Dodaj do ulubionych

CBA chciało schwytać Leppera na gorącym uczynku

• nowakowskaalbina Re: CBA chciało schwytać Leppera na gorącym uczyn 10.07.07, 17:49
      Oni chcieli tak jak z blida ale dla Ziobry ich chcenie to jest wystarczający
      dowód przestępstwa.Marne wyniki na studiach procentuja ignoranctwem na stołku
      ministerialnym
    • y_anio CBA chciało schwytać Leppera na gorącym uczynku 10.07.07, 17:54
      McBet,jak sądzę, najlepiej skomentował zdarzenie (artykuł).Dodam z dużej chmury
      mały deszcz ale mgła-zasłona jest.
    • sonda.kosmiczna1 CBA spartaczyło 10.07.07, 17:57
      na czyje polecenie?
      Stawiam że to na polecenie partyjne aby przytrzymać Leppera za "twarz" i pokazac
      kto rządzi.
      Sprawa przyschnie jak plucie Rydzyka na prezia.
    • losiu4 CBA chciało schwytać Leppera na gorącym uczynku 10.07.07, 18:15
      pytanie: nie podpisał bo wiedział o akcji, nie podpisał bo przypadkiem coś
      wyskoczyło, czy po prostu afera jest dęta i Lepper (oraz CBA?) nic o
      podpisywaniu dokumentów nie wiedział? Oczywiscie jest jeszcze pare kombinacji,
      ale ja nie Ludlum, poza tym miejsca mało :)

Pozdrawiam

Losiu
    • antoni61 CBA chciało schwytać Leppera na gorącym uczynku 10.07.07, 18:55
      zobaczymy czy CBA da plamę, czy uda jej sie udowodnić winę Pana Leppera? Jeśli
      nie uda się udowodnić winy temu Panu to Pan Kamiński - musi odejść ! To za
      poważna robota dla tego Pana ! Zobaczymy co będzie !!!! Bo Pani Blida nie byłabu
      tu wyjątkiem - profesjonalizm się liczy ! i fachowość, a metody SB i UB już się
      skończyły - mam nadzieję !
    • pabloono Re: CBA chciało schwytać Leppera na gorącym uczyn 10.07.07, 19:02
      CHOLERA JASNA!!! CO ZA FARSA!!! POCHODZĘ Z MRĄGOWA I MYŚLAŁEM ŻE MOJA DUMA
      BĘDZIE WIĘKSZA PO TYM JAK MOJE MIASTO PRZYCZYNI SIĘ DO ROZWALENIA TEJ KOALICJI.
      A TU ZONK... BĘDĄ SIĘ JEDNAK CAŁOWAĆ WARHOŁY NA ANTENIE TV TRWAM!!!
    • piotrwit55 CBA chciało schwytać Leppera na gorącym uczynku 10.07.07, 19:04
      CBA czy to skrot cymbaly bardzo aktywne?
      • losiu4 Re: CBA chciało schwytać Leppera na gorącym uczyn 10.07.07, 20:21
        piotrwit55 napisał:

> CBA czy to skrot cymbaly bardzo aktywne?

Kłopot może się kryć tu:

"Według RMF FM,"

choć niekoniecznie w tym medium.

Pozdrawiam

Losiu
    • moped26 CBA chciało schwytać Leppera na gorącym uczynku 10.07.07, 19:07
      chcieli ale nie widzieli "spieprzaj dziadu"
    • kiks11 Nie cierpię lepcia, ale kaczory chyba gną pałę 10.07.07, 20:31
      w sprawie sa dwa aspekty, czy chodzi o wyłączenie spod produkcji rolnej, czy
      zmianę przeznaczenia gruntów z rolnych na budowlane. Zarówno w pierwszym jak i
      w drugim przypadku decyzje takie wydaje minister rolnictwa na wniosek wójta.
      Pierwszy przypadek jest związany z naliczeniem opłaty za wyłączenie, jest to
      zadnie starosty lub ministra i zależy od bonitacji gruntu i tak naprawdę jest
      to automat decyzyjny, gdzie naliczna jest opłata pierwsza i raty
      dziesięcioletnie wg rozporzdzenia, a drugi przypadek jest ściśle i
      nierozerwalnie powiązany ze sporządzaniem miejscowego planu zagospodarowania. I
      tu lepcio ma racje, takich decyzji wydaje się tysiące i należy się
      wnioskującemu jak psu micha.
      Nie kumam, gdzie tu miejsce na korupcję. No chyba, że chłopaki chcieli
      szturchąć na kasę tego biznesmena wciskając mu kit o tym, że trzeba dać, żeby
      tą sprawe załatwić.
    • 1a110 a co z hektaro / działkami Kuchcińskiego (PiS) ??? 10.07.07, 21:07
    • jan3211 W samym tytule jest insynuacja ? 10.07.07, 22:28
      Lepper niewinny, to potrzeba igrzysk tworzy takie zabawy ?
    • jan3211 Powtarzam Lepper niewinny ... 10.07.07, 22:28
    • kika843 Re: CBA chciało schwytać Leppera na gorącym uczyn 10.07.07, 22:57
      > Ile może być warta ta działka?
      > Jaki % tej wartości stanowi 3 mln zł?
      > Jest ktoś kto się na tym zna?
      "Fakty" podały, iż po "odrolnieniu" byłaby ona warta 22 miliony zł. Innymi
      słowy, byłoby to niezwykle korzystne.
    • kadath Re: CBA chciało schwytać Leppera na gorącym uczyn 10.07.07, 23:24
      cała ta sprawa jest mocno naciągana - jeżeli ktoś ma jakieś wątpliwości to zachęcam do zerknięcia na mój blog ;)
      kadathnatropie.blox.pl/html
    • dibadzio To jakiś absurd 10.07.07, 23:48
      Podpisywanie przez ministra dokumentów rządowych to "gorący uczynek"? Przecież
      jeżeli chodzi o dokumenty nie zachodzi taka potrzeba.Wystarczy stwierdzić
      autentyczność podpisu.W ogóle zrealizowanie schwytania ministra w czasie
      podpisywania dokumentu nastręczało by nie lada trudności.trzeba by stosować
      ciągły podgląd biurka wicepremiera i śledzić w którym momencie i co podpisuje a
      panowie w kominiarkach z ABeCadłem na plecach musieliby nieustannie warować
      pod drzwiami wicepremiera.To mi przypomina opowieści małego Kazia o tym jak
      wygląda duże piwo.
      • desius Re: To jakiś absurd 11.07.07, 00:06
        absurd?! to nie absurd! to SCIEMA!!!! lepper niewinny :DDD oj bo padne! "..nie daj boze, pan premier by sie mylil, zle informowany by byl... niemozliwe!". to jest raczej kabaret i to marny, bardzo marny.

dla mnie to oczywiste, ze teraz zwali wine na jakiegos "kozla" (co juz nastapilo), bo ani jarusiowi, ani andrzejkowi to nie na reke, w planach dalsze zarobki!

ja nie wiem.. czemu tu sie dziwic, nic sie nie zmienia, ciagle jest to samo, tylko nazwy sie zmieniaja... IVRP.. :D tematy dla ciemnych mas, co wierza takim!
        maja media to manipuluja opinia spol.!

pa!
    • opiekun11 Re: CBA chciało schwytać Leppera na gorącym uczyn 11.07.07, 06:49
      działka budowlana w tej okolicy kosztuje ok 100zł/m^2 więc cała działka 40ha
      jest warta ok 100zł/m^2 * 400 000m^2 = 40 000 000 zł (być może trochę więcej).
      Ziemia rolna w tym rejonie kosztuje ok 25 zł/m^2 (10 000 000zł za całość). Czyli
      różnica w cenie między ceną ziemi rolnej a budowlanej przy 40ha to 30 mln zł. 3
      mln teoretycznej łapówki to 10% tej różnicy. W telewizji podają, że ziemia
      budowlana w tej okolicy jest 100x droższa niż rolna :D - trochę przesadzili.
      • dibadzio Troche za duża prowizja 11.07.07, 10:05
        Z twoich wyliczeń wynika,że łapówa to 10%.To za duża prowizja.Górna zwyczajowa
        granica prowizji to jakieś 7,5% w porywach.Dlatego owe 3 mln zł łapówki trochę
        są niewiarygodne.Nie trzyma się to dobrze kupy.
    • lepper-zawsze-wraca Re: CBA chciało schwytać Leppera na gorącym uczyn 11.07.07, 10:07
      wiele hałasu o nic, hehehehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka