hydepark1 15.10.07, 20:27 I wychodzi jego miernota ,nie lubie Kwacha ale teraz zrobi swoje !!!! i dołoży Tuskowi i zyska PIS ,bo na PO i LID głosuja łapówkarze tak się dziś dowiedziałam . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maaac Kaczyński wychodz na łajzę. 15.10.07, 20:53 Ta "miernota" zrównała Kaczyńskiego z ziemią. Kaczyński miał kiepski dzień? A może to Kwaśniewski miał kiepski dzień gdy spotkał się z Kaczyńskim? Bo wychodzi z tego że z tek trójcy najbardziej "cienkim Bolkiem (nomen omen)" okazuje się Kaczyński. PS. A ja dowiedziałem się że łapówkarze zapisują się do PiS - to im daje gwarancje nietykalności - byle byli tylko grzeczni i wodza nie krytykowali. Nawet morderstwo (tzn. rażące naruszenie obrony koniecznej uchodzi PiSowcom płazem). Odpowiedz Link Zgłoś
hydepark1 Hahaha albo na stratega ... 15.10.07, 21:20 Bo jak widać zyska głosy zwolenników PO którzy zawiedli sie na miernocie Tusku !!!!!Po co miał mu dokładąc kiedy to zrobił pijak kwach ,super to mi się podoba !!!!!!To jest demokracja !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Hahaha albo na stratega ... 15.10.07, 21:26 dlaczego facet lansujący swoją partię nie ma pojęcia o niczym,tylko wyuczone slogany,ktore mówi niezależnie od pytania,i jakieś kłamstwa że ktoś coś powiedział,kiedy ludzie słyszą co innego,przecież to nie jest poważny facet,jak to się stało,że jest szefem partii,przecież tak gra się w szkole podstawowej,a nie o stołek premiera Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Tusk dostaje baty ,hahaha 15.10.07, 21:10 Tusk to cienki bajerant,kłamie w żywe oczy,i na niczym się nie zna a szczególnie na polityce wlasnej partii i ekonomii,nie wie nic o podatkach w Irlandii,żenada,żadnej merytorycznej odpowiedzi tylko prymitywne wciski,że niby prezydent coś powiedzial,czego nie powie- dział,nie zna się na niczym,nic nie potrafi,nawet odpowiedzieć na py tanie,beztalenice,koszmar,facet chce byc premierem,he,he. Przecież nikt poważny z nim nie będzie rozmawiał,to chłopczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Tusk dostaje baty ,hahaha 15.10.07, 21:12 dociśnięty kłamie i wdzięczy się,co to za ludzie,skąd oni się wzięli Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Tusk dostaje baty ,hahaha 15.10.07, 21:15 jeszcze z panem Jarkiem się umowili,że w debacie nie będzie za mocno go kopał,he,he Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Tusk dostaje baty ,hahaha 15.10.07, 21:45 oczywiście pan Tusk z panem Jarkiem się umówili,co zresztą było wi- dac. Odpowiedz Link Zgłoś