jorge.martinez 05.06.07, 07:09 Każda wieś potrzebuje mieć swojego głupka. Ale po co Samoobronie aż tylu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imw Doradca Leppera... ma dużo racji 05.06.07, 07:13 facet ma dużo racji, ale unia nie lubi swoich przeciwników i robią z niego wariata, ciekawy też jestem które to gazety są skrajnie prawicowe Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 IMW - jedź na Białoruś, tam nie ma Unii, dotacji.. 05.06.07, 07:18 imw napisał: > facet ma dużo racji, ale unia nie lubi swoich przeciwników i robią z niego > wariata, > > ciekawy też jestem które to gazety są skrajnie prawicowe ============= Poza tym szkoda słów na komentarz... Odpowiedz Link Zgłoś
kardio-hiena-bohaterem B_e_d_d_e_r_m_a_n_n__=__U_c_z_c_i _w_o_ś_ć_+_Etyka! 05.06.07, 14:33 ...Z wykształcenia jest prawnikiem, pod koniec lat 70. był pionierem ruchu Zielonych w Niemczech. - Oskarżał ich o komunizm - mówi Helmut Lippelt, deputowany Zielonych do Bundestagu..... ..................................... No to sprawa jest jasna !!! Czytając te paszkwile - to z punktu widzenia redaktorków GWna Kowalskiego i Wielińskiego - Beddermann - człowiek o wielkiej uczciwości i przenikliwości - to nieomal zbrodniarz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: B_e_d_d_e_r_m_a_n_n__=__U_c_z_c_i _w_o_ś_ć_+_ 05.06.07, 17:15 kardio-hiena-bohaterem napisał: > ...Z wykształcenia jest prawnikiem, pod koniec lat 70. był pionierem ruchu Zielonych w Niemczech. - Oskarżał ich o komunizm - mówi Helmut Lippelt, deputowany Zielonych do Bundestagu..... ..................................... No to sprawa jest jasna !!! Czytając te paszkwile - to z punktu widzenia redaktorków GWna Kowalskiego i Wielińskiego - Beddermann - człowiek o wielkiej uczciwości i przenikliwości - to nieomal zbrodniarz !!! > Jedna z najwiekszych i najgorszych rzeczy jest ze doktor Bedderman, jak pisze GWno, mowi lamana polszczyzna. Oczywiscie o wiele "lepsza" lamana polsczyzna mowi swiezo zainstalowany z Nowego Yorku rabin na Polske. Trudno jest uwazac, ze on mowi po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
matek1965 lepper to ........glupiec i wsiok 05.06.07, 07:20 przeznaczyc na odczyn na spirytus salicylowy ,.......nie dla ludzi ale dla swinek (tych ktorym sie nie udalo).....:( PiS rozwalic ta swiniolicje....... , przedtem jednak kwacha powiesic z "przyjaciolmi"....... Odpowiedz Link Zgłoś
wampir35 Re: Doradca Leppera: Unia to wampir 05.06.07, 07:34 Bzdura! Wampir to ja! Odpowiedz Link Zgłoś
2kotunia1 Re: Doradca Leppera: Unia to wampir 05.06.07, 07:50 Jaki Pan taki kram Odpowiedz Link Zgłoś
alex-alexander Doradca Leppera: Unia to wampir 05.06.07, 07:51 Gazeta nie napisala, ze tenze urzednik z Niemiec jest podbarwiony faszyzmem. Odpowiedz Link Zgłoś
leszlong Re: Doradca Leppera: Unia to wampir 05.06.07, 09:06 Hola, ale ten rząd nie lubi Niemców (a priori). Dlaczego hołubi Niemca tego, aa bo jest przeciw UE, to się wszystko zgadza. Jakby szatan był przeciw UE to Rydzol pierwszy z kaczyńskim by go promował i popierał. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Gość ma rację: Socjalistyczna Unia to wampir 05.06.07, 07:56 UE zabiera nam coraz więcej przez podatki i państwo socjalne, a wydaje często na bzdety i utrzymanie wielkiej biurokratycznej machiny... i wymyślanie coraz to nowych, krępujących przedsiębiorczość przepisów... UE to wampir... sam bym tego lepiej nie ujął... Odpowiedz Link Zgłoś
sonda.kosmiczna Bydło lepperowskie 05.06.07, 07:59 powinno zrezygnować z dotacji,zrezygnuje? nie. Natomiast wy byscie wydali wszystka forsę na budowę świątń bo dureń nie ma swojej mózgownicy tylko musi co tydzień mieć ładowane do pustego łba kościelne bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
realista100 palestrina2005. ty tępy młotku, nauczyli cie tylko 05.06.07, 08:36 pisać..myślec NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
leszlong Re: Gość ma rację: Socjalistyczna Unia to wampir 05.06.07, 09:03 No tak, te wszystkie pieniądze na drogi, kanalizacje, rolników, przedsiębiorców, zabytki (w tym kościoły), projekty samorządowe to oczywiście sama sobie Polska zapłaciła. Tyle w cudowny sposób rozmnożone po wielokroć. Bardziej krępują przedsiębiorczość w Polsce niż w UE i to jeszcze nie koniec. Rząd kaczyńskiego pracuje usilnie nad dopieprzeniem przedsiębiorcom i tzw. pakiet Kluski to tylko kosmetyczne zmiany w 3 ustawach. Państwo socjalne to masz w Polsce. Myśliciel za złamany grosz. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Re: Gość ma rację: Socjalistyczna Unia to wampir 05.06.07, 09:19 palestrina2005 napisał: > UE to wampir... sam bym tego lepiej nie ujął... Też tak uważam, tym bardziej że dzisiaj w nocy wampir z UE wszedł ze mną w stosunek i ja także nie odczuwałem przyjemności seksualnej z tego faktu. Rano stwierdziłem tylko że żywił sie moim ciałem i krwią. Nastepnym razem nie dam się nabrać i powiem mu od razu "spieprzaj dziadu". A tak na marginesie: co słychać nowego w życiu seksualnym dzikich i Samoobrony. Odpowiedz Link Zgłoś
raveness1 Re: Doradca Leppera: Unia to wampir 05.06.07, 07:58 Przestancie politykowac leppery i wracajcie na pola bo slonce juz wszak wysoko na niebie. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 mohery czyli szmbobrono faszyści i kartofle byli 05.06.07, 08:20 przeciwni naszemu wejściu do UE, a jak teraz dobrze o niej mówią to tylko w kontekście tgo ile od nich można to pieniędzy wyszarpać. Ale w sumie to dziwne w referendum do UE 80% ludzi było za tym aby wejść do niej. Już w następnych wyborach ponad 50% głosowało na tych co to nie chcieli mieć z nimi nic wspólnego. Teraz widać że jednak to była dobra decyzja a jednak jeszcze 40% popiera tych przeciwników UE. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro B u r a k i, ale unijne pieniadze to nie smierdza? 05.06.07, 09:06 typowa mentalnosc prymitywnego chlopstwa. Z naczelnym burakiem - Lepperem na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 nawet Rydzyk chce skorzystać z tych pieniędzy 07.06.07, 10:16 1zorro napisał: > typowa mentalnosc prymitywnego chlopstwa. Z naczelnym burakiem - Lepperem na > czele. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Twój język zdradza Twoje podłe pochodzenie... 05.06.07, 09:15 no i słomę wystającą z Twych butów. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Twój język zdradza Twoje podłe pochodzenie... 05.06.07, 11:02 moje pochodzenie jest O.K. Do XVIII w udokumentowane. Tak ze nie musisz sie o nie martwic. Natomiast juz dziadek uczyl mnie, ze zawsze nalezy urzywac sezyka aby twoj rozmowca cie zrozumial. Myslisz, ze "salonowym" do burakow mozna? Sam naczelny BURAK w Sejmie powiedzial : "Wersal sie skonczyl panowie...." No wiec jak? Trzeba sie po prostu dostosowac, nie uwazasz? Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Nie potrzebujesz się wcale dostosowywać... 05.06.07, 11:34 Słoma i gnój (czyt. prostactwo) garściami wychodzi Ci z butów... Wracając do meritum i Twego pytania, to ja zapytam się (delikatnie), czy masz pojęcie w jakiej ilości te pieniądze Polska z UE "wyciągnęła" powiedzmy w 2005 roku licząc "na twarz"? Chętnie posłucham konkretnej odpowiedzi, no i koniecznie komentarza do niej... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Nie potrzebujesz się wcale dostosowywać... 05.06.07, 11:41 nie jestem Urzedem Statystycznym. Ale odpowiem ci tak prosto, zrozumiale, po chlopsku : nie podoba sie "unijna chalupa"? To sobie chlopie postaw namiot. Na Bialorusi! Tam tez fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 To oczywiście rada w duchu tolerancji... 05.06.07, 11:57 dla poglądów innych i miłości bliźniego w wykonaniu prostaka i ordynusa któremu słoma... Sugeruję jednak zapoznać się tymi danymi z Urzędu Statystycznego, trochę Ci emocje i zapał opadną, gwarantuję. Może i kapelusza na kwestowanie nawet poszukasz... Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Coś twoje pochodzenie nie przeszkadza ci 07.06.07, 10:19 aby odpowiadać na mój post a zwracać się do kogo innego. Czyżby jednak z twoją inteligencją nie było za dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
ponury_drwiacy_szyderca Cham ze wsi ucieknie, wieś z chama nigdy 05.06.07, 09:07 Banda wiejskich kmiotów w gumofilcach Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 A ja się cieszę... 05.06.07, 09:11 że doradza nam ktoś, komu interes Polski leży na sercu dużo bardziej niż interes UE czy Niemiec. Nazwisko C. Bedermanna było w mediach jak dotąd skazane na zamilczanie. Polacy nie mogli wiedzieć, że są też przeciwnicy naszego wejścia do UE i ostrzegają przed tym. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: A ja się cieszę... 05.06.07, 11:04 no wiec przeprowadz sie na Bialorus. Podobno tam jest fajnie... Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Poczekam z tym aż Kwaśniewski i LiD przejmie 05.06.07, 11:21 ster rządów i nieco pogospodarzy w Polsce. Wtedy rychło okaże się że Białoruś to raj, a my to nędzarze bez ziemi i bez kapitału, zaś uwłaszczeni możemy być tylko na własnej biedzie i nędzy... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Poczekam z tym aż Kwaśniewski i LiD przejmie 05.06.07, 11:44 no to poczekamy razem Obysmy sie tylko doczekali. Wole "czerwonych" fachowcow i cwaniakow niz "czarnych", niedouczonych, maniakalnych polskich Talibow. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Tak o nich mówią - fachowcy... 05.06.07, 12:05 Przypominam sobie odpowiedź takiego fachowca - Cimoszewicza. Na pytanie Macierewicza czy wie jaki procent polskiego importu ropy realizujemy z kierunku Rosji fachowiec powiedział: nie wiem dokładnie, ale myślę że jakieś 50%. To właśnie taki typowy fachowiec z wiedzą jak Twoja. No prawie, może ma trochę lepszą. No to żegnam, obyś na ten sukces LiD-u czekał tatka latka. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Jolka, to ty czy znowu jakis twoj klon? 05.06.07, 11:06 bo piszesz jakos tak malo i bez uczucia... Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg A, to dlatego Lepper jest taki..... 05.06.07, 09:41 ..... wychudzony i blady. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Juz tylko eurofederasci maja prawo doradzac 05.06.07, 09:48 Juz tylko eurofederasci maja prawo doradzac najwazniejszym polskim politykom? Cos takiego, swiat wedlug Wybiorczej, paranoja... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Juz tylko eurofederasci maja prawo doradzac 05.06.07, 11:07 to jej nie czytaj, matolku! Odpowiedz Link Zgłoś
vortex21 Przeciez wiadomo w co sie gra .... 05.06.07, 10:01 Czy cala ta polityka 'koalicji' nie przypomina wam czegos bardzo dobrze znanego mojemu pokoleniu (czerdziesto-latkow)? Rzady moherow (czyt. 'ludu'), izolacja od zachodniej kultury, wplyw KK na polityke kraju, etc. Czy dyktat ma tylko jedno oblicze? ma ich wiele i trzeba byc niezwykle ostroznym, aby nie dac sie ugotowac. Obawiam sie ze Polska jest na granicy pewnej historycznej nieodwracalnosci. Ponownej utraty wolnosci. Jak to powiedzial Wlesa - 'Czy uda sie posprzatac po tej koalicji?'. Wlasnie, czy sie uda? Czy bedzie jeszcze jakas sila zdolna do tego? Odpowiedz Link Zgłoś
milena.rl Dopłaty - "tak tak", ogólnie - "nie nie". 05.06.07, 11:48 .I do przodu!! Odpowiedz Link Zgłoś
chris-hh Doradca Leppera: Unia to wampir 05.06.07, 13:12 a to wtedy pierwszy wampir w historii, ktory pompuje krew do zyl jego ofiar. Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala do zbadania przeszłości i korzeni 05.06.07, 13:24 Carla Beddermanna, byłego niemieckiego urzędnika powinien zabrać się PiS w osobie oczyszczacza, J.Kurskiego www.referendum2007.org/ ---- Obszczymurki RP V sojediniajties' Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Profesor"Bez honoru causa"ma doradców 05.06.07, 13:54 stosownie do swojego statusu naukowego.Bele gówna nie weżmie na doradcę.Wystarczy ,że sam taki jest.Siwy wałach.Kaczorowi to nie przeszkadza.Niechby nawet sam belzebub,aby tylko waaadza.Głupek. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Unia to wampir. 05.06.07, 15:09 UE jest zaiste wampirem silniejszych gospodarczo wyssysajacych bezlitosnie slabszych zniewalajac ich do poziomu swoich slug. Beddermann ma 100% racji. Niestety, wiekszosc Polakow nie posluchala tego madrego czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Re: Unia to wampir. Masz racje. Beddermann .... 05.06.07, 19:42 . dosc obiektywnie i bez naduzywania propagandy pisze o problemach czlonkow Unii. Poprawni politycznie maja mu to za zle. Odpowiedz Link Zgłoś