Dodaj do ulubionych

Doradca Leppera: Unia to wampir

05.06.07, 07:09
Każda wieś potrzebuje mieć swojego głupka. Ale po co Samoobronie aż tylu?
Obserwuj wątek
    • imw Doradca Leppera... ma dużo racji 05.06.07, 07:13
      facet ma dużo racji, ale unia nie lubi swoich przeciwników i robią z niego
      wariata,

ciekawy też jestem które to gazety są skrajnie prawicowe
      • seroo1 IMW - jedź na Białoruś, tam nie ma Unii, dotacji.. 05.06.07, 07:18
        imw napisał:

> facet ma dużo racji, ale unia nie lubi swoich przeciwników i robią z niego
        > wariata,
        >
        > ciekawy też jestem które to gazety są skrajnie prawicowe
        =============
        Poza tym szkoda słów na komentarz...
        • kardio-hiena-bohaterem B_e_d_d_e_r_m_a_n_n__=__U_c_z_c_i _w_o_ś_ć_+_Etyka! 05.06.07, 14:33
          ...Z wykształcenia jest prawnikiem, pod koniec lat 70.
          był pionierem ruchu Zielonych w Niemczech. -
          Oskarżał ich o komunizm - mówi Helmut Lippelt,
          deputowany Zielonych do Bundestagu.....
          .....................................

No to sprawa jest jasna !!!
          Czytając te paszkwile - to
          z punktu widzenia redaktorków GWna
          Kowalskiego i Wielińskiego -
          Beddermann - człowiek o wielkiej uczciwości
          i przenikliwości - to nieomal zbrodniarz !!!

• poszeklu Re: B_e_d_d_e_r_m_a_n_n__=__U_c_z_c_i _w_o_ś_ć_+_ 05.06.07, 17:15
            kardio-hiena-bohaterem napisał:
            >
            ...Z wykształcenia jest prawnikiem, pod koniec lat 70.
            był pionierem ruchu Zielonych w Niemczech. -
            Oskarżał ich o komunizm - mówi Helmut Lippelt,
            deputowany Zielonych do Bundestagu.....
            .....................................

No to sprawa jest jasna !!!
            Czytając te paszkwile - to
            z punktu widzenia redaktorków GWna
            Kowalskiego i Wielińskiego -
            Beddermann - człowiek o wielkiej uczciwości
            i przenikliwości - to nieomal zbrodniarz !!!
            >
            Jedna z najwiekszych i najgorszych rzeczy jest ze
            doktor Bedderman, jak pisze GWno, mowi lamana polszczyzna.
            Oczywiscie o wiele "lepsza" lamana polsczyzna mowi swiezo
            zainstalowany z Nowego Yorku rabin na Polske. Trudno jest
            uwazac, ze on mowi po polsku.
    • matek1965 lepper to ........glupiec i wsiok 05.06.07, 07:20
      przeznaczyc na odczyn na spirytus salicylowy ,.......nie dla ludzi ale dla
      swinek (tych ktorym sie nie udalo).....:(
      PiS rozwalic ta swiniolicje....... , przedtem jednak kwacha powiesic
      z "przyjaciolmi".......
    • wampir35 Re: Doradca Leppera: Unia to wampir 05.06.07, 07:34
      Bzdura! Wampir to ja!
    • 2kotunia1 Re: Doradca Leppera: Unia to wampir 05.06.07, 07:50
      Jaki Pan taki kram
    • alex-alexander Doradca Leppera: Unia to wampir 05.06.07, 07:51
      Gazeta nie napisala, ze tenze urzednik z Niemiec jest podbarwiony faszyzmem.
      • leszlong Re: Doradca Leppera: Unia to wampir 05.06.07, 09:06
        Hola, ale ten rząd nie lubi Niemców (a priori). Dlaczego hołubi Niemca tego, aa
        bo jest przeciw UE, to się wszystko zgadza. Jakby szatan był przeciw UE to
        Rydzol pierwszy z kaczyńskim by go promował i popierał.
    • palestrina2005 Gość ma rację: Socjalistyczna Unia to wampir 05.06.07, 07:56
      UE zabiera nam coraz więcej przez podatki i państwo socjalne, a wydaje często
      na bzdety i utrzymanie wielkiej biurokratycznej machiny... i wymyślanie coraz
      to nowych, krępujących przedsiębiorczość przepisów...

UE to wampir... sam bym tego lepiej nie ujął...
      • sonda.kosmiczna Bydło lepperowskie 05.06.07, 07:59
        powinno zrezygnować z dotacji,zrezygnuje? nie.
        Natomiast wy byscie wydali wszystka forsę na budowę świątń bo dureń nie ma
        swojej mózgownicy tylko musi co tydzień mieć ładowane do pustego łba kościelne
        bzdury.
      • tw_kaczor przeprowadż się na Białoruś głąbie... 05.06.07, 08:10
      • realista100 palestrina2005. ty tępy młotku, nauczyli cie tylko 05.06.07, 08:36
        pisać..myślec NIE!
      • leszlong Re: Gość ma rację: Socjalistyczna Unia to wampir 05.06.07, 09:03
        No tak, te wszystkie pieniądze na drogi, kanalizacje, rolników, przedsiębiorców,
        zabytki (w tym kościoły), projekty samorządowe to oczywiście sama sobie Polska
        zapłaciła. Tyle w cudowny sposób rozmnożone po wielokroć. Bardziej krępują
        przedsiębiorczość w Polsce niż w UE i to jeszcze nie koniec. Rząd kaczyńskiego
        pracuje usilnie nad dopieprzeniem przedsiębiorcom i tzw. pakiet Kluski to tylko
        kosmetyczne zmiany w 3 ustawach. Państwo socjalne to masz w Polsce. Myśliciel za
        złamany grosz.
      • jasiek.pl Re: Gość ma rację: Socjalistyczna Unia to wampir 05.06.07, 09:19
        palestrina2005 napisał:
        > UE to wampir... sam bym tego lepiej nie ujął...

Też tak uważam, tym bardziej że dzisiaj w nocy wampir z UE wszedł ze mną w
        stosunek i ja także nie odczuwałem przyjemności seksualnej z tego faktu.
        Rano stwierdziłem tylko że żywił sie moim ciałem i krwią. Nastepnym razem nie
        dam się nabrać i powiem mu od razu "spieprzaj dziadu".

A tak na marginesie: co słychać nowego w życiu seksualnym dzikich i Samoobrony.

• raveness1 Re: Doradca Leppera: Unia to wampir 05.06.07, 07:58
      Przestancie politykowac leppery i wracajcie na pola bo slonce juz wszak wysoko
      na niebie.
    • stasi1 mohery czyli szmbobrono faszyści i kartofle byli 05.06.07, 08:20
      przeciwni naszemu wejściu do UE, a jak teraz dobrze o niej mówią to tylko w
      kontekście tgo ile od nich można to pieniędzy wyszarpać. Ale w sumie to dziwne
      w referendum do UE 80% ludzi było za tym aby wejść do niej. Już w następnych
      wyborach ponad 50% głosowało na tych co to nie chcieli mieć z nimi nic
      wspólnego. Teraz widać że jednak to była dobra decyzja a jednak jeszcze 40%
      popiera tych przeciwników UE.
      • 1zorro B u r a k i, ale unijne pieniadze to nie smierdza? 05.06.07, 09:06
        typowa mentalnosc prymitywnego chlopstwa. Z naczelnym burakiem - Lepperem na
        czele.
        • stasi1 nawet Rydzyk chce skorzystać z tych pieniędzy 07.06.07, 10:16
          1zorro napisał:

> typowa mentalnosc prymitywnego chlopstwa. Z naczelnym burakiem - Lepperem na
          > czele.
      • jama314 Twój język zdradza Twoje podłe pochodzenie... 05.06.07, 09:15
        no i słomę wystającą z Twych butów.
        • 1zorro Re: Twój język zdradza Twoje podłe pochodzenie... 05.06.07, 11:02
          moje pochodzenie jest O.K. Do XVIII w udokumentowane. Tak ze nie musisz sie o
          nie martwic. Natomiast juz dziadek uczyl mnie, ze zawsze nalezy urzywac sezyka
          aby twoj rozmowca cie zrozumial. Myslisz, ze "salonowym" do burakow mozna? Sam
          naczelny BURAK w Sejmie powiedzial : "Wersal sie skonczyl panowie...." No wiec
          jak? Trzeba sie po prostu dostosowac, nie uwazasz?
          • jama314 Nie potrzebujesz się wcale dostosowywać... 05.06.07, 11:34
            Słoma i gnój (czyt. prostactwo) garściami wychodzi Ci z butów... Wracając do
            meritum i Twego pytania, to ja zapytam się (delikatnie), czy masz pojęcie w
            jakiej ilości te pieniądze Polska z UE "wyciągnęła" powiedzmy w 2005 roku licząc
            "na twarz"? Chętnie posłucham konkretnej odpowiedzi, no i koniecznie komentarza
            do niej...
            • 1zorro Re: Nie potrzebujesz się wcale dostosowywać... 05.06.07, 11:41
              nie jestem Urzedem Statystycznym. Ale odpowiem ci tak prosto, zrozumiale, po
              chlopsku : nie podoba sie "unijna chalupa"? To sobie chlopie postaw namiot. Na
              Bialorusi! Tam tez fajnie.
              • jama314 To oczywiście rada w duchu tolerancji... 05.06.07, 11:57
                dla poglądów innych i miłości bliźniego w wykonaniu prostaka i ordynusa któremu
                słoma... Sugeruję jednak zapoznać się tymi danymi z Urzędu Statystycznego,
                trochę Ci emocje i zapał opadną, gwarantuję. Może i kapelusza na kwestowanie
                nawet poszukasz...
        • stasi1 Coś twoje pochodzenie nie przeszkadza ci 07.06.07, 10:19
          aby odpowiadać na mój post a zwracać się do kogo innego. Czyżby jednak z twoją
          inteligencją nie było za dobrze?
    • ponury_drwiacy_szyderca Cham ze wsi ucieknie, wieś z chama nigdy 05.06.07, 09:07
      Banda wiejskich kmiotów w gumofilcach
    • jama314 A ja się cieszę... 05.06.07, 09:11
      że doradza nam ktoś, komu interes Polski leży na sercu dużo bardziej niż interes
      UE czy Niemiec. Nazwisko C. Bedermanna było w mediach jak dotąd skazane na
      zamilczanie. Polacy nie mogli wiedzieć, że są też przeciwnicy naszego wejścia do
      UE i ostrzegają przed tym.
      • 1zorro Re: A ja się cieszę... 05.06.07, 11:04
        no wiec przeprowadz sie na Bialorus. Podobno tam jest fajnie...
        • jama314 Poczekam z tym aż Kwaśniewski i LiD przejmie 05.06.07, 11:21
          ster rządów i nieco pogospodarzy w Polsce. Wtedy rychło okaże się że Białoruś to
          raj, a my to nędzarze bez ziemi i bez kapitału, zaś uwłaszczeni możemy być tylko
          na własnej biedzie i nędzy...
          • 1zorro Re: Poczekam z tym aż Kwaśniewski i LiD przejmie 05.06.07, 11:44
            no to poczekamy razem Obysmy sie tylko doczekali. Wole "czerwonych" fachowcow i
            cwaniakow niz "czarnych", niedouczonych, maniakalnych polskich Talibow.
            • jama314 Tak o nich mówią - fachowcy... 05.06.07, 12:05
              Przypominam sobie odpowiedź takiego fachowca - Cimoszewicza. Na pytanie
              Macierewicza czy wie jaki procent polskiego importu ropy realizujemy z kierunku
              Rosji fachowiec powiedział: nie wiem dokładnie, ale myślę że jakieś 50%. To
              właśnie taki typowy fachowiec z wiedzą jak Twoja. No prawie, może ma trochę
              lepszą. No to żegnam, obyś na ten sukces LiD-u czekał tatka latka.
    • jola_z_dywit6 Unia to wampir Jest bliżej to wie lepiej. 05.06.07, 09:33
      !
      • 1zorro Jolka, to ty czy znowu jakis twoj klon? 05.06.07, 11:06
        bo piszesz jakos tak malo i bez uczucia...
    • grogreg A, to dlatego Lepper jest taki..... 05.06.07, 09:41
      ..... wychudzony i blady.
    • junkier Juz tylko eurofederasci maja prawo doradzac 05.06.07, 09:48
      Juz tylko eurofederasci maja prawo doradzac najwazniejszym polskim politykom?
      Cos takiego, swiat wedlug Wybiorczej, paranoja...
      • 1zorro Re: Juz tylko eurofederasci maja prawo doradzac 05.06.07, 11:07
        to jej nie czytaj, matolku!
    • vortex21 Przeciez wiadomo w co sie gra .... 05.06.07, 10:01
      Czy cala ta polityka 'koalicji' nie przypomina wam czegos bardzo dobrze znanego
      mojemu pokoleniu (czerdziesto-latkow)? Rzady moherow (czyt. 'ludu'), izolacja
      od zachodniej kultury, wplyw KK na polityke kraju, etc. Czy dyktat ma tylko
      jedno oblicze? ma ich wiele i trzeba byc niezwykle ostroznym, aby nie dac sie
      ugotowac. Obawiam sie ze Polska jest na granicy pewnej historycznej
      nieodwracalnosci. Ponownej utraty wolnosci. Jak to powiedzial Wlesa - 'Czy uda
      sie posprzatac po tej koalicji?'. Wlasnie, czy sie uda? Czy bedzie jeszcze
      jakas sila zdolna do tego?
    • uu1 Czy ten gość doradza czy o d r a d z a ? 05.06.07, 10:57

• zhk Tylko mendy idą do Leppera. Co tu gadać. 05.06.07, 11:11
    • milena.rl Dopłaty - "tak tak", ogólnie - "nie nie". 05.06.07, 11:48
      .I do przodu!!
    • chris-hh Doradca Leppera: Unia to wampir 05.06.07, 13:12
      a to wtedy pierwszy wampir w historii, ktory pompuje krew do zyl jego ofiar.
    • piskoala do zbadania przeszłości i korzeni 05.06.07, 13:24

Carla Beddermanna, byłego niemieckiego urzędnika
      powinien zabrać się PiS w osobie oczyszczacza, J.Kurskiego

www.referendum2007.org/

----
      Obszczymurki RP V sojediniajties'
    • szasza7 Profesor"Bez honoru causa"ma doradców 05.06.07, 13:54
      stosownie do swojego statusu naukowego.Bele gówna nie weżmie na
      doradcę.Wystarczy ,że sam taki jest.Siwy wałach.Kaczorowi to nie
      przeszkadza.Niechby nawet sam belzebub,aby tylko waaadza.Głupek.
      • wet3 Unia to wampir. 05.06.07, 15:09
        UE jest zaiste wampirem silniejszych gospodarczo wyssysajacych bezlitosnie
        slabszych zniewalajac ich do poziomu swoich slug. Beddermann ma 100% racji.
        Niestety, wiekszosc Polakow nie posluchala tego madrego czlowieka.
        • adalberto3 Re: Unia to wampir. Masz racje. Beddermann .... 05.06.07, 19:42
          . dosc obiektywnie i bez naduzywania propagandy pisze o problemach czlonkow
          Unii. Poprawni politycznie maja mu to za zle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka