srebrnooki GFK Polonia dla "Rzeczpospolitej: PiS przed PO 10.10.07, 00:19 GFK Polonia pozwala zamawiającemu w całości zdefiniować badanie. Czyli właściciel Rzepy mógł wybrać kto będzie umieszczony w formularzu, w jakiej kolejności będą zadawane pytania, o której będą wykonywane telefony itd itp zresztą takie możliwości są w każdej grupie wykonującej tego typu badania, więc jeżeli chcecie wyników niezależnych od orientacji danego medium je zamawiającego, zamówcie badania sami. A poza tym Rzepa zawsze publikuje swoje sondaże zaraz po tym jak ukazują się niekorzystne sondaże dla PiS-u w innych mediach. Przypadek czy determinacja głównego akcjonariusza :P Odpowiedz Link Zgłoś
sothis666 Re: twoi lewaccy idole rzadzili 15lat 10.10.07, 00:37 > taki byles happy? nie bylem. kradli i krecili ile mogli. za to teraz identycznie kradna, kreca ale w ramach promocji mowia mi jeszcze ze jestem smiec i nie dla mnie ten kraj. no to - z wzajemnosia:) Odpowiedz Link Zgłoś
langston Re: twoi lewaccy idole rzadzili 15lat 10.10.07, 00:43 Nie krada, a do wyjazdu namawia GW (LID) Czy wyjazd z Polski nie byl jednym z najwiekszysch argumentow w agitowaniu za UE? Odpowiedz Link Zgłoś
sothis666 Re: twoi lewaccy idole rzadzili 15lat 10.10.07, 00:59 > Nie krada, a do wyjazdu namawia GW (LID) > Czy wyjazd z Polski nie byl jednym z najwiekszysch argumentow w > agitowaniu za UE? jakie tam GW. g... mnie obchodzi GW. porownaj sobie. dziewczyna po studiach aby zostac sekretarką prezesa musi wykazac sie 2 jezykami i 5 latami doswiadczenia. potem dostaje 2000pln. a zeby zostac ministrem rzadu RP? masz hurtownie ponczoch, jestes kompletnym gowniarzem i -voila-odpowiadasz za gospodarke morska. jesteś przestepcą - zostajesz v-ce premierem. jestes faszystą - zostajesz drugim. gadasz po angielsku tak, ze uczen liceum dostalby za to lufe na szynach i co - minister spraw zagranicznych. i co sie dziwisz? nie jestem faszystą, przestepcą, lojalnym przydupasem prezesa, znam 3 języki i mam takie kwalifikacje, że chca mi placić. i jestem w kraju gdzie to sie liczy. a Wy w takim, gdzie liczy sie co innego. proste. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: sothis666 10.10.07, 01:17 Szoste przykazanie mowi "nie pieprz glupot". A ty ciagle to robisz ... Popraw sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz9771 kosmos pojemny jest 10.10.07, 01:21 a gdyby tak ten pisowy marazm wraz ze stadem wysłać na księżyc? Nie da się jakoś? Słowo daję- mogę uwierzyć że niekompetentne acz sprytne jednostki dostają się do koryta ale że mają poklask wsród tylu obserwatorów!?? nie pojmuję Odpowiedz Link Zgłoś
frakcja-alternatywna posluchaj polonijnego raduia z NYC, USA 10.10.07, 02:09 a co na to Polacy mieszkajacy w NYC ? Posluchaj : www.radiorytm.com/sluchaj.htm Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Lze-sondaz. Notowania PiSu sa o wiele wyzsze______ 10.10.07, 02:55 Odpowiedz Link Zgłoś
hopner PIS rządzi!!! 10.10.07, 04:14 Jestem przysłowiowym wykształciuchem a jednak popieram PIS. Uważam że bez względu na to jakie ma ta partia metody to jednak coś robi. PO nie jest w stanie rządzić Polską. To partia rozwrzeszczanych aroganckich żydów pod przywództwem zacietrzewionego zakompleksionego Kaszuba. PIS zabrało się do porządków od dobrej strony bo od wymiaru sprawiedliwości i korupcji. PO nie ma pojęcia o władzy bo gdyby tak było to by wiedzieli że żeby gospodarka funkcjonowała, nawet najbardziej liberalna to musi być porządek w państwie bo w przeciwnym razie nawet mega-liberalna gospodarka nie pociągnie. Porządek musi być. Śmieszy mnie jak niedawni narzekacze na korupcje i afery dziś zapalczywie bronią anarchii z którą próbuje coś zrobić PIS. Gdyby wygrało PO to kompletnie nic by nie zrobili w tej kwestii bo sami są umoczeni. Trzeba być naiwnym żeby myśleć że PIS wprowadza socjalizm. Ludzie więcej własnego myślenia a nie bezmózgiego powtarzania bzdet którymi są zalewane serwisy informacyjne przez psędoredaktorków jawnie popierającymi PO. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejb303 GFK Polonia dla "Rzeczpospolitej: PiS przed PO 10.10.07, 07:31 Gdzie wam słabnie PIS? Skoro piszecie w tytule, ze słabnie a ma 5 pkt przewagi to redaktor chyba za bardzo jest przepracowany i nie wie co pisze... dać mu wolne! Odpowiedz Link Zgłoś
sybir Re: GFK Polonia dla "Rzeczpospolitej: PiS przed P 10.10.07, 07:52 Wishful thinking andrzejb303 napisał: > Gdzie wam słabnie PIS? Skoro piszecie w tytule, ze słabnie a ma 5 > pkt przewagi to redaktor chyba za bardzo jest przepracowany i nie > wie co pisze... dać mu wolne! Odpowiedz Link Zgłoś
ambl GFK Polonia dla "Rzeczpospolitej: PiS przed PO 10.10.07, 07:45 "PIS słabnie...itd."ale jednocześnie ma coraz wieksze poparcie.Autor tego artykułu się nachlał albo naćpał.Panie Tusek masz pan w GWnie V kolumnę Odpowiedz Link Zgłoś
sybir GFK Polonia dla "Rzeczpospolitej: PiS przed PO 10.10.07, 07:53 Autor tytułu tego artykułu chyba bierze tabletki co ich nie można mieszać z alkoholem. Odpowiedz Link Zgłoś
achodorowski GFK Polonia dla "Rzeczpospolitej: PiS przed PO 11.10.07, 14:09 A co wy na to ? Co wy sa sondaże robicie: Sondaż wyborczy w Wielkiej Brytanii - 50 proc. poparcia dla PO 2007-10-08 50 proc. poparcia dla Platformy Obywatelskiej, po 13 proc. dla PiS i LiD, >>5,5 proc. dla Partii Kobiet<< - takie są wyniki badań przeprowadzonych w Londynie i okolicach oraz w Belfaście, Edynburgu i Southampton. Inne ugrupowania uzyskały niższe poparcie. ----------------------------- polskajakkobieta.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
fraps sondaze 12.10.07, 15:08 czyli jak latwo kreowac rzeczywistosc. Przypominam tez, ze wg Instytutu Adama Smitha najbardziej rzetelna jak dotad sondazownia jest PGB-Polska Grupa Badawcza. Odpowiedz Link Zgłoś