slavik222 Kwaśniewski i inni złodzieje na śmietnik IV RP 03.06.07, 18:32 Mam cichą nadzieję,że większpość ludzi tumanina gebelsowską propaganda przydupasów Kwaśniewskiego przejżała. Kwaśniewskiemu nie do śmiechu, bo wie że prokurator kompletuje na niego kwity... Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Prezydent: Kwaśniewski sprofanował historyczną .. 03.06.07, 18:32 Panie Prezydencie, Aleksander Kwaśniewski i Pański brat Jarosław Kaczyński to bardzo bardzo podobne typy - próżne, mało krytyczne wobec siebie i lubiące dużo gadać i nic nie robić. Ofiary sondaży i własnej głupoty. Panie Prezydencie niech Pan się trzyma żony, wszyscy na tym skorzystamy. Pani Maria Kaczyńska wyraźnie odstaje od tego głupawego towarzystwa tak lewicowego jak i prawicowego i bez nie będzie kroić. Pozdrawiam Panią Prezydentową. Odpowiedz Link Zgłoś
2.0tdci :-O 03.06.07, 18:33 małemu pisiorkowi już całkowicie odwaliło. może odstawił lekarstwa? czy schorzenia psychiatryzne mogą być podstawą do usunięcia ze stanowiska ???? Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Ten mały pokurcz coś mówi o profanacji? 03.06.07, 18:33 Kaczy zad w pałacu i w kancelarii, koński zad na ministerialnym stołku, kalosze PZPR-owskiego prymitywa z PGR-u zamienione na włoskie ministerialne buciki - to dopiero profanacja... Odpowiedz Link Zgłoś
zibuumgo Re: Ten mały pokurcz coś mówi o profanacji? 03.06.07, 18:42 Poszoł Vont Kaczory .Zapierdziałe dupy grube . Wy śmiecie na Wałęsę i Kwaśniewskiego rękę podnosić . Pieprz. mocherowe berety. Wasze dni są policzone. Jakim prawem tworzycie nową historie. Vont Kaczory! Odpowiedz Link Zgłoś
lejbakogelmogel Re: Pozew sądowy 03.06.07, 22:18 Szykujemy przeciw Tobie pozew sądowy za szerzenie ksenofobii i nienawiści rasowej.Znajdziemy Cię nawet gdybyś mieszkal nawet na Arktyce.Staniesz przed prokuratorem ! Juz niedlugo! - - - „Coitus ergo12-sus” Odpowiedz Link Zgłoś
kartoflisko Re: Ten mały pokurcz coś mówi o profanacji? 03.06.07, 18:42 monopol napisał: > Kaczy zad w pałacu i w kancelarii, koński zad na ministerialnym stołku, kalosze > > PZPR-owskiego prymitywa z PGR-u zamienione na włoskie ministerialne buciki - > to dopiero profanacja... Jesteś normalnym zdrajcą czy tylko płatną kurwą? Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Re: Ten mały pokurcz coś mówi o profanacji? 03.06.07, 18:46 Jesteś zjebem od tak sobie, czy tylko płatnym? Odpowiedz Link Zgłoś
2.0tdci Re: Ten mały pokurcz coś mówi o profanacji? 03.06.07, 18:48 ty sie kartoflisko nie denerwuj bo ci żyłka w dupie pęknie. a po wyborach 2009 pisiorki i zdrajców co ich popierarli przed sądy jak pospolitych przestępców. albo na leczenie do psychiatryka. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Ten mały pokurcz coś mówi o profanacji? 03.06.07, 18:48 Nie przesadzaj... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska_k Kaczory profanuja Solidarnosc 03.06.07, 18:44 bolszewickie kaczory profanuja Solidarnosc - biora do swojego rzadu czerwonych bolszewikow jak Kryze i Wassermann - czerwonego - odpowiednio sedziego i prokuratorzyne, ktorzy wspaniale za komuny zwalczali opozycje ta tolerancja dla bolszewickich aparatczykow nie dziwi - wszak ich tatulo - Rajmund Kaczynski po walce z powstanu warszawskim - zdradzil idealy AK i za PRL wykladal marksizm i leninizm na politechnice warszawskiej to dlatego kaczorom nie przeszkadzaja czerwoni bolszewicy w ich rzadzie i partii to dlatego tak kaczory nienawidza prawdziwych dzialaczy Solidarnosci z Walesa na czele Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska_k Prezio IV RP u SBka Krola 03.06.07, 18:47 w tym towarzystwie prezio czuje sie najlepiej - czerwonych aparatczykow brzydzi sie Kwasem, ktorego przewina byla przynaleznosc do PZPR i bycie ministrem sportu, ale do towarzysza z SB - Krola z Wprost to juz sie nie brzydzi lazic pseudosolidarnosciowiec Odpowiedz Link Zgłoś
elly666 o co chodzi Kwasniewskiemu ? 03.06.07, 18:48 W 1977 r. Piotr Filipczyński vel Peter Vogel zamordował brutalnie starszą kobietę i spalił jej zwłoki, by zapobiec wykryciu zbrodni. Został jednak schwytany i skazany na karę więzienia. W 1983 r., komuniści pozwolili mu wyjechać z Polski i osiedlić się w Szwajcarii, gdzie stał się bankierem. Po 1989 r. Vogel pojawił się w Polsce, gdzie szybko zdobył przydomek "księgowego lewicy." Vogel zamieszany był w wiele podejrzanych interesów, malwersacji i operacji prania pieniędzy, włączając sprawę Orlenu. Vogel miał bliskie powiązania z Władimirem Ałganowem z KGB (rzekomym "opiekunem" Kwaśniewskiego) i zamieszkującym w Wiedniu współpracownikami polskiej komunistycznej tajnej policji Andrzejem Kuną i i Aleksandrem Żaglem - obaj byli wplątani w sprawę Orlenu. W czerwcu 1999 r. Kwaśniewski zainicjował proces amnestyjny Petera Vogla, którego w końcu ułaskawił w grudniu 2005 r. - przed samym zakończeniem prezydentury. W 1998 r. Kwaśniewski był pośród kilku wysokich rangą postkomunistycznych dygnitarzy, którzy nabyli za grosze luksusowe, komunalne mieszkania i domy. Prezydent Polski zapłacił za nieruchomość kilkaset dolarów, gdyż władze Warszawy (również postkomuniści) obciążyły go za nią na podstawie hiperin acyjnych cen z roku 1990 r. Postkomunistyczne sądy orzekły, że te transakcje były "w zgodności z prawem." Dochodzenie w tej sprawie zostało właśnie rozpoczę te. W sierpniu 1996 r. Kwaśniewski przyznaje list żelazny Andrzejowi Gołocie z Chicago - zawodowemu bokserowi polskiego pochodzenia. Gołota poszukiwany był (nakazem aresztowania) przez władze w związku z pobiciem kilku osób. Ten zbir obracał się w Polsce w podejrzanym towarzystwie rozmaitych maosów. Zapłacił jednak100.000 dol. "charytatywnej" fundacji kontrolowanej przez Jole i uzyskał zezwolenie na podróżowanie do Polski bez jakichkolwiek przeszkód. Podobnie w grudniu 2005 r. Kwaśniewski ułaskawił postkomunistycznego wiceministra sprawiedliwości Zbigniewa Sobótkę, który ostrzegał gangsterów o planowych policyjnych operacjach. Sobótka został uznany winnym i skazany na więzienie, ale prezydencki akt łaski uwolnił go. W lutym 1998 r., podobizna Kwaśniewskiego i jego poparcie dla rmy produkującej meble znalazły się w ogłoszeniu reklamowym. Prezydent argumentował, że on tylko popierał polską rmę konkurującą na rynkach azjatyckich. Później okazało się, że właścicielem rmy jest szwagier żony Kwaśniewskiego. Wówczas Kwaśniewski zaprzeczył, jakoby dał komukolwiek zezwolenie na użycie swej podobizny. Przez cały okres prezydentury, Kwaśniewski skrycie i jawnie popierał weteranów komunistycznej tajnej policji. Nadał m. in. najwyższe odznaczenie państwowe Stanisławowi Suproniukowi - czołowemu oprawcy stalinowskiej ery. To on doprowadził do porwania i zastrzelenia żony dowódcy prozachodniego podziemia. W chwili śmierci była w ósmym miesiącu ciąży. Dzięki temu i podobnym mu czynom Kwaśniewski doczekał się przydomka "Prezydenta wszystkich kagiebistów." W grudniu 2005 r. kiedy dziennikarz polskiej TV poprosił Kwaśniewskiego o skomentowanie jego prezydentury, odchodzący prezydent stwierdził: "minione dziesięć lat będę uważał zawsze za najpiękniejszy okres mego życia." Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska_k a teraz napisz zyciorysy Kryze i Wassermanna 03.06.07, 19:16 z PISowego rzadu Kryze skazywal za komuny dzialaczy opozycji - m.in. Andrzeja Czume, a Wassermann w latach 80-tych scigal opozycje; niestety Kwas nie dosiaga do piet tym wspanialym dzialaczom - byl jedynie czlonkiem PZPR i ministrem sportu napisz tez o innych kolalicjantach - o starym Giertychu - doradcy Jaruzelskiego z WRONy, o walkach LPR w Wielkopolskim Banku Rolniczym i o tym jak Ziobro zabral juz ukonczone sledztwo prokuraturze okregowej w Kaliszu, zeby czasem aktu oskarzenia nie skierowali do sadu napisz tez o aferze w Telegrafie i FOZZ-ie, o tym jak Kaczynski przyznal medal sybirakow temu komuchowi Jaruzelskiemu, jak usilnie kaczory zwalaczaja niezaleznosc sadow i niezawislosc sedziow, ktorzy nie chca wydawac wyrokow na zamowienie polityczne Odpowiedz Link Zgłoś
jeskk69 Re: Prezio IV RP u SBka Krola 03.06.07, 19:08 no tak, odezwal sie ten "pierwszy", ktory nigdy niczego nie profanowal... cala jego prezy-duren-tura jest jedna wielka profanacja.. to co o Nas mysla na swiecie, jest rowiez i wypadkowa tego, co ten oszolom mowi i robi. nigdy nie bylem zwolennikiem lewicy, ale... po jest lekko liberalnym cieniem pisu, lpr to faszysci, samoobrona - no wybaczcie, nowa partia jurka - berety. na kogo ma sie zdecydowac taki ktos jak ja? nie-katolik, Polak, ktory chce sobie po prostu zyc swoim zyciem bez codziennego molestowania o ukladzie, ktory chce to wszystko rozwalic, ktorego smieszy (jeszcze - ale ciekawe jak dlugo) gierych i ta cala brunatna wataha), ktory chce sie w koncu odciac od "rozliczen", "lustracji" i calego tego polowania na czarownice, ktorego wali to co powiedzial jp2 kiedys tam (tak na marginesie, polecam ciekawa ksiazke: The Power and the Glory: Inside the dark heart of John Paul II's Vatican - niestety, szansa ze ta ksiazka kiedykolwiek ukaze sie w Polsce jest...bliska zera. aaa... juz czekam na komentarze w style "czerwony, komuch, zabojca ze stanu wojennego"... zwisa mi to, i mam nadziej wielu milionom Polakow rowniez. Super start kampanii, w ktorej pis sromotnie przegra i bedzie sie lasic do po wspolprace (nie mowie ze po wygra, mam nadzieje ze zwyciezca bedzie ktos inny...).. w opozycji. i drugie aaa... nie ma mnie na listach, nie bylem agentem (chyba bylem za mlody, chyba nie rekrutowali nastolatkow, a szkoda, byloby latwiej teraz), wiec zadna prywata przeze mnie nie przemawia. a pana Kwasniewskiego cenie, za to co zrobil dla Polski (czy cos przy tym ugral dla siebie - sad niech zadecyduje a nie kacze zapedy uwalania w gow...e kazdego, kto nie z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
xclene zwykły wykwak i tkm 03.06.07, 18:49 ile to można powiedzieć, aby nic nie powiedzieć; ble, ble, ble (czyli kwa, kwa, kwa lub ckfuckfuckfu ... ) Odpowiedz Link Zgłoś
elly666 Kaczor ma racje, cwaniak |Kwasniewski profanuje Po 03.06.07, 18:51 Polske. Pijany na grobach pomordowanych oficerow, bierze kase od obcych oligarchow, grywa w tenisa z ruskim szpiegem Alganowem, nosi zegarki od krajowych lobbystow , ktorzy mogli kupowac polski majatek za poldarmo... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: elly666 03.06.07, 18:59 elly666 napisała: > Kaczor ma racje, cwaniak Kwasniewski profanuje > Polske. > > Pijany na grobach pomordowanych oficerow, > bierze kase od obcych oligarchow, > grywa w tenisa z ruskim szpiegem Alganowem, > nosi zegarki od krajowych lobbystow , ktorzy mogli kupowac polski majatek za > poldarmo... Co tu duzo gadac! Kvasman jest zawodowym specjalista od profanowania i klamania. Liste mozna rozpoczac od "magistra" poprzez wyszydzanie z Siwcem JP2 na lotnisku pod Kaliszem, chorobe goleni ... ... ... Zachowuje sie jak typowa czerwona gnida bez honoru i krzty godnosci osobistej. Odpowiedz Link Zgłoś
meleshka od jeszcze jakiego przestępcy weźmie kwach kasę 03.06.07, 18:54 praną przez mafię paliwową, narkotykową, wykorzystywanych pracowników "kopanek" pod Donieckiem czy Dniepropietrowskiem? Odpowiedz Link Zgłoś
mokrysedes A komu da kase Kwaczor? Swojemu psu Rydzykowi? 03.06.07, 18:59 Ile jeszcze swin przekupi forsa z panstwowej kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_sobczak1 Kwaśnmiewski to stara komunistyczna kanalia 03.06.07, 18:52 Warto o tym pamiętać, w dodatku pijak, kłamca i tchórz Odpowiedz Link Zgłoś
mokrysedes Kaczynski agent Mosadu 03.06.07, 18:54 Jak inaczej wyjasnic jego belkot? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: mokrysedes 03.06.07, 19:00 mokrysedes napisał: > Kaczynski agent Mosadu > Jak inaczej wyjasnic jego belkot? Z Izraela to napisales???! Odpowiedz Link Zgłoś
2.0tdci Re: mokrysedes 03.06.07, 19:06 czyli z biura marszałka wet3 napisał: > > Z Izraela to napisales???! Odpowiedz Link Zgłoś
lejbakogelmogel Re: mokrysedes 03.06.07, 22:06 Szykujemy przeciw Tobie pozew sądowy za szerzenie ksenofobii i nienawiści rasowej.Znajdziemy Cię nawet gdybyś mieszkal nawet na Arktyce.Staniesz przed prokuratorem ! Juz niedlugo! - - - „Coitus ergo12-sus” Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska_k mniejsza niz Kryze i Wassermann z rzadu PISu 03.06.07, 19:05 ktorzy za komuny scigali opozycje-jako sedzia i prokuratorzyna, a w nagrode dostali posady w PISiorowym rzadzie - no ale coz sie dziwicz wszak taki Kryze skazal Andrzeja Czume z Solidarnosci, ale teraz z PO - wiec nalezy mu sie jeszcze medal VIVAT IV RP Odpowiedz Link Zgłoś
tepetoja jak śmie mówić o profanacji - mamlak jeden 03.06.07, 18:59 burak jeden kartofel - ciężkomyślący - i taki ktoś próbuje reprezentować Polske w świecie... Móżdżek maleńki - rozumek jeszcze mniejszy - jaj chyba w ogóle nie ma, sklecić zdania nie potrafi poprawnie - a jak mu Maryśke opluwali to udawał że nie słyszy... To ma być facet?????? no nie...... W tamtych czasach (jego brat kurdupel też) to było nic nie znaczące ZERO teraz bełkocze o profanacji???????? Odpowiedz Link Zgłoś
elly666 Kwasniewski - mamlak jeden 03.06.07, 19:02 Oleksy: Kwaśniewski zawsze był małym krętaczem Gudzowaty: A Kwaśniewski brał? Oleksy: Nie odpowiem ci na to pytanie, bo nie byłem przy tym. I jeżeli brał, to nie osobiście. G: Miał psy spuszczone? O: Tych zegarków miał od cholery i nosił je kur..., nie wiadomo po co. (...) Wszyscy się dziwią, że chodzą tam wycieczki i oglądają to jego mieszkanie. To jest 400 metrów kwadratowych. G: Ale z zewnątrz oglądają? O: Z zewnątrz. Apartament na rogu, przy samej szosie, bez kawałeczka ogródka, to jest były prezydent. G: Widocznie Krauze nie miał komu sprzedać O: I jaka chodzi wersja? Że dostał w prezencie od Krauzego. Nie miał wyboru i lada moment to sprzeda po prostu. Jego sprawa, ale głupio wybrał, bo musi budzić zdziwienie, że były prezydent bierze ci apartament tak ch... jak ten. Co z tego, że duży, jak niemieszkalny? Bisztyga: A oni gdzieś budują dom? O: Podobno w Jazgarzewie. Kupili przecież w Kazimierzu całe wzgórze od Jaśka Wołka. To jest ten artysta. Byłem tam. Piękne. Też nie wiem na kogo, bo nie na siebie, ale sam Jasio wybierał, przyjaciel mojej żony. Ale ich sprawa, ja nikomu nie zazdroszczę. Tylko że gdyby ktoś się zawziął, to apartament u Krauzego to jest minimum 4,5 mln zł. Przecież to jest 400 m, tam chodzi po 11 tys. metr, to policz sobie, ile to kosztuje, ten 400-metrowy apartament. Dom w Kazimierzu – nie umiem tego wycenić, ale na pewno jest to droga sprawa. Jazgarzew 6 ha działki z asfaltową drogą zrobioną do samego domu przez pola. I to nie jest wszystko. Ma tego majątku trochę. Jak zderzysz jego wynagrodzenia prezydenckie, a nawet Joli dochody, no to co z tego, że ona ma 100 tys. za ten program w telewizji (TVN Style), by się wstydziła tam występować. G: Miesięcznie? O: Nie, do grudnia. Za całoć kontraktu. I robi takie pierdoły, rozumiesz. Raz oglądaliśmy to z Majką i więcej nie oglądam. Siedzi wyfiokowana Jola i gada. Przez 15 minut czy więcej uczy obywateli, jak jeść bezę. Że bezy nie można kroić nożem i widelcem, bo może trysnąć. Że trzeba zdjąć kapelusik od bezy. I to jest k… program pierwszej damy! By się wstydziła takie programy prowadzić. Teraz on (Kwaśniewski) ma dołączyć jeszcze na kolejne 10 tys., ale nie uzbiera, żeby nie wiem jak się naharował, to nie uzbiera tyle, ile potrzebuje na wylegitymizowanie tego. (...) O: Oluś zawsze był krętaczem, i to małym krętaczem. Za co się brał, zawsze spier.... I to zjednoczenie lewicy też spier... G: Ale żonę miał ładną. O: No, ale niestety za dużo tych liftingów. G: Czego? O: Liftingów. G: Liftingi ma? O: Oczywiście, że ma. G: To koleżanka, ta z telewizji. O: Wszystkie baby to mają. Najgorsze jest wiesz, co? G: A robi się liftingi na cip...? O: Robi się wszędzie. Najgorsze jest to, że one wszystkie jeżdżą do jednej kliniki w Szwajcarii. A każda klinika ma swoją technologię. Mają podobne naciągnięcia. Podobnie się to przy oczach układa. To jak wejdą trzy, Kulczykowa, Jurkowska czy Kwaśniewska, to od razu widać, gdzie były, w której klinice. Bisztyga: A skąd mają pieniądze? O: Nie żartuj, Kwaśniewska nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Kwasniewski - mamlak jeden 03.06.07, 19:23 no to teraz macie premiera bez konta za niego dodatkowe zalozy se gosiewski Odpowiedz Link Zgłoś
pierdot6 Re: Kwasniewski - mamlak jeden 03.06.07, 19:25 O spotkaniu z Kwaśniewskim w Krynicy: fałszywiec rzuca się na szyję O: Posadził mnie koło Kwaśniewskiego. G: To mogłeś się całować z nim. O: Rzucił się na mnie. A on jest tak kur... bezkrytyczny, że za parę chwil mi się na szyję rzucił. Najpierw mnie wykańcza, a potem się na szyję rzuca, żeby ludzie widzieli. Co za fałszywce (...) Usiedliśmy, nie minęły trzy minuty, a już [Kwaśniewski] o Leszku [Millerze] mówił. Jaki chu..., jaki zawzięty, a jaki nieuczciwy, a jaki cyniczny. (...) O: Kwaśniewski mnie namówił, żebym był premierem (w latach 90. – red.). Ktoś musiał być. Tu mnie zwiódł totalnie. A okazało się, że on mnie neutralizował. Ch... skończony, oszust i krętacz. G: Ale siadasz koło niego O: Z przymusu. Nie mogłem, miejsca były wyznaczone. Co, mam demonstracje robić? Odpowiedz Link Zgłoś
pierdot6 ty Kwasniewski profanujesz ten kraj swoja osoba 03.06.07, 19:17 O Kwaśniewskim i Millerze: skończone żule G: A wracając do twojego przyjaciela Millera i Kwaśniewskiego, żeby tak razem ocenić. To są takie skończone żule... O: Teraz odkryłeś? G: ...i takie chu.. i taka młodzieżówka. Odpowiedz Link Zgłoś
zibuumgo Re: A ty kurduplu profanujesz ten kraj swoja osob 03.06.07, 20:06 Kaczory , Olszewski , Maciarewicz , mają kał na wardze. Trzeba im pomóc usunąc kał z ich warg. Odpowiedz Link Zgłoś
lejbakogelmogel Re: A ty kurduplu profanujesz ten kraj swoja osob 03.06.07, 22:08 Szykujemy przeciw Tobie pozew sądowy za szerzenie ksenofobii i nienawiści rasowej.Znajdziemy Cię nawet gdybyś mieszkal nawet na Arktyce.Staniesz przed prokuratorem ! Juz niedlugo! - - - „Coitus ergo12-sus” Odpowiedz Link Zgłoś
yxcv Tow.kwasniewski sprofanowal his.sale 03.06.07, 19:12 przeciez PZPR zostalo uznane za organizacje przestepcza,czyli postkomunizm spadkobiercy idealow Lenina i Stalina to tez organizacja przestepcow.W Polsce postkomunizm udowodnil swoja postawa,afery-zlodziejstwa itd,itp ze to nic innego jak PZPR w nowym wydania,czyli krasc i klamac. Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska_k Re: Tow.kwasniewski sprofanowal his.sale 03.06.07, 19:18 to juz historia - czas sie obudzic po spiaczce - komuna sie skonczyla w 1989 r., a teraz mamy rok 2007 Odpowiedz Link Zgłoś
2.0tdci był sobie fantasta 03.06.07, 19:19 kiedy i przez kogo? jeśli przez ciebie i koleżków na 'misiowym czwartku' to raczej nie chwal sie tym bo wzbudzasz salwy śmiechu. amen. yxcv napisał: > przeciez PZPR zostalo uznane za organizacje przestepcza, Odpowiedz Link Zgłoś
pierdot6 Re: był sobie fantasta 03.06.07, 19:24 Oleksy o spotkaniu z Kwaśniewskim w Krynicy: fałszywiec rzuca się na szyję O: Posadził mnie koło Kwaśniewskiego. G: To mogłeś się całować z nim. O: Rzucił się na mnie. A on jest tak kur... bezkrytyczny, że za parę chwil mi się na szyję rzucił. Najpierw mnie wykańcza, a potem się na szyję rzuca, żeby ludzie widzieli. Co za fałszywce (...) Usiedliśmy, nie minęły trzy minuty, a już [Kwaśniewski] o Leszku [Millerze] mówił. Jaki chu..., jaki zawzięty, a jaki nieuczciwy, a jaki cyniczny. (...) O: Kwaśniewski mnie namówił, żebym był premierem (w latach 90. – red.). Ktoś musiał być. Tu mnie zwiódł totalnie. A okazało się, że on mnie neutralizował. Ch... skończony, oszust i krętacz. G: Ale siadasz koło niego O: Z przymusu. Nie mogłem, miejsca były wyznaczone. Co, mam demonstracje robić? Odpowiedz Link Zgłoś
2.0tdci Re: był sobie fantasta 03.06.07, 19:25 napisz coś od siebie, bezrozumna szczekaczko. pierdot6 napisał: > Oleksy o spotkaniu z Kwaśniewskim w Krynicy: fałszywiec rzuca się na szyję > > O: Posadził mnie koło Kwaśniewskiego. > G: To mogłeś się całować z nim. > O: Rzucił się na mnie. A on jest tak kur... bezkrytyczny, że za parę chwil mi > się na szyję rzucił. Najpierw mnie wykańcza, a potem się na szyję rzuca, żeby > ludzie widzieli. Co za fałszywce (...) Usiedliśmy, nie minęły trzy minuty, a > już [Kwaśniewski] o Leszku [Millerze] mówił. Jaki chu..., jaki zawzięty, a jaki > > nieuczciwy, a jaki cyniczny. (...) > O: Kwaśniewski mnie namówił, żebym był premierem (w latach 90. – red.). K > toś > musiał być. Tu mnie zwiódł totalnie. A okazało się, że on mnie neutralizował. > Ch... skończony, oszust i krętacz. > G: Ale siadasz koło niego > O: Z przymusu. Nie mogłem, miejsca były wyznaczone. Co, mam demonstracje robić? Odpowiedz Link Zgłoś
manasonta Kaczyńscy profanują Polskę..!!! 03.06.07, 19:28 ich mariaż z Leperem,Kryże,Giertychami i innymi łajdakami, to naplucie w twarz milionom Polaków,którzy walczyli o WOLNA POLSKE!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
2.0tdci Re: Kaczyńscy profanują Polskę..!!! 03.06.07, 19:32 chciałoby sie napisać "zdrajcy". manasonta napisała: > ich mariaż z Leperem,Kryże,Giertychami i innymi łajdakami, to naplucie w twar > z > milionom Polaków,którzy walczyli o WOLNA POLSKE!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pierdot6 Re: Kwasniewscy profanują Polskę..!!! 03.06.07, 19:38 www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=95&ShowArticleId=47115 Odpowiedz Link Zgłoś
2.0tdci Re: Kwasniewscy profanują Polskę..!!! 03.06.07, 19:43 www.youtube.com/watch?v=TUYDPKsUxyc Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Tow.kwasniewski sprofanowal his.sale 03.06.07, 19:28 za co zostalo uznane i przez kogo PZPR? no no to mamy caly rzad przestepcow, mordercow i komunistycznych zbrodniarzy jak nie osobiscie to powinowatego z pzprem przez tatusia. Odpowiedz Link Zgłoś
pierdot6 Re: Tow.kwasniewski sprofanowal his.sale 03.06.07, 19:31 W 1977 r. Piotr Filipczyński vel Peter Vogel zamordował brutalnie starszą kobietę i spalił jej zwłoki, by zapobiec wykryciu zbrodni. Został jednak schwytany i skazany na karę więzienia. W 1983 r., komuniści pozwolili mu wyjechać z Polski i osiedlić się w Szwajcarii, gdzie stał się bankierem. Po 1989 r. Vogel pojawił się w Polsce, gdzie szybko zdobył przydomek "księgowego lewicy." Vogel zamieszany był w wiele podejrzanych interesów, malwersacji i operacji prania pieniędzy, włączając sprawę Orlenu. Vogel miał bliskie powiązania z Władimirem Ałganowem z KGB (rzekomym "opiekunem" Kwaśniewskiego) i zamieszkującym w Wiedniu współpracownikami polskiej komunistycznej tajnej policji Andrzejem Kuną i i Aleksandrem Żaglem - obaj byli wplątani w sprawę Orlenu. W czerwcu 1999 r. Kwaśniewski zainicjował proces amnestyjny Petera Vogla, którego w końcu ułaskawił w grudniu 2005 r. - przed samym zakończeniem prezydentury. W 1998 r. Kwaśniewski był pośród kilku wysokich rangą postkomunistycznych dygnitarzy, którzy nabyli za grosze luksusowe, komunalne mieszkania i domy. Prezydent Polski zapłacił za nieruchomość kilkaset dolarów, gdyż władze Warszawy (również postkomuniści) obciążyły go za nią na podstawie hiperin acyjnych cen z roku 1990 r. Postkomunistyczne sądy orzekły, że te transakcje były "w zgodności z prawem." Dochodzenie w tej sprawie zostało właśnie rozpoczę te. W sierpniu 1996 r. Kwaśniewski przyznaje list żelazny Andrzejowi Gołocie z Chicago - zawodowemu bokserowi polskiego pochodzenia. Gołota poszukiwany był (nakazem aresztowania) przez władze w związku z pobiciem kilku osób. Ten zbir obracał się w Polsce w podejrzanym towarzystwie rozmaitych maosów. Zapłacił jednak100.000 dol. "charytatywnej" fundacji kontrolowanej przez Jole i uzyskał zezwolenie na podróżowanie do Polski bez jakichkolwiek przeszkód. Podobnie w grudniu 2005 r. Kwaśniewski ułaskawił postkomunistycznego wiceministra sprawiedliwości Zbigniewa Sobótkę, który ostrzegał gangsterów o planowych policyjnych operacjach. Sobótka został uznany winnym i skazany na więzienie, ale prezydencki akt łaski uwolnił go. W lutym 1998 r., podobizna Kwaśniewskiego i jego poparcie dla rmy produkującej meble znalazły się w ogłoszeniu reklamowym. Prezydent argumentował, że on tylko popierał polską rmę konkurującą na rynkach azjatyckich. Później okazało się, że właścicielem rmy jest szwagier żony Kwaśniewskiego. Wówczas Kwaśniewski zaprzeczył, jakoby dał komukolwiek zezwolenie na użycie swej podobizny. Przez cały okres prezydentury, Kwaśniewski skrycie i jawnie popierał weteranów komunistycznej tajnej policji. Nadał m. in. najwyższe odznaczenie państwowe Stanisławowi Suproniukowi - czołowemu oprawcy stalinowskiej ery. To on doprowadził do porwania i zastrzelenia żony dowódcy prozachodniego podziemia. W chwili śmierci była w ósmym miesiącu ciąży. Dzięki temu i podobnym mu czynom Kwaśniewski doczekał się przydomka "Prezydenta wszystkich kagiebistów." W grudniu 2005 r. kiedy dziennikarz polskiej TV poprosił Kwaśniewskiego o skomentowanie jego prezydentury, odchodzący prezydent stwierdził: "minione dziesięć lat będę uważał zawsze za najpiękniejszy okres mego życia." Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re:i znow Kaczor oplul mikrofon 03.06.07, 19:39 niektorzy maja nic'ki pasujace do ich osobowosci na przyklad taki "pierdot" naprawde pierdniety i to zdrowo Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Tow.kwasniewski sprofanowal his.sale 03.06.07, 19:34 ciekawe ze kiedy patryjota pisze ze CALE PZPR/SLD to zbrodniarze, mordercy i zlodzieje ma na mysli NIECALE PZPR/SLD nie dotyczy esbectwo, zbrodniarstwo i cala reszta spoconych wieczna pogonia za wladza arywistow z biezacego rzadu Odpowiedz Link Zgłoś
pierdot6 Re: Tow.kwasniewski sprofanowal his.sale 03.06.07, 19:37 www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=95&ShowArticleId=47115 Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Tow.kwasniewski sprofanowal his.sale 03.06.07, 20:38 yxcv napisał: > przeciez PZPR zostalo uznane za organizacje przestepcza,czyli postkomunizm > spadkobiercy idealow Lenina i Stalina to tez organizacja przestepcow.W Polsce > postkomunizm udowodnil swoja postawa,afery-zlodziejstwa itd,itp ze to nic inneg > o > jak PZPR w nowym wydania,czyli krasc i klamac. Po pierwsze, jak dotąd nikt nie uznał prawnie PZPR jako organizacji przestępczej a jedynie kilku prawicowym oszołomom tak sie bekło a po drugie co do afer, chamstwa, cwaniactwa itp., to obecna koalicja jest nie do pobicia. Odpowiedz Link Zgłoś
tetsujin To wy kartofle 03.06.07, 19:32 sprofanowaliście Polskie Ziemniaki, Polskie Kaczki, Polaków. A twój zakichany braciszek zeszmacił Hymn Polski. A o tym czy AM została sprofanowana niech osądzą studenci, tobie od uniwerku wara. Zamknij więc dzioba i idź ciamkać robaki. Odpowiedz Link Zgłoś
pierdot6 Niech zyje SLD i nasz idol Kwasniewski !!!!! 03.06.07, 19:37 www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=95&ShowArticleId=47115 "Bronione przez Wałęsę i Kwaśniewskiego demokratyczne standardy mają twarz Mieczysława Wachowskiego, a pieniądze Wiktora Pinczuka. W tym sensie wspólne wystąpienie Wałęsy, Kwaśniewskiego i Andrzeja Olechowskiego jest całkowicie zrozumiałe. Ci panowie reprezentują grupę osób, których pozycja i przywileje zostały w bardzo poważnym stopniu zagrożone" - uważa Lech Kaczyński. Prezydent dodaje, że nieporozumieniem było wykorzystanie na tę konferencję historycznej sali Auditorium Maximum Uniwersytetu Warszawskiego. Ona została w ten sposób sprofanowana - podkreśla i przypomina, że to właśnie tam rozgrywały się wydarzenia marca 1968 roku i późniejsze zebrania komitetów obywatelskich. Zaraz jednak uściślił, że mówiąc o profanacji ma na myśli nie rządy sprawowane przez Kwaśniewskiego i Wałęsę, ale ich "żenującą obronę III RP z jej największymi patologiami". Odpowiedz Link Zgłoś
manasonta Prezio Kaczyński i jego córeczka ! 03.06.07, 19:39 SLD w rodzinie Kaczyńskich... Odpowiedz Link Zgłoś
manasonta Twarz Kaczyńskich, to twarz Lepera,Giertychów 03.06.07, 19:42 Kryże,Jasińskiego,Sowińskiej... twarz komuchów i esbeków Odpowiedz Link Zgłoś
wicary kaczyńscy 03.06.07, 19:40 Bracia Kaczyńscy zachowują się jak dzieci specjalnej troski z zespołem Downa - Trzeba je kochać ale cudów nie ma i nie należy po nich niczego dobrego oczekiwać Amen Odpowiedz Link Zgłoś
pierdot6 Re: Kwasniewscy 03.06.07, 19:43 Oleksy: Kwaśniewski zawsze był małym krętaczem Gudzowaty: A Kwaśniewski brał? Oleksy: Nie odpowiem ci na to pytanie, bo nie byłem przy tym. I jeżeli brał, to nie osobiście. G: Miał psy spuszczone? O: Tych zegarków miał od cholery i nosił je kur..., nie wiadomo po co. (...) Wszyscy się dziwią, że chodzą tam wycieczki i oglądają to jego mieszkanie. To jest 400 metrów kwadratowych. G: Ale z zewnątrz oglądają? O: Z zewnątrz. Apartament na rogu, przy samej szosie, bez kawałeczka ogródka, to jest były prezydent. G: Widocznie Krauze nie miał komu sprzedać O: I jaka chodzi wersja? Że dostał w prezencie od Krauzego. Nie miał wyboru i lada moment to sprzeda po prostu. Jego sprawa, ale głupio wybrał, bo musi budzić zdziwienie, że były prezydent bierze ci apartament tak ch... jak ten. Co z tego, że duży, jak niemieszkalny? Bisztyga: A oni gdzieś budują dom? O: Podobno w Jazgarzewie. Kupili przecież w Kazimierzu całe wzgórze od Jaśka Wołka. To jest ten artysta. Byłem tam. Piękne. Też nie wiem na kogo, bo nie na siebie, ale sam Jasio wybierał, przyjaciel mojej żony. Ale ich sprawa, ja nikomu nie zazdroszczę. Tylko że gdyby ktoś się zawziął, to apartament u Krauzego to jest minimum 4,5 mln zł. Przecież to jest 400 m, tam chodzi po 11 tys. metr, to policz sobie, ile to kosztuje, ten 400-metrowy apartament. Dom w Kazimierzu – nie umiem tego wycenić, ale na pewno jest to droga sprawa. Jazgarzew 6 ha działki z asfaltową drogą zrobioną do samego domu przez pola. I to nie jest wszystko. Ma tego majątku trochę. Jak zderzysz jego wynagrodzenia prezydenckie, a nawet Joli dochody, no to co z tego, że ona ma 100 tys. za ten program w telewizji (TVN Style), by się wstydziła tam występować. G: Miesięcznie? O: Nie, do grudnia. Za całoć kontraktu. I robi takie pierdoły, rozumiesz. Raz oglądaliśmy to z Majką i więcej nie oglądam. Siedzi wyfiokowana Jola i gada. Przez 15 minut czy więcej uczy obywateli, jak jeść bezę. Że bezy nie można kroić nożem i widelcem, bo może trysnąć. Że trzeba zdjąć kapelusik od bezy. I to jest k… program pierwszej damy! By się wstydziła takie programy prowadzić. Teraz on (Kwaśniewski) ma dołączyć jeszcze na kolejne 10 tys., ale nie uzbiera, żeby nie wiem jak się naharował, to nie uzbiera tyle, ile potrzebuje na wylegitymizowanie tego. (...) O: Oluś zawsze był krętaczem, i to małym krętaczem. Za co się brał, zawsze spier.... I to zjednoczenie lewicy też spier... G: Ale żonę miał ładną. O: No, ale niestety za dużo tych liftingów. G: Czego? O: Liftingów. G: Liftingi ma? O: Oczywiście, że ma. G: To koleżanka, ta z telewizji. O: Wszystkie baby to mają. Najgorsze jest wiesz, co? G: A robi się liftingi na cip...? O: Robi się wszędzie. Najgorsze jest to, że one wszystkie jeżdżą do jednej kliniki w Szwajcarii. A każda klinika ma swoją technologię. Mają podobne naciągnięcia. Podobnie się to przy oczach układa. To jak wejdą trzy, Kulczykowa, Jurkowska czy Kwaśniewska, to od razu widać, gdzie były, w której klinice. Bisztyga: A skąd mają pieniądze? O: Nie żartuj, Kwaśniewska nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
pierdot6 Kwasniewski pluje na IV RP ? 03.06.07, 19:44 O spotkaniu z Kwaśniewskim w Krynicy: fałszywiec rzuca się na szyję O: Posadził mnie koło Kwaśniewskiego. G: To mogłeś się całować z nim. O: Rzucił się na mnie. A on jest tak kur... bezkrytyczny, że za parę chwil mi się na szyję rzucił. Najpierw mnie wykańcza, a potem się na szyję rzuca, żeby ludzie widzieli. Co za fałszywce (...) Usiedliśmy, nie minęły trzy minuty, a już [Kwaśniewski] o Leszku [Millerze] mówił. Jaki chu..., jaki zawzięty, a jaki nieuczciwy, a jaki cyniczny. (...) O: Kwaśniewski mnie namówił, żebym był premierem (w latach 90. – red.). Ktoś musiał być. Tu mnie zwiódł totalnie. A okazało się, że on mnie neutralizował. Ch... skończony, oszust i krętacz. G: Ale siadasz koło niego O: Z przymusu. Nie mogłem, miejsca były wyznaczone. Co, mam demonstracje robić? Odpowiedz Link Zgłoś
alex1215 Re: Kwasniewski pluje na IV RP ? 03.06.07, 19:46 pierdot6 napisał: "IV RP" to zupelnie nowy twor o jakim nawet nie sniles. Poczytaj sobie troche historii, szczegolnie tej z XVIII w. Odpowiedz Link Zgłoś
krak886 Sprofanował sam siebie 03.06.07, 19:45 Swoją wypowiedzią Lech Kaczyński, Prezydent (niestety) RP, sprofanował sam siebie. Definitywnie! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: "elly666" vel "pierdot6" cos dla ciebie 03.06.07, 19:54 oto twoja IV RP (najlepszy ostatni "image") www.youtube.com/watch?v=poxiaa0kyy4&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
2.0tdci Re: Sprofanował sam siebie 03.06.07, 20:08 to można było jeszcze niżej upaść ? krak886 napisał: > Swoją wypowiedzią Lech Kaczyński, Prezydent (niestety) RP, sprofanował sam > siebie. Definitywnie! Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 A kto profanuje polskie walki o suwerennosć ? 03.06.07, 19:56 Kto oddaje polską ziemię pod obcy nadzór i wyrzeka się suwerennego nadzoru nad tym co jest pomiędzy Odrą a Bugiem , ten profanuje pamięć o walkach Polaków o niepodległosć i suwerennosć Polski. Koalicja PiS to grupa cwaniaków, posługująca się frazesem patriotycznym , a planująca wasalne podporzadkowanie się protektorom . To jest dopiero prawdziwa profanacja urzędu prezydenta . Dorósł i przerósł Pac pałaca. Odpowiedz Link Zgłoś
postrzegane_inaczej Kiedy to Czerwone Bydło odpier..li się od Polski? 03.06.07, 19:58 Ej Wy!!! Czerwone Bydlaki z Kwaśniweskim na czele!!!!, nawet formę swojej nowej nazwy LiD musieliście zmałpować od PiS Odpowiedz Link Zgłoś
2.0tdci Re: Kiedy to Czerwone Bydło odpier..li się od Pol 03.06.07, 20:02 w odpowiedzi: wraz z przegraną PiSu w wyborach parlamentarnych i końcem kadencji obecnego prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
postrzegane_inaczej A Czerwone Bydło może sobie pomarzyć jak potrafi 03.06.07, 20:05 Odpowiedz Link Zgłoś
2.0tdci Re: A Czerwone Bydło może sobie pomarzyć jak potr 03.06.07, 20:07 www.youtube.com/watch?v=TUYDPKsUxyc Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma ten malutki człowieczek nie potrafi odnieść 03.06.07, 20:01 się do meritum więc....chodzi opłotkami(mlask, mlask). Odpowiedz Link Zgłoś
postrzegane_inaczej Czerwone Komunistyczne Świnie ciągle podnoszą ryje 03.06.07, 20:03 Odpowiedz Link Zgłoś
2.0tdci Re: Czerwone Komunistyczne Świnie ciągle podnoszą 03.06.07, 20:05 jak obaj mają 150 cm na obcasie to muszą podnosić rozmawiając z normalnymi ludźmi ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
postrzegane_inaczej Mówisz o Kwaśniewskim i Wałęsie? Oj brzydko tak 03.06.07, 20:07 Odpowiedz Link Zgłoś
2.0tdci Re: Mówisz o Kwaśniewskim i Wałęsie? Oj brzydko t 03.06.07, 20:10 te dwa krasnale o których pisze mogłyby kwaśniewskiemu i wałęsie buty czyścić, głupie kmioty. Odpowiedz Link Zgłoś
postrzegane_inaczej Nie tłumacz tej Czerwonej Kwaśnej Zarazy,adwokacie 03.06.07, 20:12 ...diabła Odpowiedz Link Zgłoś
2.0tdci Re: Nie tłumacz tej Czerwonej Kwaśnej Zarazy,adwo 03.06.07, 20:13 wtórny jesteś jak wszystkie pissskundle. EOT. postrzegane_inaczej napisał: > ...diabła Odpowiedz Link Zgłoś
postrzegane_inaczej Nie mów tak bo Czerwone Świnie z SLD się obrażą 03.06.07, 20:09 Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Re: Czerwone Komunistyczne Świnie ciągle podnoszą 03.06.07, 20:06 Soviecki żigolak znów tańczy i śpiewa, za kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
postrzegane_inaczej O!!! przebrała się Czerwona Małpa w białą owieczkę 03.06.07, 20:10 Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Re: O!!! przebrała się Czerwona Małpa w białą owi 03.06.07, 20:13 Kwas wykładał w Stanach na jezuickim uniwersytecie ale nie wiedzieli że ten szachraj był komuchem a jak się dowiedzieli to wymiękli, hehe, mały krętacz. Odpowiedz Link Zgłoś
yoreek Cytat: ".. nie ma większej profanacji, niż Wy 03.06.07, 20:16 politycznie podejrzane św1nie ..." To tak jakby Mao Tse Tung mówił o łamaniu praw człowieka. Śmiesznie ... Odpowiedz Link Zgłoś
kamil2007 Prezydent: Kwaśniewski sprofanował historyczną ... 03.06.07, 20:17 co za głupie skrzaty, idąc tokiem myślenia wodza większość sal w polsce jest sprofanowana, może przejdzie się z bratem i mamą i krzyżem i je odprofanuje? Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Re: Prezydent: Kwaśniewski sprofanował historyczn 03.06.07, 20:23 Komuch broni demokracji, co za tupet, jak ci bezideowcy potrafią się przepoczwarzać, jak kameleony, tylko byle być bliżej koryta Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 A moim zdaniem to Kaczyński sprofanował 03.06.07, 20:27 swoim pobytem pałac prezydencki Odpowiedz Link Zgłoś