niknik Młotek z gwoździem 13.08.07, 20:52 Tyle tylko, że to co pokazał minister Dyktafon Niszczarka to nie jest gwóźdź. To jest jakiś wkręt i to gruby. A ja się nie dam wkęcić. Co ja jestem Maksymiuk, żeby mówić, że nagranie widziałem, ale nie słyszałem? Póki co jest słowo miernego polityka przeciw słowu miernego polityka i nadal nie ma dowodu, który z nich łże. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Ziobro: Złożyłem dowód, który wykaże kłamstwa L.. 13.08.07, 20:56 Panie Ziobro a ja, pomimo, że nie znoszę Leppera twierdzę, że wyłączył Pan dyktafon, potem uprzedził imć Leppera i następnie włączył. No i co Pan na to, Panie Krętaczu. Na doktora Pana też ktoś namówił? To znaczy, że w Polsce, aresztowuje się na podstawie namawiania?! Dobrze, że namówił p.Kaczmarek, bo już myślałem, że Jarosław Kaczyński. Z tekstu wynika, że ten Ziobro, to nie tylko gó..arz i dureń ale jeszcze dodatkowo śmierdzący tchórz. Na wszelki wypadek, zwala winę na innych! Dno! Odpowiedz Link Zgłoś
cloisterspl Ziobro: Złożyłem dowód, który wykaże kłamstwa L.. 13.08.07, 20:58 super dowód wykazujący, że na nagraniu brak tego o czym mówił lepperro, no porażający dowód, porażający Panie Ziobro...dowodem brak dowodu... Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Dal nam przyklad TVN-WSI jak nagrywac mamy 13.08.07, 21:03 maly-kretacz.piesek.kuczmy napisał: > Brawo Ziobro !!! > Z kryminalnym łgarzem, oszczercą i intryganten typu Lepper, > porównywalnym mentalnie tylko z wermahto-komuną - > który swoje polityczne łajdactwo wyniósł z PZPR > > trzeba walczyć wszystkimi legalnymi metodami, > jak trzeba to i nagrywaniem !! tak trzymać panie ministrze Ziobro !!!!!! > > ps Ziobro to na wskroś uczciwy, > wielkiego formatu polityk i wspaniały Polak, który > bezkompromisowo walczy z malwersacją, mafiami i > kryminalnym ubekistanem reliktami po 45+16 latach rządu > libero-komuszej zarazy :( M: IV wladza myslala, ze po nagraniach TVN-WSI w Begergate bedzie miala monopol na uzywanie "tasm". Majac monopol na propagande POstKomunisci ujawnili tasmy Begergate TYLKO RAZ po czym rozpoczelo sie lgarstwo "ekspertow", "profesorkow" z czasow PRL-u (Zoll) twierdzacych wbrew zawartosci "tasm", ze PiS zaproponowal Beger stolek za poparcie (to Beger zaproponowala wzorem Rokity poparcie za stolek a Kaczynski to odrzucil). Technologia jest ZAWSZE po stronie prawdy i DOBRZE, ze PiS uzywa jej do wykazania tej PRAWDY. Odpowiedz Link Zgłoś
witek040 rodzaje prawdy wg ks. Tisznera 13.08.07, 21:17 prawda, tyz prawda i gó..- prawda prawda Pisu zajmuje zaszczytne ostatnie miejce Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 "Prawde" POsKomuny wydaja w Moskwie 13.08.07, 22:45 witek040 napisał: > prawda, tyz prawda i gó..- prawda > prawda Pisu zajmuje zaszczytne ostatnie miejce M: PRAWDA POstKomunistow to tow. Kwasniewski w czwartym rzedzie na Placu Czerwonym odbierajacy parade ku czci zwyciestwa Stalina. Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Re: Dal nam przyklad TVN-WSI jak nagrywac mamy 14.08.07, 07:12 I Ty kretynie byłeś rzekomo zatrzymywany przez SB w 1968 roku? Wolne żarty, kłamco. Odpowiedz Link Zgłoś
witek040 Prokurator Zero wielkim manipulatorem 13.08.07, 21:11 ciekawe czy nagrywa się jak siedzi w kiblu Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Prokurator Zero wielkim manipulatorem 13.08.07, 21:28 witek040 napisał: > ciekawe czy nagrywa się jak siedzi w kiblu ---------------------------- w kiblu mikrofony sa wmontowane w scienach, moj przyjaciel pracowal na placowce w Wwie 5 lat jako attaché wojskowy w Konsulacie Belgii, mieszkal w domu na Zoliborzu, ktory nadal jest w dyspozycji pracownikow konsulatu, ale wczesniej (do 1984r) byl mieszkaniem pracownikow ambasady ruskiej, mikrofony byly wszedzie, w domu rozmawiali po wallonsku ale dialektem, po francusku lub holendersku rozmawialo sie w ogrodzie, wiec nie dziwiloby mnie gdyby we wszystkich strategicznych instytucjach, sluzby pozakladaly podsluchy, mieli dobrego nauczyciela przez 60 lat - kgb Odpowiedz Link Zgłoś
witek040 Re: Prokurator Zero wielkim manipulatorem 13.08.07, 21:32 skoro tak to pewno potem wymieniają się z bliźniakami i puszczają sobie do posiłków ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
spoko-spoko ja mam lepszy 13.08.07, 21:17 Znowu przedstawienie jak z niszczarka. Ten gosc powinie prowadzic jakies teleturnieje w telewizji. Zauwazyliscie jak sie czail, chowal niespodzianke w teczce, juz prawie wyciagna ale jeszcze nie, budujac napiecie, zadajac zagadki. Na koncu zawiodl mnie, marny ten dyktafonik, ja mam nowszy model. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Zioberkiewicz kup drugi gwozdz do trumny 13.08.07, 21:22 ale twojej, tak zdechniecie obydwaj, bo juz na wasze mordy patrzec nie mozna - PiS, i Psychol torunski dzialaja jak silny lek psychotropowy - NIE POLYKAC!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
spoko-spoko Obowiazkowe nagrywanie. 13.08.07, 21:25 Mysle ze nalezaloby wprowadzic obowiazkowe nagrywanie rozmow przez profesjonalna ekipe tak jak stenogramy w sadzie. Tylko swiadomosc ze wszystko jest rejestrowane i moze byc w przyszloci odtworzone zakonczyla by ta spirale prywatnych podsluchow. Swoja droga czy nagrywanie drugiej osoby bez jej zgody to nie jest przestepstwo? Gdy dzwonie do banku to slysze ostrzezenie ze rozmowa moze byc nagrywana dla bezpieczenstwa. Tzn. taki jest wymog prawny. A nasi politycy dostali zabawki i dalej nagrywac. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Obowiazkowe nagrywanie. 13.08.07, 21:29 w bankach wszystkie rozmowy sa monitorowane, w Cyfrze+ tez itdddd Odpowiedz Link Zgłoś
relisys1 Re: Obowiazkowe nagrywanie. 13.08.07, 23:15 Masz niezłą wiedzę na temat W Tworkach macie internet, czy wyskoczyłeś do kawiarenki? . pies_na_prawizne napisał: > w bankach wszystkie rozmowy sa monitorowane, w Cyfrze+ tez itdddd Odpowiedz Link Zgłoś
2aneta Ziobro: Złożyłem dowód, który wykaże kłamstwa L.. 13.08.07, 21:30 Wierze Lepperowi....Posadzili swietnego kardiochirurga!!!!! biedna kobieta (plotka w tym buznesie weglowym ) nie zyje....Ziobro jest mmaly...zakompleksiony...KLAMCZUCH!!!!Pamietam w latach 80-tych naloty na moich rodzicow policji skarbowej.Dzisiejszy rzad jest niewiele lepszy!!!! Won z PIS-em!!!!Ludzie z kompleksami powinni leczyc sie u psychitry!!nic dla mlodych ludzi nie zrobili, wrecz przeciwnie-place wieksze podatki!!!!??T%o ma byc rzad dla mlodych???? Odpowiedz Link Zgłoś
kbyczek Ziobro: Złożyłem dowód, który wykaże kłamstwa L.. 13.08.07, 21:44 szukasz w szambie czegoś oprócz gówna? Odpowiedz Link Zgłoś
kitikitik Logika jest przeciwko Ziobro 13.08.07, 21:48 Taśma nie może nigdy zostać dopuszczona jako dowód. Każdy zdrowo myślący wie, że zmontowanie nagrania bez przerw w nagrywaniu jest zawsze możliwe. Żaden specjalista nie może potwierdzić, że nagranie było zrobione miesiąc temu i nie było transponowane na inny nośnik, z usunięciem niewygodnych elementów. Jedynie taśmy nagrane za zgodą sądu i spełniające określone procedury postępowania w ich przechowywaniu mogą stanowić dowód w sprawie. Gdyby fragmenty nagrania stanowiły podstawę oskarżenia, to jest to możliwe, ale jeżeli fragmenty nie nagrane mają stanowić dowód, to dowodu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 każdy niezdrowo myślący chyba... 13.08.07, 22:13 bo każdy zdrowo myślący wie że zmontowanie ponad godzinnego nagrania o tylu różnych odgłosach (radio, samochód, głos ochroniarzy, sekretarki, odgłosy ulicy) bez przerw w nagraniu i bez cięć zauważalnych w analizie cyfrowej jest NIEWYKONALNE Odpowiedz Link Zgłoś
kitikitik Re: każdy niezdrowo myślący chyba... 13.08.07, 22:40 Niestety prawniczy dyletant min Ziobro nie wpadł na to, że zapis cyfrowy nie jest dowodem tylko zapis magnetyczny wchodzi w grę, nawet podstarzały Michnik o tym wiedział, no ale pan niszczarka nie. Swoją drogą pan Ziobro to bardzo pojętny magister po niszczarce nauczył się obsługiwać i cyfrowy dyktafon. Do fachowców z kozieł pały, zapis na pamięci stałej czy to flash czy eeprom może być manipulowany bez najmniejszych problemów. Jeśli chodzi o zapis magnetyczny współczesna technika pozwala odczytać historie na danym odcinku paska magnetycznego do 7 zapisów. Obojętnie czy to jest stan wysoki czy niski głowica zpisuje kolejny raz. Jest to zapis analogowy analiza kształtu całego nagrania wyklucza przemycenie manipulacji. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 zapis cyfrowy też może być dowodem :) 13.08.07, 23:28 zwłaszcza w XXI wieku :) zapis magnetyczny ma swoją specyfikę ale zapis cyfrowy ma ją również to że zapis może być manipulowany bez problemów nie oznacza że może być manipulowany bez śladów... technika pozwala odczytać historię ale po co ci historia ? tutaj elementami potwierdzającymi zapis będą fragmenty audycji radiowych itp... można spróbować wiele rzeczy ustalić. zapis cyfrowy różni się od analogowego tylko tym że nie jest ciągły ale każde cięcie da się zauważyć gdyż nieciągłość nie będzie się tak łatwo aproksymowała do krzywej ciągłej dla poszczególnych składowych Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Ziobro: chlewnia polska 13.08.07, 21:53 Zebralo sie stado wieprzy i walczy o wladze. Dostep do koryta to malo. Wladzy!!!!Chlewnie na salonach. Kazdy chce miec haka na tego na dole i tego na gorze. Hak wymusza posluszenstwo. Na haku sie tez wiesza!. Bywa ze i za ziobro jak jakiego Janosika. Wieprze najlepiej sie czuja jak pomyje z koryta wymieszane z gleba zamienia sie w swojsko blotko. Wtedy mozna poszalec. Ale na blotku mozna sie tez posliznac.Naczelny wieprz to dziwolag z kuprem i piorami. Nic to , i z nim mozna sobie poradzic.Wydama sie go jak zabe przez slomke.. Odpowiedz Link Zgłoś
ksartan to jest wibrator analny a nie gwóźdz 13.08.07, 22:07 to jest wibrator analny a nie gwóźdz Odpowiedz Link Zgłoś
ziebro Ziobro: Złożyłem dowód, który wykaże kłamstwa L.. 13.08.07, 22:07 Kaczorom chyba puszczają zwieracze. Odpowiedz Link Zgłoś
zeno50 Ziobro: Złożyłem dowód, który wykaże kłamstwa L.. 13.08.07, 22:40 ZERO...OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO to jest Ziobro. Fe. Odpowiedz Link Zgłoś
tukot zi0br0, zjebie, każ się wypchać i postawić w 13.08.07, 22:54 muzeum porażek i nieprzyzwoitości. zjebie. Odpowiedz Link Zgłoś
nikab Ziobro: Złożyłem dowód, który wykaże kłamstwa L.. 13.08.07, 23:09 To znaczy ,że nagrywał tez rozmowę z Premierem !!!!! rozumiem ze za zgoda premiera. Czy to tez zostało na dyktafonie ? Czy zostalo wykasowane ?.Szkoda że nie odpowiedział na pytanie dlaczego wczoraj nie przedstawił tego nagrania skoro był na konfrontacji. Chyba miał taki obowiązek . Myślę,że ten pan tez łże . Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Ciekawe jak GW by zrelacjonowała takie spotkanie:) 13.08.07, 23:47 Wyobraź sobie że on nie łże. Sam z początku był zdenerwowany oskarżeniami Leppera i zaskoczony bo nie miał pojęcia jak się przed nimi bronić. Co było widać w jego reakcjach. (Zwłaszcza że Kaczmarek wali takie historie po gazetach że głowa boli. Ale jak się słucha tych jego rewelacji to się ma wątpliwości czy on już takim donosicielem był czy teraz ze strachu go tak naszło...) A Ziobro dopiero po czasie przypomniał sobie że to nagrał. Ponieważ nagrywanie stało się jego częstą praktyką (a także modą w naszej polityce) rozmowy musiały być odszukane w archiwum. (W sumie to zupełnie naturalne nagrać rozmowę siebie jako prokuratora generalnego z Lepperem, wiadomo że GW chętnie by opisała szczegóły takiego spotkania z pewnymi sugestiami co mogło być ich tematem, zwłaszcza, że Leppera nie lubi, a gdyby tak za nim poleciał Ziobro to byłoby dla nich wspaniale, poza tym nie wiadomo co ten Lepper mógł zażądać na spotkaniu :) Biorąc pod uwagę historię z taśmami Beger to bardzo rozsądne i widać że od tego czasu PiS już nie ufa nikomu. A gdy odnalazł te swoje nagrane rozmowy to sobie je odsłuchał i postanowił się z Lepperem trochę pobawić w kotka i myszkę :) Może to nie jest dowód sądowy ale dowód w debacie publicznej wystarczający :) A Andrzej trochę za ostro pojechał - chciał wrzucić granat do szamba na odchodne ale okazało się że ... wrzucił tam gdzie siedział :) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Ciekawe jak GW by zrelacjonowała takie spotka 14.08.07, 00:19 masz jakiś kompleks GW - coś podobnego zauwazyłem u dziennikarzy z der Dziennika tam na każdej niemal stronie jest atak na GW a mimo to sprzedaz im spada ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
arturmsk1 Ziobro: Złożyłem dowód, który wykaże kłamstwa L.. 13.08.07, 23:27 Czy w Polsce nie ma poważnych ludzi, tylko jakieś pętaki z tel. komórkowymi????? Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Sony z superczułym mikrofonem :) 13.08.07, 23:33 ten "telefon komórkowy" to raczej profesjonalny dyktafon cyfrowy Sony ICD-MX20 z superczułym mikrofonem wielokierunkowym więc troszkę nie trafiłeś z komentarzem Odpowiedz Link Zgłoś
77qwerty Re: Ziobro: Złożyłem dowód, który wykaże kłamstwa 13.08.07, 23:34 juz doopami trzesiecie Sbckie pomioty Po Lepperze bedzie czas na was Odpowiedz Link Zgłoś
mikeangelo osobista uczciwość posła ziobro to nagrywać rozmow 14.08.07, 00:30 y bez uprzedzenia. co za cymbał. Boze przebacz mu.,.. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Ziobro: Złożyłem dowód, który wykaże kłamstwa L.. 14.08.07, 00:38 e tam... Lepper swoje polityczne image zbudował na wizerunku osoby, która jest na bakier z prawem... to taki polityczny gangster, który przed niczym się nie cofnie i jeszcze się tym chwali...:) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Ziobro: Złożyłem dowód, który wykaże kłamstwa 14.08.07, 00:54 ciekawe czy go wreszcie posadzą - byłby to jeden z niewieli plusów tej ekipy Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Ziobro: Złożyłem dowód, który wykaże kłamstwa 14.08.07, 01:00 niestety, albo urodził się w czepku, albo podpisał pakt z diabłem... wszystko uchodzi mu na sucho..;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Ziobro: Złożyłem dowód, który wykaże kłamstwa 14.08.07, 01:04 podobnie jak Rydzykowi - ale w głębi duszy liczyłem że Jarkowi uda się go wsadzić - i nawet dobrze się zapowiadało , niestety ( albo na szcęście) Bliźniaki zawsze wszystko spieprzą ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Ziobro: Złożyłem dowód, który wykaże kłamstwa 14.08.07, 01:08 ciekawa jestem, kto naprawdę poinformował Leppera... może Wassermann, a moze jednak Kaczmarek... dzisiaj było, że jak nagrywał dziennikarza, to napisał mu na kartce, że właśnie dyktafon pracuje...?! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Ziobro: Złożyłem dowód, który wykaże kłamstwa 14.08.07, 01:10 nikt nie poinformował Leppera, akcja była spalona w chwili gdy spreparowane dokumenty wróciły na szczebel gminy i wójt poznał że cos jest nie tak - do tego nie potrzeba było Ziobra ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Ziobro: Złożyłem dowód, który wykaże kłamstwa 14.08.07, 01:17 dziwny paradoks - taka wielka chwila zepsuta przez rzeczywistość... jeśli prawdą jest to, co napisałeś, to w CBA są wyjątkowo niekompetentni ludzie...;( Odpowiedz Link Zgłoś
piotrwie_1 Ziobro: Złożyłem dowód, który wykaże kłamstwa L.. 16.08.07, 12:02 Czy jakiekolwiek sygnały pozwalają Ministrowi Sprawiedliwości na podsłuch bez zgody Sądu? Właśnie takie informacje potwierdzają, że Polsce grozi dyktatura. Dyktat, który wywodzi się z Prawa i Sprawiedliwości. Właśnie tacy urzędnicy, jak min. Ziobro i premier Kaczyński, który go zatrudnił, powinni ponosić szczególną, karną odpowiedzialność za popełnione czyny. Odpowiedz Link Zgłoś