fraglesi67 27.08.07, 07:29 28% durniów w narodzie. To nie aż tak źle :-D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loppe "Rzeczpospolita": Polacy przed wyborami 27.08.07, 07:31 Tytuł powinien brzmiec: Jakim k...cudem i gdzie wreszcie znajdzie sie ten osinowy kołek Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 charyzma to Tuskowi wychodzi..gardłem-tyle jej ma! 27.08.07, 14:06 to specjalna odmiana charyzmy - tzw. charyzma jadowita lub inaczej charyzma sfrustrowaciałych, spotykana u przywódców partyjnych, którzy co najmniej dwa razy przegrali wybory, pomimo "dmuchanych" na ich korzyść wyników sondaży, he, he Odpowiedz Link Zgłoś
pokemonka_piztera [...] 27.08.07, 14:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: "Rzeczpospolita": Polacy przed wyborami 27.08.07, 07:33 no wiesz co? swobodnie możesz siebie dodać jeśli nie dajesz rady dodać do 28% jeszcze wiesz których %:))) Odpowiedz Link Zgłoś
palestr.ina2005 glosuje na PIS-musza dokonczyc walke z korporacjam 27.08.07, 07:37 naprzod ministrze Ziobro-pelne poparcie dla pana i PISu Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu [...] 27.08.07, 07:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 S____a____m____o____o____b____r__ __o____n____a 27.08.07, 08:44 Tym ludziom można zaufać. Liberalni wydrwidrosze lub totalitaryści z PIS to wybór między dżumą a cholerą. Odpowiedz Link Zgłoś
relisys1 Re: S____a____m____o____o____b____r__ __o____n___ 27.08.07, 09:33 joluś z jedną czynną pólkulą; przestań spamować, znam twoje texty na pamięć. . jola_z_dywit6 napisała: > Tym ludziom można zaufać. > Liberalni wydrwidrosze lub totalitaryści z PIS to wybór między dżumą a cholerą. Odpowiedz Link Zgłoś
linfan Re: S____a____m____o____o____b____r__ __o____n___ 27.08.07, 09:40 patrzac w tych kategoriach, proponujesz by ludzie wybierali hiv'a - lata uspiony, zabije kiedy nie bedziemy sie spodziewac... nie, dzieki :/ Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 do niezbyt rozgarniętej buraczanej chłopki Joli 27.08.07, 14:00 szukosz chłopa? Siedzi tera w szpitalu ... więziennym Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Oni sie sami wybiją, brzytwe dostali 27.08.07, 11:29 spokojnie, to tylko sondaże, sporo ludzi jeszcze nie zdecydowało i nie ma sie co grzałkować, a w ogóle watpie czy PiS chce tych wyborów? Odpowiedz Link Zgłoś
pis_dolot kto każe ci pisać te brednie na Forum...??? 27.08.07, 07:46 nikt w miarę normalny nie wypisywałby takich bzdur dobrowolnie... Odpowiedz Link Zgłoś
palestr.ina2005 a kto rozbija prawnicze kliki ? 27.08.07, 07:53 moze to SLD z PO ktorzy przez lata rzadzili ??? no ale niektorym to sie lezka w oku kreci na wspomnienie o czasach, kiedy to adwokatami/radcami zostawaly w 90% ich dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: a kto rozbije klike PiSu 27.08.07, 10:23 Cały absurd sytuacji polega na tym, że klika PISu sama sie rozbija, praktyczni bez udziału opozycji. Oczywiście pewnie poznajemy dopiero wierzchołek góry lodowej, o którą się rozbiła jednostka ms IV RP;) Odpowiedz Link Zgłoś
anvill Re: a kto rozbija prawnicze kliki ? 27.08.07, 08:37 Śmieszą mnie takie teksty. Jako że "kariere" prawiniczą pana ministra śledze od czasów studenckich (studiowaliśmy razem) wiem doskonale że dzięki poparciu owego środowiska prawniczego pan minister został dosłaownie PRZEPCHNIĘTY przez prawo na UJ - jako że studentem był wyjątkowo miernym - potem mimo ogromnego poparcia miał problemy ze zrobieniem najłatwiejszej aplikacji jaką jest prokuratorska - tak więc Zbyszek jest najlepszą dokumentacją patologii systemu. Szczrze mówiąc nie mając właściwego genotypu zrobiłem aplikacje którą zawsze chciałem - po prostu poszedłem na egzamin i go dobrze napisałem... Odpowiedz Link Zgłoś
palestr.ina2005 Re: a kto rozbija prawnicze kliki ? 27.08.07, 09:16 a mnie smiesza takie teksty jak wyzej to byla publiczna tajemnica, ze do korporacji dostaja sie swoi ludzie - tak jak to jest do tej pory w notariacie; u adwokatow i radcow poprawilo sie dopiero po wejsciu w zycie ustawy Gosiewskiego od weryfikacji umiejetnosci jest rynek a nie osoby, dla ktorych mlodzi prawnicy sa konkurencja i ktorzy beda robic wszystko,zeby te konkurencje zalatwic; po co konkurowac jak mozna zablokowac mlodym dostep do korporacji - prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
pio.no Re: a kto rozbija prawnicze kliki ? 27.08.07, 09:25 Masz rację, korpracyjne patologie to jedyna forma układu (pełno objawowego) na jaki jestem skłonny przystać. Tyle, że wśród Pisiorów jest największy odsetek prawników w całym parlamencie. Czyżby w jednej partii kumulowały się te nieliczne, poza - układowe przypadki??? Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: a kto rozbija prawnicze kliki ? 27.08.07, 09:53 oczywiscie TAK. Kiedy w koncu pojmiesz, ze swiat jest CZARNO-BIALY? pio.no napisał: > Masz rację, korpracyjne patologie to jedyna forma układu (pełno > objawowego) na jaki jestem skłonny przystać. Tyle, że wśród Pisiorów > jest największy odsetek prawników w całym parlamencie. Czyżby w > jednej partii kumulowały się te nieliczne, poza - układowe > przypadki??? Odpowiedz Link Zgłoś
kelowna Nieprawdopodobne!!! Trzeba byc kompletnym idiota 27.08.07, 07:39 zeby glosowac za PiS-em. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Nieprawdopodobne!!! Trzeba byc kompletnym idi 27.08.07, 07:45 to jest dokładnie ten attitude który konsoliduje elektorat PiSu - przez ponad 2 lata tylko prymitywne inwektywy, no i nawet GW nie wyciągnęła ręki do elektoratu PiSu:) Odpowiedz Link Zgłoś
eurypides77 Publiczna partyjna TV 27.08.07, 07:55 Większość ludzi ogląda publiczną TV, a tam PiS jest przedstawiany jako niewinna ofiara wściekłej opozycji. Zaczynam zgadzać się, że przed wyborami powinno dojść do sformowania rządu "tęczowej koalicji" żeby móc odsunąć PiSowską swołocz od wpływu na opinię publiczną. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_sobczak1 [...] 27.08.07, 07:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: stare komuszki z gw, he he he 28%,i plujcie d 27.08.07, 09:14 ciekawa wypowiedz, rzeczowa, dobrze ustrukturyzowana .. milo sie czyta. Absolwent WSPSiD w Toruniu?? jan_sobczak1 napisał: > bo nie spada ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
gwgowno [...] 27.08.07, 07:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gwgowno 28% Polaków to patrioci. B. dobry wynik 27.08.07, 09:11 Milet z sedesu, bardzo merytoryczna odpowiedz, bardzo... :> A co sie stanie jak PiS wygra wybory? Wtedy więcej ludzi uznasz za idiotów, bo mają inne myślenie niż Ty? Coś chyba masz zapędy w kierunku Białorusi? Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: 28% Polaków to patrioci. B. dobry wynik 27.08.07, 09:17 wychodzisz z dosc upraszczajacego (wiadomo, czarne vs biale) zalozenia, ze patriotyzm to przeciwienstwo glupoty. nie powiedzialbym tak. Prawdopodobnie wiekszosc wyborcow pis to faktycznie patrioci, ktorzy w swojej jednak glupocie nie potrafia pojac co jest polska racja stanu gwgowno napisała: > Milet z sedesu, bardzo merytoryczna odpowiedz, bardzo... :> A co sie stanie > jak > PiS wygra wybory? Wtedy więcej ludzi uznasz za idiotów, bo mają inne myślenie > niż Ty? Coś chyba masz zapędy w kierunku Białorusi? Odpowiedz Link Zgłoś
gwgowno Re: 28% Polaków to patrioci. B. dobry wynik 27.08.07, 10:02 Wuetend, mój tytuł to tylko "niewierna" kopia tytułu Miletu, ale skoro już do tego nawiązujesz... Patriotyzm=nacjonalizm (wg GW), a czy jest przeciwieństwem głupoty, zależy w jakim kraju (dalej wg GW)... Oświeć "głupotę" wyborców PiSu i powiedz mi co Ty pojmujesz za "polską racją stanu"? Ja tych ludzi (którzy głosują za PiSem) traktuje jako ludzi, którzy akceptują system zwany demokracją i głosują na kogo im się podoba. A że innym to sie nie podoba, ich problem... ja szanuję decyzję wyborców, a Ty? W końcu tak zdecydowała większość tych, którzy poszli na wybory. Tylko nie wiem dlaczego najbardziej szczekają Ci, którzy z prawa wyboru nie skorzystali. Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: 28% Polaków to patrioci. B. dobry wynik 27.08.07, 10:12 Oświeć "głupotę" wyborców PiSu i > powiedz mi co Ty pojmujesz za "polską racją stanu"? tworzenie warunkow do stopniowego, przyspieszonego bogacenia sie spoleczenstwa. TYLKO WTEDY (a nie machajac fatygowsko-kaczynska szabelka) bedziemy liczyc sie w swiecie Ja tych ludzi (którzy > głosują za PiSem) traktuje jako ludzi, którzy akceptują system zwany demokracją > i głosują na kogo im się podoba. A że innym to sie nie podoba, ich problem... j > a > szanuję decyzję wyborców, a Ty? Poniekad. Demokracja ma oczywiscie ulomnosci. Prywatnie zadalbym by bierne prawo wyborcze mieli ludzie z wyzszym wyksztalceniem i o limitowanym od dolu poziomie majatku. Podobnie jak z czynnym prawem wyborczym, ktorym obdarzylbym rowniez osoby z wyzszym wyksztalceniem. Ale to utopia.. A inna sprawa, ze nie widze nigdzie potwierdzenia slow tow. Jaroslawa, ze SPOLECZENSTWO CHCIALO TYCH RZADOW .. (pozniej: TEJ KOALICJI). Jest to oczywisty brak poszanowania wynikow wyborow. Odpowiedz Link Zgłoś
gwgowno Re: 28% Polaków to patrioci. B. dobry wynik 27.08.07, 12:10 wuetend napisał: "tworzenie warunkow do stopniowego, przyspieszonego bogacenia sie spoleczenstwa". Hm... ja jestem cząstką tego społeczeństwa, od lipca bogatszą o parę złotych (dzięki obniżce podatku rentowego) - pierwszy punkt spełniony, małymi kroczkami do przodu :) "Demokracja ma oczywiscie ulomnosci." Oczywiscie tylko wtedy gdy społeczeństwo głosuje na przeciwnikow? "Prywatnie zadalbym by bierne prawo wyborcze mieli ludzie z wyzszym wyksztalceniem i o limitowanym od dolu poziomie majatku. Podobnie jak z czynnym prawem wyborczym, ktorym obdarzylbym rowniez osoby z wyzszym wyksztalceniem. Ale to utopia.." Na szczęście utopia, nigdzie na świecie chyba takiego systemu nie ma, a jakbys go nazwał? No dobra, powiedzmy, że byłby taki system i znow wszystkie prof i dr zagłosowałyby na PiS (osobiście znam takich) to co wtedy? wysłać na nauki na Białoruś? "inna sprawa, ze nie widze nigdzie potwierdzenia slow tow. Jaroslawa, ze SPOLECZENSTWO CHCIALO TYCH RZADOW" Potwierdzenie? Patrz: wyniki wyborów. Znów "ułomności demokracji"? I powtórnie moje pytanie: a co będzie jak się okaże, że PiS znowu wygra? Moja odpowiedz: taka decyzja wyborców. Przeciwnicy na pewno powiedzą i napiszą coś w rodzaju "Sfałszowane wybory" itp. Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu Re: tylko28% Polaków to idioci. B. dobry wynik 27.08.07, 12:33 obnizka składki rentowej to bardzo dobra rzecz. Osobiscie mam dzieki temu więcej niż kilka złotych na miesiąc, ale: - gdzie weryfikacja masowo wyłudzanych rent? W tej czy innej formie i tak rencistom oszustom trzeba bedzie wypłacic swiadczenia. - gdzie ciecie wydatków? Teraz fajnie i pieknie bo jest wysoki wzrost gospodarczy, który teraz jest przez PiS przejadany, ale co bedzie jak wzrost sie obnizy ( a obnizy sie wczesniej niż pózniej) Odpowiedz Link Zgłoś
gwgowno Re: tylko28% Polaków to idioci. B. dobry wynik 27.08.07, 13:02 gdzie cięcie wydatkow: budżet kancelarii prezydenta RP za lata 2000-2006: - 2000: 130 tys. - 2001: 132 tys. - 2002: 141 tys. - 2003: 158 tys. - 2004: 162 tys. - 2005: 159 tys. - 2006: 138 tys. (źrodło: pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:BudzetKancPrezRP.jpeg, patrz: wykonanie). Nie widzisz tu czegos dziwnego? Od 2000 wydatki Kancelarii RP sobie rosły (a kto był wtedy prezydentem?), a od 2005 zaczęły spadac. Może znajdziesz wytlumaczenie dlaczego? Taki jeden przykład, nie chce mi sie szukac więcej. Masz dostęp do internetu to sobie poszukaj... Ja nie oczekuje, że PiS w ciagu dwóch lat zmieni od razu wszystko i wszystkich, dlatego dam mu szansę w następnych wyborach :) Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu Re: tylko28% Polaków to idioci. B. dobry wynik 27.08.07, 13:34 Ha, ha, ha Odpowiedz Link Zgłoś
hatake Re: 28% Polaków to patrioci. B. dobry wynik 27.08.07, 10:48 Wiesz, ludzie mają prawo się denerwować. W końcu 1/3 respondentów zdaje się być na tak niskim poziomie, że wierzy w brednie i demagogię. Najprostszy przykład to wysokie podatki dla bogatych. W istocie jeśli bogaty płaci wysoki podatek, to przerzuci to np. na swój zakład, podnosząc ceny. Tak naprawdę, wszystkie koszty, podatki, etc. kumulują się na konsumencie, czyli w większości biedniejszych ludziach. Oczywiście, to rozumowanie wykracza poza skalę zainteresowania zwykłego człowieka, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
gwgowno Re: 28% Polaków to patrioci. B. dobry wynik 27.08.07, 11:56 1) Rozumiem, że ludzie mają się prawo denerwować, ale - to niech teraz ci ludzie idą głosować, a nie tylko krzycza, ze jest im źle. 2) Nietrafiony przykład mi podałeś, bo - czy tak naprawde wiesz kto ten podatek wprowadził? Jak dla mnie to poprzednie rządy. Jak się mylę to proszę podaj mi nr Dz.U. z ostatnich lat, żebym mógł się przekonać, że to Ty masz rację... 3) Poza tym, piszesz ze bogaci przerzucają swoje koszty na konsumenta. To nie rozumiem - bogaci to tylko tacy, którzy mają jakieś firmy? A można być bogatym i nie mieć żadnej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu Re: tylko 28% Polaków to idioci. B. dobry wynik 27.08.07, 12:26 Przykro to stwierdzic, ale PiS nie ma żadnego programu pozytywnego. Bazuje na: - zakompleksionych nieudacznikach, - frustratach, - zawistnikach, - osobach zagubionych, itp. itd. Naprawde wierzysz ze mnie to bawi? Jak długo mozna słuchac bredni o układzie? I to wszystko za moje podatki? Odpowiedz Link Zgłoś
gwgowno Re: tylko 28% Polaków to idioci. B. dobry wynik 27.08.07, 12:49 Przykro mi, probowałem jakoś z tym tekstem polemizować, ale nic mi do głowy nie przychodzi... Żadnej treści merytorycznej tylko "jaki to PiS jest niedobry". Tylko jak wytłumaczysz to, że PiS ma dalej tak wysokie poparcie w sondażach? A juz wiem, przypomnialem sobie co wczesniej pisałeś: "to idioci"... Jak zwykle brak merytorycznej treści. Może jakieś przykłady z życia wzięte? Ja oceniam PiS po tym co mnie osobiscie spotkało przez te 2 lata ich rządów. A nie na podstawie tego co "nasze" mass-media sobie wymyśla... Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu Re: tylko 28% Polaków to idioci. B. dobry wynik 27.08.07, 13:32 mnie osobiście spotkało bardzo duzo dobrego w ciągu ostatnich lat. Mieszkam w nowym domu, zmieniłem prace na lepiej płatną, urodziła mnie sie sliczna córka. Tylko co ma z tym wspólnego PiS? Argumenty w stylu "rozwój gospodarczy i spadek bezrobocia to zasługa rządu PiSu" sobie podaruj. Odpowiedz Link Zgłoś
linfan 28% Polaków nie ma ochoty nic robic ze swoim... 27.08.07, 09:54 zyciem. wola rozliczac za swoje pseudo-krzywdy, ktore sa wynikiem wlasnego lenistwa i glupoty. a i tak wiekszosc z nich odejdzie z tego swiata w ciagu najblizszych kilku lat... Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: 28% Polaków nie ma ochoty nic robic ze swoim. 27.08.07, 10:00 linfan napisał: > zyciem. wola rozliczac za swoje pseudo-krzywdy, ktore sa wynikiem wlasnego > lenistwa i glupoty. niekoniecznie, moze byc indolencja przejeta genetycznie lub srodowiskowo. Komunisci pisowscy proponuja umocnienie ubostwa (bo przeciez od opieki nad ubogimi i slabymi oni sa). Rozwiazaniem byloby raczej pokazanie ze mozna tez zyc inaczej i wziac sprawy w swoje rece. > > a i tak wiekszosc z nich odejdzie z tego swiata w ciagu najblizszych kilku lat. > .. Nie sadze. Moze faktycznie emerytow jest wiekszy odsetek niz wsrod elektoratu pozostalych partii, ale raczej nie wiekszosc.. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ......Czyli............... 27.08.07, 07:50 poparcie PiS osiaga juz 29 procent?Przeszacowana PO, niedoszacowany PiS wiec wygra PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 [...] 27.08.07, 08:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
relisys1 Re: ......Czyli............... 27.08.07, 09:38 presentation1; oni(PO) obsadzą komisje swoimi chorymi z nienawiści członami i będzie w myśl zasady; nie ważne jak ludzie głosują, ważne kto głosy liczy. Już zauważalne jest fundowanie przez sympatyków PO żulom napojów rozluźniających za ewentualne głosy. Niektórzy nawet oferują podwiezienie takiego do lokalu wyborczego. Ob(ż)ydzenie obyczajów. presentation1 napisał: > poparcie PiS osiaga juz 29 procent?Przeszacowana PO, niedoszacowany PiS wiec wy > gra PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
palestr.ina2005 t y l k o__PIS__z w y c i e z y_w wyborach 27.08.07, 07:50 juz nie moge sdie doczekac miny prawie premiera z Krakowa i prawie prezydenta z Gdanska po kolejnej porazce Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 Re: t y l k o__PIS__z w y c i e z y_w wyborach 27.08.07, 07:58 Oczywiscie ze PiS zwyciezy z prostej przyczyny ze ludzie maja juz dosc zlodziejstw wladzy, zlodziei pospolitych i bandytyzmu i chca ta cala holote powsadzac do wiezien. A to obiecuje PiS a Ziobro wykonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
svetomir Re: t y l k o__PIS__z w y c i e z y_w wyborach 27.08.07, 08:15 Jakims cudem mi mniej przeszkadza władza, która kradnie, a bardziej ta, która przychodzi po l;udzi bladym switem llub ciemna nocą Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: t y l k o__PIS__z w y c i e z y_w wyborach 27.08.07, 09:01 > juz nie moge sdie doczekac miny prawie premiera z Krakowa i prawie > prezydenta z Gdanska po kolejnej porazce cala kwintesencja motywacji do glosowania na PiS :)) Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu Kaczyński i charyzma - można pęknąć ze śmiechu... 27.08.07, 08:24 Odpowiedz Link Zgłoś
uzaz Re: Kaczyński i charyzma - można pęknąć ze śmiech 27.08.07, 08:54 Autorzy pytań ankiety pomylili chyba charyzmę z chucbą. Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 [...] 27.08.07, 08:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: rydzyk , 27.08.07, 08:31 Dzisiaj ciekawy tekst o Rydzyku.Wedlug informacji dwie trzecie chce jego odwolania.Nie podali ze jedna trzecia jest za Rydzykiem.Czyli co trzeciemu ydzyk nie przeszkadza? Odpowiedz Link Zgłoś
lewy_kaczor bo co trzeci to dureń tak jak ty...: 27.08.07, 09:34 Tadeusz Rydzyk w Toruniu mieszka Czarną sukienkę ma ten koleżka. Uczy prostaczków noce i ranki ze swej maryjnej radioczytanki Leje na serce miód swoim gościom beret z antenką czesząc z lubością geja i Żyda czuje z daleka niewiernych ściga niczym bezpieka. Kościół do góry wierzchem wywraca Psoci, figluje - to jego praca. Glemp grozi palcem: Rydzyk -łobuzie Tadzio z uśmiechem nadyma buzie. Pieronek błaga: Daj na wstrzymanie, a on rozkręca nową kampanię. Życiński prosi: raz odpuść sobie, a Rydzyk: z radiem co zechcę - zrobię. Lech go popiera, Jarosław chwali a sztab ministrów pokłony wali. A gdy mu ktoś gębę zamknąć próbuje armię beretów mobilizuje. Mohery wielbią swego pasterza Bez jego radia - nie ma pacierza I mnie już Tadziu zamącił w głowie Wspieram go w myślach, uczynku, mowie I wciąż pracuję na swe zbawienie Pompując rentę w jego kieszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
hatake Re: rydzyk , 27.08.07, 10:54 > Dzisiaj ciekawy tekst o Rydzyku.Wedlug informacji dwie trzecie chce jego odwola > nia.Nie podali ze jedna trzecia jest za Rydzykiem.Czyli co trzeciemu ydzyk nie > przeszkadza? Nieprawda. Cześć to zawsze kategoria 'nie ma zdania'(czyli mają go głęboko w d...). Maksymalny wynik na korzyść teddiego to 29% w grupie 60 lat wzwyż. A to znaczy, że średnio co piąty jest za rydzem. Odpowiedz Link Zgłoś
svetomir Re: "Rzeczpospolita": Polacy przed wyborami 27.08.07, 08:11 Nie ma sie co emocjonować. GFK POLOnioa to najgforsza sondażownia Odpowiedz Link Zgłoś
rechott Re: "Rzeczpospolita": Polacy przed wyborami 27.08.07, 08:36 :O UPR nie dostał ani jednego procencika? A może znowu było zastrzeżenie, że "Zlecający zastrzegł sobie brak tej partii w sondażu"? Odpowiedz Link Zgłoś
szymiasty LPR - brawo, brawo !!! 27.08.07, 08:48 Za to 31% zdecydowanych tępaków, napewno nie używających głowy w trakcie wyborów...Za toświetnego wyniku trzeba pogratulowac LPR - brawo Roman - poprowadzisz swoją partię do zwycięstwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 po tym jak kaczory rozrabiają to aż strach ile 27.08.07, 08:54 tego ciemnego narodu w Polsce jest! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka9991 To celowa robota PISu 27.08.07, 08:55 aby obrzydzić ludziom rozsądnym Państwo przed wyborami. Aby rozsądni szybciej emigrowali. Wielu z nich nie zagłosuje wcale. Mohery niestety nigdzie się nie wybierają,za to stawią się w komplecie. To dla nich dla cała jarkowa ściema (najbardziej podobały mi się, pożal się Boże, sobotnie fanfary...) Odpowiedz Link Zgłoś
almagus [...] 27.08.07, 09:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
algimin jak na dziś to znów wygra PiS nie cerpię tej całej 27.08.07, 09:18 klasy politycznej, a PiS mimo wszystko jest mniejszym złem... niż ta liberalno komunistyczna chałatra;( Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj Re: "Rzeczpospolita": Polacy przed wyborami 27.08.07, 09:15 fraglesi67 napisał: > 28% durniów w narodzie. To nie aż tak źle :-D i 31% zarozumiałych idiotów. za to tylko 9+5% zwykłych złodziei z tym ,że te 9% uważa sie za lepszych od reszty świata. Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj Re: "Rzeczpospolita": Polacy przed wyborami 27.08.07, 09:16 zapomiałem jeszcze o 2% dla frajerów Odpowiedz Link Zgłoś
pokla Re: Tusk i charyzma-proszę bez jaj 27.08.07, 09:18 albo inaczej-a w ktorym miejscu ma on te charyzme? Odpowiedz Link Zgłoś
konto.w.koncie Re: Tusk i charyzma-proszę bez jaj 27.08.07, 09:30 pokla napisał: > albo inaczej-a w ktorym miejscu ma on te charyzme? jego "charyzma" najbardziej była widoczna w momencie przegranych wyborów prezydenckich - Donald po prostu obraził się na wszystkich hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
leszek993 "Rzeczpospolita": Polacy przed wyborami 27.08.07, 09:19 Dość tej propagandy,nawet dzieci w Polsce wiedzą że sondaże w Polsce robi się na partyjne zamówienie i nie mają one nic wspólnego z prawdą,a służą jedynie do tworzenia zamętu i siania złowrogiej propagandy.W tych wyborach wiadomo że na 100% wygra PiS bo nie ma innej opcji.Kreatury z PO chcą oddać szwabom Polskie ziemie a bolszewickie kundle z SLD rozkraść resztę Polski o LPR i Samoobronie nie warto nawet mówić bo szkoda języka.Niech nam żyje PiS bo to jest to na co czekaliśmy lata. Odpowiedz Link Zgłoś
q57 "Rzeczpospolita": Polacy przed wyborami 27.08.07, 09:26 Ludzie dobrze kombinujecie Kaczyński ma jakiś program który realizuje mimo wściekłej propagandy agentów i oligarchów. A jaki ma program p.Tusk- "trzeba skończyć z tym bałaganem "i co dalej podatek liniowy który sięgnie do kieszeni pracowników najemnych i emerytów,prywatyzacja słuzby zdrowia która skończy się zwolnieniem 100 tys pracowników jak na Węgrzech i opłaty dodatkowe przez pacjentów jak na Słowacji i Czechach, Niemczecha więc emerytów i pracowników najemnych,opłata za studia pańtwowe co dotknie rodziny z małych miast i miasteczek i wsi.Bedą płacić za utrzymanie i dodatkowo za studia.Dalsze prywatyzacje np. komunalne- wodociągów /wzrost opłat/podatek od nieruchomości ale tylko blokowisk.Prywatyzacje ostatnich banków co spowoduje wzrost opłat kredytowych dla wszystkich młodych itd .To są wszystko pomysły chadeków w Niemczech. A zapomniałem tam się pracuje do 67 roku zycia drodzy Rodacy A więc głosujcie na TUska on Wam to załatwi. Odpowiedz Link Zgłoś
firmland Re: "Rzeczpospolita": Polacy przed wyborami 27.08.07, 09:26 moim zdaniem to 33% idiotów ktorzy popieraja rydyka tak wynika ze innego tematu na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: Spokojnie wraz z rodzina glosujemy na PiS !!! 27.08.07, 09:45 no ba, czemu nie. Sasiad ma jeszcze gorzej. Dziekujemy Panie Kwaczynski! yvesl napisał: > T Odpowiedz Link Zgłoś
ponury_drwiacy_szyderca 1/3 to wyjątkowi debile. Koronowani wręcz. 27.08.07, 09:35 Rozumiem być idiotą PRZED. Ale teraz?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
mike0l UPR 11% 27.08.07, 09:37 czas na prawdziwa partie prawicowa. kapitalizm, wolność gospodarcza likwidacje państwa gdzie sie tylko da... -------------- "Dać socjalistom prawo głosu??!? By - dzięki d***kracji - Koniki Polne, Czerwone Małpy i inne bydlęta rządziły LUDŹMI???!!!?" Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: UPR 11% 27.08.07, 09:49 skoro umiarkowanie liberalna partia ma w porywach 35% to prawdziwie liberalna ma raczej marne szanse mike0l napisał: > czas na prawdziwa partie prawicowa. kapitalizm, wolność gospodarcza likwidacje > państwa gdzie sie tylko da... > > -------------- > "Dać socjalistom prawo głosu??!? By - dzięki d***kracji - Koniki Polne, > Czerwone Małpy i inne bydlęta rządziły LUDŹMI???!!!?" Odpowiedz Link Zgłoś
mike0l Re: UPR 11% 27.08.07, 10:33 jakie społeczeństwo takie wyniki...od 90 roku rzadza ci sami socjalisci a ludzie nie wyciagaja zadnych wnioskow. -------------- "Dać socjalistom prawo głosu??!? By - dzięki d***kracji - Koniki Polne, Czerwone Małpy i inne bydlęta rządziły LUDŹMI???!!!?" Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Czyli PiS wygrywa wybory !!!!!!!!!!! 27.08.07, 09:42 Zawsze jest pare procent zaniżany w sondażach więc w rzeczywistości PiS już prowadzi. Ludzie widzą że gospodarka ma się świetnie, złoty mocny, inflacja niska, bezrobocie spada, aferzyści aresztowani... a Układ przebiera nogami i kombinuje jakby tu dowalić PiS... Więc ludzie głosują na PiS bo dalej chcą mieć spadające bezrobocie, rosnące płace, niską inflację... Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: Czyli PiS wygrywa wybory !!!!!!!!!!! 27.08.07, 09:56 dlaczego spora czesc wyborcow pis wstydzi sie swoich preferencji??? argument o kwestiach gospodarczych - bez komentarza, bo juz sie staje nudne palestrina2005 napisał: > Zawsze jest pare procent zaniżany w sondażach więc w rzeczywistości > PiS już prowadzi. > Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Bo wyborcy PO sa zadufani i agresywni 27.08.07, 10:07 wuetend napisał: > > dlaczego spora czesc wyborcow pis wstydzi sie swoich preferencji??? POwcy wyzywaja wyborców PISu od najgorszych i zachowuja się agresywnie, sa butni i zadufaniw sobie jak ich wodzuś Tusk, a media TVN POLSAT i reszta prowadzą chałaśliwa kampanię (od momentu wygrania PiS) oczerniajaca i wyszydzajacą. Odpowiedz Link Zgłoś