wikband 30.07.07, 14:01 Do kiedy można wysyłać prace? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jednorazowy3 nie wysyłaj wcale 30.07.07, 16:20 przyznam szczerze, ze nudne to jak flaki z olejem takze odradzam innym daremny wysilek bo i tak nikt tego nie przeczyta Odpowiedz Link Zgłoś
jfk20 Re: nie wysyłaj wcale 31.07.07, 20:55 A mnie sie podoba! Ciekawe,podnosi adrenalinę i jest po trosze pieprzne. Tak jak to bywa w związku między wolną kobietą a żonatym mężczyzną. Nie dopisze ciagu dalszego, bo nie mam talentu, ale jestem ciekawy jak się potoczą losy Sylwii i tego pożal się Boże niedoszlego samobójcy.Ta część zawiera też w sobie elementy humorystyczne i za to duży plus dla autorki.A może Pani Samson napisałaby jeszcze jedną część. To moja propozycja.Albo może epilog. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kaja114 Re: Z deszczu na Krochmalną 31.07.07, 21:07 Nie wiem do kiedy mozna wysylać prace. Ale bedzie fajnie, jesli napiszesz wikband ciag dalszy, bo fakt faktem, ze rozdzial Hanny Samson jest ciekawy.Wciagnelo mnie bez reszty! Szkoda ze nie potrafie nic splodzic, nie mam polotu,ale zaangazowalam sie w przygody milosne tych bohaterow.A ktos napisal, że moze by Hannas Samson napisala epilog.Dobry pomysl, czekam i buzka :) Odpowiedz Link Zgłoś
krysia1004 Re: Z deszczu na Krochmalną 31.07.07, 21:16 Tez mi sie podoba ten rozdział.Najbardziej ze wszystkich.Witkowski stanowczo przereklamowany.Nastal czas Hanny Samson!Swietna robota.Milo poczytac.Pozdrawiam i czekam na czesc dopisana przez czytelnika. Odpowiedz Link Zgłoś
kaja114 Re: Z deszczu na Krochmalną 01.08.07, 20:54 Zapomnialam dodac.Jaka to piekna kobieta!Piekna z urody i uzdolniona pisarka.Warto bylo czekac na jej czesc. Odpowiedz Link Zgłoś
shachar Re: Z deszczu na Krochmalną 02.08.07, 17:23 zdecydowanie wole kawalek Witkowskiego, byla tam iskra i humor w moj smak uzupelnienie HS to bardziej smutne jeki 40letniego dziada Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka9912 Re: Z deszczu na Krochmalną 03.08.07, 21:45 Niestety 40letni dziad to wlasnie smutny pojekiwacz co to mu nic nie pasuje,a juz na pewno nie zona.To szukajacy przygod oblesny malkontent i Hanna Samson ukazala prawdziwe oblicze 40letnich egocentrykow, ktorym sie wydaje ze kobieta bedzie im oddana jak pies i zrezygnuje ze swojego zycia.Podoba mi sie ta czesc! Odpowiedz Link Zgłoś
lobuz5 Re: Z deszczu na Krochmalną 03.08.07, 22:14 A ja napisałem i wysłałem swoją propozycję kontynuacji:))Niestety trzeba było się ograniczyć do 5 tys. znaków. Czy ktoś wie, gdzie będą opublikowane propozycje kontynuacji??Wysłałem we wtorek i od tego czasu cisza. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka9912 Re: Z deszczu na Krochmalną 03.08.07, 21:39 Tak, Pani Hanna to kobieta o ciekawej urodzie.Jej część też mnie zainteresowała.W skali od 1 do 6 oceniam na 6 z plusem! Odpowiedz Link Zgłoś