webmisiek 02.10.07, 15:56 Nieładnie tak krasc pomysły innych... --------------------------- Najlepsze Tapety Katalog Stron Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sejmajnejm Chlebowski: PiS ukradło PO program "Powrót" 02.10.07, 15:59 nie marudzic tylko zaczac prowadzic kampanie z sensem. Ostatnio nie bylo nic slychac o jakimkolwiek programie. Mozna byc zaskoczonym, ze w ogole jakis byl. Do roboty. Po beznadziejnej debacie Kwach-Kaczor, PO moze zyskac jak zacznie przedstawiac w sposob zjadliwy dla kazdego wyborcy konkrety!!! Ale musza byc konkrety. Odpowiedz Link Zgłoś
c.lina Gadają jak Lepper - ukradli im :-))) 02.10.07, 16:01 Nie płaczcie chłopcy z PO, bierzcie się do pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh partia bez honoru 02.10.07, 16:55 Nie takie rzeczy PiS ukradlo i publicznie sie chwalilo. Kradziez tez ma krótkie nózki, dziwne, ze to nie dociera do tych prawych i sprawiedliwych. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Tuske w Londynie nie chcial by Polacy wracali!!!!! 02.10.07, 18:59 Tuske w Londynie nie chcial by Polacy wracali!!!!! Autor: poszeklu 02.10.07, 16:21 To juz POsel POwiernictwa Pruskiego CLEBOWSKI ma taka skleroze, ze nie pamieta we wtorek co bylo w niedziele? Przeciez w zeszly weekend jego szef herr TUSKE byl w Londynie i na spotkaniu podawanym przez GW mowil do Polakow, ze nie przyjechal ich zachecac do powrotu do Polski!!!!!!!! Antypolak Tuske, klamca, czy sklerotyk Chlebowski i oszustka lapowkarka poslanka Sawicka. To jest parada Platformy Oszustow. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Chlebowski: PiS ukradło PO program "Powrót" 02.10.07, 17:35 sejmajnejm napisał: > nie marudzic tylko zaczac prowadzic kampanie z sensem. Ostatnio nie bylo nic > slychac o jakimkolwiek programie. Mozna byc zaskoczonym, ze w ogole jakis byl. > Do roboty. Po beznadziejnej debacie Kwach-Kaczor, PO moze zyskac jak zacznie > przedstawiac w sposob zjadliwy dla kazdego wyborcy konkrety!!! Ale musza byc > konkrety. -------------------------------------------------------------- Właśnie tak, PO do roboty - żadnych układów z pisiorstwem i żadnych debat z małym niedojdą. Program rządzenia i naprawy państwa biegiem należy opublikować. A jak nie potraficie, to się połóżcie na kanapie i nic się nie odzywajcie, niewiele wam ubędzie a może nic. Tyle, że ja na was nie będę głosował. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu [...] 02.10.07, 19:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Chlebowski: PiS ukradło PO torbe z pieniedzmi 03.10.07, 17:30 Oto Program Rzadzenia i Naprawy Panstwa opracowany przez Platforme Oszustow: 1.) Oddac torbe z pieniedzmi poslanki Beaty Sawickiej! (razem 250 tys. zlp) 2.) Nie krytykowac Adolfa Thuske! 3.) Natychmiast opublikowac termin debaty Adolfa Thuske, z J. Kaczynskim. 4.) PiS ma przeprosic za wszystko Adolfa i cale PO. (cokolwiek PO zechce). 5.) PiS opublikuje, ze wycofuje sie z kampanii wyborczej i oddaje cala wladze w rece Adolfa Tuske i PO. 6.) PiS odda wszystkie swoje fundusze wyborcze na rzecz PO. 7.) PiS odda wszystkie programy telewizyjne i czas antenowy do dyspozycji PO. Odpowiedz Link Zgłoś
yot23 Czego można się spodziewać po PiSie 02.10.07, 16:03 Wiadomo sami nie mają żadnego programu to podkradają innym. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Zapewne nie oddadza tej torby poslance PO 02.10.07, 19:14 Oto Program Rzadzenia i Naprawy Panstwa opracowany przez Platforme Oszustow: 1.) Oddac torbe z pieniedzmi poslanki Beaty Sawickiej! (razem 250 tys. zlp) 2.) Nie krytykowac Adolfa Thuske! 3.) Natychmiast opublikowac termin debaty Adolfa Thuske, z J. Kaczynskim. 4.) PiS ma przeprosic za wszystko Adolfa i cale PO. (cokolwiek PO zechce). 5.) PiS opublikuje, ze wycofuje sie z kampanii wyborczej i oddaje cala wladze w rece Adolfa Tuske i PO. 6.) PiS odda wszystkie swoje fundusze wyborcze na rzecz PO. 7.) PiS odda wszystkie programy telewizyjne i czas antenowy do dyspozycji PO. Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 daj se na luz Chlebek-wy nic nie wymyśliliście 02.10.07, 16:07 to niemożliwe u was! Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: daj se na luz Chlebek-wy nic nie wymyśliliści 02.10.07, 16:10 ... powiedział złodziej, który agituje za innymi złodziejami Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Myślenie nie jest domeną PiSdzielców 02.10.07, 16:10 youtube.com/watch?v=F_Oxtn000L8&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod jesteś tylko jeszcze jednym dowodem na 02.10.07, 18:26 mistrzostwo PiSdzielców w przekręcaniu faktów www.youtube.com/watch?v=MQafFueedM4&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Einfomuzyka%2Epl%2FMuzyka%2F1%2C83570%2C4509848%2Ehtml Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Chlebowski jak wam cos zginelo, to idzcie na MO 02.10.07, 16:12 oni znajda sprawcow i przykladnie ukarza. Co za nieszczesliwi ludzie- stale cos im przeszkadza.Nawet w lape nie mozna dzisiaj brac. Odpowiedz Link Zgłoś
baba-jaga Jesli Polacy wybiora zlodziejskich PIS dzielcow! 02.10.07, 16:42 tych debili, to tylko udowodnia ze sami uwazaja zlodziejstwo za pozytywna ceche (mentalnosc komunistyczna). Podjecie walki wyborczej prowadzonej wedle zasad ugrupowania bandycko-chamskiego, na jego zasadach, byloby bledem, do jakiego co niektore tu chamy nawoluja, kusza... Niech se spoleczenstwo wybiera takich matolow na jakich zasluguje, jesli popiera niemoralnosc. Skad sie u tylu Polakow bierze takie durne przekonanie ze kampania wyborcza im brudniejsza i gwaltowniejsza, tym wiekszej dowodzi energii zycia i przetrwania? Wiadomo, z komuny. Wcale nie ze swiata demokracji. I z wygodnego zrzucania calej winy za zlo na polityka jako takiego. Oby wlasne je zachowalo iluzje niewinnosci, pokrzywdzonego, zawsze rozgrzeszonego za kazde swinstwo. I tacy dostana to o co prosza. I jeszcze wiecej! azeby PISdupsko spuchlo jak trzeba, az w koncu infantylny mozdzek zacznie pracowac. Ale kto wie, czy to w tym stuleciu nastapi, czy moze dopiero w nastepnym. Jak sie ma mikra wyobraznie, to trzeba uczyc sie poprzez doswiadczenie. A to trwa w czasie i wymaga pokolen. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Tymczasem szlag trafil torbe z pieniedzmi PO 02.10.07, 19:17 Caly urobek na nic. Gorzej bo wpadl w rece wroga. A najgorzej, ze sie to wydalo. Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Spoleczenstwo "se" wybierze pismiennych 02.10.07, 17:28 baba-jaga napisał: ... Niech se spoleczenstwo wybiera takich matolow na jakich > zasluguje, jesli popiera niemoralnosc. Skad sie u tylu Polakow > bierze takie durne przekonanie ze kampania wyborcza im brudniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
the_rest wiecznie POkrzywdzeni 02.10.07, 16:19 przestańcie już pisać dzisiaj o ludziach PO bo to się robi tragiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
verton Ci jak zwykle niedopieszczeni. 02.10.07, 16:20 A to im program ukradli, a to na debatę nie zaprosili. Wiecznie ich prześladują. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek20074 a PO opatentowała sobie ten program? 02.10.07, 16:22 mówienie o kradzieży to pomówienie za które grozi więzienie. Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Odnowa moralna 02.10.07, 17:01 piotrek20074 napisała: > mówienie o kradzieży to pomówienie za które grozi więzienie. Zmienia sie w tej Polsce, zmienia. Zanim PiS nastal, do wiezienia szedl zwykle zlodziej. Teraz do wiezienia idzie ten, kto sie skarzy jak mu PiS cos ukradlo, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
kraq P_i_S_u_a_r_y jak chcecie, zeby ludzie wrocili... 02.10.07, 16:25 to oddajcie władze i wyjedzcie na madagaskar. efekt będzie 1000x lepszy niż podpieprzanie lepszych projektów z PO w tej sprawie. wam pisUARY i tak nowa emigracja nie uwierzy, bo to są zaradni, inteligentni ludzie, zupełnie inni od radiomaryjnego menelstwa z greenpointu. oni nie kupią fafluniącego prezydenta i premiera! zreszta ci dobrze o tym wiedzą, bo już by w UK robili prostacką agitkę. Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 co ty się tak podnieciłeś?wylewu jeszcze dostanies 02.10.07, 17:24 z! Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Chlebowski: PiS ukradło PO program "Powrót" 02.10.07, 16:29 Wcale mnie to nie dziwi. Kiedy tylko Jaroslaw Kaczynski otworzy usta to leca klamstwa. Tu my, tam ZOMO, przegrane wybory - 13 grudnia. Przeciez ten facet nie umie powiedziec prawdy, tylko musi klamac. No to i jego ludzie jak kradna projekty ustaw PO dostaja nagrody. IV RP - kraj klamwcow i zlodziei przebranych za swietych i szeryfow. Niezle to ukartowane. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 PO znowu nieszczęśliwa. Biadoli i biadoli... :))) 02.10.07, 16:30 W PO są ciągle nieszczęśliwi, ciągle narzekają, marudzą, ciągle inni lepsi... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: PO znowu nieszczęśliwa. Biadoli i biadoli... 02.10.07, 17:42 gamon0 napisał: > W PO są ciągle nieszczęśliwi, ciągle narzekają, marudzą, ciągle inni > lepsi... :))) Okradani biadola, zlodzieje sie ciesza, wysun z tego wnioski matole :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
nonsense_hunter Re: Olejcie Polske 02.10.07, 17:05 To pulapka, zeby was oskubac. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...PO nie ma programu............. 02.10.07, 16:36 Jak ktos moze ukrasc cos zebrakowi politycznemu? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: mają...... telewizyjny! 02.10.07, 17:27 Walnales sobie kolejna PiSdeczke pod oko matolku PiSi nabiles, programy telewizyjne ma wlasnie PiS, cala publiczna telewizje, PO ma program gospodarczy ktorego wlasnie PiS nie ma, bo to co mowia, ze maja jest niczym innym jak przepisanym i zsocjalizowanym programem PO wczesniej przez PiS ukradzionym :DD PiS = Zlodzieje :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...PO nie ma programu............. 02.10.07, 17:18 presentation1 napisał: > Jak ktos moze ukrasc cos zebrakowi politycznemu? Po raz kolejny swoja blazenada udowadniasz swoja glupote, czytasz te artykuly na co dzien i nic z nich nie rozumiesz, jak do tej pory caly niby program PiS opiera sie na programie PO z ta roznica, ze PiS przerabia go z programu liberalneg na czysto socjalny, teraz masz kolejny przyklad no to, ze PiS to takie same glupki jak i ty ktorzy z braku wlasnego pomyslunku uciekaja do zwyklego pospolitego zlodziejstwa...:DDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
bopos Re: Tuske w Londynie nie chcial by Polacy wracali 02.10.07, 16:37 OK - Kwakaj sobie do woli.... A jesli chodzi o tak znienawidzonych przez Ciebie Niemców to dzieki Unii za kilka lat te wszystkie "Wasze" miasta jak Breslau, Stettin, Gleiwitz, Oppeln powrócą do prawowitych właścicieli. Wystarczy tylko czekać. I ja czekam z przyjemnością... To będą PRAWDZIWE Ziemie Odzyskane. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Przeczytajcie____wszyscy_____ten_ ___wpis___!!!!!! 02.10.07, 17:01 bopos napisał: > OK - Kwakaj sobie do woli.... > A jesli chodzi o tak znienawidzonych przez Ciebie Niemców to dzieki Unii za > kilka lat te wszystkie "Wasze" miasta jak Breslau, Stettin, Gleiwitz, Oppeln > powrócą do prawowitych właścicieli. > Wystarczy tylko czekać. > I ja czekam z przyjemnością... > > To będą PRAWDZIWE Ziemie Odzyskane. > Odpowiedz Link Zgłoś
atomm Re: Przeczytajcie____wszyscy_____ten_ ___wpis___! 02.10.07, 17:16 Dzieki Unii i dzieki obecnie rzadzacym kartoflom... Ale Polski narod nie jest taki glupi zeby dac sie omamic kartoflowemu majaczeniu, oszustwom wyborczym i wizji swiata stworzonej w chorej glowie naczelnego kartofla.... Odpowiedz Link Zgłoś
scibor3 Chlebowski: PiS ukradło PO program "Powrót" 02.10.07, 16:37 Jak rozumiem, pozostający w kraju na takowe ulgi liczyc nie mogą? Świetnie, świetnie. Więcej takich pomysłów. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Chlebowski: PiS ukradło PO program "Powrót" 02.10.07, 17:24 scibor3 napisał: > Jak rozumiem, pozostający w kraju na takowe ulgi liczyc nie mogą? Świetnie, > świetnie. Więcej takich pomysłów. A co ty masz do zaoferowania od siebie samego ? Polacyw UK maja sporo odlozonej kasy ktora mogliby zainwestowac w Polsce, podobnie niegdys postapila Irlandia, Portugalia, Hiszpania, Wlochy itd. jezeli interesuje cie "socjalna uczciwosc" glosuj na PiS lub LiD, zamiast inwestycji, tworzenia nowych miejsc pracy, wzrostu ekonomicznego bedziesz mial ulgi na dzieci i glodowe bezrobotne ;D Odpowiedz Link Zgłoś
scibor3 Re: Chlebowski: PiS ukradło PO program "Powrót" 02.10.07, 17:51 O jakiej socjalnej uczciwości ty pieprzysz? Chcę aby inwestor krajowy miał takie same szanse i przywileje jak ten wracający z zagranicy. Inaczej będziemy mieli do czynienia z nieuczciwą konkurencją (o ile rozumiesz ten termin). I wybacz, ale Portugalia i Włochy to nienajlepsze przykłady udanego rozwoju. I na koniec: w buty sobie wsadź nawiedzone teksty o PO, LiD i PiS. Może to rajcuje 15-letnich gó..arzy ale ja z tego wieku dawno wyrosłem. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Chlebowski: PiS ukradło PO program "Powrót" 02.10.07, 18:30 scibor3 napisał: > O jakiej socjalnej uczciwości ty pieprzysz? Chcę aby inwestor krajowy miał taki > e > same szanse i przywileje jak ten wracający z zagranicy. Inaczej będziemy mieli > do czynienia z nieuczciwą konkurencją (o ile rozumiesz ten termin). I wybacz, > ale Portugalia i Włochy to nienajlepsze przykłady udanego rozwoju. I na koniec: > w buty sobie wsadź nawiedzone teksty o PO, LiD i PiS. Może to rajcuje 15-letnic > h > gó..arzy ale ja z tego wieku dawno wyrosłem. Inwestorzy w Polsce maja zupelnie inne ulgi, tutaj chodzi o przyciagniecie polakow ktorzy jak niegdys Irlandczycy, Wlosi, Portugalczycy i inni rozpedzili gospodarki wracajac do swoich krajow, ty poprostu o tym nie wiesz, ale to nie wstyd, watydem jest miec peerelowskie pojecie "uczciwej konkurencji", czlowiek wracajacy z zagranicy nie zna rynku, nie ma zadnej bazy itd. jedyne co posiada to jakis kapital i pomysl, w tym przypadku polscy inwestorzy zawsze beda dominowac nad tym ktory do Polski wraca, wiem cos na ten temat bo osobiscie po kilkunastu latach wrocilem do kraju by zainwestowac ;D Odpowiedz Link Zgłoś
scibor3 Re: Chlebowski: PiS ukradło PO program "Powrót" 02.10.07, 20:08 > Inwestorzy w Polsce maja zupelnie inne ulgi, Jakie? Konkretnie. Dla ułatwienia wymień jedynie te które nie przysługują inwestorom zagranicznym. > czlowiek wracajacy > z zagranicy nie zna rynku, nie ma zadnej bazy itd. jedyne co posiada > to jakis kapital i pomysl, Nie rozśmieszaj mnie. Ma pomysł na rynek którego nie zna? Czy ja, skoro się nie znam na rolnictwie, powinienem dostać jakieś ulgi jeśli postanowię się tym zająć? I wyjaśnij mi pojęcie bazy którą posiada według ciebie każdy tubylec. Proszę też o dowody "rozpędzenia" Portugalii. Jak dla mnie to jest smutny przykład marazmu i zastoju gospodarczego. Patrzę na zmiany PKB 92-94 spadek PKB, 94-2000 wzrost (maks. 2%), od 2001 znów spadek itd. i to jest według ciebie kwitnąca gospodarka? > w tym przypadku polscy inwestorzy zawsze > beda dominowac nad tym ktory do Polski wraca, A ja zaryzykuję inna tezę. Po prostu byli lepsi w tym co robili od ciebie. Proste i jasne wyjaśnienie sytuacji. Jak brzytwa Ockhama. Odpowiedz Link Zgłoś
zbeegson1 A czego się można... 02.10.07, 16:41 ... po Kłamczyńskim i jego partii spodziewać? Najgorsze jest, że ciemny lud to całe jego bzdurne pieprz...e kupi. PS. W tym tygodniu wyjeżdża do pracy za granicę moich dwóch kolegów (młodzi, dobrze wykształceni, inteligentni, przyszłość narodu można powiedzieć). Z ponad 10-osobowej paczki zostały 3 osoby. Ja również rozważam wyjazd, który w przypadku wygranej PiS-u prawdopodobnie nastąpi. Ten kraj jest chory, leczenie będzie bardzo trudne a jeżeli wygra PiS to niestety ten pacjent skona Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: A czego się można... 02.10.07, 16:45 Jedz to na zachodzie naucza cie przestrzegac prawa.Wrocisz inny czlowiek.Wielu juz sie zmienilo. Odpowiedz Link Zgłoś
zbeegson1 Re: A czego się można... 02.10.07, 16:48 presentation1 napisał: > Jedz to na zachodzie naucza cie przestrzegac prawa.Wrocisz inny czlowiek.Wielu > juz sie zmienilo. Ale ja nie mam problemu z przestrzeganiem prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: A czego się można... 02.10.07, 17:34 zbeegson1 napisał: > presentation1 napisał: > > > Jedz to na zachodzie naucza cie przestrzegac prawa.Wrocisz inny czlowiek. > Wielu > > juz sie zmienilo. > > Ale ja nie mam problemu z przestrzeganiem prawa. Ale presentation1 ma, kiedys na forum GW ta lachmyta wypucowala sie, ze po 1989 roku ucielkl nielegalnie z Polski bez paszportu do Francji, ta lachmyta do dnia dzisejszego ukrywa sie wsrod arabow, od ucieczki ani raz nie byl w Polsce, gdyby przyjechal bylby z miejsca aresztowany i osoadzony, i teraz nie klikalby tutaj bo w wiezieniu nie ma dostepu do internetu :D Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: A czego się można... 02.10.07, 17:30 presentation1 napisał: > Jedz to na zachodzie naucza cie przestrzegac prawa.Wrocisz inny czlowiek.Wielu > juz sie zmienilo. Wedlug prawa Francuskiego ale i nie tylko, przekroczenie granicy nielegalnie bez paszportu jak ty to zrobiles, nie jest przestrzeganiem prawa lecz jego pogwalceniem, o czym wiec lachmyto PiSdzisz...??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
zbeegson1 Re: A czego się można... c.d. 02.10.07, 17:54 Bardzo pesymistycznie ta moja wypowiedź zabrzmiała, jestem patriotą i chciałbym żeby Polska jednak wyszła cało z choroby, w której tkwi. Jeżeli miałoby to być sukcesem PiSu to nie miałbym nic przeciwko ale niestety partia ta żyje tylko teraźniejszością i w miarę dobrym stanem gospodarki, który to stan niechybnie się pogorszy. Zamiast myśleć o tym jak naprawić finanse państwowe, przejada się wzrost gospodarczy. Niestety widzę jak umiera ta kraina i zamiast ją ratować dobija się ją decyzjami rządzących. Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.magistra POważni z PO Poważnie o Helu... 02.10.07, 16:42 panie Chlebowski wasi POsłowie kradną pieniądze funkcjonariuszom CBA jakże to tak złociutki ? 250tys.pln.. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: POważni z PO Poważnie o Helu... 02.10.07, 17:38 p.o.magistra napisał: > panie Chlebowski wasi POsłowie kradną pieniądze funkcjonariuszom CBA > jakże to tak złociutki ? 250tys.pln.. Wasi poslowia kradna znacznie wiecej i dalej sa w strukturach partii PiS a prokuratura nie przedstawila im zadnych zarzutow, mowa glupcze o bylym ministrze sportu Lipcu i jego ludziach ktorzy za kontrolowana lapowke zostali weyrzuceni z rzadu a nastepnie otoczeni opieka Prawa i Sprawiedliwosci, pamietasz mlocie ? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: POważni z PO Poważnie o Helu... 02.10.07, 17:46 cześć, kralik, mały komuszku! Widzę, żę w pocie czoła zachrzaniasz na tych nierobów i leni z PO na tym forum, co? Biedny jesteś i bardzo mi ciebie szkoda - wyślę ci mellisę na uspokojenie i korzeń żeń-szenia na ...wzmocnienie POtencji, by żona nie narzekała już na ciebie! PS Swoją drogą lubię cię - twoje posty są kanciaste, ale można się z nich pośmiać, he, he, he Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: POważni z PO Poważnie o Helu... 02.10.07, 18:40 Tales, jestes smieciem, co powiesz na temat mojego postu oprucz juz wytartych szambowek ktory wyniosles od swojej matki ktora cie poczela za flaszke wina marki wino ? Odpisz choc raz na temat, choc raz jak czlowiek a nie bydle ustosunkuj sie do sedna sprawy, co powiesz o zlodziejach z PiS chorionych przez Prawo i Sprawiedliwosc ??? P.S. Nie wysylej mi mellisy ani korzenia zen-szenia, nie rob tego ze wzgleduna swoja rodzona matke, bez tych preperatow nie bedziesz jej mogl zaspokoic i znowu sie pojdzie szlajac pod most za flaszke taniego belta :D Odpowiedz Link Zgłoś
sybirak2 Chlebowski: PiS ukradło PO program "Powrót" 02.10.07, 16:50 PiS znowu jest sobą!! Niech żyje! Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Chlebowski: PiS ukradło PO program "Powrót" 02.10.07, 16:58 Skoro dokument na otwarcie rządu Marcinkiewicza - manifest etyczny czy co to tam było - został żywcem zerżnięty z Blaira, to czego spodziewać się po następnych działaniach pisuaru. Ale to wszystko nieważne - ciemny lud i tak kupi medialną papkę, bajki o złych i dobrych i nieistniejących sukcesach PiS. Frekwencja bedzie mała i PiS znów wygra. Szkoda tej Polski, ale widać na nic lepszego nie zasługujemy... Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Taki jest przywilej rzadzacych. 02.10.07, 16:56 Skorzystali z propagandowych haselek PO, bo POtuskie nie potrafili isc za ciosem. Teraz pisiaki sie smieja, ze wykorzystali "obiecanki-cacanki" wymyslone przez przeciwnika. Obie partyjki doskonale wiedza, ze to i tak "pic na wode". Wiec i klocic sie nie ma o co. Odpowiedz Link Zgłoś
babette666 skad wiesz knocie ze to "pic na wode"???? 02.10.07, 17:05 darkraj napisał: > Skorzystali z propagandowych haselek PO, bo POtuskie nie potrafili > isc za ciosem. > Teraz pisiaki sie smieja, ze wykorzystali "obiecanki-cacanki" > wymyslone przez przeciwnika. > Obie partyjki doskonale wiedza, ze to i tak "pic na wode". > Wiec i klocic sie nie ma o co. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: skad wiesz knocie ze to "pic na wode"???? 02.10.07, 17:34 babette666 napisała: > darkraj napisał: > > > Skorzystali z propagandowych haselek PO, bo POtuskie nie potrafili > > isc za ciosem. > > Teraz pisiaki sie smieja, ze wykorzystali "obiecanki-cacanki" > > wymyslone przez przeciwnika. > > Obie partyjki doskonale wiedza, ze to i tak "pic na wode". > > Wiec i klocic sie nie ma o co. ========================================== Nie wysilaj sie. Swoimi inwektywami nie dasz rady zakryc brak intelektu. Obie te partyjki sa siebie warte, bo wywodza sie z tego samego, szabrowniczego pnia solidaruchow. Dajesz sie poniesc emocjom celowo wzbudzanym w twoim malenkim mozdzku przez zawodowcow znajacych mentalnosc tlumu. Tej zalosnej holoty, znanej w wypowiedzi q.... Kurskiego, jako masy "ciemnego ludu". Az mi zal za dupe sciska, na widok takich postow. I takiej politycznej ciemnoty wsrod Obywateli RP. Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: skad wiesz knocie ze to "pic na wode"???? 02.10.07, 18:15 Wzorcowy przykład języka "Trybuny Ludu" z okresu stanu wojennego...wierny jesteś swoim byłym mocodawcom i pamiętasz że wyjść możesz jedynie nogami do przodu.... Odpowiedz Link Zgłoś
babette666 nie ma sie co dziwic 02.10.07, 17:09 ze Platforma nie mowi o szczegolach swoich programow, bo zaraz by Kaczynszczyzna miala "chrapke na babke", prymityw bez wizji nie moze postepowac inaczej, komuchy tez uzywali technologii ukradzionych gdzie indziej, pasozyt nie potrafi zywic sie sam, egzystuje zawsze na koszt innych Odpowiedz Link Zgłoś
babette666 a ty skad nadajesz???z Kazachstanu???? 02.10.07, 17:12 gurru napisał: > to Tusk odmawial Polakow od powrotow. Odpowiedz Link Zgłoś
gasior1st je ciebie odmawiam od glosu, spocznij koles, jutro 02.10.07, 17:17 do SZKOLY Odpowiedz Link Zgłoś
jan_sobczak1 Bidule wszystko im kradną, pomysły, elektorat ... 02.10.07, 17:15 Tym pierdołom nawet krzesło z pod tyłka wyciągną złe kaczory Odpowiedz Link Zgłoś