ginlo moze i ona jest kiepska, ale to ze robicie to 18.08.07, 11:36 w takim samym stylu jak rozrabialiscie pampersow - aluzje do zycia osobistego, pamietacie chlopcy z GW jak ordynarnie i po chamsku rozrabialiscie rozpad malzenstwa Cezarego Michalskiego, bo uwazaliscie, ze to najlepszy sposob, zeby doalic pampersom. To sa ubeckie metody gnojki, z GW, dlatego wam nie wierze. Jesli ona rzeczywiscie jest taka kiepska, to nie trzeba by bylo osobistych aluzji, zeby ja skasowac, ale wy juz inaczej ni potraficie, wiec wam nie wierze. A placzcie sobie po Kwiatkowskim, wtedy bylo cool, bo wasi fafle mieli programy, a dzis nie macie szans na kase z publicznej tv - stad to wycie. PS. Zajrzyjcie do PRESS-a, to kolejny niby branzowy, a w istocie polityczny brukowiec, ktory zajmuj sie nie branza medialna, a komentownaiem tego co PiS zlego zrobil w tv publicznej i nieprzychylnych LiD-owi mediach. Zeby walczyc z z patologiami, trzeba byc samemeu uczciwym. I nak oniec cyctacik z mojego ulubionego dziwnetabletki.com "Mimo protestów wielu środowisk rozpoczął się nowy rok! Media już prześcigają się w spekulacjach jak będzie wyglądał, ale to nic dziwnego, bo jak mamy okazję ostatnimi czasy obserwować znakiem rzetelnego dziennikarstwa nie jest dziś udostępnianie informacji o tym jak wygląda rzeczywistość a jedynie wymyślanie krzykliwych tytułów, szukanie sensacji tam gdzie jej nie ma a także nadawanie takiej rangi mało istotnym zdarzeniom jakby zależał od nich los świata. Przedmiotem informacji nie jest zazwyczaj to, co się już zdarzyło, ale to, co być może będzie miało miejsce, z wskazaniem, że będzie źle a to wszystko wina PiSu i Giertycha. " zrodlo: dziwnetabletki.com/20070105.html Odpowiedz Link Zgłoś
backspace2 Re: moze i ona jest kiepska, ale to ze robicie to 18.08.07, 11:44 wszystko fajnie, tylko że ten artykuł był w Dzienniku www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=57004 Odpowiedz Link Zgłoś
powiedz_to_koniowi Wszystko fajnie ale to jest artykuł z PRESS 18.08.07, 13:28 Trochę ci się piana z ust rzuciła na oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
backspace2 Re: Wszystko fajnie ale to jest artykuł z PRESS 18.08.07, 14:20 nie całkiem, Press pierwszy to opisał, ale artykuł wraz z wypowiedziami zaintereosowanych jest w Dzienniku, a komentarz w GW. Odpowiedz Link Zgłoś
ipswich1 Nic dodać, nic ująć. Wierzę magazynowi "Press" 18.08.07, 11:45 to poważna gazeta, czytam, kiedy tylko mogę. No, to jest najzwyklejsza "intelektualna blondynka", pusta, mogę się założyć że pochodzi z jakiejś "pipidówy" albo z rodziny obracającej się w "mentalnej pipidówie", wydaje się jej że, jest ambitna i odnosi sukcesy, a jest najzwyklej głupia, wyleci z TVP na pierwszym zakręcie i wtedy zobaczy że te wielkie sukcesy są psu na budę, bo ma 28 lat i nic nie kuma o co w tym chodzi. Too young, too stupid. See you, bye! No jeszcze do tego ta poza na fotce!!! Disaster!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jahu51 Nie obrazac miejscowosc, z jakiej pochodzi rodzina 18.08.07, 14:26 Kosteckiej. Mieszkancy Drezdenka sie za nia wstydza .. Takie ladne miasto Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Wraca stare jako nowe!! 18.08.07, 11:45 No i kolejna dyspozycyjna "dziw..-czynka" dziennikarska dostala robote do wykonania i ta "dziewczynka" dziennikarska - czyli niejaki Rafał Kalukin - wzieła "na priceł"(czyli "na celownik") osobe z otoczenia Ziobry, by ją rzucic kundlom forumowym i motłochowi na pozarcie.. Rafal KALUKIN swoja parszywa robote wykonal.. Wskazal kundlom i motłochowi: - "bierz ją!!.. bierz ją!".. Reszta nalezy juz do sfory.. A ta wymozdzona sfora kundli nigdy nie zawodzi.. - Czyli mamy kolejną odslone otwartego "uwalania" Ziobry.. - bo to o Ziobre dziennikarskim dziwkom typu "Rafal Kalukin" chodzi.. A robią juz to("uwalanie") nie tylko bez bialych rekawiczek, ale wogole bez zadnych rekawiczek i zachowywania jakichkolwiek pozorow.. - Ordynarnie.. po chamsku i nie kryjac zamiarow i celow.. Motloch i kundle znowu mają igrzyska(motłoch) i ofiare do zagryzienia(sfora odmozdzonych kundli..). Czyli... Panowie i Biedronie.. Panie i "femninistki"!!! - Wraca stare.. WRACA STARE JAKO NOWE! - Nawet nie chce im sie udawac i kamuflowac tak sa pewni swego... Tylko czekac (WSPOMNIJCIE SOBIE ZA JAKIS CZAS MOJE SLOWA!) jak glos beda spowrotem podnosic i TERRORYZOWAC spoleczenstwo i znowu PRZEBUDOWYWAC je po swojemu.. Biedronie.. Senyszyny.. Szyszkowskie.. Legierscy.. Jarugi-Nowackie.. Kazie Szczuki.. Kingi Dunin - i reszta tych dewiantow i tej wynaturzonego lewackiego talatajstwa.. Moze znowu Magdalenka Sroda dostanie idiotyczną posadke i "przydzielc" bedzie etaty u siebie dewiantom i wynaturzencom z Biedroniem na czele(tak tak.. byl "zatrudniony" u Magdalenki gdy miala ten swoj urzad od szukania w gazeach - "do czego by tu sie mozna przyczepic i uznac za "dyskryminacje" Biedroniow czy feministek"..)?? Narazie.. Najwazniejsze jest "upie.dolic" Ziobro, a do tego wiedzie droga poprzez Patrycje K. i poprzez "dyspozycyjne dziwki" typu "Rafal Kalukin" i poprzez podjudzoną i rozjuszoną sfore odmozdzonych kundli.. Na reszte przyjdzie czas!!(tak jak i na Ziobro..) Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Wraca stare jako nowe!! 18.08.07, 14:53 kiczkis, a ty o ile mnie pamięć nie myli to acan Michalkiewicz/onegdaj przeprowadziłam analizę twoich tekstów - sformułowania, styl, poglądy, określenia i porównałam z artykułami gdzie podpisałeś się nazwiskiem i tak mi wyszło.Zgadza się, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Re: Wraca stare jako nowe!! 18.08.07, 16:22 stedo napisała: > kiczkis, a ty o ile mnie pamięć nie myli to acan Michalkiewicz/onegdaj > przeprowadziłam analizę twoich tekstów - sformułowania, styl, poglądy, > określenia i porównałam z artykułami gdzie podpisałeś się nazwiskiem i tak mi > wyszło.Zgadza się, nieprawdaż? --------------------------------- Nie p.St.Michalkiewicz(za wysokie to dla mnie progi..), tylko ze kilkakrotnie myslano iz jestem p.Michalkiewiczem.. A pewnie dlatego ze pisywalem na witrynie Najwyzszego Czasu Kowina-Mike i to zazwyczaj pod felietonami p. Michalkiewicza, a i przez krotki okres czasu pisalem troche na forum pana Stanislawa.. Wszedzie i ZAWSZE podpisywalem sie jako "lancet". Zreszta.. tutejsze(z GW) feministki z kolei kojarzyly mnie z p.Waldemarem Lysiakiem. - dopoty.. dopuki ichnia ta "moderatorka"-opiekunka forum-adminka o bardzo niestabilnej psychice - "evita_duarte", nie zaczela dostawac drgawek na widok mego nicka("kiczkis") i nie zaczela wykasowywac WSZYSTKIE moje wpisy "jak leci" i niezaleznie o czym bym pisal.. :)) Jednak zawsze bylem i jestem soba.. czyli "lancetem", a tutaj "kiczkisem" - i choc zaszczytem dla mnie jest porownanie z p.St.Michalkiewiczem, to Nim nie jestem i nawet do piet Mu nie dorastam.. - O sobie i o swoim swiatopogladzie czy preferencjach politycznych pisalem nieraz, nigdy siebie sie nie wypierajac i gloszac NIEZMIENNE poglady i zasady.. kiczkis(lancet) Odpowiedz Link Zgłoś
ginlo tradycyjnie, ordynarny plagiat 18.08.07, 11:55 podkrecony przez pseudodziennikarzy nie gotowych przestrzegac praw autorskich. Zlodzieje z GW, kiedy przestniecie osobie odliczac nienelezne 50% kosztow uzyskania przychodu z tytulu rzekomo ponoszonych nakladow z prywatnych srodkow. Dosc placenia przez spoleczenstwo na pismakow. Nie chce skladac sie na podatki pismakow Odpowiedz Link Zgłoś
antygw1 Hiena to najlepsze okreslenie... 18.08.07, 12:06 ktore mi sie nasuwa, kiedy mysle o autorze tego artykulu. No ale czegos mozna sie spodziewac po gazecie, ktora pluje juz od dluzszego czasu na rzad i PiS. Oczywiscie to atak na Zbigniewa Ziobro, ktorego Patrycja K. jest podobno (prawie na pewno) dobrą znajomą. Żenua :). To jest moja opinia: Dziennikarz powinien przynajmniej PROBOWAC byc OBIEKTYWNYM. No ale w G.Wnianej standardy etyczne (zawodowe) najwidoczniej nie obowiazuja. Liczy sie walka...w koncu dla ludzi z GW cel uświęca środki (co można wywnioskować nie tylko z tego artykułu). Ktoś mógłby pomyśleć, że marksizm macie we krwi...w końcu spijaliście z ust naczelnego marksisty :))))). Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Jasne, ze paszkwil:) Jak mozna robic z geja 18.08.07, 12:20 jakiegos heteryka dopisujac mu na sile narzeczona? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Jasne, ze paszkwil:) Jak mozna robic z geja 18.08.07, 12:23 on jest przeciez "kochajacy inaczej"...Kocha tylko swojego premiera. No i ewentualnie brata, premiera. Czyli jest DUBELTOWKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Hiena to najlepsze okreslenie... 18.08.07, 12:26 ales sie spienil! Jak cieple piwo... Odpowiedz Link Zgłoś
swayzak77 Honor Patrycji K. 18.08.07, 12:54 niezła z niej du...a. jak się PiS posypie to zapraszam, Nie dam takiej dobrej roboty ale zawsze micha i dach nad głową będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj a ja tam ją obronię - niezła laska 18.08.07, 13:21 ponoć mama dla małych przyszłych Zioberków. zrobią je w celi po wyborach. Miller nie wybaczy, Blida mu się nasunęła ale dla Millera to będzie zemsata za komisję. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Ziobro dodatkowo umoczony w nepotyzm? 18.08.07, 13:30 Ten kłamca i przestępca pogrąża się coraz bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
fleshless Dupowłazy mają się dziś dobrze 18.08.07, 13:53 a może nawet zawsze, bida z nędzą... Odpowiedz Link Zgłoś
jahu51 Re: Honor Patrycji K. 18.08.07, 14:14 Poznalem niechcacy to dziewcze, gdy jeszcze byla mloda "bzdziagwa" .Juz wowczas jej haslem bylo: "Fura, skora i komora". Jak obserwuje dzisiaj, jej wartosci nie zmienily sie i dla kariery wejdzie kazdemu , gdzie trzeba i nie trzeba. Az wstyd, ze takie beztalencia robia kariery. Ale jest "talentem" na miare swych idoli. Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Nie podoba się ? to do TVN-24 lub GW 18.08.07, 14:39 Przeciwnicy panstwowej TV mogą przejść do mediów, gdzie zgodnie z własnym sumieniem lub za srebrniki będa mogli prezentować odmienne stanowiska. A gdzie mają przekazywać soje informacje partie, które wygrały wybory? Odpowiedz Link Zgłoś
pantikapej Re: Nie podoba się ? to do TVN-24 lub GW 19.08.07, 09:56 slavik222 napisał: > Przeciwnicy panstwowej TV mogą przejść do mediów, gdzie zgodnie z > własnym sumieniem lub za srebrniki będa mogli prezentować odmienne > stanowiska. > A gdzie mają przekazywać soje informacje partie, które wygrały > wybory? Rozumiem, że tak samo myślałeś/pisałeś za prezesa Kwiatkowskiego? ;)) Gratuluję stałości! - przecież po drodze "rewolucję moralną" mieliśmy, a ty się nie dałeś! Zuch chłopak!- ja też uważam, że takie rewolucje to nic dobrego! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Re: Nie podoba się ? to do TVN-24 lub GW 19.08.07, 12:52 pantikapej napisał: > slavik222 napisał: > > Przeciwnicy panstwowej TV mogą przejść do mediów, gdzie zgodnie z > > własnym sumieniem lub za srebrniki będa mogli prezentować odmienne > > stanowiska. > > A gdzie mają przekazywać soje informacje partie, które wygrały > > wybory? > > Rozumiem, że tak samo myślałeś/pisałeś za prezesa Kwiatkowskiego? ;)) > > Gratuluję stałości! - przecież po drodze "rewolucję moralną" > mieliśmy, a ty się nie dałeś! > Zuch chłopak!- ja też uważam, że takie rewolucje to nic dobrego! ;) OCZYWIŚCIE ŁODSONIE, tak uważałem i uważam.Kto mnie zna ten wie.Poglądów nie zmieniłem w tej kwestii od czasów ukochanego łoBuzka o ktorym w można było mówić tylko źle.Puszczać ploty typu ,,dzxiura budżetowa"itp. Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Honor Patrycji K. 18.08.07, 14:58 trudno sie dziwic, ziuta jest taka sama jak Ananiasz Ziobro, tyle, ze plci zenskiej. Coz, jaki pan taki kram, mam nadzieje, ze to najwyzszy szczebel w ich karierze, ktora zaraz sie skonczy i beda spadac coraz nizej. Wroze im wielka kariere jako prowadzacym kiosk z warzywami najlepiej na stadionie, bo tam jest pole do popisu do przepychanek, kretactw i podkladania swin. Ten poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
california07 Honor Patrycji K. 18.08.07, 15:00 mam nadzieje,ze nawet "piekne"miernoty tez wkrotce odleca!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Pamiętacie program Patrycji K. na TV4? 18.08.07, 15:34 Powiem wprost. Ta pani jest mierna. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinmaz31 W Samoobronie nazywło to się sexaferą 18.08.07, 15:36 Nie pierwsza i nie ostatnia to kariera przez łóżko Stety albo niestety facetom w taki sposób znacznie trudniej zrobić karierę Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg A ile razy redaktorki z GW bronily juz Geremka czy 18.08.07, 15:59 Michnika? Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a Wybiórcza jej nie znosi? Najlepszy dowód 18.08.07, 16:24 że to musi być porządna kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Wybiórcza jej nie znosi? 18.08.07, 16:27 Gdzie ty to wyczytałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Pewnie porzadnie ciagnie :) 18.08.07, 17:17 ,,,,,forse z telewizyjnej kasy! Odpowiedz Link Zgłoś
brillo Honor Patrycji K. 18.08.07, 17:38 28 lat i wszystko pezed nia? a jaki facet chcialby bzykac taka staruche. Odpowiedz Link Zgłoś
nieue Piekna i Szmata 18.08.07, 19:48 Kazdy w ministerstwie wie ze Ziobro ma swoich przydupasow. Ta laska to jego bliska kolezanka i tyle. W dupie mam go i ja. Polityka to syf wiec Ci co sie nia palają wiadomo kim sa. Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Co się dziwicie...? 18.08.07, 20:09 Z takim "doświadczeniem", to tylko karierę po protekcji, albo loda, do końca życia, można robić. Odpowiedz Link Zgłoś
anaila Re: Kotecka jest cool - co od niej chcecie ? 19.08.07, 00:48 Rzeczpospolita, 24.10.2003 r: "Patrycja Kotecka, dziennikarka "Życia Warszawy" została wczoraj przesłuchana w charakterze osoby podejrzanej. Prokuratura zarzuciła jej, że 23 marca spotkała się z pracownikiem sieci komórkowej Plusa i próbowała, oferując pieniądze, namówić go do przekazania billingów Lwa Rywina." www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_031024/kraj/kraj_a_8.html i co tu jeszcze gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
jusand Honor Patrycji K. 19.08.07, 05:40 Az strach pomyslec jakie prawe i sprawiedliwe potomstwo wyda na swiat pani redaktor k. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Typowa "kariera" robiona na dupie.... 19.08.07, 07:48 takich gwiazdeczek jest w Holywood pelno. Tak szybko zgasnie jak zaswiecila. Razem z ministerem ZERO. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek2235 Honor Adama M. 19.08.07, 11:58 Pan Adam M. jest w jeszcze gorszej sytuacji aniżeli Patrycja K., jego honoru nikt nie broni, ani redakcja "Wyborczej", ani Ministerstwo Sprawiedliwości. Biedny pan Adam musi taśmowo pozywać swoich krytykantów do sądu, dobrze przynajmniej że na chociaż pełnomocnika prawnego. W kwestji formalnej - sporo "Press" ustalił i ujawnił nazwiska autorów postów broniących Patrycję K., to tak samo powinien podać nazwiska autorów postów na jego stronie internetowej krytykujących Patrycję K., przecież wszyscy mogą pisać posty, pozytywne lub negatywne, także pracownicy ministerstwa I czy określenie "dama" nie kojarzy się z określeniem " te panie" za użycie którego w stosunku do protestujących pielęgniarek tak krytykowała Kaczyńskiego "Wyborcza"?? Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian33 Re: Honor Adama M. 19.08.07, 13:59 Tak po godzinach.....,a może tez po godzinach mogą korzystać z służbowych samochodów ,pomieszczeń ministerstwa na prywatne spotkania ,itp.Po godzinach to maja iść do domu i pisać brednie na swoim sprzęcie, i wysyłać swoim łączem przez siebie opłaconym,a nie załatwiać prywatne sprawy za moje pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś