rydzyk_fizyk 07.09.07, 07:15 Biedny Jaruś - dostanie lanie na własnych śmieciach. A mama wstrzyma mu kieszonkowe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rydzyk_fizyk A Mężydło to chyba nie mógł wytrzymać z PZPRowcami 07.09.07, 07:17 Facet był torturowany przez SB a potem każe mu się popierać Kryżego i Jasińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Koniec Jarosława Kaczyńskiego 07.09.07, 07:30 W kolejce czeka jego bliźniaczy brat. Odpowiedz Link Zgłoś
borow4 starcie tchorza z wscieklym kurduplem 07.09.07, 08:06 a nie starcie gigantow Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab P.Tusk ludzie chcą chasełek a nie prawdy.Prawda 07.09.07, 08:18 wykończyła UPR i was też nie doprowadzi do zwycięstwa bez demagogi.Ludzie kochają być oszukiwani. Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 A lojalność wobec Polski, to nie łaska? 07.09.07, 14:42 Mężydło: > Startowałem z list PiS i chcę do końca być lojalny wobec tej partii > - powiedział "Gazecie". Coś tu nie gra. PiS raportem Macierewicza zniszczył wywiad wojskowy, wprowadził przestępcę Leppera do rządu. Konferencja prasowa ministra sprawiedliwości zniszczyła polską transplantologię. Czy w tej sytuacji człowiek przyzwoity może mówić o lojalności do PiS? A gdyby tak posłowie PiS (czy chociaż niektórzy z nich) mieli trochę sumienia i w momencie, gdy Kaczyński wziął Leppera na wicepremiera zamiast lojalności wobec Kaczyńskiego byli lojalni wobec zasad przyzwoitości albo wobec Polski? W takiej sytuacji Lepper wicepremierem by nie został, bo Kaczyński nie mógłby tego przeprowadzić, PiSowscy posłowie by się temu przeciwstawili. Stało się inaczej, bo ci panowie w miejsce sumień mają lojalność. Oficjalnie wybieramy 460 posłów. Każdy z nich powinien mieć rozum i sumienie. Okazuje się, że jest inaczej. Przynajmniej w PiS jest tak, jakby to Jarosław Kaczyński był osobiście właścicielem wszystkich głosów PiS. www.skubi.net/nieoddaj.html www.skubi.net/macierewicz.html Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: P.Tusk ludzie chcą chasełek a nie prawdy.Praw 07.09.07, 09:53 krzych.korab napisał: > wykończyła UPR i was też nie doprowadzi do zwycięstwa bez > demagogi.Ludzie kochają być oszukiwani. Masz rację. "W kłamstwo - uwierzą, w prawdę - nigdy". (Józef Stalin) Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: P.Tusk ludzie chcą chasełek a nie prawdy.Praw 07.09.07, 09:54 krzychu, wyluzuj.. jaka znow prawda wykonczyla UPRactwo? bajki o mitycznym "wolnym rynku" (od dluzszego czasu dopraszam sie od forumowych wyznawcow UPRakow, miedzy innymi junkersa, wyjasnien, gdzie taki rynek istnieje i przynosi dobrobyt obywatelom... i martwa cisza :) Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Koniec Jarosława Kaczyńskiego 07.09.07, 09:38 sumienie.lk napisał: > W kolejce czeka jego bliźniaczy brat. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Re: A Mężydło to chyba nie mógł wytrzymać z PZPRo 07.09.07, 08:48 rydzyk_fizyk napisał: > Facet był torturowany przez SB a potem każe mu się popierać Kryżego i Jasińskie > go. I jeszcze ustąpić obrończyni Wielgusa pierwszego miejsca na jego lokalnej, toruńskiej liście. Odpowiedz Link Zgłoś
internauta2007 [...] 07.09.07, 07:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Jeteś chory, czy jak..? 07.09.07, 07:31 Normalni ludzie nie piszą takich idiotyzmów. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper moze go głupi ksiądz ochrzcił na dodatek? 07.09.07, 08:05 Nawet nie wiedzą że pisza bzdury dzięki A.Michnikowi a on ma satysfakcje że jest twórca nowego systemu w którym nawet debil moze pisac bez prześladowania. Jakby ten chłopczyk nie wiedział to mu podpowiem ze za samo noszenie gazetek w których pisał A. Michnik czy jego koledzy groziło od wyrzucenia z pracy do 3 lat pozbawienia wolnosci za próbe obalania ustroju. Dzisiaj wielu jest podpuszczanych przez tych co nie mieli odwagi robic czegos dla wolnosci, chca odreagować. bardziej naturalny był ten bezdomny z dworca niz taki forumowicz, powielający bzdury wymyslone przez ludzi zawistnych i w tamtych czasach zwyczajnie tchórzliwych, tak tchórzliwych. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Na dodatek durni rodzice chrześni.Skąd ma czerpać 07.09.07, 08:21 informacje jak ciągle słyszy RM. Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zecik Re: PiS do lamusa historii.! 07.09.07, 18:17 wrojoz napisał: > Na śmietnik. Nie na śmietnik, tylko do niszczarki Ziobry. agent ze WSI ;) www.odliczamy.pl/lech/500/obraz.png Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Michnik ! Zniszczyłeś wielu ludziom życie w P 07.09.07, 08:11 internauta2007 napisał: > Michnik ! Zniszczyłeś wielu ludziom życie w Polsce. Musisz zapłacić > za swoją mafijną III RP i zapłacisz! Byłes jej ojcem razem z > Jaruzelskim i Kiszczakiem.. ************************************ Gdyby nie Michnik, nie byłoby żadnej III RP, a wciąż PRL. Miałbyś więc wybór między PZPR, a PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Co robili wtedy Kaczyńscy? Walczyli ? Śmiem w 07.09.07, 09:40 Kaczyńscy czekają aż ktoś im wywalczy wolną Polske. Wtedy mówią-to my. Odpowiedz Link Zgłoś
uzaz Re: Michnik ! Zniszczyłeś wielu ludziom życie w P 07.09.07, 08:25 To całkiem świeży internauta (2007)i uczy się dopiero internetowego wypowiadania. Więcej wyrozumiałości, ważne że już pisze. Z czasem zrozumie o czym pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
marecki1963 Zapomniałes o Kwaśniewskim. Namawia Niemcy, żeby s 07.09.07, 08:39 Zapomniałeś o Kwaśniewskim. Namawia Niemcy, żeby się ostro za nas brały ( słowa z jego wywiadu w niemieckiej prasie). Wzorowy Polak. Patriota. Niech go szlag trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
ccc_zzz [...] 07.09.07, 08:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda pan Tusk rozniesie kaczora - normalny zawsze wygra 07.09.07, 07:35 z normalnym inaczej! Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: pan Tusk rozniesie kaczora - normalny zawsze 07.09.07, 09:42 cyndyndanda napisał: > z normalnym inaczej! Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda to jest koniec kaczorow, bo bez premiera kaczor pr 07.09.07, 07:37 ezio jest tylko belkoczaca atrapa prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: to jest koniec kaczorow, bo bez premiera kacz 07.09.07, 09:42 cyndyndanda napisał: > ezio jest tylko belkoczaca atrapa prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek2235 a co z wyjaśnieniem wojennych losów dziadka??? 07.09.07, 07:52 A co z wyjaśnieniem wojennych losów dziadka co Donald Tusk uroczyście obiecywał w październiku 2005??? Moje poszukiwania ( pisałem o tym w tygodniku "Głos" ) patrz pl.wikipedia.org/wiki/Dyskusja:Donald_Tusk W czerwcu 2005 podałem tam wikipedystom emailowy adres archiwum w Northolt i to tam prawdopodobnie znalazł go Donald Tusk który dostał informację pod koniec lipca 2006 ( ja informację że nie ma tam teczki Józefa Tuska, czyli że nie służył on w PSZ, dostałem 18.04.2006 ). Dziwi także że dziennikarze którzy w ciągu KILKU DNI dotarli do archiwum w Berlinie ( ale wtedy wyrzucony z PiS Kurski wynajął niemieckiego adwokata dla sprawdzenia faktów i isniało niebezpieczeństwo że pierwzy je ogłosi ) ptrzez PÓŁTORA ROKU nie zdołali dotrzeć do archiwum w Northolt ( Londyn ), którego adres znalazłem w wyszukiwarce Google w pół godziny - obecnie veterans-uk.info/service_records/non_uk.html Co potrafi Donald Tusk i PO skoro nie potrafią wyjaśnić losów jednej osoby??? Na logikę dla Tuska w wyborach 2005r byłoby korzystne natychmiast dotrzeć do tego archiwum gdzie można było spodziewć się zdjęcia Józefa Tuska w mundurze PSZ i wtedy "dziadek z Wehrmachtu" stałby się "dziadkiem z PSZ" co byłoby bardzo korzystne dla Donalda Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek2235 Sorry, pomyłka w adresie 07.09.07, 07:58 Prawidłowy adres: pl.wikipedia.org/wiki/Dyskusja:Józef_Tusk Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Sorry, pomyłka w adresie 07.09.07, 08:05 juz ci raz pisalem Zajmi sie dziadkami kaczorow i Ziobry, "historyku"! Odpowiedz Link Zgłoś
jacek2235 Dloczego POwcy piszą bez sensu?? 07.09.07, 10:09 Dlaczego Powcy pisząą bez sensu??? To nie jest kłamanie, tylko stwierdzenia faktów. Jeżeli twoim zdaniem podałem nieprawdę to to UDOWODNIJ Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Dloczego POwcy piszą bez sensu?? 07.09.07, 10:35 jacek2235 napisał: > Dlaczego Powcy pisząą bez sensu??? To nie jest kłamanie, tylko > stwierdzenia faktów. Jeżeli twoim zdaniem podałem nieprawdę to to > UDOWODNIJ "Jeśli-m źle powiedział, udowodnij to, a jeśli dobrze - czemu mnie bijesz?" (Jan, 18,23) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek2235 chodzi w wyjaśnienie FAKTOW 07.09.07, 10:06 Ja też ci pisałem że chodzi mi tylko o WYJASNIENIE FAKTÓW z wojennych losów Józefa Tuska. Gdyby okazało się Ze Józef Tusk jest kawalerem orderu Virtuti Militari to także bym to napisal. Skoro Tusk tego nie potrafi, co obiecywał w październiku 2005, może to tobić każdy, także ty. Jeżeli ktokolwiek wyjaśni te losy to ja już nie będę miał co wyjaśniać. Nie mam nic przeciko temu żebyś się zajmował losami przodków Kaczyńskich, ale moje hobby to Józef Tusk Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: PO łowi na terytorium PiS 07.09.07, 08:03 PiS wygra wybory ponieważ wydyma znowu Tuska który chce wygrac w białych rekawiczkach.Żadnych układów z PiS .Trzeba ich było dobic komisjami sejmowymi i nastepnie bez problemu wygrac . Tusk tego nie zrobił bo umówił sie z Kaczyńskimi i za to beknie. Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Tusk liberalny inaczej czyli 07.09.07, 08:04 socjalizm Platformy obywatelskiej ! PO okresla siebie jako partie liberalna a tu sie dowiadujemy ze towarzysz Tusk pragnie sie dowiedziec od Kaczyskiego : ile otwarto szpitali ? czy ja dobrze przeczytalem czy to sie ma jak piernik do wiatraka do koncepcji liberalizmu ? a co jakiegos liberala obchodzi ile otwarto szpitali ? do tego jeszcze PANSTWOWYCH ? ile otwarto PRYWATNYCH szpitali ? takie pytanie milaoby jeszcz sens, choc dlaczego nie pytac ile otwarto sklepow z butami. PA RA NO JA PO to nie liberalowie PO to socjalisci i do tego gorsi od SLD bo sami nie wiedza o co chodzi PO liberalowie co glosuja za becikowym i biora dotacje z kasy panstwa Milton Friedman przewraca sie w grobie Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Tusk liberalny inaczej czyli 07.09.07, 08:14 o90 napisał: > socjalizm Platformy obywatelskiej ! > > PO okresla siebie jako partie liberalna > a tu sie dowiadujemy ze towarzysz Tusk pragnie sie dowiedziec od Kaczyskiego : > ile otwarto szpitali ? > > czy ja dobrze przeczytalem czy to sie ma jak piernik do wiatraka > do koncepcji liberalizmu ? ************************************ PO nie jest partią liberalną, a konserwatywną. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Tusk liberalny inaczej czyli 07.09.07, 09:52 maruda.r napisał: >PO nie jest partią liberalną, a konserwatywną. A co takiego, jakie wartości czy "wartości" ona konserwuje, że ewentualnie warto by było na nią głosować? Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Tusk liberalny inaczej czyli 07.09.07, 09:57 no jakze to, nie wiesz? te same, co i PiSda - zasciankowa parafianszczyzne, tylko w wersji light, na drugim biegunie jest LPR z wersja ultra, ale "wartosci" te same. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Re: Tusk liberalny inaczej czyli 07.09.07, 09:00 > Milton Friedman przewraca sie w grobie Nie sądzę. Raczej trwa w bezruchu a to przez monetaryzm PO. Odpowiedz Link Zgłoś
daretto Ja głosuję na Kwasniewskiego i LiD !!!!!! 07.09.07, 08:09 Aleksander Kwaśniewski udziela rad władzom w Berlinie. Były prezydent udzielił wywiadu dla niemieckiego wydania pisma "Vanity Fair". Kwaśniewski mówi tam wprost, że z Polską będzie trzeba ostrzej postępować, jeśli wybory wygra PiS i nie zmieni swojej polityki wobec Niemiec. Żaden z polskich polityków nie posunął się do tego, aby sugerować obcemu państwu zaostrzanie kursu wobec własnego kraju. Ta patriotyczna i pełna troski postawa Kwasniewskiego, w pełni mnie przekonuje. Głosujmy na LiD, jak to mówią ci "patrioci" na normalną Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ....Tusk wygra...... 07.09.07, 08:11 w Gazecie Wyborczej i TVN, a Polacy wybiora PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Francuski służący dał głos.Siedź we Francji a nam 07.09.07, 08:24 pozwól żyć po swojemu. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ....Miliony Polakow........... 07.09.07, 08:26 zyje poza granicami kraju.Jezeli popieraja SLD lub PO moga sie wypowiadac,jezeli popieraja PiS nie maja prawa.Czy ty wiesz co to demokracja?To nie PRL.Pokrecily ci sie czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Jak ktoś opuszcza ojczyznę, nie powinien ustawiać 07.09.07, 08:31 życia innym.Wracaj i żyj tu a potem zabieraj głos.I nie stosuj komunistycznego hasła "a u was biją murzynów". Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Masz typowo...... 07.09.07, 08:32 komusze podejscie.Polak za granica to wrog. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Działasz jak komuch.Chcesz innym urządzać życie 07.09.07, 08:36 Wracaj !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Ja się w Twoim domu nie rządzę i nie ustawiam Ci 07.09.07, 08:32 mebli. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ....Polska...... 07.09.07, 08:35 to moj dom oraz kazdego Polaka ktory przebywa poza granicami kraju.ez wzgledu ze zyje w USA,Francji czy Kazachstanie. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Dom rodzinny ale o ustawianiu mebli decydują Ci 07.09.07, 08:38 co w nim żyją. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Dom rodzinny ale o ustawianiu mebli decydują 07.09.07, 09:29 krzych.korab napisał: > co w nim żyją. No nie, tak byc nie moze, ci co wyjechali maja takie samo prawao glosu jak ci co mieszkaja w Polsce, ja tez kilkanascie lat spedzilem na obczyznie i nigdy nie opuscilem zadnych wyborow, teraz po powrocie do kraju robie to samo, jezeli presentation1 ma prawa wyborcze, nie wolno mu ich odbierac ani podwazac, nie znizajmy sie do poziomu PiSiego. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe a sędzią ringowym będzie Havel buhahahaha 07.09.07, 08:15 ktoś zna nazwiska polskich polityków którzy zaprotestowali przeciw temu idiotyzmowi? wiem że Onyszkiewicz (LiD) posłał Havla do diabła Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Kaczory wykończą kazdego.!! 07.09.07, 09:48 Trzeba się bronić, bo całkiem zniszczą Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
falbanna PO łowi na terytorium PiS 07.09.07, 08:33 Nic dwa razy się nie zdarza i Pis również drugi raz nie wygra wyborów. A decyzja Tuska o starcie z Warszawy na pewno w tym pomoże. Mam nadzieję, że PO ma jeszcze kilka takich dobrych pomysłów w zanadrzu. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Stolzman atakuje polakow, Gw milczy!! 07.09.07, 08:38 Ten wywiad jest skandaliczny i przypomina listy volksdeutschów" - tak Roman Giertych komentuje słowa Aleksandra Kwaśniewskiego. Czym były prezydent zasłużył sobie na tak ostrą krytykę? Wywiadem dla magazynu "Vanity Fair". Kwaśniewski poradził w nim Niemcom, by postępowali z Polską ostrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
ccc_zzz [...] 07.09.07, 08:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Państwo bezprawia.!! 07.09.07, 09:49 PiS wprowadza państwo bezprawia, to znaczy prawo PiS. Prawo swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
chris30 Re: Stolzman atakuje polakow, Gw milczy!! 07.09.07, 18:46 Jakże się cieszę, że znów Giertych jest twoim idolem! Ale czy uzgodniłeś to z kaczorem, zdaniem którego Giertych to nowy przywódca PO? A czytałeś ten wywiad? Gdzie były tam słowa "postępować ostrzej"? Proszę, zacytuj! Odpowiedz Link Zgłoś
relisys1 Re: Stolzman atakuje polakow, Gw milczy!! 07.09.07, 08:53 ...bo to jest w interesie GWna Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Stolzman to Kaczyńscy ????? 07.09.07, 09:50 doris.9914 napisała: > po dziadku? Tak, Kaczyńscy to Stolzmann. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Oto wypowiedź prawdziwego demokraty,Polaka i 07.09.07, 08:41 tak wychodzi szydło z worka. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ..Najlepszy pomysl...... 07.09.07, 09:32 presentation1 napisał: > PO moze skopiowac Blide. Lesiu, zerujesz na tragedii ludzkiej jak ta ku...z z PZPR-u...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
euro-mason Re: Państwo gnije przy PiS. - widocznie 07.09.07, 09:52 jest to ich celem. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: ..Najlepszy pomysl...... 07.09.07, 10:18 kralik111 napisał: > presentation1 napisał: > > > PO moze skopiowac Blide. > > > Lesiu, zerujesz na tragedii ludzkiej jak ta ku...z z PZPR-u...;DDD "Nie ma takiego nieszczęścia ludzkiego, z którego ktoś nie próbowałby wyciągnąć korzyści". (Talmud, Bereszit Rabba 35) Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 6lat temu kaczor dostał tyle głosów do sejmu 07.09.07, 08:37 że wystarczyło jeszcze dla 3 z jego partii którzy mieli mizerne poparcie.Mam nadzieje że tym razem tak kaczorowi szczęście(i Warszawiacy) nie będzie sprzyjać Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Kretyński pomysł 07.09.07, 08:41 Platforma zapewne uzyska w Warszawie znacznie lepszy wynik niż PiS. Tylko Jarek dostanie blisko 100% głosów, a głosujący na PO poprą różnych kandydatów (ludzie nie lubią spadochroniarstwa). W ten sposób Tusk przegra z drugim już Kaczorem, co mu zapewne bardzo pomoże zrealizować plany prezydenckie. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Re: Kretyński pomysł 07.09.07, 08:43 ukos napisał: > (...)Jarek dostanie blisko 100% głosów(...) ...oddanych na listę PiS, rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
muhi1 Re: Kretyński pomysł 07.09.07, 09:04 Przeklejam, to co napisałam na forum warszawskim: Gość: muhi 07.09.07, 08:37 Odpowiedz Kolejny spadochroniarz w Warszawie? Przestańcie traktować to miasto jak burdel, do którego każdy może wejśc kiedy chce. Z całym szacunkiem, ale Tusk jest z Gdańska - niech tam startuje. A Pitery proszę mi nie wyrzucać z Warszawy, ona jest stąd i tu jej miejsce. Do głosów warszawiaków doliczone zostaną głosy emigracji, proszę o tym nie zapominać. Uważam, że emigracja bez względu na powód wyjazdu powinna być pozbawiona prawa głosowania. Niech głosują tam gdzie mieszkają na tamtejszych kandydatów, a jeśli chcą mie c swoich posłów, to niech zmienią obywatelstwo. Bezczelnością jest głosowanie na osobę, której działanie nie ma zadnego wpływu na losy głosującego. Ja, jeżeli źle zagłosuję, ponoszę konsekwencje urządzania mi życia codziennego przez tego bałwana. Ci za granicą tego w żaden sposób nie odczują. Było im źle w kraju, to wyjechali. W porządku, ich prawo. Ja ich ani nie chwalę, ani nie potępiam. Ale niech mi nie urzadzają mojego życia tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Kretyński pomysł 07.09.07, 10:04 wyluzuj z tym wrzaskiem o prawach wyborczych Polakow za granica, OK? nie ty mi dales prawa wyborcze i nie ty gnojku bedziesz mi je odbieral, zrozumiales? nie glosowalem w ostatnich wyborach z powodow, o ktorych piszesz - bo to nie fair moim zdaniem, a poza tym, dlaczego mam wybierac z listy warszawskiej, skoro z Wawa nie mam nic wspolnego? tu, gdzie mieszkam, na razie moge glosowac w wyborach samorzadowych, i to mi wystarczy. ale podkreslam.. ni ety mi dales prawo wyborcze, wiec mordka w kubel. poza tym ciekawe jak odroznisz emigrantow, ktorzy wyjechali na stale, od kogos, kto wyjechal popracowac pare miesiecy, akurat w czasie wyborow :))) Odpowiedz Link Zgłoś
relisys1 Chciałbym, patrząc premierowi w oczy, rozmawiać o 07.09.07, 08:52 Chciałbym, patrząc premierowi w oczy, rozmawiać o tym, co w Polsce działo ....... tylko się przed tym nie napij, albo nie bij żony, - alkoholiku Odpowiedz Link Zgłoś
doris.9914 relisys1.. Kaczyński alkocholikiem??? może..... 07.09.07, 09:00 Ale że leje Ziobrową !... Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz PiS strzela tylko ślepakami. 07.09.07, 09:53 PiS to sekciarskie ugrupowanie tworzące układy. Przestępcze. Odpowiedz Link Zgłoś
mich1309 PiS partią półanalfabetów 07.09.07, 09:02 Kto dokładnie studiował zaskakujący sondaż korzystny dla PiS, mógł zauważyć, że PiSowi najwięcej przybyło wśród ludzi najgorzej wykształconych - bezkrytycznych, nieczytających, ślepo ufających we wszystko, co im pokażą w TVP. Co zaskakujące Platformie W tym czasie przybyło zwolenników wśród ludzi z wyższym wykształceniem (PiS wśród nich stracił zwolenników) i to już po prokuratorskiej konferencji!!! Czyli wykształciuchy nie dały się nabrać i nie kupiły tego żałosnego przedstawienia, a ciemny lud jak zawsze wszystko łyknął bez żadnej refleksji. Odpowiedz Link Zgłoś
mich1309 Re: a PO i LiD całych analfabetów? Nie żartuj sob 07.09.07, 09:42 To są twarde dane socjologiczne i żadne zaklinanie tego nie zmieni. Tendencja jest stała i PiS w przyszłości będzie nadal ulegał tej swoistej pauperyzacji - przesuwaniu się ku elektoratowi coraz gorzej wyrobionemu. Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: a PO i LiD całych analfabetów? Nie żartuj sob 07.09.07, 09:47 te twoje "twarde" dane socjoligcze, to całkiem sflaczały po wyborach ad 2005 - teraz też będziesz się czerwienił ze wstydu, bezkrytyczny "intel(celeron?)ektualisto" Odpowiedz Link Zgłoś
mich1309 Re: a PO i LiD całych analfabetów? Nie żartuj sob 07.09.07, 10:14 Obserwuję piarowe zabiegi PiS-u cały czas i wiem, że pomimo licznych prób nie udało im się "odzyskać" inteligencji - cokolwiek byśmy pod tym terminem rozumieli. Również dotychczasowy rozwój wypadków wskazuje, że PiS zrezygnował z wykształciuchów i postawił na "ciemny lud", który kupi wszystko. I być może jest tak, że akurat w Polsce ta strategia jest opłacalna - istnieje dosyć duża grupa ludzi na tyle bezkrytyczna, że uiwerzy w każdą propagandę PiS. Tym bardziej, że ta propaganda jest zgodna z ich "odruchami serca" - zawiść, lęk przed obcymi, nacjonalizm, nienawiść do wszystkiego, co inne itp. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: PiS partią półanalfabetów 07.09.07, 09:54 mich1309 napisał: > Kto dokładnie studiował zaskakujący sondaż korzystny dla PiS, mógł > zauważyć, że PiSowi najwięcej przybyło wśród ludzi najgorzej > wykształconych - bezkrytycznych, nieczytających, ślepo ufających we > wszystko, co im pokażą w TVP. > Co zaskakujące Platformie W tym czasie przybyło zwolenników wśród > ludzi z wyższym wykształceniem (PiS wśród nich stracił zwolenników) > i to już po prokuratorskiej konferencji!!! > Czyli wykształciuchy nie dały się nabrać i nie kupiły tego żałosnego > przedstawienia, a ciemny lud jak zawsze wszystko łyknął bez żadnej > refleksji. Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 Presentation1, Kapuś SB w st.wojennym.. 07.09.07, 09:03 uciekł do Francji, i tam nadal służy bolszewii...Ot nieodrodna świnia! Odpowiedz Link Zgłoś
realista100 realista1000..to esbeckie ścierwo, zboczony kleryk 07.09.07, 09:34 dawniej tales.. gdy go nakryli , zmienił nicka! Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 spoko,spoko,pierocik, widzę- knbelek ci poluzowali 07.09.07, 09:37 nerwusku komuszy, o czym ty bredzisz? NAliczyłem już ze 20 twoich nicków, komunisto, wszędzie cię rozpoznam, po chamskich postach jakiego talesa nakryli? czym? czemu miał zmieniać nicka? Bo go nakryli? Odpowiedz Link Zgłoś
patman Róbcie tak dalej 07.09.07, 09:05 PO jednak bierze pod rozwagę koalicję z PiS, wykluczając przy tym możliwość porozumienia z LiD? Stawiając tak sprawę Platforma wskazuje, że nie zależy jej na odsunięciu od władzy partii, która tyle zła wyrządziła Polsce, przy której wyczyny SLD bledną w oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Oby Mężydło nie był taką samą szują jak... 07.09.07, 09:10 Czarnecki w Samoobronie...... Uważajcie Platformiacy bo Haczyńscy wykorzystają każdy fortel aby dobrać się wam do skóry.......... Odpowiedz Link Zgłoś
okowita KTO? 07.09.07, 09:24 Leniwe beztalencie polityczne z Wermachtu, czy polak z wizją Polski silnej sprawiedliwej bogatej. To pytanie do warszawki. Damy świadectwo o sobie w tych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: KTO? 07.09.07, 09:30 okowita napisał: > Leniwe beztalencie polityczne z Wermachtu, czy polak z wizją Polski silnej spra > wiedliwej bogatej. To pytanie do warszawki. Damy świadectwo o sobie w tych wyborach. Ale wcześniej opanujecie ortografię, zgoda? Odpowiedz Link Zgłoś
realista100 talesik!.. masz szare mydło? szoruj du.sko! 07.09.07, 09:35 masz branie! Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 A co, chcesz mnie "tam" cmoknąć? O, nie! Dzięki! 07.09.07, 09:39 wpierw ty umyj ząbki i całą drącą się japkę Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba444 to jestes rea..tfu!..lista , czy tales???? 07.09.07, 09:59 masz "rozwidlenie" ? Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: PiSowskie ścierwa popłyną do kanału 07.09.07, 09:57 ponury_drwiacy_szyderca napisała: > Odpowiedz Link Zgłoś
daretto Nawet kosztem Pitery 07.09.07, 09:29 która zebrała 40 tys głosów. Tusk jest bezwzględny juz teraz, strach pomysleć co bedzie jak PO wygra wybory. To partia ludzi bezwzględnych populistów bez programu, zbijająca kapitał tylko na krytyce. dwa dnie temu jeden z liderów pan Śpiewak na TVN 24 miał ogromne problemy z wymieniem TRZECH kierunków programu PiS, nawet wydatna pomoc prowadzącej pani Justyny na niewiele się zdała. Zreszta widac było, ze pani redaktor była w szoku, i już swojego gościa nawet nie pytała - jak PO ma zamiar realizować swój "program" Odpowiedz Link Zgłoś
euro-mason Jarosław Kaczyński - najwieksza pomyłka 07.09.07, 09:32 demokratycznej Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Jarosław Kaczyński - najwieksza pomyłka 07.09.07, 09:59 euro-mason napisał: > demokratycznej Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Nawet kosztem Pitery 07.09.07, 09:32 Paweł Śpiewak z PO miał promować program PiS? Ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś