aksjomat2 17.07.07, 23:13 Znów Pana wycięli ! A tak pięknie się zapowiadało..;( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aksjomat2 Re: I co panie Kałuski ? 17.07.07, 23:28 Z tego też powodu nie zdążyłem odpowiedzieć p.Moon5 i również pozdrowić, co niniejszym czynię !..;( a. Odpowiedz Link Zgłoś
moon5 Re: I co panie Kałuski ? 17.07.07, 23:35 Dziękuję za pozdrowienia :) Wycięli chyba dlatego, że pojawiły sie trolle i zaczęły czepiać się dyskutujących. Jednak możliwe jest, że było spowodowane definicją antysemityzmu podaną przez Aksjomata2. Odpowiedz Link Zgłoś
aksjomat2 Re: I co panie Kałuski ? 17.07.07, 23:45 No to sprawdźmy.. Antysemityzm - mówienie o żydach CZEGOKOLWIEK ! ;( Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: I co panie Kałuski ? 18.07.07, 00:12 Cos mi sie wydaje, ze GW ma na punkcie Pana porzadnego fijola lub ma alergie na temat obiektywnej dyskusji o Zydach lub antysemityzmie czy tez filosemityzmie! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
marian.kaluski Forum "GT.W." ma być jej klaką 18.07.07, 09:42 Jak administrator tej witryny ma przyjemność być cenzorem - to niech będzie. Dobrze to o nim i o "G.W." nie świadczy. Na pewno nie są przyjaciółmi wolności słowa, Polski i Polaków i że żydowskie interesy biorą u nich górę nad polskim interesem narodowym. Widać, że Forum "Gazety Wyborczej" ma spełniać rolę jej klaki. Ja swój cel osiągam, nawet jak teskt jest usunięty pięć minut po jego ukazaniu się w Forum. Pełne jego kopie wędrują w świat i po Polsce. Marian Kałuski, Australia Odpowiedz Link Zgłoś