lypa1 26.09.07, 22:19 Czy ktos jeszcze oprocz mnie zauwazyl wysprayowane na chodniku znaczki z napisem "boconcept"? Widzialem co najmniej 2 - kolo Sadyby best mall i kolo Dworca Gdanskiego. Czy ktos wie o co w tym chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ayzlek Re: BoConcept 29.09.07, 18:51 BoConcept to firma sprzedająca dośc ekskluzywne mebelki. Ruszyli z nową kampanią outdorową. Widziałem ławki w centrum Warszawy poubierane w pokrowce z logiem BoConcept i hasłem: "Meble w Twoim otoczeniu nie są dość wygodne? To nie nasza wina!" W taksówkach Elle są dostępne ich katalogi. Możesz też wejsć na www.boconcept.com.pl i pooglądać. Naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
lypa1 Re: BoConcept 30.09.07, 21:35 zabrzmialo strasznie jak kryptoreklama. Azylek, przyznaj sie, jestes z boconceptu burzuju! Oligarcho! I lze-elito :P! AFT: jest ele taxi,Elle to taki magazyn dla pan, jak cosmopollitan :). AFT2:to w sumie ciekawa reklama, takie katalogi i pokrowce, mi sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
ayzlek Re: BoConcept 02.10.07, 20:30 Tak jestem dyrektorem na Polske i smieje się z was biedacy:p Odpowiedz Link Zgłoś