jankbh 06.07.07, 16:40 Czysta komuna - jak dziennikarz smie pisac co chce, w dodatku nie pytajac sie ministra Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qc Ziobro atakuje "Gazetę" 06.07.07, 16:41 Pan Magister Sprawiedliwosci juz nikogo wiecej publicznie nie oskalpuje albo przynajmniej pomysli dwa razy. Oczywiscie jest jeszcze mozliwosc ze Polska C wybierze go na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
garnek11 Re: Ziobro atakuje "Gazetę" 06.07.07, 16:51 A moze Polska Z, Polaku z Polski A do kwadratu? Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Ziobro atakuje "Gazetę" 06.07.07, 17:14 garnek11 napisał: > A moze Polska Z, Polaku z Polski A do kwadratu? C jak ciemnogród, czyli dzisiejsi poplecznicy PiS... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
garnek11 Re: Ziobro atakuje "Gazetę" 06.07.07, 17:21 Dziwnego jezyka uzywasz, jak na jasnogrod... "Poplecznicy"? Przeciez to rodem z PRL-u. "Poplecznicy imperializmu". Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Re: Ziobro atakuje "Gazetę" 06.07.07, 17:25 garnek11 napisał: > Dziwnego jezyka uzywasz, jak na jasnogrod... > > "Poplecznicy"? Przeciez to rodem z PRL-u. "Poplecznicy imperializmu". Językoznawcą nie jesteś. Znasz się na czymkolwiek?! Odpowiedz Link Zgłoś
roger_wolff Nie dyskutuj z baranami 06.07.07, 17:30 Popierają swoją Polskę A a resztę mają za pachołków. Tylko że role się jakoś odwróciły i teraz to te "pachołki" nimi rządzą, a to boli i boleć będzie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
garnek11 Re: Nie dyskutuj z baranami 06.07.07, 17:32 Tyle, ze podejrzewam, ze to nawet nie chodzi o jakas tam Polske A w znaczeniu geograficznym, tylko mentalnym. Mentalnie sie wyzej stawiaja nad innymi, bo popieraja jedynie sluszne racje, codziennie serwowane w GW. Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Re: Nie dyskutuj z baranami 06.07.07, 17:34 > Mentalnie sie wyzej stawiaja nad innymi, bo popieraja jedynie sluszne racje, > codziennie serwowane w GW. Trzeba mieć coś porządnie z głową, aby z jednej strony pluć na GW, z drugiej zaś - nie móc się bez niej obyć. Garnek11, jesteś stałym gościem portalu Gazeta.pl! Odpowiedz Link Zgłoś
garnek11 Nie obrazaj 06.07.07, 17:39 Zgadza sie, no i co z tego? Czy to, ze uwazam, iz GW czesto nie jest obiektywna powinno wykluczac mnie z jej czytania? Wobec tego skad moglbym wiedziec, ze "czesto nie jest obiektywna". Zeby cos stwierdzac, trzeba najpierw poznac. Czyli czytac nawet to, czego sie nie lubi. Nie naleze do osob, ktore krytykuja film zanim go zobacza. Moze tu sie wlasnie roznimy. Poza tym, jesli wyznacznikiem Twojej inteligencji albo - jak chcesz - swiatlosci, ma byc ilosc stosowanych argumentow ad personam, albo ilosc rzucanych w strone dyskutantow epitetow, to jestes czolowce. Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Teraz pokazałeś, jaki jesteś naprawdę! 06.07.07, 17:46 > Poza tym, jesli wyznacznikiem Twojej inteligencji albo - jak chcesz - > swiatlosci, ma byc ilosc stosowanych argumentow ad personam, albo ilosc > rzucanych w strone dyskutantow epitetow, to jestes czolowce. Jak Cię "kolega" poparł w dyskusji (jako pierwszy używając wprost epitetu - "nie rozmawiaj z baranami"), to jakoś nie śpieszyłeś, aby go przywołać do odpowiedniego poziomu w dyskusji. Natomiast na moją sugestię poczułeś się w obowiązku od razu obrazić?! Odpowiedz Link Zgłoś
roger_wolff Re: Teraz pokazałeś, jaki jesteś naprawdę! 06.07.07, 17:51 niutt napisała: > > Poza tym, jesli wyznacznikiem Twojej inteligencji albo - jak chcesz - > > swiatlosci, ma byc ilosc stosowanych argumentow ad personam, albo ilosc > > rzucanych w strone dyskutantow epitetow, to jestes czolowce. > > Jak Cię "kolega" poparł w dyskusji (jako pierwszy używając wprost epitetu - "ni > e > rozmawiaj z baranami"), to jakoś nie śpieszyłeś, aby go przywołać do > odpowiedniego poziomu w dyskusji. Natomiast na moją sugestię poczułeś się w > obowiązku od razu obrazić?! Jeśli choć przez chwilę poczułeś się baranem to znaczy że myślisz. Może jeszcze coś z Ciebie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Re: Teraz pokazałeś, jaki jesteś naprawdę! 06.07.07, 17:54 > Jeśli choć przez chwilę poczułeś się baranem to znaczy że myślisz. Może jeszcze > > coś z Ciebie będzie. U Ciebie nie zaobserwowano tego zjawiska. Nieużywany organ obumiera! Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Ziobro udowodnił oszustwo Gazety Wyborczej ! 06.07.07, 18:01 Oglądałem konferencję prasową ministra Ziobry. Widziałem dowody obżydliwych manipulacji w artykule GW. Odpowiedz Link Zgłoś
szuwax Re: Ziobro udowodnił oszustwo Gazety Wyborczej ! 06.07.07, 18:12 a Ty dla odmiany wykazałeś że ortografia nie jest Twoją mocną stroną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marcowroc Re: Ziobro udowodnił? Przed sądem? 06.07.07, 23:24 raczej chyba odstawił kolejny show. A sprawa pewnie nawet nie trafi na wokandę. Odpowiedz Link Zgłoś
huuump Mniej niz zerooo, mniej niz zerooo, o o o o !!! 06.07.07, 23:35 Podziwiam redakcje Gazety Wyborczej i Pana Adama ze maja jeszcze sile walczyc z tymi neokomuchami. Przeciez takiego zafajdanego rezimu to od czasu PZPR-u nie bylo. Do tego niedorajda prezio robiacy z siebie i wizerunku Polski posmiewisko. Rzeczywiscie polityka w tym kraju siegnela bruku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Jeśli 07.07.07, 04:43 minister sprawiedliwości III RP i prokurator generalny widzi gdzieś "naruszenie prawa", to, jak rozumiem, powinien to gdzieś zgłosić. Filut z ciebie, ministrze Ziobro. Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Jeśli 07.07.07, 04:49 minister sprawiedliwości III RP oraz prokurator generalny w jednej osobie dostrzegł gdzieś "naruszenie prawa", to jak rozumiem powinien to gdzieś zgłosić. Oj, filut z ciebie "minister Ziobro". Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Ziobro udowodnił oszustwo Gazety Wyborczej ! 06.07.07, 18:15 vitabravo napisał: > Oglądałem konferencję prasową ministra Ziobry. > Widziałem dowody obżydliwych manipulacji w artykule GW. Ja też słuchałem, tylko że równie dobrze to co mówił jedyny sprawiedliwy także może być manipulacją, no chyba że jesteś z tych którzy mają dostęp do tajnych dokumentów i na tej podstawie wiesz lepiej:P Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Ziobro udowodnił oszustwo Gazety Wyborczej ! 06.07.07, 20:34 konread napisał: > Ja też słuchałem, tylko że równie dobrze to co mówił jedyny sprawiedliwy także > może być manipulacją, no chyba że jesteś z tych którzy mają dostęp do tajnych > dokumentów i na tej podstawie wiesz lepiej:P ************************************** Wczoraj Ziobro dowodził, że GW pisze nieprawdę. Dziś już się zastanawia, jak materiały dostały się do prasy. Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Prawdziwe WSI nazywa się Ziobro 06.07.07, 18:16 > Minister nazwał dziennikarzy, którzy donieśli mu o powstającym wczoraj > artykule, "przyzwoitymi". Raport Macierewicza oskarża wielu dziennikarzy o to, że niby donosili służbom państwowym (WSI) na kolegów. A teraz Ziobro cieszy się z tego, że dziennikarze donoszą na kolegów jemu. Raport Macierewicza jako naruszenie bezpieczeństwa państwa: www.skubi.net/macierewicz.html O procesach o pomówienia związanych z raportem wkrótce tu (można się zaabonować przez RSS lub mail): www.skubi.net/ Jeszcze cztery WSI i Polska będzie dobra :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_alek Re: Ziobro udowodnił oszustwo Gazety Wyborczej ! 06.07.07, 19:08 galeria.salon24.pl/22245,index.html Wszystko na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Każdy ma prawo do autokompromitacji :))) 06.07.07, 20:01 Wciąż nie mogę wyjść z podziwu, jak bardzo autoprorocze okazały się być te słowa magistra sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
h5n1_kaczory TVN Uwaga udowodnił, że Ziobro ma gdzieś rzetelne 06.07.07, 22:48 wyjaśnienie sprawy "domniemanego samobójstwa" Barbary Blidy. Dziennikarze programu "Uwaga" od poniedziałku zapraszali ministra Ziobrę, aby zabrał głos w przygotowywanym przez nich programie. Minister ich olał. A następnego dnia zarzuca dziennikarzom, że coś przeinaczają...? Dzisiaj w "Uwadze" znowu była poruszona kwestia niewyjaśnionych okoliczności śmierci Barbary Blidy i znowu miniser Ziobro wypiął się na zaproszenie do programu. Więc komu tu zależy, na tym aby cokolwiek wyjaśniać??? Ziobro i Wassermann od dwóch miesięcy ukrywają film z nagranej akcji w domu Blidów. Ziobro i PIS panicznie boją się powołania specjalnej komisji śledczej w sprawie śmierci Barbary Blidy i na każdym posiedzeniu sejmu nie przyjmuja tego punktu pod obrady sejmu. Teraz Ziobro czepia się Wyborczej o to, że za mało było nawiasów i trzykropków w cytowanych tekstach :))) Co więcej minister Ziobro sprytnie uciszył mecenasa Piotrowskiego, znalazł artykuł i zabronił udzielania jakichkolwiek informacji dotyczących tej sprawy, a sam mówi za dużo, z trybuny sejmowej oskarża, fałszywie oskarża, a to jest już karane (szczegóły poniżej) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=65444759&a=65447872 Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: TVN i Polsat - dwa lokaje starego układu ! 07.07.07, 13:57 A Polsat wręcz telewizją agentury. Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov Re: Minister nazwał dziennikarzy "przyzwoitymi" 06.07.07, 17:52 Mam nadzieję, że nie doczekam nazwania mnie przez Ziebrę "przyzwoitym", z ust takiego zakłamanego karierowicza to najgorsza obelga. Odpowiedz Link Zgłoś
garnek11 Re: Teraz pokazałeś, jaki jesteś naprawdę! 06.07.07, 17:53 Nie, rozmawialem z Toba i to Ty stosowales wobec mnie epitety i jakies chamskie zagrania (a nie eufemistyczne "sugestie"). Tak wiec Tobie odpisalem. Kolegi nie poparlem, jedyne co zrobilem to mu odpowiedzialem. Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Re: Teraz pokazałeś, jaki jesteś naprawdę! 06.07.07, 17:56 garnek11 napisał: > Nie, rozmawialem z Toba i to Ty stosowales wobec mnie epitety i jakies chamskie > zagrania Teraz to przegiąłeś. W tej chwili masz podać cytat z mojej wypowiedzi potwierdzający Twoje słowa! (a nie eufemistyczne "sugestie"). Tak wiec Tobie odpisalem. > > Kolegi nie poparlem, jedyne co zrobilem to mu odpowiedzialem. Odpowiedz Link Zgłoś
garnek11 Re: Teraz pokazałeś, jaki jesteś naprawdę! 06.07.07, 18:06 "Trzeba mieć coś porządnie z głową" "apogleta PiS-u, plujący na GW". To cos na gorze to oczywiscie komplementy? Nawet mnie nie znasz, a takie rzeczy piszesz, co raczej nie o mojej kulturze, a o Twojej swiadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Re: Teraz pokazałeś, jaki jesteś naprawdę! 06.07.07, 18:15 ....?! Uważasz słowo "apologeta" (co znaczy obrońca) za obraźliwe? Na "GW" też oczywiście nie plułeś? > "Trzeba mieć coś porządnie z głową" - a to uważasz za chamski komentarz? Jestem zaszokowana Twoim postem. Nie mam zamiaru go komentować, bo istnieje bardzo dużo prawdopodobieństwo, że go nie zrozumiesz. garnek11 napisał: > "Trzeba mieć coś porządnie z głową" "apogleta PiS-u, plujący na GW". > > To cos na gorze to oczywiscie komplementy? Nawet mnie nie znasz, a takie rzeczy > piszesz, co raczej nie o mojej kulturze, a o Twojej swiadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
garnek11 Re: Teraz pokazałeś, jaki jesteś naprawdę! 06.07.07, 18:46 Wiedzialem, ze sie przypniesz do slowa "apologeta". Ale o tym nie zamierzam... A fraza "trzeba mieć coś porządnie z głową", Twoim zdaniem, jest tak kulturalna i wcale nie chamska, ze moznaby ja stosowac do kazdego, ktorego sie spotka na ulicy? Proponuje wobec tego jej stosowanie. Skoro - Twoim zdaniem - nie ma nic zdroznego w jej powszechnym uzywaniu, to jej uzywajmy. Ale moim zdaniem musisz miec cos porzadnie z glowa. Nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Re: Teraz pokazałeś, jaki jesteś naprawdę! 06.07.07, 19:03 Dla mnie to logiczne, że jeśli ktoś nie zgadza się z linią danej gazety, to jej nie czyta, a już tym bardziej nie wchodzi na jej strony i "nie opluwa" jej dziennikarzy. Pytam, po co czytasz GW, skoro wywołuje u Ciebie takie silne negatywne emocje?! Dla mnie to nie ma sensu. Stąd też - wg mojej oceny - eufemistyczne odniesienie do głowy. PS Sprawdź słowo "fraza". Odpowiedz Link Zgłoś
garnek11 Re: Teraz pokazałeś, jaki jesteś naprawdę! 06.07.07, 19:25 Juz wylozylem swoj poglad nt. czytania nielubianej prasy. Zeby ogolnie rozeznawac sie w swiecie, trzeba poznawac poglady wszystkich: zwolennikow i przeciwnikow. GW jest dla mnie spojrzeniem na rzad z lewej strony, jest jej jawnym przeciwnikiem. Jedyne do czego sie czepiam w przypadku GW, to falszywego obrazu jaki ona tworzy - ze jest obiektywna w tym co robi. Nie jest - z gory nienawidzi tego rzadu. Ale ludzie to lykaja. Byc moze w przeciwienstwie do Ciebie (zaznaczam, ze nie wiem), chce znac rozne poglady na dana sprawe, bo dopiero z konfliktu, badz roznicy zdan mozna wyciagac wnioski. Dlatego smiesza mnie ludzie, ktorzy w swej krytyce bazuja na informacjach z jednego, prawdziwego zrodla. Bo nie wiedza, ze w gruncie rzeczy reprezentuja poglad nie swoj, a wlasnie tego zrodla. Chociaz nigdy sie do tego nie przyznaja. Nie uwazasz, ze dyskusja wlasnie na takim poziomie jest przyjemniejsza? Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Re: Teraz pokazałeś, jaki jesteś naprawdę! 06.07.07, 19:34 > Byc moze w przeciwienstwie do Ciebie (zaznaczam, ze nie wiem), chce znac rozne > poglady na dana sprawe, bo dopiero z konfliktu, badz roznicy zdan mozna wyciaga > c > wnioski. Dlatego smiesza mnie ludzie, ktorzy w swej krytyce bazuja na > informacjach z jednego, prawdziwego zrodla. Bo nie wiedza, ze w gruncie rzeczy > reprezentuja poglad nie swoj, a wlasnie tego zrodla. Chociaz nigdy sie do tego > nie przyznaja. W tej konkretnej sprawie mamy tylko dwa źródła informacji - jest to słowo ministra przeciwko słowu dziennikarza. Uważam, że dziennikarz używa logicznego argumentu o konieczności redakcji - skrócenia i wybrania interesujących fragmentów, tekstu do potrzeb gazety. Natomiast z wypowiedzi pana Ziobry nic nie wynika, oprócz tego, że jest oburzony. > Nie uwazasz, ze dyskusja wlasnie na takim poziomie jest przyjemniejsza? Tak właśnie uważam. Odpowiedz Link Zgłoś
garnek11 Re: Teraz pokazałeś, jaki jesteś naprawdę! 06.07.07, 19:39 Niekoniecznie - zauwaz, ze w swoich komentarzach nie odnioslem sie ani slowem do argumentow zadnej ze stron. Dlaczego? Bo znam artykul GW i tlumaczenie dziennikarza, ale nie znam dokumentow, ktore zostaly w artykule streszczone. Nie bierzesz pod uwage mozliwosci, ze Ziobro przeczytal zredagowane przez GW dokumenty i doszedl do innego wniosku niz GW? I uwaza, ze artykul jest zmanipulowany? Jesli chce sie na ten temat wypowiadac, trzeba sie zapoznac z dokumentami. I tyle. Wtedy bedzie wiadomo, kto klamie. Ziobro albo GW. Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Re: Teraz pokazałeś, jaki jesteś naprawdę! 06.07.07, 19:49 > o > argumentow zadnej ze stron. Dlaczego? Bo znam artykul GW i tlumaczenie > dziennikarza, ale nie znam dokumentow, ktore zostaly w artykule streszczone. Dokumenty te mają ok. 200 stron i w większości są utajnione dla dobra śledztwa. > Jesli chce sie na ten temat wypowiadac, trzeba sie zapoznac z dokumentami. I > tyle. Wtedy bedzie wiadomo, kto klamie. Ziobro albo GW. Oskarżenie o manipulację można użyć do każdego tekstu, wystarczy, że przecinek będzie w innym miejscu lub zabraknie cudzysłowu, że zamiast głupi powinno być infantylny. Każdy dziennikarz ma inny styl i to też może być odczytane jako manipulacja. Najważniejsza jest informacja i to czy jest prawdziwa czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
garnek11 Re: Teraz pokazałeś, jaki jesteś naprawdę! 06.07.07, 20:06 Mozna podejsc do tego z drugiej strony: dokumenty sa takie same dla Ziobry jak i dziennikarza, ktory o tym pisze. Jedna i druga strona wyciaga inne wnioski. Czy ten fakt Ciebie nie ciekawi? Wydaje mi sie, ze Ty sklaniasz sie do WIARY w to co GW napisala nt. sledztwa. Jednakze nie oznacza to, ze GW opisuje prawde, bo z takim samym prawdopodobienstwem mozna stwierdzic, ze albo artykul jest zmanipulowany, albo Ziobro sie broni, zeby nie wyszlo, ze z niego patalach. Ja nie podejmuje sie sprawdzenia kto ma racje. Jednak osobiscie, znajac "obiektywizm" GW w stosunku do tego rzadu, podchodze do rewelacji GW z duzym przymruzeniem oka. Ale jeszcze raz podkreslam - nie rozsadzam, kto ma racje. Odpowiedz Link Zgłoś
nowinator Re: Nie obrazaj 06.07.07, 20:56 > "czesto nie jest obiektywna" doprecyzuj. standardem jest branie w codzyslow zaprzeczenia czyli zaprzeczasz, ze czesto nie jest obiektywna wiec czesto jest obiektywna rzadko nie jest obiektywna czesto nie jest nie obiektywna zdecyduj sie Odpowiedz Link Zgłoś
roger_wolff Re: Nie dyskutuj z baranami 06.07.07, 17:45 garnek11 napisał: > Tyle, ze podejrzewam, ze to nawet nie chodzi o jakas tam Polske A w znaczeniu > geograficznym, tylko mentalnym. > > Mentalnie sie wyzej stawiaja nad innymi, bo popieraja jedynie sluszne racje, > codziennie serwowane w GW. Niestety to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: Nie dyskutuj z baranami 06.07.07, 20:07 Tak zwana "ziobro-prawda"... czyli prymitywne łgarstwo, które w zamierzeniu nie ma nawet przykryć prawdy, a jedynie obrazić tych, którzy magistra Ziobrę zdenerwują. Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Re: Ziobro atakuje "Gazetę" 06.07.07, 17:32 garnek11 napisał: > Znam, a Ty? M.in. na semantyce. Odpowiedz Link Zgłoś
garnek11 Re: Ziobro atakuje "Gazetę" 06.07.07, 17:55 M.in. na restrukturyzacji przedsiebiorstw. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Najlepiej byłoby zlikwidować tą kuźnię kłamstw 06.07.07, 17:59 Albo przynajmniej zakłamanych i manipulanckich dziennikarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Najlepiej byłoby zlikwidować tą kuźnię kłamst 06.07.07, 18:00 PRL ci sie marzy Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Najlepiej byłoby zlikwidować tą kuźnię kłamst 06.07.07, 18:04 To raczej tobie się marzy PRL. W PRL normą było pisanie nieprawdy. Trzeba z tą PRL-owską tradycją skończyć. Najlepiej poprzez likwidację gazetowych szmat, przyłapanych na nierzetelności. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Najlepiej byłoby zlikwidować tą kuźnię kłamst 06.07.07, 18:12 Ale cie zmanipulowali Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Jemu PRL się nie marzy, on w nim nadal mieszka ! 06.07.07, 20:14 Dla takich ludzi jak vitabravo podmiana Gumułki na Kaczyńskiego ty była zwykła kosmetyka - chodziło tylko o to, żeby naścienny portet idola zgadzał się z obrazem na ekranie telewizora. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Ależ "iesdupo"! I ty przeciwko mnie ? 06.07.07, 20:51 Gdybyś miał elementarne poczucie przyzwoitości nie broniłbyś kłamstwa i manipulacj, nawet jeśli robi to twoja koszerna gazeta. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: Ależ "iesdupo"! I ty przeciwko mnie ? 06.07.07, 23:57 I ty chcesz tu prawić morały odnośnie manipulacji ? Idź się szybko wyspowiadaj, bo właśnie zaliczyłeś grzech ;) Odpowiedz Link Zgłoś
garnek11 To nie rozwiazanie 06.07.07, 18:08 Nie lubie GW za jej manipulowanie i indoktrynacje, ale nie jestem za tym, aby jakakolwiek gazete/radio/TV likwidowac. Wolnosc slowa, wolnosc wyrazania pogladow to podstawowe prawa demokracji. Tak samo uwazam w przypadku RM i TVTrwam. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Oddać Gazetę Solidarności I -prawowitej właści 06.07.07, 18:34 Gazeta Wyborcza była własnością Solidarności I. Przehandlował ją Bolek w podejrzanych okolicznościach. Należy wrócić do tej sprawy, czyli krętaczych metod zastosowanych przy zawłaszczeniu Gazety przez Michnika. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Oddać Gazetę Solidarności I -prawowitej właśc 06.07.07, 18:37 Teraz to juz totalnie bredzisz Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Oddać Radio Ma-Ryja Stoczni Gdańskiej !!! 06.07.07, 20:09 A co, jak rozliczać to wszystkich i ze wszystkiego ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
garnek11 Re: Oddać Radio Ma-Ryja Stoczni Gdańskiej !!! 06.07.07, 20:10 A dlaczego stoczni?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: Oddać Radio Ma-Ryja Stoczni Gdańskiej !!! 06.07.07, 20:15 A zgadnij ;) Odpowiedz Link Zgłoś
garnek11 Re: Oddać Radio Ma-Ryja Stoczni Gdańskiej !!! 06.07.07, 20:17 Zostalem zaliczyc do ciemnogrud, zgadywac nie umiec ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Radosny chór wujów! Zakłamani do szpiku kości. 06.07.07, 20:54 Wasz Pan i Bóg wyprze się was kiedyś, notorycznych kłamaczy, osczerców i fałszerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
garnek11 Re: Radosny chór wujów! Zakłamani do szpiku kości 06.07.07, 22:34 Do kogo ta profetyczna wizyja? Jam jest ten, ktory patrzy z przestrzeni wiekow i osadza. I nie uczestniczy. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: Radosny chór wujów! Zakłamani do szpiku kości 07.07.07, 00:08 garnek11 napisał: > Jam jest ten, ktory patrzy z przestrzeni wiekow i osadza. I nie uczestniczy. Możesz być nawet maharadżą Mumbaju, tylko idź na następne wybory i głosuj zgodnie ze swoim sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
garnek11 Re: Radosny chór wujów! Zakłamani do szpiku kości 07.07.07, 01:04 Chcialbym, ale nie jestem. Mimo wszystko z rady skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Radosny chór wujów! Zakłamani do szpiku kości. 07.07.07, 09:41 Uderz pięścią, a "mark.parker" sie odezwie. Niepotrzebnie. I tak wszyscy wiedzą kim jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Radosny chór wujów! Zakłamani do szpiku kości 06.07.07, 23:37 vitabravo napisał: > Wasz Pan i Bóg wyprze się was kiedyś, notorycznych kłamaczy, > osczerców i fałszerzy. Co to jest "kłamacz", niepolskojęzyczny gnido? Pan Bóg ma już ciebie na muszce:)))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hexabc1 Re: Ziobro atakuje "Gazetę" 06.07.07, 20:16 niutt napisała: > garnek11 napisał: > > > Dziwnego jezyka uzywasz, jak na jasnogrod... > > > > "Poplecznicy"? Przeciez to rodem z PRL-u. "Poplecznicy imperializmu". > > Językoznawcą nie jesteś. Znasz się na czymkolwiek?! Presentation1 zmienil login na garnek11. Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: Ziobro atakuje "Gazetę" 07.07.07, 00:38 Z jak zadupie = Lublin, Zamosc i okolica. Odpowiedz Link Zgłoś
men190 [...] 06.07.07, 17:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Re: Ziobro atakuje "Gazetę" 06.07.07, 17:14 jezeli zostane w tzw 4Rp to dam sobie mozg usunac. Po co sie stresowac. Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz.zuravik Re: Ziobro atakuje "Gazetę" 06.07.07, 17:17 IQ min. 80, czyli IQ minus 80? To by się zgadzało... Odpowiedz Link Zgłoś
trasat Re: Ziobro atakuje "Gazetę" 06.07.07, 17:14 Minister atakuje róznych ludzi i mówi zwykle, że jak ktoś jest niewinny, to nie ma się czego obawiać. Także w tej sprawie, jesli prokuratorzy nie manipulowali i minister jest niewinny, to nie powinien protestować. Prawda zawsze zwycięży. A tak naprawdę, to ta konferencja była żenująca. Tylko potwierdziła, że zarzuty Gazety Wyborczej są słuszne. A jeśli MInister i jego prokuratorzy prowqadzą sprawy tak niezależnie od opcji politycznej, to dlaczego wstrzymali dochodzenie w sprawie udziały wicepremiera Giertycha w aferze Wielkopolskiego Banku Rolniczego. Dlaczego przed wyborami w Białymstoku wstrzymali postępowanie wobec wiceprezydentów z PIS, dlaczego nie podjęli sie wyjasnienia sprawy marsałka Putry (też w Białymstoku), a sprawy działaczy Samoobrony trzymane "pod parą", aby je uruchomić jako narzędzie polityczne, a nie podjęcie sprawy taśm Begier-Lipiński. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Ziobro atakuje "Gazetę" 06.07.07, 17:52 trasat napisał: > Minister atakuje róznych ludzi i mówi zwykle, że jak ktoś jest niewinny, to nie > > ma się czego obawiać. Także w tej sprawie, jesli prokuratorzy nie manipulowali > i minister jest niewinny, to nie powinien protestować. *************************************** Jak widać, są niewinni i niewinniejsi. Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 konferencja była żenująca. 07.07.07, 07:42 "konferencja była żenująca. Tylko potwierdziła, że zarzuty Gazety Wyborczej są słuszne". - to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
joo5514 Re: Ziobro atakuje "Gazetę" 06.07.07, 20:54 Wy żydzi zawsze macie swoje toerie i szacunek dla złodzieja Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Ziobro atakuje "Gazetę" 06.07.07, 23:38 joo5514 napisał: > Wy żydzi zawsze macie swoje toerie i szacunek dla złodzieja Zamówiłeś już swoje 5 piw, czy tak na trzeźwo pierd.lisz? Odpowiedz Link Zgłoś
stoltzman [...] 06.07.07, 16:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wireshark Ziobro atakuje "Gazetę" 06.07.07, 16:45 Zaraz stado pracujących za wierszówkę od PiS forumowiczów wsiądzie na Gazetę... Odpowiedz Link Zgłoś
noone13 Re: Wybiorcza 06.07.07, 16:53 swietnie swietnie Jak wyglada niezrozumialy zargon prawniczy kazdy moze sobie sam przeczytac na gazeta.pl Moze jest skomplikowanyi dla przecietnego czytelnika gw Odpowiedz Link Zgłoś
garnek11 Re: Wybiorcza 06.07.07, 16:57 Jak to ktos ladnie napisal: "GW - hamburger umyslowy, zero tresci, latwo przyswajalny, znoszacy pragnienie dalszego laknienia". Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Wybiorcza 06.07.07, 17:03 "pragnienie dalszego laknienia" istotnie przesliczne. was tam dobieraja z konkursu swiadectw, dolne 15%? Odpowiedz Link Zgłoś
garnek11 Re: Wybiorcza 06.07.07, 17:05 Mialo byc "myslenia", ale sie zagalopowalem. Zdarza sie kazdemu i nie od razu konieczne jest obrazanie. Odpowiedz Link Zgłoś
zora8 Re: Wybiorcza 06.07.07, 18:13 tak im sie wydaje ze stado polakow pokrzkuje vivaat gazetko, ale tylko nieliczni daja sie nabrac, naturalnie nie pomijajc czerwona pajeczyne Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Ziobro ma rację! Socjotechnikę GW trzeba tępić... 06.07.07, 16:50 Gazetę i Michnika trzeba atakować i ośmieszać.,.. to najlepszy sposób... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Ziobro ma rację! Socjotechnikę GW trzeba tępi 06.07.07, 16:54 palestrina2005 napisał: > Gazetę i Michnika trzeba atakować i ośmieszać.,.. to najlepszy sposób... > Nie mow tego tak glosno, bo sie wyda, ze jedyne co PiS robi to atakuje i osmesza (sie)...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mieszadlo :> 06.07.07, 17:01 Hehe już dawno się wydało. Teraz muszą wszystkich przekonać że czarne nie jest czarne, a białe nie jest białe. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk I nikt, absolutnie nikt... 06.07.07, 17:37 Nie przekona Ziobry, ani kogokolwiek ziobropodobnego, że czarne jest czarne, a białe jest białe. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Blady strach padł na ministra "0" 06.07.07, 18:02 Swiadczy o tym chociażby paniczna reakcja. Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 przecież "O"lejniczak nie jest już ministrem-zatrz 06.07.07, 23:10 ymałeś się przed wyborami ad 2005? Amnezja wsteczna, tudzież POmroczność jasna cię dopadła? Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Socjotechniki to sie, PiSdziaku, trzeba uczyc. By 06.07.07, 17:22 jak wy z Kaczorami nie robic posmiewiska z Polski i Polakow na calym swiecie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Ziobro ma rację! Socjotechnikę GW trzeba tępi 06.07.07, 17:47 palestrina2005 napisał: > Gazetę i Michnika trzeba atakować i ośmieszać.,.. to najlepszy sposób... ******************************************* Ośmiesza to się wyłącznie Ziobro. Co do ataków i niszczenia, to polityka komunistów, którzy nie mogąc zmusić dziennikarzy do milczenia, zamykali gazety. Jesteś palestrina zwykłym komuchem. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotahgw ........Ziobro atakuje "Gazetę"-jaki sprytny tytuł 06.07.07, 16:52 .....biedna gazeta, ten przeklęty rząd nie daje jej spokoju. Oni chcą tylko uprawiać hucpę, a krwawi siepacze Ziobry są wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
garnek11 Re: ........Ziobro atakuje "Gazetę"-jaki sprytny 06.07.07, 16:55 No wiesz, trzeba tworzyc meczennikow wojny o wolnosc i demokracje. Jeden ZBOWiD juz zostal utworzony przez Pana Aleksandra K.; teraz czas na ugruntowanie pozycji GW, jako medium, ktore u ludzi walczacych w demokratycznej Polsce o demokracje i wolnosc, bedzie wywolywac odruch Pawlowa, tj. utrwali im w glowie, ze cokolwiek GW napisze = walczy o demokracje i wolnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ........Ziobro atakuje "Gazetę"-jaki sprytny 06.07.07, 17:00 garnek11 napisał: > No wiesz, trzeba tworzyc meczennikow wojny o wolnosc i demokracje. > > Jeden ZBOWiD juz zostal utworzony przez Pana Aleksandra K.; teraz czas na > ugruntowanie pozycji GW, jako medium, ktore u ludzi walczacych w demokratycznej > Polsce o demokracje i wolnosc, bedzie wywolywac odruch Pawlowa, tj. utrwali im > w > glowie, ze cokolwiek GW napisze = walczy o demokracje i wolnosc. Ale pomieszales, jaki odruch pawlowa, o co ci chodzi, plujesz sie stekasz, smarkasz, i po co to wszystko...??? ;DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
garnek11 Re: ........Ziobro atakuje "Gazetę"-jaki sprytny 06.07.07, 17:04 A co, zabraniasz? Poza tym, troche krytycyzmu do GW, bo ostatnio cos im nie idzie z oglaszaniem "afer". A teraz cos dla Ciebie: Odruch warunkowy - jest nabytą reakcją organizmu. Odruch warunkowy powstaje podczas życia osobnika. Występuje dopiero po analizie danego bodźca przez ośrodek kojarzenia w mózgu. Powtarzanie pewnych czynności, spowoduje utrwalenie i stanie się nawykową reakcją warunkową. Nie zastanawiasz sie czasem, ze uruchamia sie cos takiego u Ciebie, jak czytasz GW? GW = prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ........Ziobro atakuje "Gazetę"-jaki sprytny 06.07.07, 17:19 garnek11 napisał: > A co, zabraniasz? > > Poza tym, troche krytycyzmu do GW, bo ostatnio cos im nie idzie z oglaszaniem > "afer". > > A teraz cos dla Ciebie: Odruch warunkowy - jest nabytą reakcją organizmu. Odruc > h > warunkowy powstaje podczas życia osobnika. Występuje dopiero po analizie danego > bodźca przez ośrodek kojarzenia w mózgu. Powtarzanie pewnych czynności, > spowoduje utrwalenie i stanie się nawykową reakcją warunkową. > > Nie zastanawiasz sie czasem, ze uruchamia sie cos takiego u Ciebie, jak czytasz > GW? GW = prawda? Czy o tym odruchu warunkowym stekasz ktory dopadl ministra zi0bra ? GW publikuje artykul ktory zostaje nazwany przez "0" prowokacja, no i zgadza sie, GW sprowokowala faktami zi0bre do ataku i osmieszenia sie, rozumiem, ze to ten odruch warunkowy, co...? ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
garnek11 Re: ........Ziobro atakuje "Gazetę"-jaki sprytny 06.07.07, 17:23 Widzisz, Ty uwazasz, ze odruchem warunkowym jest "sprowokowanie faktami zi0bre do ataku i osmieszenia sie" a ja uwazam, ze pewien automatyzm, tj. stwierdzenie powyzszego tylko dlatego, ze z jednej strony wystapil "0" Ziobro, a z drugiej zawsze prawdomowna i obiektywna GW. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ........Ziobro atakuje "Gazetę"-jaki sprytny 06.07.07, 17:31 garnek11 napisał: > Widzisz, Ty uwazasz, ze odruchem warunkowym jest "sprowokowanie faktami zi0bre > do ataku i osmieszenia sie" a ja uwazam, ze pewien automatyzm, tj. stwierdzenie > powyzszego tylko dlatego, ze z jednej strony wystapil "0" Ziobro, a z drugiej > zawsze prawdomowna i obiektywna GW. Zamotales sie troszke, jakie jest tego motto, chcesz z gory stwierdzic, ze GW klamie, a skad ty to mozesz wiedziec ??? ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
garnek11 Re: ........Ziobro atakuje "Gazetę"-jaki sprytny 06.07.07, 17:36 Skad wiesz, ze chce z gory cos stwierdzic? Profete spotkalem na forum wyborczej, czy jak? Jedyne co chce stwierdzic, to fakt, ze na wszystko trzeba spojrzec krytycznym okiem. Rowniez na poczynania prasy, bo ta nie zawsze ma za zadanie rzetelnie informowac. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ........Ziobro atakuje "Gazetę"-jaki sprytny 06.07.07, 17:41 garnek11 napisał: > Skad wiesz, ze chce z gory cos stwierdzic? Profete spotkalem na forum wyborczej > , > czy jak? > > Jedyne co chce stwierdzic, to fakt, ze na wszystko trzeba spojrzec krytycznym > okiem. Rowniez na poczynania prasy, bo ta nie zawsze ma za zadanie rzetelnie > informowac. No to moze podzielisz sie z nami swoimi spostrzezeniami, co takiego znalazles w artykule GW, ze tak rzetelnie na ten temat milczysz...;DDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: ........Ziobro atakuje "Gazetę"-jaki sprytny 06.07.07, 17:49 Lansujesz tezę, że GW tylko kłamie, a jej czytelnicy bezkrytycznie przyjmują każdą zaprezentowaną treść. Naprawdę myślisz, że tak jest? Możesz podać na jakich podstawach? Odpowiedz Link Zgłoś
garnek11 Re: ........Ziobro atakuje "Gazetę"-jaki sprytny 06.07.07, 18:38 Jeden przyklad, wcale nieodnoszacy sie do biezacego tematu (nie widzialem stenogramu z konferencji prasowej ziobry, ani nie ogladalem w tv). Sprawa pielegniarek, a scislej artykul pt. (pierwotna wersja, pozniej zmnieniona na bardziej neutralna "Rząd chwali się, czym karmił pielęgniarki"): "Rzad chwali sie, ze karmil pielegniarki lososiem". Sprawa lososia moze wydac sie smieszna, ale odbior jest zupelnie inny. Oczywiscie wiekszosc komentarzy byla tego typu (do pierwotnego tekstu): rzad szczuje na pielegniarki, laskawie dal lososia, rzad ociera sie o smiesznosc z lososiem. Co rzeczywiscie mialoby miejsce, gdyby rzad rzeczywiscie chwalil sie, ze dal tego glupiego lososia. Ale sie nie chwalil. Poza tym GW lubuje sie w manipulowaniu tytulami. Ten sam artykul na onecie, o tej samej tresci mial bardziej obiektywny tytul: "Rzad oglosil menu protestujacych pilegniarek". Prawda ze rozny odbior? Dodatkowo: moj ulubieniec Stasinski, co prawda w komentarzu redakcyjnym z 27.06, do slow premiera nt. Geremka dal popis erudycji: "Żaden szef rządu w Europie - może z wyjątkiem Łukaszenki - nie pozwoliłby sobie na podobną ocenę jednego z najbardziej szanowanych na naszym kontynencie intelektualistów i polityków. By już nie wymieniać jego zasług dla Polski". I sie pytam: czy stwierdzenie oczywistego faktu, jakim jest życiorys Pana Geremka, a ktory w komentarzu Stasińskiego spotyka sie z wzywaniem do zabronienia krytykowania go i wyzywania od Lukaszenki wszystkich ktorzy osmiela podwazyc nieskazitelnosc Geremka, jest sluszne, czy tez jest proba zamkniecia ust tym, ktorzy maja inne zdanie niz Stasinski, czyli GW? Podobnie sprawa sie miala z Aneta K. 5 osob zostalo przebadanych na DNA, a winnego caly czas nie ma. Wiec moze byl to wymysl dziennikarzy i P. Anny? Dodatkowo: sprawa z prowizja od dzialaczy SO. GW wykryla wielka "afere" uderzajac w koalicje, a sama nie wspominala o tym, ze PO stostuje ta sama praktyke, a wczesniej - w 2001 - stosowala ja UW. I jeszcze jedno: slynna jest afera (ale to za rzadu Belki), kiedy to GW ujawnila, ze przetargi - bodajze na kaloryfery - w KGP byly ustawiane, a potem okazalo sie, ze nie i GW publicznie oglosila nazwiska ich informatorow, co spotkalo sie z powszechna krytyka prasy. Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Re: ........Ziobro atakuje "Gazetę"-jaki sprytny 06.07.07, 17:23 > Nie zastanawiasz sie czasem, ze uruchamia sie cos takiego u Ciebie, jak czytasz > GW? GW = prawda? Miałoby to sens, gdyby taki apologeta PiS-u, plujący na GW - na jej widok miał odruch bezwarunkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
garnek11 Re: ........Ziobro atakuje "Gazetę"-jaki sprytny 06.07.07, 17:27 Wiec wykaz mi ten sens, bo najwyrazniej - jak to ujal pieknie jeden z milujacych blizniego swego forumowiczow, nalezacych do tych, ktorzy sa z "Polski A" a nie C, jak ciemnogrod, jak (w domysle) ja - nie rozumiem. Poza tym, skad wiesz, zem apogleta PiS? Cos wspominalem o tym, czy tez tak z gory generalizujesz, zeby zycie stalo sie lzejsze, prostsze i przyjemniejsze, ze ci co krytycznie patrza na "obiektywizm" wyborczej od razu sa PiSiakami? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ........Ziobro atakuje "Gazetę"-jaki sprytny 06.07.07, 17:38 garnek11 napisał: > Wiec wykaz mi ten sens, bo najwyrazniej - jak to ujal pieknie jeden z milujacyc > h > blizniego swego forumowiczow, nalezacych do tych, ktorzy sa z "Polski A" a nie > C, jak ciemnogrod, jak (w domysle) ja - nie rozumiem. > > Poza tym, skad wiesz, zem apogleta PiS? Cos wspominalem o tym, czy tez tak z > gory generalizujesz, zeby zycie stalo sie lzejsze, prostsze i przyjemniejsze, z > e > ci co krytycznie patrza na "obiektywizm" wyborczej od razu sa PiSiakami? Twoja postawa swiadczy o tobie jako PiSiego apoglety, atakujesz tych ktorzy maja czelnosc mowic prawde o PiS, plujesz przy tym, sapiesz i gryziesz po nogawkach, nie przedstawiajac nawet najmniejszego argumentu swiadczacego o twojej racji, w rzeczywistosci ty nie masz zadnej racji, bo do tej pory prucz twierdzenia, ze GW klamie nie przedstawiles zadnego przykladu na poparcie swojej tezy...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
garnek11 Re: ........Ziobro atakuje "Gazetę"-jaki sprytny 06.07.07, 17:50 Kogo ja atakuje? Stwierdzenie, ze nalezy byc krytycznym do wszystkiego jest wg Ciebie "atakiem"? Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Re: ........Ziobro atakuje "Gazetę"-jaki sprytny 06.07.07, 17:52 garnek11 napisał: > Kogo ja atakuje? Stwierdzenie, ze nalezy byc krytycznym do wszystkiego jest wg > Ciebie "atakiem"? Krytyczne to mogą być media, minister sprawiedliwości ma być bardziej wyważony. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ........Ziobro atakuje "Gazetę"-jaki sprytny 06.07.07, 17:54 garnek11 napisał: > Kogo ja atakuje? Stwierdzenie, ze nalezy byc krytycznym do wszystkiego jest wg > Ciebie "atakiem"? Nie zgrywaj sie, albo dorosnij..;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ........Ziobro atakuje "Gazetę"-jaki sprytny 06.07.07, 17:25 ratm1978 napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
zora8 Re: ........Ziobro atakuje "Gazetę"-cudowny facet 06.07.07, 19:08 polska powinna byc dumna ze ma takiego utalentowanego ministra ! Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: ........Ziobro atakuje "Gazetę"-cudowny facet 06.07.07, 19:12 zora8 Juz ci sie na mozg rzucilo to uwielbienie Odpowiedz Link Zgłoś
zora8 Re: ........Ziobro atakuje "Gazetę"-cudowny facet 06.07.07, 19:49 nie badz opierdliwa jak moja kotka Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: ........Ziobro atakuje "Gazetę"-cudowny facet 06.07.07, 19:50 zora8 napisała: > nie badz opierdliwa jak moja kotka --- Opierdliwa?Ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
bogdantadus Pomyliłes grupy! 06.07.07, 17:04 garnek11 napisał: tj. utrwali im w > glowie, ze cokolwiek GW napisze = walczy o demokracje i wolnosc. To w waszej bandzie ciagle sie "walczy"! Bez uprawiania wojennego komunizmu z nacjonalistyczna retoryka bylibyscie tylko skromnymi nieudacznikami! Odpowiedz Link Zgłoś
garnek11 Re: Pomyliłes grupy! 06.07.07, 17:08 Jaka "nasza banda"? Ale w zasadzie to standard: kto nie z GW, ten z PiS. Szufladkowanie, doprawianie geby, stereotypizacja. Poza tym, zauwazylem, ze nie ma dnia w GW, zeby nie przywalic czymkolwiek (nawet guzikiem od garnituru) w rzad. Taka obsesja, fobia, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Pomyliłes grupy! 06.07.07, 17:18 garnek11 napisał: > Poza tym, zauwazylem, ze nie ma dnia w GW, zeby nie przywalic czymkolwiek > (nawet guzikiem od garnituru) w rzad. Taka obsesja, fobia, czy co? Może to taka rola prasy, wskazywać potknięcia rządzących? Za rządów SLD, GW też nie pieściła władzy... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bogdantadus Re: Pomyliłes grupy! 06.07.07, 17:27 taziuta napisał: > Może to taka rola prasy, wskazywać potknięcia rządzących? > Za rządów SLD, GW też nie pieściła władzy... :-) Wskazywać potknięcia i nedołeznosc władzy to zdrada, targowica, zaprzedanie i wszystkie najgorsze zbrodnie. Bredzenie władzy nalezy przyjmowac za to w pokornym milczeniu i byc czujnym: wrog czai sie za kazdym rogiem! Odpowiedz Link Zgłoś
garnek11 Re: Pomyliłes grupy! 06.07.07, 17:30 Panie i Panowie, bez przesady. Nie mam nic przeciwko wykazywaniu bledow jakiejkolwiek wladzy, ale zeby dochodzilo do tego, ze wielka afera jest przejezyczenie albo brak guzika? Poza tym na wszystko trzeba spojrzec krytycznym okiem. Rowniez na "rewelacje" GW, bo ostatnio nie wychodzi im w strzelaniu aferami. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdantadus Re: Pomyliłes grupy! 06.07.07, 17:38 garnek11 napisał: > Panie i Panowie, bez przesady. Nie mam nic przeciwko wykazywaniu bledow > jakiejkolwiek wladzy, ale zeby dochodzilo do tego, ze wielka afera jest > przejezyczenie albo brak guzika? Polityczne naciski na prokuratorow prowadzace do spieprzenia sledztwa w tak kompromitujacy sposob, ze prawdopodobnie nigdy nie dowiemy sie prawdy, afery z czestotliwoscia 2-3 tygodniowo, kompromitowanie Polski za granica i zwykłe chamstwo z pospolita arogancja to nie wymysł GW, tylko niestety smutne fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
garnek11 Re: Pomyliłes grupy! 06.07.07, 18:03 Jakie afery co 2-3 tygodnie? Jakie kompromitowanie Polski za granica? Odnosisz sie do dwoch powaznych faux pas (weimar i ofiary z II ws) i nazywasz to kompromitowaniem calej polityki zagranicznej? A Litwa, Ukraina, Izrael, USA? Kompromitacja? "Zwykle chamstwo i pospolita arogancja" jest tylko i wylacznie kwestia subiektywnego odbioru. A o gustach sie nie dyskutuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wyj.am Re: Pomyliłes grupy! 06.07.07, 17:36 garnek11 napisał: > Jaka "nasza banda"? Ale w zasadzie to standard: kto nie z GW, ten z PiS. > > Szufladkowanie, doprawianie geby, stereotypizacja. > > Poza tym, zauwazylem, ze nie ma dnia w GW, zeby nie przywalic czymkolwiek (nawet guzikiem od garnituru) w rzad. Taka obsesja, fobia, czy co? Nie - taki rząd Odpowiedz Link Zgłoś
ratm1978 kaczofaszystowska junta dobrała sie do ostatniego 06.07.07, 17:18 bastionu wolności w Polsce! zostało mało czasu by emigrować do demokratycznych krajów prosząc o azyl polityczny:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Wojna z Gazetą, Epizod V: Ziobro kontratakuje 06.07.07, 16:53 Ale i tak przegra ;p Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Wojna z Gazetą, Epizod V: Ziobro kontratakuje 06.07.07, 17:20 intel-e-gent napisał: > Ale i tak przegra ;p Z wolnymi mediami jeszcze nikt nie wygrał, ale Ziobro nie douczony, to nie wie... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma jak to wspaniale, że jest GW, to i poczytać 06.07.07, 16:54 prawdę można. Odpowiedz Link Zgłoś
malpa-z-paryza Re: Ziobro atakuje "Gazetę" 06.07.07, 16:55 Spodziewałem się, że argumenty ze strony ministra Ziobro będą poważniejsze- pisze autor artykulu.. panie czuchowski pan sie juz calkowicie narazil panu Zero. Odpowiedz Link Zgłoś
stoprasizmowi ziobre popiera 85% spolecznstwa, a GW czyta 6% 06.07.07, 16:55 nienaleze do fanow lpr i pis ale tak jak GW opluwa prezydenta premiera i innych politykow wybranych w wolnych wyborach tego nierobi nikt. kiedys czytywalem czesto GW bo byla obiektywna...teraz wypisuje glupoty, broni pederastow. z simona mola ktory zarazil 15 warszawianek hiv zrobila meczennika... ta gazeta wysmiewajac nasz kraj dziala na szkode Polski. moze by tak zamiast krytykowac i wysmiewac zaproponowala cos konstruktywnego. pis popiera 32% spoleczenstwa( i nietylko mohery i mlodziez wszechpolska) ci ludzie tez czasami czytuja wasza gazete wiec moze zaczniecie dbac rowniez o ich opinie, bo kupujac wasza gazete placa wam pensje... wasz naklad szanowna GW spadl o okolo 32%....teraz wiadomo dlaczego... z obiektywizmem niestety niemacie juz nic wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: ziobre popiera 85% spolecznstwa, a GW czyta 6 06.07.07, 16:59 Kolejny przyklad pissdzielskiej paranoii Odpowiedz Link Zgłoś
viornisko Re: ziobre popiera 85% spolecznstwa, a GW czyta 6 06.07.07, 17:04 a w Twoim przypadku chorej nienawiści i zawiści Odpowiedz Link Zgłoś
qc Re: ziobre popiera 85% spolecznstwa, a GW czyta 6 06.07.07, 17:09 A ja im troche zadroszcze. Chlopski rozum i proste postrzeganie swiata dwukolorowo. I te male ale cieszace drobiazgi (np. sasiadowi zdechnie krowa) ktore Ciemny Lud wprawia w samozadowolenie. Odpowiedz Link Zgłoś
garnek11 Re: ziobre popiera 85% spolecznstwa, a GW czyta 6 06.07.07, 17:01 GW najwyrazniej zauwazyla spadajaca czytelnosc Trybuny i postanowila wykorzystac ta luke... Odpowiedz Link Zgłoś
trasat Re: ziobre popiera 85% spolecznstwa, a GW czyta 6 06.07.07, 17:17 Czytałeś Gazetę, jak krytykowała poprzednia władzę, bo to cisię podobałó. A krytyki (chyba słabszej) obecnej władzy nie popierasz. Gazeta jest taka sama wtedy i teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Mylisz sie: Ziobro popiera 100% polskich chamow i 06.07.07, 17:24 tumanow. Co to nawet nie wiedza, ze pewne nazwiska sa w jezyku polskim nieodmienne:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zora8 Re: Mylisz sie: Ziobro popiera 100% polskich cham 06.07.07, 19:10 nie wiedzialam ze jestes chamem ,bo jesli bez ciebie to 99,999% popiera tego fantastycznego ministra Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Mylisz sie: Ziobro popiera 100% polskich cham 06.07.07, 19:13 zora8 napisała: 99,999% popiera tego > fantastycznego ministra --- No to zupelnie jak w Albanii Odpowiedz Link Zgłoś
zora8 Re: Mylisz sie: Ziobro popiera 100% polskich cham 06.07.07, 19:53 ja nie wiem nawet czy w albani maja ministra sprawiedliwosci, o ile mi wiadomo tam rzadzi IMANN a do kamieniowania winnych nie potrzeba ministerstwa sprawiedliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Mylisz sie: Ziobro popiera 100% polskich cham 06.07.07, 19:54 zora8 Cienko z wiedza i ortografia Odpowiedz Link Zgłoś
pacal2 kłamiesz własciwie w każdym zdaniu 06.07.07, 18:13 > nienaleze do fanow lpr i pis ale Oho. Kiedyś przeczytałem bardzo ciekawe spostrzeżenie. Jeśli zdanie zaczyna się od "NIE jestem/lubię/robię czegoś ALE (...)", to część pomiędzy NIE i ALE bardzo często można między bajki włożyć, jest to tylko kłamstewko dla zeufemizowania wypowiedzi. Np. NIE jestem rasistą ALE ... NIE popieram wyścigów ulicznych ALE ... Itd. przykłady można mnożyć w nieskończoność. > ale tak jak GW opluwa prezydenta premiera > i innych politykow wybranych w wolnych wyborach tego nierobi nikt. Hę? Czytałeś kiedyś inne gazety? > kiedys czytywalem czesto GW bo byla obiektywna... Myślę że tu również kłamiesz. > teraz wypisuje glupoty, broni > pederastow. z simona mola ktory zarazil 15 warszawianek hiv zrobila > meczennika... Aha. Jasne. Nie zauważyłem. Całkiem słusznie GW pojechała po nim jak po łysej kobyle. > ta gazeta wysmiewajac nasz kraj dziala na szkode Polski. > moze by tak zamiast krytykowac i wysmiewac zaproponowala cos konstruktywnego. GW nie wyśmiewa kraju kretynie. Tylko nieudolną władzę. Póki co nie mamy jeszcze monarchii absolutnej i ludwikowskie "państwo to ja" nie obowiązuje. > pis popiera 32% spoleczenstwa( i nietylko mohery i mlodziez wszechpolska) 99,8%. Lepiej brzmi. Jak za komuny. > ci ludzie tez czasami czytuja wasza gazete wiec moze zaczniecie dbac rowniez o > ich opinie, bo kupujac wasza gazete placa wam pensje... Zmusza kto? Widocznie doceniają to co GW publikuje. Inaczej zaczęliby kupować np. Gazetę Polską albo Dziennik, prawda? Poza tym, GW ma pisać pod publiczkę? A chwilę później marudzisz coś o spadku nakładu bo tandetne artykuły. Zdecyduj się hipokryto. Sam nie wiesz czego chcesz. > wasz naklad szanowna GW spadl o okolo 32%....teraz wiadomo dlaczego... > z obiektywizmem niestety niemacie juz nic wspolnego. Ale brednie. Kłamiesz jak z nut, twoje kłamstewko ma krótkie nogi. Ciekawe jak możesz potem w lustro spojrzeć? Na stronach ZKDP można znaleźć oficjalne dane dot. dystrybucji prasy, GW radzi sobie całkiem całkiem. Oczywiście są również spadki, ale mniejsze niż innych tytułów - po prostu są okresy w których rynek czytelniczy się kurczy. Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg my tym ziobrem otwieramy oczy niedowiarkom 06.07.07, 16:58 To jest ziobro na miarę naszych możliwości. My tym ziobrem otwieramy oczy niedowiarkom! Mówimy: to jest nasze ziobto, przez nas zrobione, i to nie jest nasze ostatnie słowo! To nie ludzie są to wilki! Kto Jarosławowi przykrość uczyni na stosie winien być przez ognie piekielne pochłonięty! Jak można nie kochać IV RP? Sądzę że można powiedzieć że grzeszy kto Radia Maryja nie słucha. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszadlo Re: Ziobro atakuje "Gazetę" 06.07.07, 16:59 Ano, a ta wczorajsza konferencja proasowa to dla mnie szczyt żenady. No i pochwała donosicielstwa w ustach ministra sprawiedzliwości. Na wymioty mi się zbiera. Co za bagno. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta To nie było donosicielstwo, lecz podsłuch... 06.07.07, 17:24 mieszadlo napisał: > Ano, a ta wczorajsza konferencja proasowa to dla mnie szczyt żenady. No i > pochwała donosicielstwa w ustach ministra sprawiedzliwości. Na wymioty mi się > zbiera. Co za bagno. :/ Nie wierz w każde słowo tego Ziobry! Nie mógł przecież powiedzieć, że wie o tym z podsłuchu służb specjalnych w redakcji GW!... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Coś pisospluwaczki nerwowe? 06.07.07, 17:00 Prawda w bolszewickie oczki kole ? Odpowiedz Link Zgłoś
tralalalabumcykcyk Panie Ziobro,jestesmy z Panem 06.07.07, 17:02 I dobrze panie Ziobro,klamstwo trzeba tępić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Panie Ziobro,jestesmy z Panem 06.07.07, 17:04 tralalalabumcykcyk napisał: > I dobrze panie Ziobro,klamstwo trzeba tępić!!! Wy tak, wyznawcy Tadeusza Rydzyka zawsze z partią. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Prymitywny młody prawniczyna z bolszewicką 06.07.07, 17:06 beszczelnością, atakuje najbardziej poczytny dziennik w kraju. Panie Ziobto tu jest Polska nie Białoruś. Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg agonia czwartej przyspiesza 06.07.07, 17:02 ale tu się nie ma co denerwować: buzkowo-millerowym zwyczajem drgawki agonalne potrwają do końca kadencji Tyle się zmienia że hipnoza kacza coraz słabiej działa, po moim teściu już nawet teściowa przestała wierzyć! Ale się porobiło... Odpowiedz Link Zgłoś
prokto [...] 06.07.07, 17:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa Czuchnowski na rynek sprzedawć a nie 06.07.07, 17:02 artykuły pisać. jankbh napisał: > Czysta komuna - jak dziennikarz smie pisac co chce, w dodatku nie pytajac sie > ministra Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Czuchnowski na rynek sprzedawć a nie 06.07.07, 17:03 To co ten Czuchocki ma sprzedawac na rynku, tabletki na PiSdoglowie...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa a kysz trollu 06.07.07, 17:06 znowu się wcinasz z tymi twoimi prymitywnymi komentarzami? kralik111 napisał: > To co ten Czuchocki ma sprzedawac na rynku, tabletki na PiSdoglowie...? > > > :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: a kysz trollu 06.07.07, 17:20 Ja sie tylko grzecznie pytam, co w tym glupiego, rynek, sprzedawanie, czy talbetki na PiSdoglowie...?? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik1111 Re: a kysz trollu 06.07.07, 23:12 znowu się wcinasz z tymi twoimi prymitywnymi komentarzami? kralik111 napisał: > To co ten Czuchocki ma sprzedawac na rynku, tabletki na PiSdoglowie...? > > > :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
viornisko Gazeta wbrew prawu 06.07.07, 17:02 Oczywiście, że nie musi się nikomu spowiadac, chyba ze sędziemu za podanie do wiadomosci klamstwa i wielce prawdopodobne ze to czekac bedzie GW. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Ziobro - brawo ! Atakuj to badziewie gazeciane..! 06.07.07, 17:02 hahahaha- pretensje GW, ze minister ich zaatakował ! Kupa wariatów ! We łbach im się poprzewracało ! NIETYKALNI ? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Bezczelny atak młodego pisowskiego aparatczyka 06.07.07, 17:02 Bezczelność i pycha rozpiera tego partyjnego działacza. Zdaje się zapominać że pełni ważną funkcję państwową. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa ale co chciałeś powiedzieć? 06.07.07, 17:08 czy sugerujesz że w Polsce nie można pokazywać zakłamania i manipulacji dziennikarzy GW? tw_wielgus napisał: > Bezczelność i pycha rozpiera tego partyjnego działacza. > Zdaje się zapominać że pełni ważną funkcję państwową. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ale co chciałeś powiedzieć? 06.07.07, 17:12 premier.z.krakowa napisał: > czy sugerujesz że w Polsce nie można pokazywać zakłamania i manipulacji dzienni > karzy GW? > > > tw_wielgus napisał: > > > Bezczelność i pycha rozpiera tego partyjnego działacza. > > Zdaje się zapominać że pełni ważną funkcję państwową. > > Tak ppoważnie to kpisz czy o drogę pytasz ? Bo jeżeli nie rozumiesz całej tej sytuacji, to nie jesteś partnerem do dyskusji. Jesteś zdalnie sterowaną marionetką w rękach pis manipulatorów. Tym co Jacek Kurski nazywa "ciemny lud". Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa Re: ale co chciałeś powiedzieć? 06.07.07, 17:22 no tak znowu nie mam odpowiedniego myslenia i pewnie wykształcenia też. A no i nie mam odpowiednich poglądów - prawda? I nie modlę się do Balcerowicza. tw_wielgus napisał: > premier.z.krakowa napisał: > > > czy sugerujesz że w Polsce nie można pokazywać zakłamania i manipulacji > dzienni > > karzy GW? > > > > > > tw_wielgus napisał: > > > > > Bezczelność i pycha rozpiera tego partyjnego działacza. > > > Zdaje się zapominać że pełni ważną funkcję państwową. > > > > > Tak ppoważnie to kpisz czy o drogę pytasz ? > Bo jeżeli nie rozumiesz całej tej sytuacji, to nie jesteś partnerem do dyskusji > . > Jesteś zdalnie sterowaną marionetką w rękach pis manipulatorów. > Tym co Jacek Kurski nazywa "ciemny lud". Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ale co chciałeś powiedzieć? 06.07.07, 17:32 premier.z.krakowa napisał: > no tak znowu nie mam odpowiedniego myslenia i pewnie wykształcenia też. > A no i nie mam odpowiednich poglądów - prawda? > > I nie modlę się do Balcerowicza. > No tu masz racj. Jak można brać poważnie kogoś kto się modli do radia. Odpowiedz Link Zgłoś
moon5 Re: Ziobro atakuje "Gazetę" 06.07.07, 17:03 "Ziobro atakuje Gazetę". Ależ sobie niewinne baranki tytuł wymyśliły. Odpowiedz Link Zgłoś
katczerwonychszmat [...] 06.07.07, 17:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa GW została dzisiaj zmiażdżona 06.07.07, 17:03 Minister i jego zastępca dokładnie i precyzyjnie wykazali manipulacje, kłamstwa i nierzetelnośc dziennikarzy GW. jankbh napisał: > Czysta komuna - jak dziennikarz smie pisac co chce, w dodatku nie pytajac sie > ministra Odpowiedz Link Zgłoś
tukot zmiażdżona? chyba twoja marna reputacja 06.07.07, 17:18 forumowa. buhahaha... ale to nie dziś, tylko wiela czasu nazad. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Tak, zaiste! Sprzedawalnosc przekroczyla MILION 06.07.07, 17:28 kopii. Ciekawe, jak ma sie to do sprzedawalnosci nie tylko "Naszego Dziennika" Zlodzieja Rydzyka, ale i do "Der Dziennika" Springera? Nelezy Gazecie i Agorze tylko zyczyc, by nadal PiSdziaki z polskimi nie- wyksztalciuchami w ten sposob ja "miazdzyli" - czego sie te waszy tumaty nie dotkna, to wychodzi im dokladnie odwrotnie do ich zamierzen:))) Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 hrabio Onufry 06.07.07, 18:06 onufry.zagloba napisał: > kopii. Ciekawe, jak ma sie to do sprzedawalnosci nie tylko "Naszego Dziennika" > Zlodzieja Rydzyka, ale i do "Der Dziennika" Springera? > Nelezy Gazecie i Agorze tylko zyczyc, by nadal PiSdziaki z polskimi nie- > wyksztalciuchami w ten sposob ja "miazdzyli" - czego sie te waszy tumaty nie > dotkna, to wychodzi im dokladnie odwrotnie do ich zamierzen:))) Onufry - gudłaju, hrabio herbu Stulejka, niedawno jeszcze się miarkowałeś w antypolskich wypowiedziach, stwarzałeś pozory. Teraz, po zdemaskowaniu Cię wracasz do retoryki łże_elity, bez ograniczeń bluzgając na Polskę i Polaków. Czy nigdy nie naszła Cię refleksja, że Wasz tragiczny od stuleci los może być spowodowany właśnie takim jak Twoje, rozumowaniem Twoich etnicznych braci? Czy sądzisz, że demonstrowanie pogardy dla Polaków, to droga do wzbudzenia ich sympatii? A mówi się, że jesteście specjalistami od cymes geszeftów. Watpię. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: hrabio Onufry 07.07.07, 00:39 elan13 napisał: > Czy sądzisz, że demonstrowanie pogardy dla Polaków, to droga do wzbudzenia ich > sympatii? A mówi się, że jesteście specjalistami od cymes geszeftów. Watpię. Dlaczego Polacy ciągle uważają, że ktoś musi się specjalnie starać, by "wzbudzić ich sympatię" ? Czasami ktoś może tylko chcieć przekazać im kilka faktów, czy wówczas też musi okraszać je peanami ku czci patriotycznych kartofli żeby uzyskać posłuch ? Swoją drogą, skoro już nawiązujesz do kwestii narodowościowych, to zwracam twoją uwagę na proces powstawania dwóch narodów w miejsce jednego. Dzieje się tak w pewnym kraju europejskim, a ubrana w kostium religijnego fundamentalizmu propaganda nacjonalistyczna jest głównym motorem tego procesu. Być może historia zatoczy koło i kiedyś Wielkopolska znowu skolonizuje zacofane Podlasie... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: GW została dzisiaj zmiażdżona???? 06.07.07, 17:39 premier.z.krakowa napisał: > Minister i jego zastępca dokładnie i precyzyjnie wykazali manipulacje, kłamstwa > i nierzetelnośc dziennikarzy GW. > : > A czy posługiwał się przy tym niszczarką ? Pytam szczerze zainteresowany bo nie oglądałem tej doniosłej konferencji. > > Czysta komuna - jak dziennikarz smie pisac co chce, w dodatku nie pytajac > sie > > ministra > > Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: GW została dzisiaj zmiażdżona 06.07.07, 18:08 premier.z.krakowa napisał: > Minister i jego zastępca dokładnie i precyzyjnie wykazali manipulacje, > kłamstwa i nierzetelnośc dziennikarzy GW. > To była prawda miażdżąca !!! Dziennikarza, który popełnił ten artykuł obżydliwie manipulatorski, powinien dotknąć bojkot towarzyski środowiska dziennikarskiego. Dziennikarze mają okazję uratować swoje twarze. Nie myślę o Żakowskim, bo tego notorycznego kłamcy już nic nie uratuje. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa widać że znasz sie na dziennikarstwie i rzetelnośc 06.07.07, 17:04 brawo. Pamiętaj zawzsze pytaj tylko jedną strone. jankbh napisał: > Czysta komuna - jak dziennikarz smie pisac co chce, w dodatku nie pytajac sie > ministra Odpowiedz Link Zgłoś
manasonta premier... co ty, Poważnie?... ty tępy buraku.... 06.07.07, 17:19 Ziobro ,to znany oszust,kłamca!...Afera bilbordowa jest jednym z setek przykładów... Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Gazeta NIE JEST sadem, nie-wyksztalciuchu. I 06.07.07, 17:31 nigdzie nie jest powiedziane, ze ma zbierac informacje u obu stron sporu, zwlaszcza zas u strony rzadowej (gdy jest jedna z owych stron). Bo - i tu Jan ma 100% racji - gazeta jest glosem spolecznstwa, nie rzadu, bo RZADOWE SA GAZETY WYLACZNIE W KOMUNIE. I tak po raz kolejny z kolejnego PiSdziaka nam CZYSTA BOLSZEWIA wylazla.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Re: widać że znasz sie na dziennikarstwie i rzete 06.07.07, 18:56 Pozostaje mi tylko sypac glowe popiolem, no bo przeciez nasz czysty i niepokalany PiS nigdy, ale to NIGDY, nie posluguje sie subiektywna ocena i nigdy nie napada na niewinnych obywateli, których prawa obywatelskie ma w najwiekszym poszanowaniu. Nigdy nie nazwie nikogo morderca, zanim nie zapadnie wyrok sądowy, nigdy nie wyciagnie esbeckich donosów bez zapytania sie zaintersowanego, nikogo nie nazwie zdrajca narodu by skrótem myslowym zablysnac przed kamerami, nigdy tez nie podwazy wyroku niezawislego sądu czy trybunalu. Tylko prawosc i sprawiedliwosc. mea culpa. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa a to z jakiej konferencji relacja? 06.07.07, 17:05 czyżby dziennikarze GW znowu widzieli co innego niż wzszyscy? jankbh napisał: > Czysta komuna - jak dziennikarz smie pisac co chce, w dodatku nie pytajac sie > ministra Odpowiedz Link Zgłoś
katczerwonychszmat "Michnik jest manipulatorem" - Zbigniew Herbert 06.07.07, 17:05 "W wolnej Polsce nikt nigdy nie próbował niczego na mnie wymóc ani w TVP, ani w gazetach i rozgłośniach regionalnych, dla których pisałem i mówiłem, ani w Expressie Wieczornym, ani naturalnie w BBC. Jedyne takie doświadczenie wyniosłem z Gazety Wyborczej". krzysztofleski Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: krzysztofleski = Jacek Kurski 06.07.07, 17:08 katczerwonychszmat napisała: > "W wolnej Polsce nikt nigdy nie próbował niczego na mnie wymóc ani w TVP, > ani w gazetach i rozgłośniach regionalnych, dla których pisałem i mówiłem, > ani w Expressie Wieczornym, ani naturalnie w BBC. Jedyne takie doświadczenie > wyniosłem z Gazety Wyborczej". krzysztofleski A moze pracuj dla "naszego dziennika". Będziesz miał okazję bronić Wielgusa przed atakami wściekłych lustratorów. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Redaktorku towarzyszu Czuchowski-wytlumaczcie mi 06.07.07, 17:07 jedno. "Wojciech Czuchnowski z "Gazety Wyborczej" w TVN 24 stwierdził, że "wytoczono (przeciw nam) ciężkie armaty". - Nie był absolutnie żadnych złych intencji z naszej strony. Moim zdaniem każda z tez postawionych w naszym artykule się broni – stwierdził. - Minister nie wykazał, że prokuratorzy nie działali pod naciskiem – ocenił dziennikarz" Hahaha-to Ziobro ma wam udowodnic, ze oni nie dzialali pod presja czy wy jako stawiajacy takie zarzuty jemu?? Co to za bolszewicka logika redaktorku.Obrzucic kogos blotem, a niech on sie pozniej tlumaczy. To moze minister powinien stwierdzic, ze Pan za ten artykul dostal kase od n.p.SLD. I niech Pan teraz udowodni, ze tak nie bylo! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Redaktorku towarzyszu Czuchowski-wytlumaczcie 06.07.07, 17:14 magnusg napisał: > jedno. > "Wojciech Czuchnowski z "Gazety Wyborczej" w TVN 24 stwierdził, że "wytoczono > (przeciw nam) ciężkie armaty". - Nie był absolutnie żadnych złych intencji z > naszej strony. Moim zdaniem każda z tez postawionych w naszym artykule się > broni – stwierdził. - Minister nie wykazał, że prokuratorzy nie działali > pod > naciskiem – ocenił dziennikarz" > > Hahaha-to Ziobro ma wam udowodnic, ze oni nie dzialali pod presja czy wy jako > stawiajacy takie zarzuty jemu?? > Co to za bolszewicka logika redaktorku.Obrzucic kogos blotem, a niech on sie > pozniej tlumaczy. ALE TO PISOWSKA LOGIKA. Zatem PISOWSKA LOGIKA = BOLSZWIECKA LOGIKA Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Redaktorku towarzyszu Czuchowski-wytlumaczcie 06.07.07, 19:51 Redaktorek Czuchowski jest z PIS-u?:) Odpowiedz Link Zgłoś
loza_szydercza To sie i tak nie skonczy... 06.07.07, 17:17 Na wszelkie mozliwe sposoby probowali i beda probowac obalic rzad. Uspokoja sie dopiero, jak w przyszlych wyborach wygra Lid albo Po. Jak sobie przypomne jakie story zrobili ze zwyklej szmaty, co partyjna pochwa postanowila zostac. Sprzataczka byc nie chciala, ze wzgledu na dzieci :-))) Nosz ku..... Odpowiedz Link Zgłoś