maciekzy 31.07.07, 13:20 Nic dodać, nic ując. Homofobia obecnie rządzących w Polsce to dzicz. Dzicz jaką było ZSRR czy jest obecny Iran. Dlaczego Europa wysyła pieniądze takiemu rządowi zamaist wprowadzić sankcje wobec dzikich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gayboy Nic dodac nic ujac... 31.07.07, 13:41 I pewnie zaraz zacza sie posty jaka to przesada, ale niech ktos sprobuje byc gejem w naszym kraju - zycze powodzenia. I nie chodzi o zwyklych ludzi, bo tym to wisi... najgorzej z tymi, ktorzy rzadza. Oni chca zbic kapital polityczny straszac gejami, masonami i zydami, a ostatnio i Unia Europejska... Ciemnogrod straszny... Odpowiedz Link Zgłoś
tektek Re: Nic dodac nic ujac... 31.07.07, 15:17 Ktos w polskim rzadzie ciebie przestraszyl gejami czy masonami? Masz jakies konkretne przyklady w ktorych czlonek polskiego rzadu by wogole odwolywal sie do masonow? Nie jestem gejem, ale twierdzenie ze w polsce istnieje systematyczne panstwowe przesladowanie gejow jest absolutna bzdura. Odpowiedz Link Zgłoś
anvill Re: Nic dodac nic ujac... 31.07.07, 16:22 Właśnie dlatego że nie jesteś to nie wiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Tacy oni Wlosij jak w Wyborowej Polacy! Ha, ha, ha 31.07.07, 16:34 Bzdety z czerwonej wloskiej gabdzety Odpowiedz Link Zgłoś
buchachacha A we Włoszech na ulicach pederaści atakują od tyłu 31.07.07, 16:37 i kradną masowo damskie torebki. Takie przypadki zdarzają się w Rzymie, pomyśleć więc, co się dzieje na prowincji! Odpowiedz Link Zgłoś
subcomm Re: Nic dodac nic ujac... 31.07.07, 16:35 No na przykład wypowiedzi niejakiego Ministra Edukacji twierdzące, że za sprawą Wielgusa stoją masoni. Dokładiej jeden mason, o nazwisku sugerującym miłośnika śledzi, czosnku i macy, czyli niejaki Wildstein (noszący w hierarchii masońskiej tytuł Wielkiego Dozorcy). ;P Odpowiedz Link Zgłoś
gayboy Re: Nic dodac nic ujac... 31.07.07, 17:55 Władza to nie tylko rząd. To także władza terenowa i PE. Przykłady? Bosak&Co, Giertychowie dwaj, Orzechowski. Mało?? Odpowiedz Link Zgłoś
edyta4god Re: Nic dodac nic ujac... 31.07.07, 19:42 Aktów przemocy wobec gejów i lesbijek nie popieram, ale z drugiej strony dziwi mnie to,że środowiska gejowskie tak bardzo upierają się na publiczne obnoszenie się ze swoim prywatnym życiem seksualnym. Jakby to jakąś religią było, która ma zbawić świat! Ludzie mają pełne prawo do swojej własnej opinii na temat homoseksualizmu, jak ktoś chce być gejem to jego sprawa, ale po co o tym trąbić na każdym kroku? Im bardziej geje będą agresywni w promowaniu swoich skłonności i zmuszaniu społeczeństwa do akceptacji, tym więcej agresji dostaną w zamian, a do zmiany rządu to z pewnością nie doprowadzi, bo konserwatywni Polacy tym bardziej będą głosować na PIS i im podobne partie, właściwie właśnie dlatego oni są u władzy. Polacy po prostu nie chcą aby homoseksualizm był sprawą publiczną, a tym bardziej już polityczną. Odpowiedz Link Zgłoś
prztyczeq Re: Nic dodac nic ujac... 18.08.07, 00:25 ciekawa jestem gdzie też obnoszą się ci geje z tymi szczegółami z alkowy rodem a i trąbią w dodatku.. nikt nie jest agresywny za wyjątkiem homofobików, nie zuwazyłam żeby wielu tęczowych rzucało się z pięściami na heteryków i z pełnym promocji śpiewem na ustach.. coby ich nawrócić na soja "religię" Na przykładzie tej i wielu innych wypowiedzi widać wyraźnie że "zmusić" do akceptacji wbrew woli się po prostu nie da, całe życie można spędzić nie akceptując drzew, mchów, porostów... słońca i Powodzenia! co do spraw publicznych i politycznych, orientacja - sprawa prywatna więc dajmy każdemu prywatnie zadecydować o jego życiu i o tym jaka jego część ma być dostępna szerszemu gronu "jak ktoś chce być gejem to jego sprawa" a i jeszcze jedno orientacja to nie kwestia wyboru proszę drogiej Pani nie ma tak że dzisiaj po tej jutro po tamtej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
bambooko w s p o l n o t a__g e j o w s k a__c z y__ 31.07.07, 16:39 europejska? do ktorej wstepowales bo ja do europejskiej Odpowiedz Link Zgłoś
buchachacha Poważne niedoróbki w szkoleniu ideologicznym 31.07.07, 16:45 Jak to: "niech ktoś spróbuje być gejem w naszym kraju"... Przecież zgodnie z ideologią pederastą czy lesbijką jest się już od urodzenia, a nie zostaje się z wyboru... Wykazałeś się sporymi brakami w wyszkoleniu. Odpowiedz Link Zgłoś
obrazoburca Re: Poważne niedoróbki w szkoleniu ideologicznym 31.07.07, 22:20 debil. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz.palucki Teraz juz wiecie skąd ten TŁOK na Okeciu ! 31.07.07, 13:54 Biedroń kontunuuje swoją kampanię medialną (zaczętą w mediach zagranicznych) pt "Geje i Lesbijki okupują Okęcie żeby wyjechać z Polski" ale teraz dołożyć coś więcej - stał się znawcą papieża. Z drugiej strony dowodem na "prześladowania" w Polsce jest fakt, że Marta Abramowicz (prawa ręka Biedronia) nie dostała roboty na UW. A przecież Pani Abramowicz może zgłosić swój wniosek do komisji etyki Polskiego Towarzystwa Psychologicznego jeśli czuje się dyskryminowana - o czym jako psycholog powinna wiedzieć. Ale czy to zrobiła ? KPH powinno zmienić nazwę na KPR - Kampania Przeciw Rozsądkowi. APEL DO DZIENNIKARZY: Wykażcie rozsądek i wysilcie się na obiektywizm. Zarówno Biedroń jak i Abramowicz to zawodowi działacze gej/les im gorzej się mówi o polskiej tolerancjie wobec gejów i lesbijek tym więcej PIENIĘDZY udaje im się wyciągnąć na swoje projekty. Opowiadanie bzdur i podkręcanie atmosfery paranoi jest w ich wymiernym interesie. Ale ta propaganda już dawno przekroczyła granice zdrowego rozsądku i NIE SŁUŻY wcale polskim gejom i lesbijkom. Odpowiedz Link Zgłoś
merianna Re: tak trzymac panie prezydencie 31.07.07, 14:25 Wystopowany handel ludzmi? Zastoj w bandyckich i perwersyjnych biznesach i interesach? Brawo panie prezydencie. Odpowiedz Link Zgłoś
acorns Re: Teraz juz wiecie skąd ten TŁOK na Okeciu ! 31.07.07, 14:29 > Z drugiej strony dowodem na "prześladowania" w Polsce jest fakt, że Marta > Abramowicz (prawa ręka Biedronia) nie dostała roboty na UW. Jaki to dowód? Może po prostu się nie nadawała i nie była najlepsza kandydatką? A jak ja nie dostanę intratnej posady w ministerstwie to też mam ogłosić że jestem gejem i to z tego powodu jej nie dostałem? Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz.palucki Re: Teraz juz wiecie skąd ten TŁOK na Okeciu ! 31.07.07, 15:09 acorns napisał: > > Z drugiej strony dowodem na "prześladowania" w Polsce jest fakt, że Marta > > > Abramowicz (prawa ręka Biedronia) nie dostała roboty na UW. > > Jaki to dowód? Może po prostu się nie nadawała i nie była najlepsza kandydatką? > > A jak ja nie dostanę intratnej posady w ministerstwie to też mam ogłosić że > jestem gejem i to z tego powodu jej nie dostałem? Oględnie mówiąc to właśnie napisałem z tzw. przekąsem Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Teraz juz wiecie skąd ten TŁOK na Okeciu ! 31.07.07, 15:54 >Jaki to dowód? Może po prostu się nie nadawała i nie była najlepsza kandydatką? A był w ogóle konkurs? Odpowiedz Link Zgłoś
obrazoburca Re: Teraz juz wiecie skąd ten TŁOK na Okeciu ! 31.07.07, 16:35 najpierw ogłoś, że jestes geje, a potem przebieraj w posadach jakie będą Ci oferowane. Jesli tak dobrze sie gejom powodzi, to dlaczego tego nie zrobisz? Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 NIE Włosi, tylko papugi ludzi pokroju Geremka 31.07.07, 14:24 Geremka i Michnika. Takich ludzi jak Geremek i Michnik w czasie wojny skazano by na śmierć. Kiedyś czekała by ich banicja. Wypada wierzyć, ze ludzie przejrzeli juz na oczy i doczekamy sie historycznej banicji takich "przyjaciół" Polski Jeśli oni nie rządzą, to maja gdzies wszelkie reguły przyzwoitości... Nie przeszkadza im to uprawiać teatru i miec usta pełne szlachetnych frazesów. Czy można byc bardziej zdemoralizowanym??? Odpowiedz Link Zgłoś
zima0001 Cóż, Lewartow i Szechter nienawidzą Polaków 31.07.07, 15:23 i muszą dać jakoś temu upust Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: oni też samych siebie nienawidzą 31.07.07, 15:38 ale za to kochaja chyba polskich gejow...? Chociaz nie, takowych nie ma. Zaden prawdziwy Polak nie moze byc gejem. Odpowiedz Link Zgłoś
obrazoburca Re: NIE Włosi, tylko papugi ludzi pokroju Geremka 31.07.07, 16:37 > Czy można byc bardziej zdemoralizowanym??? mozna. Popatrz na PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
afiag Re: Włoska gazeta o "prześladowaniu" homoseksuali 31.07.07, 14:26 nic dodać nic ująć?? Papież Wojtyła przeciwstawiał cywilizację śmierci gejowskiej cywilizacji miłości? niech się Włosi swoim faszyzmem zajmą i swoją mafią. Odpowiedz Link Zgłoś
iwo_84 Re: Włoska gazeta o "prześladowaniu" homoseksuali 31.07.07, 17:13 Swoją drogą mi bardziej znane jest określenie cywilizacji życia, ale widoczniej w artykule bardziej pasowało "cywilizacja miłości" :P Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
fotosmak szczera prawda 31.07.07, 14:34 tak, panowie i panie katolicy. Taki kraj stworzyliście, wbrew słowu i czynom głoszonym przez Jana Pawła II. Podobno waszego moralnego i duchowego przywódcę. Szkoda, że tak marnujecie i poniewieracie jego naukę na padole nienawiści i nietolerancji. Żal mi was. Przy następnej spowiedzi musiecie wyznać następujący grzech: postepuję wobec braci i sióstr wbrem miłości, rozumowi, logice i nauczaniom naszego papieża Jana Pawła II. Wiem, prawda w oczy kole.... pseudokatoliku Odpowiedz Link Zgłoś
afiag Re: szczera prawda 31.07.07, 14:43 prawda mnie w czy mnie kole. mam kumpla który jest gejem. nigdzie nie napisałem że bycie homo to choroba. nie zgadzam się że Jan Paweł II stworzył jakąś cywiliację śmierci i przeciwstawił ją cywilizacji miłosci. zgadzam się że wielu ludzi nazywających siebie katolikami postępuje wbrew wierze. dlaczego nazwałeś mnie pseudokatolikiem? dlaczego mnie obrażasz? mnie i moją wiarę? przecież nawet mnie nie znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
ylemai wbrew nauczaniu? 31.07.07, 15:02 ależ JP2 był homo i seksofobem. Polityka władz i postawa społeczeństwa jest w pełni zgodna z pragnieniami i poglądami tego papieża. Odpowiedz Link Zgłoś
monnot Re: Gdzie logika? 31.07.07, 15:21 Jezeli byl homo, no to lubil seks, prawda? Wiec niestety zaprzeczasz sobie. jestes tak wiarygodny, jak ten wloski dziennikarz... Odpowiedz Link Zgłoś
obrazoburca Re: Gdzie logika? 31.07.07, 23:50 kobito, naucz sie czytać. On napisał, ze JP2 było homo(fobem) i seksofobem. Poza tym, czy Ci sie to podoba czy nie to Wojtyła był eunuchem, emocjonalnym i uczuciowym kastratem. Jakie miał prawo do wypowiadania sie na te tamaty? Takie samo, jak ślepy o kolorach, czy głuchy o muzyce klasycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
uj3mny Re: szczera prawda 31.07.07, 15:58 Rzeczą zgoła odmienną jest tolerowania mniejszości homoseksualnej, a akceptowanie ich działań zmierzających np. do uzyskania praw do adopcji. Postawa KK, Kościołów protestanckich nigdy nie wyszła poza okrąg tolerancji. Ten prosty fakt pan Biedroń po raz kolejny poddał fałszywej interpretacji, wzbudzając tym samym niechęć do homoseksualistów. Nie można opierać filozofii zrozumienia na kłamstwie. Odpowiedz Link Zgłoś
iwo_84 Re: szczera prawda 31.07.07, 17:14 No masz rację i ta niezmieniona ustawa aborcyjna.... Odpowiedz Link Zgłoś
mian Tak chaotycznego i idiotycznego tekstu ... 31.07.07, 14:41 Tak chaotycznego i idiotycznego tekstu dawno nie czytałem. Najgorsze, jest to że są ludzie , którzy w to wierzą. Odpowiedz Link Zgłoś
boed Re: Tak chaotycznego i idiotycznego tekstu ... 31.07.07, 15:45 Ja w to nie wierze :). Metoda "wymuszania" tolerancji przez rozglos medialny, zloty barwnie ubranych osob, obnoszenie sie ze swoja innoscia nie zapewni tego, ze homoseksualisci zostana zaakceptowani. Ona tylko spowoduje, ze beda 'musieli byc tolerowani'. Szkoda, bo nigdy nie mialem nic do homoseksualistow a nie ukrywam, ze dzieki tym "kampaniom na rzecz tolerancji" narasta we mnie niechec do tych ludzi. Ciekawe ile jest takich osob jak ja...... Odpowiedz Link Zgłoś
ginger123 Re: Tak chaotycznego i idiotycznego tekstu ... 31.07.07, 16:03 z przykroscia stwierdzam ,ze nie masz racji.Ten tekst to calkowita prawda o Polsce kaczorow,Polsce zasciankowej,zacofanej,obludneji, homofobicznej.Ci ludzie powinni byc natychmiast pozbawieni wladzy i postawieni przed Trybunalem Stanu.Jestem pewna ,ze to sie kiedys stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
scibor3 Re: Tak chaotycznego i idiotycznego tekstu ... 31.07.07, 19:31 Właśnie, że ma rację. U siebie też to obserwuję. Na szczęście nie dotyczy to osób homoseksualnych które wcześniej znałem. A teraz się sam boję, że w wyniku kampanii na rzecz tolerancji dla ateistów sam zacznę być dyskryminowany. Dlatego wznoszę hasło: wszyscy ci którzy chcecie mi "zrobić dobrze" - odpier.dolcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
mian wszyscy ci którzy chcecie mi "zrobić dobrze" 02.08.07, 10:47 wszyscy ci którzy chcecie mi "zrobić dobrze" - odpier.dolcie się ! Popieram:) Odpowiedz Link Zgłoś
prztyczeq hahahahahha 18.08.07, 00:34 a tych z pewnością jest caaaaaaaaaaaaaaała masa ;) ludzie się az tak nie mylą niedoczekanie... Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Pare skrotow myslowych 31.07.07, 14:43 1. Ktos o imieniu "Lech" z definicji nie moze byc homoseksualista, wiec przyklad 23-letniego geja Lecha jest niechybnie zmyslony 2. nalezy koniecznie (!) zbadac zwiazki dermatologa wysylajacego gejow do weterynarza z ukladem rzadowym 3. slyszalem o przypadkach bicia Polakow we Wloszech -> zmartwychwstanie faszyzmu?? 4. bycie gejem w Polsce jest co najmniej tak straszne jak bycie hetero w Holandii Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: Włoska gazeta o "prześladowaniu" homoseksuali 31.07.07, 14:50 To jest tak samo jak z polskim antysemityzmem. Liczba ataków na żydów we Francjo ok 150, a w Polsce 2. Tak samo jest pewnie z homo. Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: Włoska gazeta o "prześladowaniu" homoseksuali 31.07.07, 14:56 a zajadly atak POLSKIEGO dermatologa na geja Lecha to malo??!! podobnych, a moze i jeszcze gorszych napasci, szczegolnie na prowincji, sa z pewnoscia tysiace, jesli nie miliony .. fly8171 napisał: > To jest tak samo jak z polskim antysemityzmem. Liczba ataków na żydów we > Francjo ok 150, a w Polsce 2. Tak samo jest pewnie z homo. Odpowiedz Link Zgłoś
anvill Re: Włoska gazeta o "prześladowaniu" homoseksuali 31.07.07, 15:14 Oczywiście że są - sam w zeszły weekend miałem się stać obiektem ataku w zwiazku z orientacja - pisze miałem - bo okazuje się że chłopcy w lśniących butach i wygolonych głowach to straszne mieczaki - we trzech usłowali wpier...ć mi i mojemu kumplowi skończyło się wybitymi zębami u jednego i ucieczką na ten widok dwóch pozostałych - piekny widok - lecz cóż jak sie jest gejem to trzeba się nauczyć radzić na ulicy. Przynajmniej tych dwóch już wie że gej to nie kolo w szpilkach i kiecce lecz kolo od którego można niezły wpier... dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: Włoska gazeta o "prześladowaniu" homoseksuali 31.07.07, 15:26 ale co, szliscie z transparentem? w krotkich sukieneczkach? napastowaliscie ich? bilo od was ze jestescie odmiennej tolerancji? od grupy lysych debili mozna dostac bez specjalnego powodu. Po co doczepiasz tu ideologie? anvill napisał: > Oczywiście że są - sam w zeszły weekend miałem się stać obiektem ataku w > zwiazku z orientacja - pisze miałem - bo okazuje się że chłopcy w lśniących > butach i wygolonych głowach to straszne mieczaki - we trzech usłowali wpier...ć > > mi i mojemu kumplowi skończyło się wybitymi zębami u jednego i ucieczką na ten > widok dwóch pozostałych - piekny widok - lecz cóż jak sie jest gejem to trzeba > się nauczyć radzić na ulicy. Przynajmniej tych dwóch już wie że gej to nie kolo > > w szpilkach i kiecce lecz kolo od którego można niezły wpier... dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
anvill Re: Włoska gazeta o "prześladowaniu" homoseksuali 31.07.07, 15:37 Widzisz - głupiś bo nie czaisz że gej nie chodzi w kieckach ale np może złapać swojego chłopaka za reke. I to nie ja doczepiam ideologie - ja po prostu żyje tak jak chce w tym kraju - tyle że aby tak żyć trzeba trenować sztuki walki. Za dużo tego rodzaju sytuacji przeżyłem aby w ogóle z Tobą dyskutować. Bojówki dresiarzy, łysych czy innego pomiotu ustawiają sie często pod klubami i polują kiedy pobiją geja i przyjedzie policja - pan policjant powie że się nic nie stało jeszcze walnie kilka "ciepłych" słów pederascie, pośmieją się i pojadą kiedy natomiast pokrzywdzony nosi dres lub łysą głowe wiozą geja na dołek za napaść i pobicie. Można oczywiście zamykać na to oczy - tyle że z ludzkiej przyzwoitości byś się nie odzywał na tym forum - problem jest, jesli nie chcesz go dostrzec Twoja sprawa - tyle że nie wiem po co pier...ć bez sensu i nieprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
berserc Re: Włoska gazeta o "prześladowaniu" homoseksuali 31.07.07, 15:31 Oczywiście! Na prowincji jeśli nie masz zaświadczenia, że nie jesteś gejem/lesbijką to do zwykłego lekarza Cię nie przyjmą! Od razu trzeba się zgłaszać do weterynarza! Zaświadczenia wydają lokalne koła Przyjaciół RM po 3 tygodniowej obserwacji pożycia płciowego. Dla osób nie mających stałych partnerów zapewnia się pomoc i wypożycza tymczasowych. Stosunki są nagrywane i analizowane pod względem techniki, częstości itp. W mniejszych miejscowościach bez takiego zaświadczenia nie można też kupić wazeliny w sklepie. Ponadto każdą prezerwatywę (o ile nie zostanie wcześniej decyzją Koła skonfiskowana) dziurawi się komisyjnie przed sprzedażą. To wszystko szczera prawda i jeśli włoska gazeta ma ochotę może to przedrukować! Proszę także o podawanie innych przykładów bo larum grają!! Odpowiedz Link Zgłoś
doktorakagi Włosi ufundujcie stypendia 31.07.07, 14:53 i przyjmujcie jak najwięcej homoseksualistów z Polski. Proponuję otworzyć różową linię i ściągajcie ich do siebie jak najwięcej. Tego postępu nigdy za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
syn.tuhajbeja Szczyt perwersji Polakow 31.07.07, 14:59 Podobno szczytem perwersji Polakow jest pojscie na "parade rownosci" i skandowanie "znajdzie sie pala na dupe generala". Odpowiedz Link Zgłoś
francooo Przetrwaliśmy : nazizm, komunizm, to i homofaszyzm 31.07.07, 15:00 ... przetrwamy ! Bardzo dobrze że Włosi są świadomi tego że TU JEST POLSKA i każdy może wsadzać sobie w tyłek to co mu się żywnie podoba, jednak nigdy nie będzie w tym kraju społecznego przyzwolenia na to by ktoś obnosił się ze swoją dewiacją, a już tym bardziej narzucał się innym ze swoją chorą ideologią. Odpowiedz Link Zgłoś
ylemai przetrwamy też seksofobię :> 31.07.07, 15:03 oczywiście, Polska dla Polaków, bułka dla robaków. a rozkosz dla rozkosznych. bez względu na ich fetysze. Odpowiedz Link Zgłoś
francooo Dlaczego seksofobia ? 31.07.07, 15:16 Seks to przyjemna sprawa i niech każdy zadawal sie na swój sposób. Nie mam nic przeciwko temu że że jeden Pan drugiemu Panu zapodaje tłuczka w odbyt, ani nawet przeciw temu że Panowie z organizacji - której nazwy nie wymienię - wyładowują swoją energię seksualną poprzez penetrację męskich odbytów w lekarskich rękawiczkach - ale na litość czy musieli opowiadać o tym gimnazjalistom drukując jednocześnie instrukcje na ulotkach? Odpowiedz Link Zgłoś
li-mu-bai Re: Dlaczego seksofobia ? 31.07.07, 16:50 Najwyraźniej cię to podnieca. Lubisz lekarskie rękawiczki? Odpowiedz Link Zgłoś
prztyczeq Re: Dlaczego seksofobia ? 18.08.07, 00:40 to nie oni tylko grupa Odwaga Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos Re: Przetrwaliśmy : nazizm, komunizm, to i homofa 31.07.07, 15:22 przeżyjemy również i takich idiotów jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Włoska gazeta o "prześladowaniu" pedalow... 31.07.07, 15:03 Hehehe.. Ale jaja!!!!!!!!!!!!!!!! Hihihihi................ Eheheheeee :)))))))))) Aha.. jeszcze to: - (...)"Powołując się na liczbę, podaną przez Kampanię Przeciwko Homofobii, Scabello podkreśla, że w ostatnich latach z tego powodu z Polski wyjechało prawie 100 tysięcy gejów i lesbijek." ----------------------------------- Etaam... Zbyt piekne by moglo byc prawdziwe - tak "prawdziwe" jak i ta "Kampania Przeciwko Homofobii".. - Ale ze pedaly smiechu z siebie i jaj narobily, to narobily :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma spoko, niech makaroniarze wezmą na wstrzymanie ! 31.07.07, 15:05 dajcie Jarosławowi Kaczyńskiemu szansę, to człowiek, jak sam o sobie mówi, "honoru". Powidział już trzy razy, że z Lepperem "nie będzie rozmawiał" ? Powiedział. Powiedział "pierwiastek albo śmierć" ? Powiedział. To teraz zacznie walczyć...z homofobią, bo toć przecie leży w jego..."interesie". Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.kirk O mmmatko... 31.07.07, 15:06 Nie ma wątpliwości, że gejom w Polsce nie żyje się łatwo i często spotykają się z dyskryminacją. Tym niemniej pp. redaktorom radziłbym najpierw wychylić na chwilę nosa poza modne kluby Rzymu lub Mediolanu i pojechać gdzieś za Neapol - na Sycylię albo Sardynię. I niech tam spróbują nawet nie np. założyć gejowski klub, ale chocby wtopić się w lokalną społeczność będąc jawnymi gejami, dostać pracę w szkole w Katanii albo spróbować męskich pocałunków i trzymania się za ręce na ulicach Palermo. Po wyjściu ze szpitala mogą wracać do redakcji i napisać raport nt. postępów zwalczania homofobii we własnym kraju; potem ewentualnie zgadzam się, żeby pouczali innych i nawet wyzywali ich od mroków średniowiecza. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Re: O mmmatko... 31.07.07, 16:07 Zgadza się. Ale jest też istotna różnica. Premier ani prezydent Włoch nie zajmuje się zwalczaniem homoseksualizmu, wśród wyskokich urzedników nie ma jawnych, agresywnych homofobów a do rządzącej koalicji nie została dopuszczona quasi faszystowska partia, zajmujaca się atakowaniem homoseksualistów. Poza tym wszystko się zgadza, jak w radiu Erewan :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.kirk Re: O mmmatko... 31.07.07, 18:03 > Premier ani prezydent Włoch nie > zajmuje się zwalczaniem homoseksualizmu, > wśród wyskokich urzedników nie ma > jawnych, agresywnych homofobów Tu trochę na temat włoskich polityków: www.homiki.pl/modules.php? name=News&file=article&sid=886 Akurat Berlusconi wielokrotnie publicznie szydził z "pederastów", choć w końcowym okresie swojej władzy musiał za to kilkakrtonie przepraszać. > do rządzącej koalicji nie została dopuszczona > quasi faszystowska partia, zajmujaca się atakowaniem homoseksualistów. We Włoszech rządzi koalicja "Dom Wolności". Leżeli LPR - jak rozumiem - określasz jako partię quasi-faszystowską, to jak określisz Sojusz Narodowy (Gianfranco Finni był wicepremierem i misistrem spraw zagranicznych), który w dokumentach programowych sam sie określa jako "postfaszystowski", współzakładała go p. Mussolini, a sam twardo zwalcza np. równouprawnienie gejów i imigrantów? A jak Nową Siłę, również członka koalicji rządzącej, która jest partią legalną, a zarazem jawnie faszystowską i rasistowską (skądinąd zaprzyjaźnioną z "naszym" ONR?) Ot kłania się biblijna przypowieść o źdźble i belce w oku... Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
francooo Jedyny ratunek dla Europy to muzułmanie :-( 31.07.07, 15:08 Bo od europejczyków okadzonych dymem "politycznej poprawności" nie można już wiele wymagać. Sądzę że skończą się wtedy parady dewiantów z dziećmy na platformach, nie będzie też mowy o żadnych pedofilskich partiach czy kampaniach przeci homofobii. Odpowiedz Link Zgłoś
buchachacha Trwa intensywne poszukiwanie genu homoseksualizmu. 31.07.07, 16:50 Na razie światowa lewica nie odniosła sukcesu na tym polu. Praca ideologiczna wykonana w środowisku biologów nie przynosi na razie pożądanych efektów. Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Jesli rzeczywiscie wyjechalo 100,000 31.07.07, 15:08 To w Polsce nie ma juz gejow i nie ma kogo przesladowac. Odpowiedz Link Zgłoś
cityrunner84 Stronniczy artykuł i tyle 31.07.07, 15:15 Jakoś nie widziałem do tej pory linczowania gejów na ulicach. A takie opowieści nie do końca pewnej treści dla potrzeb artykułów może każdy przytoczyć. Liczy sie to co widać na ulicach i to jakie nastawienie do gejów ma naród jako całość. A tutaj żandego męczeństwa homoseksualistów nie widać Odpowiedz Link Zgłoś
anvill Re: Stronniczy artykuł i tyle 31.07.07, 16:32 Jeśli nie jesteś gejem to możesz się wypowiadać na ten temat tak jak ślepy o kolorach - kiedy to wreszcie dotrze do tych zidiociałych komentatorow, którzy geja w telewizi raz widzieli a byl to F. Mercury! Odpowiedz Link Zgłoś
cityrunner84 Re: Stronniczy artykuł i tyle 31.07.07, 17:40 anvill napisał: > Jeśli nie jesteś gejem to możesz się wypowiadać na ten temat tak jak ślepy o > kolorach - kiedy to wreszcie dotrze do tych zidiociałych komentatorow, którzy > geja w telewizi raz widzieli a byl to F. Mercury! Tak samo jeśli Ty nie jesteś osobą heteroseksualną możesz sie wypowiadać o pogladach takich osób w temacie gejów jak głuchy o dźwiękach - kiedy to wreszcie dotrze do tych zidiociałych gejów, którzy wszędzie dopatrują się dowodów na swoją wyimaginowaną martyrologie?! Odpowiedz Link Zgłoś
li-mu-bai Re: Stronniczy artykuł i tyle 31.07.07, 16:55 > Jakoś nie widziałem do tej pory linczowania gejów na ulicach. A takie opowieści A nie przyszło Ci do głowy, że nie widzisz mordestw, kradzieży i rozbojów, bo przestępca wcale nie chce mieć świadków? Odpowiedz Link Zgłoś
cityrunner84 Re: Stronniczy artykuł i tyle 31.07.07, 17:47 li-mu-bai napisał: > A nie przyszło Ci do głowy, że nie widzisz mordestw, kradzieży i rozbojów, bo > przestępca wcale nie chce mieć świadków? Nie widze takich przestepstw tak jak Ty ich nie widzisz dopóki nie wiesz że ich ofiara padł gej. Wtedy dopiero je zauważasz i wklejasz do swojej wymyślonej homo-nazi-układanki. Zamordowali go bo za dużo wiedział, okradli go bo miał portfel, pobili go bo był sam a ich pieciu a nie dla tego że był gejem. Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 Grazie per gli italiani 31.07.07, 15:08 grazie mille che ci avete in memoria. I Kaczyński non vogliono conoscere che abbiamo gia il XXI secolo. Loro vorrebero vivere in mondo medioevale. Ma anche in Polonia abbiamo gia un po' di società liberale... Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Re: Grazie per gli italiani 31.07.07, 15:15 seculo, seculorum. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Biedron (okreslenia niecenzuralne) i wloscy lewacy 31.07.07, 15:11 Biedron (okreslenia niecenzuralne) i wloscy lewacy - znakomity duet do erwersyjnych czynnosci budzacych obrzydzenie normalnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
monnot Re: Lobby gejowe! 31.07.07, 15:12 We Francji, silne lobby gejowe,zrobilo taki numer. Facet gej wylal na siebie benzyne i podpalil sie! Niestety nie umarl, ale za to byl narobiony ogromny huk i oczywiscie manifestacje gejow i lesbijek. "Plonacy gej" oskarzyl jakis tam mlodych , ze podpalili go, bo homofoby. Oczywiscie rzad ustalil nowe prawo o homofobii. Kilka miesiecy temu, okazalo sie , ze facet podpalil sie sam!!! Ale prawo zostalo! Na tej podstawie, posel , ktory wypowiedzial sie na temat gejow w sposob bardzo taktowny zreszta, zostal skazany przez sad o homofobie!!! Cale szczescie,ze miesiac temu, zostal wybrany na nowo na deputacje! Odpowiedz Link Zgłoś
francooo Cała ideologia lewicy i dewiantów opiera się na .. 31.07.07, 15:20 ... tym że muszą być oni zawsze i wszędzie dyskryminowani. A jeżeli nie to trzeba ją sobie wymyśleć. Swoją drogą widziałem kiedyś plakat na mieście który zapraszał na wykład pt. "Lesbijki - podwójnie dyskryminowane - ze względu na płeć oraz orientację". Nic tylko się śmiać ... Odpowiedz Link Zgłoś
zima0001 Piękne: geje, lesby - polski hit eksportowy 31.07.07, 15:20 Europa powinna się cieszyć - im więcej gejowstwa u nich, tym więcej postępu cywilizacyjnego i okazji do obnoszenia sie z polityczna poprawnością Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Włoska gazeta o "prześladowaniu" homoseksuali 31.07.07, 15:20 homofobów UE powinna umieszczać w psychuszkach, jak za Stalina i Breżniewa w ZSRR wsadzano tam inaczej myślących. Odpowiedz Link Zgłoś
naturat Jak oni wybierają wnuczke Musoliniego faszysty 31.07.07, 15:20 Jak oni wybierają wnuczke Musoliniego faszysty to jest wszystko ok. Wiadomo że tamta włoszka nie jest winna za dziadka jak i tusk ale tą włoszke wybrano nie za to co mówi ale za to że jest wnuczką musoliniego. Włochy do dzisiaj nie wypłaciły odszkodowań dla Etiopi. Odpowiedz Link Zgłoś
naturat To przez Włochów był głod w Etiopi ! 31.07.07, 15:22 Zrójnowali kraj wprowadzili haos i nie wypłacili odszkodowań. Odpowiedz Link Zgłoś