jan65536 31.07.07, 01:34 Wstrzasajace... Czy ktos ma jeszcze jakies watpliwosci odnosnie natury rezimu panujacego w IV RP? Ja juz nie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andy12133 Szczególnie niebezpieczny 31.07.07, 05:28 Czytam i nie moge w to wszystko uwierzyc... ale niestety to przykra prawda bo tak traktuje ludzi Prawo i Sprawiedliwosc. Ciekaw jestem czy pan Ziobro odpowie za znieslawienie Pana Doktora jak i jego "poslugacze" ... Odpowiedz Link Zgłoś
etrade Reżim szczególnie niebezpieczny 31.07.07, 05:48 Reżim Kaczyńskich jest szczególnie niebezpieczny. Nawet ich ulubione SB tak nie zatrzymywało ludzi, to jest metoda tylko dla niebezpiecznych bandytów. Ten lekarz nie był niebezpieczny dla nikogo, a wręcz przeciwnie. Życzę mu serdecznie udanego życia i dalszej kariery w normalnym kraju, poza granicami Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Panie Doktorze !!! 31.07.07, 22:21 Nie wiem czy czyta Pan to Forum. Może jak nie Pan, to którychś z Pana Przyjaciół czy Znajomych. Bardzo proszę o kontakt. Bardzo chciałbym móc prywatnie Panu pomóc w sytuacji w której Pan się znalazł. Z wyrazami najwyższego szacunku. -NN (przepraszam za brak podpisu) Odpowiedz Link Zgłoś
noelkabat Re: Szczególnie niebezpieczny 31.07.07, 05:53 Kaczynscy stworzyli system policyjny przypominajacy najgorsze lata stalinizmu, sam jako 8-letnie dziecko doswiadczylem podobnego traktowania, gdy stalinowscy siepacze, enkawudzisci, w nocy przyszli po moja matke i sila wyrywali mnie z rak zrozpaczonej kobiety. A z boku przygladal sie temu "oficer" podobnie jak szew kaczystowskiej bezpieki: Kaminski. Kaminski i jego szefowie Ziobro i Kaczynski Jaroslaw powininni odpowiedziec za swoje zbrodnie i za stworzenie bezkarnej CBA przed trybunalem podobnym do norymberskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
wyborcza_klamie1 Re: Szczególnie niebezpieczny 31.07.07, 13:23 andy12133 napisał: > Czytam i nie moge w to wszystko uwierzyc I słusznie. GazoWni wierzyć nie należy. Odpowiedz Link Zgłoś
noelkabat Re: Szczególnie niebezpieczny 31.07.07, 16:17 Taka wsza jak andy12133 jest zdolna do zycia tylko w systemie tworzonym przez kaczynskich, nie zasluguje na nic innego. Szybko tacy zapominaja czym byl komunizm i faszyzm.... Odpowiedz Link Zgłoś
wagadudu Janosika... 01.08.07, 09:52 ...powiesili na haku za "poślednie ziobro". Czy po końcu rzadów Pis-u powieszą pośledniego ziobro na haku za jego janosika? Odpowiedz Link Zgłoś
johny.wanker Szczególnie niebezpieczny 31.07.07, 08:33 panie ziobro jest pan zerem! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_deville Re: Szczególnie niebezpieczny 31.07.07, 09:16 świetny materiał na scenariusz filmu. niech ktos o tym pomysli a dr G. bedzie milionerem i nie bedzie martwil sie o przyszlosc;) sam pójde na ten film. tytuły? Hmmm. "Mengele" moze "Beria"...piszcie sugestie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
jadwisia9 Re: Szczególnie niebezpieczny 31.07.07, 09:40 scenariusz swietny .Szkoda,ze nie dla wszystkich smieszny. Proszę wczuc się w rolę Doktora i jego Rodziny. Czy ucieszyłby ich ten milion ? Co znaczą pieniądze jak złamane zycie,reputacja. To nie fikcja to bolesna prawda i zadne pieniądze tego nie wynagrodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_dreptak Re: Szczególnie niebezpieczny 31.07.07, 09:41 Pan doktor brał albo i nie brał, wsadzili go jednak za morderstwo z potencjalnym zagrożeniem 25 lat za kratami, to znaczy, że praktycznie każdego można za szybką jazdę albo przejście na czerwonym świetle albo po prostu za nic wsadzić na 8 lat za napad z bronią w ręku albo usiłowanie gwałtu (potencjalne narzędzie do popełnienia gwałtu ma co drugi obywatel), tak wygląda Kaczyzm w praktyce, każdy może trafić za kraty, dlaczego siedzi, bo go posadzono, Odpowiedz Link Zgłoś
polska_baba Dajcie mi człowieka, a paragraf się znajdzie 31.07.07, 12:53 Mam nieodparte wrażenie, że pisowski wymiar sprawiedliwości działa na tej właśnie zasadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Dajcie mi człowieka, a paragraf się znajdzie 31.07.07, 20:23 Nie ma czegoś takiego, jak "pisowski wymiar sprawiedliwości". Wymiar sprawiedliwości to sądy a te są od pisu niezależne. Dlatego zresztą są ze strony pisu przedmiotem tak wściekłego ataku. Odpowiedz Link Zgłoś
jadwisia9 Szczególnie niebezpieczny 31.07.07, 09:35 Przeczytałam cały artykuł . Współczuję Panu Doktorowi i całej jego Rodzinie. To straszna tragedia, która nie powinna mieć miejsca. Potraktowali Doktora jak największego bandytę.Myslę,ze nawet bandyta nie miałby takiego zatrzymania. Kamery służą w chwili zatrzymania jako dowod ,ze wszystko przebiegało normalnie,zeby oskarzony nie robił potem zarutów zatrzymującym. Tutaj był show, Szkoda,ze tak dramatyczny. To pokazówka jak można zniszczyć w jednej sekundzie życie człowiekowi. Kto teraz za to odpowie?. Gdzie sumienie tych, którzy wydali rozkaz spektakularnego zatrzymania ? Panie Doktorze, proszę się trzymać,Myslę,ze jednak zyjemy w demokratycznym państwie,ze każdy z nas ma prawo do obrony. Bardzo żal mi Rodziców, którzy przezywali to wszystko, kosztem swojego zdrowia. Dobrze,ze Pan nie milczy a Pani Torańska to swietna dziennikarka,dzięki której wielu ludzi zrozumie,kto jest bardziej niebezpieczny.Zyczę Panu duzo sił,zdrowia i wiary w ludzi, Nie wszyscy są potworami. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 Wina i kara 31.07.07, 09:37 Szanowny Panie Doktorze!Jestem przekonana,że przeczyta Pan nasze, czytelników, opinie i większość z nich podniesie Pana na duchu. Od początku ta cała sprawa wydawała mi się osobistą wendettą pana Ziobry, który niedawno stracił Ojca i musiał znaleźć upust dla swej frustracji i żalu wobec winnego, jego zdaniem, środowiska lekarskiego. Też jestem córką lekarzy, mój Tata odszedł po ciężkiej operacji neurologicznej, umierał kilka dni i został wreszcie odłączony od aparatury...Do głowy by mi nie przyszło obciążać kogokolwiek za zaistniałą sytuację a już szczególnie lekarzy!!! Ale nie jestem panem Z. i całe szczęście. Choć rodzice byli już jakiś czas na emeryturze, po domu pałętały się jakieś butelczyny-dowody wdzięczności.Do tej pory jakieś drobiazgi Mama wspomina z sentymentem jako dowody wdzięczności od swoich pacjentów.I nikt mi nie wmówi, że była łapówkarką. Ani przez moment nie wierzyłam w Pana winę. Może jest Pan surowym człowiekiem, wiele wymagającym od innych. Ale przede wszystkim - od samego siebie. Panie Doktorze - to wszystko minie jak zły sen, ale proszę nie zapominać o tych, którym już Pan uratował życie albo o tych, którzy liczą na Pana talent. Jest tyle ludzkich serc do uratowania... Odpowiedz Link Zgłoś
arsa8 Doktorze, jesteśmy z Panem. 31.07.07, 10:02 Jeszcze zapewne czeka Pana wiele złego ze strony tego "wymiaru sprawiedliwości". Miejmy nadzieję, że ten rząd skończy się prędzej, niż sam się spodziewa. Będziemy wspólnymi siłami naprawiać, co zepsuł. I może Pan odnajdzie tu jeszcze swoje miejsce. Dla dobra własnego i pacjentów. Najszczersze wyrazy współczucia, z powodu tego, co Pan musiał przejść. I życzenia, żeby jeszcze miał Pan szansę dawać swój talent ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś
wilczurzy Re: Doktorze, jesteśmy z Panem. 31.07.07, 14:29 Byloby naprawde dobrze, gdyby wrocil Pan wkrotce do swojej codziennej pracy. Bo wcale nie jest tak latwo niszczyc relacje spoleczne i napuszczac jednych przeciwko drugim, jak sie wydaje panu k. jego slugom. Odpowiedz Link Zgłoś
sayitagain Czym CBA różni się od SB? 31.07.07, 11:04 Tym, że działa w demokratycznej Polsce, co pogłębia mój wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a Jako pisowiec dziękuję za ten tekst. Robiąc z 31.07.07, 11:08 konowała-łapówkarza bohatera walki z kaczystowskim reżimem, pracujecie ciężko i wytrwale nad zwycięstwem mojej partii w następnych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_baba Ten pan (dr G.) już na PiS nie zagłosuje 31.07.07, 12:46 Na innych wykształciuchów też raczej nie licz. Odpowiedz Link Zgłoś
tukot życze ci byś pewnego pięknego dnia 31.07.07, 13:19 wyciągnął w końcu swoją głowę z własnej dupy i popatrzył na piękny dzień dookoła. Odpowiedz Link Zgłoś
mis1956 Re: Jako pisowiec dziękuję za ten tekst. Robiąc z 31.07.07, 15:44 Bedę się modlił, żeby nasz Dobry Pan Bóg rozum Ci zwrócił. Odpowiedz Link Zgłoś
noelkabat Re: Jako pisowiec dziękuję za ten tekst. Robiąc z 31.07.07, 16:38 jako pisowiec stajesz sie wspolodpowiedzialny za nkwdowsko-gestapowskie poczynania Kaczynskich i ich siepaczy Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Jako pisowiec dziękuję za ten tekst. Robiąc z 01.08.07, 08:50 Pogratulować pisowi takiego zaplecza intelektualnego, jak lorneta... Odpowiedz Link Zgłoś
sayitagain Cisną się na usta niecenzuralne słowa... 31.07.07, 11:10 ... cóż, to za k...ski kraj się zrobił z Polski pod rządami tych zapyzialych gnojków! Not all mind-expanding substances are illegal. ("The Economist") englishrules.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
torunczyk2 jezeli niewinny to dlaczego aresztowany? 31.07.07, 13:40 historia opisuje tego lekarza jako niewinnego. Ale dlaczego w takim go aresztowano? Nie potrafię pojąć, aby w państwie demokratycznym aresztowano z taką pompą kogoś niewinnego. Nie twierdzę, że jest winny zabójstwa, tylko o co tu chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
makosz11 Re: jezeli niewinny to dlaczego aresztowany? 31.07.07, 14:19 Jak to dlaczego aresztowany?!?ZAWISC pisała donosy? To nowa władza zrobiła schow by czymś podreperowac swoj image a co do sumienia władzy-to kto widział sumienie na oczy?Ta władza rzadko korzysta z przywileju używania sumienia w tej "ptasiej grypie" jaka rozpanoszyła się po ostatnich wyborach parlamentarnych i nie ma żadnego wyobrażenia w specjalizacji jaką zajmuje się doktor aresztowany tak medialnie i widowiskowo,oskarżony przez ZAWISC i arogancję władzy.Dyscyplina na salach operacyjnych w tej specjalności to piorytet-tak uważam jako laik.Ja nigdy nie lubiłam p.Millera,ale przyznaję mu rację po czasie i nie tylko tym artykule,roku władzy"tych dwóch co ukradli księżyc"-pan jest zerem panie Ziobro-a bohaterzy bajki dla dzieci powinni w tamtej bajce pozostać bo do niczego innego nie nadają się,a na pewno nie do rządzenia takim krajem jak Polska.P.Wałęsa ma rację:tam gdzie pojawią się Kaczyńscy tam jest destrukcja jedynie...Niech się pan nie poddaje doktorze,dobro i prawda zawsze zwycięża a zło dostanie za swoje.Taka władz i jej rządy to hańba dla narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Jak widzisz, PiSdziaki zagraly ZNOW pod puste 07.08.07, 21:04 mozgownice "ciemnego luda", dla ktorego aresztowanie MUSI od razu oznaczac wine:) Odpowiedz Link Zgłoś
noelkabat Re: jezeli niewinny to dlaczego aresztowany? 31.07.07, 16:22 ... chodzi o to, ze Kaczynscy tworza system co nie wiele ma wspolnego z demokracja, a taki zbir jak Kaminski przypomina najgorszych oprawcow z nkwd i gestapo... Polacy czas opamietac sie i wyrzucic te kacze kreatury do smietnika historii !!! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: jezeli niewinny to dlaczego aresztowany? 31.07.07, 20:38 "lecisz w durnia" czy udajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegilda007 Re: jezeli niewinny to dlaczego aresztowany? 31.07.07, 21:40 Twój błąd polega na przyjęciu za pewnik , że żyjesz w państwie demokratycznym Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba To niecalkiem tak: zatrzymania niewinnych zdarzaja 07.08.07, 21:07 sie takze i - dajmy na to - w Wlk.Brytanii, niemniej nie czyni tegoz POLICJA POLITYCZNA, co aktualnie ma miejsce w Polsce, ale ta zwykla, kryminalna lub drogowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Bo aresztownie ma sie nijak do winy:) 07.08.07, 21:02 Tak to jest, moj ty niewyksztalciuchu: o areszcie/zatrzymaniu decyduje policja czy -jak w Polsce - policja polityczna, ale o winie czy jej braku decyduja SADY:))) Odpowiedz Link Zgłoś
trzeci_blizniak To ja już wolę CBA 'u Leppera' niż na OIOMie 31.07.07, 14:44 a doktorowi G. i jego pacjentom życzę rychłego powrotu do skalpela. Odpowiedz Link Zgłoś
zkporz Re: Szczególnie niebezpieczny 01.08.07, 02:52 poprzednie rezimy, nawet nie probowaly walczyc z korupcja ten chociaz probuje, czasami rzeczywiscie mu nie wychodzi gdzie drwa rabia wiory leca Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Szczególnie niebezpieczny 01.08.07, 08:51 zkporz napisał: > poprzednie rezimy, nawet nie probowaly walczyc z korupcja > ten chociaz probuje Co ty nie powiesz? Może liczba skazan za łapownictwo wzrosła? Odpowiedz Link Zgłoś
antyczka Szczególnie niebezpieczny 01.08.07, 07:21 Przeczytalam wywiad od dechy do dechy i wlos mi sie jezyl na glowie. Jestem w szoku. Potem przyszedl czas na przeczytanie komentarzy. Wynik... jeden z dziennikarzy napisal o Panu Doktorze, ze jest Pan takim nikczemnikiem, ze nikt Panu nawet paczki nie przysle. Mysle, ze ta wypowiedz powstala na zlecenie wielce nam panujacych, a wypowiedzi internautow swiadcza o tym, ze jest odwrotnie. Pozstaje mi miec nadzieje, ze ten kaczystan kiedys sie skonczy. Panu zycze sil i wytrwalosci i wierze, ze z pomoca Rodziny i Przyjaciol uda sie Panu stanac na nogi. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_lipinski CBA - narzędzie chorego rządu 01.08.07, 11:53 Niech Pan się trzyma Doktorze! Jest Pan wielki!!!! Kto rości sobie prawo do rujnowania komuś życia i kariery bez udowodnienia winy JEST SKOŃCZONYM BYDLAKIEM. Rzygać mi się chce jak na to patrzę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bardzosztywny Szczególnie niebezpieczny 01.08.07, 15:13 A gazę kto zostawił w brzuchu pacjenta? Odpowiedz Link Zgłoś
gringo_w66 e tam niebezpieczny ...bohater judomatołów 01.08.07, 15:15 ...no bo pierwszy milion trzeba ukraść... Odpowiedz Link Zgłoś
hagawlik1 Kto otworzył tę Puszkę Pandory/ 01.08.07, 18:12 Kto otworzył tę Puszkę Pandory, z której wyskoczyli Ziobro,Kamiński, Wasserman, Macierewicz, Szczygło i Kaczyńscy? Ziobro zrobił karierę na żałosnej sprawie Rywina, rozpętanej przecież przez A.Michnika i jego GW pod hasłem najpierw "zatrzymać sld", a potem "wykończyć sld". I wykończono SLD w sposób niewiele się różniący od wykańczania obecnie wykształciuchów,świata lekarskiego / najbardziej "skorumpowany"/,prawniczego, policyjnego / ze służbami specjalnymi na czele/,wreszcie opozycji politycznej,Któż to, jak nie światłe dziennikarstwo kreowało na wroga publicznego demokracji niemądrego, prymitywnego w retoryce politycznej Leppera z jego Samoobroną, chociaż nigdy nie miał on szans dojścia do rzeczywistej władzy i nigdy takich szans mieć nie będzie.Ale w swojej bezmiernej głupocie atakowano Kaczńskich i PIS nie za ich ciągoty autorytarne, zgarnianie c a ł e j władzy i sterowanie ku państwu stricte policyjnemu,ale za to, że zadają się z Lepperem.W istocie w ten sposób pomagano im - i czyni się to nadal- w umacnianiu ich coraz mniej ograniczanej władzy.Tak więc mata to co same chcieliśta. Dobiorą sie i do was drodzy koledzy dziennikarze. Pan Michnik , zdaje się, już nadaje z zagranicy.Pani Rapaczyński też chyba wróci do USA.Tym razem - inaczej niż przy sprawie Rywina, jakoś Cartera i podobnie wybitnych osobistości nie daje się zmobilizować do ratowania demokracji, tak jak udawało się przy niszczeniu Jakubowskiej,Millera, Kurczuka, Kwiatkowskiego... Najbardziej zdumiewa mnie ślepota dziennikarska wobec Ziobry. Czy naprawdę nikt nie zauważył, że uzurpuje on sobie monopol na przedstawianie wszystkich spraw prokuratorskich.Od dwuch lat dziennikarzy śledczych czy sprawozdawców nie interesuje, jak nazywa zię prokurator, który prowadzi śledztwo w kontrowersyjnej sprawie, jak nazywa się sędzia, który wydał nakaz aresztowania. Nikt do tej pory nie przerwał publicznych peror Ziobry pytaniem, z jakiej racji mówi on o śledztwach, których nie prowadzi i dlaczego nie ma zamiast niego - tego prokuratora, który daną sprawę prowadzi i za nią odpowiada.Przestańcie rozmawiać z Ziobrą, zacznijcie rozmawiać z prokuratorami, policjantami, sędziami.Piszę to wszystko chaotycznie bom wściekły, stary i bezradny wobec tego dramatu,w którym znaleźliśmy się wszyscy. hagawlik Odpowiedz Link Zgłoś
1sz-truten Szczególnie niebezpieczny 02.08.07, 06:56 nie ma slow to po prostu zenujace mysle ze to bedzie wspanialy minister zdrowia po nowych wyborach KACZORY NA RAKOWIECKA! Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1952 propozycja 02.08.07, 13:54 Prosze sie uzbroic w cierpliwosc doktorze. Jeszcze wiele przed Panem. Charaktery z ktorymi przyszlo sie Panu zmierzyc latwo nie odstapia swych oszczerstw. Beda Pana przesluchiwac, tropic, podsluchiwac w koncu wnioski naginac i przeginac az do pozadanego skutku. Bardzo mi przykro. Gdybym mogla w jakis sposob pomoc, prosze o kontakt. A nam internautom coz...pozostaje jedynie wspierac Pana klawiatura naszych komputerow, czego serdecznie Panu zycze Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: propozycja 02.08.07, 17:56 Spokojnie. O winie nie będą orzekać te typy spod ciemniej gwiazdy, lecz sądy. A sądy jeszcze są niezawisłe. Coraz trudniej im to przychodzi, ale są. Odpowiedz Link Zgłoś
agrrest Re: propozycja 06.08.07, 11:26 sady to ludzie ulegajacy chyab najwiekszym naciskom ze stron rzadzacych. i gwarantuje ze czesc z nich sie lamie, co zupelnie ludzkie. ale w wyniku takich cierpia niewinni ludzie. a gdyby doktor nie byl w stanie zorganizowac 350 tys. zl? czy ja tez powinnam zaczac juz teraz zbierac moje 350 tys, bo kiedys ktos mnie posadzi o bog wie jakie przestepstwa, ktore potwierdzi obecnosc ciupagi i nagannej ilosci alkoholu w moim domu? ta przestepczosc zorganizowana, jak chyba juz bez watpliwosci mozna nazwac bande tych moralnych karlow trzymajacych waldze musi sie skonczyc. nie chce zeby dalej osmieszano mnie przed reszta europy, twierdzac ze alternatywa homoseksaulnego stylu zycia grozi rodzajowi ludzkiemu, a kobiety ktore dokonuja aborcji powinny pojsc do wiezienia na dozywocie. nie chce zeby argumentacja w debacie publicznej byly teorie, ze "diabel sie denerwuje, ze matka boska zostala tak ukochana podczas pielgrzymki na jasnej gorze". kto nas obroni?? potrzebujemy chyba odkurzyc podziemne struktury z ich bibulami, spotkaniami - potrzebujemy nowej solidarnosci. tylko co sie zmieni? w chwili kiedy przyjda do wladzy rzeczowi ludzie, znowu znajdzie sie jakis zawszaly rolnik, kotry zasypie drogi zbozem, a postkomunistyczni inwalidzi zyciowi, nie rozumiejacy bolesnej polityki naprawy zaczna drzec swoje zawsze glodne paszcze. jedyna strona ktora korzysta z obecnej sytuacji jest faktycznie sld, bo teraz widzimy, ze za ich rzadow nie bylo najgorzej. a michnik, niezaleznie od wszystkiego innego ma u mnie plus za odwage obywatelska i "panie ziobro pan jest zerem" Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: propozycja 07.08.07, 20:52 agrrest napisała: > sady to ludzie ulegajacy chyab najwiekszym naciskom ze stron rzadzacych. PODDAWANYCH naciskom. Ale bez wątpienia nie ulegających. Choćby prokuratorzy - z natury rzeczy - muszą silniej uklagać naciskom. > A gdyby doktor nie byl w stanie zorganizowac 350 tys. > zl? To by siedział nieco dłużej. Zarzut zabójstwa jest jawnie idiotyczny, ale zarzuty korupcyjne są niestety mocne. > potrzebujemy chyba odkurzyc podziemne struktury z ich bibulami, spotkaniami - > potrzebujemy nowej solidarnosci. Bez wątpienia, ale to już inne czasy :(( Odpowiedz Link Zgłoś
bananacar Szczególnie niebezpieczny 02.08.07, 13:25 Niespełniony i niedouczony prokurator ministrem sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
irys.p Szczególnie niebezpieczny 02.08.07, 19:20 Panie Doktorze Garlicki- nieprzemijający smutek opanował całą moją rodzinę na wieść o Pana aresztowaniu. Sprawcy tego czynu, to ludzie którzy w przeszłości nie byli w ogóle znani. Pan inaczej- był i jest wirtuozem w swojej specjalności. Proszę się podnieść z tego upadku. Ludzie Pana potrzebują dziś i jutro też. Sprawcy publicznego poniżenia pańskiej osoby odejdą z piętnem winy w oczach Narodu. Apeluję aby każdy przed wrzuceniem swojego głosu do urny wyborczej mocno się zastanowił. Serdecznie pozdrawiamy Pana i Rodzinę. irys.p Odpowiedz Link Zgłoś
daktahu Re: Szczególnie niebezpieczny 07.08.07, 10:27 To nie jest reżim, to jest nieudolna próba rzadów silnej reki, która - jesli media na to pozwolą - okaże się wielką klapą, i to nie tylko PiS, ale calego kraju... bo ktoś im jednak dał ten mandat, ktoś nie zagłosował na innych, ktoś nie poszedł na wybory, ale w sumie to na kogo miałby zaglosować??? wiec, ot taki przerywnik mamy, ale nic to zdrożnego patrząc na historię Polski z perspektywy 400 lat, jak np. tzw szlachta sejmowała i "rządziła" krajem, nihil novi - tylko jak długo, jak długo jeszcze bedzie trwac ten marazm???? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Szczególnie niebezpieczny 07.08.07, 20:47 daktahu napisał: > To nie jest reżim, to jest nieudolna próba rzadów silnej reki, Bardzo celna uwaga. Dla ludzi takich jak M.G. marna to pociecha, ale reżym Kaczyńskich ma charakter raczej operetkowy. Za kilkanaście lat będziemy się z tego śmiali. Odpowiedz Link Zgłoś
arey Wyjątkowo odrażająca postać, hipokryta, łapówkarz, 07.08.07, 14:12 itd. Szkoda że GW broni takie persony Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Tyle potrafiłeś zrozumieć biedaczku? 07.08.07, 20:53 To, że łapówkarz usprawiedliwa postawienie mu absurdalnego zarzutu zabósjtwa i urządzenia całej tej hecy? Odpowiedz Link Zgłoś