Dodaj do ulubionych

Lech Kaczyński leci na miejsce wypadku

• valetudo76 Idiota! Wielka mi tragedia! Na świecie nie takie.. 23.07.07, 09:49
      wypadki sie zdarzają, a ten imbecyl żałobę sobie zakłada! Bo k***a pielgrzymi
      zginęli! PARANOJA! Do tego jeszcze mysli o odwołaniu koncetu Rolling Stonsów???
      Chyba mu na mózg padło kartoflowi!
      • antypisiorek Kto za to zapłaci??? Mohery??? NIE My!!! 23.07.07, 10:06
        bujaj się kaczorze razem ze swoją świtą latasz sobie za free
      • miro1973 Re: Idiota! Wielka mi tragedia! Na świecie nie ta 23.07.07, 10:46
        valetudo76 napisał:

> wypadki sie zdarzają, a ten imbecyl żałobę sobie zakłada! Bo k***a pielgrzymi
        > zginęli! PARANOJA! Do tego jeszcze mysli o odwołaniu koncetu Rolling Stonsów???
        > Chyba mu na mózg padło kartoflowi!

Czyli deprecjonujesz pielgrzymów? Pierdoły pociskasz! Ciągle i namiętnie
        podkreślam, iż nie jestem wierzącym - zwykły Polak (ew. Polaczek wg.
        nomenklatury pewnych forumowiczów). Generalnie, biedny mentalnie jesteś i pewnie
        wyprany z elementarnych postaw ludzkich...PIELGRZYM Z POLSKI TO POLAK!
    • kosiem Kaczka zamiast tam latać i szpanować... 23.07.07, 10:01
      Kaczka zamiast tam latać i szpanować, jak ładnie potrafi się modlić powinna
      siedzieć w Warszawie i ogłosiłić coś w rodzaju "Mogłem lecieć i zbierać kapitał
      polityczny, ale zostając zaoszczędziłem xx ton paliwa. Do tego dochodzą
      oszczędności na obsłudze naziemnej, pozostałe koszty itp. Razem jest to taka
      kasa, której nie dało by rady uzbierać od ludzi wysyłajacych smsy i
      przesyłających darowizny przez najbliższy rok. I tak zaoszczędzoną gotówkę
      przekazuję potrzebującym."
      • qc Ofiary Tornado bez pomocy 23.07.07, 10:20
        Kartofel do Francji jedzie bez obawy.
        W Polsce natomiast moglby od rodakow dostac po gebie.
    • lesbi69 Ile osób potrzeba do ogłoszenia żałoby narodowej? 23.07.07, 10:01
      1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,
      26,27,28,29,30,31,32,33,34,35,36,37,38,39...inf.
      • valetudo76 Raczej jakich osób? Kleryków, bezdomnych,...??? 23.07.07, 10:10
      • nikiwegier Re: Ile osób potrzeba do ogłoszenia żałoby narodo 23.07.07, 10:26
        Nie chcę nic mówić, ale w wypadku samolotu w Sao Paulo zginęło 200 osób i jest
        3-dniowa żałoba narodowa w Brazylii.W wypadku autokaru zginęło 27 Polaków(warto
        wspomnieć że to była PIELGRZYMKA) i ogłasza się 3-dniową żałobę... cóż za kretynizm.
      • valetudo76 A gdyby to była wycieczka gejów lub satanistów???? 23.07.07, 10:43
      • baca07 Re: Ile osób potrzeba do ogłoszenia żałoby narodo 23.07.07, 11:16
        Jeśli na 27 osób 3 dni, to na 5500 które giną rocznie na polskich drogach wypada
        ok611 dni w roku.
        • california07 Re: Ile osób potrzeba do ogłoszenia żałoby narodo 24.07.07, 16:58
          baca07 napisała:

> Jeśli na 27 osób 3 dni, to na 5500 które giną rocznie na polskich drogach
          wypad
          > a
          > ok611 dni w roku.
          Masz racje!!!
    • viornisko Re: Ludzie - odbija wam! 23.07.07, 10:15
      Korci mnie bardzo,aby zniżyć się do Twego poziomu, ale chyba tego nie zrobię.
      Jesteś po prostu żałosnym dupkiem, gnidą...
    • sandwich1 Re: Lech Kaczyński leci na miejsce wypadku 23.07.07, 10:28
      Mieszanie tu polityki jest nie na miejscu.
      W końcu jest prezydentem i zrobił co do niego należało.
      • miro1973 Znieczulica 23.07.07, 10:42
        Jeśli ktoś z oponentów jest zainteresowany, proszę sobie przeczesać archiwum
        moich wypowiedzi - zanim zaczniecie bluzgać. Nie wierzę,że to kampania - idąc
        dalej tym tokiem myślenia można przyjąć, że to Kaczory uszkodziły hamulce.
        Jestem ateistą, liberałem i zdrowo myślącym człowiekiem. Ale nie jestem w stanie
        zrozumieć większości postów tutaj..Byłem kilka godzin po fakcie na terenie MTK -
        tam też pis rządził? Ludzie! Calm down! Zdarzyła się tragedia i nawet NIE MÓJ
        prezydent powinien tam pojechać - co też zrobił! Włączcie myślenie i kawałek
        współczucia...
        • qc Re: Znieczulica 23.07.07, 11:03
          cokolwiek ten jegomosc robi nie jest wiarygodne.
          Sam na to zapracowal.
          Jeszcze nigdy PR department w Palacu tak otwarcie nie oglaszal ze bedzie nas od
          nowa urabial.
    • beika Ciszej nad tą trumną 23.07.07, 10:59
      A może ciszej nad tą trumną?
      [*]

Ludzie, przestańcie sie kłócić!
      Stała się tragedia, ofiarom i ich rodzinom (a także organizatorom)współczujemy,
      ale po co przy tej okazji okazywać sobie tyle nienawiści?
      Może lepiej wyciągnąć jakieś konstruktywne wnioski na przyszłość?
      • gosiewski.monachijski Re: Ciszej nad tą trumną 23.07.07, 11:36
        Jest to wątek o poczynaniach prezydenta w tej dramatycznej chwili a nie o samym
        wypadku i ofiarach - więc raczej nie ma powodu żeby wzbraniać się z komentarzami.
    • facio60 Polska prowizorka 23.07.07, 12:22
      Wypadek ma kilku ojców:
      1.Polski system szkolenia kierowców, o czym w ogóle się nie mówi.
      Przejezdziłem najtrudniejszymi alepskimi trasami kilkaset kilometrów.Wjazd na
      takie trasy zwykłym osobowym samochodem w pełni sprawnym i nie 10 letnim
      rzęchem już stanowi wyzwanie, a co dopiero autokarem z takim obciążeniem.
      Czy w Polsce kierowców szkoli się na takie ewentualności,tj,jazdy podobnymi
      drogami.Nie, na 100%, bo nie ma pieniędzy a i tras takich brakuje.
      Wysłanie autokaru taką trasą to zbrodnia.
      2.Podejrzewam,że trasę wybrał sam kierowca, co jednak wątpię, aby to pracodawca
      nakazał.Są tam jednak znaki zakazu poruszania się.
      Niestety, polscy kierowcy myślą, że jakoś tam będzie.W końcu Kubica jest z
      Polski i pokazał co potrafimy, no nie?
      Wypowiedzi na róznych forach jednoznacznie wskazują, że głupota w narodzie jest
      wręcz zaprogramowana.Zwalanie winy na przegląd autokaru dokonany w Niemczech,
      na samych wreszcie Niemców i podobne głupoty.
      To oznacza,że jeszcze niejeden podobny wypadek przed nami.
      Trzymajmy się faktów, a są one takie, że kierowca pojechał po niedozwolonej dla
      niego drodze, autobus nie miał dodatkowych zabezpieczeń w hamulce.
      Trzeba też mieć świadomość, że kierowca odpowiadał za życie nie tylko swoje ale
      i kilkudziesięciu osób.Ciekawi mnie, czy z badaniami psychologicznymi było u
      niego wszystko w porządku.
    • marcinwasiak Po co tam leci? Nie ma co robic w Polsce?. 23.07.07, 14:26
      .
      • kos1981 Re: Po co piszesz? Nie masz co robic ?. 23.07.07, 22:23
    • pompompom Re: Lech Kaczyński leci na miejsce wypadku 23.07.07, 14:43
      Swoją drogą to prezydent długo zastanawiał się czy jechać. Media dawno
      ogłosiły, że premier Francji jest w drodze na miejsce tragedii, a nasz
      prezydent dopiero zaczynał myśleć, czy pomyśleć o tym, żeby pojechać. Widocznie
      sztab doszedł do wniosku, że będzie to dobrze wyglądać i decyzja zapadła.
      Szybkość godna księgi rekordów.
      Na mój głos przy ew. reelekcji nie ma co liczyć.
    • wlodeusz Po ogłoszeniu przez... 23.07.07, 17:42
      Prezydenta Żałoby Narodowej, media powinny zasunąć na temacie kurtynę
      milczenia.Jest nietaktem wobec ofiar i rodzin poległych,wecowanie tematu z lewej
      na prawą i czynienie z dramatu ludzi,tematu zastępczego dla ważnych wydarzeń
      politycznych.Natomiast czytając posty o dobrych i złych Polakach z PiS-u,o
      odszkodowaniach jako elemencie kampanii wyborczej opadają ręce.Co za idioci
      pokupowali sobie komputery!.Co za idioci serwują mądrym ludziom ,wypociny
      zrodzone w ich malutkich prymitywnych móżdżkach!.Boże co za skansen!.Piszący
      jednym palcem ćwierćinteligent,na bakier z polszczyzną staje się forumowym
      guru!....Litości.
    • california07 Re: Lech Kaczyński leci na miejsce wypadku 24.07.07, 16:51
      Z tragicznego wypadku drogowego zrobil "tragedie narodowa"!!!Co za obluda!!!
      Tylko oszolomow katoliclich stac na taka oblude!!!!
      • ccc_zzz Re: Lech Kaczyński leci na miejsce wypadku 26.07.07, 03:34

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka