zwiatrem1 Hiszpański polityk do Polski: Wynocha z UE! 07.06.07, 03:39 gazetko spadaj do israela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Alibaba i 40 pedalow................... 07.06.07, 06:58 Tak brzmi to co lewacy wprowadzaja w szkolach.Rodzice w Hiszpanii sa zszokowani Odpowiedz Link Zgłoś
judzugas Ty żydowski lewacki szczurze ! 07.06.07, 07:32 Plujesz na Polskę ty łajzo, pewnie lubisz bzykanie w dupę ty dewiacie. Jesteś taki sam jak cała ta Michnikowa psiarnia. Liż dupę z rana swemu panu Michnikowi, bo tak cię wytresował łajzo. Odpowiedz Link Zgłoś
mayday100 Re: Ty żydowski lewacki szczurze ! 07.06.07, 08:00 Nie trzeba opluwać - wystarczy poczytać takie posty, jak twój. Nawet dureń natychmiast zorientuje się ile jest "miłości" do bliźniego w duszach prawdziwych katolików. Odpowiedz Link Zgłoś
judzugas Re: Ty żydowski lewacki szczurze ! 07.06.07, 09:29 Lewactwo trzeba wypalać do kości, na miłość to ty mnie nie nabieraj. Sianie zamętu i deprawacja to typowe atrybuty michnikowszczyzny. Tylko naiwni wierzą w hasełka typu tolerancja,poszanowanie dla odmienność i podobne puste bzedy. Raka się wycina, a miejsce po nim wypala X-ray, a od środka wspomaga chemią. Tak też trzeba robić z wami - siewcami zamętu i jadu pod sztanadarami miłości z kiszki stolcowej. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Zostaniesz zabanowany faszysto polski! 07.06.07, 09:36 Od zaraz!judzugas! Odpowiedz Link Zgłoś
mayday100 Re: Przez ciebie przemawia bezsilność ! 07.06.07, 09:58 judzugas napisał: > Lewactwo trzeba wypalać do kości, na miłość to ty mnie nie nabieraj. Sianie > zamętu i deprawacja to typowe atrybuty michnikowszczyzny. Tylko naiwni wierzą w > > hasełka typu tolerancja,poszanowanie dla odmienność i podobne puste bzedy. Raka > > się wycina, a miejsce po nim wypala X-ray, a od środka wspomaga chemią. Tak też > > trzeba robić z wami - siewcami zamętu i jadu pod sztanadarami miłości z kiszki > stolcowej. Potwierdzasz to, co powiedziałem wcześniej... Ciekawe, co sieją tacy, jak ty? Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Ty żydowski lewacki szczurze !A do kogo tak 07.06.07, 09:34 "Polaczku"? Wytzyj się, bo Tobie ślina z tego brudnego antysemickiego pyska leci Odpowiedz Link Zgłoś
judzugas A do kogo tak 07.06.07, 09:43 Skoro tylu was tu siedzi i judzi, to znak że Niemcom też się przytrafiło coś spartolić. Ale tę fuszerkę należy jak najszybciej naprawić ku chwale human race, w tej zdrowej rasowej postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
mayday100 Re: A do kogo tak 07.06.07, 10:01 judzugas napisał: > Skoro tylu was tu siedzi i judzi, to znak że Niemcom też się przytrafiło coś > spartolić. Ale tę fuszerkę należy jak najszybciej naprawić ku chwale human > race, w tej zdrowej rasowej postaci. Jak będziesz dławił się własnym jadem, to nikt cię nie uratuje. Oby to nastąpiło najwcześniej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Wyslalem prośbe o"Ban" dla "judzugas" 07.06.07, 10:16 Myslę że ta faszystowską brudną szmate zabanuja! Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 judzugas, jesteś tak samo głupi, jak twoi rozmówcy 07.06.07, 10:32 nie siej nienawiści, idioto! Każdy człowiek odpowiada za swoje czyny. Zresztą, jak może dogadać się dwóch nienawistnie do siebie nastawionych idiotów? Ergo, to też pacjent kliniki psychiatrycznej - trzeba mieć wyrozumiałość dla niego Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 realista1000jesteś tak samo głupi, jak twoi roz 07.06.07, 10:59 mówcy a szczególnie Jama314 Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: do "ergo12" 07.06.07, 12:52 Szykujemy przeciw Tobie pozew sądowy za szerzenie ksenofobii i nienawiści rasowej.Znajdziemy Cię nawet gdybyś mieszkal nawet na Arktyce.Staniesz przed prokuratorem ! Juz niedlugo! - - - „Coitus ergo12-sus” Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba ADMIN! a skad na forum cos takiego sie wzielo? 07.06.07, 14:25 Prosto z poprawczaka, bo jakas grypsera wali? A moze to tylko Mlodziez Wszechpolska? Odpowiedz Link Zgłoś
mieleckimasakrator Hiszpański polityk do Polski: Wynocha z UE! 07.06.07, 07:43 wcale sie nie dziwię, że tak powiedział i jestem świadomy tego, że nie jest ostatnim politykiem, który sie tak wyraził. Odpowiedz Link Zgłoś
inicjat Polacy -może kompleksów i baśni o dobrym zachodzie 07.06.07, 07:58 Tak sobie czytam czasami wypowiedzi w sprawach "Polska a reszta Świata" i widzę jakimi kompleksami obarczeni są moi rodacy. Od jakiegoś czasu studiuję za granicą i jakoś określenie "ciota" jest obraźliwe, tak samo pedał lub to słowo użyte jako przymiotnik. Ci co myślą, że normą tolerancji są marsze pedalskie i nie widzą jednocześnie zwykłego rasizmu, który panuje na zachodzie są po prostu oślepieni swoim kompleksem polaczka, lub nigdzie nie byli/nic nie widzieli. I jeszcze jedno. Tak się składa, że znam kilku pedałów. Jeszcze jak byłem w Polsce pracowałem z jednym i jego nietolerancyjne i wyśmiewcze uwagi o tych co "po bożemu" były prostactwem to kwadratu w połączeniu z jego super wyzwolonym sposobem rozmawiania przy użyciu tylko niesmacznych słów i bardzo..."obrazowo" Ten człowiek miał gdzieś szacunek dla innych ale jak chodziło o szacunek dla niego to zawsze z wielką mordą. Tak samo teraz znam kilku pedałów. Żeby było weselej... skrajnie nacjonalistycznie nastawieni megalomani. Ich opinie można spokojnie nazwać skrajną nietolerancją dla obcokrajowców. Co więcej, ja jako Polak jestem dla niektórych automatycznie wrogiem nr 1 i to nie ważne jakie mam zdanie w tym temacie. czyli ci którzy są przeciwko uogólnieniom sami stosują takie metody na codzień. Ale tak to jest. ci którzy czują się wykluczeni ze społeczeństwa próbują być bardziej niemieccy niż Niemcy, francuzcy niż Francuzi i ....tu dochodzi Polska, u nas jest odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mefius1 i pomyslec ze jeszcze calkiem niedawno 07.06.07, 07:59 Hiszpania byla faszystowska dyktatura... Odpowiedz Link Zgłoś
gupek222 Ale jaja heee oglądał to ktoś? 07.06.07, 08:03 www.youtube.com/watch?v=f6UPxdK65JU&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
janusz_peter Re: Hiszpański polityk do Polski: Wynocha z UE! 07.06.07, 08:08 niech zostanie w swojej Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Re: Hiszpański polityk do Polski: Wynocha z UE! 07.06.07, 08:11 Media michnikowskie naplotły na zachodzie, że w Polsce gwałcą lesbijki, a geje są prześladowani, więc teraz jest efekt tych michnikowsko-geremkowskich bredni. Odpowiedz Link Zgłoś
edi54 Hiszpański polityk do Polski: Wynocha z UE! 07.06.07, 08:18 Boje sie, ze podobne glosy jak polityka hiszpanskiego beda czestsze. Przy tym glos tego polityka jest niestety trafny.I nie idzie tu tylko o homoseksualistow.Wystarczy zerknac na publikacje: Ksiadz proboszcz ekskomunika grozi.Komu i za co?Otoz,nauczycielom szkoly publicznej w woj.mazowieckim za bunt przeciwko proboszczowemu poleceniu budowy oltarza na Dzien Bozego Ciala.Dodatkowym skandalem jest,ze wicedyrektor tej panstwowej szkoly takie polecenie traktuje jako rzecz normalna. Oto przyklad ,jeden z wielu ,iranizacji Polski.Bylbym tez wdzieczny Pani Ambasador w Madrycie,gdyby podala ile wplynelo do niej listow z glosami oburzenia i poparciem dla hiszpanskiego polityka.Z pewnoscia nie bylo to marne 100 listow (emaili).Niestety kaczyzacja Polski bedzie skutkowala nasileniem sie wrogosci wobec Polski i Polakow na Zachodzie. Ubolewac jedynie nalezy,ze czesc naszego spoleczenstwa nie zdaje sobie sprawy z zagrozen stad plynacych.A nie zdaje sobie sprawy ,gdyz jej poziom znajomosci swiata grzeszy zasciankowoscia.Za to mozna i nalezy wina obciazac obecny system pedagogiczny , zdominowany przez myslenie klerykalne. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: 'edi54' ty sam napisałeś 100 donosów do UE. 07.06.07, 22:11 Ponieważ takich aktywnych donosicieli jest więcej, to i rezultat jest wybitny. Odpowiedz Link Zgłoś
bambooko Wynocha chyba na Madagaskar....................... 07.06.07, 08:31 my jestesmy w Europie hiszpanski idioto-pederasto Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 wiem że "polaczek" lub "polactwo" to straszna 07.06.07, 09:32 obelga, ale wiekszosć tu piszących wlącznie z jama 314 na nią zaasluguję.Brzydzę się Wami, Anus Mundi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Przecież "anus" to dla ciebie narzędzie przyjemno- 07.06.07, 11:04 ści. W czym problem ? Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Przecież "anus" to dla ciebie narzędzie przyj 07.06.07, 11:07 Może mydla pożyczyc?Czy umyleś sie juz? Odpowiedz Link Zgłoś
romek337 ergo jest troszkę niedorozwinięty umysłowo 07.06.07, 19:01 Więc wybaczcie mu takie posty Odpowiedz Link Zgłoś
raveness1 Hiszpański polityk do Polski: Wynocha z UE! 07.06.07, 08:57 Zawsze znajdzie sie duren, ktory bedzie chcial wszystkich sklocic. Takich ludzi trzeba zwyczajnie ignorowac. Podniecanie sie tym co mowia, jest woda na ich mlyn. Chca byc zauwazeni, a naublizanie innym to jedyny sposob. Vete a carajo con tus tonterías! Odpowiedz Link Zgłoś
bdx65 Re: Hiszpański polityk do Polski: Wynocha z UE! 07.06.07, 09:16 mokrysedes napisał: > Zapatero nie powinien przyjedzac do naszej chlewni. Idź mu wyliż... Odpowiedz Link Zgłoś
toporowa opinia o Polsce mędrca czy idioty? 07.06.07, 10:10 Zdumiewajaca "logika": hiszpanski polityk przedstawia publicznie własną, skrajnie subiektywną ocenę sytuacji w raczej nieznanym sobie kraju. Nastepnie - wyciąga on skrajnie radykalne wnioski ujawniając przy okazji brak elementarnej orientacji w zakresie obowiazujących państwa unijne praw i procedur. W sumie: mamy do czynienia z dzikim wyskokiem człowieka przepelnionego bynajmniej nie tolerancją lecz przeciwnie - ślepą nienawiścią. I co? I wielu polskich internautów przymyka oko na żałosy standard intelektualny owego, na szczęście tylko słownego ataku na Polskę, traktując tą dzika napaść w kategoriach uprawnionej krytyki. Mam wrażenie, że Polacy posiadają bardzo słabe przekonanie o słuszności własnych racji (jakie by one nie były)i dlatego przykladają przesadną wagę do tego 'co pomyślą sobie o nas inni?". "Zgroza!!! Bo za granicą sie z nas śmieją" (np. - że Kaczyński nie ma konta!!!) W tej potrzebie akceptacji nie dostrzega się nader często, czy ten. kto wypowiada się o Polsce to człek kompetentny czy idiota. To nic nowego. Wszak nie od dzis wiadomo: Polak pawiem i papugą... Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Ico?? I Gó-----O droga Pani toporowe myslenie! 07.06.07, 10:19 Hipański polityk powiedzial prawdę, i jest On doskonale zorientowany w polskich faszystowskich realiach! Odpowiedz Link Zgłoś
sasanka_11 Re: opinia o Polsce mędrca czy idioty? 07.06.07, 10:22 mysle ,ze ten hiszpan ma racje Polska jest ciemnota ,a z ta ciemnota nie mozna byc w Unii,swiat i Europa idzie naprzod ,a my do tylu! Nie ma problemu ,jezeli Polsce jest zle w UNII TO NIECH Z NIEJ WYJDZIE I PROWADZI SWOJA WLASNA POLITYKE RZADOW OBRAZONYCH NIEKOMPETENTNYCH PIENIACZY! Odpowiedz Link Zgłoś
toporowa Re: opinia o Polsce mędrca czy idioty? 07.06.07, 10:54 Szanowna sasanko i szanowny ergo. Jesteście bardzo autentyczni. Wasza argumentacja jest w najwyzszym stopniu przekonująca Odpowiedz Link Zgłoś
sarmata 7 LIPCA - idziemy na Warszawe? 07.06.07, 09:34 "Zerolo wskazał na Polskę jako najbliższy teren walki ruchu gejowskiego i namawiał zebranych, by wybrali się do Warszawy 7 lipca, by "uczestniczyć w manifestacji razem z gejami, lesbijkami, transeksualistami i biseksualistami". "Na Warszawę mamy iść!" - nawoływał." Czy mozna prosic dzialaczy gejowskich o blizsze informacje na temat imprezy planowanej w tym dniu? Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: 7 LIPCA - idziemy na Warszawe? 07.06.07, 09:39 Myślę że w przyplywie emocji ten Hiszpan rzucil haslo,ale nic konkretnego dot/terminu nie powiedzial! Odpowiedz Link Zgłoś
judzugas Re: 7 LIPCA - idziemy na Warszawe? 07.06.07, 09:47 Jak cię swędzi i chcesz się pobzykać w kiszkę stolcową, to sobie coś tam wsadź (jakiś substytut czyli ersatz) i zejdź z forum bo cuchniesz pedalstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
sarmata Re: 7 LIPCA - idziemy na Warszawe? 07.06.07, 09:51 Daje ci propozycje nie do odrzucenia. Pocaluj mnie w kiszke stolcowa. Poczujesz sie odprezony, homofobie! A potem bedziesz mogl pojsc na procesje Bozego Ciala. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 sluchaj szmato "judzugas' 07.06.07, 10:08 Wlaśnie przed takimi jak ty, Europa niedlugo zamknie "bramy"i ja się do tego dolącze! Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 do niedorozwiniętego chłopczyka - ergo12 07.06.07, 10:27 dlaczego ty innych tak wulgarnie przezywasz? To, że jesteś miłośnikiem męskich odbytów nie daje ci jeszcze prawa do poniżania innych, którzy takich "bezeceństw" nie uznają, nie preferują i nie tolerują? Nie będziesz tutaj na siłę innym wpajał tolerancji, lewaku zasmarkany. Może kiedyś uda ci się mieć "normalnego" syna, to zobaczysz, że jak zobaczy twoje "lewe" (tylne) ciągoty, to tak cię wyrżnie w twoje wybielone ząbki, że wylecą jak tic-tacki, co być może spasuje twoim partnerom pod względem "praktycznym", ale tobie urody nie przysporzy! Odpowiedz Link Zgłoś
adajciemiwszyscyswietyspokoj do niedorozwiniętego chłopczyka - realista1000 07.06.07, 10:53 widzę, że prawdziwi polacy (z małej litery piszę z premedytacją) mają kłopoty z językiem polskim. Może ortografii cię nauczyli (szpicrutą i linijką - ideał nowej szkoły), ale zapomnieli o gramatyce i interpunkcji. O stylistyce nawet nie wspomnę... Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: do niedorozwiniętego chłopczyka - ergo12 07.06.07, 11:01 Co Twoje frustracje na dają tobie spać ? "Tobie" piszę specjalnie malą literą! Odpowiedz Link Zgłoś
palikotek Kogo to obchodzi co jakis ch..powiedzil w Hiszpan 07.06.07, 09:34 ..sorry dla GW to szalenie istotne bo krytycznie.. Odpowiedz Link Zgłoś
sarmata Re: Kogo to obchodzi co jakis ch..powiedzil w His 07.06.07, 09:38 Mnie bardzo interesuje. Raczej wypowiedz takiego ch... jak ty nie powinna nikogo poruszyc, poniewaz jestes zwyklym homofobicznym pionkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Re: Kogo to obchodzi co jakis ch..powiedzil w His 07.06.07, 10:29 Naprawde interesuja cie wystapienia deputowanych partii socjalistycznej Hiszpanii? A partii liberalnej Madagaskaru tez? A co do homofobii, to skoro jest to choroba to okaz troche tolerancji i nie wytykaj choroby ludziom. Nie ich wina. Odpowiedz Link Zgłoś
maksiu2005 Hiszpański polityk do Polski: Wynocha z UE! 07.06.07, 10:34 I ma racje nie może władza obrażać gejów trzeba ich zaakceptować Odpowiedz Link Zgłoś
antonioni1 Hiszpański polityk do Polski: Wynocha z UE! 07.06.07, 10:43 To jest chory człowiek, który potrzebuje pomocy psychiatry. Nie mam nic przeciw gejom jako takim. Byle mnie nie dotykali, nie podawali ręki (niebezpieczeństwo zakażenia się AIDS, nie jedli z tej samej miski co ja. Osobiście zawsze wolałem i wolę miss-ki niż gejów w moim otoczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
antonioni1 Re: Hiszpański polityk do Polski: Wynocha z UE! 07.06.07, 10:48 I jeszcze jedno. Z jego wypowiedzi wynika, że Zjednoczona Europa powinna być Europą samych gejów i lesbijek. Ciekaw jestem jak przyszli Europejczycy będą się rodzić. Przez pączkowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Hiszpański polityk do Polski: Wynocha z UE! 07.06.07, 13:11 antonioni1 napisał: > I jeszcze jedno. Z jego wypowiedzi wynika, że Zjednoczona Europa powinna być > Europą samych gejów i lesbijek. Nie łżyj. Z jego wypowiedzi nic podobnego nie wynika. Odpowiedz Link Zgłoś
sasanka_11 Re: Hiszpański polityk do Polski: Wynocha z UE! 07.06.07, 11:24 A WIEC ALFONS ,TYM POWINNO ZAJAC SIE CBA,Kaminski nie ma zadnych dobrych wynikow swojej pracy ,a wiec znajdziemy mu ja .NIECH SIE WEZMIE ZA ALFONSOW! kTO CI KAZE PRZEBYWAC W ICH OTOCZENIU? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Hiszpański polityk do Polski: Wynocha z UE! 07.06.07, 13:10 antonioni1 napisał: > Nie mam nic przeciw > gejom jako takim. Byle mnie nie dotykali, nie podawali ręki (niebezpieczeństwo > zakażenia się AIDS, nie jedli z tej samej miski co ja. A jak Ci się kołtun na głowie zrobi, to też go nie zetniesz, bo to grozi paraliżem? (To tak a'props niebezpieczeństwa zakażenia się AIDS przez podanie ręki zakażonemu). Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix16 Re: antonioni wybitny obraz polskiej ignorancji 07.06.07, 13:19 nic dodac nic ujac ,najlepiej nauczyc ,no ale jak polska mlodziez moze cos zrozumiec ,kiedy MEN daruje im matury,Co sie da zauwazyc takze po wpisach na forach! Odpowiedz Link Zgłoś
hydepark1 Re: Hiszpański polityk do Polski: Wynocha z UE! 07.06.07, 10:47 Taki z niego polityk jak z Misztala albo z tego wariata w PO zapomniałam nazwiska.............. z Samoobrony np.ten babsztyl nie pamiętam nazwiska albo wielu innych których mamy na pęczki. Istota przekazania tej informacji jest inna chodziło o to aby pokazać co sądzą o nas inni ,wielka zagranica ? Manipulacja mmanipulacja !!!!!Bo wartość tych słow jest mniej niż zero i nikt normalny sie tym nie przejmuje . Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Hiszpański polityk do Polski: Wynocha z UE! 07.06.07, 13:15 hydepark1 napisała: > Istota przekazania tej informacji jest > inna chodziło o to aby pokazać co sądzą o nas inni ,wielka zagranica ? > Manipulacja mmanipulacja !!!!!Bo wartość tych słow jest mniej niż zero i nikt > normalny sie tym nie przejmuje . Chyba się jednak przejmuje, skoro - chociażby - niniejszy wątek liczy już ponad 400 wpisów. No, chyba że to sami nienormalni... Odpowiedz Link Zgłoś
hydepark1 Re: Hiszpański polityk do Polski: Wynocha z UE! 07.06.07, 16:04 myśle ze z wielu tych postów wynika jedynie że ci którzy je pisza nie zdają sobie sprawy ze za granica Polska nie jest w centrum uwagi a juz napewno nie problemy gejów czy lesbijek .mieszkam od lat za granica w róznych krajach unii i jakoś nie widzę tu takiego zainteresowania polityką czy sytuacją w Polsce bardziej jest najgłasniana jakaś tam mało ważna informacja w polskich mediach . Jak widać z postów lubimy tym żyć a prasa tylko żeruje na tym aby zwyczajnie zarobić bo podnosi poczytnośc nakładów nieważne jakim kosztem ? a przecież w ten sposób można manipulować czyjąś świadomością jak widać dużą po liczbie postów . Odpowiedz Link Zgłoś
wiksadyba1 Re: Hiszpański polityk do Polski: Wynocha z UE! 07.06.07, 23:59 hydepark1 napisała: > myśle ze z wielu tych postów wynika jedynie że ci którzy je pisza nie zdają > sobie sprawy ze za granica Polska nie jest w centrum uwagi a juz napewno nie > problemy gejów czy lesbijek .mieszkam od lat za granica w róznych krajach unii > i jakoś nie widzę tu takiego zainteresowania polityką czy sytuacją w Polsce > bardziej jest najgłasniana jakaś tam mało ważna informacja w polskich mediach . > > Jak widać z postów lubimy tym żyć a prasa tylko żeruje na tym aby zwyczajnie > zarobić bo podnosi poczytnośc nakładów nieważne jakim kosztem ? a przecież w > ten sposób można manipulować czyjąś świadomością jak widać dużą po liczbie > postów . Z jednej strony, oczywiste. Z drugiej strony, niestety zły wizerunek Polski nie jest rzeczą aż tak marginalną, jakby się mogło wydawać. To i owo zagranicę dociera, warto poszukać na forach analogicznych do gazeta.pl. I problemem nie tyle jest to, że "cała Europa" żyje w przeświadczeniu o barbarzyńskich rządach w Polsce i otumanionym, tępym społeczeństwie polskim, bo oczywiście że tak nie jest. Problemem jest raczej to, że JEŚLI JUŻ pojawiają się jakies informacje nt. Polski to na ogół niekorzystne (chociaż np. na poziomie "nie-politycznym" jest jakaś poprawa, np. wzrost popularności Krakowa wśród turystów etc.). Co do kwestii gejów i lesbijek i złego wizerunku Polski w związku z tym (zgadzam się, że nie jest on jakoś powszechnie znany, ale też nie jest kompletnie nieznany zagranicą), kraj ma 2 problemy: Pierwszym - i najważniejszym - jest polityka i retoryka obecnego rządu. Zwłaszcza RETORYKA, bo sytuacja PRAWNA homoseksualistów w Polsce nie pogorszyła się od czasu rządów SLD (który nb. nie odważył sie na legalizację konkubinatów, w tym "jednopłciowych"). Drugim są właśnie sensacyjne media, tym razem z kolei poza Polską, które nagłaśniają niektóre sprawy i demonizują - fakt, nienajlepszą - sytuację w kraju. Np. pojawiały się w światowych serwisach artykuły, że Polska zakaże gejom dostępu do zawodu nauczyciela. Podczas gdy w rzeczywistości to jeden debil z LPR palnął coś takiego, żeby następnego dnia poinformować prasę o tym, że "źle zrozumiała jego słowa". Do tego prasa w niektórych krajach, zwłaszcza hiszpańska prasa lewicowa, występująca niby w obronie wolności obywatelskich, używa równie demagogicznej, napastliwej i uogólniającej retoryki, co tychże wolności przeciwnicy spod znaku obecnej koalicji polskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
rocito Hiszpański polityk do Polski: Wynocha z UE! 07.06.07, 10:49 "za politykę edukacyjną rzekomo prześladującą homoseksualistów" ależ oczywiście, że za politykę edukacyjną prześladującą homoseksualistów. Bez <rzekomo> - takie pisanie jest jak w PRL - ukrywanie prawdy! Odpowiedz Link Zgłoś
prezerwator2 A dlaczego niby Polska ma się wynosić? Niech 07.06.07, 10:51 wyniosą się same pedały. Tak naprawdę i w tzw. tolerancyjnych krajach jedynie nimi pobłażliwie pogardzają. Odpowiedz Link Zgłoś
sasanka_11 Re: A dlaczego niby Polska ma się wynosić? Niech 07.06.07, 11:20 jestes zwykly ciemny,zacofany,Przez czle wieki swiat sie smial z takich ciemniakow jak ty(NIE CHODZI O HOMOSEKSUALIZM ALE TEN IGNORANCKO -NAZISTOWSKI SPOSOB MYSLENIA) I TERAZ SMIEJA SIE Z NAS ZNOWU BO WEDLUG TEGO CO ROBIA RZADZACY -POLAK TO GLUPEK I MAJA RACJE! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: A dlaczego niby Polska ma się wynosić? Niech 07.06.07, 13:19 prezerwator2 napisał: > wyniosą się same pedały. Tak naprawdę i w tzw. tolerancyjnych krajach jedynie > nimi pobłażliwie pogardzają. Coś kiepsko u Ciebie ze znajomością owych tolerancyjnych (ja bym powiedziała - raczej normalnych w 21-szym wieku) krajów... Odpowiedz Link Zgłoś
hydepark1 Re: A dlaczego niby Polska ma się wynosić? Niech 07.06.07, 16:12 nie nie pobłażaja ale zupełnie nie interesuja bo w tolerancyjnych krajach wscibstwo w sprawy innych nieważne kogo i z jakiej przyczyny jest niemożliwe . Tu każdy zajmuje sie naprawdę sobą i to jest tolerancja . Odpowiedz Link Zgłoś
balrog008 Lewak dostał furii?? 07.06.07, 11:03 Hehe śmieszny kolo. Swoja drogą chciałbym, aby Polskę naprawdę wyrzucili z bagna jakim jest UE, popieram. Bo jak czytam o takich jak ten Zapatero to nie wiem czy się śmiać czy płakać... Odpowiedz Link Zgłoś
da.wi581 Hiszpański macho wyginął zostały tylko pedały 07.06.07, 11:07 Biedny kraj Odpowiedz Link Zgłoś
herkus-monte Dlaczego pederasci zieja nienawiscia do ludzi?:I 07.06.07, 11:29 Moze ktos odpowiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
sasanka_11 Re: Re dlaczego glupi ,prymitywni,niegodziwi o 07.06.07, 11:34 skrajnych pogladach ludzie nienawidza gejow to ,ze robi to Giertych w ramach Opus DEI TO JEST SKANDAL! Odpowiedz Link Zgłoś
herkus-monte Jeszcze raz dlaczego homo zieja nienawiscia ? 07.06.07, 11:36 Odpowiesz mi? Odpowiedz Link Zgłoś
sasanka_11 Re ewidentnie to nie homo zieja ciemnota i nienawi 07.06.07, 11:42 to hetero nazisci i ignoranci wszelkiej masci! Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz W przeciwieństwie do "ciemnoty", czy widzisz coś 07.06.07, 11:45 "jasnego" w głębi męskiego odbytu? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: W przeciwieństwie do "ciemnoty", czy widzisz 07.06.07, 13:30 wlodzimierz.ilicz napisał: > "jasnego" w głębi męskiego odbytu? Oświeć mnie, bo nie zaglądałam... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Jeszcze raz dlaczego homo zieja nienawiscia ? 07.06.07, 13:29 herkus-monte napisał: > Odpowiesz mi? Nikt Ci nie odpowie, bo - po prostu - nie zieją nienawiścią. Równie "inteligentnie" ja bym mogła domagać się odpowiedzi na pytanie, powiedzmy, dlaczego niejaki herkus-monte stoi na głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Re dlaczego glupi ,prymitywni,niegodziwi o 07.06.07, 13:25 sasanka_11 napisała: > skrajnych pogladach ludzie nienawidza gejow > to ,ze robi to Giertych w ramach Opus DEI TO JEST SKANDAL! Gdyby jakiś Giertych robił coś takiego "w ramach Opus Dei", to nie byłby to żaden skandal. Ale on to nie - "jakiś Giertych" i robi to "w ramach" bycia ministrem - Boże się pożal - edukacji. I to właśnie jest SKANDAL. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix16 tak masz racje,ze nie jest skandalem,iz Giertych 07.06.07, 14:49 nalezy do OPUS DEI ,a tylko dlatego,ze jest ministrem MEN! CHCIALAM POWIEDZIEC ,ZE JEGO POGLADY TO SKANDAL! Nie tylko te dotyczace homofobii! Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Medycyna uczy, że agresja wobec zdrowych to jedna 07.06.07, 11:42 z możliwych reakcji u dotkniętych chorobami umysłowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
sasanka_11 Re: Medycyna uczy, że agresja wobec zdrowych to j 07.06.07, 11:49 ty nie jestes zdrowy,wiesz o tym ,a wiec ciebie mozna atakowac! Homoseksualizm to nie jest choroba jak mowi omszaly vice.Orzechowski! Odpowiedz Link Zgłoś
rozwado Re: Dawne czasy 07.06.07, 11:53 W 16 wieku Polska byla krajem cywikizowanym, przykladem dla calej Europy, jak swiadczy o tym konferedeacja warszawska pl.wikipedia.org/wiki/Konfederacja_warszawska_%281573%29. W Polsce osiedlali sie arianie i zydzi, a w Hiszpanii byla inwizycja, we Francji Noc sw Bartlomieja. Teraz inkwizycja i psychpatia przeniosla sie do Polski, a w Hiszpanii i Francji kwitnie tolerancja. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Najgorsza choroba 07.06.07, 11:54 Jak ktoś ma zajoba... Chorzy umysłowo często uważają, że to oni są zdrowi a chora jest w właśnie reszta poza murami szpitala. Jedyny problem to jak wykazać, że chorych jest większość a zdrowych marginalna mniejszość? Odpowiedz Link Zgłoś
sasanka_11 Re: policz sobie na wszystkich twoich wypisach 07.06.07, 11:57 ze szpitali psychiatrycznych! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Medycyna uczy, że agresja wobec zdrowych to j 07.06.07, 13:37 wlodzimierz.ilicz napisał: > z możliwych reakcji u dotkniętych chorobami umysłowymi. I bardzo słusznie uczy. Mamy tego liczne przykłady na forum, w wypowiedziach podobnych do Twojej. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Dlaczego pederasci zieja nienawiscia do ludzi 07.06.07, 13:21 herkus-monte napisał: > Moze ktos odpowiedziec? Nie może, bo po prostu nie zieją. Odpowiedz Link Zgłoś
balrog008 Śmieszny jest teń świat... 07.06.07, 12:03 Od dziś zacznijmy sikać do wanny. I upominajmy się o nasze prawa!! Dla mnie pedałki to właśnie taka "mniejszość" jak ludzie sikający do wanny. Jest ich tam trochę, jak sobie to lubią to niech robią, ale "w domu po kryjomu". I tyle. Ale żeby wychodzić z tym na ulicę? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Śmieszny jest teń świat... 07.06.07, 13:41 balrog008 napisał: > Od dziś zacznijmy sikać do wanny. I upominajmy się o nasze prawa!! > Dla mnie pedałki to właśnie taka "mniejszość" jak ludzie sikający do wanny. Jes > t > ich tam trochę, jak sobie to lubią to niech robią, ale "w domu po kryjomu". I > tyle. Ale żeby wychodzić z tym na ulicę? Możesz sprecyzować z czym, właściwie, oni "wychodzą na ulicę"? Bo chyba nie z "sikaniem do wanny"? Odpowiedz Link Zgłoś