witaschek 01.08.07, 09:03 Niech zyje nam Kaczynski. Precz z michnikowszczyzna! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sympatyk10 Prawda zyciowa 01.08.07, 09:20 Ten typ nigdy nie powinien zostac prezydentem prawie 40mln kraju !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
no_nick rzeczywistość równoległa 01.08.07, 09:35 facet żyje w swojej własnej rzeczywistości - zaczyna się ona tam,gdzie normalna rzeczywistość się kończy.Myślę że to nieuleczalne. Odpowiedz Link Zgłoś
takizenek +++ Prezydent wszytskich Polakow.... 01.08.07, 12:25 Wstydz sie kto go wybral? Odpowiedz Link Zgłoś
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx dziekuje Panie Prezydencie 01.08.07, 12:28 „Dla mnie w Polsce ważni są ludzie, którzy uważają, że system, który powstał po 1989 r. nie powinien trwać.” Czyli ja i, jak przypuszczam, jeszcze kilka (kilkanaście, kilkadziesiąt) milionów osób jest dla Pana nieważne Panie Prezydencie – dziękujemy Panie Prezydencie, dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: dziekuje Panie Prezydencie 01.08.07, 12:39 Nie ma to jak ślepa wiara w to co się robi. Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Król jest nagi :)) To pierwszy i ostatni wywiad dl 01.08.07, 12:42 dla GW :)) Patrzcie, PiSuchy, kogo wybraliście na prezydenta - zakłamanego i zakompleksionego gamonia :) Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Wstyd i hańba - ten człowiek powinien jak najszybc 01.08.07, 12:44 najszybciej zniknąć z życia politycznego i publicznego. Najlepiej razem z bratem. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszdd Pokażcie mi jednego,jedynego uczciwego Geremka ! 01.08.07, 12:50 Zaraz wielu odkrzyknie a Michnik ! Odpowiedz Link Zgłoś
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx kto jest odpowiedzialny... 01.08.07, 13:12 Czytałem sobie wywiad z Lechem Kaczyńskim, byłem zupełnie spokojny, przygotowany „na wszystko”, bo wiadomo… nasz prezydent może wymyślić wiele „fajnego” I oto natrafiłem na pewien fragment: Agnieszka Kublik, Monika Olejnik: Chce pan powiedzieć, że za całe zło polskiej polityki odpowiedzialna jest Platforma? Lech Kaczyński: Ma olbrzymi wpływ na obecną sytuację w Polsce - tak bym to określił. Decydujący? - Tak, bardzo istotny. ……. Nie za brak koalicji. Za to, co się dzieje, panie prezydencie. - Za to, że Lepper i Giertych zostali wicepremierami, odpowiedzialność ponosi PO. To oczywiste. No i tu ja już zupełnie nie wiem, czy on sobie z nas robi jaja, czy w to wierzy, czy może wierzy, że ciemny naród uwierzy Odpowiedz Link Zgłoś
ciumcia Re: kto jest odpowiedzialny... 01.08.07, 13:51 Wiadomo przynajmniej, jak będzie wyglądała kolejna kampania wyborcza: "Wszystkiemu jest winna Platforma." Odpowiedz Link Zgłoś
aplus ale .. co to ma byc, ani jednego ciekawego pytania 01.08.07, 14:30 Olejnik znowu w samych majtkach niczym Borat, wymslze cos lepszego kobiecino a nie takie bla bla bla pytania z ktorych nic nie wyniknie, wywiady - laurki. > Agnieszka Kublik, Monika Olejnik: Chce pan powiedzieć, że za całe zło polskiej > polityki odpowiedzialna jest Platforma? > > Lech Kaczyński: Ma olbrzymi wpływ na obecną sytuację w Polsce - tak bym to > określił. > > Decydujący? > > - Tak, bardzo istotny. > > Nie za brak koalicji. Za to, co się dzieje, panie prezydencie. > > - Za to, że Lepper i Giertych zostali wicepremierami, odpowiedzialność ponosi > PO. To oczywiste. > Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Jest tak dobrze, ze za dobrze i trzeba cos popsuc 01.08.07, 14:41 Dlaczego PiS nie chce dalej rzadzic? cytat: "Prezydent Lech Kaczyński: Muszą być wcześniejsze wybory, bo trudno żyć w sytuacji tak oryginalnej. Mamy szybki rozwój gospodarczy. Gwałtowny, wręcz nieprawdopodobny spadek bezrobocia - ponad pięć punktów procentowych w ciągu mniej niż dwóch lat. Wzrost zakupów detalicznych. Nastąpiła gwałtowna poprawa wykorzystania środków unijnych." Odpowiedz Link Zgłoś
aplus zobaczyli ze z Ubekistanem nie wygraja to odchodza 01.08.07, 15:30 i wcale sie nie dziwie Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: zobaczyli ze z Ubekistanem nie wygraja to odc 01.08.07, 16:24 aplus napisał: > zobaczyli ze z Ubekistanem nie wygraja to odcchodza > i wcale sie nie dziwie Panie Aplus, to jakby ktos powiedzial: -Twoj samochod chodzi za dobrze, powinienes sie go pozbyc. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Monika gdzie jest prawo i sprawiedliwość, prez 01.08.07, 16:54 Gdzie jest prawo i sprawiedliwość, prezydenta należy wyrzucić z posady za używanie symboli nazistowskich w kampanii wyborczej! Może coś o tym Panowie? Polskie prawo tego zakazuje! To ich dzieło, należy cały PiS, wszystkich wywalić za używanie symboli nazistowskich w kampanii wyborczej! www.youtube.com/watch?v=fCPdo2jd84Y&search=donald%20tusk Ja no – ble ble i no – bla bla. Ja jestem ratownikiem, Ja chwalę się wynikiem. Dla ciebie służę Narodzie. Jam ratownikiem na wodzie. Zbyt ufali prawnej mambie. Utonęli więc w szambie. Ja no - ble ble i no – bla bla, Dlaczego dostał Wałęsa? Nie Ja? Ja w szambie nie ratuję. Ja w szambie nie nurkuję. Ja zjadam z szamba piankę. Ja rozdaję śmietankę. Jadowitym jak mamba. No więc wpadli do szamba. Ja no - ble ble i no – bla bla, Dlaczego dostał Wałęsa? Nie Ja? Żadna reanimacja, Im w głowie kopulacja. A tu dobre rządzenie. Dla Leppieja więzienie. Wszystko dla ojca Rydyka. Jest mamba, choć nie Afryka. Ja no - ble ble i no – bla bla, Dlaczego dostał Wałęsa? Nie Ja? Odpowiedz Link Zgłoś
mis22 Etyka Kalego etyką polskiego prezydenta 01.08.07, 17:05 ciumcia napisał: > Wiadomo przynajmniej, jak będzie wyglądała kolejna kampania wyborcza: > "Wszystkiemu jest winna Platforma." Ściśle to będzie "Sukcesy to zasługa PiS, a za błedy i porażki odpowiedzialność ponosi opozycja. Dajcie mi absolutną władzę i nikt nie będzie w Polsce narzekał". Od siebie dodam, że nikt nie będzie narzekał, bo całą opozycję pozamyka w więzieniach. Teraz niezależne sądy są największą przeszkodą dla Kaczyńskich. Przestrzeganie prawa, a nie woli i rozkazów pana prezydenta i premiera to największa przeszkoda dla "demokracji" według interpretacji przywódców "Prawa i Sprawiedliwości". Zamiast "Demokracji Ludowej" prezydent chciałby wprowadzić "demokrację Kaczyńskich". Można mieć nadzieję, że najbliższe wybory zakończą tę parodię rządów "prawa i sprawiedliwości". Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Nawet jak kiepsko śpi to przez PO 01.08.07, 15:31 Gdyby miał troszkę samokrytyki poczyłby się lepiej i świat widział kolorowy. Inteligencja nadzwyczajna, :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Nawet jak kiepsko śpi to przez PO 01.08.07, 17:08 Ulicę Wolską teraz Piłsudkiego należy nazwać Bełkotka Bliźniaczego i dodać zamiast tytułu marszałka wodza, oszołoma, Wolskiego Pyszałka. Wystawi się na tej ulicy ambonę, bliźniacze kasztanki, pieróg i koronę, skarbonkę na datki dla ojca Rydyka, napisze się, Polonia tu jest Ameryka. Płatne jest berło, czapka Napoleona, dosiadanie kasztanek, szabla i korona. Darmowe do odczytania łżepapiery, każdy doczeka się swojej premiery, w szkalowaniu wuja, teściowej i ciotki, warto z datkami ciągnąć przez opłotki. Niech każdy się pluska w kaczej błazenadzie. My z turystyką zarobimy na układzie. I niech turyści wiedzą, że tu stoi, pomnik piekiełka, polskiej paranoi! Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper a co to ma wspólnego z tym wywiadem? 01.08.07, 15:25 Czyżby Kaczyńscy dokonali jakichs heroicznych czynów, lub umocnili pozycje naszego kraju na arenie międzynarodowej? Bo pan Geremek to robi od wielu lat, z nim chca rozmawiać, z bliźniakami grzeczność nakazuje. Ot, niewielka róznica. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Wstyd i hańba - ten człowiek powinien jak naj 01.08.07, 16:44 kronopio77 napisał: > najszybciej zniknąć z życia politycznego i publicznego. Najlepiej razem z brate > m. Odpowiedz Link Zgłoś
henryad Antysemityzm jako przykrywka do bestialstw Zydów 02.08.07, 05:32 Masz kompletną rację Pierwszym prawem wydanym w Rosji po opanowaniu władzy w Rosji przez żydoBolszewików po roku 1917 było prawo, że antysemityzm będzie karany śmiercią. I jak w imię tego prawa jak obliczył A.Sołżenicyn żydzi i przez nich zorganizowane struktury wymordowali ponad 100 milionów ludzi w większości chrześcijan. Po roku 1945 żydoUbecja wymordowała lub wysława na Sybir kilka set tysięcy Polaków. Te ich bestialstwa trwały do 1968 roku. Inny rodzaj ich bestialstw typu kompletnego opanowania władzy trwa do obecnych czasów. Kaczyńscy to ukryte bestie tych struktur. Kaczyńscy-Kalkstein wyrośli w żydoUbecji i byli wychowankami żydo-marksisty prof.Erlicha. Zydzi w Polsce aby ciągle trzymać władzę stosują parametodę permanetnej rewolucji żyda Trockigo Penertrują każde srodowisko społeczne i wyłaniają z niej swoją partę polityczną, która pozornie może byś opozycją do innej. Miedzy żydami w PO and żydami i ich wychowankami w PiS, a nawet SLD i LiD nie ma żadnej różni co do orientacji politycznej, są różnice co do metod i podziału łupów, chorych demonicznych aspiracji i antypolskich metod rządzenia. Jedni od drugich mogą wyglądać na mniejsze i większe świnie niezależnie jak pozornie anielską przybiorą postać. Dokłanie jak Słowo Boże mówi, czy Szatan nie przybiera postaci anioła światłości? Niemiej wcześniej czy później owoce ich działalności będą okropne dla Polaków. Takie jakie są. Takie partie jak PiS, PO, SD i LiD to ich partie i one powinny być w normalnym społeczeństwie wyeliminowane. To jest rak na skórze Polaków. To oni posiadają niemal całą prasę polską wespół z ich werbowanymi agenturami obcych państw. To ich główne gazety: Gazeta Wyborcza, NIe, Gazeta Polska, Fakty, Newsweek, Wprost, Rzeczpospolita itd. Jedyne polskie partie jak LPR i Samoobrona są nieustanie wyśmiewane, niszczone,poniżane i likwidowane. Ich prasa tak omamia Polaków, że nawet obecnie największe zaufanie procentowo (58%) ma żydowski agent A.Kwaśniewski vel Izaak Stolzman który wraz Zydami Sorosem, Sachsem i Balcerowiczem niemal kompletnie załamali i wysprzedali polską gospodarę, która spadła z 10 miejsca w swiecie na 30, miliony musiało wyjechać z Polski aby przeżyć. Dług zagraniczny wrósł 45 miliardów do ponad 500 miliardów. Dlatego wszechstronny ich atak na Radio Maryja i o.Rydzyka jest kontynuowany od wewnątrz kraju (Kaczyńscy-KalKstein, + wszystkie ich media) i z zewnątrz z wszelkich żydo-mafijnych organizacji jak Centrum Wiesentala, Anti Deflamation Leaque z Abrahamem Foxmanem, ośrodków w ramach Unii Europejskiej i jakichkolwiej ośrodków żydowskich poza starymi biblijnymi ośrodkami żydowskimi jak Torah Jews, którzy nieustannie organizują przeciw nim protesty z napisami: ‘’My nigdy nie uznamy ‘’evil state of Israel'' (złego demonicznego państwa Izraela, Zyd J.Stalin jest ojcem duchowym tego państwa) Syjonizm=Nazizm, Evil Jews are the cancer for us they stolen our name Jews) zli Zydzi są rakiem dla nas, oni ukradli nam imię, Zydów’’. Oni piszą, że antysemityzmem posługują się tylko evil Jews (źli demoniczni Zydzi),. POLACY orgnizujcie się bo to mogą być ostatnie momenty jako takiej waszej suwenności. NIGDY nie Głosujcie i Nie Popierajcie: PiSu, PO, SLD i LiDu. NIGDY i to pod żadnym pozorem!!! Aby Jezus Chrystus zajaśniał wam w waszych sercach, abyście się narodzili z Jego Ducha. On tak powiedział do Zydów, którzy Go nie przyjeli i odrzucili w Ew Jana 8:44: Ojcem waszym jest Diabeł, i wy wykonujecie jego pożądliwości..To są właśnie ci Zydzi w Polsce z którymi macie nieustannie przykre doświadczenie bycia pod ich ukrytym panowaniem w różnych zbrodniczych i deprawujących formach od 1945. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Król jest nagi :)) To pierwszy i ostatni wywi 01.08.07, 16:44 kronopio77 napisał: > dla GW :)) Patrzcie, PiSuchy, kogo wybraliście na prezydenta - zakłamanego i za > kompleksionego gamonia :) Odpowiedz Link Zgłoś
mad13m Re: Król jest nagi :)) To pierwszy i ostatni wywi 01.08.07, 17:17 potraficie tylko obrażać, znieważać żałosne Michnik wykonał wielką robotę (pod protektoratem Urbana) Odpowiedz Link Zgłoś
twgalba Re: dziekuje Panie Prezydencie 01.08.07, 12:52 Czyli dziękujesz za stworzenie nowego , chorego układu naszpikowanego nieudacznikami kompromitującymi nasz biedny kraj. Nie chciałbym aby sprawdziły się moje przewidywania ale ten okres historii Polski będzie za parę lat opisywany jako katastrofalne zmarnowanie szansy na szybki rozwój gospodarki i tragedię dyplomatyczną. Autostradą pojedziesz za może 30 lat chyba , że kolejne wybory wygra PIS wtedy będzie to 100 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
gocze1 Re: +++ Prezydent wszytskich Polakow.... 01.08.07, 15:15 Mam też w tym udział bo oddałem na Lecha swój cenny na parę lat głos. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Jestem dumny ze nie oddałem głosu na tego człowiek 01.08.07, 15:22 a. Nie mozna mieć głupszego prezydenta od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Jestem dumny ze nie oddałem głosu na tego czł 01.08.07, 16:45 a.k.traper napisał: > a. Nie mozna mieć głupszego prezydenta od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx dziękuję Panie Prezydencie 01.08.07, 12:26 „Dla mnie w Polsce ważni są ludzie, którzy uważają, że system, który powstał po 1989 r. nie powinien trwać.” Czyli ja i, jak przypuszczam, jeszcze kilka (kilkanaście, kilkadziesiąt) milionów osób jest dla Pana nieważne Panie Prezydencie – dziękujemy Panie Prezydencie, dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
rezydent.klamczynski Lech Kaczyński: Chory system pewnych jelit 01.08.07, 09:42 I nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
bolko_turan Setki tysiecy bezrobotnych Polakow kraj opuscilo 01.08.07, 12:38 w czasie jego rzadow, a on sie dziwi, ze bezrobocie gwaltownie spadlo. Sukces normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kacza_aberracja Lech Kaczyński chory, cierpiacy czlowiek... 01.08.07, 09:52 Wszystko co mowi nie trzyma sie kupy - schizofreniczne brednie prezydenta... Przerazajaca farsa rzadzacych uposledzonych kabotynow, dyletantow, nawiedzonych oszolomow i kanalii trwa - jak dlugo jeszcze? Co za szambo?! Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Lech Kaczyński chory, cierpiacy czlowiek... 01.08.07, 14:06 kacza_aberracja napisał: > Wszystko co mowi nie trzyma sie kupy - schizofreniczne brednie prezydenta... > Przerazajaca farsa rzadzacych uposledzonych kabotynow, dyletantow, nawiedzonych > > oszolomow i kanalii trwa - jak dlugo jeszcze? > Co za szambo?! ==================== wypowiedz Kaczynskiego: "...Ja nie jestem z PiS..." tylko potwierdza powyzszy komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekp1 Re: Lech Kaczyński chory, cierpiacy czlowiek... 02.08.07, 11:08 A może niektórzy z was jeszcze nie dorośli do tego żeby go zrozumiec. Ludzie takie bzdury wypisujecie,postarajcie się chociaż troszeczkę myślec, Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Lech Kaczyński chory, cierpiacy czlowiek... 02.08.07, 12:29 tomekp1 napisał: > A może niektórzy z was jeszcze nie dorośli do tego żeby go zrozumiec. > Ludzie takie bzdury wypisujecie,postarajcie się chociaż troszeczkę myślec, Jasne. Bełkot nie jest bełkotem, ma drugie dno. A na tym dnie - diamenty. Żeby to drugie dno dostrzec potrzeba być oświeconym przez codzienne słuchanie Radia Maryja. Wtedy też można się wznieść ponad arystotelesowską - od dawna skompromitowaną - logikę. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Lech Kaczyński chory, cierpiacy czlowiek... 01.08.07, 16:45 kacza_aberracja napisał: > Wszystko co mowi nie trzyma sie kupy - schizofreniczne brednie prezydenta... > Przerazajaca farsa rzadzacych uposledzonych kabotynow, dyletantow, nawiedzonych > > oszolomow i kanalii trwa - jak dlugo jeszcze? > Co za szambo?! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Prezydent nie powinien udzielac wywiadow lewicowym 01.08.07, 10:13 Prezydent nie powinien udzielac wywiadow lewicowym gadzinowkom, po co je uwiarygadniac i dowpowiadac na tendencyjnie antypolskie pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
kacza_aberracja prezydent nie powinien byc prezydentem! 01.08.07, 10:28 Prezydent powinien byc leczony, a nie bredzic jedynie dla twojej przyjemnosci! Przerazajaca farsa rzadow nawiedzonych oszolomow, dyletantow, uposledzonych kanalii trwa - jak dlugo jeszcze? junkier napisał: > Prezydent nie powinien udzielac wywiadow lewicowym gadzinowkom, po co je > uwiarygadniac i dowpowiadac na tendencyjnie antypolskie pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: prezydent nie powinien byc prezydentem! 01.08.07, 10:57 no ale niestety, ktos tego kartofla wybral... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Prezydent nie powinien udzielac wywiadow lewicowym 01.08.07, 12:31 Polowa wywiadu to plecenie o rzekomym antysemityzmie, obsesji wybiorczej. Widac ze to jest ich problem nr 1. Mozna byc w Polsce wsciekle antyrosyjskim, antyniemieckim czy antyfrancuskim, ale antyizraelskim, ojej, zaraz Wybiorcza interweniuje! I co, bedzie wmawiac Polakom ze organizacje zydowskie to jakis 'przyjaciel' polski, a 60 mld dol. ktore z Polski chca wyrwac to co, fatamorgana? Sama Wyborcza o tym pisala a dzis pali glupa. Oto wlasciwa interpretacja: Ambasador Izraela żąda potępienia wypowiedzi ojca Tadeusza Rydzyka Występując do polskiego rządu i władz kościelnych z żądaniem potępienia rzekomych wypowiedzi ojca Tadeusza Rydzyka nagłośnionych przez "Wprost", ambasador Izraela w Warszawie naruszył dobre obyczaje obowiązujące w dyplomacji. Jego żądanie jest bowiem niczym nieuzasadnioną ingerencją w wewnętrzne sprawy Polski i polskiego Kościoła. Ingerencja ta budzi tym większy sprzeciw, że ambasador Dawid Peleg oparł ją na pojęciu antysemityzmu, którego w owych wypowiedziach nie ma. Nie jest bowiem antysemityzmem zawarta w nagraniach "Wprost" informacja o roszczeniach majątkowych, jakie wysuwają pod adresem Polski amerykańskie organizacje żydowskie. Roszczenia te nie są fikcją; opiewają na sumę ponad 60 miliardów dolarów. Każdy Polak ma prawo o nich wiedzieć, gdyż pełna ich realizacja oznacza zniszczenie ekonomiczne Polski. Informowanie o tym polskiego społeczeństwa jest warunkiem nie tylko partnerstwa w stosunkach polsko- żydowskich, ale również demokracji i tolerancji. Groźne jest jedynie ukrywanie prawdy na ten temat. Szkodzi ono obu narodom i ich wzajemnym relacjom. Nieuzasadnione jest również określanie mianem antysemickiego pojęcia "lobby żydowskie", które występuje w wymienionych nagraniach. Jako absolwentka filologii polskiej, którą ukończyłam na Uniwersytecie Jagiellońskim, stwierdzam, iż pojęcie to nie zawiera imputowanych mu przez Dawida Pelega - a także inne osoby atakujące Radio Maryja - treści nie tylko antysemickich, ale również rasistowskich, skierowanych przeciwko jakiemukolwiek narodowi. Nie było jeszcze takiego przypadku, aby słowo "lobby" spowodowało żądanie potępienia tego, kto je użył. Warto w tym miejscu podkreślić także i to, że podobna ingerencja w wewnętrzne sprawy Izraela i żydowskich wspólnot religijnych ze strony Polski nigdy nie miała miejsca i jest wręcz niewyobrażalna. Takiej ingerencji polskiej nie było również w sprawie konfliktów zbrojnych na Bliskim Wschodzie z udziałem Izraela, które przyniosły śmierć tysięcy niewinnych ludzi i zmusiły do uchodźctwa kilka milionów, w tym ponad milion chrześcijan. A przecież żądanie zaprzestania walk i zadośćuczynienia za krzywdy wyrządzone niewinnym ludziom po obu walczących stronach jest obowiązkiem moralnym wszystkich społeczeństw, zwłaszcza chrześcijan, dla których Bliski Wschód oznacza miejsce Ziemi Świętej. Żądania ambasadora D. Pel ega są spowodowane w dużej mierze postawą polskich władz i polskich polityków, którzy utajniają przed społeczeństwem problem roszczeń żydowskich skierowanych do Polski. Są także rezultatem nagonki na ojca T. Rydzyka, jaką podjęły w ostatnim czasie środowiska lewicowo-liberalne, odwołujące się do pojęcia antysemityzmu. Ich publikacje, a nade wszystko list skierowany do Watykanu, były donosem nie tylko na Ojca Dyrektora, ale również na Polskę i polskich katolików. www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20070801&id=po51.txt Odpowiedz Link Zgłoś
kacza_aberracja nie bredz nawiedzony weszpolaku ... 01.08.07, 12:57 i wypierdzie takich kanalii jak Wierzjski, Targalski czy Rydzyk (ze pomine uposledzonych Kaczynskich)! Przerazajaca farsa rzadu nawiedzonych oszolomow, dyletantow i uposledzonych kanalii trwa - jak dlugo jeszcze? Koalicyjne szambo juz dawno sie przepelnilo! Odpowiedz Link Zgłoś
marcink_23 Re: Prezydent nie powinien udzielac wywiadow lewi 01.08.07, 13:31 Ludzie nie odpowiadajacie na posty schizofrenicznego oszoloma o nicku junkier. Zacytuje tutaj znane powiedzenie: "Nigdy nie kłuć się z głupim - najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem" Odpowiedz Link Zgłoś
marysia57 Re: Prezydent nie powinien udzielac wywiadow lewi 07.08.07, 07:55 Marcinku kochany, wyglada na to ze na ANTYPOLSKICH szkoleniach wkuwano ci w glowe miliony razy dziennie ze w momencie kiedy zauwazysz kogos mowiacego z sensem i NIE po ANTYPOLSKIEJ lini to z cala arogancja, chamstwem, okrucienstwem muszisz zrobic wszystko aby indywidualnosc ta zdegradowac w oczach publicznych jako glupka, schizofrema i oszoloma.Przyznam ze czasem ci sie to udac moze,jednak w wiekszosci przypadkow uwierz mi Polacy sa zdolni do wlasnych opinii.Prosze wiec nie nie dokonuj na nas swoich brudnych DOSWIADCZEN i nie probuj sprowadzac do twego poziomu,nie ublizaj Junkerowi,nie dorosles do niego sprzedawczyku Polski. --------------- ----------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: prezydent nie powinien byc prezydentem! 01.08.07, 16:45 To chry człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
manasonta [...] 01.08.07, 10:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
twgalba Re: Prezydent nie powinien udzielac wywiadow lewi 01.08.07, 12:58 Gdzie kabotynie znalazłeś tam antypolskie pytania. Ty naprawdę jesteś chory. Jesteś tak zaślepiony w swojej nienawiści , że gdyby napisano , że wywiad ten przeprowadzał Semka albo inny propisowski pisarzyna to pytania byłyby pewnie wspaniałe a odpowiedzi Pierwszego jeszcze piękniejsze kołku? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Prezydent nie powinien udzielac wywiadow lewi 01.08.07, 13:02 Sam jestes kabotynem skoro nie widzisz tendencyjnosci tego pseudowywiadu. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=66808559&a=66821890 Ja pomijam fakt ze ze wzgledu na regularne obelgi i kampanie nienawisci wymierzona w rzad prawicowo-narodowy Prezydent w ogole na zadne wywiadu dla Trybuny, Wyborczej czy Przegladu czy tez innych lewicowych pismidel, nie powinien sie zgadzac. Odpowiedz Link Zgłoś
kacza_aberracja najlepiej by bylo, 01.08.07, 13:08 jakby uposledzony prezydent razem z toba poszedl w diably! Obaj podobnie bredzicie! junkier napisał: > Sam jestes kabotynem skoro nie widzisz tendencyjnosci tego pseudowywiadu. > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=66808559&a=66821890 > > Ja pomijam fakt ze ze wzgledu na regularne obelgi i kampanie nienawisci > wymierzona w rzad prawicowo-narodowy Prezydent w ogole na zadne wywiadu dla > Trybuny, Wyborczej czy Przegladu czy tez innych lewicowych pismidel, nie > powinien sie zgadzac. Odpowiedz Link Zgłoś
el_dvpa jak zwykle zabawny junkier 01.08.07, 13:08 akurap połowa wywiadu kręci się wokół tematu PO, która była tak zszokowana porazką ze wepchnęłą PIS w objęcie LPR i SO. Po czy mieliśmy najlepszy rząd od 17 lat. Po czym mamy znów smród koalicjantów to wina PO. Lech Wałęsa miał rację: mamy i**** za prezydenta. albo on uważa nas za idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
witop Re: Prezydent nie powinien udzielac wywiadow lewi 01.08.07, 15:43 Przecież LK jest prezydentem wszystkich Polaków-więc powinien odpowiadać na pytania wszystkich mediów i tej "małpie w czerwonym" też. Ale jak sie nie umie rzeczowo wybronic to najlepiej nie zadawać kłopotliwych pytań. Czy tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
jjr44 Re: Prezydent nie powinien udzielac wywiadow lewi 01.08.07, 13:42 Junkier, juz ci mówiłem żebyś sobie przeczytał z czym sie kojarzy w polsce określenie "gadzinówka". to po pierwsze. Po drugie przeczytaj sobie coś o lewicy rodem z prl i w tym kontekście przeanalizuj program pis a w szczególności ich pomysły na tzw. państwo solidarne, system podatkowy, system edukacji z zadekretowanym patriotyzmem, politykę zagraniczną (czy fotyga już wie co tam ustalili w trakcie rozmów? pan prezydent zrozumiał czy nadal ma poczucie że go oszukali?). Żałosne popiskiwanie że wszystkiemu winna jest PO nic nie zmieni. PO jest nieudolna opozycją i z tego powodu nie odpowiada od dawna za nic. PiS jest załosnym lewicowo bogoojczyźnianym ugrupowaniem przypietym do stołka. wymien mi jakiekolwiek ustawy sensowne dla gospodarki któe pis wprowadził. Nie ma takich. Nawet lustrację spieprzyli a do likwidacji wsi wzięli paranoika. teraz pan prezes twierdzi że sądzy powinny orzekać zgodnie z polską racją stanu. No cóż dla doktora nauk prawnych to jest wstyd . ja wierzę że ty masz określone poglądy ale zapewniam cie że pis nie ma z nimi nic wspólnego. junkier napisał: > Prezydent nie powinien udzielac wywiadow lewicowym gadzinowkom, po co je > uwiarygadniac i dowpowiadac na tendencyjnie antypolskie pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Prezydent nie powinien udzielac wywiadow lewi 01.08.07, 13:54 Oto te ustawy: o likwidacji Rządowego Centrum Studiów Strategicznych o zmianie ustawy o radiofonii i telewizji o zmianie ustawy o podatku od spadków i darowizn oraz ustawy o podatku od czynności cywilnoprawnych o zmianie ustawy - Prawo telekomunikacyjne o zmianie ustawy o systemie ubezpieczeń społecznych oraz niektórych innych ustaw A to tylko wybor. Poza tym jestem zwolennikiem zerowego ingerowania panstwa w gospodarke, im mniej przepisow tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
jjr44 kpisz junkier, czy nie wiesz o czym piszesz? 02.08.07, 01:31 Chyba kpisz. Napisz mi niby które ustawy wpływają na rozwój gospodarczy. Ja nie widze żadnych. wspomnij cos o pakiecie kluski - coś słychać w tym temacie? to byłby dla mnie jakiś argument. przy rozdymaniu administracji i tworzeniu nowych stołków dla administracji likwidacja rscs nic nie zmieni. o krritv lepiej zamilcz - te synekury miały być zlikwidowane. spadki, darowizny - co to ma do rozwoju gospodarczego? kowalski może sie ucieszyć i tyle. jedyna sensowna rzecz to składka rentowa - nie wiesz o tym? ale co z podatkami? junkier ja pracuję w finansach a z wykszałcenia jestem matematykiem, nie wciskaj mi proszę kitu. wymienione ustawy nie mają w zasadzie żadnego wpływu na pkb i na funkcjonowanie biznesu w polsce. a prawda jest taka: ten socjalistyczno - oszołomski rząd ma w nosie gospodarkę. Zajmuje sie głównie tropieniem afer wśród koalicjantów i wyłapywaniem lekarzy robiących skrobanki tudzież biorących koniaki. no pominąłem tropienie agentów, komunistów, michnika i oskarżaniem żałośnie nieudolnej opozycji o wszystkie klęski żywiołowe. litościwie nie wspomnę o rozpieprzaniu systemu edukacji. > Oto te ustawy: > > o likwidacji Rządowego Centrum Studiów Strategicznych > o zmianie ustawy o radiofonii i telewizji > o zmianie ustawy o podatku od spadków i darowizn oraz ustawy o podatku od > czynności cywilnoprawnych > o zmianie ustawy - Prawo telekomunikacyjne > o zmianie ustawy o systemie ubezpieczeń społecznych oraz niektórych innych usta > w Odpowiedz Link Zgłoś
elwojciecho Re: Prezydent nie powinien udzielac wywiadow lewi 01.08.07, 14:32 junkier napisał: > Prezydent nie powinien udzielac wywiadow lewicowym gadzinowkom, po co je > uwiarygadniac i dowpowiadac na tendencyjnie antypolskie pytania? Tęskniłem za supermegacelnym komentarzem. Zastanawiałem się tylko, kto pierwszy błyśnie. Poszeklu czy junkier. Hehe. I co się okazało? To wina lewicowej gadzinówki, że L.K. popycha takie pierdoły, że mózg staje. Ej ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Niby dlaczego,zamknać wszystkich czytelników? 01.08.07, 15:36 Pomijając juz że GW nie jest lewicowa gazetą. Które pytanie było antypolskie? Przeciez nie pytali czy jest prezydentem wszystkich Polaków? Cos mi sie wydaje ze nie podoba ci sie system demokratyczny, tylko ten jeden ulubiony, prawda? To uwazaj bo mozesz faktycznie sie doczekać przezydenta który załozy ci lejce Odpowiedz Link Zgłoś
geerz Re: Niby dlaczego,zamknać wszystkich czytelników? 01.08.07, 17:06 Akurat z punktu widzenia rozumienia europejskiego to GW jest lewicowa gazeta. Nie jest lewa gazeta jak lewica w Polsce i tyle. Fakt ze w Polsce lewica jest na prawo od prawicy to juz zupelnie insza inszosc kraju idiotow rzadzonego przez idiotow. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper z punktu widzenia europejskiego to centroprawicowa 01.08.07, 18:02 przynajmniej takie wypowiedzi słyszałem i czytałem w prasie zagranicznej Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner niepełnosprawnego. Z tego co mówi wynika, że tak 01.08.07, 10:19 pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Na zdjęciu Pan Prezydent wygląda na umysłowo 01.08.07, 10:55 on nie wyglada, on jest ble, ble... Odpowiedz Link Zgłoś
plugawy_len Re: Na zdjęciu Pan Prezydent siedzi blizej aparatu 01.08.07, 13:30 A zauwazyliscie, ze na zdjeciu kaczor siedzi blizej aparatu niz dziennikarki? Gdyby siedzial w jednym rzedzie, to bylby 2 glowy nizszy i smiesznie by wygladalo. BTW: i tak wyglada smiesznie. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Na zdjęciu Pan Prezydent wygląda na umysłowo 01.08.07, 16:46 nieskomplikowanego. Odpowiedz Link Zgłoś
choky4 Lech Kaczyński: Chory system pewnych elit 01.08.07, 10:23 Kiedy sie czyta wypowiedzi p.Kaczynskiego to ma sie wrazenie ,ze uwaza czytelnikow za naiwniakow i durniow. Sposob manipolowania argumentami,ktore przyniosly mu "sukces " w wykonczeniu p.Tuska, a teraz nieszczesnika Lepera- Dyzmy,zaczynaja byc maniera nie do wytrzymania. Drodzy Polacy nie pozwolmy sobie na takie traktowanie przez wybranego przez nas samych urzednika panstwowego. prosimy o powazna rozmowe p.Prezydencie i P. Premierze Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 Lech Kaczyński: Chory system pewnych jelit , w .. 01.08.07, 10:49 w tym choroba mojego jelita grubego...... Odpowiedz Link Zgłoś
mocz-nick szkoły dla bandytów 01.08.07, 17:42 Po trosze nie można się Kaczyńskiemu dziwić syndromu oblężonej twierdzy. Obie strony zakłamują rzeczywistość. Kaczyński, gdy udaje, że nie widzi wyczynów Rydzyka i bez przerwy ględzi o odpowiedzialności Platformy (choć do dziś pamiętam artykuł Paradowskiej w Polityce tuż po wyborach, w którym pisała, że PO nie powinna póki co wchodzić do koalicji z PiS, ale poczekać, aż PiS się wykrwawi. Wiele to mówi o jej bezstronności i "demokratycznym" usposobieniu). Michnik, gdy pisze, że III RP była oazą wolności i równości wobec prawa (co jest po prostu kpiną w żywe oczy, albo objawem demencji pana Adama). Diagnoza Kaczuchów jest w wielu aspektach trafna, ale dobre idee kompromitują głupimi wypowiedziami i działaniami pod publiczkę. Niestety miłośnicy "demokracji" mają w zwyczaju walić w PiSiorów jak w bęben, bez przerwy wycierając sobie gębę "prawami człowieka" i "demokratycznymi standardami". Co by nie powiedzieć o Giertychu (największa porażka), każdy powinien przyklasnąć idei stworzenia szkół dla bandytów. Nie chcę, żeby moje dziecko wracało pobite, czy okradzione ze szkoły. Zaraz jednak pojawili się obrońcy demokracji, mówiąc: "jak to, bandyci mają się socjalizować z innymi bandytami? Staną sie jeszcze gorsi." Ci sami ludzie uparcie twierdzą, że resocjalizacja w warunkach więziennych jest możliwa (każdy pracownik więziennictwa zaprzeczy) i nie należy surowo karać, lecz "wychowywać" bandytów wśród bandytów. Obrońcy demokracji nie widzą tych niuansów, nie są wszak małostkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re:Rumor -prosze o wykladnie w/g autora 01.08.07, 10:24 Co to znaczy/polityczne skojarzenie/lub moze :demencja starcza wypowiadajacego? Odpowiedz Link Zgłoś
yanuss Lech Kaczyński: Chory system pewnych elit 01.08.07, 10:38 W polskich mediach nie znaja wartosciowania informacji. Dla wybiorczej kazda bzdura, byle wymierzona w PiS, jest tak samo wazna. Te biadolenia dziennikarzyn o sprawy zupelnie male i jednoczesny zamierzony brak checi (a moze i intelektu) by komentowac glebiej wydarzenia naprawde istotne, powoduje zamet. Caly czas chce sie utrzymac wizje chaosu, kleski, strasznej krzywdy.. Taka paranoiczna gazeta stala sie wybiorcza. Nie umiecie odrozniac rzeczy waznych od malych. Swiadczy to, niestety, albo o zlej woli, albo o niskim profesjonalnym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Jak czytam wypowiedzi kartofla-prezydenta to... 01.08.07, 10:52 flaki mi sie przewracaja! I ta rozesmiana geba! Zupelnie jak jakis facet z Tworek dzisiaj wypuszczony...Na urlop tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Jak czytam wypowiedzi kartofla-prezydenta to. 01.08.07, 16:48 1zorro napisał: > flaki mi sie przewracaja! I ta rozesmiana geba! Zupelnie jak jakis facet z > Tworek dzisiaj wypuszczony...Na urlop tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
ozby Wstyd mieć takiego prezydenta 01.08.07, 12:27 mentalność i rozumowanie kolesia spod budki w piwem, sory, przepraszam kolegów spod budki, bredzi facet, jakby ćpał od wielu lat Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo I tak to jego ostatnia kadencja 01.08.07, 12:35 Najpierw "pomylil sie" z Walesa, teraz "pomylil sie" z Lepperem i Giertychem. A prawda jest taka ze jest w stanie dogadac sie z kazdym jesli zapewni mu to wieksza wladze. Bo wladza jest dla niego celem a nie srodkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Wstyd mieć takiego prezydenta 01.08.07, 16:48 ozby napisał: > mentalność i rozumowanie kolesia spod budki w piwem, sory, przepraszam kolegów > spod budki, bredzi facet, jakby ćpał od wielu lat Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Mamy idiote prezia... i tyle! 01.08.07, 19:34 ale tego przyglupa musimy jeszcze jakis czas tolerowac. Demokracje mamy przeciez... Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Mamy idiote prezia... i tyle! 02.08.07, 17:50 kaczyński to śmieć, szmata i ch...j Odpowiedz Link Zgłoś
oby.watel Re: Lech Kaczyński: Chory system pewnych elit 01.08.07, 11:14 yanuss napisał: > W polskich mediach nie znaja wartosciowania informacji. Dla wybiorczej kazda > bzdura, byle wymierzona w PiS, jest tak samo wazna. Te biadolenia > dziennikarzyn o sprawy zupelnie male bla bla bla Święta prawda. Publikowanie wywiadu z prezydentem jest dowodem braku profesjonalizmu. Rzuć jakiś przykładowy link, żeby im pokazać prawdziwe dziennikarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodek.piekut Re: Lech Kaczyński: Chory system pewnych elit 01.08.07, 12:29 Proszę bardzo. www.jerzyrobertnowak.com/ i wpisz Michnik. A potem przeczytaj dowolny artykuł. To jest przykład rzetelnego dziennikarstwa z podaniem co skąd i kiedy... Ale jeśli ktoś jest uprzedzony do nie ma rady... Odpowiedz Link Zgłoś
el_dvpa widać fachową rękę mistrza Nowaka 01.08.07, 12:59 niejakiego Urbana Jerzego. Widać też lata treningu w rządowych organach PRL Odpowiedz Link Zgłoś
marysia57 Re: Lech Kaczyński: Chory system pewnych elit 07.08.07, 08:07 dzieki za link, bardzo dobry artylul.www.jerzyrobertnowak.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
bolek1965 Lech Kaczyński: Chory system pewnych elit 01.08.07, 11:01 Wykształciuchy pewnie wolałyby Półgłówka z Pułtuska. Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 Chory system pewnych jelit, w tym jelita grubego.. 01.08.07, 11:09 powoduje częste rozwolnienia.... Odpowiedz Link Zgłoś
zeno50 Lech Kaczyński: Chory system pewnych elit 01.08.07, 11:38 Ale bredzi ten, no jak mu tam-mąż czarownicy albo... oszust. Kto go tak nazwał? Nie przypadkiem,szaman z Torunia? Ależ tak,to ten złodziej co ukrad kilkaset milionów i znalazł się w setce najbogatszych,przyjaciel Kaczyńskich,ich przywódca duchowy,ich autorytet moralny. Ale to obłudne,jaki wstyd. Szambo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adas341 Kaczyński - dzięki za porządek, który robisz 01.08.07, 12:22 Kaczyński - dzięki za porządek, który robisz. Za docenienie i odznaczenie bohaterów m.in. Powstania Warszawskiego, za gnębienie tych chorych, złodziejskich i łapówkarskich układów, które były na każdym kroku. Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Lista kłamstw Kaczyńskiego 01.08.07, 13:47 Nie zapomnij podziękować Kaczyńskim za kłamstwa: 1. Nie będę premierem, gdy mój brat będzie prezydentem (JK). 2. Dla mnie, raz dane słowo, jest święte... (J) 3. Nie będzie koalicji z Samoobroną (J). 4. Samoobrona jest tworem byłych oficerów służb bezpieczeństwa (J). 5. Cieszę się, że będę na pierwszej linii walki z Samoobroną (J). 6. My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy (J). 7. Andrzej Lepper udowodnił, że ma za nic prawo i jest politycznym awanturnikiem. Poparcie PISu dla tego polityka w jakiejkolwiek sytuacji jest nierealne (J). 8. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sądu lub przeciwko komu toczą się sprawy sądowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS (J) 9. W-ce minister sprawiedliwości nie ścigał i nie osadzał w więzieniu działaczy opozycji w latach 70 (J). 10. Nie zmienia się ordynacji wyborczej na krótko przed wyborami. 11. Nie podniesiemy akcyzy na paliwa. 12. Wybudujemy trzy miliony mieszkań. 13. Wprowadzimy szybko niższe podatki. 14. To będzie tanie państwo, zredukujemy administrację. 15. Wycofamy wojsko polskie z Iraku. 16. Marcinkiewicz, to premier na całą kadencję. 17. Pomożemy Stoczni (UE chce zwrotu 4 mld). 18. Afera billboardowa. 19. Chcemy koalicji z PO. 20. PO jest w koalicji z SLD. 21. To wszystko wina PO i SLD. 22. Nie będzie TKM-u. 23. Moja teczka jest sfałszowana (J). 24. Większość byłych szefów dyplomacji była na usługach KGB. 25. Prawie 200 km autostrad w 2006, to nasza zasługa. 26. Tylko 6 km autostrad w 2007, to wina SLD. ... Odpowiedz Link Zgłoś
oracz_prawdziwy Re: Lech Kaczyński: Chory system pewnych elit 01.08.07, 12:17 Niestety kartofel, kartofel i jeszcze raz kartofel. Polecam wszystkim film "O dwóch takich..." Oni do dziś są dokładnie tacy jak grani przez nich wówczas cwaniaczkowie. Dlatego to "nawrócenie" na końcu filmu wygląda tak bardzo nieprzekonywująco. Ile jeszcze zła nam zafundują te "siblingi". Odpowiedz Link Zgłoś
tukot trudno przeprowadzać wywiad z debilem 01.08.07, 12:19 Dziennikarkom gratuluję samozaparcia i cierpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
sajm Re: trudno przeprowadzać wywiad z debilem 01.08.07, 13:40 I tu się bardzo mylisz. To nie jest debil. Cokolwiek można zarzucić Kaczyńskim, to na pewno nie to, ze nie są inteligentni. Są i to bardzo. Bardzo zręcznie potrafią manipulować faktami i opiniami. Przykład: zbliżają się wybory - my nie chcieliśmy lpru i samejbrony, to po nas zmusiło. chociaż wypowiedź o doktorze G. wg mnie nadaje sie na proces:"ewidenty łapówkarz" ma na razie zarzuty - nie ma wyroku. Jako prawnik pan prezydent wszystkich polaków powinien wiedzieć, ze dopóki nie ma prawomocnego wyroku sądu - nie można nikogo nazwać przestępcą. Odpowiedz Link Zgłoś
c.rayback Prawie masz racje: 01.08.07, 17:21 "Za to, że Lepper i Giertych zostali wicepremierami, odpowiedzialność ponosi PO. To oczywiste." Widac ze inteligencja az bije od Kaczynskiego... Co za kanal... Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: trudno przeprowadzać wywiad z debilem 01.08.07, 16:49 tukot napisał: > Dziennikarkom gratuluję samozaparcia i cierpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
tysprag Lech Kaczyński: Chora Wizja Rzeczywistości. 01.08.07, 12:26 Mam osobiście duży szacunek do funkci Prezydenta RP, a i do p. L. Kaczyńskiego, niezależnie że pełni tę zaszczytną funkcję. Nie mniej jego skrajna stronniczość, którą widać i w tym wywiadzie, odstręcza mnie od głosowania na Niego w przyszlości. A juz ta ciągle wyciągana, niespełniona miłość do PO jest jakaś - w moim odczuciu - na pograniczu normalności i fobii. Odpowiedz Link Zgłoś
52b1 Re: Lech Kaczyński: Chora Wizja Rzeczywistości. 01.08.07, 13:13 całkowicie się zgadzam. Wypowiedzi glowy panstwa sa cyniczne, pokretne, bez sensu. Winienie za wszystko PO jest conajmniej dziwne?Szukanie we wszystkim ukladow i drugiego dna jest chore! Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Lech Kaczyński: Chora Wizja Rzeczywistości. 01.08.07, 16:49 tysprag napisał: > Mam osobiście duży szacunek do funkci Prezydenta RP, a i do p. L. Kaczyńskiego, > > niezależnie że pełni tę zaszczytną funkcję. > Nie mniej jego skrajna stronniczość, którą widać i w tym wywiadzie, odstręcza > mnie od głosowania na Niego w przyszlości. > A juz ta ciągle wyciągana, niespełniona miłość do PO jest jakaś - w moim > odczuciu - na pograniczu normalności i fobii. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Duży Kartofel - cyniczny i sprawny gracz (ale "Wie 01.08.07, 12:32 lki Strateg" - to gruuba przesada). Mały Kartofel - marionetka Dużego i normalny dureń. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Duży Kartofel - cyniczny i sprawny gracz (ale 01.08.07, 16:50 zyks napisał: > lki Strateg" - to gruuba przesada). Mały Kartofel - marionetka Dużego i normaln > y > dureń. Odpowiedz Link Zgłoś
averagent Prezydent ma nas za idiotów.. 01.08.07, 12:42 Prezydent Lech Kaczyński po raz kolejny przekracza szczyty cynizmu i hipokryzji. Jak można w dwa lata po wyborach, po zaproszeniu do koalicji faszystów i kryminalistów, nadal oskarżać jedną z partii opozycyjnych o spowodowanie chaosu na scenie politycznej? Można prezydenta nie lubić, ale nie można powiedzieć, że jest głupi, a co za tym idzie, nie wydaje mi się, żeby Kaczyński sam wierzył w to co mówi. A skoro nie wierzy, to wniosek jest prosty - KŁAMIE. W sposób wyrachowany i cyniczny. Podobnie nie chce mi się wierzyć w to, że, jak twierdzą PiSowi "politycy", wstrętny, wściekle przebiegły Donald wraz z Janem realizują właśnie misterny plan wepchnięcia PiSu w objęcia Leppera i Giertycha, w celu całkowitego zdyskryminowania "jedynie słusznej" partii braci. Kto im wymyśla te bzdury? W wywiadzie dla GW prezydent wyraźnie powiedział wyraźnie: co złego to PO, a co dobrego to my. Czy on na prawdę ma nas wszystkich za kompletnych durniów? A może co dobrego, to PO? Bo gdyby weszli z PiSem w koalicję, to może PiS nie odniósłby tak spektakularnych sukcesów, jakie odnosi codziennie z Giertychem i Lepperem u boku? A może czas na zmianę taktyki? Myślę, że teraz, kiedy zbliżają się wybory, przydałby się zmienić śpiewkę. Zobaczycie, że jeszcze przed wyborami usłyszymy, że "dobrze, że zdecydowaliśmy się nie wchodzić w koalicję z tymi oszustami z PO. Naszą zasługą jest, że lumpenliberałowie nie dostali władzy w swoje ręce. Dzięki nam przez dwa lata trwała sprawna, uczciwa koalicja..." Odpowiedz Link Zgłoś
zygmund Żal do PO 01.08.07, 12:59 PiSowi marzyło się, że zrobi z PO maszynkę do głosowania, którą na koniec sponiewiera, zdemontuje, zniszczy i aresztuje. A tu ofiara się wymknęła i jest poza zasięgiem: nawet Mariusz ze Zbyszkami nic nie zdziałają. Sami muszą rządzić i ponosić konsekwencje. To może budzić złość. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Masz rację, tak by było, 01.08.07, 15:27 Jeszcze teraz próbuja ta karta zagrać, dla mnie to zbyt ciasny umysł. Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: Prezydent ma nas za idiotów.. 01.08.07, 13:20 > dobrego to my. Czy on na prawdę ma nas wszystkich za kompletnych durniów? ma za kompletnych durniow tych tylko, ktorzy na niego glosowali - nie sadze ze przybylo mu elektoratu od czasu wyborow. ja sie jego bulgotem nie czuje obrazony bo "argumenty" sa nie do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Trudno czuć sie obrazonym takim poziomem 01.08.07, 15:38 raczej nalezy wspólczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Trudno czuć sie obrazonym takim poziomem 01.08.07, 16:50 a.k.traper napisał: > raczej nalezy wspólczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
magazynio1 Re: Prezydent ma nas za idiotów.. 01.08.07, 13:23 averagent napisał: > Prezydent Lech Kaczyński po raz kolejny przekracza szczyty cynizmu i hipokryzji swieta prawda. Polacy - zle wybraliscie. Teraz szybko zapomnijcie i ZMIENCIE swoj glos. Prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekp1 Re: Prezydent ma nas za idiotów,to prawda bo 02.08.07, 11:15 czy idiotów można uwazac za mądrych ? Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Prezydent ma nas za idiotów,to prawda bo 02.08.07, 13:34 tomekp1 napisał: > czy idiotów można uwazac za mądrych ? A dlaczego nie? "Milion idiotów nie może się mylić". "Demokracja to taki ustrój, w którym stu idiotów może przegłosować 99 mędrców". (Chyba Winston Churchill) Odpowiedz Link Zgłoś
henryad Bredzenie żydoKOmuny 02.08.07, 05:34 Pierwszym prawem wydanym w Rosji po opanowaniu władzy w Rosji przez żydoBolszewików po roku 1917 było prawo, że antysemityzm będzie karany śmiercią. I jak w imię tego prawa jak obliczył A.Sołżenicyn żydzi i przez nich zorganizowane struktury wymordowali ponad 100 milionów ludzi w większości chrześcijan. Po roku 1945 żydoUbecja wymordowała lub wysława na Sybir kilka set tysięcy Polaków. Te ich bestialstwa trwały do 1968 roku. Inny rodzaj ich bestialstw typu kompletnego opanowania władzy trwa do obecnych czasów. Kaczyńscy to ukryte bestie tych struktur. Kaczyńscy-Kalkstein wyrośli w żydoUbecji i byli wychowankami żydo-marksisty prof.Erlicha. Zydzi w Polsce aby ciągle trzymać władzę stosują parametodę permanetnej rewolucji żyda Trockigo Penertrują każde srodowisko społeczne i wyłaniają z niej swoją partę polityczną, która pozornie może byś opozycją do innej. Miedzy żydami w PO and żydami i ich wychowankami w PiS, a nawet SLD i LiD nie ma żadnej różni co do orientacji politycznej, są różnice co do metod i podziału łupów, chorych demonicznych aspiracji i antypolskich metod rządzenia. Jedni od drugich mogą wyglądać na mniejsze i większe świnie niezależnie jak pozornie anielską przybiorą postać. Dokłanie jak Słowo Boże mówi, czy Szatan nie przybiera postaci anioła światłości? Niemiej wcześniej czy później owoce ich działalności będą okropne dla Polaków. Takie jakie są. Takie partie jak PiS, PO, SD i LiD to ich partie i one powinny być w normalnym społeczeństwie wyeliminowane. To jest rak na skórze Polaków. To oni posiadają niemal całą prasę polską wespół z ich werbowanymi agenturami obcych państw. To ich główne gazety: Gazeta Wyborcza, NIe, Gazeta Polska, Fakty, Newsweek, Wprost, Rzeczpospolita itd. Jedyne polskie partie jak LPR i Samoobrona są nieustanie wyśmiewane, niszczone,poniżane i likwidowane. Ich prasa tak omamia Polaków, że nawet obecnie największe zaufanie procentowo (58%) ma żydowski agent A.Kwaśniewski vel Izaak Stolzman który wraz Zydami Sorosem, Sachsem i Balcerowiczem niemal kompletnie załamali i wysprzedali polską gospodarę, która spadła z 10 miejsca w swiecie na 30, miliony musiało wyjechać z Polski aby przeżyć. Dług zagraniczny wrósł 45 miliardów do ponad 500 miliardów. Dlatego wszechstronny ich atak na Radio Maryja i o.Rydzyka jest kontynuowany od wewnątrz kraju (Kaczyńscy-KalKstein, + wszystkie ich media) i z zewnątrz z wszelkich żydo-mafijnych organizacji jak Centrum Wiesentala, Anti Deflamation Leaque z Abrahamem Foxmanem, ośrodków w ramach Unii Europejskiej i jakichkolwiej ośrodków żydowskich poza starymi biblijnymi ośrodkami żydowskimi jak Torah Jews, którzy nieustannie organizują przeciw nim protesty z napisami: ‘’My nigdy nie uznamy ‘’evil state of Israel'' (złego demonicznego państwa Izraela, Zyd J.Stalin jest ojcem duchowym tego państwa) Syjonizm=Nazizm, Evil Jews are the cancer for us they stolen our name Jews) zli Zydzi są rakiem dla nas, oni ukradli nam imię, Zydów’’. Oni piszą, że antysemityzmem posługują się tylko evil Jews (źli demoniczni Zydzi),. POLACY orgnizujcie się bo to mogą być ostatnie momenty jako takiej waszej suwenności. NIGDY nie Głosujcie i Nie Popierajcie: PiSu, PO, SLD i LiDu. NIGDY i to pod żadnym pozorem!!! Aby Jezus Chrystus zajaśniał wam w waszych sercach, abyście się narodzili z Jego Ducha. On tak powiedział do Zydów, którzy Go nie przyjeli i odrzucili w Ew Jana 8:44: Ojcem waszym jest Diabeł, i wy wykonujecie jego pożądliwości..To są właśnie ci Zydzi w Polsce z którymi macie nieustannie przykre doświadczenie bycia pod ich ukrytym panowaniem w różnych zbrodniczych i deprawujących formach od 1945. Odpowiedz Link Zgłoś
yanek10 Lech Kaczyński: Chory system pewnych elit 01.08.07, 12:42 A Rydzyk kilka dni temu stał tuż obok przewodniczącego Michalika w Miejscu Piastowym, co pokazała TVP3 z Rzeszowa i ma w czterech literach skargi na swój antysemityzm - wspólnie z Kaczyńskimi!!! Moher zawsze zwycięży ! Odpowiedz Link Zgłoś
ksks3 Dziennikarstwo na poziomie gazetki ściennej !! 01.08.07, 12:53 Nie wiem czy jest w kraju dziennikarz który potrafi przeprowadzić s o l i d n y wywiad z politykiem umocowanym na wysokiej półce ?. O ile jest, to nie jest nim żadna z tych pań. Odpowiedz Link Zgłoś
marian391 Re: Dziennikarstwo na poziomie gazetki ściennej ! 01.08.07, 13:22 Niestety ale brak jest polityków na wysokiej półce. Na pewno nie jest nim prezydent, osoba intelektualnie co najmniej miałka. Odpowiedz Link Zgłoś
schrott1 milch brunatna kreaturo, wypierdku rydzyka 01.08.07, 12:54 dzieki tobie faszysci zostali dopuszczeni do wladzy. tego ci Polska nie wybaczy ty obrzydliwy faszokatolu Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: milch brunatna kreaturo, wypierdku rydzyka 01.08.07, 16:51 schrott1 napisała: > dzieki tobie faszysci zostali dopuszczeni do wladzy. tego ci Polska nie wybaczy > ty obrzydliwy faszokatolu Odpowiedz Link Zgłoś
szambolan_prezydenta Nie czepiajcie się mego pana o szambo i czarownice 01.08.07, 12:55 Bo czuje się jak oszukujący pachnące mydełko, przetrawiony pływający kartofel w tym co o Dyrektor nigdy nie nazwałby perfumerią. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelx5 znalazł się kurka kontestator!! który był ministre 01.08.07, 12:56 m sprawiedliwości w rządzie Buzka i jakby było mało miał wpływ na ten chory system Odpowiedz Link Zgłoś
pyzula67 Lech Kaczyński: Chory system pewnych elit 01.08.07, 12:57 Możnaby ująć to krócej panie prezydencie (małe literki nieprzypadkowe)- moralność Kalego się kłania: robi (mówi, głosi - zakreślic właściwe) PIS - jest to dobre, to samo czyni kto inny - - jest to złe. I tyle ... Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Lech Kaczyński: Chory system pewnych elit 01.08.07, 13:07 Dokladnie: chory system pewnych elit. Facet jest pelen kompleksow z bylych epok, podobnie jak wielu jego zwolennikow. Tymczasem swiat idzie naprzod. Mysle, ze obecny prezydent wraz ze swoim ukladem jest calkiem niereformowalny. A gospodarcze sukcesy Polska zawdziecza czlonkowstwu w UE, nie obecnej wladzy. Odpowiedz Link Zgłoś
marian391 Panie przezesie melduje posłuszeństwo 01.08.07, 13:18 Niestety prezydent jest, był i pozostanie funkcjonariuszem partyjnym ubezwłasnowolnionym prze brata. Czym chce zastąpić te "chore elity"? Partyjnymi marionetkami? Niestety ale styl, poziom i polszczyzna nie predysponują prezydenta do grona elit. Najbardziej groźną choroba polityków jest brak samokrytycyzmu. Na nią w zaawansowanej formie cierpią bracia Kaczyńscy. Zżera ich pragnienie nieograniczonej władzy, a także genetyczna pogarda dla ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś