boznik Nelly Rokita: Kwaśniewski w Davos też się upijał 05.10.07, 16:03 Gdyby glupota miala skrzydla, Ona mogla by byc naszym promem kosmicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
pethate Nelly Rokita: Kwaśniewski w Davos też się upijał 05.10.07, 16:03 Churchil kiedys powiedzial zagadniety o swoj "pociag" do whiskey: ja jutro bede trzezwy a pani-bo to akurat byla plec piekna-pozostanie brzydka.Co ma piernik do wiatraka. Kazdy, predzej czy poznie ma kaca.Dulskich mozna z tej reguly wywiesic. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Nelly - po kiego ona gada a polityce zagr. ?!_____ 05.10.07, 16:03 My wszyscy wiemy jaka nasza Nelly jest wszechstronnie uzdolniona, ale po kiego licha ona wypowiada sie na temat poltyki zagranicznej?! Nie sadze, zeby byla pijana, tym bardziej ze mimochodem skrytykowala pijanstwo Kwasniewskiego. Moze za duzo wody sodowej? Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Uwierzyla w swoje 5 min 05.10.07, 16:08 Mysli ze bedzie druga B.Spears ) Odpowiedz Link Zgłoś
indianski jeszcze ze trzy takie nelly i pis 05.10.07, 16:04 jeszcze ze trzy takie nelly i pis nie wejdzie do sejmu . PO mialo wspanialy pomysl by ja tam wepchnac )))) Odpowiedz Link Zgłoś
stasiabo Najsmutniejsze, że z 2-go miejsca wejdzie do sejmu 05.10.07, 16:06 i będzie posłem ziemi warszawskiej.... Odpowiedz Link Zgłoś
rakieter Za to Neily nie musi się upijać, by gadać jak 05.10.07, 16:10 nawalona... Odpowiedz Link Zgłoś
dybko2 Nelly Rokita: Kwaśniewski w Davos też się upijał 05.10.07, 16:11 Ot to sobie pisiory strzelili w kolano.A panu panie Janie radzę wymienić zamki. Odpowiedz Link Zgłoś
spoko-spoko Ich Troje 05.10.07, 16:13 Zawsze mowilem ze Rokitowie to jak Wisniewscy. Janek tak jak Michal wielkiej sztuki czy polityki nie tworzyl ale koncerty i wrazenie na tlumach robil niezle. Zony obu panow uwierzyly ze maja talenty i tez chca publicznie wystepowac Mandaryna dala pamietny popis ze do tej pory wszyscy sie nad nia lituja. Teraz Nelly ma swoj dzien, ta sama klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
vzv Nelly Rokita: Kwaśniewski w Davos też się upijał 05.10.07, 16:18 to chyba jest pomowienie? Odpowiedz Link Zgłoś
mariasz77 Nelly Rokita - gwiazda PiS 05.10.07, 16:21 A ja się cieszę, że ktoś taki jest doradcą Prezydenta. Jaki pan, taki kram. Ukochana premiera, doradczyni prezedenta. To są wedłyg braci wzorce polskich kobiet. Mnie one brzydzą, więc nie zagłosuję na PiS. To jest obraza polskich kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikowski35 Nelly spadochroniarz 05.10.07, 16:27 Pani Nelly to taki niemiecki spadochroniarz zrzucony za linią frontu.Pytanie:przez kogo i po co? Odpowiedz Link Zgłoś
krzynia.c Teraz rozumiem Tuska "Janku współczujemy Ci" 05.10.07, 16:28 współczesna nauka nie zna określenia dla stopnia upośledzenia umysłowego tej pani Odpowiedz Link Zgłoś
jan_sobczak1 Kwaśniewski do degenerat, 05.10.07, 16:30 Pijak, kłamca, tchórz. NIc więcej sobą nie reprezentuje Odpowiedz Link Zgłoś
jurek42 Nelly Rokita: Kwaśniewski w Davos też się upijał 05.10.07, 16:32 kto to jest ta cała Nelly ? sepleni po Polsku pewnie jakaś mieszanka rosyjskiego i hutu. Panie Janie Mario jak możesz patrzeć na fanaberie swojej żony ? Albo Kaczyńscy przekupili Nelly i to ją dyskwalifikuje nie tylko jako polityka, albo za chwile Nelly stanie się koniem trojańskim w PIS-ie. Odpowiedz Link Zgłoś
balanga9 gupia 05.10.07, 16:33 Nelly ja też myślę, że Ty jesteoś jebnięta ale na to nie mam dowodu i uważam że powinnaś się leczyć. Na miejscu Maryji pogonił bym Ciebie aż do momentu kiedy nie nauczysz się niemro mówić po polsku a nie po rosyjsku. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Nelly Rokita: Kwaśniewski w Davos też się upijał 05.10.07, 16:36 Mówi jak zwykła baba z magla i w dodatku plotkara. Pasuje do kaczystanu i kaczystów. Odpowiedz Link Zgłoś
janma46 Nelly Rokita: Kwaśniewski w Davos też się upijał 05.10.07, 16:40 Ja bym radził tej kobiecie poprawić polszczyzne,bo ona na trzeźwo mówi mniej porawnie po polsku niż Kwaśniewski po rosyjsku po kielichu. Powinna zrozumieć jako przyszły polityk,że jak nie ma dowodu to nie ma powodu do posądzenia o to że w Davos Kwaśniewski pił.Bo gdyby tak było dziennikarze nie omieszkali by to wyłapać. No ale cóż to już taka przypadłość niektórych ludzi,że u kogoś zauważą igłę a u siebie nie widzą wideł.Chroń nas Boże od tak płytkich polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
ache1432 Nelly Rokita: Kwaśniewski w Davos też się upijał 05.10.07, 16:41 To, że Kwaśniewski upijał sie w Davos jest taką samą prawdą jak plotka, że Pani Nelly była 2 lata na szkole KGB przed swym wyjazdem z ZSRR do Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Nelly Rokita: Kwaśniewski w Davos też się upijał 05.10.07, 16:47 Przeczytałem pracowicie cały wywiad. Boże, co to za idiotka. A J.M.R., to taki mądry facet. Ale cóż, jak mówią, każda zmora, znajdzie swego adoratora. Odpowiedz Link Zgłoś
1_okulista Dramat 05.10.07, 16:48 Dramat... Kiedy ktoś nieświadomie robi z siebie pośmiewisko, wtedy śmiech jest mało śmieszny... Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Nelly Rokita nie zostanie Panią Walewską.... 05.10.07, 16:51 Tak jak ____Jan Maria Władysław___ nie zostanie Napoleonem......... ponieważ marzenia z dzieciństwa aby nim zostać już dawno legły w gruzach i pozostaną jedynie iluzją z czasów kiedy Pan Jaś toczył boje ołowianymi żołnierzykami wcielając sie w postać światowego przywódcy. Jak na razie marzenia pozostają dziecinnymi mrzonkami i takimi pozostaną. __________ Słowa Napoleona.............. "...Na tym świecie istnieje tylko jedna alternatywa: rozkazywać albo słuchać..." tak chętnie cytowane przez Rokitę, stały się dla niego samospełniającym życzeniem................ Rozkazywać nikt mu już nie pozwoli a słuchać nie potrafi....... _____________________ A wy...PiSowskie TKM-y ,pamiętajcie...co powiedział SENEKA..... ...Dość jednej chwili na to,by wprost z tronu znaleźć się na kolanach u cudzych stóp.Musisz pamiętać,że wszelki los jest zmienny i że cokolwiek się zdarza komu innemu,może sie i tobie przydarzyć...... Odpowiedz Link Zgłoś
a.ba Nelly chciałaby się upić z Kwachem! 05.10.07, 16:53 I potem cos jeszcze. Janek jest za słaby na Jej potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdantoronto Nelly Rokita: Kwaśniewski w Davos też się upijał 05.10.07, 16:55 Tendencyjnie sklecony artykulik. Z kazdego mozna zrobic glupka wyrywajac fragmenty wypowiedzi z kontekstu. Komentarze "od autorskie" swiadcza o niezbyt wysokiej kulturze osobistej kogos podpisujacego sie "mar". Prymitywna zagrywka. Odpowiedz Link Zgłoś
boykotka Nelly Rokita robi kobietom miezłą reklamę :( 05.10.07, 17:02 Nie wiem, czy jakakolwiek osoba o zdrowym umyśle jeszcze na nią zagłosuje. Odpowiedz Link Zgłoś