centrolew 06.06.07, 21:09 Hihi... Tak też myślałem. Ale ciemny ludek we wszystko uwierzy! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jednorazowy3 Informacja o wybudzeniu ze śpiączki destabilizu... 06.06.07, 21:11 jak zwykle dziennikarzyny zawalily moze zaczna kiedys ponosic odpowiedzialnosc za pisanie bzdur? Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Informacja o wybudzeniu ze śpiączki destabili 06.06.07, 22:07 A jednak miałem rację. Pisałem z resztą już kilka razy tu w komentach. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekamigo Przecież ten pan nie ściemniał, trochę pokory 06.06.07, 23:34 Czy ten biedny człowiek wygląda na osobę, która by tak perfekcyjnie kłamała? Może nie był w całkowitej śpiączce, ale na pewno był w bardzo ciężkim stanie. A to chyba nawet gorzej niż śpiączka przez 19 lat patrzeć w sufit. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekzi Dziennikarze łżą jak najęci i ssą z palucha 07.06.07, 09:42 ale jest jeden wyjątek: kiedy piszą o Kaczorach to oczywiście zawsze szczera prawda... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Przecież ten pan nie ściemniał, trochę pokory 07.06.07, 10:52 maciekamigo napisał: > Czy ten biedny człowiek wygląda na osobę, która by tak perfekcyjnie kłamała? > Może nie był w całkowitej śpiączce, ale na pewno był w bardzo ciężkim stanie. > > A to chyba nawet gorzej niż śpiączka przez 19 lat patrzeć w sufit. Ależ nikt nie ma cienia pretensji do tego pana! On żadnej śpiączki ani cudownego uzdrowienia sobie nie wymyślił. Był przez lata w takim stanie, w jakim był i w końcu nowoczesna terapia zaczęła dawać rezultaty. Tylko głupio wyszło, że na cały świat "poszedł" taki humbug... Odpowiedz Link Zgłoś
siostra.sister a nie mówiłam! 06.06.07, 23:41 tetlian napisał: > A jednak miałem rację. Pisałem z resztą już kilka razy tu w komentach. > he he, ja też ;) artykuł w gazecie na ten temat był beznadziejny, wierzyć mi sie nie chce jak można było taki chłam puścić. trochę więcej dociekliwości, drodzy dziennikarze! Odpowiedz Link Zgłoś
burakpl4 Re: a nie mówiłam! 07.06.07, 00:01 ciemny ludek, czyli czytelnicy Gazety Wyborczej, hihihi:) Odpowiedz Link Zgłoś
burakpl4 Re: a nie mówiłam! 07.06.07, 00:04 nawet w TVN na drugi dzień po tej polsatowskiej sensacji podawali info, że odzyskał tYLKO mowę po 19 latach, ale GW szła w zaparte do końca - dwa dni później zaś pisali o wybudzeniu:) Co ciekawe nie przedrukowała tego prasa zagraniczna - już się połapali co to za źródło ta GW:))) Odpowiedz Link Zgłoś
siostra.sister Re: a nie mówiłam! 07.06.07, 00:37 > Co ciekawe nie przedrukowała tego prasa zagraniczna - już się połapali co to za > > źródło ta GW:))) Ależ mylisz się, przedrukowała tylko pewnie nie czytasz zagranicznej prasy. Np. w Le Monde ukazał się artykuł "Good Bye Lenin version polonaise". A co do twojego poprzedniego złośliwego wpisu, to jestem czytelniczką GW od dawna i jakoś nie uwierzyłam w artykuł - wystarczy umiejętność krytycznego czytania. Nie wyżywaj się na czytelnikach gazety, jak chcesz sobie ulżyć to skrytykuj nierzetelnego dziennikarza. Odpowiedz Link Zgłoś
burakpl4 Re: a nie mówiłam! 07.06.07, 00:47 a, sorka, dla zabawy zaglądam jak mi się nudzi "do pepików" i tam było tylko jak chodzi o Polskę o tym, że wycofują Kafkę i Dostojewskiego z listy lektur i że lekarze strajkują, co zresztą pepiki mieszkający na hranicach - przy granicy komentowali wymieniając niezłe marki samochodów jakimi jeżdżą lekarze polscy, ale dopisując cos w stylu: jako nasi. A o cudzie ani słowa, a to było jakoś w oklolicach tego cudu. >jak chcesz sobie ulżyć to skrytykuj > nierzetelnego dziennikarza. Ależ zapewniam Cię, że krytykuję wszystkich dziennikarzy GW. Odpowiedz Link Zgłoś
poddanywujasama Re: a nie mówiłam! 07.06.07, 01:47 Wczoraj rano moj szef (amerykanin)z usmiechem podzielil sie ze mna ta wiadomoscia. Widzial to chyba na CNN, ja dzien wczesniej widzialem na TVN24. Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: a nie mówiłam! 07.06.07, 01:11 Burak? No dobrze dobrany nick. Nic dodać, nic ująć. No może dodać, że mściwy burak. Konkurencja? jakiś dziennikarz GW się pomylił (jutro może pracowac dla innej gazety) a ty od razu, że czytelnicy to ciemna masa, bo uwierzyli (może i uwierzyli a może i nie) - różne rzeczy się zdarzają nawet z pozoru nieprawdopodobne. Ok. Pomylili się, ale po co ta zajadłość, mściwość. Nie podoba się to po cholerę czytasz, wchodzisz na forum? Mnie jak się nie podoba radio maryja to go nie slucham, na ich forum nie wchodze, bo po co? Zalicza mnie jescze do sluchaczy. I bede sie musiała wstydzić. Fajnie, że facet odzyskał mowę i może się sam poruszać i to jest najważniejsze. Miał szczęście, w przeciwieństwie do ciebie. Mściwości i zjadliwosći zdaję się nie mozna wyleczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
kigen Re: a nie mówiłam! 07.06.07, 01:17 > jakiś dziennikarz GW się pomylił (jutro może pracowac dla innej gazety) a ty od > > razu, że czytelnicy to ciemna masa, bo uwierzyli A tak właściwie to nie dziennikarz Gazety się pomylił, tylko chyba wszyscy dziennikarze, bo we wszystich telewizjach i tych gazetach, które widziałem taka informacja się ukazała. Może wtedy dyrekcji szpitala zabrakło odwagi, żeby powiedzieć, że to nie śpiączka. Może byli tak zaaferowani tym, że dziennikarze z całej Polski pytają o Działdowo, że po prostu woleli nie zaprzeczać? Odpowiedz Link Zgłoś
gagapapa Re: a nie mówiłam! 07.06.07, 01:41 > Burak? No dobrze dobrany nick. Dziękuje. Twój również, pomponie (hahahah) > jakiś dziennikarz GW się pomylił Jak zwykle. Przecież nie mówię, że to jakas sensacja. Jestem przyzwyczajony do tego. a ty od > > razu, że czytelnicy to ciemna masa Przepraszam za prawdę w takim razie. Następnym razem postaram się pomylić. >Zalicza mnie jescze do sluchaczy. I bede sie > musiała wstydzić. ja wchodzę na forum GW, ale nie wstydzę się tego, chociaż może powinienem? >Mściwości i zjadliwosći zdaję się > > nie mozna wyleczyć. Nie wiadomo czy tak jest, ale szczerze mówiąc, wątpię by dziennikarze GW chcieli poddać się jakiejś terapii. Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: a nie mówiłam! 07.06.07, 22:26 Nie bądź złośliwy. Złość piękności szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
patisson1 Informacja o wybudzeniu ze śpiączki destabilizu... 06.06.07, 21:12 Chyba w tym szpitalu całkiem pomylili pacjentów: raz Grzebski, raz Grzewski. Może mówią o dwóch różnych osobach? Odpowiedz Link Zgłoś
siostra.sister Re: Informacja o wybudzeniu ze śpiączki destabili 07.06.07, 00:39 Okazało się, że było ich trzech ;) Jak podaje Le Monde, jeszcze Jan Grezsbi. Odpowiedz Link Zgłoś
flyingjunior Informacja o wybudzeniu ze śpiączki destabilizu.. 06.06.07, 21:27 Czyli jak w tym dowcipie: Podobno w Moskwie rozdaja samochody. Okazalo sie jednak ze nie samochody a rowery i nie rozdaja a kradna. Odpowiedz Link Zgłoś
burakpl4 Re: Informacja o wybudzeniu ze śpiączki destabili 07.06.07, 00:03 nawet w TVN na drugi dzień po tej polsatowskiej sensacji podawali info, że odzyskał mowę po 19 latach, ale GW szła w zaparte do końca - dwa dni później zaś pisali o wybudzeniu:) Co ciekawe nie przedrukowała tego prasa zagraniczna - już się połapali co to za źródło ta GW:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Re: Informacja o wybudzeniu ze śpiączki destabili 07.06.07, 00:59 to po co ja czytasz z takim zapalem? Dla mnie najwieksze szambo to radyjo i wasz dziennik i po zajrzeniu raz nawet na dzwiek tytulu mam odruch wymiotny i nie zagladam pod zadnym pozorem (bo po coz sprawdzac zawartosc szamba?) masz widac jakies dziwne i brudne gusta. Co do przedrukowywania, to widocznie czytujesz tylko rodzime rewelacje, bo ja sama slyszalam i widzialam w zagranicznej TV i czytalam w zagranicznej gazecie. Tak pomyslalam, ze szpital musi byc biedny, skoro z calego swiata ciagna tam z kamerami i przeszkadzaja im w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
yxcv Informacja o wybudzeniu ze śpiączki destabilizu.. 06.06.07, 21:32 sluszna prawda-pismak to hiena i krwiopijca Odpowiedz Link Zgłoś
opt Re: Informacja o wybudzeniu ze śpiączki destabili 06.06.07, 21:42 A ja i cała wieś myśleliśmy ,że to cud za wstawiennictwem Jana Pawła II Odpowiedz Link Zgłoś
dorotahgw Re: Informacja o wybudzeniu ze śpiączki destabili 06.06.07, 22:35 a, ta wieś , to pod Telawiwem? rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
patisson1 Re: Informacja o wybudzeniu ze śpiączki destabili 06.06.07, 23:38 dokładnie! Odpowiedz Link Zgłoś
blazar Re: Informacja o wybudzeniu ze śpiączki destabili 06.06.07, 21:56 Zgadzam sie !!!! Pismaki pozbawieni sa moralnosci i etyki. No i rozdaja sobie nagrody: Np. Morozowski i reszta. Swiat sie konczy, gloryfikuje sie beztalencia i niemoralne tabloidy. Odpowiedz Link Zgłoś
aglajajepaczyn Re: Informacja o wybudzeniu ze śpiączki destabili 06.06.07, 21:59 Spiegel sprostowal te informacje dwa dni temu ( rano ukazal sie artykul o rzekomej spiaczce, a kilka godzin pozniej sprostowanie.) Przy okazji nie omieszkali sie troche posmiac z polskiego dziennikarstwa. Calkiem zreszta slusznie. Troche przykre, ze rowniez redaktorzy Gazety tak pozno zareagowali. Odpowiedz Link Zgłoś
burakpl4 Re: Informacja o wybudzeniu ze śpiączki destabili 07.06.07, 00:06 z dziennikarstwa polskiego się śmiali!!!! Skandal. Z kaczek to rozumiem, ale żeby z naszych dziennikarzy - elit opiniotwórczych, z Gazety Wyborczej, jak tak można???? Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 no i chu.. cudu nie ma:) katole sie załamią 06.06.07, 21:59 kolejny argument przeciw eutanazji upada facet sie obudził, bo wcale nie spał;) Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba JUZ sie zalamali: zaden ciemniak glosu nie zabiera 06.06.07, 22:06 A tyle bylo pieprzenia o eutanazji i lekarzach-mordercach... Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Ciemny lud to kupił - fajna wpadka Der Dziennika 06.06.07, 22:02 Polskojęzyczna "gazeta" narobiła najwięcej szumu w tej sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Kolejna. Po tym jak z 26 latka zrobili 6 latka, 06.06.07, 22:07 chodzi o ten tragiczny wypadek przy zwiedzianiu bunkrow sprzed paru tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Przecież pierwszy podał tę informację POlsat 06.06.07, 22:17 czemu kłamiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba A w Dzienniku pracuja Idioci, co bezmyslnie za 06.06.07, 22:58 Polsatem powtarzaja? jesli tak, to kopa w tylek i zwolnic:) Odpowiedz Link Zgłoś
burakpl4 Re: A w Dzienniku pracuja Idioci, co bezmyslnie z 07.06.07, 00:08 ale to w wyborczej powtarzali bez opamiętania:) Nawet w TVN następnego dnia już nie robili afery, a w GW nadal:) Myślisz, ze jak napiszesz bzdurę 100 razy, nędzny, żałosny, wybiórczy pismaczku to ktoś w to uwierzy? Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Czytaj Dziennik - powtarzal do znudzenia, jeszcze 07.06.07, 00:14 wczoraj. A niby mial byc konkurencja dla Wybiorczej... Odpowiedz Link Zgłoś
burakpl4 Re: Czytaj Dziennik - powtarzal do znudzenia, jes 07.06.07, 00:41 fakt jest faktem, że TVN przejrzał historię następnego dnia po tej "sensacji" opublikowanej w Polsacie i innych mediach: o oprzebudzeniu nic nie mówili - mówili natomiast o odzyskaniu mowy. wybiórcza jeszcze kilka dni później opublikowała artykuł o przebudzeniu.... niezbyt inteligentnych tam mają dziennikarzy (to wiedziałem akurat od dawna), ale jak teraz się czują niezbyt inteligentni czytelnicy, czyli wierni czytelnicy - kolejny raz zrobieni przez GW w jajo? Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Mnie bardziej boli, ze Dziennik, na ktory tak 07.06.07, 01:11 czekalem traktuje mnie jak - pardon - czytelnika Faktu:) Odpowiedz Link Zgłoś
gagapapa Re: Mnie bardziej boli, ze Dziennik, na ktory tak 07.06.07, 01:45 A mówią, ze Wikipedia jest niewiarygodna, bo redagowana przez dyletantów. A tu proszę - prasa ogólnopolska - to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba I po raz kolejny katolickie PiSdziaki pokazaly swa 06.06.07, 22:04 "mundrosc" - pamietacie te ich gadki o eutanazji, o legalizacji mordow etc.? A naszemu bohaterowi z Dzialdowa i jego dzielnej malzonce i tak 100 lat w zdrowiu i szczesciu zycze:) Odpowiedz Link Zgłoś
bobrov Informacja o wybudzeniu ze śpiączki destabilizu.. 06.06.07, 22:07 Jakie to ma znaczenie? Najwazniejsze ze czlowiek po tylu latach agonii jest teraz w stanie w miare normalnie funkcjonowac Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Informacja o wybudzeniu ze śpiączki destabili 06.06.07, 22:21 To już nawet nie śpiączka ale agonia? Przez 19 lat? Ręce opadają... Odpowiedz Link Zgłoś
burakpl4 Re: Informacja o wybudzeniu ze śpiączki destabili 07.06.07, 00:10 Najważniejsze, że przez te 19 lat czytał Gazetę Wyborczą i jest na bieżąco. Ale ta Gazeta skretyniała, matko.... Odpowiedz Link Zgłoś
kigen Re: Informacja o wybudzeniu ze śpiączki destabili 07.06.07, 01:22 A mnie się wydaje, że wszystkie portale podały informację o wybudzeniu, ale Gazeta, jako jedyna podaje, że to nie było tak. Może i dali dupy, ale są w stanie się do tego przyznać i poinformować o tym czytelników. Pozdrowienia kigen Odpowiedz Link Zgłoś
gagapapa Re: Informacja o wybudzeniu ze śpiączki destabili 07.06.07, 01:50 gdyby przyznawali się do wszystkich "pomyłek" to od kilkunastu lat musieliby jakiś dodatek dwudziestostronicowy drukować. Odpowiedz Link Zgłoś
krawiec6661 Re: Informacja o wybudzeniu ze śpiączki destabili 06.06.07, 22:08 To co on 19 lat leżał w łóżku z powodu kłopotów z mówieniem? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Informacja o wybudzeniu ze śpiączki destabili 06.06.07, 22:20 Dla Ciebie jeśli ktoś jest obłożnie chory, to na pewno w śpiączce? Odpowiedz Link Zgłoś
burakpl4 Re: Informacja o wybudzeniu ze śpiączki destabili 07.06.07, 00:12 wybiórcza pisała o śpiączce i to kilka razy, przez kilka dni. A przecież Wybiórcza zawsze mówi prawdę, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 czyli POlsatowskie "Wydarzenia" łgały jak zwykle? 06.06.07, 22:16 ja już im nigdy nie uwierzę, kłamcy zdemoralizowani! Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo na szczescie jest Nasz Dziennik 06.06.07, 23:31 ktory powtorzyl te brednie bez sprawdzania ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
burakpl4 Re: na szczescie jest Nasz Dziennik 07.06.07, 00:13 a wybiórcza powtarzała, kłamco, mało razy? Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Re: na szczescie jest Nasz Dziennik 07.06.07, 01:08 kolargolo napisał: > ktory powtorzyl te brednie bez sprawdzania ;-) widzisz kolargolo, to nie ma znaczenia, ze ich dziennik to powtarzal, bo ich dziennik sie nigdy nie myli, za to jak GW powtorzylo, to zgroza i burakpl4 musi sie wpisac 15 razy co pare postow, zeby to podkreslic. Zeby go mole zjadly i przestal tu wlazic, bo to czysty masochozm tak nie znosic czegos i z uporem to czytac, a moze mu radyjo czy ich dziennik placi? Odpowiedz Link Zgłoś
surykatka333 Lekarze chcą zatuszować swoją nieudolność przed 06.06.07, 22:19 Lekarze chcą zatuszować swoją nieudolność przed światem bo kto przyjmie takich nieuków za granicą. Pacjent był w śpiączce to co kłamał przed kamerami? Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: Lekarze chcą zatuszować swoją nieudolność prz 06.06.07, 23:18 surykatka333 napisała: > Pacjent był w śpiączce to co kłamał przed kamerami? Przecież mówił, że widział i słyszał - czyli nie był w śpiączce, ale katolsko sfiksowana prasa polskojęzyczna chciała z niego zrobić cud mniemany. Odpowiedz Link Zgłoś
surykatka333 To czemu tak długo zdrowiał co 90 tym roku pił jad 06.06.07, 22:21 To czemu tak długo zdrowiał co 90 tym roku pił jadł i nie było postępów przez ponad dziesięć lat a teraz nagle są postępy? Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: To czemu tak długo zdrowiał co 90 tym roku pi 06.06.07, 23:20 surykatka333 napisała: > To czemu tak długo zdrowiał co 90 tym roku pił jadł i nie było postępów > przez ponad dziesięć lat a teraz nagle są postępy? Rzeczywiście, może to jest ręka Jana Pawła II, albo chociaż wpływ tego rządu rewolucji moralnej ? Bo że tak nagle jakoś zaczął gadać jak wcześniej nic nie gadał to jak to inaczej wytłumaczyć ??? Odpowiedz Link Zgłoś
surykatka333 Każdy oglądał film przebudzenia co nie ma cudu? 06.06.07, 22:24 www.filmweb.pl/Przebudzenie+1990+o+filmie,Film,id=1035 cud jest ! Odpowiedz Link Zgłoś
qwertyuiop7890 No to dziennikarz powinien za to klamstwo beknac 06.06.07, 22:28 Ale zaraz by sie podniosla wrzawa, ze to zamach na demokracje i wolnosc dziennikarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
push.sp Ciekawe ze szpital siedzial cicho, az mu 06.06.07, 22:29 dziennikarze zaczeli przeszkadzac w pracy. tak to by chetanie podpisali sie pod tym rzekomym cudem Odpowiedz Link Zgłoś
dorotahgw Gratulacje dla Gazety, znowu dała d..py 06.06.07, 22:32 Po co ja to wogóle czytam, po co ja to komentuję Odpowiedz Link Zgłoś
gaudia Re: Gratulacje dla Gazety, znowu dała d..py 06.06.07, 22:37 dorotahgw napisał: > Po co ja to wogóle czytam, po co ja to komentuję no własnie, dla gazety źródłem sa teraz pudelek oraz fakt chcą zdobyc nowy target nowego nie bedzie, stary se pójdzie gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas A taki piękny order się szykował 06.06.07, 22:37 Orła Białego pewnie Za przespanie zdrady Okrągłęgo Stołu i III RP - Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
rysiu_lubicz moze ziobro go wybudzil 06.06.07, 22:37 zeby znowu po cichu dowalic lekarzynom ? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: moze ziobro go wybudzil 06.06.07, 22:48 rysiu_lubicz napisał: > zeby znowu po cichu dowalic lekarzynom ? -------------------------------- nie wiadomo w jakim celu ta lekarka zaprzecza ze pacjent byl w spiaczce, ale tym ludziom dobrze z oczu patrzy, nie mysle ze zona tego pana wymyslilaby taka historie Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto przeciez ten pan mówił, ze widział i słyszał 06.06.07, 22:49 mowil zaraz w pierwszym dniu gdy dostał się na ekrany tv nikt oficjalnie nie zaprzeczał, chociaz rzekoma 'spiączka' była nie poparta faktami medycznymi wszytskie redaktory sie podniecali, nikt nie słuchal co mowi główny bohater?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mniklas5 Re: amerykanska prasa 06.06.07, 22:50 dosyc szeroko pisala na temat tego przypadku i byl on poddany dosyc szerokiej narodowej dyskusji nad tym fenomenem,nawet paru moich znajomych Amerykanow mowilo mi tym wydarzeniu,co wiecej jednak kilku producentow z Los Angeles bylo bardzo zaintersowanych wykupieniem praw na film fabularny w oparciu o te historie,( wejscie w stan spiaczki w komunizmie i przebudzenie po 19 latach w demokratycznym panstwie, byl podobny film niemiecki z Berlinem w tytule ale to byla fikcja)i mieli poprzez polskich adwokatow skontaktowac sie z tym panem i rodzina . No i teraz ta bomba- to naprawde osmiesza Polske i polskich dziennikarzy, ktorzy gonia za sensacja a nie prawda i faktami. Oczywiscie wystawia to na szwank wiarygodnosc polskich mediow. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Informacja o wybudzeniu ze śpiączki destabili 06.06.07, 22:48 Hhahah:teraz w Kaczolandzie nastal poploch! dziennikarze (wyksztalciuchy) z calego swiata sie najechaly! I,co teraz? Matko Boska Czestochowska!!! Hahaha - co za pasztet. Odpowiedz Link Zgłoś
mniklas5 Re: amerykanska prasa 06.06.07, 22:51 dosyc szeroko pisala na temat tego przypadku i byl on poddany dosyc szerokiej narodowej dyskusji nad tym fenomenem,nawet paru moich znajomych Amerykanow mowilo mi tym wydarzeniu,co wiecej jednak kilku producentow z Los Angeles bylo bardzo zaintersowanych wykupieniem praw na film fabularny w oparciu o te historie,( wejscie w stan spiaczki w komunizmie i przebudzenie po 19 latach w demokratycznym panstwie, byl podobny film niemiecki z Berlinem w tytule ale to byla fikcja)i mieli poprzez polskich adwokatow skontaktowac sie z tym panem i rodzina . No i teraz ta bomba- to naprawde osmiesza Polske i polskich dziennikarzy, ktorzy gonia za sensacja a nie prawda i faktami. Oczywiscie wystawia to na szwank wiarygodnosc polskich mediow. Odpowiedz Link Zgłoś
burakpl4 Re: amerykanska prasa 07.06.07, 00:15 no i to może spowodować, że już dziennikarze wybiórczej nie będą proszeni jako eksperci, przykre... Odpowiedz Link Zgłoś
kolegamichnika Informacja o wybudzeniu ze śpiączki destabilizu.. 06.06.07, 22:51 W odpowiedzi proponuję uśpić A.M. i D.T. Odpowiedz Link Zgłoś
era77 A co zrobili lekarze przez te lata ? 06.06.07, 23:25 No właśnie, to jest najważniejsze pytanie !!! CZYŻBY NIC... Odpowiedz Link Zgłoś
gupek222 Re: A co zrobili lekarze przez te lata ? 06.06.07, 23:30 Pozwolili mu oddychać Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: A co zrobili lekarze przez te lata ? 06.06.07, 23:36 gupek222 napisała: > Pozwolili mu oddychać Nie podali pavulonu a mogli :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 Re: A co zrobili lekarze przez te lata ? 07.06.07, 00:06 Co się martwimy?Jutro wyląduje w Działdowie Kamiński i jego chłopcy z CBA i prześwietlą sprawę,jak się należy.Historie chorób pacjentów podrzucą chłopakom z IPN-u i będzie się działo. A swoją drogą szkoda,że do zawodu dziennikarskiego lgną miernoty i sensaci. Teraz,jak nigdy przedtem,kwitnie kult amatorszczyzny.Ta cała IV RP to jedna wielka amatorszczyzna.Po wyborach będzie co sprzątać... Odpowiedz Link Zgłoś
gupek222 TVN i Polsat jak żyw przypominają radio Erewań 06.06.07, 23:29 pl.wikipedia.org/wiki/Radio_Erewań Odpowiedz Link Zgłoś
ibarrekolander Re: Informacja o wybudzeniu ze śpiączki destabili 06.06.07, 23:37 ciemny ludek nie wierzy w to, że tak właśnie myślałeś Odpowiedz Link Zgłoś