rydzyk_fizyk 04.07.07, 07:12 Nie strasz, nie strasz bo się zes... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1zorro Nadchodza "silowe rozwiazania"... 04.07.07, 07:14 Kaczory wprowadza "stan wyjatkowy" i powolaja lekarzy i pielegniarki do wojska? W tym kraju wszystko jest mozliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Nadchodza "silowe rozwiazania"... 04.07.07, 07:26 Kamasze - to jedyne rozwiązanie jakie przychodzi Dornowi na myśl. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Dla czego nie odpowiada minister? 04.07.07, 07:43 "Na pytanie - kto - lekarz czy dyrektor placówki - ponosi odpowiedzialność, odmówił odpowiedzi, odsyłając do prokuratury" A dla czego nie minister czy premier? Odpowiedz Link Zgłoś
mala_duza Re: Dorn: lekarzy zdyscyplinować 04.07.07, 09:35 uwielbiam jak pan, panie Dorn tupie nogą!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
baca07 Dorn: lekarzy zdyscyplinować 04.07.07, 09:39 to naprawdę skandal,gdzie my żyjemy może lekarzy postraszą białymi niedzwiedziami to nieprawda że narażają ludzi sama mam tego dokładny przykład jak walczyli o życie mojej najbliższej osoby -zrobiliby wszystko mimo strajku gdyby to było w ich mocy mimo że wszędzie było oplakatowane, każdy z tych lekarzy i pielęgniarek był gotowy do niesienia pomocy.Dorn niech nie nastawia ludzi przeciw tym ludziom pełnym poświęcenia ,oczywiście jak wszędzie pewnie i tu zdarzają się wyjątki ale ja się z tym nie spotkałam mimo wielu naprawdę wielu kontaktów z tymi ludzmi. Za pracę należą sie pieniądze a nie jałmużna.Dorn niech bajki pisze bo tylko do tego się nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba I do tego sie nie nadaje - Rowling NIGDY nie 04.07.07, 22:35 bedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
polemista_x Dorn: lekarzy zdyscyplinować 04.07.07, 18:16 PiS pokazuje znowu swoją twarz, kamaszami straszy nas. Bure suki też w natarciu, bo najlepsze są przy zwarciu. Butny PiS, LPR na "psy" już zszedł, Samoobrona w dołek schodzi też. Koalicja diabła warta, prezes JotKa szuka czarta i dopatrzeć się nie może, gdzie ten czart dał "nogę" w zboże. W szkodę wszedł i jakby nic no i zrobił strajki w mig. Diabeł z babą się dogadał a prezesa nie przeraża i nie może też zrozumieć jaki diabeł szemrze w tłumie. Niedorzeczne też pomysły na nic się nie zdadzą wszystkim, nie pomoże bez dwóch zdań, brak pomysłu dla tych dam. Koalicja wbija klin, żeby złamać opór nim, ale klin im się przelewa, bo ten klin nie z tego drzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
janek.p No pewnie, zdyscyplinować - podsumowanie 04.07.07, 22:18 najlepiej przykuć do łóżek łańcuchami tych notorycznych ŁAPÓWKARZY i kazać pracować w weekendy i brać dyżury nocne za psie pieniądze, bo przecież to ma być POWOŁANIE no i oczywiście składali w końcu PRZYSIEGE HIPOKRATESA a jak się nie podoba to WON no ale oczywiście najpierw niech oddadzą PIENIADZE za studia. To wszystko, czy cos pominąłem? Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: No pewnie, zdyscyplinować - podsumowanie 04.07.07, 22:26 konowały do wojska - do tego lustracja majątkowa ( czyli niech pokażą jak dorobili się willi i terenówek z pensji 1200 zł) i reedukacja moralna - przy pracach polowych. Odpowiedz Link Zgłoś
cuffed Mordercy to Religa i PiS 04.07.07, 22:48 Kto zniszczyl osrodek transplantacji? Religa i PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
janek.p wątek rozwojowy 04.07.07, 23:05 Bardzo dziekuje za cenne odpowiedzi do mojego postu - postaram sie uwzglednic cenne uzupelnienia. A wiec, jeszcze raz, lekarzy nalezy zdyscyplinowac: najlepiej przykuć do łóżek łańcuchami tych notorycznych ŁAPÓWKARZY i kazać pracować w weekendy i brać dyżury nocne za psie pieniądze, bo przecież to ma być POWOŁANIE no i oczywiście składali w końcu PRZYSIEGE HIPOKRATESA a jak się nie podoba to WON no ale oczywiście najpierw niech oddadzą PIENIADZE za studia. Ponadto, wsadzic tych KONOWAŁÓW DO WOJSKA a do tego PRZEPROWADZIĆ LUSTRACJĘ MAJĄTKOWĄ (czyli niech pokażą jak dorobili się willi i terenówek z pensji 1200 zł, a także POKAŻ LEKARZU, CO MASZ W GARAŻU) i reedukacja moralna - przy pracach polowych na roli. Czy ktos jeszcze chcialby uzupelnic nasza liste postulatow? Odpowiedz Link Zgłoś
mindflayer Re: wątek rozwojowy 04.07.07, 23:14 Często wzywany jest argument "spadajcie za granicę". Czy nie dałoby się zacząć postulatów od "Wysłać wszystkich do Anglii, Danii i Szwecji, albo (najlepiej itd...)" Z poważaniem Odpowiedz Link Zgłoś
janek.p Re: wątek rozwojowy 04.07.07, 23:22 doskonale, zobaczmy wiec: Bardzo dziekuje za cenne odpowiedzi do mojego postu - postaram sie uwzglednic cenne uzupelnienia. A wiec, jeszcze raz, lekarzy nalezy zdyscyplinowac: najlepiej przykuć do łóżek łańcuchami tych notorycznych ŁAPÓWKARZY i kazać pracować w weekendy i brać dyżury nocne za psie pieniądze, bo przecież to ma być POWOŁANIE no i oczywiście składali w końcu PRZYSIEGE HIPOKRATESA a jak się nie podoba to WON, SPADAJCIE ZA GRANICE do tej waszej ANGLII, DANII czy innej SZWECJI, gdzie na pewno i tak będziecie pracować na ZMYWAKU, bo kto by takim nieukom dał pracę, no ale oczywiście najpierw oddajcie PIENIADZE za studia. Ponadto, wsadzic tych KONOWAŁÓW DO WOJSKA a do tego PRZEPROWADZIĆ LUSTRACJĘ MAJĄTKOWĄ (czyli niech pokażą jak dorobili się willi i terenówek z pensji 1200 zł, a także POKAŻ LEKARZU, CO MASZ W GARAŻU) i reedukacja moralna - przy pracach polowych na roli. Czy ktos jeszcze chcialby uzupelnic nasza liste postulatow? Odpowiedz Link Zgłoś