supernatural_anaesthetist ŻENADA!!!!!!! 13.09.07, 15:10 Reklama skierowana do idiotów, czyli moherowego elektoratu PiS. Tylko półgłówek mógłby się na to nabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: ŻENADA!!!!!!! 13.09.07, 15:19 Marek Jurek; - Idąc na Radę Polityczną zostałem najpierw poproszony do Jarosława, który brutalnie zażądał aby w ogóle nie poruszać na Radzie sprawy ochrony życia. Przy okazji obrzucając mnie stekiem wyzwisk: „agent albo wariat”, „tylko dzięki mnie jesteś marszałkiem, beze mnie nawet byś posłem nie był”. Na uwagę, że mi nie pozwala pierwszego zdania dokończyć – krzyk Jarosława :”ja tu jestem szefem". Odpowiedz Link Zgłoś
xysio1 Oceniamy polskich polityków 13.09.07, 15:10 Oceniamy polskich polityków: www.rankers.info www.rankers.info/Templates/rating/Default.aspx?pid=1&catra=374 Dodaj swojego ulubieńca! Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Oceniamy polskich polityków 13.09.07, 15:19 Marek Jurek; - Idąc na Radę Polityczną zostałem najpierw poproszony do Jarosława, który brutalnie zażądał aby w ogóle nie poruszać na Radzie sprawy ochrony życia. Przy okazji obrzucając mnie stekiem wyzwisk: „agent albo wariat”, „tylko dzięki mnie jesteś marszałkiem, beze mnie nawet byś posłem nie był”. Na uwagę, że mi nie pozwala pierwszego zdania dokończyć – krzyk Jarosława :”ja tu jestem szefem". Odpowiedz Link Zgłoś
karafarafak Nowy spot PiS: Wiem k..., że nie biorą! 13.09.07, 15:16 Widzę tu nieścisłość. Najpierw "Mamy kontrakt od rządu", a później "musimy jeszcze posmarować opozycji"... jeśli chodzi o opozycję, jaka była za czasów rządów SLD, to przepraszam, ale tam był właśnie PIS :P A jeśli chodzi o teraźniejszą opozycję, to znaczy, że to kontrakt od rządu... PIS! W dodatku tacy Polacy, a pisać nie umieją... "Czy wrócą ?!!.." - to nie jest polska interpunkcja! Po pierwsze - przed pytajnikiem nie powinno być żadnej spacji, a po drugie, po wykrzykniku nie powinno być dwóch kropek! Polaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Ujawnić przed wyborami referat J. Kaczmarka 13.09.07, 15:23 APEL- PROŚBA! Zwracam się z apelem do mediów, aby przed wyborami zostały ujawnione, opublikowane zeznania Janusza Kaczmarka. Ostatnie wyroki sądu w sprawie zatrzymania Janusza Kaczmarka, pozwalają sądzić, że to minister ZIOBRO łamie i łamał prawo! W tej sytuacji pełna jawność „Raportu” J. Kaczmarka pozwoli wyborcy właściwie ocenić działania rządu Prawa i Sprawiedliwości. Z poważaniem Czyzyk 331 Odpowiedz Link Zgłoś
qc znalazly sie banknoty ? 13.09.07, 15:26 te ktore braly udzial w filmie CBA z ryba a potem utonely bez sladu? Odpowiedz Link Zgłoś
qc Byznesmeni uzywaja walizki 13.09.07, 15:29 nie maja konta w banku? A maja chociaz kota? Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: znalazly sie banknoty ? 13.09.07, 15:34 Sejm, jesień 2003 roku. Rozmowa prezesa PiS Jarosława Kaczyńskiego z jednym z polityków tej partii. Temat - rozprawa prezydenta Rosji Władimira Putina z właścicielem Jukosu Michaiłem Chodorkowskim. Kaczyński jest pełen uznania dla Putina. - Dobrze uderzył, bo w najsilniejszego. Pozostali będą się teraz bać - mówi. Polityk PiS jest zdziwiony: - Przecież Jukos był niemal wzorem uczciwości w biznesie jak na rosyjskie warunki. Ale Kaczyński patrzy na niego podejrzliwie. - Nie ma uczciwych biznesmenów - mówi krótko. Ta rozmowa dobrze tłumaczy postępowanie obecnego premiera. To logika walki. Jarosław Kaczyński - by politycznie istnieć - musi mieć wroga, którego będzie zwalczać. Jeśli wroga nie ma, należy go stworzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Wyslij SMSa z wykropkowanym slowem na "K" 13.09.07, 15:17 i wygraj cenne nagrody. 1-sza nagroda weekend we dwoje z Kartoflem. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Wyslij SMSa z wykropkowanym slowem na "K" 13.09.07, 15:21 Tchórzostwo, strach i lęk przed prawdą, spowodował, że będący na usługach kaczystów marszałek Dorn (ksywka "ścierwojad")nie zgodził się na głosowanie ws. powołania komisji śledczej. Dla kaczystów winna to być sprawa honoru, której nie uda się zamieść pod dywan, bo przecież Janusz Kaczmarek, Konrad Komatowski i Jaromir Netzel zajmowali odpowiedzialne stanowiska w państwie właśnie z rekomendacji Prawa i Sprawiedliwości, a przy tym byli oni kojarzeni z Pałacem Prezydenckim. Kłamstwa i dalsze mataczenie w tej sprawie ukazują zakłamane oblicze Pic-u! Reklama pokazuje jak działał układ gdański! Odpowiedz Link Zgłoś
kapepe Rewelacyjna reklama!! 13.09.07, 15:25 Dowcipna i prawdziwa. PO stać tylko na nekrologi na billboardach. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Rewelacyjna reklama!! 13.09.07, 15:28 PiC-u ujawnił działanie Klanu Marcinkiewicza!!! Tajniacy musieli przecież donieść J. Kaczyńskiemu o niebywałym wręcz szczęściu biznesowym, jakie dotknęły brata Kazimierza - Arkadiusza Marcinkiewicza. Kupił gorzowskie kino Kopernik razem z działką. Za wszystko zapłacił 850 tys. zł, choć po drugiej stronie ulicy mniejszy budynek sprzedano za 1 mln 200 tys. zł. Nie minęło czasu wiele, gdy pan Arkadiusz kino sprzedał za... 3,9 mln zł. Arkadiusz Marcinkiewicz kupił też 5,5 ha ziemi na obrzeżach Gorzowa w Santocku. I też uzyskał fantastyczne przebicie. Za hektary warte na wolnym rynku 2 mln zł zapłacił 325 tys. zł. Już po roku zarobił na tym interesie 1000 proc., bo teren przeznaczono pod budownictwo mieszkaniowe. Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: Rewelacyjna reklama!! 13.09.07, 20:27 czyzyk ciekawe, ciekawe. Masz coś jeszcze? To dawaj, może choć 1 z 10 pojmie czym tak naprawdę jedzie z pisu (aru). Odpowiedz Link Zgłoś
pokemonka_piztera Re: P_I_S__=__N__I__E__!__D_l_a__O_s_ z_u_s_t_ó_w_! 13.09.07, 15:20 > Doskonały spot obrazujący frustrację > złodziejskich mafiozów i oligarchów > z III-ciej RP :( > > III RP której bronią > wszystkimi metodami > i do której chcą powrócić > PO-dupki i SLD-upki > to > > postkomunistyczny, > polityczno-mafijny złodziejski układ > żerujący jak rak na ciele Polskiego Narodu ! > > to szemrani miliarderzy - > Kluczyki, Krausery, Gazowate, Stolarze itp. > których gigantyczne fortuny powstały > na bazie okradania Narodu Polskiego > we współpracy z komunistycznymi, > kryminalnymi służbami > > Dlatego Polacy wybierają PIS !!! > bo PIS to Czwarta RP !!! > to Polska dla wszystkich Polaków !!!! Ten spot pokazuje w pigułce całą prawdę o fortunach z 3-ciej RP :( Najgorsze, że to bagno może powrócić i to spotęgowane :( Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Kłamią... 13.09.07, 15:23 A dziś w lokalnych poznańskich mediach podali, że poseł PiS J. Libicki ma prokuratora na karku za wyprowadzenie olbrzymich sum z miejskich TBS... Nie wiem, na ile to prawda, ale najwyraźniej coś jest na rzeczy... O sprawie napisał "Nasz Dziennik"... Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Kłamią... 13.09.07, 15:26 APEL- PROŚBA! Zwracam się z apelem do mediów, aby przed wyborami zostały ujawnione, opublikowane zeznania Janusza Kaczmarka. Ostatnie wyroki sądu w sprawie zatrzymania Janusza Kaczmarka, pozwalają sądzić, że to minister ZIOBRO łamie i łamał prawo! W tej sytuacji pełna jawność „Raportu” J. Kaczmarka pozwoli wyborcy właściwie ocenić działania rządu Prawa i Sprawiedliwości. Z poważaniem Czyzyk 331 PS. Prośba aby ten apel kierować do wszystkich! Być może wówczas PRAWDA będzie nam znana! Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 Kaczyński jest skorumpowanym łajdakiem ! 13.09.07, 15:26 Skoro współpracuje i przyjażni sie ze skorumpowanymi łajdakami, jest takim samym ! Glapiński,Lipiński,Zalewski,Putra,Mojzesowicz... to tylko niektóre nazwiska! Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Kaczyński jest skorumpowanym łajdakiem ! 13.09.07, 15:29 Tajniacy musieli przecież donieść J. Kaczyńskiemu o niebywałym wręcz szczęściu biznesowym, jakie dotknęły brata Kazimierza - Arkadiusza Marcinkiewicza. Kupił gorzowskie kino Kopernik razem z działką. Za wszystko zapłacił 850 tys. zł, choć po drugiej stronie ulicy mniejszy budynek sprzedano za 1 mln 200 tys. zł. Nie minęło czasu wiele, gdy pan Arkadiusz kino sprzedał za... 3,9 mln zł. Arkadiusz Marcinkiewicz kupił też 5,5 ha ziemi na obrzeżach Gorzowa w Santocku. I też uzyskał fantastyczne przebicie. Za hektary warte na wolnym rynku 2 mln zł zapłacił 325 tys. zł. Już po roku zarobił na tym interesie 1000 proc., bo teren przeznaczono pod budownictwo mieszkaniowe. Dlatego państwo, które pragnie być wolne od plagi korupcji, zainteresowało się, kto stoi na czele Klanu Marcinkiewiczów? Uważam, że były podstawy, żeby CBA wzięło go pod szkło powiększające! Pytanie czy zrobiono to zgodnie z prawem? Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars mlodzi - emigrujcie! 13.09.07, 15:30 to pierwszy kraj na seicie w ktorym zwalcza sie bogatych..no moze oprocz Rosji i Bialorusi. Ciemne masy wybiora PiS! Odpowiedz Link Zgłoś
manasonta Re: Kaczyński jest skorumpowanym łajdakiem ! 13.09.07, 15:40 nic dodać.... Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: a donald- czrna plama na bilbordach.wróze suk 13.09.07, 15:30 PiC-u ujawnia kulisy działania Klanu Marcinkiewicza!!! Tajniacy musieli przecież donieść J. Kaczyńskiemu o niebywałym wręcz szczęściu biznesowym, jakie dotknęły brata Kazimierza - Arkadiusza Marcinkiewicza. Kupił gorzowskie kino Kopernik razem z działką. Za wszystko zapłacił 850 tys. zł, choć po drugiej stronie ulicy mniejszy budynek sprzedano za 1 mln 200 tys. zł. Nie minęło czasu wiele, gdy pan Arkadiusz kino sprzedał za... 3,9 mln zł. Arkadiusz Marcinkiewicz kupił też 5,5 ha ziemi na obrzeżach Gorzowa w Santocku. I też uzyskał fantastyczne przebicie. Za hektary warte na wolnym rynku 2 mln zł zapłacił 325 tys. zł. Już po roku zarobił na tym interesie 1000 proc., bo teren przeznaczono pod budownictwo mieszkaniowe. Dlatego państwo, które pragnie być wolne od plagi korupcji, zainteresowało się, kto stoi na czele Klanu Marcinkiewiczów? Uważam, że były podstawy, żeby CBA wzięło go pod szkło powiększające! Pytanie czy zrobiono to zgodnie z prawem? Odpowiedz Link Zgłoś
manasonta dobiczek, powiedz..Jak to jest byc idiotą ? 13.09.07, 15:39 walisz , jak chory w gacie... Odpowiedz Link Zgłoś
jaszynek Re: dobiczek, powiedz..Jak to jest byc idiotą ? 13.09.07, 17:57 Chyba nie jest tak zle, jak byc kretynem pewnym swojej inteligencji. Opowiedz nam o tym, manasonta, jak sie z tym czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Spot akurat na poziomie PiSuaru! Dno dna, tak jak 13.09.07, 15:31 ich cala pisowska szajka. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Spot akurat na poziomie PiSuaru! Dno dna, tak 13.09.07, 15:35 Marcinkiewicz –mówią, że to pomyłka, niestety. Dobrze tańczył na kinderbalach i zgrabnie jeździł na quadach, ale na premiera się nie nadawał... Kaczmarek? To dopiero pomyłka. Udawał kogoś innego niż jest w rzeczywistości. Nigdy nie powinien zostać ministrem spraw wewnętrznych, przepraszam... Krauze? On tak działał. Zawsze blisko każdej władzy, zawsze miły. Pani prezydentowa katamaran mu chrzciła... Też pomyłka, oczywiście... Rząd Kaczyńskich – to dopiero pomyłka. To oczywista oczywistość, że to pomyłka. Ale tę sami możemy naprawić. Mówią, że 21 października. Zobaczymy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mordimer-madderdin Łopatologia dla "ciemnego ludu" 13.09.07, 15:32 czegos tak dennego dawno nie widzialem, propaganda rodem z bywszego "PRL-u", łopatologia i socjotechnika o lotnosci furmanki w stepie.. jakbym dawne materialy ubeckie o opozycji solidarnosciowej ogladał w "dtv" z lat 80', jeszcze mi tylko głosu Falskiej zza kadru brakuje. Qwa żenada i obciach po maxie... Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Łopatologia dla "ciemnego ludu" 13.09.07, 15:36 Sejm, jesień 2003 roku. Rozmowa prezesa PiS Jarosława Kaczyńskiego z jednym z polityków tej partii. Temat - rozprawa prezydenta Rosji Władimira Putina z właścicielem Jukosu Michaiłem Chodorkowskim. Kaczyński jest pełen uznania dla Putina. - Dobrze uderzył, bo w najsilniejszego. Pozostali będą się teraz bać - mówi. Polityk PiS jest zdziwiony: - Przecież Jukos był niemal wzorem uczciwości w biznesie jak na rosyjskie warunki. Ale Kaczyński patrzy na niego podejrzliwie. - Nie ma uczciwych biznesmenów - mówi krótko. Ta rozmowa dobrze tłumaczy postępowanie obecnego premiera. To logika walki. Jarosław Kaczyński - by politycznie istnieć - musi mieć wroga, którego będzie zwalczać. Jeśli wroga nie ma, należy go stworzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Pokażcie dowody tych szwindli! 13.09.07, 15:39 Konkretnie pokażcie i będzie spokój. NIech ludzie zobaczą to, co od wielu lat mafia III RP ukrywała... images13.fotosik.pl/81/84a1169f1b5ac86cmed.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
manasonta tche.debil!.. ty jestes dowodem!..udajesz zdrowego 13.09.07, 15:44 pamiętaj o lekach! Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: tche.debil!.. ty jestes dowodem!..udajesz zdr 13.09.07, 15:50 Prawie jak Chodorkowski? Po dwóch latach rządów Prawo i Sprawiedliwość ma kandydata na szefa układu. To Ryszard Krauze. Bracia Kaczyńscy podzielą teraz Polskę na zamożnych złodziei i uczciwych biedaków. A napiętnowany szef Prokomu stanie się wiodącym tematem kampanii wyborczej PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
mordimer-madderdin Re: Łopatologia dla "ciemnego ludu" 13.09.07, 15:47 czyzyk331 napisał: Jarosław Kaczyński - by politycznie istnieć - musi mieć > wroga, którego będzie zwalczać. Jeśli wroga nie ma, należy go > stworzyć. Dokładnie !:) , nie wiem czy znasz albo pamietasz taka piosenke Kelusa "Chłopcy z SB" -na melodie niemieckiego kawalka "Die Fahne hoch"(die strasse frei....) był tam u Kelusa taki fragment:.." Nie ślady kul, historie komunardów, lecz zwykła troska dzisiaj zbija z nóg w budżecie MSW dwadzieścia tkwi miliardów, za wszelką cenę musi istnieć wróg. Niełatwo dziś jest wynajdywać wroga, żydowski pucz nie zdarza się co dzień. Przyjdź wodzu, wreszcie przyjdź - i jak Mieczysław Moczar wskaż albo stwórz znów wroga dla SB." To pasuje do kaczynskich i ich ekipy nie w 100 a w 1000% .. Odpowiedz Link Zgłoś
california07 Nowy spot PiS: Wiem k..., że nie biorą! 13.09.07, 15:32 PiS-prawdziwi kato-bolszewicy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Brawo PiC za ujawnienie ukadu gdańskiego! 13.09.07, 15:39 Brawisimo Picu za ujawnienie układu gdańskiego!! Trójmiejski Układ jest spoiwem, które w Trójmieście łączy ważne postacie! Tym spoiwem jest kancelaria prawna Głuchowski, Jedliński, Rozdziewicz, Zwara i Partnerzy. Tam się bywa zapraszanym i wtedy trudno nawet odmówić. To rodzaj salonu. W kancelarii spotykali się Ryszard Krauze, Lech Kaczyński, Kazimierz Marcinkiewicz, prezydenci Gdyni, Sopotu i Gdańska, Jaromir Netzel, Wiesław Walendziak, Janusz Kaczmarek. Lech Kaczyński przyjaźni się z Jedlińskim od 20 lat. Dorabiał w jego kancelarii w latach 90. - gdy po prezesurze NIK wrócił do pracy na UG. W sopockiej kancelarii aplikację adwokacką robi córka prezydenta - Marta Kaczyńska. Netzel jemu awans do PZU załatwił Głuchowski (oddział warszawski kancelarii prawnej z Gdańska Głuchowski, Jedliński, Rodziewicz, Zwara i Partnerzy) i Gosiewski, bo Neztel był jego doradcą w czasach komisji ds. PZU. Głuchowski był pomysłodawcą kandydatury Neztla, a Gosiewski to załatwiał. Najważniejsza w układzie jest kancelaria Głuchowskiego i innych. Jest tym spoiwem, które łączy wszystkich: Karnowskiego, Szczurka, Adamowicza, Netzla, Krauzego, Marcinkiewicza, Walendziaka, dosłownie wszystkich i Lecha Kaczyńskiego też! W kancelarii Głuchowskiego i Jedlińskiego Lech Kaczyński dorabiał, kiedy odszedł z NIK. Teraz robi w niej aplikanturę adwokacką jego córka. Tam poznała swojego obecnego męża. Odpowiedz Link Zgłoś
system77 a te dolary to prawdziwe???? 13.09.07, 15:33 Jak zrobione na xero w kancelarii to PiS złamał prawo, jak prawdziwe niech pan Kamiński powie skąd wziął. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: a te dolary to prawdziwe???? 13.09.07, 15:37 Zostały zagarnięte przez Układ Gdański! >Trójmiejski Układ jest spoiwem, które w Trójmieście łączy ważne postacie! Tym spoiwem jest kancelaria prawna Głuchowski, Jedliński, Rozdziewicz, Zwara i Partnerzy. Tam się bywa zapraszanym i wtedy trudno nawet odmówić. To rodzaj salonu. W kancelarii spotykali się Ryszard Krauze, Lech Kaczyński, Kazimierz Marcinkiewicz, prezydenci Gdyni, Sopotu i Gdańska, Jaromir Netzel, Wiesław Walendziak, Janusz Kaczmarek. Lech Kaczyński przyjaźni się z Jedlińskim od 20 lat. Dorabiał w jego kancelarii w latach 90. - gdy po prezesurze NIK wrócił do pracy na UG. W sopockiej kancelarii aplikację adwokacką robi córka prezydenta - Marta Kaczyńska. Netzel jemu awans do PZU załatwił Głuchowski (oddział warszawski kancelarii prawnej z Gdańska Głuchowski, Jedliński, Rodziewicz, Zwara i Partnerzy) i Gosiewski, bo Neztel był jego doradcą w czasach komisji ds. PZU. Głuchowski był pomysłodawcą kandydatury Neztla, a Gosiewski to załatwiał. Najważniejsza w układzie jest kancelaria Głuchowskiego i innych. Jest tym spoiwem, które łączy wszystkich: Karnowskiego, Szczurka, Adamowicza, Netzla, Krauzego, Marcinkiewicza, Walendziaka, dosłownie wszystkich i Lecha Kaczyńskiego też! W kancelarii Głuchowskiego i Jedlińskiego Lech Kaczyński dorabiał, kiedy odszedł z NIK. Teraz robi w niej aplikanturę adwokacką jego córka. Tam poznała swojego obecnego męża. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Nastepny spot pis 13.09.07, 15:41 uklad zakrada sie na plac budowy gdzie wlasnie koncza osiedle z 300,000,000 mieszkan, rozbiera calosc i hurtowo wywozi na budowe swojego palacyku z garazem i klimatyzowana buda dla psa. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond ale obciach 13.09.07, 15:47 ciekawe ile za to wziął reżyser spotu.. :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: ale obciach 13.09.07, 15:51 To był osobiscie Jarek K., a przykład z Putina! Prawie jak Chodorkowski? Po dwóch latach rządów Prawo i Sprawiedliwość ma kandydata na szefa układu. To Ryszard Krauze. Bracia Kaczyńscy podzielą teraz Polskę na zamożnych złodziei i uczciwych biedaków. A napiętnowany szef Prokomu stanie się wiodącym tematem kampanii wyborczej PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
maryshaa Żenada, wstyd, obciach... 13.09.07, 15:55 Co za żałosny spot... koszmar jakiś. Ale widac, że PIS jest w rozpaczy i desperacji, bo chce trafić do tępych prostaków takim spotem...no cóż głos w wyborach się liczy a nie kto go oddaje... przynajmniej dla PISu różnicy nie ma, czy głosować będzie żul spod budki z piwem (o ile zakuma,że są wybory) czy wykształciuch ( w co wątpię, bo ludzie inteligentni bez zanczenia z jakim wykształceniem, zrozumieli mam nadzieję czym jest PIS i ...) Załamałam sie tym spotem... jak ktoś się na niego nabieze to ja zwątpię w ludzką inteligencję i zdrowy rozsądek już do końca... Tak bardzo bym chciała mieszkać w normalnej Polsce, Polsce która jest częścią Europy, która nie musi się wstydzić za swój rząd i obywateli, którzy go wybrali.... Marzenia... jak się nie spełnią!! Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: Żenada, wstyd, obciach... 13.09.07, 18:53 maryshaa napisała: ...no cóż głos w wyborach się liczy a nie kto go oddaje... Powiedziane jak prawdziwy monarchista, względnie zwolennik UPR ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stefan99999 Nowy spot PiS: Wiem k..., że nie biorą! 13.09.07, 15:51 ŻAŁOSNE!!! Czy oni w to wierzą, czy tylko wierzą, że "ciemny lud to kupi"? Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Powtorka 13.09.07, 15:53 Ja proponuję coś takiego: kamera na Giertycha. Cięcie. Lepper. Cięcie. Czarnecki. Cięcie. Łyżwiński. Cięcie. Wierzejski. Cięcie. Beger. Cięcie. Hojarska. Plansza z napisem: "Tych ludzi wypromował premier Kaczyński. Niektórych wprowadził do rządu. Czy wrócą?" Decyzja nalezy do nas, drodzy panstwo. 21 pazdziernika. Odpowiedz Link Zgłoś
wbka1 Co za sugestywność........ 13.09.07, 15:53 Widać, ze nie wyobraznia, a wlasne doswiadczenia byly bardzo pomocne w realizacji spotu. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 moze i nie biora - ale d..y daja i to bez wazeliny 13.09.07, 15:53 PiSdzieluchy na marsa won !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Nowy spot PiS: Wiem k..., że nie biorą! 13.09.07, 15:55 Dlaczego to nakręcili i zaśpiewali, a on przeszedł obóz karny i pragnął do Wojska Polskiego. www.youtube.com/watch?v=fCPdo2jd84Y&search=donald%20tusk Tego w Polsce zabrania prawo i sprawiedliwość! Ja chaczu wadzu w PiS i w PO, mnie tam chapać wsio rawno, kotoryje horsze hawno? Howorił mój atiec lektor. Wadza dieńgi, hawno honor. Gupi był ten dziadek Tuska, ja mam kasę pewną z Ruska. Wsparcie Radyja Partyja Paronem bolszewii Maryja. Żłobek miała taki cienki, mnie do żłobów sypią diengi. Szefem to ja jestem w PiSie wybór z PO przyda mi się. Orędzie, od którego wodogłowia przybędzie! Ludu pracujący miast i wsi. Ta oPOzycja z nas sobie kpi. W walce z korupcją tak wasz PiS dzielny, wytniemy organ za samodzielny. Tych zza układu to się przymusi, wprowadzać program jak w Białorusi. Każdy otrzyma worek kartoszki, talon na wodku, no i kaloszki. Każdy ma przymus pisać donosik, jeśli wuj, ciotka mówił źle cosik. Za to otrzyma worek buraków, dyplom od wodza rdzennych Polaków. Zapamiętajcie, że idą wybory, a jak głosować podają nieszpory. Podaje również TiVi państwowe, kto nie za nami „rydzykuje” głowę. Z obranej drogi nikt nas nie zawróci, korupcję w kartoflach nasz rząd ukróci. Urzędów mamy prawie dostatek, by dopilnować każdy wydatek, na tak konieczny rządowy splendor, ochronę, dziwki, pieczony indor! No i te łapska z mumii Lenina, takie przydatne, choć komuny świnia. Odpowiedz Link Zgłoś
pshemon Re: Nowy spot PiS: Wiem k..., że nie biorą! 13.09.07, 15:59 Szczyt bezczelności - zagłosować na PIS i wyjechać do Anglii. Szczyt naiwności - zagłosować na PIS i zostać. Odpowiedz Link Zgłoś
amjc Nowy spot PiS: Wiem k..., że nie biorą! 13.09.07, 15:59 tragedia, zenada. Mam nadzije, ze dzieki tej reklamie rzad PiSu w koncu padnie. Odpowiedz Link Zgłoś
manasonta PIS.....Przekupni i Skorumpowani !!!! 13.09.07, 16:01 to jest odpowiednia nazwa! Odpowiedz Link Zgłoś
perstork żenada 13.09.07, 16:01 cienizna! prosty, ciemny polak może się na to złapię... jak dla mnie i każdego człowieka, który widzi co się dzieje (nie ma klapek na oczach) to jest kiepska, tania reklamka, kiepskiego i drogiego pisu Odpowiedz Link Zgłoś
sajm Nowy spot PiS: Wiem k..., że nie biorą! 13.09.07, 16:02 Popatrzcie kogo zamyka PiS: spektakularne areasztowania lekarzy, sędziów, polityków - tych którzy nie są niebezpiecznie. Nie widziałem jeszcze medialnej akcji aresztowań bandytów, morderców mafiozów - może za mało informacji do mnie dociera, ale tego nie widziałem. To tak jak straż miejska, która da mandat za parkowanie kobiecie z dzieckiem, ale już nie "łysemu "w BMW, który mało nie rozjechał jej na przejściu dla pieszych, pogoni staruszkę która sprzedaje pietruszkę, ale już nie widac ich w parku, w którym różni debile chodzą z niebezpiecznymi psami,policja zatrzyma rowerzystę po piwie, ale nie nawalonego kierowcę jadącego od 12 godzin 40 tonowym TIRem. Tak to widzę - zwalcza sie płotki, w sumie mało szkodliwe, statystyki "wykrywalności przestępstw" rosną, a przestępczość jak nie spadała, tak nie spada. Tak to widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
emillo2 Strzal w dziesiatke !!! 13.09.07, 16:11 trafniej nie mozna bylo. Polacy to mądry narod i sami zdecyduja kto ma racje ? A co do "trzeba jeszcze tylko posmarować opozycji", to w opozycji 2 lata temu byly PO i PIS.I napewno autor spotu w sposob oczywisty ma na mysli Platforme Obywatelską. Strasznie skomplikowane... Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Hmm to jeszcze odpowiedzmy sobie - czy za PiS 13.09.07, 16:20 biora... Akcja CBA, sprawa Lipca... Malo? ;) Toz to wiecej niz za SLD ;) Z tym, ze za SLD przynajmniej Dlugosza i Sobotke osadzono za przeciek. Prokuratura za Ziobry nawet nie umie postawic zarzuty za przeciek.... Odpowiedz Link Zgłoś
platfusy_romek Re: Strzal w dziesiatke !!! 13.09.07, 16:24 emillo2 napisał: > trafniej nie mozna bylo. Polacy to mądry narod i sami zdecyduja kto ma racje ? > A co do "trzeba jeszcze tylko posmarować opozycji", to w opozycji 2 lata temu b > yly PO i PIS.I napewno autor spotu w sposob oczywisty ma na mysli Platforme Oby > watelską. Strasznie skomplikowane... Tusk nigdy publicznie slowa nie powiedzial ze w Polsce korupcja jest wielkim problemem i ze bedzie z nia walczyl po dojsciu do wladzy. To bardzo zastanawiajace Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Bo moze nie geganie jest istotne... 13.09.07, 16:37 No ale jak widac, dla wyborcy PiSu - gadanie jest istota dziela... vide Ziobro... Odpowiedz Link Zgłoś
platfusy_romek Re: Bo moze nie geganie jest istotne... 13.09.07, 16:49 r306 napisał: > No ale jak widac, dla wyborcy PiSu - gadanie jest istota dziela... > vide Ziobro... nic by nie zaszkodzilo gdyby Tusk choc raz wypowiedzial sie na temat korupcji biora... Akcja CBA, sprawa Lipca... Malo? ;) Toz to wiecej niz za SLD ;) tylko ze te sprawy nie wykryli dziennikarze jak w Rywinlandzie ale same organy panstwa, to tez o czyms swiadczy Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Bo moze nie geganie jest istotne... 13.09.07, 16:52 Sprawa Rywina na policję lub do prokuratury mogła trafić niemal wyłącznie od dziennikarzy - wszak Rywin z propozycją poszedł do Michnika a nie do Komendy Głównej Policji. Odpowiedz Link Zgłoś
m.ogorczak Re: Nowy spot PiS: Wiem k..., że nie biorą! 13.09.07, 16:08 czizys ku%$#a ja pi*&$*le!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma w tych spotach jest tyle prawdy, co u Kaczek 13.09.07, 16:16 intelektu, a u Rydzyka wiary ! Odpowiedz Link Zgłoś
spoko-spoko Joachim Brudziński wie ! 13.09.07, 16:37 Joachim Brudziński podczas konferencji prasowej powiedzial ze spodziewali sie zarzutow o wulgaryzmy, ktore zostaly w spocie wykropkowane. Dalej Brudzinski kontynuje " ale dobrze panstwo wiecie jak czesto wygladaja rozmowy miedzy wysokimi urzednikami i biznesmenami" No tak, pan Brudzinski wie bo jest samym srodku akcji, TKM, spieprzaj dziadu i lepsze. Widac ze teraz wladza juz nie musi udawac i nie musi sie kryc ze swym jezykiem bo przeciez takie wyrazy na k, ch, p, to nasze spoleczenstwo zna wiec po co ta zabawa z udawanym ugrzecznianiem. Odpowiedz Link Zgłoś
tomprezes Nowy spot PiS: Wiem k..., że nie biorą! 13.09.07, 16:45 TAKIEJ SZCZEROSCI SIE NIE SPODZIEWALEM!! LUDZIE PIS PRZYZNAJA SIE DO KORUPCJI I TO PODWOJNEJ WE WALSNYM SOPCIE REKLAMOWYM; BYLI W RZADZIE DAWNO TEMU W POLSCE W RZADZIE JAK I W OPOZYCJI!!! YTM MUSI SIE ZAJAC PAN ZIOBRO!!! I CBA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jan_sobczak1 Spot z obrońcami III RP 13.09.07, 16:51 To właśnie obrońcy naszej "demokracji" w wykonaniu komunistów z wsparciem PIERWSZEGO PRZYDUPASA KOMUNISTÓW TOWARZYSZA MICHNIKA Odpowiedz Link Zgłoś