Dodaj do ulubionych

Lepper: Premier chce, żebym zrzekł się immunitetu

27.07.07, 22:38
Oj, posiedzi Lepper, posiedzi... Jak go Kaczyńscy nie wsadzą to mu
Platforma "podziękuje" za ciepłe słowa wygłoszone z sejmowej mównicy jesienią
2005 roku.
Obserwuj wątek
    • baret Lepper: Premier chce, żebym zrzekł się immunitetu 27.07.07, 22:39
      po prostu kabaret :))))))
      tylko zgniłymi pomidorami i jakami jakoś trudno w tych "kabareciarzy" trafić
      • sumienie.lk Jak rzeczywiście chce się trafić to się trafi 27.07.07, 22:42
        W gruncie rzeczy jest to kwestia stopnia zdeterminowania.
        • imie_jaszczomp Re: Jak rzeczywiście chce się trafić to się trafi 27.07.07, 22:44
          Polska Rzeczpospolita Kabaretowa- tylko nas-jako publicznosc dosc drogo wynosza
          bilety.Czy naprawde nie mozna zrobic nic, zeby to sie wreszcie skonczylo?
          • sumienie.lk Można - należy przekonać pisiorków, że to koniec 27.07.07, 22:48

• imie_jaszczomp Re: Można - należy przekonać pisiorków, że to kon 27.07.07, 22:53
              Ale to caly czas jest tylko gadanie, a cos takiego Los Qrduplos maja w nosie.
              Ich interesuje wladza dla wladzy oraz ich wlasne rozgrywki.Bleee
              • sumienie.lk Re: Można - należy przekonać pisiorków, że to kon 27.07.07, 23:16
                Żeby przekonać niekoniecznie trzeba gadać...
                • baby1 Lepper powinien zarządać aby Kaczyński zrzekł się 28.07.07, 07:36
                  immunitetu i tak można ciągnąć jeszcze dwa lata.
            • srmblm Re: Można - należy przekonać pisiorków, że to kon 28.07.07, 01:57
              Nie narzekajcie, przynajmniej jest sie czym bawic!!!
              Nawet w mediach zagranicznych dzieki tej komedii istniejemy w swiadomosci naszych sasiadow.
              Normalnie by nas wylacznie kojarzyli ze zniakajacymi samochodami.
              A nasz przeslicny rzad skutecznie odwraca od tego uwage, i sie skarzycie?
              Wiec,.. .chwala ukladowi lzeelit IV RP, hehe...
          • jola_z_dywit6 S____a____m____o____o____b____r__ __o____n____a 27.07.07, 23:53
            Samoobrony nie zastraszycie nie macie szans.
            Komisja do spraw przestępstw PIS i jego politycznej policji CBA odkryje
            moralność i etykę ludzi którzy powoływali się na prawo i sprawiedliwość.
            • pies_na_prawizne Re: S____a____m____o____o____b____r__ __o____n___ 27.07.07, 23:57
              jola_z_dywit6 napisała:

> Samoobrony nie zastraszycie nie macie szans.
              > Komisja do spraw przestępstw PIS i jego politycznej policji CBA odkryje
              > moralność i etykę ludzi którzy powoływali się na prawo i sprawiedliwość.

-------------------------------

Jolka zadnej komisji nie potrzeba, chyba dla formalnosci, bo o przestepczej
              dzialalnosci PiSdzielcow i CBA Polacy wiedza bez zadnych komisji, to juz ich
              agonia, niestety rowniez PiSzczykowych koalicjantow tez koniec jest nieciekawy
              --

Proznos repliki sie spodziewal
              Nie dam ci prztyczka ani klapsa
              nie powiem nawet pies cie j...bal
              bo to mezalians bylby dla psa
              • jola_z_dywit6 Re: S____a____m____o____o____b____r__ __o____n__ 28.07.07, 00:23
                Jolka zadnej komisji nie potrzeba, chyba dla formalnosci, bo o przestepczej
                > dzialalnosci PiSdzielcow i CBA Polacy wiedza bez zadnych komisji, to juz ich
                > agonia, niestety rowniez PiSzczykowych koalicjantow tez koniec jest nieciekawy
                > --

Cóż!
                Jak to mawiają !
                Lepiej z mądrym zgubić!
                Niż z głupim robić koalicję.
                • pies_na_prawizne Re: S____a____m____o____o____b____r__ __o____n_ 28.07.07, 00:40

Jola, gdzie ty teraz ulokujesz swoje uczucia????

Proznos repliki sie spodziewal
                  Nie dam ci prztyczka ani klapsa
                  nie powiem nawet pies cie j...bal
                  bo to mezalians bylby dla psa
                • lewy_kaczor *S_A_M_O_G_W_A_Ł_T* do gnoju... 28.07.07, 05:41
            • doris-doris K o c h a j m y l e p p e r a___ 27.07.07, 23:58
            • sisius.monachomachijski D_o o_b_o_r_y... 28.07.07, 00:00
              ...do roboty a nie na forum gnojowicę rozlewasz...
              • doris-doris Re: K o c h a j m y L E P P E R A !!!!!!!!!!!!! 28.07.07, 00:03
                • pies_na_prawizne Re: O b s r a j m y L E P P E R A !!!!!!!!!!!! 28.07.07, 00:10

• doris-doris Re: O b s r a j m y S__L__D i L__i __D 28.07.07, 00:15
                    • pies_na_prawizne dorisdoris zaczynasz jak wet3-nie chlaj denaturatu 28.07.07, 00:18
                      na szose "tirowko" do roboty, bo posadki sie sypia tylko to ci zostalo, a jak
                      nie chcesz to do "Czarnego" do Szwecji, wolne wakaty, a za pare lat cyganom
                      patelnie sprzedawac, to na kondony zarobisz
                      • doris-doris pies_na prawiznie degenerat czerwony,kretacz 28.07.07, 00:23
                        a ty ochlaptusie jak zwykle klepiesz co sie da i jak sie da , jak tak dalej
                        pojdzie to zostaniesz bezdomnym, a moze juz zostales ?
                        • pies_na_prawizne doris doris z Klewek nadajesz???? 28.07.07, 00:38
                          to juz w nich zostan, bo w tej koalicji juz kariery nie zrobisz, szkoda ze nie
                          ma w tych twoich Klewkach AA, moze by cie podleczyli
      • trewas Niech się zrzeknie. Kaczyńscy też. 27.07.07, 22:43
        i niech rozpiszą nowe wybory. Będzie mozna wreszcie rozliczyć sprawy Telegrafu,
        Art-B, FOZZu i parę innych, mniej znanych ale równie ciekawych.
        • kazik.k Re: Niech się zrzeknie. Kaczyńscy też. 28.07.07, 11:21
          jasne ze tak!wtedy okaze sie kim sa ci kurduple od podszewki!cyniczne
          gowna!rzeczpospolita to dla nich "postaw sukna"!do gnoju !!
      • hermano Re: Lepper: Premier chce, żebym zrzekł się immuni 27.07.07, 22:54
        To nie jest kabaret, ale fakt, że czegoś takiego nie zafundowała nam jeszcze
        żadna ekipa. Patrzę na to z przerażeniem i wcale nie jest mi do śmiechu i niech
        PiS nie umywa rąk bo to przecież efekt politycznych "zdolności" Kaczyńskiego.
      • koham.mihnika czas blaznow sie konczy. czas psychopatow tez. 28.07.07, 01:59
        Q, co to za zachowanie - wysylanie listu do Leppera, ale na adres Sikory?
        Kaczynski musi sie leczyc i to natychmiast. Panienka, Q J M.

Kaczynski - zrob te wybory!!! Czemu pekasz? Zrob to co zrobil Kurski!! Pokaz co
        masz w spodniach?

Brak ci ...? Zenada, zenada,

Kaczynski - jestes niewiarygodny, potrafisz tylko chlapac ozorem, jak stara
        baba. Zrob cos, badz facetem.
    • aardvaark Lepper: Premier chce, żebym zrzekł się immunitetu 27.07.07, 22:44
      Jeśli Lepper chce coś ocalić, to powinien już teraz spylać do jakiegoś kraju, z
      którym nie mamy umowy ekstradycyjnej.

Serce rośnie. Wreszcie. Teraz pewnie Lepper tęskni za poprzednią kadencją, gdy
      Miller skamlał "Andrzej, proszę cię, wyjdź" podczas głosowania o sprawozdaniu
      komisji rywinowskiej.
      Gratuluję PiSowi - wreszcie komuś się udało utopić tego pastucha z PGRu.
      • wieslaw.rewerski Czyżby? 27.07.07, 22:48
        aardvaark napisał:

> wreszcie komuś się udało utopić tego pastucha z PGRu.

Czy nie przedwczesna ta opinia?
        • sumienie.lk Re: Czyżby? 27.07.07, 22:49
          Ja też uważam, że Lepper pociągnie za sobą Jarosława i Lecha Kaczyńskich.
        • aardvaark Re: Czyżby? 27.07.07, 23:05
          wieslaw.rewerski napisał:

> Czy nie przedwczesna ta opinia?

A jak oceniasz szanse Andrzeja?
          Ja uważam, że to trup. Gnije i śmierdzi. Bardzo.
          Tylko najbardziej zaślepieni (czytaj: ciemni, jak patelnia od spodu) jego
          zwolennicy nie widzą, że przestał być trybunem ludowym, a stał się patrycjuszem,
          którego kręcą lektyki (Lancia), przywileje (opieka BORu) i inne honory.
          To bezczelny przestępca i kombinator. I skończy tak, jak kończą bezczelni
          przestępcy i kombinatorzy. PiS wiedział jak go wykołować i wykołował.
          • wieslaw.rewerski Re: Czyżby? 27.07.07, 23:13
            aardvaark napisał:

> A jak oceniasz szanse Andrzeja?

Szans nie oceniam. Tylko obserwuję. To bawi mnie wystarczająco.

> Ja uważam, że to trup.

A ja - że twardy i cwany gracz.
            • aardvaark Re: Czyżby? 27.07.07, 23:24
              > > Ja uważam, że to trup.
              >
              > A ja - że twardy i cwany gracz.

To BYŁ twardy i cwany gracz. Tyle, że (na pewnym poziomie rozgrywki) pojawiają
              się twardsi i sprytniejsi. To coś jak w "Wielkim Szu": taksówkarz z prowincji
              może ogrywać innych prowincjonalnych taksówkarzy, ale gdy siądzie do gry z
              zawodowcami jest ośmieszany i golony po samej skórze.
              • langston Re: Czyżby? 27.07.07, 23:31
                Tylko ze za Lepperem moga stac rozna mety w stylu starych ukrainskich sluzb czy
                obecnych niemieckich i rosyjskich starajacych sie destabilizowac Polske.
              • wieslaw.rewerski Taksówkarze 28.07.07, 00:02
                aardvaark napisał:

> na pewnym poziomie rozgrywki) pojawiają
                > się twardsi i sprytniejsi. To coś jak w "Wielkim Szu": taksówkarz z prowincji
                > może ogrywać innych prowincjonalnych taksówkarzy, ale gdy siądzie do gry z
                > zawodowcami jest ośmieszany i golony po samej skórze.

Nie widzę tych twardszych i sprytniejszych. Taksówkarza - owszem. A nawet dwóch.
          • bwwald Re: Czyżby? 27.07.07, 23:32
            > Ja uważam, że to trup. Gnije i śmierdzi. Bardzo.
            > Tylko najbardziej zaślepieni (czytaj: ciemni, jak patelnia od spodu) jego
            > zwolennicy nie widzą, że przestał być trybunem ludowym, a stał się >patrycjuszem

A Ty jesteś taki oświecony? ;)

> którego kręcą lektyki (Lancia), przywileje (opieka BORu) i inne honory.
            > To bezczelny przestępca i kombinator. I skończy tak, jak kończą bezczelni
            > przestępcy i kombinatorzy. PiS wiedział jak go wykołować i wykołował.

Gdyby ta "koalicja" żyła kilka wieków wcześniej (feudalizm, pańszczyzna itd),
            można by było nazwać ich rewolucjonistami i powiedzieć: sorry Winetu "Rewolucja
            pożera własne dzieci"

My jednak żyjemy po rewolucji październikowej i należy nazywać tych dżentelmenów
            przy władzy wprost: bolszewicy (nie widzę różnicy między Gosiewskim, Kuchcińskim
            Kaczyńskim, Lepperem i Giertychem)
            • langston bos slepy 27.07.07, 23:34
              .
              • bwwald A Ty ograniczony ... 27.07.07, 23:37
                ...współczuję ...
            • aardvaark Re: Czyżby? 27.07.07, 23:41
              bwwald napisał:

> A Ty jesteś taki oświecony? ;)

Tak, czuję się bardziej świadomy niż ci, którzy głosowali na partię Leppera. Serio.

> należy nazywać tych dżentelmenów przy władzy wprost:
              > bolszewicy (nie widzę różnicy między Gosiewskim, Kuchcińskim
              > Kaczyńskim, Lepperem i Giertychem)

Cóż, to nie mój problem, że nie dostrzegasz tej różnicy.
              Jeśli o mnie chodzi, to Kaczyńscy i ich partyjni koledzy nie są z mojej bajki,
              ale jeśli utopią tego pastucha z PGRu, to będę im wdzięczny. Bardzo wdzięczny.
              • bwwald Re: Czyżby? 27.07.07, 23:48
                > bwwald napisał:
                >
                > > A Ty jesteś taki oświecony? ;)
                >
                > Tak, czuję się bardziej świadomy niż ci, którzy głosowali na partię Leppera. Se
                > rio.

Czyli znasz takich ludzi?... Ja nie mam takich znajomych. Też piszę serio.

> > należy nazywać tych dżentelmenów przy władzy wprost:
                > > bolszewicy (nie widzę różnicy między Gosiewskim, Kuchcińskim
                > > Kaczyńskim, Lepperem i Giertychem)
                >
                > Cóż, to nie mój problem, że nie dostrzegasz tej różnicy.

A to jest w ogóle jakiś problem? ;) Tym bardziej mój? :)

> Jeśli o mnie chodzi, to Kaczyńscy i ich partyjni koledzy nie są z mojej bajki,
                > ale jeśli utopią tego pastucha z PGRu, to będę im wdzięczny. Bardzo wdzięczny.

Ja nawet nie widzę dużej różnicy pomiędzy PiS i opozycją (pomijam Stefana
                Niesiołowskiego)i to jest już mój problem, bo pewnie znowu zagłosuję na Misia
                Uszatka ;)
                • aardvaark Re: Czyżby? 27.07.07, 23:55
                  bwwald napisał:

> Czyli znasz takich ludzi?... Ja nie mam takich znajomych. Też piszę serio.

Tak, znam wyborców samoobrony. Mam rodzinę, która mieszka blisko upadłego PGRu.

> A to jest w ogóle jakiś problem? ;) Tym bardziej mój? :)
                  > Ja nawet nie widzę dużej różnicy pomiędzy PiS i opozycją (pomijam Stefana
                  > Niesiołowskiego)i to jest już mój problem, bo pewnie znowu zagłosuję na Misia
                  > Uszatka ;)

www.upr.org.pl/main/milion.php
                  :)
                  • bwwald Re: Czyżby? 28.07.07, 00:01
                    > www.upr.org.pl/main/milion.php

UPR to takie samo ..., tylko bardziej inteligentne (PiS-bis), kierujące się w
                    stronę ___niekumatych___ "wykształciuchów" (bezradnych, magistrów z Bożej łaski
                    - wtórnych analfabetów "płodzonych" na sztuki w III i IV-demo RP, jak w
                    zakładzie przemysłowym).
                    • ready4freddy Re: Czyżby? 28.07.07, 00:13
                      bwwald napisał:

> > www.upr.org.pl/main/milion.php
                      >
                      > UPR to takie samo ..., tylko bardziej inteligentne (PiS-bis), kierujące się w
                      > stronę ___niekumatych___ "wykształciuchów" (bezradnych, magistrów z Bożej łaski
                      > - wtórnych analfabetów "płodzonych" na sztuki w III i IV-demo RP, jak w
                      > zakładzie przemysłowym).

moisciewy... WRESZCIE ktos to powiedzial! przyjaielu, nie wiem, jakie sa twe poglady ani jakie wartosci wyznajesz, ale za ten post masz u mnie long island ice tea. gdzie i kiedy zechcesz :)
                    • ready4freddy Re: Czyżby? 28.07.07, 00:20
                      z pociesznej strony UPRactwa: "W 2003 stanął na czele Obywatelskiego Komitetu na rzecz wolnego obrotu surowcami wtórnymi - i skutecznie przeciwstawił się próbie likwidacji popularnych "szmatexów"." - to o Muszce Fiki-Miki. ha! gdybym byl Kaczynskim, powiedzialbym cos w stylu "ten pan broni interesow mafii zlomowej". a tak, to po prostu powiem "zlodzieje zlomu, glosujta!" :P
                      • bwwald Re: Czyżby? 28.07.07, 00:25
                        > z pociesznej strony UPRactwa

O ile mnie pamięć nie myli w "rejonie" Szanownego Pana Kononowicza w ostatnich
                        wyborach (dodatkowych/uzupełniających???) UPR blokował się z PiS.
                        • ready4freddy Re: Czyżby? 28.07.07, 00:32
                          bylbyz to dowod na slusznosc twierdzenia iz "swoj do swego ciagnie"? :)
            • doris-doris Re: Czyżby? 28.07.07, 00:05
              nawet Kotarbinskiego etyka ci nie pomoze, sam jestes beszczelny
              • bwwald Re: Czyżby? 28.07.07, 00:10
                doris-doris napisał:

> nawet Kotarbinskiego etyka ci nie pomoze, sam jestes beszczelny

"bezczelny" ;)
                • pies_na_prawizne Re: Czyżby? 28.07.07, 00:12
                  bwwald napisał:

> doris-doris napisał:
                  >
                  > > nawet Kotarbinskiego etyka ci nie pomoze, sam jestes beszczelny
                  >
                  > "bezczelny" ;)
                  ---------------------------

jakiejs gramatyki sie spodziewal od dziewki stajennej Lyzwinskiego????
                  • ready4freddy Re: Czyżby? 28.07.07, 00:14
                    moze chciala napisac "nieszczelny", ze niby jakis przeciek.. sam pan rozumiesz :)))
                  • lesew Re: Czyżby? 28.07.07, 07:15
                    pies_na_prawizne napisał:
                    > bwwald napisał:
                    >
                    > > doris-doris napisał:
                    > >
                    > > > nawet Kotarbinskiego etyka ci nie pomoze, sam jestes beszczelny
                    > >
                    > > "bezczelny" ;)
                    > ---------------------------
                    >
                    >
                    > jakiejs gramatyki sie spodziewal od dziewki stajennej Lyzwinskiego????

Przepraszam, to nie problem gramatyki, lecz ortografii.
      • krab_korab Re: Lepper: Premier chce, żebym zrzekł się immuni 27.07.07, 23:31
        ale za taka cene... "pastuch", jak go nazywasz, sam by sie utopil, nie trzeba
        bylo do tego robic z niego wicepremiera. co za obciach.
    • misza36 Re: Lepper: Premier chce, żebym zrzekł się immuni 27.07.07, 22:47
      wszyscy bandyci z tej koalicji do wiezienia za dzialanie przeciwko narodowi
    • misza36 Re: Lepper: Premier chce, żebym zrzekł się immuni 27.07.07, 22:48
      koczkodan ty tez sie zrzeknij immunitetu sprawiedliwosci nie uciekkniesz
    • tango9 Lepper: Premier chce, żebym zrzekł się immunitetu 27.07.07, 22:53
      Nie ma najmniejszej szansy, by Lepper i ktokolwiek z jego partii zrzekł się
      immunitetu lub wyszedł z kałolicji. Chodzi o pieniądze a nie o Antetę Krawczyk.
      Czy to tak trudno zrozumieć?
      • imie_jaszczomp Re: Lepper: Premier chce, żebym zrzekł się immuni 27.07.07, 22:58
        Nie.Tylko po co te geby pelne wznioslych komunalow? Lepper mowiacy, ze trzeba
        odlozyc wlasne ambicje, bo jest przeciez Polska.Galopujaca żenada.
    • goglle Nie czytałem ale to ćwok. 27.07.07, 22:57
      Każdy kto z nim współpracuje jest ćwokiem, zerem i dnem zupełnym.
      • hepik1 Re: Nie czytałem ale to ćwok. 27.07.07, 23:12
        goglle napisała:

> Każdy kto z nim współpracuje jest ćwokiem, zerem i dnem zupełnym.

To o premierze i prezydencie IV RP?
        Oj,sąd się kłania za obrazę majestatu.
      • langston masz na mysli Tusia? 27.07.07, 23:25
        Ktory razem z Lepperem przedlosowal becikowe x2 zanim jeszcze Lepper byl w
        rzadzie?:)
    • wicary Lepper: Premier chce, żebym zrzekł się immunitetu 27.07.07, 23:16
      Ten koalicyjny gnój wylewa się kurduplowi J. z kapci. Ta chora koalicja b trwać
      i trwać PiS-dzielcy zamierzają przejąć szamboobrone ale bez Lepera Ponieważ to
      w zasadzie posłowie dietetyczni może im się to udać> A władze w saamoobronie
      przejmie Papuśny sku..el Czarnecki
      • langston Amen. Niech tak sie stanie! 27.07.07, 23:27
        Wodzu prowadz!

(slowa wodz nie pomyl przypadkiem z Tusiem chcoc sam, jednoosobowo ustala listy
        wyborcze PO. Tusio mysli ze na tym polega bycie WODZEM) polegnie znowu...ktory
        to juz raz bo zgubilem rachube:))
    • langston Lepper wstepuje do Ruchu Kwasniewskiego:)? 27.07.07, 23:30
      Lepper wstepuje do Ruchu Obrony Demokracji Kwasniewskiego:)
      hihihi moze tak sie stac
      Przeciez za lepperem stana GW, Olejnik, Lis, Tok FM hoho moze sam Drogi
      Bronislaw Geremek:))
      • langston Lepper wystapi z odczytem w bibliotece UW:) 27.07.07, 23:37
        Lepper wstepuje do Ruchu Obrony Demokracji Kwasniewskiego:)
        hihihi moze tak sie stac
        Przeciez za lepperem stana GW, Olejnik, Lis, Tok FM hoho moze sam Drogi
        Bronislaw Geremek:))
        • bwwald Typowy prostak :) 27.07.07, 23:42
          langston napisał:

> Lepper wstepuje do Ruchu Obrony Demokracji Kwasniewskiego:)
          > hihihi moze tak sie stac
          > Przeciez za lepperem stana GW, Olejnik, Lis, Tok FM hoho moze sam Drogi
          > Bronislaw Geremek:))

skocz.pl/prostak
        • remeq Co langston, sypie ci się tysiącletnia 4 rzesza? 27.07.07, 23:47
          Nie martw się, to tylko piętnaście lat na politycznym śmietniku i twój führer
          Kaczor będzie miał kolejną szansę.
          • doris-doris Re: P i S tylko P i S tylko P i S tylko P i S 28.07.07, 00:00
            • pies_na_prawizne Re: P i Szdycha P i S kona P i S skonal P i S 28.07.07, 00:14

• doris-doris Re: S_L_D zdycha sld skonal sld skonal sld skonal 28.07.07, 00:19
                • pies_na_prawizne denaturat sie skonczyl??sprobuj wody brzozowej !! 28.07.07, 00:20

• doris-doris Re: pies jestes durny kao kurac 28.07.07, 00:25
                    zebys ty wiedzial co ja pije , to bys tak nie pizdzil
                    • pies_na_prawizne Re: pies jestes durny kao kurac 28.07.07, 00:35
                      doris-doris napisał:

> zebys ty wiedzial co ja pije , to bys tak nie pizdzil

------------------------------------

podobno szczochy to najlepsza odtrutka ale pite na czczo, wlaz do bunkra i
                      przekimaj sie pare godzin, wiem ze nie latwo, bo po denaturacie czkawka meczy,
                      ale wytrzymac musisz nie masz wyjscia, nie zapomnij o nocniku
                      • bwwald ;) 28.07.07, 00:42
                        pies_na_prawizne napisał:

Daj im pokój... Nawet bolszewicy muszą spać. Będą mieli milsze sny, gdy oni
                        zabiorą "głos" jako "ostatni"...

PS. "Rób dobre uczynki" ;)
                        • doris-doris Re: ;) 28.07.07, 06:08
                          a kto to mowi, ze oni maja glos? Ich glos przepadl w 1998r. teraz merdaja
                          ogonkami
      • pies_na_prawizne Re: Lepper wstepuje do Ruchu Kwasniewskiego:)? 28.07.07, 00:00
        langston napisał:

> Lepper wstepuje do Ruchu Obrony Demokracji Kwasniewskiego:)
        > hihihi moze tak sie stac
        > Przeciez za lepperem stana GW, Olejnik, Lis, Tok FM hoho moze sam Drogi
        > Bronislaw Geremek:))
        -------------------------------

Kwas jaki byl i jaki jest nie zejdzie do poziomu Leppera, a o GW, Olejnik i
        przedewszystkim Prof.Geremka niech cie glowa nie boli, oni przezyja i PiSdowo
    • 1obserwator3 Lepper: Premier chce, żebym zrzekł się immunitetu 28.07.07, 00:03
      Do Posłanek i Posłów !!! niby to rządzącej koalicji.
      "Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść"
      Czas zakończyć ten kabaret, przestańcie się ośmieszać.
      • imie_jaszczomp Re: Lepper: Premier chce, żebym zrzekł się immuni 28.07.07, 00:06
        Sami maja zrezygnowac z regularnie wyplacanej kasy i innych przywilejow? To
        nie ta klasa.
      • pies_na_prawizne Re: napewno cie przeczytaja i zrozumieja :)))))))) 28.07.07, 00:06
        1obserwator3 napisał:

> Do Posłanek i Posłów !!! niby to rządzącej koalicji.
        > "Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść"
        > Czas zakończyć ten kabaret, przestańcie się ośmieszać.

-----------------------------------------------

to tak jakbys mowil dzikiej swini zeby nie jadla zoledzi stojac pod debem
    • stara_twojej_starej Re: Lepper: Premier chce, żebym zrzekł się immuni 28.07.07, 00:29
      kaczyńscy to śmiecie, ściery i ścierwa.
    • tetradrachma do bełkotu Leppera juz przywykłem, do knowań 28.07.07, 01:16
      i perfidi Jarosława Kaczyńskiego również, ale do świadomości, że premier mojego
      rządu to pospolity krętacz, jest mi trudno.
      • imie_jaszczomp Re: do bełkotu Leppera juz przywykłem, do knowań 28.07.07, 01:29
        Nnnnno, w kazdym razie moj rząd to nie jest. Jest to rząd dziwnego tworu
        zwanego tu i owdzie 4rp, ktora predzej czy pozniej przeminie.
    • bogaty_ojciec powinien se poddac sledztwu 28.07.07, 01:21
      i zrzec
      immunitetu.
      • elly666 a ja spokojnie dalej popieram PiS 28.07.07, 01:27
        czara sie przelala - Lepper i Lyzwinski wont !!!
        • imie_jaszczomp Re: a ja spokojnie dalej popieram PiS 28.07.07, 01:30
          To daj Ci , Panie Boże , zdrowie, bo na rozum za pozno.
          • elly666 Re: a ja spokojnie dalej popieram PiS 28.07.07, 01:33
            niby grzecznie, a jednak mi ublizyles.

Nie wysilaj sie, ja i cala moja rodzina dalej spokojunie bedziemy popierac PiS

imie_jaszczomp napisała:

> To daj Ci , Panie Boże , zdrowie, bo na rozum za pozno.
            • bwwald Natępny/a nawiedzony/a??? 28.07.07, 01:44
              > Nie wysilaj sie, ja i cala moja rodzina dalej spokojunie bedziemy popierac PiS

Za tymi słowami kryje się świętość ;)
              • elly666 Re: a ja spokojnie dalej popieram PiS 28.07.07, 01:56
                niekoniecznie świętość, ale moze świetność ;)

a my dalej spokojnie popieramy PiS

bwwald napisał:

> > Nie wysilaj sie, ja i cala moja rodzina dalej spokojunie bedziemy popiera
                > c PiS
                >
                > Za tymi słowami kryje się świętość ;)
                • bwwald a mnie to dalej nie "rusza"... 28.07.07, 02:09
                  elly666 napisała:

> niekoniecznie świętość, ale moze świetność ;)

...bolszewizmu...
                  • elly666 Re: a ja spokojnie dalej popieram PiS - 28.07.07, 02:11
                    chyba nie wiesz co to jest bolszewizm.
                    zobacz na wikipedzie.

bwwald napisał:

> elly666 napisała:
                    >
                    > > niekoniecznie świętość, ale moze świetność ;)
                    >
                    > ...bolszewizmu...
                    • bwwald i nie chcę abyś zmieniła/ł poglądów 28.07.07, 02:19
                      elly666 napisała:

> chyba nie wiesz co to jest bolszewizm.
                      > zobacz na wikipedzie.

"chyba" robi wielką różnicę... skocz.pl/narodowy_pis
                      • elly666 Re: a ja spokojnie dalej popieram PiS 28.07.07, 02:24
                        przypisujac kaczynskim bolszewizm pokazujesz, ze albo nie wiesz co to jest
                        bolszewizm, albo po prostu bezwiednie powtarzasz co ci mass media do glowy
                        nawbijaja.
                        • bwwald wiki 28.07.07, 02:28
                          elly666 napisała:

> przypisujac kaczynskim bolszewizm pokazujesz, ze albo nie wiesz co to jest
                          > bolszewizm, albo po prostu bezwiednie powtarzasz co ci mass media do glowy
                          > nawbijaja.

"wiki"
                          skocz.pl/narodowy_pis
                          • elly666 a ja dalej spokojnie popieram PiS 28.07.07, 02:37
                            POLECAM - MOZE ZROZUMIESZ CO JEST A CO NIEJEST BOLSZEWIZMEM:
                            www.gazetapolska.pl/?module=messages&message_id=208
                            bwwald napisał:

> elly666 napisała:
                            >
                            > > przypisujac kaczynskim bolszewizm pokazujesz, ze albo nie wiesz co to jes
                            > t
                            > > bolszewizm, albo po prostu bezwiednie powtarzasz co ci mass media do glow
                            > y
                            > > nawbijaja.
                            >
                            > "wiki"
                            > skocz.pl/narodowy_pis
                            • bwwald Nie polecaj mi bolzewickich śmieci :) 28.07.07, 02:41
                              > POLECAM jedyne żródło prawdy ;)
                              www.naszdziennik.pl/
                              • elly666 Re: Nie polecaj mi bolzewickich śmieci :) 28.07.07, 02:44
                                sorry, nie czytuje Twojego ulubionego "naszego" dziennika,
                                wole po prostu "dziennik"
                                www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=54576
                                lub
                                bwwald napisał:

> > POLECAM jedyne żródło prawdy ;)
                                > www.naszdziennik.pl/
                                • elly666 a ja dalej spokojnie popieram PiS 28.07.07, 02:45
                                  www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=54576
                                  • bwwald Śmietnik historii... 28.07.07, 02:49
                                    ... nie interesuje mnie (IMHO).
    • jan3211 "Czarodziej Jarek Potter i zakon PiS-singów" 28.07.07, 02:15
      To film którego premiera odbyła się rok temu, a którego bohater posiadający
      własny klon zaczął bać się , że utraci "czarodziejską" moc z powodu upadku
      koalicji z dwoma "szatanami".
      Zakończenie bajki nastąpi wkrótce , chyba , że dwóch "szatanów" podzieli się
      własnymi destrukcyjnymi siłami z Jarkiem Potterem ?
      Jak myslicie, czy będzie ciąg dalszy tego thrillera ?
    • jarek.gurtowski Jak długo jeszcze trzeba go będzie znosić? 28.07.07, 02:54
      Cała ta nasza polityka to śmierdzący, zaropiały wrzód na doopie narodu.
      Paw podchodzi mi do gardła kiedy widzę jak inteligentni, kulturalni i
      wykształceni Polacy ulegają temu mędrcowi rodem z obory.
      • elly666 nie boj, los Leppera juz przesadzony 28.07.07, 02:56
        PiS przeszedl do koncowej fazy wykanczania Leppera i Samoobory.

A ja dalej spokojnie popieram PiS

jarek.gurtowski napisał:

> Cała ta nasza polityka to śmierdzący, zaropiały wrzód na doopie narodu.
        > Paw podchodzi mi do gardła kiedy widzę jak inteligentni, kulturalni i
        > wykształceni Polacy ulegają temu mędrcowi rodem z obory.
        • krzych.korab I nie przeszkadzają Ci komunistyczne metody PIS 28.07.07, 07:29
        • kaczynonsens Popieraj, popieraj ;) 28.07.07, 07:51
          elly666 napisała:

> A ja dalej spokojnie popieram PiS

Tylko tyle masz do powiedzenia, bo w kazdym poscie piszesz to samo...

A tak w ogole to popieraj dalej... az sie obudzisz z reka w nocniku;)

• imie_jaszczomp Re: Popieraj, popieraj ;) 28.07.07, 15:15
            Proste i ubogie w argumenty posty elly666 utwierdzaja mnie w przekonaniu, ze
            PiS ma wyznawcow, a nie wyborcow i dlatego tak na dobra sprawe nie ma
            znaczenia , co przewodnia sila narodu zrobi, bo po prostu maja swoj dogmat o
            nieomylnosci wodza i partii i po prostu WIERZA.Dlatego dyskusja nie ma sensu.
    • zyta77 zrzeknij sie s m i e c i u !!!! 28.07.07, 03:09
    • jan3211 Leppera wykańczają na zamówienie , tylko czyje ? 28.07.07, 03:57
      Kto zamówił sobie taką usługę u PiS-singów , którzy szarokaczą się na arenie
      europejskiej i szykują Polaków jako ratlerków szczekających na wschód ?
      Kto zamówił u PiS-singów tą usługę ?
    • wicary Lepper: Premier chce, żebym zrzekł się immunitetu 28.07.07, 04:12
      panie Leper nie daj się pan kurduplowi w końcu boksowałeś pan więc wal pan w
      ryja tego downa Bo jak nie to posiedzisz pan -posiedzisz na Donalda nie ma co
      liczyć
    • tango9 Lepper: Premier chce, żebym zrzekł się immunitetu 28.07.07, 04:28
      Kałalicja się chwieje. Zresztą w niej są same chwieje. Lepper to tylko maleńki
      watażka nie wiadomo przez kogo sterowany. A Giertych jest po prostu głupi i
      dzisiaj nawet nie zdałby matury w Psiej Wólce.
      • lewy_kaczor ale jaki z Giertycha "patriota"...: 28.07.07, 05:44

Maciej Giertych - tatuś Romcia kandydat LPR na prezydenta RP w ostatnich
        wyborach:

- w 1968 r. publicznie popierał haniebną interwencję wojsk Układu
        Warszawskiego w Czechosłowacji;

- w 1981 r. kolaborował z Jaruzelskim, był członkiem Rady Konsultacyjnej - w
        dodatku potem kłamał, że skierował go do tej rady
        ks. Prymas (czemu prymas jednoznacznie zaprzeczył);

- po 1989 r. był PRZECIWNY wyjściu wojsk sowieckich z Polski (!!!) i
        rozwiązaniu Układu Warszawskiego.

a z kolei Jędrzej Giertych - dziadek Romcia jeszcze w 1938 roku wychwalał
        potężny zdrowy hitleryzm,
        - postulował rozstrzelanie sprawców powstania poznańskich robotników w 1956
        roku,
        - piętnował masowe wystąpienie mieszkańców Nowej Huty w obronie
        krzyża w 1960 roku,
        - szkalował Armię Krajową w wydanej w 1986 roku książce
        o dziejach Polski, i wybielał tam sowieckich wyzwolicieli etc, etc.

prawda, że "patriotyczna" z tych Giertychów rodzinka...???
        • krzych.korab Patriotycznie, zgodnie z akurat rządzącymi.Brawo 28.07.07, 07:32
      • krzynia.c Lepper utonie,koalicja pozostanie 28.07.07, 05:57
        Lepper praktycznie już nie kontroluje własnej partii i w moment w którym
        towarzysze przehandlują go za możliwość pozostania w koalicji już
        nadchodzi.Przełomem może być odwołanie Giertycha co nastąpi wkrótce.Metoda kija
        i marchewki jest w tym wypadku bardzo skuteczna,a Kaczyński stosuje ją po
        mistrzowsku.Przystawki znamy,kto będzie daniem głównym?
        • elly666 a ja dalej spokojnie popieram PiS 28.07.07, 06:12
          a dlaczego ?
          przeczytaj - to zrozumiesz:

• krzych.korab I ich walkę o stołki. Bo tylko o to chodzi w tej 28.07.07, 07:35
            koalicji.
          • kaczynonsens Popieraj, popieraj ;) 28.07.07, 08:28
            hehe... popieraj, popieraj
            elly666 napisała:

> a dlaczego ?
            > przeczytaj - to zrozumiesz:
            >
            > www.gazetapolska.pl/?module=messages&message_id=208

znów wodolejstwo... trzy mlaśnięcia, dwa chrumknięcia... kto zrozumie
            kaczkodana!? Chyba tylko ślepo zakochani w kałolicji i jedynie słusznej
            i "prawej" opcji patologi(polity)cznej ;)

>
            > www.gazetapolska.pl/?module=messages&message_id=208
            > - A jak idą przygotowania do Euro 2012?
            > - Z radością obserwujemy społeczny entuzjazm związany z tą imprezą. Już za
            > kilka dni zostanie powołany minister do spraw organizacji mistrzostw Europy.

Powołujecie, powołujecie... i na tym sie wszystko kończy. Mineło kilka miesiacy
            i co? I nic! ;) Do roboty! A entuzjazm społeczny już dawno opadł przez takiego
            jak Ty!

> Każdy obiektywny obserwator musi uznać, że działamy we wszystkich dziedzinach
            > życia. Jest bardzo wiele do zrobienia. Chcielibyśmy trwania tej koalicji, ale
            > nie mieliśmy wyjścia. Stawialiśmy sobie pytanie – czy ta trudna koalicja jest
            > po to tylko, żeby rządzić, czy też po to, żeby naprawiać państwo.

Obiektywny obserwator musi uznać niestety wręcz coś przeciwnego!
            Kiedy zaczniecie robić coś konstruktywnego? bo na razie jak zwykle samo bla,
            bla, bla... czyli:
            "wiele do zrobienia", "działamy", "chcielibyśmy", "chcemy", "nie mieliśmy
            wyjścia", "naprawiać państwo", "jest dobrze", "będzie jeszcze lepiej", "żaden
            rząd nie byłby lepszy", "za naszych rządów gospodarka rozwija się najlepiej",
            itd... Jak czytam lub słyszę ten albo podobny bełkot to mnie krew zalewa!
            Propaganda sukcesu się kłania! To ulubione słowa kaczkodana! Za każdym razem to
            samo. No ale są też wypowiedzi "perełki" jak podsumowujące rok pracy premiera.
            Hehe... koń by się uśmiał czyli: "Za dwa lata bezrobocie bedzie zerowe"
            albo "chcemy wybudować 5000 km autostrad do 2015". Ciekawe...;) Już się nawet
            sąsiedzi zastanawiają jak to jest, że ciągniecie na te cele kasę z uni, a tak
            mało powstaje nowych autostrad... W 2007 az cale 7 km! Powodzenia!
            • imie_jaszczomp Re: Popieraj, popieraj ;) 28.07.07, 15:18
              >"Za dwa lata bezrobocie bedzie zerowe" < tiaaaa, a ostatni zgasi swiatlo.
              Piekna nowomowa!
    • presentation1 ...To nie sa zarty............... 28.07.07, 07:36
      skoro narazie prosi sie wicepremiera.Widocznie sa na niego haki ale kodeksu karnego
      www.bloguez.com/POLSKA/
      • kralik111 Re: ...To nie sa zarty............... 28.07.07, 15:34
        presentation1 napisał:

> skoro narazie prosi sie wicepremiera.Widocznie sa na niego haki ale kodeksu
        kar
        > nego

Jezeli sa "haki" to sprawa zajmuje sie prokuratura ktora po ukonczeniu sledztwa
        oddaje sprawe do sadu, dopiero wtedy zaczyna dzialac immunitet, w samym
        sledztwie immunitet nie chroni leppera.
        Wynika z tego Leszku, ze haki sa, ale nie ma zadnych dowodow. :D
    • kazik.k Re: Lepper: Premier chce, żebym zrzekł się immuni 28.07.07, 11:17
      "chcenia"tego geniusza dyplomacji a odpowiedzialnosc tego zloba to inna
      sprawa!kurduplowaty "premier" postepuje jak taki cwaniaczek z bazaru!-jak mu ten
      lepper byl potrzebny to go 3-razy powolywal na ta fuche!teraz splawia go w
      nieudolnej aferze pod byle pretekstem!szkola tatusia!!!a przeciez to gowno w
      ogole nie powinno wejsc do rzadu!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka