.07, 23:43 Dramat w trzech aktach: Kwaśniewski,Olechowski,Wałęsa. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: PZPR II 17.05.07, 23:46 fly8171 napisał: > Dramat w trzech aktach: Kwaśniewski,Olechowski,Wałęsa. Zapomniałeś o czwartym - "I po kaczkack". Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: PZPR II 17.05.07, 23:51 Na miejscu Pisu dałbym im jeszcze pieniądze. Odbierają elektorat PO!!! Niezła beczka. Czwartym aktem może być: No i po PO! Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: PZPR II 17.05.07, 23:55 fly8171 napisał: > Na miejscu Pisu dałbym im jeszcze pieniądze. Odbierają elektorat PO!!! Niezła > beczka. Czwartym aktem może być: No i po PO! Też niezły wariant. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: PZPR II 18.05.07, 00:05 Czyli w dwóch agentów i oficer prowadzący na froncie obrony demokracji! Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: nie słyszałeś o ,,wojnie o pokój,, ? 18.05.07, 00:14 A Wałęsa chyba jest członkiem wyrastającym z ramienia.... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: nie słyszałeś o ,,wojnie o pokój,, ? 18.05.07, 00:18 fly8171 napisał: > A Wałęsa chyba jest członkiem wyrastającym z ramienia.... Widzisz, cokolwiek o nim powiesz, pozostanie L. Wałęsą, którego zna niemal cały świat. A kim Ty jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: nie słyszałeś o ,,wojnie o pokój,, ? 18.05.07, 00:22 Polakiem którego oszukiwał L.Wałęsa przez 17 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: nie słyszałeś o ,,wojnie o pokój,, ? 18.05.07, 00:29 fly8171 napisał: > Polakiem którego oszukiwał L.Wałęsa przez 17 lat. Nie wierzę ale współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: miesiąc temu nie napisał byś tak o Wałęsie.. 18.05.07, 00:24 Chyba nie.... Chociaż nie głosowałbym na niego. Teraz pozbyłem się złudzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
mentorlevicy pytałem uu1 . dzięki.od początku coś mi nie grało 18.05.07, 00:34 w tej solidarności od samego 1980 roku.. widziałem co za ludzie dochodzili na kierownicze stanowiska w zakładach pracy. z ciekawostek - dostałem kartę mobilizycyjną do Modlina na pazdziernik 1980. przy odbiorze karty powiedziałem że wyjeżdżam do ZSRR we wrześniu na zaproszenie osoby prywatnej. następnego dnia dostałem wezwanie i odebrano mi kartę. Do dziś nie mogę zrozumieć tego zdarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: pytałem uu1 . dzięki.od początku coś mi nie g 18.05.07, 00:37 Może uznali że odbierzesz ją w ZSSR! Odpowiedz Link Zgłoś
mentorlevicy zauważ że miesiąc wcześniej był sierpień 1980 18.05.07, 00:43 i co miesiąc później mobilizacja ? w jakim celu ? stan wojenny już w pazdzierniku 1980 roku ? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: miesiąc temu nie napisał byś tak o Wałęsie.. 18.05.07, 00:30 Dokładnie tak samo. A, że wielu jego pomysłów nie uważam za dobre, to już inna bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: PZPR II 18.05.07, 00:07 fly8171 napisał: > Czyli w dwóch agentów i oficer prowadzący na froncie obrony demokracji! Nie. Polska Zjednoczona Prawica Rzeczpospolitej Odpowiedz Link Zgłoś
elly666 N_I_E ___ W_I_E_R_Z_C_I_E___ Kwasniewskiemu ! 18.05.07, 03:07 Kwasniewski nosi zegarek - lapowke nalezacy do Dochnala, bierze kase od Ukrainskich oligarchow, jego towarzysz od kilkudziesieciu lat nazywa go "kretaczem". ludzie - nie dajcie sie znow nabrac temu cwaniakowi, 10 lat jego prezydentury to "zloty wiek" dla wszelkiej masci aferzystow i zlodziejow, majatek Polski rozkradziony, tajne spotkania z Kuna, ALganowem, sprawa polskiego sektora bankowego, sektora paliwowego, ludzie pamietajcie ! Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re: Czerwony syf z naftaliny... czuć przez intern 17.05.07, 23:46 fly8171 napisał: > Dramat w trzech aktach: Kwaśniewski,Olechowski,Wałęsa. czyli: - Olo, Endriu i Bolo - hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
romek335 To są R NRD-owcy- 18.05.07, 00:32 Cholera jakie to ciągotki maja. A to STASI a to SB czy ukrainska oligarchia komunistyczna Odpowiedz Link Zgłoś
genyo Kwaśniewski: nie powstaje nowa partia 18.05.07, 00:02 ciesze sie, ze sa jeszcze Polacy, a nie wylacznie polactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis [...] 18.05.07, 00:17 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mentorlevicy A GW liczy złotówki od każdego logu za reklamę 18.05.07, 00:26 a my piszemy jak barany. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: A GW liczy złotówki od każdego logu za reklam 18.05.07, 00:31 mentorlevicy napisał(a): > a my piszemy jak barany. Tu masz rację. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
elly666 masz racje - robie sobie przerwe na kilka dni !! 18.05.07, 03:08 mentorlevicy napisał(a): > a my piszemy jak barany. Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl [...] 18.05.07, 01:05 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
barwro5 Kwaśniewski: nie powstaje nowa partia 18.05.07, 02:14 Polsce szykuje sie tragedie. Stan wojenny jaruzela to pestka. Premier powinien natychmiast zrobic referendum i po uzyskaniu poparcia tych czerwonych zlodzieji i glupiego bolka internowac.Nastepnie dac im paszporty w jedna strone zobaczymy kto taka zaraze przyjmnie do siebie.Niemoge pojac jak w demokratycznym panstwie tacy szubrawcy moga jeszcze kogos oceniac i co najbardziej boli ze podpieraja sie wyksztalcona inteligencja. Dzisiaj widzimy kto blokuje lustracje kto za wyzebrane srebrniki chce w kraju robic rozrobe- Polacy powinni powinni dzisiaj zareagowac i powiedziec dosyc !!! PRECZ Z ZDRAJCAMI OJCZYZNY !!! BRAWO PIS I PROSIMY O BIS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elly666 [...] 18.05.07, 02:16 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
elly666 GW wycina posty krytykujace Kwasniewskiego !!!!!! 18.05.07, 03:02 Walesa daje soba znow manipulowac cynicznym cwaniakom Kwasniewskiemu i Olechowskiemu. Albo moze Walesa od poczatku byl z ZSMPowcami Kwasniewskimi i agenciakami Olechowskimi ? Odpowiedz Link Zgłoś
baba60 Deklaracja polityczna polskiego Zydostwa? 18.05.07, 02:31 Troche za malo, by powiedziec spieprzyliscie, moscipanowie! Bulbaaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś