rydzyk_fizyk 10.09.07, 07:08 SLD pozbywa się PZPRowców a PiS przyjmuje nowych. Koniec świata. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbik Ciemny ludek to kupi i znowu kaczy dupek bedzie 10.09.07, 07:10 szukal ukladow , mataczyl , podsluchiwal , obrazal , klamal i rujnowal Polske cyckana przez zastepy kaczych , prawicowych BMW ciemniakow bez wyksztalcenia za to wiernych i drzacych o swoje stolki . Sklocil sie z cala Europa teraz znowu wznieca morze nienawisci wsrod Polakow . Nastepna fala kilku milionow uciekinierow opusci Polske jesli kaczy + zerrowski zamordyzm opanuje Polske . Odpowiedz Link Zgłoś
sklis PiS kłamie 10.09.07, 11:28 śmiecie przez dwa lata rządzenia nic nie zbudowali. Obiecywali trzy miliony mieszkań, autostrady itd. - i co? Przypisują sobie zasługi poprzednich rządów, wzrost gospodarczy, spadek bezrobocia - efekty swojego nieudacznictwa też zwalą na innych... No cóż, historia ich osądzi. Zostanie po nich tylko smród. Odpowiedz Link Zgłoś
loader Czarne słowa PiSuaru... 10.09.07, 07:47 to farba na białe plamy pozostawione przez kaczy duet. ponadto nie ma co się podniecać gdyż kaczyści do końca będą motać, mamić, ściemniać, kłamać, iść w zaparte oraz przekonywać że reszta to zło i agentura. tylko że kwaśny i LSD trzymało się 10 lat, a braci małych i ich rządów już społeczeństwo ma dość. (nie licząć słuchaczek maria radyja) meeeeeeeeeeeee...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.zywiecki Czarne słowa PiS 10.09.07, 07:50 Zastanawiam się czyimi agentami są Kaczyńscy;Moskwy,czy Berlina?Ich dotychczasowe działania rozbijają więzy w naszym społeczeństwie (grupowe,sąsiedzkie a nawet rodzinne).Odsłaniają nas Polskę i osłabiają.Z Tak skłóconym narodem można wszystko zrobić,nawetgo unicestwić,gdyż stał się bezwolny do obrony.Bardzo duża część obywateli tego państwa mówi: a niech się dzieje co chce i w życiu nie przyłoży ręki do jego obrony.Nie jest to skutek deprawacji dokonany przez komunę ale degeneracja spowodowana kłótniami w III i IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna9610 Re: Czarne słowa PiS 10.09.07, 08:15 Stało sie nie przypuszczałam że to nastąpi ale stało się ... w październiku zagłosuję na lewicę. Mój głos lewica zawdzięcza po pierwsze premierowi po drugie partii PIS Odpowiedz Link Zgłoś
alikmix Re: Czarne słowa PiS 10.09.07, 10:22 tez bede glosowac na lewice, gdyby mi to ktos powiedzial jeszcze 2 lata temu, zabilabym smiechem, teraz nie jest mi do smiechu Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Czarne słowa PiS 10.09.07, 08:18 - Jakość ludzi, którzy prowadzili politykę zagraniczną, można przybliżyć poprzez postać Aleksandra Kwaśniewskiego chwiejącego się po pijanemu nad grobami pomordowanych Polaków, ************************************** A jak ocenić premiera, tak schlanego, że przewraca się i łamie rękę w kościele? Odpowiedz Link Zgłoś
pklimas Czarne słowa PiS 10.09.07, 08:31 a czarnych plakatow PO atakujacych PiS dziennikarze nie widzieli? bardzo wybiorcza ta wyborcza Odpowiedz Link Zgłoś
johnpaul2 Re: Czarne słowa PiS 10.09.07, 11:38 to przecież nawiązanie do tych plakatów PO z nazwaniem słów PIS właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
sklis Prawda boli? 10.09.07, 11:52 > a czarnych plakatow PO atakujacych PiS dziennikarze nie widzieli? ktoś wreszcie nazywa wprost niegodziwości PiS Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Re: Prawda boli? 10.09.07, 12:30 jakie "niegodziwości", człowieku... Sam w to nie wierzysz ale myslę, że sądzisz, iż tak twierdzić wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
janul1 LiD to sieroty po PZPR i UW i paru zdrajców Polski 10.09.07, 08:50 w sumie mieszanka łajdactwa i podłości Odpowiedz Link Zgłoś
grzes1966 Re: LiD to sieroty po PZPR i UW i paru zdrajców P 10.09.07, 09:39 janul1 napisał: > w sumie mieszanka łajdactwa i podłości jaki zwięzły a trafny opis parti Jarka Kaczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
alex1215 Re: LiD to sieroty po PZPR i UW i paru zdrajców P 10.09.07, 11:26 janul1 napisał: > w sumie mieszanka łajdactwa i podłości Karol Karski - dzialacz rezimowego ZSP w latach 80-tych "chcialem cos zrobic" mówi K.Karski ( inni byli w tym czasie w NZS-ie i organizowali strajki, gwoli przymomnienia... ) Odpowiedz Link Zgłoś
yanuss Czarne słowa PiS 10.09.07, 08:58 Wybiorcza ma problem. Czy popierac PO czy tez kolesia z Rywinladii ? Jesli chce zachowac chocby pozory obiektywizmu to musi zmienic nieco profil. Bezmyslne i slepe atakowanie PiS-u za wszystko co zle na planecie juz nie dziala. Ludzie to widza, paszkwile to nie artykuly. Tytul tej relacji tez mowi cos o nastawieniu wybiorczej. Ale ludzie nie chca juz czytac tych jednostronnych bzdetow. Albo zaczniecie myslec i wreszcie pisac uczciwiej albo bedziecie druga trybuna. Odpowiedz Link Zgłoś
aleydis Re: Czarne słowa PiS 10.09.07, 09:22 Ale ty czytasz, więc przeczysz sam sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Czarne słowa PiS 10.09.07, 09:58 yanuss napisał: Bezmyslne i slepe atakowanie PiS-u za wszystko co zle na planecie juz nie dziala. *********************************** Działa, działa. Tym bardziej, że Kaczyńscy przypisali sobie wszystkie sukcesy tej planety. Odpowiedz Link Zgłoś
janow5 Komorowski przebił chamstwem wszystkich 10.09.07, 09:08 Poprzez nawiązanie do Goebelsa. Temu panu zamiast oleum, sraczka dopłynęła do łepetyny. Chyba od dłuższego czasu jeżdzi na seminaria do zbzikowanego Niesiołowskiego. Ten z kolei robi niezłą reklamę naszym profesorom. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 chamstwo pisu nie ma sobie rownych!! 10.09.07, 09:20 Goebbels przy kaczynskim moglby co najwyzej robic za ucznia. Tyle prymitywnej retoryki, powtarzanej x-razy dziennie przez rezimowke typu tvp, pr czy wprost - oslodzonej zolcia kurduplowatej, zlosliwej mentalnosci nie ma sobie rownych. Tzw. "merytoryczne argumenty" kurdupla to plunac wscieklym jadem na opozycje i bredzic belkotem o "lepszej Polsce". A to "lepsza Polska" ma byc prl-bis na wzor bialoruski. Chamstwem kaczynskich jest wykorzystywanie wiary i tradycji narodowych do realizacji swoich wscieklych planow "samorealizacji". Typowe dla osobnikow zakompleksionych odartych z emocji seksualnych. Durniowi juz kot do eksperymentow nie wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
vitiabravo janow5..Komorowski powiedział prawde !!!!!!! 10.09.07, 10:15 Nawiększymi chamami, to SZAMBO-PIS !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aleydis Czarne słowa PiS 10.09.07, 09:29 Gdy rozum śpi, budzą się upiory. Upiory nieustannej groźby ze strony Niemiec i Unii (ale brukselskie pieniądze to się bierze, nieprawdaż?). Jako Polka mam już dość stereotypu Polaka trzęsącego portkami przed Niemcem. Kaczyńscy, zaczynaliście rządy od robienia z Polaków agentów i donosicieli. Teraz pojedziecie po Kwśniewskim, bo już nie macie odwagi obiecywać ludziom mieszkań i autostrad. Wasze pojęcie wolności to nasyłanie na ludzi, w tym na kobiety, facetów w kominiarkach, z kajdankami. Może tego trzeba się bać bardziej niż Niemców i UE. I jeszcze jedno - tam, gdzie nie ma merytorycznych argumentów, pojawiają sie inwektywy i ataki personalne. To najlepszy dowód na to, że nie ma się ludziom już nic do zaproponowania, bo przecież IV RP nie wypaliła. Z winy opozycji, oczywiście. I dobrze, bo ja mam już dość oddychania powietrzem zatruwanym jadem nienawiści do wszystkich i wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Re: Czarne słowa PiS 10.09.07, 09:49 Podoba mi się to co robią te małe kurduple: uparte, zacięte i twarde. Kaczyńscy ziścili sen śniony przez ostatnie 10 lat przez polską inteligencję - bezradną, taką, biedulka, oszołomioną i przestraszoną - i polskie oświecone jakoby elity, a mianowicie wywalili na lewe sanki partie populistyczne: Lepper (ten groźny "watażka") i Giertych właściwie stali się już historią polskiej polityki i nigdy nie wrócą do wpływów jakie posiadali jeszcze niedawno. Jestem przekonany również, że Kaczyński za zło społeczne ma Rydzyka, którym głęboko gardzi i obaj Kaczyńscy mu nie odpuszczą. Rydzyk zniknie w równie szybki, gładki i oczywisty sposób, jak ma to miejsce z tymi dwoma Lepperamigiertychami. Kwestia dwóch-trzech lat. Niewątpliwie dla mnie Kaczyński modernizuju polską scenę polityczną i jakkolwiek byłem wyborcą PO, tym razem zagłosuję, o ile zagłosuję, na PiS. Stali się dla mnie wiarygodni ostatnio. A cała krytyka jaka ich dopada - zwłaszcza ze strony Wyborczej - przypomina jakieś gimnazjalne, dziewczęce, histeryczne, napuszone i patetyczne ("w obronie wolności w przeciwstawieniu totalitaryzmowi") pitolenie. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Czarne słowa PiS 10.09.07, 10:01 orcheystra napisał: > A cała krytyka jaka ich dopada - zwłaszcza ze strony Wyborczej - > przypomina jakieś gimnazjalne, dziewczęce, histeryczne, napuszone i > patetyczne ("w obronie wolności w przeciwstawieniu totalitaryzmowi") > pitolenie. ************************************** Odpowiednia krytyka dla dwóch wiecznie nabzdyczonych i obrażonych na cały świat gó..arzy. Odpowiedz Link Zgłoś
aleydis Re: Czarne słowa PiS 10.09.07, 10:13 Modernizacją nazywasz nieustanne odwoływanie się do najciemniejszej, najmniej wykształconej, bojącej się świata, bezradnej, nie potrafiącej nic, tylko wyciągać od państwa rękę po wyłudzone renty, ale nazywajacej złodziejami wszystkich, którzy potrafią sami zarabiać na życie i jeszcze dawać pracę innym, rozmodlonej i niedomytej części społeczeństwa polskiego, której symbolem stał się moher. Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Re: Czarne słowa PiS 10.09.07, 10:59 >>>>najciemniejszej, > najmniej wykształconej, bojącej się świata, bezradnej, nie > potrafiącej nic, tylko wyciągać od państwa rękę po wyłudzone renty, > ale nazywajacej złodziejami wszystkich, którzy potrafią sami > zarabiać na życie i jeszcze dawać pracę innym, rozmodlonej i > niedomytej części społeczeństwa polskiego<<< tak, tylko, że ta "część społeczeństwa" - kopana zresztą w dupę na okrągło przez ostatnie 15 lat - jest większą częścią społeczeństwa. Eksterminować ją? Prać regularnie po mordach? Reedukować? To JEST własnie Polska - ludzie biedni, skrzywdzeni, pozbawieni perspektyw - ci, którzy okazali się nędzną, bezwartościową mierzwą dla całej polityki polskiej. A poza tym, myslę, przesadzasz. To: "nieustanne odwoływanie się do najciemniejszej..." nie jest prawdą. Tak się wcale nie dzieje - ci którzy są "najjaśniejsi, nie bojący się świata, sprawni potrafiący coś prócz wyciagania ręki itd" kwitną przecież. Dlaczego dałeś sobie wmówić, że zawisło nad nami jakieś "totalitarne zagrożenie". A to, że kaczyńscy nie posługują się retoryka dotychczasowych elit, no i cóż? Odpowiedz Link Zgłoś
aleydis Re: Czarne słowa PiS 10.09.07, 15:59 Ta - jak ją nazywasz mierzwa - jest całkiem sprytna. Nie pójdzie do roboty za 800 zł, bo woli doić państwo. Mam wrażenie, że wiesz, w jakiej skali jest wyłudzanie od państwa pieniędzy i niesłusznych rent? (Znam wieś, w której połowa jest psychicznie chorych). A poza tym, rozumiem, że ich trzeba przytulic do serca, jak to robi Rydzyk, dowartościować i wmówić, że oni są własnie jądrem narodu. Ja bym jednak wolała inny stereotyp Polaka - wykształconego, światłego, zaradnego, umiejącego zadbać o siebie, otwartego na innych, życzliwego wobec świata, tolerancyjnego i nie dającego sobą manipulować za pomocą taniej propagandy, jak to robią Kaczyńscy. I - co już napisałam w innym miejscu - niebojącego się Niemców. I nie opluwajacego tych, którym się udało, bo mają w głowie olej. Nie mów, że TO jest właśnie Polska, bo nie wszyscy Polacy są tacy, jak elektorat Radia Maryja, tylko komus bardzo zależy, żeby własnie to ludziom wmówić. Skoro na Jasnej Górze było tylko 150 000 prawdziwych Polaków, to kim jest ta cała reszta? 37 mln? O totalitarnym zagrożeniu nie pisałam, ale jeśli wszystkie służby są podporządkowanej jednej opcji, to coś w tym jest. Wyglądasz na inteligentnego człowieka, więc powinienieś to rozumieć. Osobiście wolałam czasy, gdy promowano polską wytwórczość i hasło "Polak potrafi", niz robiono z ludzi agentów i donosicieli. Odpowiedz Link Zgłoś
plazzek Re: Czarne słowa PiS 10.09.07, 15:28 Wiesz, cała Twoja wypowiedź jest kalką tego, co piszą po wyborczych, tokefemach i tefauenach. Przepraszam, niedomytość dodałaś od siebie. Jakże ich nienawidzisz, tych rozmodlonych i ciemnych... Szkoda, że nie można się ich pozbyć w żaden postępowy sposób, co nie? Ale jakby im odebrać prawo głosu, to życie stałoby się prostsze! Do dzieła, Aleydis, Polska potrzebuje takich światłych i umytych obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
aleydis Re: Czarne słowa PiS 10.09.07, 16:05 Posunąłeś się za daleko. Rzeczywiście, nienawidzę dewocji i smrodu w autobusach, ale ani myślę z tego powodu wysyłać kogoś na tamten świat. Odpowiedz Link Zgłoś
johnpaul2 Re: Czarne słowa PiS 10.09.07, 11:44 oj mylisz się, baaardzooo. Rydzyk i Kaczyński działają po tej samej stronie mocy... Ta moc działa od dawna a w miarę świeże i spektakularne przykłady to komunizm, faszyzm... Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Re: Czarne słowa PiS 10.09.07, 11:57 przecież to, człowieku, farmazony. posługujesz się gotowymi szlagwortami, które ktoś ci wmówił. tak to widzę. Jaki komunizm i jaki faszyzm?! Pomijając to, że Kaczory dobiora się Rydzykowi do dupy, bo doskonale zdają sobie sprawę jak brudna i zła jest to okolica. Chca jedynie przejąć od Radia Maryja zmanipulowany przez Rydzyka elektorat. To wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
johnpaul2 Re: Czarne słowa PiS 10.09.07, 12:31 Cóz Ci mogę odpowiedzieć? Przekonasz się. Jasne, że słuchacze Rydzyka są traktowani instrumentalnie. Jeśli Rydzyk/Radio Maryja zazna uszczerbku to tylko po to by było jeszcze trochę więcej zamętu, oskarżeń, podziałów... W miarę naukowe podejście do sprawy pozwala na postawienie diagnozy dla głównych graczy (links.jstor.org/sici?sici=0162-895X (199303)14%3A1%3C99%3ACCOTNP%3E2.0.CO%3B2-V) Odpowiedz Link Zgłoś
sklis Re: Czarne słowa PiS 10.09.07, 12:15 > wywalili na lewe sanki partie populistyczne: Lepper (ten > groźny "watażka") i Giertych właściwie stali się już historią > polskiej polityki i nigdy nie wrócą do wpływów jakie posiadali > jeszcze niedawno. > Jestem przekonany również, że Kaczyński za zło społeczne ma Rydzyka, > którym głęboko gardzi i obaj Kaczyńscy mu nie odpuszczą. Rydzyk > zniknie w równie szybki, gładki i oczywisty sposób, jak ma to > miejsce z tymi dwoma Lepperamigiertychami. Kwestia dwóch-trzech lat. Ciekawe, na jakich podstawach opierasz te przekonania? Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Re: Czarne słowa PiS 10.09.07, 12:28 a na, bracie, osobistym pomyślunku Odpowiedz Link Zgłoś
alex1215 Kamunisticzeskaja diemagogija :) 10.09.07, 10:12 >>> Wszedł na trybunę wśród fanfar i oklasków. Znów uderzył w bogatych: - Wolności zagraża koncentracja pieniędzy w rękach pojedynczych ludzi. Pieniędzy, które często nie wiadomo, skąd są. <<< Odpowiedz Link Zgłoś
alex1215 Re: Kamunisticzeskaja diemagogija :) 10.09.07, 10:15 alex1215 napisał: > >>> > Wszedł na trybunę wśród fanfar i oklasków. Znów uderzył w bogatych: - Wolności > zagraża koncentracja pieniędzy w rękach pojedynczych ludzi. Pieniędzy, które > często nie wiadomo, skąd są. > <<< Nasz Najjasniejszy "prawicowy" Premier. Odpowiedz Link Zgłoś
vitiabravo Co dla Polski uczyńili Kaczyńscy ? 10.09.07, 10:18 Skłócili naród !...Ceny żywności idą ostro w góre... PZPR i SB w rządzie, łajdactwo PIS- jest powszechne !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stradford Czarne słowa PiS 10.09.07, 10:31 konus z małopolskiej miejscowości Wały kupił raz dyktafon cudny, doskonały... i choć każdy byl mu bratem i kolegą a on był uczciwy, no więc nie chciał tego... i tak się rozmowy same nagrywały....... Odpowiedz Link Zgłoś
alex1215 prez. G.Bush na wiecu w Cleveland 10.09.07, 10:41 "Ameryka nie jest krajem dla ludzi bogatych" "Bedziemy walczyc z idea liberalizmu" "Rozliczymy spekulantow, ktorzy dorobili sie na wzroscie cen zlota w 1872 i w czasie kryzysu 1929" Odpowiedz Link Zgłoś
polonski Re: Ludzie Polscy opamietajcie sie... 10.09.07, 11:07 Jak mozna poswiecac Wasz cenny czas dyzmie_kwasnikowskiemu. On i reszta podobnych kupa drani porozsylala swoje dzieci i (ukryla) pieniadze po roznych krajach a do tego bezkarnie szczeka szkodzac Polskim obywatelom. Jak chcecie to Wam podrzuce mnostwo przykladow na to ile pomiotu i pociotkow polskich komunistow rozplenilo sie po roznych zachodnich krajach i Izraelu tez. Odpowiedz Link Zgłoś
gregory501 Czarne słowa PiS 10.09.07, 10:59 weź udział w sondach: 1/ Na kogo zagłosujesz we wcześniejszych wyborach. 2/ Czy popierasz budowę IV RP 3/ Czy należy rozliczyć afery korupcyjne III RP! www.gregory33.bloog.pl www.gregory501.blox.pl www4rzeczpospolita.blox.pl f693.mojasonda.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
wgrzegorz2 Czarne słowa PiS 10.09.07, 11:18 to przerazajace, ze bandyci kaczynscy ze swoja swita sa jeszcze u wladzy. Jest mi wstyd ze pochodze z Polski!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Re: Czarne słowa PiS 10.09.07, 13:06 >>>wgrzegorz2 napisał: > to przerazajace, ze bandyci kaczynscy ze swoja swita sa jeszcze u > wladzy. Jest mi wstyd ze pochodze z Polski!!!!!<<< to niedobrze, że jest ci wstyd dlatego, że pochodzisz z Polski, bo nie masz się czego wstydzić. Pytanie też: przed kim się wstydzisz? Wstydzić się za to, co myslą o nas inni, to dość dziecinne i że tak powiem, kobiece. A mówienie o Kaczorach "bandyci" to jednak nonsens. Rozumiem, że kogoś chcesz o coś obwinić ale spróbuj podejść do tego racjonalnie i obiektywnie Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: Czarne słowa PiS 10.09.07, 11:29 A ja mam w głębokim poważaniu sondaże i opinie panów redaktorów i tak będę głosować na PiS.... Odpowiedz Link Zgłoś
staroduster carramba7...wbij sobie "gwózdz" w czerep ! 10.09.07, 12:06 bedziesz miał na czym powiesić berecik.... Odpowiedz Link Zgłoś
cierpliwy Czarne słowa PiS 10.09.07, 14:27 Nienawiść do wszystkiego i do wszystkich - to program Kaczyńskich i ich pretorian. Odpowiedz Link Zgłoś
stf Program PiS 10.09.07, 14:43 Jesteś nieudacznikiem? Nic w życiu nie osiągnąłeś bo byłeś tępy i leniwy? PiS wytłumaczy ci dlaczego to nie jest twoja wina!!! Niczego się nie dorobiłeś? Nic nie potrafić robić? Nie chce ci się pracować? PiS zabierze tym co mają i da tobie!!! Głosuj na PiS!!! PiS sprawi, że dalej będziesz nieudacznikem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anty-socjalista Przypominamy kłamstwa "wodza narodu" ... 10.09.07, 15:10 ZASADY No to przypominamy kłamczuchowi jak działał jego układ 1. Nie będę premierem, gdy mój brat będzie prezydentem 2. Nie będzie koalicji z Samoobrona 3. Cieszę się, ze będę na pierwszej linii walki z Samoobrona (J). 4. My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy 5. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sadu lub przeciwko komu toczą się sprawy sadowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS 6. W-ce minister sprawiedliwości nie ścigał i nie osadzał w wiezieniu działaczy opozycji w latach 70 7. Wybudujemy trzy miliony mieszkań. 8. Wprowadzimy szybko niższe podatki. 9. Wycofamy wojsko polskie z Iraku. 10. Prawie 200 km autostrad w 2006, to nasza zasługa. 11. Tylko 6 km autostrad w 2007, to wina SLD. 12. Marcinkiewicz, to premier na całą kadencje. 13. Pomożemy Stoczni (UE chce zwrotu 4 mld). 14. Zredukujemy administrację państwową 15. W rządzie nie będzie byłych członków PZPR. Dla mnie, raz dane słowo, jest święte... (Jarosław Kaczyński 10 VII 2006) BUHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Ten psychol-kaczor bez wrogow zyc nie moze.... 10.09.07, 15:34 "chrzescijanin" pieprzony! Odpowiedz Link Zgłoś
pogardzamwyksztalciuchami brunatne słowa foksdojczy i bolszewików 10.09.07, 16:08 w UBekistanie jest sraczka odkąd Polską rządzi Kaczka a nawet rządzą dwie Kaczki i UBekistan dostał sraczki odkąd w IPN rządzi Kurtyka w UBekistanie panuje panika a odkąd powstało słynne CBA odtąd UBekistan w gacie sra a gdy TV stała się publiczna zapanowała wrzawa paniczna bo dociera powoli do UBoli że prawda UBoli nie wyzwoli dlatego UBecja łże że szok w "WSI24" i "radio rynsztok" łże w "co z tym UBekistanem" i w "terazWSI" szuje załgane! Odpowiedz Link Zgłoś
babette666 abba15 znow zmieniles nick'a?? po co??? 10.09.07, 16:40 pogardzamwyksztalciuchami napisała: > w UBekistanie jest sraczka > odkąd Polską rządzi Kaczka > a nawet rządzą dwie Kaczki > i UBekistan dostał sraczki > odkąd w IPN rządzi Kurtyka > w UBekistanie panuje panika > a odkąd powstało słynne CBA > odtąd UBekistan w gacie sra > a gdy TV stała się publiczna > zapanowała wrzawa paniczna > bo dociera powoli do UBoli > że prawda UBoli nie wyzwoli > dlatego UBecja łże że szok > w "WSI24" i "radio rynsztok" > łże w "co z tym UBekistanem" > i w "terazWSI" szuje załgane! ------------------- twoje wypowiedzi i "poezja" sa tak znamienne, ze zaden login tego nie zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
kajolka Re: brunatne słowa foksdojczy i bolszewików 11.09.07, 15:54 Wcale sie nie dziwie , że pogardzasz wykształciuchami, bo o czym z takim słownictwem i brakiem kultury chciałabyś i mogła z kimkolwiek z nich dyskutować? Za wysokie progi dla Pani, stąd i pogarda, bo tylko to pozostało.Współczuję.... Odpowiedz Link Zgłoś