grisza14 Bankrut polityczny Tusk, z mocy prawa powinien 06.10.07, 16:56 miec odebrane prawo do dzialalnosci politycznej.Powinno byc jak w gospodarce- zbankrutowales, to przez np lat 10 nie wolno ci zalozyc wlasnej firmy. Tusk jest klinicznym przykladem takiego durnia. Jestem ciekaw, czy po kolejnych przegranych wyborach zostanie zatrudniony u Krauzego, czy moze wylize lape Kaczorowi i dostanie jakas posade w stylu Jasiu Krzysiu Skup i Wymiana Walut ? Ludzie, ten palant nawet narzekal, ze kampania wyborcza jest za krotka.Facet, ktory tak jak on nie ma kompletnie nic do poiwedzenia. Przeciez do 21.10 zostanie z niego obgryziony szkielet i okaze sie , ze kosci czaszki maja 10 cm grubosci a w srodku jest mozg wielkosci lyzeczki od herbaty.To jest portret wodza platformy, a co o pozostalych? Panie, spusc zaslone milosierdzia. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek1 Re: Bankrut polityczny Tusk, z mocy prawa powinie 06.10.07, 16:58 To jest wszystko bardzo smutne. Wygalada na to, z e wiekszosc ludzi uwierzyla w propagande PiS, pomimo ewidentnyvh klamstw, obelg pod adresem wsystkich innych i sklocania wszystkich ze wszytskimi. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Mądry Polsk po szkodzie.? 06.10.07, 17:26 Niech raz będzie inaczej.! Usuńmy Kaczyńskiegio i PiS. Na wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Mądry Polak po szkodzie.? 06.10.07, 17:27 wrojoz napisał: > Niech raz będzie inaczej.! Usuńmy Kaczyńskiegio i PiS. Na wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
mtsk1 Re: Bankrut polityczny Tusk, z mocy prawa powinie 06.10.07, 19:16 To bylby dowod na glupote Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Bankrut polityczny Tusk, z mocy prawa powinie 06.10.07, 17:00 3,5 mln. PiSiorkowych oszołomów i frustratów znowu marzy o absolutnej władzy Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz PiSowi frustraci maja rządzic Polską.? 06.10.07, 17:25 Nigdy.!! Na wybory.!! Usunąć Kaczyńskich.!! Odpowiedz Link Zgłoś
gralp Re: Bankrut polityczny Tusk, z mocy prawa powinie 06.10.07, 19:34 czy ja naprawdę żyję w kraju debilów, paranoików, ściemniaczy, nieuków, bezmózgowców i innych rozmaitości? czy ty chłopcze rozumiesz co inni mówią, w szczególności twój ukochany wódz, czy tylko potrafisz klaskać? czy kiedykolwiek przemknęło ci przez te pare szarych komórek, żeby porównać jego peany z rzeczywistością? posłuchaj np. tego co mówią o stanie gospodarki i jej perspektywach biznesmeni - ludzie dzięki krórym ona się toczy naprzód, którzy ryzykują wszystkim co mają, którzy nie mają najmniejszego powodu mydlenia ludziom oczu bo nie robią kampanii, a potem skontrastuj z tym co powiedział twój premier. znajdź 10 szczegółow. a potem stuknij się czymś ciężkim w czoło bo chyba nic więcej ci już nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Bankrut polityczny Tusk, z mocy prawa powinie 06.10.07, 19:37 Polska dzis osiaga swoj sukces gospodarczy.Cud.Wynies z tego lekcje.Kto ma glowe na karku ma i kase.Jak zyles z ukladow a nie biznesu-PRZEGRASZ.Naucz sie kapitalizmu-dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Bankrut polityczny Tusk, z mocy prawa powinie 06.10.07, 22:31 A kto zbudował pod to fundament? To PiS obniżył firmom podatki? Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Bankrut polityczny Tusk, z mocy prawa powinie 07.10.07, 00:02 nie, nie, Adas.. nic nie zrozumiales z wykladow tow. doktora Klamczynskiego: PiSda zamknela transplantologa. to od tego wszystkim sie poprawilo! innej mozliwosci nie widze :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Premier: Jesteśmy gotowi! 06.10.07, 16:57 Witajcie w IV Rzeszy Kaczystowskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
ronronron nie idąc na wybory głosujesz na PIS !!! 06.10.07, 17:04 NIE IDZIESZ NA WYBORY = GŁOSUJESZ NA PIS !!!! Roześlijcie ten adres znajomym: www.idz-do-urny.pl/ ---------------------------------------------------- nie wiesz jak głosować poza miejscem zameldowania? Zajrzyj tutaj: www.glosujbezmeldunku.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: nie idąc na wybory głosujesz na PIS !!! 06.10.07, 17:27 ronronron napisał: > > NIE IDZIESZ NA WYBORY = GŁOSUJESZ NA PIS !!!! > > > Roześlijcie ten adres znajomym: > > www.idz-do-urny.pl/ > ---------------------------------------------------- > nie wiesz jak głosować poza miejscem zameldowania? > Zajrzyj tutaj: > > www.glosujbezmeldunku.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
california07 Premier: Jesteśmy gotowi! 06.10.07, 16:57 Uwaga Polacy!!Po zwyciestwie PiS-u Kaczory beda gotowe do wprowadzenia dyktatury dla waszego dobra!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Nie bój się 06.10.07, 17:14 My za to możemy założyć VRP. Jak wygląda VRP zapytacie? Otóż VRP ma dokładnie takie same granice jak IVRP tyle tylko, że znajduje się z ich drugiej strony. VRP jest największym państwem na świecie! Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Kaczorowa masoneria. 06.10.07, 17:28 Nie dajmy się Kaczyńskim. Usuńmy PiS. Na wybory.!! Młodzi.!! Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Jesteśmy gotowi do normalnego odejścia... 06.10.07, 16:58 youtube.com/watch?v=F_Oxtn000L8&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
szmegesz Premier: Jesteśmy gotowi! 06.10.07, 17:02 wyrównywać różnice społeczne to wg. Kaczyńskiego wszystkim po równo? Teorię takich samych żołądków już przerabialiśmy.Ja za socjalizm dziękuję.Musi chyba wymrzeć całe pokolenie, które żyło w czasach komuny, aby coś się u nas zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Re: Premier: Jesteśmy gotowi! 06.10.07, 17:08 Jestem młody, mam czas, poczekam aż wymrą. Gdy kaczki zrujnują gospodarkę i naprawdę nie będzie służby zdrowia proces wymierania moheru znacznie się przyspieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Premier: Jesteśmy gotowi! 06.10.07, 17:28 wymiatator1 napisał: > Jestem młody, mam czas, poczekam aż wymrą. Gdy kaczki zrujnują gospodarkę i > naprawdę nie będzie służby zdrowia proces wymierania moheru znacznie się > przyspieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Polska jak dziecko z zespołem Downa.? 06.10.07, 17:29 Ja sie nie zgadzam. Mamy dość siły aby usunąć Kaczyńskich. Na wybory. Usuńmy PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Polska jak dziecko z zespołem Downa.? 06.10.07, 17:31 Ty mniej dosc sily zeby posprzatac po sobie kupe. Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 "Ty mniej dosc sily" - po jakiemu to? 06.10.07, 17:36 Czy Ty znasz choćby podstawy języka, którym ludzie posługują się na tym forum? Czy faktycznie uciekłeś z Polski (którą podobno tak kochasz) dlatego, że jesteś zbyt głupi aby się tu utrzymać? Nie udało ci się pewnie nawet zawodówki skończyć więc teraz sprzątasz plaże we Francji. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: "Ty mniej dosc sily" - po jakiemu to? 06.10.07, 17:38 Nie na temat.Wiedzialem ze popelnilem blad ale puscilem.Nie chcialem sie bawic.Za to Ty bawisz sie dobrze.Dobrej zabawy bo na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Re: Polska jak dziecko z zespołem Downa.? 06.10.07, 17:33 Aby usunąć PiS trzeba by usunąć jego elektorat czyli ok 10 mln ludzi. Ci nieudacznicy wierzący w "solidarne państwo" i temu podobne banialuki są niereformowalni! Nigdy nie zrozumieją w jakie bagno pchają cały kraj. Gdy się ma kontakt ze światem jedynie przez TV i radiomaryja to na prawdę ciężko samodzielnie myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Polska jak dziecko z zespołem Downa.? 06.10.07, 17:36 Ty masz kontakt z postkomunista Michnikiem.Skutki widac.Nastepne Dziecko Michnika. Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 a ty jesteś nieudacznikiem bez przyszłości 06.10.07, 17:41 zbierasz psie kupy na plaży we Francji! Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Premier: Jesteśmy gotowi! 06.10.07, 22:35 To niech zacznie od siebie :o) Premier i jego ministrowie (a także posłowie partii i działacze samorządowi) powinni dostawać średnią krajową - przecież to oczywista oczywistość. Jak człowiek zarabiający w granicach 8-10 tysięcy złotych może mieć pojęcie o problemach statystycznych obywateli żyjących za cztery razy mniej ;o) Prosocjalna partia zwykłych ludzi się znalazła ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
rusham Premier,weż ty se zrób prawko... 06.10.07, 17:05 wybuduj dom,spłódz dziecię jakowe,posadz hektar sadu i wtedy wez się KU.. do roboty!Panie szanowny ty.I nie obrażaj mnie i mojej rodziny! Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Re: Premier,weż ty se zrób prawko... 06.10.07, 17:09 Ja dzisiaj zdałem egzamin na prawo jazdy :) Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Premier,weż ty se zrób prawko... 06.10.07, 18:06 wymiatator1 napisał: > Ja dzisiaj zdałem egzamin na prawo jazdy :) ================================================= No, to Premierem juz byc nie mozesz, przykro mi ;)D)P)))) Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Premier,weż ty se zrób prawko... 06.10.07, 22:36 E tam, uzbiera odpowiednią ilość punktów to odzyska zdolność bycia premierem IVRP. PS. Oczywiście gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Tego czlowieka musi pilnowac koalicjant ! 06.10.07, 17:09 Ma wybitna zdolnosc do naduzywania wladzy. Nie ma w praktyce zdolnosci do rozwiazywania rzeczywistych duzych problemow, np. system opieki zdrowotnej. Czteroletnia kadencja solo oznacza w praktyce spotkanie z prawdopodobnym oslabieniem koniunktury miedzynarodowej (w Polsce moze to miec rozmiary rzeczywistego kryzysu). IV RP Jaroslawa K. ma na glowie kominiarke, krotkie nozki i brak polotu (rowniez tego politycznego) ! Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Tego człowieka, powinien pilnować specjalista 06.10.07, 17:15 wszyscy wiemy jaki i od czego ;p Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Tego człowieka, powinien pilnować specjalista 06.10.07, 17:30 Kaczyński pod nadzór specjalistów. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Tego czlowieka musi pilnowac koalicjant ! 06.10.07, 18:12 adalberto3 napisał: > Ma wybitna zdolnosc do naduzywania wladzy. Nie ma w praktyce > zdolnosci do rozwiazywania rzeczywistych duzych problemow, np. > system opieki zdrowotnej. Czteroletnia kadencja solo oznacza w > praktyce spotkanie z prawdopodobnym oslabieniem koniunktury > miedzynarodowej (w Polsce moze to miec rozmiary rzeczywistego > kryzysu). > IV RP Jaroslawa K. ma na glowie kominiarke, krotkie nozki i brak > polotu (rowniez tego politycznego) ! ============================================= Tego pana musi pilnowac doswiadczony psychiatra. Do tego majacy za plecami pielegniarza z kaftanem bezpieczenstwa, zeby nie odpuscic szansy poslania tego destroiciela Polski przed Trybunal Stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
tppiotr 21.10. Zamieńmy IV RP na Polskę 4.0 06.10.07, 17:13 - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej IV? - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Premier: Jesteśmy gotowi do zniszczenia demokracji 06.10.07, 17:14 Będziemy rządzić sami, ja z bratem. A CBA zamknie nieposłusznych! Kwa, KWA! ;p Polska potrzebuje spokojnych rządów, dlatego PiSowi należy powiedzieć stanowcze "nie". Dosyć już łamania prawa, produkowania ustawowych bubli i rozdawnictwa "po uważaniu". Dosyć obiecanek- cacanek... Dziś: "Żadnych obietnic!" na: Odpowiedz Link Zgłoś
u_bolt Re: Ale jedno k.... jest pewne ... 06.10.07, 17:19 Europa z Kaczorami i Fotygą sobie spokojnie zawsze poradzi..... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ....................: Jesteśmy gotowi! 06.10.07, 17:19 Polska jest gotowa na normy zuropejskie.Tusk jest na Bialorusi Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 W sobotę nie zbierasz psich kup z plaży? 06.10.07, 17:22 Dzień wolny we Francji dzisiaj mają? Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: W sobotę nie zbierasz psich kup z plaży? 06.10.07, 17:31 wymiatator1 napisał: > Dzień wolny we Francji dzisiaj mają? Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: ....................: Jesteśmy gotowi! 06.10.07, 22:37 Takie jak dzień przeciw karze śmierci czy regulacja połowów dorsza? Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma On wie, że mówi do tych co "lubieją" być 06.10.07, 17:20 "ciemnym ludem" ! Ma wybory w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: On wie, że mówi do tych co "lubieją" być 06.10.07, 17:37 tetradrachma napisał: > "ciemnym ludem" ! Ma wybory w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: jasnemu ludowi przewodzi tusk.to powod do dum 06.10.07, 22:38 Jasny lud myśli samodzielnie i żaden Tusk mu potrzebny do szczęścia nie jest. Wręcz przeciwnie... Odpowiedz Link Zgłoś
macondowo ależ bełkot:/ 06.10.07, 17:23 Wiernym uczniem komunistów jest Kaczyński. Najwierniejszym. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: ależ bełkot:/ 06.10.07, 18:23 macondowo napisał: > Wiernym uczniem komunistów jest Kaczyński. Najwierniejszym. ========================================== Komunistow? Czy nie nobilitujesz przypadkiem Episkopatu z tatulem Muchomorkiem na czele? To komuchy, to byla taka ciemnota? To i slusznie, ze ich pogonili. To jakim cudem czarnokieckowi jednak dlej kieruja z tylnego siedzenia? Teraz, to juz nic juz nie rozumiem. Kwaczor straszy totalna dekomunizacja i zniwelowaniu wszelkiego dorobku PRL, pozostajac komuchem i pod auspicjami komuszego kleru? Czy Tobie tez sie udzielilo przez medialne mieszanie w glowach? Odpowiedz Link Zgłoś
macondowo Re: ależ bełkot:/ 06.10.07, 18:50 A gdzie tu sprzeczność? Metodologia, podejście do Państwa, do ludzi, do informacji, do zagadnień społecznych jest w PiS ściśle socjalistyczne. Co nie zmienia faktu, że PiS chce wyrugować symbole innego systemu, który nazywał się komunistycznym, czy socjalistycznym... Konkurencja. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: ależ bełkot:/ 06.10.07, 19:21 macondowo napisał: > A gdzie tu sprzeczność? > > Metodologia, podejście do Państwa, do ludzi, do informacji, do zagadnień > społecznych jest w PiS ściśle socjalistyczne. > > Co nie zmienia faktu, że PiS chce wyrugować symbole innego systemu, który > nazywał się komunistycznym, czy socjalistycznym... Konkurencja. ========================================== W dalszym ciagu nie kumam: przeciez wczesniej napisales, ze kwaczysci sa kontynuatorami komunistycznej szkoly postepowania wobec Narodu. A przeciez wyraznie okazuja, ze sluza na pasku organizacjom pro- wyznaniowym. Czyli odmiennych od materialistycznego pojmowania rzeczywistosci. Jak mozna byc jednoczesnie komunista (socjalista) i bogoojczyznianym oszolomem? Odpowiedz Link Zgłoś
appfunds Premier: Jesteśmy gotowi! 06.10.07, 17:27 Ja niestety nie jestem na to gotowy Panie Premierze :) Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Premier: Jesteśmy gotowi! 06.10.07, 17:28 Uprzejmie prosze nie uogólniać i nie wypowiadać sie w imieniu wszystkich Polaków. 70% narodu nie głosuje na Pis i byłoby miło, gdybyście to wreszcie przyjęli do wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Premier: Jesteśmy gotowi! 06.10.07, 17:30 Wedlug ostatnich sondazy 59 procent.A jezeli wygra Platforma z 30 procentami to powiesz-mamy demokracje? Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Kłamczyński, niszczysz Polskę.! 06.10.07, 17:38 Naród ci za to jeszcze odpłaci.! Odpowiedz Link Zgłoś
jamaan Re: Premier: Jesteśmy gotowi! 06.10.07, 17:54 prezentejszyn Ty głupi debilu...! Ten Twój Wielki Wódz po dwóch latach zajmowania przez siebie jednocześnie stanowisk premiera i prezydenta Polski zwalił właśnie odpowiedzialność za stan dróg w roku 2007 na KLD. (KLD współtworzyło mniejszościowy rząd koalicyjny od stycznia do grudnia 1991r.!!! ) :-)))) Tak się składa, że obserwuje sobie teraz kampanie wyborczą w Wielkiej Brytanii. Gdyby Gordon Brown powiedział publicznie, że odpowiedzialność za obecną politykę rządu ponosi Margaret Thatcher/John Major to by go już następnego dnia w brytyjskim życiu politycznym nie było bo by go własne ugrupowanie za jaja powiesiło za wygadywanie takich bzdur... BUHAHA....!!!!!!!! :-))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Premier: Jesteśmy gotowi! 06.10.07, 18:38 ==================================== Jamaan, nie daj sie wpuscic w maliny. Twoj adwersarz to dyzurny prowokator. Toto niekoniecznie pisze, co mysli. Kontrowersyjnymi komentarzami powoduje rozwiniecie jalowej dyskusji tylko dla niej samej. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Premier: Jesteśmy gotowi! 06.10.07, 17:32 Aby przejść na emeryturę... mam nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Kielczanie, jeszcze wam Kaczyński pokaże.! 06.10.07, 17:37 Kaczyński, jak rewolucja niszczy swoje dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
u_bolt Re: I jeszcze tylko jedno drobne ale .... 06.10.07, 17:44 Panie Premierze. Sami to wy NIGDY nie możecie rządzić Polską. Wy MUSICIE rządzić Polską ZAWSZE z ojcem Dyrektorem i z Opus Dei. Więc niech pan nie kłamie.... Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Gdyż Rzeszów to również "Polska B" 06.10.07, 17:48 Na takich zadupiach pis zawsze wygra. Tam ludzie krzyżują się ze zwierzętami gospodarskimi i warzywami. Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 PiS - prymitywna partia dla prymitywnych wyborcow 06.10.07, 17:48 Skoro tak prymitywna, nastawiona na dzielenie społeczeństwa, wygrywanie jednych przeciw drugim, podnoszaca nieudacznictwo do rangi cnoty, promujaca ludzka zawisc kampania, którą serwują na rządzący zyskuje tak wielu zwolenników to znaczy ze takie wlasnie jest nasze społeczeństwo. Demokracja jest nieubłagana wygrywa większość. Tylko, że pmijając politykę, to smutne że takich mamy rodaków. Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 Re: Rodaków niestety nie można sobie wybrać :/ 06.10.07, 18:00 Jak pokazuje przykład 2 milionów polskiech emigrantów czasami można:) Odpowiedz Link Zgłoś
prphts Mam nadzieję że Premier przekona jeszcze 06.10.07, 17:48 tych niezdecydowanych no i Donald też oczywiście na korzyść PiSu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 własnie! wszyscy wykształceni wyjadą ... 06.10.07, 17:53 i zostanie motłoch. wtedy wam się będzie dobrze żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
o90 marne dziennikarstwo wybiorczej 06.10.07, 17:50 Premier, tradycyjnie już, zaatakował Tuska powinien oczywiscie zaatakowac Pawlaka co za jelop pisze te teksty do gazeta.pl zatrudniacie kogos ze szkoly zycia ? Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Nie podoba się? 06.10.07, 18:02 To: 1. Umów się na wywiad o pracę w GW 2. Przestań czytać GW i wylewać smuty w każdym poście Czy to aż takie trudne i skomplikowane? Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: marne dziennikarstwo wybiorczej 06.10.07, 18:45 o90 napisał: > Premier, tradycyjnie już, zaatakował Tuska > > powinien oczywiscie zaatakowac Pawlaka > > co za jelop pisze te teksty do gazeta.pl > zatrudniacie kogos ze szkoly zycia ? ========================================= A ty korzystasz z wolnosci wypowiedzi na tych Stronach. Probowales podobnych, sprzecznych z pryncypcjami moderatora komentarzy na innych stronach? Sproboj, moze ci sie uda, he, he, he. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Głosować na zgniliznę PiS.? Nigdy.! 06.10.07, 18:48 Wszyscy przeciw PiS.! Odpowiedz Link Zgłoś