nelly_w_skarpetach glupota Nelly 30.09.07, 19:09 powiedziala mniej wiecej : "nie pozwolimy robic niektorym ciemne interesy nie uwzgledniajac interesow mlodych malzenstw itd...." ona sama nie wie co mowi idiotka. godzi sie na brudne interesy ale zyskami zlodziej musi sie dzielic z mlodymi malzenstwami i innymi.... haha Odpowiedz Link Zgłoś
denisbednarz Nelly Rokita: Donald straszy nasze dzieci 30.09.07, 19:12 następna spóźniona na sabat Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 pies_komuny_pis.. nie sraj na forum ! 30.09.07, 19:52 bolszewicki bydlaku Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewiznie Re: O matko! jaka paskudna! może dzieci straszyć. 30.09.07, 19:58 otworzyłem lodówe, patrze!..Jarek z Nelly..mało sie nie zesr....ze strachu! Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: O matko! jaka paskudna! może dzieci straszyć. 30.09.07, 20:57 pies_na_lewiznie napisał: > otworzyłem lodówe, patrze!..Jarek z Nelly..mało sie nie zesr....ze > strachu! Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod okres przekwitania u kobiet przybiera dziwaczne 30.09.07, 19:31 formy, Janek pewnie po łąkach biega z radości Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: okres przekwitania u kobiet przybiera dziwacz 30.09.07, 20:55 abhaod napisał: > formy, Janek pewnie po łąkach biega z radości Odpowiedz Link Zgłoś
ernestotravel kiedys byl Tyminski, teraz Nelly Rokita... 30.09.07, 19:39 dobrze, ze kandyduje z Warszawy, przynajmniej mamy spokoj w Krakowie... Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: kiedys byl Tyminski, teraz Nelly Rokita... 30.09.07, 20:56 ernestotravel napisał: > dobrze, ze kandyduje z Warszawy, przynajmniej mamy spokoj w > Krakowie... Odpowiedz Link Zgłoś
gilford Nelly Rokita: Donald straszy nasze dzieci 30.09.07, 19:42 Ciekawosta przyrodnicza, ta szantrapa ledwie mowi po polsku z rosyjskim akcentem. Do 11 roku zycia byla aktywna komsomolka i pewnie zpierala sie swojej niemieckosci ze hej. Szanowne praszczury osielily sie w carskiej Rosji coby zdobyc Lebensraum. Toba szkarado straszyc dzieci, umilaj zycie Rokicie a nas zostaw w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk1924 Nelly Rokita: Donald straszy nasze dzieci 30.09.07, 19:45 To co pani zrobiła w ostatnim czasie, a także to co ostatnio robi pani ze swoim ego,w moim przekonaniu postawiło panią w jedbym szeregu z pospolitym krakowskim lumpem i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
baba-jaga Re: Nelly Rokita straszy nasze dzieci 30.09.07, 19:51 nie trzeba wielkiego rozumku zeby widziec iz jesli ktos z jednej strony wyciaga raczke na zgode, a z drugiej wsadza noz w plecy, to co z tego wyniknie. Jesli ktos tego nie pojmuje, znaczy sie woli w zyciu byc wiecznym tepakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
estazolan Nelly Rokita: Donald straszy nasze dzieci 30.09.07, 20:07 Niech sie zastanowi co mowi.Ciekawe jakie stanowisko obiecal jej premier. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Nelly Rokita: Donald straszy nasze dzieci 30.09.07, 20:08 Nie wiedziałem, że żona takiego mądrego człowieka jak Jan Rokita może być.....taka głupia. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Nelly Rokita: Donald straszy nasze dzieci 30.09.07, 20:16 Tylko tacy są potrzebni Wielkiemu Bratu K. Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 bardzo dobre wystapienie pani Rokity *] 30.09.07, 20:13 *> po i lid nie siegaja piet pani Rokity *] Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: bardzo dobre wystapienie pani Rokity *] 30.09.07, 20:15 Tak trzymać! Z tym dyletantem chce rozmawiać Wielki Brat K. Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: bardzo dobre wystapienie pani Rokity *] 30.09.07, 20:36 czyzyk331 napisał: > Tak trzymać! > Z tym dyletantem chce rozmawiać Wielki Brat K. *> no, nie tylko wielki brat k. ale dyletanta kocha kwas *> Odpowiedz Link Zgłoś
12x1 Re: bardzo dobre wystapienie pani Rokity *] 30.09.07, 20:49 Krzyże i innych partyjnych kochasz tak dyletant twoja sprawa ale nie lubisz Profesora ,Michnika itd itd trudno tak żyć nienawidząc a może to lubisz Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: bardzo dobre wystapienie pani Rokity *] 30.09.07, 22:37 12x1 napisał: > Krzyże i innych partyjnych kochasz tak dyletant > twoja sprawa > ale nie lubisz > Profesora ,Michnika itd itd trudno tak żyć nienawidząc a może to lubisz *> no, nie spotkalam nikogo kto kocha michnika *] Odpowiedz Link Zgłoś
xela.pl To premier straszy 30.09.07, 20:25 pani rokita chyba jest ślepa. to na widok premiera moje dzieci płaczą ze strachu. kiedy powiedział,że jak wygra PO to będzie powtórka z 13go grudnia 1981 to sama sie przestraszyłam. dlaczego partia PiS przypisuje innym swoje wady?? A w ogóle to o czyich ona dzieciach mówi?? Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Nelly Rokita: Donald straszy nasze dzieci 30.09.07, 20:31 Niech ta Rosjanka,ktora udaje Niemke,przestanie wtracac sie do polskiej polityki i wraca do meza do Krakowa.Jan Maria(dwojga imion) Rokita wcale mi sie nie podobal,ale byl Polakiem i mial swoich zwolennikow.Mial tez prawo wybrac sobie zone jaka mu sie podobala.Mnie sie ona nie podoba i wcale nie musze jej oglada ani tymbardziej sluchac.Ten rosyjski akcent mnie denerwuje a jeszcze bardziej to co powtarza za Kaczynskimi mimo,ze sama rok temu mowila co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
duckhunter nelly transwestyta? 30.09.07, 20:36 Czy tylko ja mam wrazenie ze nelly to transwestyta??? wyglada jak chłop po paru kuracjach hormonalnych.Ci w kgb to wiedza jak agenta wkrecic na najwyzsze szczeble władzy w priwislianskim kraju. BTW...Dziadek nelly zginał w Katyniu...spadł z wiezyczki strazniczej po pijaku a lecaca za nim pepesza dokonczyła dzieła upadku rozwalajac mu głowe . Odpowiedz Link Zgłoś
drwlodson Nelly Rokita: Donald straszy nasze dzieci 30.09.07, 20:41 TA baba mnie straszy... Odpowiedz Link Zgłoś
czarna9610 Nelly Rokita: Donald straszy nasze dzieci 30.09.07, 20:42 Nelly Rokita straszy wszystkich Polaków Odpowiedz Link Zgłoś
front242 Halt deine dumme schnauze!! 30.09.07, 20:44 Wie lange muss ich dich noch ertragen?Wieviele dumheiten willstdu uns noch sagen?Trauriege augen hat der donald ...sagst du...UND WELCHE AUGEN SOLL ER HABEN?Soll er etwa glücklich sein weil zwei enten-wikser polen regieren????? Odpowiedz Link Zgłoś
front242 S-C-H-N-A-U-Z-E- hure!!!!! 30.09.07, 20:45 Wie lange muss ich dich noch ertragen?Wieviele dumheiten willstdu uns noch sagen?Trauriege augen hat der donald ...sagst du...UND WELCHE AUGEN SOLL ER HABEN?Soll er etwa glücklich sein weil zwei enten-wikser polen regieren????? Odpowiedz Link Zgłoś
front242 Halt deine dutsch-russiche schnauze hure!!!!!!!!!! 30.09.07, 20:47 einaf hure sein-das war dein traum ..nicht wahr nelly? Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Nelly Rokita: Donald straszy nasze dzieci 30.09.07, 20:51 Michnik jak mówi to też robi przerwy i nikt nie pisze że czeka na oklaski!!!Wy pajace i faszyści z GW w swojej nienawiści do polski zaczynacie być gorsi od tych co waszych wyznawców mordowali w obozach koncentracyjnych,od waszych krewnych z NKWD ,którzy mordowali polskich oficerów w Katyniu i gorsi do waszych ojców w UB,którzy mordowali polskich patriotów!!!Jakim trzeba być bydlakiem żeby mić tyle nienawiści w sobie do narodu i ludzi,którzy przed wiekami dali wam schronienie???Widać że holokaust was niczego nie nauczył!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Nelly Rokita: Donald straszy nasze dzieci 30.09.07, 22:25 @leon9910: Trzeba być bydlakiem żeby mieć tyle nienawiści w sobie do ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrstefanson Nelly Rokita: Donald straszy nasze dzieci 30.09.07, 20:54 nelly ty to jestes debilka Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 ta kobieta jest tragiczna, ale dobrze 30.09.07, 20:56 ze taka tragedia przydazyla sie pisowi Odpowiedz Link Zgłoś
mirgrab Nelly Rokita: Donald straszy nasze dzieci 30.09.07, 21:15 Skąd ta kobieta się urwała.Ona kompromituje swoim zachowaniem męża. Pasuje jak ulał do bandy J.Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
iq_ok La Pasionarija PISu Nelly R. nr 2 w Warszawie:):) 30.09.07, 21:20 To pyszne oglądać jak PIS strzela sobie w stopę wystawiając tą durną babę, plotącą z rosyjsko-niemieckim akcentem bez ładu i składu zdania, których koniec zaprzecza początkowi. I kogoś takiego wystawiają na listę w Warszawie, jakby nie było, mieście "wykształciuchów". Domyślam się, że cel jest nieco inny. Nie chodzi o porwanie wyborców a o utorowanie Janowi Marii drogi do roli łącznika. Problem w tym, że ta kobieta juz skompromitowała kompletnie JMR i wszystko wskazuje na to , że ma wyjątkowy dar kompromitowania wszystkiego za czym się opowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
compu Nelly Rokita: Donald straszy nasze dzieci 30.09.07, 21:28 Szkoda JANKA chora kobieta Odpowiedz Link Zgłoś