levy 16.07.07, 14:23 No Endrju! Jesteś moim idolem, tera żeś pokazał! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
augustus_germanicus_caligula Zostajemy przy korycie. 16.07.07, 14:24 Jednak stolkow nie warto oddawac nawet w imie honoru. W tym rzadzie, w tej koalicji w tym Sejmie juz nikt nie ma honoru. Odpowiedz Link Zgłoś
navaira Re: Zostajemy przy korycie. 16.07.07, 14:27 Największa żenada jest kiedy Lepcio sobie gębę wyciera wyrazem "Polska". "Nieważne stanowiska, jest jeszcze Polska". Tiaaaaa, wyłącznie dla dobra Polski to wszystko się dzieje, i jak Łyżwiński dłużnika chciał porywać, to też dla dobra Polski było. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Wrzodak dal Geremkowi lekcje godnosci narodowej 16.07.07, 14:33 > Największa żenada jest kiedy Lepcio sobie gębę wyciera wyrazem "Polska". Taak, Lepper gebe sobie Polska wyciera, cos takiego, a ogladales TVN 24 jak Wrzodak dal Geremkowi lekcje godnosci narodowej i patriotyzmu? Wiadomo, ze Wrzodak jest w umiarkowanie poprawnych, delikatnie rzecz biorac, stosunkach z Kaczynskimi, nad czym nalezy ubolewac. Niemniej jednak do glowy bu mu nie przyszlo, jak sam powiedzial, zeby biegac do obcych i szkalowac bez wlasny kraj w zachodnich gazetach! Odpowiedz Link Zgłoś
trydzyk Re: Wrzodak dal Geremkowi lekcje godnosci narodow 16.07.07, 14:34 > Taak, Lepper gebe sobie Polska wyciera, cos takiego, a ogladales TVN 24 jak > Wrzodak dal Geremkowi lekcje godnosci narodowej i patriotyzmu? Wiadomo, ze > Wrzodak jest w umiarkowanie poprawnych, delikatnie rzecz biorac, stosunkach z > Kaczynskimi, nad czym nalezy ubolewac. "Zalatwimy cie, ruski agencie" - J. Kaczynski > Niemniej jednak do glowy bu mu nie przyszlo, jak sam powiedzial, zeby biegac do > > obcych i szkalowac bez wlasny kraj w zachodnich gazetach! A kto i gdzie by chcial sluchac tego buraka Wrzodaka?! :)))))))))) F. Odpowiedz Link Zgłoś
okazik LiS PiS = lepper i samoobrona, przeproś i spi... 16.07.07, 14:51 nic wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
kaczynonsens ►Znow kielbasa dla ciemnego ludu! Tym razem z...◄ 16.07.07, 15:02 ... dwuglowego LiS'a :-/ Bez honoru, bez twarzy, byle dalej w... korycie! Zenada!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Miller Z Rywniem lepiej wygladal prawda ? Lapowki 16.07.07, 15:07 i caly ten smrod pod stolem. Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar Czy można zgwałcić prostytutkę? 16.07.07, 15:26 Parę miesięcy temu Lepper postawil publicznie takie pytanie. Teraz zna nie tylko odpowiedź, ale też wie, jak sie taka prostytutka czuje. Dziękujemy panie premierze. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Czy można zgwałcić prostytutkę? 16.07.07, 15:46 jwojnar napisał: > Parę miesięcy temu Lepper postawil publicznie takie pytanie. Teraz zna nie > tylko odpowiedź, ale też wie, jak sie taka prostytutka czuje. Dziękujemy panie > premierze. ***************************************** Analogia słuszna tylko w sensie pejoratywnego znaczenia słowa prostytutka - odnoszącego się do tej cechy profilu psychologicznego, którą nazywamy "brakiem kręgosłupa". W przeciwieństwie do belgijskiej córy Koryntu Lepper nie ma za grosz honoru. Wydymany przez kompanię wyposzczonych wojaków będzie obnosił się z zagubioną przez jednego z nich menażką i dowodził, że jednak coś zyskał. Odpowiedz Link Zgłoś
aplus no nie tylko menazka - TVN juz zaczelo promowac bu 16.07.07, 16:09 raka ... jaki on biedny, jak go we wsi chwala ... LOL Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu A Platforma wciaz bez pary bo za bardzo sepleni 16.07.07, 16:54 PO-kraka kryguje sie i pindrzy, ale i tak jej nikt nie chce. Pozostalo tylko zlosliwe docinanie i po katach obmowa, ze taka brzydka Samoobrona i znalazla koalicjanta i to nawet dwu. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: A Platforma wciaz bez pary bo za bardzo seple 16.07.07, 17:44 Koalicja trwać będzie, dlaczego? Ponieważ osoby łamiące prawo zawsze znajdą płaszczyznę porozumienia! Odpowiedz Link Zgłoś
lol76 paradoksalnie straca glosy 16.07.07, 18:12 w polityce neijest tak ja matematyce. W tym przypadku (jezeli obie partie sie polacza) razem, jako jedna partia i tak nie przekrocza progu w kolejnych wyborach i zostana zwyczajnie zmarginalizowani politycznie - nastapi upadek tej hybrydy a chamstwo przeniesie sie do innych (prawdopodobnie nowo utowrzonych) partii. ============ "Lepper i Beger - co za paczka... tredowaty i zebraczka". Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Nie LiS, a LiŻ moralnie, a może PiG, czyli świ 16.07.07, 18:24 Raczej PiG, czyli świnia, czyli pedofilia i gwałty. Kopulujem se rolnictwo! Rada Maryja, szatana kręt. Ruszył po skarby PiSu okręt. Koalicję wiążą Rydza wkręty. „Qu..” idziemy po przekręty. W koalicję poszli pokręty, Walą z łupem przez zakręty. Ślepi programowa rada. Solidarnie - taki gada. Wszystkich osądzą jak Minerwa, więc programowo nabrali ścierwa. Lechujarki mają pokrętło Kasa, kasa byle nie pękło. Wszystko rośnie na gnojowicy, tylko dzięki czwartej prawicy! A jej programik nie jest kręty. Wnoszą modlitwy o przekręty. Kopulują więc rolnictwo, kopulują budownictwo. Bo z tej ziemi kopulacji, kasa, kręt z klasyfikacji. Żyją oni więc z rolnictwa. Żyją oni z budownictwa. Odrolniania są agenty, W cenie działki są przetręty. A my chude na przegibku. Zjedli my se po oscypku. Kto te skały pod haus kupi, chyba jaki pokręt gupi. No jakbym ukradł Boże Święty. Czy to co mówię to są wykręty? Mieliśmy my odwiedzić Kongo. Z czarnymi miało być bajo bongo. Jaki ten Kaczyński cyniczny. Jak Łukaszenka sadystyczny. Niech go jakaś komisja śledzi. Człowiek na podsłuchach siedzi. Jakieś gwałty i prostytutki. To wymysły, choroby skutki. Jakieś miliony za decyzję. My mamy uczciwości wizję. Wykrętny powstań ludu ziemi. Przekręty to naszej wadzy miód. TiVi Trwam natchnie promiennymi. “Dziś wiedzie nas na bój, na trud. ...” Smród swojski, do Boga jak ćmy. Choć marność, jutro wszystkim my. LiS i PiS wznosi wspólny śpiew. Wtórują nam kościelne dzwony. Niosą pieniędzy grom, wiele dziew. Ojciec Rydzyk woła siew, siew, siew. Prawicy kolor jest czerwony. A wrogom wadza upuści krew! Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Pokazał burak, że koryto jest ważniejsze od honoru 16.07.07, 20:55 Jak to burak... (Chociaż nie rządowe tylko sejmowe, ale zawsze koryto.) Odpowiedz Link Zgłoś
szymek_idiota_z_tvn S_I_F__=__S_w_i_n_i_o_p_a_s__i__F rankensztajn_:))) 17.07.07, 01:54 Marek Jurek: Odradzałbym premierowi Giertychowi takie połączenie, bo jest podyktowane jedynie tym, że mamy system polityczny, który bardzo utrudnia start w wyborach parlamentarnych ... Trzeba więc zmieniać system, ale nie tworzyć monstrualne porozumienia ..... ....................................... He he he !!! Jurek patrzy na poprzez pryzmat swoich kłopotów i swojej klęski po odejściu z PISu obecny system dopuszcza także partie niedemokratyczne tak jak przestępcza, postkomunistyczna SLD :( oraz partie aferalne, wspierane z zagranicy tak jak wermahtowa Pokemonia :( ps Skandal !!! Giertych zaproponował Agro-Komuchowi Pawlakowi i jego pazernej bandzie wejście do LISa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd ^^^^^___S___A___M___O___O___B___O ___R___A___^^^^^ 16.07.07, 16:07 Odpowiedz Link Zgłoś
zywiolak Doskonale! 16.07.07, 15:01 Zakładając, że mieszkańcy dużych miast nie dadzą "4 liter" w ponownych wyborach to łatwiej będzie zatopić ten polityczny wrak. Siła moher-elektoratu nie polega na jego liczebności tylko na inercji i bezczynności ludzi o umiarkowanych poglądach. Odpowiedz Link Zgłoś
zyga54 hehehehehe 16.07.07, 15:23 dowcipniś,leprowcy zostali w koalicji bo motłoch wyborczy musi za nich długi spłacić oraz dlatego że tylko bycie w koalicji ratuje lepera przed pudłem. I w tym momencie leper jest dla ziobry już kumplem. Odpowiedz Link Zgłoś
s.ariel Wiersz dla Pana Premiera 16.07.07, 15:39 Przypomniał mi się - nabiera dziś aktualności: Czekamy ciebie, PiSiorska zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci, byś nam Kraj przedtem rozdarłwszy na ćwierci, była zbawieniem witanym z odrazą. Czekamy ciebie, ty potęgo tłumu zbydlęciałego pod twych rządów knutem czekamy ciebie, byś nas zgniotła butem swego zalewu i haseł poszumu. Żebyś ty wiedział nienawistny zbawco, jakiej ci śmierci życzymy w podzięce i jak bezsilnie zaciskamy ręce pomocy prosząc, podstępny oprawco. ... Odpowiedz Link Zgłoś
ququ777 Pierwszy zwiazek dwoch yeleTubisiow 16.07.07, 21:56 Zauwazcie, to jest pierwzy w Polsce legalnie zarejestrowany zwiazek Partnerski Andrzeja i Romana... Zatem kochajacy Homo laczcie sie i rejestrujcie swoje zwiazki chocby jako partia...A co tam... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Wrzodak dal Geremkowi lekcje godnosci narodow 16.07.07, 14:37 No byli tacy co Wrzodaka sluchali i rwetes podniesli jak padlo pare neimilych slow o rozowych hienach, ktorzy ne plecach robotnikow dorwali sie do wladzy i tychze robotnikow bezczelnie oszukali kumajac sie z komuchami. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Opcja Junkra byla trochę niejasna, PiS, LPR czy mo 16.07.07, 15:05 że Rydzyk? Teraz wiadomo: on jest z autentycznych wrzodaków...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Opcja Junkra byla trochę niejasna, PiS, LPR c 16.07.07, 15:15 Wrzodak wcale daleko od LPR nie jest, gdyby nie glupie personalne swary bylby dzis nr 2. Odpowiedz Link Zgłoś
s.ariel Re: Opcja Junkra byla trochę niejasna, PiS, LPR c 16.07.07, 15:17 I przechwyciłby Wierzejskiemu jego zdobyte w pocie czoła 0.3% poparcia? :D Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 To tylko odroczenie egzekucji... 16.07.07, 14:34 Po następnych wyborach śladu po nich nie zostanie... Odpowiedz Link Zgłoś
lobo13 To tylko następny odcinek serialu... 16.07.07, 15:22 ... Moda na Stołki. Lepper i Giertych dali już wystarczająco dużo powodów, aby być na wysypisku historii już dawno temu. Ale nie są. I długo nie będą. Ja im daję co najmniej jeszcze jedną kadencję, w rządzie lub opozycji. A daję dlatego, że wypowiedzi na tym forum odzwierciedlają to, co wyborcy myślą. Aż śmierdzi debilizmem, nienawiścią i bezsensowną paplaniną nie na temat. Artykuł o Lepperze i Giertychu, a ci o Wrzodaku. Nic dodać, nic ująć. Biorąc pod uwagę adekwatność zawartości dyskusji do tematu przewodniego, ja jestem skłonny zaryzykować tezę, że nasz lud wybierze kiedyś Leppera na króla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: To tylko następny odcinek serialu... 16.07.07, 15:33 lobo13 napisał: Biorąc pod uwagę > adekwatność zawartości dyskusji do tematu przewodniego, ja jestem skłonny > zaryzykować tezę, że nasz lud wybierze kiedyś Leppera na króla Polski. **************************************** Kariera godna bajkowego jełopa, który z parobka awansował na króla. W tym wypadku z sekretarza POP PZPR PGR. Odpowiedz Link Zgłoś
navaira Re: Wrzodak dal Geremkowi lekcje godnosci narodow 16.07.07, 14:36 > Taak, Lepper gebe sobie Polska wyciera, cos takiego, a ogladales TVN 24 jak > Wrzodak dal Geremkowi lekcje godnosci narodowej i patriotyzmu? A co pan, panie pośle, robi oglądając szatańsko-komunistyczną stację TVN 666? Zaraz proszę na TV Plwam przełączyć. Odpowiedz Link Zgłoś
diopsyd1 Re: Wrzodak dal Geremkowi lekcje godnosci narodow 16.07.07, 14:36 Kochany Junkersiku! Ja tez bardzo zaluje, ze Wrzodak jest w zlych stosunkach z Bracmi. Gdyby bylo inaczej to moze by rozlozyl ich partyjke tak samo jak rozlozyl Ursusa. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Wrzodak dal Geremkowi lekcje godnosci narodow 16.07.07, 14:40 Ursusa nie rozlozyl Worzdak, bo on i Solidarnosc dlugo dawali oslone zwiazkowa programowi restrukturyzacyjnemu prezesa Bortkiewicza, Ursusa rozlozyla po prostu skandalicznie asymetryczna polityka handlowa III RP. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Nie da rady, ogórkiem rosjanie przegryzają, 16.07.07, 14:53 to niepatriotycznie. Chleba podobno nie je bo sie nogi krzywią, a od kartofli niektórym ryj do koryta sie wyciąga. Sadząc po wypowiedziach to je piołun i pokrzywy, popija woda z kaloryfera, ze wzgledu na zelazo inaczej poleciałby do góry z powodu pustki podczaszkowej. Musiał on albo jego przodkowie siła nagrzeszyć ckoro opatrzność taka pokuta go naznaczyła. Nie dość że pisze w "koszernej" gazecie to jeszcze wbrew zdrowemu rozsadkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Nie da rady, ogórkiem rosjanie przegryzają, 16.07.07, 23:15 mylicie sie wszyscy. junkers wsuwa tylko pelnoziarnisty, rdzennie wszechpolski razowiec domowej roboty, a ze sie czasem trafi sporysz w mace.. coz, efekty widzimy codziennie. a do razowca tlusty torunski szmalec marki "Urugwajski Dobrodziej". i to wszystko zawiniete w stary numer "Rzeczywistosci". Odpowiedz Link Zgłoś
h3x Re: to chociaż przegryzaj ogoreczkiem 16.07.07, 16:46 I przez chlebek czasem puscic dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: Wrzodak dal Geremkowi lekcje godnosci narodow 16.07.07, 14:46 Qrde, Witek, przeginasz. Nie wszyscy są idiotami. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Osłona zwiazkowa zadnej firmie nie pomogła 16.07.07, 15:17 I nie zaszkodziła polityka handlowa tylko zadufanie związkowców w swój "bezkonkurencyjny" wyrób oraz organizacje i zarządzanie. Zmusiłbys kogos do kupna wyrobu którego nie chcą? Dlaczego polskie montownie telewizorów padły a powstały na ich miejsce inne? Ano dlatego ze konsument wolał kupic zagraniczne, nawet azjatyckie. Jak to sobie wyobrażasz, nakazujesz kazdemu kupic produkt gorszy za taka sama cenę?Jesteś pewny sukcesu? Chciałbys zrobic skansen w którym udawalibysmy pełna samowystarczalność? Mozna to zrobić, tylko w jakim celu, pogłebienia róznicy technologicznej?Sorry junkier, ale mam wrazenie że niektóre zdania wypowiadasz w rozpaczy i przeciwko sobie.W ten sposób działano od 1945r, stad nasze wszelkie opóźnienia a ty raptem mówisz brednie ze to ekipy przez ostatnie lata tak rozwaliły gospodarkę. Gdyby te ekipy robiły tyle co obecny rząd lub rządy SLD(broniace tego samego co ty wrzodak giertych i paru innych)Komu ty ten kit chcesz wcisnać i po co? Odpowiedz tak szczerze: wierzysz w to co mówisz czy masz frajde z podpuszczania co bardziej nerwowych? Uważaj bo w razie zgonu rodziny cie mogą o odszkodowanie podać.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Osłona zwiazkowa zadnej firmie nie pomogła 16.07.07, 15:24 Ceł powinno nie być, to fakt. Niemniej jednak polityka handlowa powinna być prowadzona na zasadzie symetrii dostajemy wolny dostęp do rynku to sami również dajemy 0 procent cło. Natomiast w przypadku Ursusa nałożył się zbieg negatywnych czynników bo oprócz asymetrii w polityce handlowej nałożyło się załamanie rynku wewnętrznego spowodowane kryzysem w rolnictwie i wysoki koszt kredytu. Nie zmienia to jednak faktu, że Solidarność ursuska i Wrzodak osobiście okazali dużą elastyczność i przymknęli oko na masowe layoffs aby umożliwić zrealizowanie celu strategicznego jakim było zrobienie z Ursusa de facto montowni ciągników (z włączoną odlewnią) przy radykalnym odchodzeniu kosztów stałych oraz udziału wynagrodzeń w obrotach. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Osłona zwiazkowa zadnej firmie nie pomogła 16.07.07, 15:37 junkier napisał: > Nie zmienia to jednak faktu, że Solidarność ursuska i Wrzodak osobiście okazali > dużą elastyczność ***************************************** Owszem, nawet bardzo dużą elastyczność. Zmarszczyli tyłki i poszli na dietę do sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Osłona zwiazkowa zadnej firmie nie pomogła 16.07.07, 15:40 Te kolokwializmy nie mnie uwlaczaja niemniej ciakwe to jest - ze Wrzodak rzekomo poszedl do Sejmu na diete. Jest to na granicy pomowienia. Ciekawe czy tak samo komentowales starania o mandat Sejmowy 'drogiego Bronislawa' czy Frazynioka. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Osłona zwiazkowa zadnej firmie nie pomogła 16.07.07, 15:54 junkier napisał: > Te kolokwializmy nie mnie uwlaczaja niemniej ciakwe to jest - ze Wrzodak > rzekomo poszedl do Sejmu na diete. Jest to na granicy pomowienia. ***************************************** Pomówienia? A jest jakiś pożytek z posła Wrzodaka? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Osłona zwiazkowa zadnej firmie nie pomogła 16.07.07, 15:56 Posel rzodak Zygmunt reprezentuje Wyborcow z Podkarpacia i sadze ze to ich powinienes zapytac czy sa zadowoleni czy tez nie. Twoja indyw. opinia o nim nie jest wiazaca, daruj, tym bardziej ze nie przypuszczam zebys na niego glosowal. Odpowiedz Link Zgłoś
s.ariel Re: Osłona zwiazkowa zadnej firmie nie pomogła 16.07.07, 15:59 Ci z Podkarpacia to nie witali czasem ostatnio skinów z NOPu chlebem i solą? To by wiele tłumaczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Osłona zwiazkowa zadnej firmie nie pomogła 16.07.07, 16:00 Moze jeszcze wyborczej nie czytaja, i co, aresztowac czy odebrac prawo wyborcze? Odpowiedz Link Zgłoś
s.ariel Re: Osłona zwiazkowa zadnej firmie nie pomogła 16.07.07, 15:55 Sorry idiojunkrze, zapomnieliśmy że poszedł tam również macać posłanki i okazyjnie pokazać swoją zakazaną fizjonomię w TV. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Jakbys tego nie tłumaczył, takie jest prawo rynku 16.07.07, 15:39 sporo firm, które miały problemy ale i jakies pomysły istnieja dalej i nawet sierozwijaja, weszły w kooperacje z zagranicznymi, odlewnię z tego co widziałem w tamtym roku to szkielet odarty z pancerza i problem lokalnych władz. Nawet zbrojeniówka poległa a wydawałoby sie że jest pod szczególnym nadzorem, tak tez podchodzili zwiazkowcy-nas nnie ruszą. ano nie ruszyli, dzis nie ma zbrojeniówki.Gdyby swego czasu, tow. Grudzień rozbudował Łabedy, mielibysmy najwiekszy park w europie nowoprodukowanego złomu. Ztym sie trzeba pogodzic i tworzyc nowe firmy podnosic nowe wyzwania. To juz historia, mimo że dotyczy to mojej młodosci i pewien sentyment został to bywałem tu i ówdzie i wiem ze lament ani gniew ani wymuszanie niczego nie zmienią. To musiało nastapić tak jak bankrictwo gospodarki radzieckiej, jeden czynnik był nieznany-data tego wydarzenia, my bylismy tego swiadkiem. Znasz postać Lee Iacocca? To menedżer który odszedł z Forda do bankruta Chryslera i postawił go na nogi czyniac potężnym, poczytaj jego biografie i przemyslenia. Dobierz do tego nowy styl zarzadzania tzw funky biznes i empowerment, jesli masz doswiadczenie z poprzednich lat w funkcjonowaniu przedsiębiorstw państwowych to porównaj w jakim kierunku podaza swiat, a gdzie my nadal sie kotłujemy pytajac dlaczego nie chca kupowac naszych najlepszych na swiecie produktów, owszem kupuja ale nie te które zwiazki zawodowe uwazaja za lepsze ale te które sa faktycznie najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Jakbys tego nie tłumaczył, takie jest prawo r 16.07.07, 15:44 Alez ja jestem za wolnym rynkiem, jak najbardziej. Niemniej musza byc zasady fair play. Jesli my wpuszczamy na nasz rynek zagraniczne towary bez cla, to kraje importowe powinny rowniez otwierac sie na nasze towary. Problem ten zauwazyl nie tylko Ursus, ale takze np. Fabryka kombajnow w Plocku, gdzie na zmiane polityki handlowej naciskal nei kto inny jak... zagraniczny inwestor - firma New Holland, Fiat group. Odpowiedz Link Zgłoś
s.ariel Re: Jakbys tego nie tłumaczył, takie jest prawo r 16.07.07, 15:56 Junkier, a na koncercie Twierdzy z Wierzgejskim byłeś? Bo jak nie to co z ciebie za patriota? Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper To jest polityka firm i państwa na podstawie umów 16.07.07, 15:58 naszym problemem było brak specjalistów jak i nadmiar kombinatorów wszelkiej masci i to niezaleznie od wyznawanej ideologii. Kto miał dostęp do informacji i preferencyjnych kredytów ten miał lepszy start, kto miał? widomo Ci co tam pracowali lub mieli "dobrych" znajomych, tu nie ma co mówić komuch, esbek czy inny cudotwórca, sa dowody posadzą, nie ma, niestety udało się. Ja tez kiedys zapłaciłem za ucziwość, za praktykujacego katolika. chyba zostałem jego wrogiem bo musiałem za niego zapłacić i co mu miałem zrobic,zabić? Wiesz ile porządne poturbowanie wtedy kosztowało? albo samemu albo 200$. wole miec sumienie czyste i zyc spokojnie.Nawet kandydował na radnego w patriotycznych barwach, przyszedłem na spotkanie ale jakos mu nie szło, moze dlatego że siedziałem naprzeciw? Nie został radnym. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: To jest polityka firm i państwa na podstawie 16.07.07, 16:03 No wlasnie. Czyli nie jest tak ze z jednej strony cudowny wolny rynek a z drugiej rzekomy warchol Wrzodak i Solidarnosc z Ursusa. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Cudownie to jest podobno w raju, nawet arabowie 16.07.07, 16:24 w to wierzą. Uważam ze na Wrzodaka jak na wielu innych spadło olbrzymie brzemię, z czym sobie nie mógł poradzić, to nie była jego rola i o to nie mam do niego pretensji. Mam pretensje za zbyt łatwo wydawano sądy o innych, majacych na swym koncie pomoc takim ludziom jak Wrzodak. Przeszadł on na pozycje takich zołnierzy o. Rydzyka, jest to dla mnie nie za bardzo zrozumiałe. Wypowiada opinie które nie pasuja do jego wczesniejszych działań, czyżby chciał jechac na krytyce tej samej co i inni?Balcerowicz jest jeden, Kuroń nie zyje, Michnik się mało udziela i jest schorowany, inni sa w dosć zaawansowanym wieku. Czasem trzeba spojrzec w lustro i powiedzieć uczciwie, to mi nie wyszło. Po co przybierac zaraz posępna mine i patrzec spode łba na wszystkich? to jest zachowanie typowe dla minionej epoki, dzisiejsi menedżerowie działacze zachowujasie inaczej nawet w obliczu dymisji czy tez porazki, mimo wszystko usmiechaja sie i rozmawiaja. Czy to wazne ze ktos sie budzi i nie modli? Ważne bym się z nim dogadał i zeby iksińskiemu zyło sie lepiej. Pozdrawiam musze iść na spotkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Jakbys tego nie tłumaczył, takie jest prawo r 16.07.07, 23:42 junkers, o czym ty mowisz, bo nie rozumiem? co ma NH do Ursusa?? wiesz, ze Case New Holland jest drugim na swiecie producentem maszyn rolniczych? oni nie musza "zmieniac polityki", to JEST ich polityka, sprzedawac na wszelkich rynkach. bo maja i marke, i technologie. Ursus niestety nie mial. Odpowiedz Link Zgłoś
sraczynski Re: Wrzodak dal Geremkowi lekcje godnosci narodow 16.07.07, 14:37 a co to jest Wrzodak? Odpowiedz Link Zgłoś
trydzyk Re: Wrzodak dal Geremkowi lekcje godnosci narodow 16.07.07, 14:38 > a co to jest Wrzodak? Wrzod na ciele polskiego spoleczenstwa. Nie tylko on zreszta, cala obecna burdel - koalicja takim wrzodem jest. F. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Wrzodak dal Geremkowi lekcje godnosci narodow 16.07.07, 14:39 sraczynski napisał: > a co to jest Wrzodak? www.sejm.gov.pl/poslowie/posel5/432.htm Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu denaturat niszczy mozg 16.07.07, 14:41 i nawet uwielbienie dla Partii rządzącej nie pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
h3x Re: denaturat niszczy mozg 16.07.07, 16:57 "denaturat niszczy mózg" - czyli junkierowi nic nie grozi Odpowiedz Link Zgłoś
sraczynski Re: Wrzodak dal Geremkowi lekcje godnosci narodow 16.07.07, 14:42 A to człowiek jest!!! Myślałem że jakaś odmiana czyraka, albo kurzajki... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Wrzodak dal Geremkowi lekcje godnosci narodow 16.07.07, 14:41 junkier napisał: > > Największa żenada jest kiedy Lepcio sobie gębę wyciera wyrazem "Polska". > > Taak, Lepper gebe sobie Polska wyciera, cos takiego, a ogladales TVN 24 jak > Wrzodak dal Geremkowi lekcje godnosci narodowej i patriotyzmu? Wiadomo, ze > Wrzodak jest w umiarkowanie poprawnych, delikatnie rzecz biorac, stosunkach z > Kaczynskimi, nad czym nalezy ubolewac. > > Niemniej jednak do glowy bu mu nie przyszlo, jak sam powiedzial, zeby biegac do > > obcych i szkalowac bez wlasny kraj w zachodnich gazetach! Junkier, ty maly obronco zldzieji, teraz juz nikt nie musi biegac do zagranicznej prasy aby pluc na Polske, rzad skladajacy sie z przestepcow (samoobrona) zldzieji (LPR) i szustow (PiS)samoczynnie to robi...;DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Wrzodak dal Geremkowi lekcje godnosci narodow 16.07.07, 14:44 Wlasnego kraju do obcyh nie mozna szkalowac pod pretekstem ze wyborcy dali mandat innym silom politycznym. Znajdz sobie w Archiwum Rzeczpospolitej artykul RA Ziemkiewicza o "Donosie na Polske" i zrozumiesz o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
cadyk_z_sedesu Re: picie denaturatu ogłupia 16.07.07, 21:53 Współczujemy ci milecie, pamiętaj zawsze możesz pójść na odwykówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Wrzodak dal Geremkowi lekcje godnosci narodow 16.07.07, 14:54 junkier napisał: > Wlasnego kraju do obcyh nie mozna szkalowac pod pretekstem ze wyborcy dali > mandat innym silom politycznym. > > Znajdz sobie w Archiwum Rzeczpospolitej artykul RA Ziemkiewicza o "Donosie na > Polske" i zrozumiesz o co chodzi. Junkier, wyborcy dali mandat PiS, ale nie dali go LPR ani Samoobrnie, kaczynscy to zrobili, kaczynscy wbrew woli spoleczenstwa z kryminalistow (Samoobrna) i zldzieji (LPR) stwrzyli rzad oszustow, ktorzy pluja na Polske na lamach prasy swiatowej...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
princealbert Re: Wrzodak dal Geremkowi lekcje godnosci narodow 16.07.07, 14:47 o czym ty bredzisz? Wrzodak samym swoim zachowaniem jest obraza dla Polakow: to taka spolszczona wersja talibow z Afganistanu. Poza tym, nikt nie ma monopolu na patriotyzm a juz na pewno nie jest nim podlizywanie sie wladzy. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Wrzodak dal Geremkowi lekcje godnosci narodow 16.07.07, 14:53 Wzodak obraza dla Polakow? Jakos nie przypominam soboie zeby biegal do redaktorow zagranicznych gazet i ujadal na Kaczorow mimo ze wiadomo w jakich jest z nimi stosunkach. Nie szczycil tez po szczycie brukselskim ze 'dobrze ze polski rzd dostal nauczke'. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Wrzodak dal Geremkowi lekcje godnosci narodow 16.07.07, 15:03 junkier napisał: > Wzodak obraza dla Polakow? Jakos nie przypominam soboie zeby biegal do > redaktorow zagranicznych gazet i ujadal na Kaczorow mimo ze wiadomo w jakich > jest z nimi stosunkach. Nie szczycil tez po szczycie brukselskim ze 'dobrze ze > polski rzd dostal nauczke'. ...jaki ty junkier jestes gluuuupi...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
s0ber Re: Wrzodak dal Geremkowi lekcje godnosci narodow 16.07.07, 15:06 kralik111 napisał: > ...jaki ty junkier jestes gluuuupi...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nie wiadomo, czy junkier jest głupi, wiadomo natomiast, że jest trollem, który lubi, jak mu się odpisuje na posty, bo wówczas dalej może trollować. Moim zdaniem lepiej nie karmić. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Wrzodak dal Geremkowi lekcje godnosci narodow 16.07.07, 23:17 a ja go lubie karmic, bydlaczka. ukradkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Re: Wrzodak dal Geremkowi lekcje godnosci narodow 16.07.07, 16:18 junkier napisał: > Wzodak obraza dla Polakow? Jakos nie przypominam soboie zeby biegal do > redaktorow zagranicznych gazet Nie musi biegać - wystarczy to co mówi tutaj, w kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Cały świat czeka na opinie Wrzodaka, che,che,che 16.07.07, 14:47 Przypadek nieskomplikowany ale nieuleczalny. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Cały świat czeka na opinie Wrzodaka, che,che, 16.07.07, 14:49 To sa uwagi ponizej wszelkiego poziomu. Nie masz zadnych podstaw zeby insynuowac Wrzodakowi jakies schorzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
heycisco Re: Cały świat czeka na opinie Wrzodaka, che,che, 16.07.07, 14:54 Junkier, on chyba ciebie mial na mysli. Przypadek nieskomplikowany, lecz nieuleczalny, czytaj: Idiota = Junkier Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper To moja opinia o twoich ocenach ludzi światłych 16.07.07, 15:03 Ludzi poza twoim zasięgiem umysłowym i patriotyźmie tak wyrazistym jak twoje błądzenie. O dziwo znam takich ludzi jak Wrzodak, któzy wyjechali na barkach kolegów zupełnie nie bedąc przygotowanym do pełnienia takich funkcji i nic do niego nie mam oprócz jego niekompetencji, jego zgorzkniałosc jest bardzo widoczna a przygotowanie fachowe zadne, taki typowy aparatczyk kombatant, a mam prawo do takiej oceny bo wywodze sie z tych samych szeregów, tylko ja juz dawno znalazłem swe miejsce na ziemi i mam troche przyzwoitosci oraz samokrytyki.A ty co masz. Jeszcze raz powiem, uważam twój zachwyt nad ludźmi bezpoziomu za przypadek prosty ale niezrozumiały i nieuleczalny. Sorry, ale to wbrew logice. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Cały świat czeka na opinie Wrzodaka, che,che, 16.07.07, 15:10 junkier napisał: > To sa uwagi ponizej wszelkiego poziomu. Nie masz zadnych podstaw zeby > insynuowac Wrzodakowi jakies schorzenia. Mowa glupku jest o twoim PiSdoglowiu...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper No popatrz, wszyscy wiedza o co chodzi a ty nie:)) 16.07.07, 15:19 A moze Wrzodakiem cie zwą? Odpowiedz Link Zgłoś
heycisco Re: No popatrz, wszyscy wiedza o co chodzi a ty n 16.07.07, 15:30 Zrozum Junkra. Zewsząd atakuja go lewaki, komuchy, pedały, feministki, cala Unia Europejska i na dodatek Żydzi, to sie chłopak pogubił i nie zauważył, że jak ludzie na Forum piszą 'idiota', mają na myśli 'Junkier'... Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Ja tak nie myslę, jestem cierpliwy, daje mu sznsę 16.07.07, 15:49 Nie musi chciec do UE ale mógłby od czasu do czasu ze zwykłymi ludźmi na spokojnie pogadać. Wiesz, ciągle na obrotach uwazac na wszystkich to mozna sie jakiego prawicowego, tfu, francowatego paskudztwa nabawić. Postałby z nami pogaworzył, usmuiech by na twarz wrócił i chęć do zycia i serdecznośc dla innych nawet o innych pogladach. Szkoda goscia, no ale jak bardzo chce to my go na siłe nie bedziemy nawracać, w końcy my nie fanatycy, jak sie chce sam znieczulic to niech tak robi:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Re: Wrzodak dal Geremkowi lekcje godnosci narodow 16.07.07, 15:45 junkier, to straszne, nie dosc, ze zamiast mozgu masz moher, to jeszcze zjadly go mole.....moze sprobuj sie najesc naftaliny. Odpowiedz Link Zgłoś
rzep3 Re: Wrzodak na junkierskiej dupie 16.07.07, 17:00 Prawdziwy junkier wrzodaka nawet na kilometr by do siebie nie dopuścił, ty formalu Odpowiedz Link Zgłoś
aj40 Re: Zostajemy przy korycie. 16.07.07, 16:22 Ale to obrzydliwe.Lepper wyciera sobie gębę Polską.Przecież ten człowiek nie ma za grosz honoru.Stołki ważniejsze niż honor.Czy to jest Polak,mam wrażenie że to jakiś szpieg - ma poparcie Rydzyka czyli chyba obydwaj są ruskimi agentami. Odpowiedz Link Zgłoś
c.rayback Re: Zostajemy przy korycie. 16.07.07, 14:29 Jasne to bylo jak slonce od poczatku.A komentarz Caliguli doskonaly i adekwatny. Odpowiedz Link Zgłoś
saniba Mam nadzieję, że właśnie Lepper i Giertych 16.07.07, 14:41 popełnili polityczne samobójstwo. Niech im ziemia ciężką będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kagatora Re: Zostajemy przy korycie. 16.07.07, 15:03 Przykleiło się gó.. do okrętu i woła "płyniemy!" Kto ci szubrawcu wierzy,kiedy sobie gębę wycierasz Polską? Dla takich łajdaków mój kraj to najzwyklej w świecie koryto. Odpowiedz Link Zgłoś
pasteryzowany Lepper: Zostajemy w koalicji z PiS 16.07.07, 14:25 Jak to było z tym LiSem? Już był w ogródku, już witał się z Kaczka... :) Odpowiedz Link Zgłoś
dekoratorwnetrz.pl Re: Lepper: Zostajemy w koalicji z PiS 16.07.07, 14:25 żeś pokazoł!!! Endrju! Odpowiedz Link Zgłoś
tchaikovsky Lepper: Zostajemy w koalicji z PiS 16.07.07, 14:25 No i dalej trzymają się żłoba. Nic dodać, nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
purcman Lepper: Zostajemy w koalicji z PiS 16.07.07, 14:25 razem ale oddzielnie żenada Odpowiedz Link Zgłoś
pawka55 PiS and LiS forever!!! Teraz moi rodacy w kraju 16.07.07, 14:45 moga zapomniec o tym, abysmy my, zyjacy obecnie na obczyznie, wrocili kiedykolwiek i wspomagali "wasza" PiSLiSowska Polske. Polske, ktora sami stworzyliscie glosujac na politykow-idiotow, lub nie idac do urn w przekonaniu, ze nikt nie zasluguje na wasze drogocenne glosy. Lenistwo wyborcze jest nie mniejsza glupota niz glupi wybor. Doskonale widzimy to tutaj w US, gdzie lenistwo wyborcze liberalnie nastawionej mlodziezy zafundowalo nam rzad kretynow. Polak z US Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Mam sobie prawdę darować?Ciebie ona uwiera,co? 16.07.07, 19:48 Poci się szyjka, kołnierzyk uwiera, paluszki drżą, jagody czerwone ze wstydu, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
9ewa Re: PLIS - ogry się przegrupowują! 16.07.07, 15:22 Raczej PLIS- zostawcie nas u władzy. oczywiscie dla naszego(ich) dobra Odpowiedz Link Zgłoś
sbascik ale żenada!!! 16.07.07, 14:27 cała nadzieja prysła... Teraz ruch po stronie PiS. A PiS powie: dobre przystawki, grzeczne przystawki. Do nogi. Będzie tak jak było, tylko zmieni się minister rolnictwa. Odpowiedz Link Zgłoś
sai_mon Re: ale żenada!!! 16.07.07, 14:45 > Teraz ruch po stronie PiS. A PiS powie: dobre przystawki, grzeczne przystawki. Nie zgodzę się. Zero powie (sterowany jareczkiem), że śluby gejowskie są zakazane. No i w ten sposób LiS zostanie zdelegalizowane, a jądrka i romcia wsadzą do pierdla. I wszystko cacy, jak być miało... Oto jest dzień, Oto jest dzień, Że ślubyyyy gejuff so-oooo-m okej... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Dobra wiadomosc dla Polski poniewaz przedluza 16.07.07, 14:27 Dobra wiadomosc dla Polski poniewaz przedluza szanse budowy IV RP i naprawy panstwa. Odsuwa tez perspektywy uzyskania przez komuchow z SLD/PeDe statusu jakiejs 'trzeciej sily', to skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
tchaikovsky Re: Dobra wiadomosc dla Polski poniewaz przedluza 16.07.07, 14:30 junkier napisał: > Dobra wiadomosc dla Polski poniewaz przedluza szanse budowy IV RP i naprawy > panstwa. Odsuwa tez perspektywy uzyskania przez komuchow z SLD/PeDe statusu > jakiejs 'trzeciej sily', to skandal! Chyba reprezentujesz typowego przedstawiciela IV RP - wszędzie podstęp, komuchy i tak dalej... To już jest naprawdę nudne... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Dobra wiadomosc dla Polski poniewaz przedluza 16.07.07, 14:32 junkier napisał: > Dobra wiadomosc dla Polski poniewaz przedluza szanse budowy IV RP i naprawy > panstwa. Odsuwa tez perspektywy uzyskania przez komuchow z SLD/PeDe statusu > jakiejs 'trzeciej sily', to skandal! Ciebie junkier juz calkiem cycku poPiSdzil, LPR z Samoobrona zostali w koalicji nie po to by cos budowac, lecz po to by d wiezienia nie pojsc jeszcze przez nastepne 2 lata. Junkier okazuje sie byc obrnca zlodzieji i kryminalistw, ciekawe czy sam kradnie czy tylko daje prokta...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
trydzyk Re 16.07.07, 14:33 Tak, skoro IV RP jest budowana przez wiejskich alfonsow - badylarzy i bylych skinheadow, to inaczej nie da sie tego nazwac, niz wznoszeniem burdelu. F. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Lepsi 'kmiotkowie' niz czerwono-rozowi zdrajcy 16.07.07, 14:35 Lepsi 'kmiotkowie' niz czerwono-rozowi zdrajcy spod znaku Okraglego Stolu, nomenklaturowej sitwy i patologii III RP, zapamietaj to sobie. O prywatyzacyjnych przekretach nie bede nawet wspominal ale jezyk czlowieka swierzbi. Odpowiedz Link Zgłoś
trydzyk Re: Lepsi 'kmiotkowie' niz czerwono-rozowi zdrajc 16.07.07, 14:40 Czyli wolisz wiejskich streczycieli, zadluzonych po uszy alfonsow, przekreciarzy wyludzajacych kredyty, bylych ubekow rznacych sekretarki za pieniadze podatnikow? Gratuluje silnego kregoslupa moralnego.... :)))) F> Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Lepsi 'kmiotkowie' niz czerwono-rozowi zdrajc 16.07.07, 14:41 Od komunistow i postkomunistow nic gorszego nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
heycisco Re: Lepsi 'kmiotkowie' niz czerwono-rozowi zdrajc 16.07.07, 15:00 Otoz jest, nazywa sie Junkier... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 [...] 16.07.07, 15:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: Lepsi 'kmiotkowie' niz czerwono-rozowi zdrajc 16.07.07, 15:25 Są, faszyści. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Lepsi 'kmiotkowie' niz czerwono-rozowi zdrajc 16.07.07, 15:28 Prawie masz racje, ale gwoli prawdy jest to stwierdzenie niescisle. Biorac pod uwage dane historyczne, komunizm spowodowal wielokrotnie wiecej ofiar niz faszyzm, doprowadzal rowniez do masowej i neiwiarygodnej wprost nedzy materialnej. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Lepsi 'kmiotkowie' niz czerwono-rozowi zdrajc 16.07.07, 15:39 junkier napisał: > Prawie masz racje, ale gwoli prawdy jest to stwierdzenie niescisle. Biorac pod > uwage dane historyczne, komunizm spowodowal wielokrotnie wiecej ofiar niz > faszyzm, doprowadzal rowniez do masowej i neiwiarygodnej wprost nedzy > materialnej. Junkier to dlaczego bronisz komunistow ??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
s.ariel Re: Lepsi 'kmiotkowie' niz czerwono-rozowi zdrajc 16.07.07, 15:42 Ale alternatywą dla PiSu nie jest komuna, zakuta pało. Żadne państwo w Europie z wyjątkiem pasującej do ciebie Białorusi nie zbliża się nawet do ustroju komunistycznego. Skoro myślenie tak cię boli, pozostaw je innym. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Lepsi 'kmiotkowie' niz czerwono-rozowi zdrajc 16.07.07, 15:45 Sam jestes zakuta pala skoro nie widzisz zagrozenia ze strony SLD, PeDe i KPP, o pomniejszych strukturach nie wspomne. Odpowiedz Link Zgłoś
s.ariel Re: Lepsi 'kmiotkowie' niz czerwono-rozowi zdrajc 16.07.07, 15:50 Jakiego zagrożenia? Czy to oni trzymają w partii takie okazy jak Hojarska, Beger, Wierzejski, Orzechowski, Kurski, Lepper i Giertych? Czy to oni cofają nas do średniowiecza klękając przed Rydzykiem? Junkier, gdyby głupota mogła fruwać byłbyś pierwszym człowiekiem (khem, naciąganym) na Marsie! Odpowiedz Link Zgłoś
s.ariel PS. 16.07.07, 15:52 PS. Idiojunkrze, zapomniałeś o zagrożeniu ze strony Masonów, Chasydów, gejów, lesbijek, cyklistów, listonoszy, wykształciuchów, lumpenliberałów i łże-elit :P Choć naprawdę największym zagrożeniem dla Polski jest 50-letni stary kawaler mieszkający z mamą i kotem. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Lepsi 'kmiotkowie' niz czerwono-rozowi zdrajc 16.07.07, 16:00 Hojarska i Beger pomijam, ale reszta poslow to solidni politycy o odpowiedniej opcji antyokraglostolowo-antylzeliberalnej. Zwracam uwage szczegolnie na J. Kurskiego, ktory jest prawdziwym fighterem i weteranem wrecz walki z rozowa nomenklatura, za co wciaz placi wysoka cene. W powrot do sredniowiecza w pewnych dziedzinach jest jak najbardziej wskazany, mam tu na mysli walke z przestepczoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Lepsi 'kmiotkowie' niz czerwono-rozowi zdrajc 16.07.07, 17:09 junkier napisał: > Hojarska i Beger pomijam, ale reszta poslow to solidni politycy o odpowiedniej > opcji antyokraglostolowo-antylzeliberalnej. Zwracam uwage szczegolnie na J. > Kurskiego, ktory jest prawdziwym fighterem i weteranem wrecz walki z rozowa > nomenklatura, za co wciaz placi wysoka cene. > > W powrot do sredniowiecza w pewnych dziedzinach jest jak najbardziej wskazany, > mam tu na mysli walke z przestepczoscia. Gierty z wierzejskim nakradli z budzetu panstwa setki milionow zlotych, to ci twoi solidni politycy ? Jezeli tak, to sam junkier srtawiasz sie w pozycji zldzieja...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Lepsi 'kmiotkowie' niz czerwono-rozowi zdrajc 16.07.07, 23:48 no, junkers, ze ciebie do sredniowiecza ciagnie, to zadna nowosc. nadalbys sie na rycerza, leb masz zakuty az milo popatrzec :) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.syrenka Re: Lepsi 'kmiotkowie' niz czerwono-rozowi zdrajc 16.07.07, 14:41 Tak szybko ci idzie przepisywanie z broszurek propagandowych? Odpowiedz Link Zgłoś
kat_bolszewikow_z_pisu obrazasz kaczki-tez braly udzial w okraglym stole 16.07.07, 14:42 oj jarus nie zaplaci za ten miesiac jak zobaczy co wypisujesz Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Lepsi 'kmiotkowie' niz czerwono-rozowi zdrajc 16.07.07, 14:49 junkier napisał: > Lepsi 'kmiotkowie' niz czerwono-rozowi zdrajcy spod znaku Okraglego Stolu, > nomenklaturowej sitwy i patologii III RP, zapamietaj to sobie. O > prywatyzacyjnych przekretach nie bede nawet wspominal ale jezyk czlowieka > swierzbi. Junkier glupcze, gdyby podczes okragleg stolu, miedzyinnymi kaczynscy nie wywalczyli porozumienia, gdyby Mazowiecki nie postawil grubej kreski, ludzie tacy jak kaczynscy, lepper, giertych nigdy by nawet nie startowali w zadnych wybrach, spora czesc PiS rowniez bylaby marginesem splecznym bez praw obywatelskich, bo tak by bylo gdyby wszyscy ktorzy kiedys byli w PZPR czy tez wsplpracwali z tamtym rezimem zostali pozbawieni prawa do dzialalonsci publicznej matole...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Lepsi 'kmiotkowie' niz czerwono-rozowi zdrajc 16.07.07, 14:50 To sa gdybania, niczym neiuspraweidliwione w swej ogolnikowosci. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Lepsi 'kmiotkowie' niz czerwono-rozowi zdrajc 16.07.07, 15:01 Jakie gdybania junkier ? Kaczynscy wspolpracujac z SB byliby pozbawieni praw publicznych,jak rowniez ogromna czesc PiS, lepper z cala Samoobrna (byla PZPR) rowniez, giertych dzieki swojemu ojcu ktory byl i jest zwolennikiem komunistycznego rezimu nie mialby zadnych szans na jakakolwiek kariere plityczna. Jezeli uwazasz, ze to wszystko sa nieuzasadnine gdybania, to wytlumacz mi, dlaczeg plujesz na kragly stol, obronco zlodzieji i komunistow ??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
abacil Oto lista "zdrajców" z Okrągłego Stołu 16.07.07, 14:55 pl.wikipedia.org/wiki/Okr%C4%85g%C5%82y_St%C3%B3%C5%82_(historia_Polski) Zwróćcie uwagę na nazwisko Jarosława Kaczyńskiego! Teraz wiem, ze on był Wallenrodem polskiej opozycji... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Oto lista "zdrajców" z Okrągłego Stołu 16.07.07, 15:03 Nie wszyscy byli zdrajcami, prosze nie odkrecac kota ogonem. Braci Kaczynskich czy chocby Rokity nikt o zdrowych zmyslach o zdrade nie posadzi. Niemniej krotki nawet rzut oka na liste wystarczy stwierdzic jawna nadreprezentacje srodowisk, ktore rychlo otrzymalo od narodu czerwona kartke i, potwierdzajac uzasadnione jak sie pozniej okazalo podejrzenia srodowisk narodowo-patriotycznych, skumaly sie z komuchami. Odpowiedz Link Zgłoś
s.ariel To wszystko cykliści! 16.07.07, 15:23 To wszystko cykliści! I dziadek Tuska, zgadłem idiojunkrze? Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Lepsi 'kmiotkowie' niz czerwono-rozowi zdrajc 16.07.07, 23:47 kogo masz junkers na mysli piszac o "zdrajcach spod znaku Okraglego Stolu"? dwoch takich pekatych, co ich ledwo zza tego stolu bylo widac? nie napinaj sie tak, junkers, bo ci jakis wrzodak wyskoczy albo co... Odpowiedz Link Zgłoś
viaderko Lepper: Zostajemy w koalicji z PiS 16.07.07, 14:31 buhahahaha! "Jest jeszcze nasza Polska" - nie no, śmiech na sali. Dbacie o wygodę własnych tyłków a nie dobro Polski. Macie wyborców za idiotów??? Odpowiedz Link Zgłoś
kat_bolszewikow_z_pisu K_O_R_Y_T_O___p o n a d ___w s z y s t k o___!!! 16.07.07, 14:31 oto dewiza LiS takze do wakacji wszystko sie zagoi - i koalicja bedzie rzadzic do konca kadencji vivat IV RP Odpowiedz Link Zgłoś
gringo_w66 a Tusk myslał, że na sępa władzę złapie 16.07.07, 14:32 hehehe, władzę trzeba zdobywać, a nie na sępa... i trzeba wygrać w wyborach, ale nie w tych wirtualnych, lecz prawdziwych. ...Tuska ściągnęli (wyglądał jakby po odwyku, albo po kuracji w zakładzie psychiatrycznym)...i chciał odwołać ...13 ministrów, myśląc dureń, że ma większość wespół z wrogiem śmiertelnym Samoobroną, co za hipokryzja i infantylność zarazem. Donaldzie, żeby rządzić trzeba trochę mieć pod sufitem, ...ktoś ci władzy nie załatwi jeżeli sam jej nie zdobędziesz w prawdziwych nie wirtualnych wyborach, a na to się nie zanosi... Odpowiedz Link Zgłoś
s.ariel Re: a Tusk myslał, że na sępa władzę złapie 16.07.07, 15:26 Hmm, to ile wynosi aktualne poparcie Jarosława? Coś ze 20 %? Odpowiedz Link Zgłoś
gringo_w66 Re: a Tusk myslał, że na sępa władzę złapie 16.07.07, 15:32 s.ariel napisał: > Hmm, to ile wynosi aktualne poparcie Jarosława? Coś ze 20 %? ### ...i tyle wystarczy... zobacz jak jest z tymi sondażami: www.pgb.org.pl/old/index.php?id=76 ...a przecież Tysk już wygrał (hehehehe efektem kuli śniegowej nazwano "jego fenomen") ZOBACZ! www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_050906/publicystyka/publicystyka_a_5.html Odpowiedz Link Zgłoś
s.ariel Re: a Tusk myslał, że na sępa władzę złapie 16.07.07, 15:35 Tak tak, pamiętam jak się przejechano z sondażami poparcia Wierzejskiego - dawali mu 1-2%, dostał 0.3%. Przy odrobinie szczęścia zarazi tym fenomenem cały LiS. Odpowiedz Link Zgłoś
mixy Re: Lepper: Zostajemy w koalicji z PiS 16.07.07, 14:32 panie premierze Kaczyński niech pan wydmucha tego GiLa z nosa! wolę opozycję niż męki z tymi panami.a ja jestem z panem od 2001 roku. no moze jeszcze tyrbubał warto zmienic i to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
gringo_w66 ... i PO zdechnie bez koryta 16.07.07, 14:33 a to ci dopiero, nawet mi ich trochę żal Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 No i mamy 6 lat rzadów PiS - Najpierw PiS-LiS.... 16.07.07, 14:33 a za dwa lata zależnie od wyników wyborów: PiS-LiS PiS- nowa partia Marcinkiewicza i Rokity POPiS... Więc nie ma się o co martwić. Polska będzie w dobrych rękach... Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 I tak wygramy... PiS przy władzy co najmniej 6 lat 16.07.07, 14:35 Odpowiedz Link Zgłoś
navaira Re: I tak wygramy... PiS przy władzy co najmniej 16.07.07, 14:38 666 lat. A Samoobrona 50 kadencji. To w sumie będzie... wystarczająco, żeby członkowie pisilisu spłacili wszystkie kredyty. Odpowiedz Link Zgłoś
kat_bolszewikow_z_pisu Miller tez mial wygrac, a wczesniej AWS-czyli PIS 16.07.07, 14:39 tym razem przefarbowanie sie na inna partia nie wystarczy no ale marzyc kazdy moze Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: I tak wygramy... PiS przy władzy co najmniej 16.07.07, 15:15 "I tak wygramy", przynsjmnniej nie kryjesz, ze jestes poslem prawa I sprawiedliwsci...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu nie pij denaturatu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 16.07.07, 14:36 Odpowiedz Link Zgłoś
zyga54 Za swołocz leperowską 16.07.07, 14:50 ktoś musi spłacić długi i przy pomocy kaczorów spłaci je naród. Rachunek zostanie wystawiony przez naród za dwa lata. Chyba że kaczory zrobią rewoltę jak łukaszenka a na to się zanosi tylko pytanie z kim? wojsko i zomo znowu bedą strzelać do Polaków? Odpowiedz Link Zgłoś
p.s.j prawdziwy Mąż Stanu! 16.07.07, 14:34 przedkłada dobro "naszej Polski", naszej Ojczyzny, nad własną dumę i samopoczucie. Zawistny, małostkowy Kaczor by tak nie potrafił. Odpowiedz Link Zgłoś
bajt52 Lepper: Zostajemy w koalicji z PiS 16.07.07, 14:34 Jędruś Patriota został...kamień z serca.A tak się bali wszyscy,że odejdzie od koryta i zostawi Naszą Polskę osieroconą.Nasz Jędruś nie taki...nikomu nie da się odgonić od żłobu... Odpowiedz Link Zgłoś
qqryqq Re: Lepper: Zostajemy w koalicji z PiS 16.07.07, 14:34 a już wszyscy mieli nadzieje, a tu du.. jednak koryto i ciepla posadka wygrywa ze wszystkim. nez wzgledu co zrobią z Andrzejem, on za latwo nie odejdzie. PIS znowu sie wusciska i wycaluje z Andrzejkiem i żyli dlugo i .... (oby nie !!!) Odpowiedz Link Zgłoś
sai_mon Re: Lepper: Zostajemy w koalicji z PiS 16.07.07, 14:34 Jużem to przerabialim. PPS+PPR=PZPR. Kto będzie wyprowadzać sztandar? Odpowiedz Link Zgłoś
blackthorn Lepper: Zostajemy w koalicji z PiS 16.07.07, 14:35 Ale mi kurna niespodziewajka... Oj, to magiczne koryto;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
imagistyk Lepper: Zostajemy w koalicji z PiS 16.07.07, 14:35 Koalicja ludzi bez honoru i poczucia godności osobistej. Odpowiedz Link Zgłoś
holtze Lepper zgnije w wiezieniu... 16.07.07, 14:36 he he to juz jest smieszne... lepper zrozumial ze to koniec wiec choc kaczynscy pluja mu w pysk bedzie sie kurczowo trzymal sejmu... juz niedlugo. wiezienie. Odpowiedz Link Zgłoś
kabetata Re: Lepper zgnije w wiezieniu... 16.07.07, 14:37 Haha śmiech na sali. Te sprzedajne dziwki wszystko zrobią, żeby się od żłoba nie oderwać. Odpowiedz Link Zgłoś
prinsik Parszywi hipokryci 16.07.07, 14:37 Parszywi hipokryci; - diety, urzedy, stanowiska, przywileje, limuzyny, pensie razy 10 w porownaniu z pielegniarka - tych atrakcji chamom nie moze zabraknac bez wzgledu na to co sie stalo, co sie dzieje, albo co sie wydarzy jeszcze. Mialem taka nadzieje, ze te kloalicje szlag jasny trafi i zacznie sie lepszy okres dla Polski, no ale nie cham co wyrwal juz sobie tak latwo nie odbierze. No coz taka chamow natura. PS. Od razu wyjasniam, cham nie ma zadnego zwiazku z ludzmi mieszkajacymi na wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 to tylko tydzień lepperowi zajeło to myslenie 16.07.07, 14:38 czy zostaje w rządzie czy też znowu będzie wyzywał kaczora od chama! Poprzednio wyzwał kaczora w ciągu tego czasu a nawet dał sie przeprosić. Widać że lepper coraz wolniejszy się robi Odpowiedz Link Zgłoś