kogut82 Prezes Trybunału Konstytucyjnego: Fotyga nie je.. 10.09.07, 13:13 LUDZIE JA JUŻ MAM DOSYĆ! ZRÓBMY COŚ! POMOCY! JA JUZ NIE MOGE SŁUCHAĆ I CZYTAĆ WYPOWIEDZI PANA PREMIERA! Odpowiedz Link Zgłoś
sidamo Mam nadzieje ze Kaczynski zaplaci za to ! 10.09.07, 13:13 Bezczelne i oczywiste lamanie prawa i konstytucji. Takie zachowanie wymaga odpowiedzialnosci. Niech jesli nie znajdzie go tu na ziemi niech go ukarze Bog! Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek No - zapłaci.... Kasą z konta mamusi. 10.09.07, 13:17 A mamusi mu kieszonkowe zatrzyma... Chyba, że od Lecha pożyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Ja nie rozumiem czego Prezes TK szukal w radiu?!! 10.09.07, 13:15 Ja nie rozumiem czego Prezes TK szukal w radiu?!!! Sedziom nie przystoi biegac do radia czy innych mediow i wyglaszac swoich pogladow! Model sedziego-aktywisty jest jednym z najgorszych modelow sedziego jakie lewactwo kiedykolwiek wymyslilo. Prezes TK powinien stronic od mediow i nie wyglaszac w nich swoich prywatnych pogladow a nawet swojego prywatnego rozumienia Konstytucji. Miejscem na to sa posiedzenia TK. Ewentualnie jakas konferencja prawna... ale w takim wypadku nalezaloby stronic od wypowiadania opinii na tematy biezacej polityki, szczegolnie gdzie istnieje ostry spor polityczny. W przeciwnym razie prezes TK moze byc slusznie posadzony (a z ogonkiem, prosze sie nie trwozyc!) o angazaowanie sie w spory polityczne... po jednej ze stron politycznych, czyli o brak obiektywizmu... a przynajmniej o brak ostroznosci i rozwagi. Po tych licznych kontrowersjach ostatnich lat Trybunalowi Konstytucyjnemu juz i tak niewiele z jego reputacji pozostalo. Nie mniej jednak, takie zachowania jego prezesa tej reputacji nie podniosa. Odpowiedz Link Zgłoś
staroduster pies_lizący_d....!...Tepy klocku.... 10.09.07, 13:18 do budy!..idioto... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: pies_lizący_d....!...Tepy klocku.... 10.09.07, 13:24 staroduster napisał: > do budy!..idioto... a tam merytorycznie? chyba ze piszesz to spod budki z piwem bo wtedy to zrozumiale... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: pies_lizący_d....!...Tepy klocku.... 10.09.07, 13:26 mialo byc: "a tak merytorycznie?" Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Merytorycznie z pisiakiem? Chyba z plaskacza 10.09.07, 15:32 patthecat napisał: > Merytorycznie z pisiakiem? Chyba z plaskacza Jak sie jest prostakiem albo wyksztalciuchem (na jedno wychodzi) to mozna z plaskacza. Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: pies..... 10.09.07, 14:21 To złodziej nicków histeryczny idiota pierocik-kralik Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: pies..... 10.09.07, 15:33 starduster napisał: > To złodziej nicków histeryczny idiota pierocik-kralik Hmmm? A tak merytorycznie? Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Co nie znaczy, że premier ma prawo mu grozić. 10.09.07, 13:20 Choć co do postawy sędziów - to się z Tobą zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Co nie znaczy, że premier ma prawo mu grozić. 10.09.07, 13:39 tw.zenek napisał: > Choć co do postawy sędziów - to się z Tobą zgadzam. Premier dal mu bardzo dobra rade, wezwal go aby sie chlop opamietal. Bo przeciez przynosi dysrepute dla tego nieszczesnego TK. A to juz nie pierwszy raz kiedy chlop pedzi do radia (chyba poprzednim razem bylo TOK FM a moze i Radio Zet, nie chce mi sie sprawdzac). Chociaz on nie jest pierwszym z prezesow TK, ktory tak czyni, oni wszyscy byli skorzy angazowac sie w spory polityczne zamiast trzymac m...y w kuble, jak przystalo sedziemu... ba prezesowi!... TK, ktory przeciez nie tylko powiniem byc obiektywny ale i SPRAWIAC WRAZENIE bycia obiektywnym przez stronienie od mediow i stroinienie od wyglaszania swoich pogladow na biezace spory polityczne nawet jesli dotycza Konstytucji. Jak juz wczesniej pisalem, od wyglaszania jego opinii jest posiedzenie TK! N.B. Ja ten swoj pierwszy post zaczalem pisac ZANIM premier sie wypowiedzial w tej sprawie, ale musialem sie zajac innymi sprawami i post wyslalem dopiero kilka godzin pozniej. W miedzyczasie sie okazalo ze na ten temat juz wypowiedzial sie premier. I wcale jego wypowiedz mnie nie zdziwila, chociaz przyznam, ze byla ostra. Ale uwazam, ze byla konieczna, to juz chyba osatni dzwonek dla prezesa TK i samego TK. Bo jelsi beda sie tak dalej zachowywac jak dotychczas to nie wroze im dlugiego bytu... Chyba ze przemianuja sie na Trybunal Operetkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Kilka prostych pytan 10.09.07, 13:31 1. Gdzie jest zapisane, ze prezesowi TK nie wolno wystepowac w mediach? 2. Dlaczego tworzysz falszywy obraz, iz prezes TK biega po mediach? Zostal ZAPROSZONY do audycji, co jest zrozumiale, gdyz jako konstytucjonalista w chwili tak powaznego sporu konstytucyjnego, ktorego konsekwencja moze byc nawt wniosek o postawienie premiera i prezydenta przed TS, powinien sie wlasnie WYPOWIEDZIEC, wskazujac na aspekty prawne. 3. > nalezaloby stronic od wypowiadania opinii na tematy biezacej > polityki, szczegolnie gdzie istnieje ostry spor polityczny. To juz nie jest spor polityczny matolku - to jest spor KONSTYTUCYJNY. I to bardzo powazny, bowiem chodzi o zasady funckjonowania PANSTWA PRAWA. > polityczne... po jednej ze stron politycznych, czyli o brak > obiektywizmu... a przynajmniej o brak ostroznosci i rozwagi. Przeytaj zatem kim w Konstytucji RP jest PREZYDEN POLKSI. I powiedz, czy ma on prawo wypowiadac sie, ustami swojego sekterarza, ze prezydent RP bedzie wetowal dla zasady liberalne ustawy dotyczace wsi..... > Po tych licznych kontrowersjach ostatnich lat Trybunalowi > Konstytucyjnemu juz i tak niewiele z jego reputacji pozostalo\ Interesujaca teza w ustach kogos, kto w toku licznych dyskusji na tym forum wykazal sie kompletna indolencja prawna...... Zenujece..... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Kilka prostych pytan 10.09.07, 16:06 r306 napisał: > 1. Gdzie jest zapisane, ze prezesowi TK nie wolno wystepowac w > mediach? Nigdzie nie ma. I nie mowie ze mu "nie wolno" tylko ze powinien "stronic od mediow" i od wypoowiadania swoich osobistych opinii na biezace sprawy polityczne. Taka jest praktyka w wyksztaltowanych demokracjach zachodnich. I tak nakazuje logika i zwykla uczciwosc. Sedzia nie tylko powinien byc bezstronny ale SPRAWIAC WRAZENIE BEZSTRONNEGO aby nie podwazac zaufania obywatela do tej instytucji. Angazowanie sie w biezace dyskusje temu nie sluzy. Vide ostra reprymenda od premiera. Czy premier mial prawo tak ostro sie wyrazic czy nie mial (osobiscie uwazam, ze mial bo to nie bylo pierwszy raz) to prezes TK wlasnie swoim nierozwaznym postepowaniem narazil autorytet jednej z najwyzszych panstwowych instytucji. > 2. Dlaczego tworzysz falszywy obraz, iz prezes TK biega po mediach? > Zostal ZAPROSZONY do audycji, co jest zrozumiale, gdyz jako > konstytucjonalista w chwili tak powaznego sporu konstytucyjnego, > ktorego konsekwencja moze byc nawt wniosek o postawienie premiera > i prezydenta przed TS, powinien sie wlasnie WYPOWIEDZIEC, > wskazujac na aspekty prawne. Co z tego, ze zostal zaproszony do audycji? Powinien byl odmowic. To ty chcesz aby powazne spory konstytucyjne rozwiazywalo radio? Bez przesady! Jesli jako konstytucjonalista uwazal, ze spor wymaga jego interwencji, mogl zwrocic sie poufnie bezposrednio do Prezydenta i podzielic sie z nim swoimi watpliwosciami. > 3. > nalezaloby stronic od wypowiadania opinii na tematy biezacej > > polityki, szczegolnie gdzie istnieje ostry spor polityczny. > To juz nie jest spor polityczny matolku - to jest spor > KONSTYTUCYJNY. > I to bardzo powazny, bowiem chodzi o zasady funckjonowania PANSTWA > PRAWA. Ale ja wcale nie jestem nieswiadomy tego faktu. To jest spor konstytucyjny ktory jednoczesnie jest sporem politycznym BIEZACEJ POLITYKI. Przeciez w zdaniach poprzedzajacych to ktore zacytowales wyraznie napisalem: "Prezes TK powinien stronic od mediow i nie wyglaszac w nich swoich prywatnych pogladow a nawet swojego prywatnego rozumienia Konstytucji." Dodajac "Miejscem na to sa posiedzenia TK." > > polityczne... po jednej ze stron politycznych, czyli o brak > > obiektywizmu... a przynajmniej o brak ostroznosci i rozwagi. > Przeytaj zatem kim w Konstytucji RP jest PREZYDEN POLKSI. I > powiedz, czy ma on prawo wypowiadac sie, ustami swojego > sekterarza, ze prezydent RP bedzie wetowal dla zasady liberalne > ustawy dotyczace wsi..... Oczywiscie, ze Prezydent ma prawo. > > Po tych licznych kontrowersjach ostatnich lat Trybunalowi > > Konstytucyjnemu juz i tak niewiele z jego reputacji pozostalo\ > Interesujaca teza w ustach kogos, kto w toku licznych dyskusji na > tym forum wykazal sie kompletna indolencja prawna...... > Zenujece..... Jak na razie, zazenowany jest zapewne prezes TK bo zostal przylapany nie tylko na niestosownym wtracaniu sie w polityke ale i na slabej znajomosci Konstytucji. Zazenowani sa chyba tez czlonkowie TK postawa prezesa TK i moze troszke zaniepokojeni kierunkiem w ktorym on pcha (a moze spycha?) te instytucje. Takze sami wyborcy na pewno sa zazenowani politykierstwem prezesa TK, przede wszystkim jednak sa chyba zasmuceni tym ze nie waha sie on narazac autorytetu TK dla doraznych celow politycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Glupich nie sieja.... 10.09.07, 16:56 Nie wiem po co trace czas, bo tyle razy udawadniano Ci elementarna NIEWIEDZE w zakresie prawa, a Ty nadal jestes zwyczajnie nieprzemakalny na wiedze..... :/ > Nigdzie nie ma. Wiec sie odstosunkuj od wystapien Stepnia. Nie wypowiadal sie w swojej sprawie, nie wypowiadal sie jako sedzia w sprawie toczacego sie postepowanai. Zane moralne, etyczne itp apsekty nie sa wiec tu naruszane. To, ze Tobie kipi pod czacha, to jeszcze nie zmienia faktu, ze prawo i praktyka mowia zupelnie co innego.... > Taka jest praktyka w wyksztaltowanych demokracjach zachodnich. I > tak > nakazuje logika i zwykla uczciwosc. Prawie oplulem monito hehehehe Logika? Ty o LOGICE? Uczciwosci? Zwolennik PiS o uczciwosci? ;)))))))))))) Praktyka? Ktos kto nie ma pojecia o konstytucji, KPK mowi cos o praktyce :) Ze o znajomosci legislatury GB, Niemiec, USA itd nie wspomne hehehehe Facet - sadzisz, ze siejac takie "wzniosle farmazony" ktos da Ci wiare? > Angazowanie sie w biezace dyskusje temu nie sluzy. Vide ostra > reprymenda od premiera. Hehehehehehehehe premier NIE MA PRAWA udzielac reprymenty sedziemu TK - natomiast sedzia TK MA PRAWO ORZEKAC O PRAWORZADNOSCI RZADU. Wloz sobie do do glowy, albo zapisz na jakiejs sciadze hehehehehehe > To ty chcesz aby powazne spory konstytucyjne rozwiazywalo radio? > Bez przesady! Opinia publiczna ma prawo wiedziec, ze PiS i Kaczynski lamie prawo misiu ;))))) > Co z tego, ze zostal zaproszony do audycji? Powinien byl odmowic. Jestes zwykly gowniarz. Najpierw piszesz, ze biegal, okazalo sie ze nie biegal, czyli sklamales, ale co z tego - przeciez masz wewnetrzny imperatyw posiadania racji, no nie? :) Glupich nie sieja.... > Jesli jako konstytucjonalista uwazal, ze spor wymaga jego > interwencji, mogl zwrocic sie poufnie bezposrednio do Prezydenta i > podzielic sie z nim swoimi watpliwosciami. Nie ma tekiej drogi prawnej. A swoje "poufne" to sobie wsadz..... > Oczywiscie, ze Prezydent ma prawo. Nie, nie ma prawa...Bowiem ma sluzyc interesom CALEGO NARODU I PANSTWA POLSKIEGO. A nie jednej grupie spolecznej. I taka jest Twoja znajomosc Konstytucji - czyli zenujaca. > Jak na razie, zazenowany jest zapewne prezes TK bo zostal > przylapany > nie tylko na niestosownym wtracaniu sie w polityke ale i na slabej > znajomosci Konstytucji. Zazenowani I nikt nie wmowi nam ze biale jest biale, a czarne jest czarne :))))) Kancelaria prawna - w wydanym oswiadczeniu - potwierdzila opienie Stepnia. Wszyscy cytowani konstytucjonalisci potwierdzaja slowa Stepnia. Ale wedlug tresowanego psa - to premier, jako jedyny majacy odmienne zdanie - ma racje :))))))))))))))) > Takze sami wyborcy na pewno sa zazenowani politykierstwem prezesa > TK, przede wszystkim jednak sa chyba zasmuceni tym ze nie waha sie > on narazac autorytetu TK dla doraznych celow politycznych. TK wybieraja wyborcy? Przednie :))))) Idz chlopie i czegos sie naucz moze? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Wiesz co? Pieprzysz glupoty. Szkoda mojego czasu. 10.09.07, 18:46 Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Re: Kilka prostych pytan 10.09.07, 18:41 > Nigdzie nie ma. I nie mowie ze mu "nie wolno" tylko ze > powinien "stronic od mediow" i od wypoowiadania swoich osobistych > opinii na biezace sprawy polityczne. Przecież nie wypowiedział się na temat bieżących spraw politycznych, nie ocenił pani Fotygi jako pani minister ani Brata Mniejszego jako premiera. Wyraził swój pogląd na kwestię prawną. > Taka jest praktyka w wyksztaltowanych demokracjach zachodnich. I > tak nakazuje logika i zwykla uczciwosc. Jeśli już przy tym jesteśmy to praktyka w wykształconych demokracjach zachodnich świadczy o tym, że sędziowie cieszą się wielkim autorytetem i w tzw. wykształconych demokracjach zachodnich do głowy by nie przyszło premierowi czy ministrowi mówienie, że orzekają wrogowie narodu. > Sedzia nie tylko powinien byc bezstronny ale SPRAWIAC WRAZENIE > BEZSTRONNEGO aby nie podwazac zaufania obywatela do tej instytucji. A w jaki sposób podważa? Wypowiedział się w kwestii prawnej. Brunatny elektorat wybaczy Bratu Mniejszemu nawet jeśli kogoś zastrzeli a przeciwnicy brunatnych i tak Bratu Mniejszemu nie ufają. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Ja nie rozumiem czego Prezes TK szukal w rad 10.09.07, 19:38 Naszemu prokuratorowi generalnemu i ministrowi za to przystoi codziennie konferencja, ferowanie wyroków przed czasem i straszenie opozycji. To sie godzi. Może już wreszcie uchwalcie, że nikt poza PiS nie ma prawa dostępu do mediów i wreszcie będzie spokojnie, prawnie i sprawiedliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Ja nie rozumiem czego Prezes TK szukal w rad 10.09.07, 20:32 wikal napisała: > Naszemu prokuratorowi generalnemu i ministrowi za to przystoi > codziennie konferencja, ferowanie wyroków przed czasem i > straszenie opozycji. To sie godzi. Może już wreszcie uchwalcie, > że nikt poza PiS nie ma prawa dostępu do mediów i wreszcie będzie > spokojnie, prawnie i sprawiedliwie. Oczywiscie ze prokurator generalny moze sie wypowiadac w mediach, jak i moga ministrowie i inni politycy. Sedziowie natomiast powinni stronic od mediow, szczegolnie od wypowiadania sie na biezace tematy - nawet prawne - jesli sa tematem sporow politycznych. Widze, ze wy wyksztalciuchy macie wyobrazenie demokracji bazowane na demokracji socjalistycznej. Wyksztalciuchy lub ojczulkowie wyksztalciuchow nakradli sie za czasow postkomuny i zmiemili szyldy z komuchow na "liberalow", i "demokratow". A tu niestety, z rekawa marynarki wychodzi - socjalistyczna sloma, a z eleganckich lakierkow - onuce demokracji solcjalistycznej. Nie macie zielonego pojecia co to jest demokracja, demokracja bez zadnych przymiotnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
pizza mam nadzieję że doczekam dnia osądu nad Kaczymi 10.09.07, 13:15 i ich kolaborantami. Odpowiedz Link Zgłoś
lechujar Przysiega 10.09.07, 13:17 "Obejmując urząd Prezesa Rady Ministrów (wiceprezesa Rady Ministrów, ministra), uroczyście przysięgam..." Wynika jasno i klarownie ze przysiege trzeba zlozyc w momencie nominacji i tylko wtedy staje sie ministrem. Odpowiedz Link Zgłoś
staroduster Niech szlag trafi Kaczyńskich i PIS-komune !! 10.09.07, 13:21 ide na piwo... Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Kaczka powoluje sie na zdanie przed przysiaga: 10.09.07, 13:41 "Prezes Rady Ministrów, wiceprezesi Rady Ministrów i ministrowie składają wobec Prezydenta Rzeczypospolitej następującą przysięgę:" Tylko bez przysiegi, marte sa zapisy Konstytucji mowiace o odpowiedzialnosc ministra i Prezesa Rady Ministrow. A poniewaz wladza wykonawcza jest konstytucyjnie odpowiedzialna PRZED parlamentem - to przysiega jest wymogiem bycia ministrem. Uczepienie sie wiec na tym jednym zdaniu przez premiera, swiadczy o tym, ze z niego prawnik jak z koziej d.... traba... A polecam panu premierowi i prezydentowi: "Art. 157. Członkowie Rady Ministrów ponoszą przed Sejmem solidarną odpowiedzialność za działalność Rady Ministrów. Członkowie Rady Ministrów ponoszą przed Sejmem również odpowiedzialność indywidualną za sprawy należące do ich kompetencji lub powierzone im przez Prezesa Rady Ministrów." Wobec wnioskow o wotum nieufnosci dla poszczegolnych ministrow, manewr Kaczek jest konstytyjnym bezprawiem, gdy lamie konstutucje w zakresie odpowiedzialnosci wladzy wykonawczej przed wladza ustawodawcza. A tu juz jest, jak mowi rowniez konstytucja - odpowiedzialnosc przed TS: "Art. 156. Członkowie Rady Ministrów ponoszą odpowiedzialność przed Trybunałem Stanu za naruszenie Konstytucji lub ustaw, a także za przestępstwa popełnione w związku z zajmowanym stanowiskiem." Mam juz mdlosci.... Odpowiedz Link Zgłoś
tees1 4-podzial wladzy: TK, Sejm, Senat, Rzad 10.09.07, 13:30 no i 5-ta wladza - media. Odpowiedz Link Zgłoś
tees1 kolejka do rzadzenie jest dluzsza 10.09.07, 13:34 wladza sadownicza (6), gospodarcza (7), wojskowa (8), przestepcza (9), unijnoeuropejska (10), koscielna (11), .... Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Prezes T. K. niech uważa co mówi rzekł Wodzuś! 10.09.07, 13:30 Bo ja tu rządzę, jam ci Arcykaczor Wodzuś więc robię i będe robił co mi tam gdzie inni mają głowę zaświta. Nie będą mi tu jakieś Trybunały czy inni, jacyś tam sędziowie się mądrzyć. Bo ja jestem najmądrzejszy i tylko ja wiem czego mój ludek pragnie. Szczególnie ten durny czyli ciemny, który tak zasadnie wskazał jako mój elektorat, też mój, wielki doradca Jacek Kurski. Poczekajcie mądrale, już ja was urządzę. Do kryminałów powsadzam, psia krew. Wasz Wielki Wódz, prawie jak Piłsudski, w mordę! Odpowiedz Link Zgłoś
q3000 Kaczyński powinien być także prezesem TK. 10.09.07, 13:30 To rozwiązuje wszelkie problemy Wielkiego /Małego/ Premiera i Jego Wielkiej/Małej / Partii ... Odpowiedz Link Zgłoś
sybir Re: Kaczyński powinien być także prezesem TK. 10.09.07, 13:42 TK zostął odzyskany tylko konstytucja jeszcze nie jest odzyskana. Następne w kolejce do odzyskania są: 1) Biblia 2) Morze czarne 3) księżyc q3000 napisał: > To rozwiązuje wszelkie problemy Wielkiego /Małego/ Premiera > i Jego Wielkiej/Małej / Partii ... Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Prezes Trybunału Konstytucyjnego: Fotyga nie je.. 10.09.07, 13:35 Nie strasz, nie strasz, bo sie zesrasz! Stepień, nie boj żaby, najwyżej kaczor przypieprzy ci kartoflem! Odpowiedz Link Zgłoś
cipramil .......a Stępień niech uważa, co mówi 10.09.07, 13:40 Bo co???? kolejne pogróżki????? Może by tak więcej szacunku dla Sądu Konstytucyjnego Panie Placek Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: oj cipramil, - zapomniales zazyc cipramil:) 10.09.07, 13:48 > taki zly nastroj z samego rana, niepokoj i strach cie ogarnal, zycze duzo zdrowia ,:) Odpowiedz Link Zgłoś
cipramil Re: oj cipramil, - zapomniales zazyc cipramil:) 10.09.07, 14:36 dobre:))), ludzie raczej koksują się lekami starszej generacji. a Pani psychiatra, czy też prochami doły leczy???:))))A tak wogóle to właśnie wziąłem dlatego aż sam się dziwę ,że taki delikatny ten mój text. Witaj w klubie depresja.IVpl :)))pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
black.scholes Niech lepiej Kaczor uwaza co mowi... 10.09.07, 13:39 Nie dosc ze trzeba ogladac oba ryje w telewizji to i sluchac ich paplaniny i glupot. Na zupe do mamy!! Pomidorowa, dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
zibi1010 Moze choc pisdzielcy uzgodnia miedzy soba od kiedy 10.09.07, 13:46 jest sie ministrem...Kurdupel twierdzi ze "oczywiscie, czarno na bialym od momentu powolania", a niejaki Kaminski, ze zostanie nim dopiero w poniedzialek - po zlozeniu przysiegi...hehe Jesli Kaczki sa inteligentne (jak same o sobie mowia) to widocznie sa "inteligentne inaczej" - nie pierwszy to bowiem byk braci mniejszych, ktory oczywiscie tlumacza jako abssssolutnie poprawny (bo ONI sa NIEOMYLNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, a cala reszta swiata to debile) DOBRY PISDZIELEC TO MARTWY PISDZIELEC...ciekawe, kto sie wybierze na polowanko... Odpowiedz Link Zgłoś
piotrjakub11 Prezes Trybunału Konstytucyjnego: Fotyga nie je.. 10.09.07, 13:47 To niech ten mały kartofel uważa co mówi, prawo znaczy prawo nie wyrośnięty embrionie. Jesteście dwa małe popaprańce, gorsi od krwawej sraczki. oszukaliście naród, przed wyborami obiecywaliście złote góry i życie miodem i mlekiem płynące. Co po was zostało smród i oszustwa, afera za aferą jedyny sukces gospodarczy to 500 mb autostrady i stacja Gosiewskiego do której my wszyscy dopłacamy co miesiśc kilkanaście tysięcy zł. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 kto może niech opluje tych gnomów bo robią Polskę 10.09.07, 13:49 pośmiewiskiem świata.A pularda niech dalej tańczy ślicznotka .Nic innego ta głupota nie umie.Gdybym był młodszy ani dnia nie byłbym w tym kaczyńskich reżymie.Przecie to półgłówki-psuje i do rymu. Odpowiedz Link Zgłoś
gajane4 Prezes Trybunału Konstytucyjnego: Fotyga nie je.. 10.09.07, 13:55 Niezależnie od tego na ile problem jest niejednoznacznie określony w konstytucji, pogróżki Kaczora dowodza klasycznej fobii kurdupla. Widać wzmocnienie negatywnych cech Ojca, ale jednak Ś.P. Rajmund był znacznie bardziej zrównoważony. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: Kaczor ma w dupie cala konstytucje.... 10.09.07, 13:55 1. W języku polskim nie ma takiego słowa: "wziąść". 2. Po wyborach zadania pękatego Jarosława będą określane przez prokuraturę i komisje śledcze. 3. Twoje wyzwiska i złorzeczenia mówią mi o tobie wszystko, co potrzebuję wiedzieć. Jesteś okazem gatunku pisdacus debilius, twoje miejsce jest w zoo. Odpowiedz Link Zgłoś
evald (Bez)Prawie i Szczucie 10.09.07, 13:55 Skandaliczne grozby Premiera i wladz PiS... Mam nadzieje, ze w koncu Kaczynscy i ich poplecznicy zaplaca przed Trybunalem Stanu i sadami za swoje postepowanie. Frustujace jest to, ze tacy maluczcy ludzie jak Kaczynscy w swietle kamer i na oczach ludzi lamia prawo (zachowuja sie niemal jak sedzia Dread z filmu/komiksu - "Ja jestem prawem") i nic sie nie dzieje. To niszczy szacunek ludzi do prawa i panstwa. Ale wszystko wskazuje na to, ze i po wyborach destrukcja Polski bedzie trwala. Stracilem zaufania do Polakow, jesli po tym co sie dzialo przez 2 lata nadal glosuja na tych klamcow i szkodnikow... Odpowiedz Link Zgłoś