1kasza 16.10.07, 07:08 Ot i cała Polska!Cóż więcej gadać.Trochę urzędniczej niekontrolowalnej władzy(sic) i już szlachcic na zagrodzie równy.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kronopio77 Populizm i Socjalizm psuje państwo, i co? 16.10.07, 07:16 a autobusów sie czepiaja, ofermy Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Populizm i Socjalizm psuje państwo, i co? 16.10.07, 08:54 kronopio77 napisał: > a autobusów sie czepiaja, ofermy Odpowiedz Link Zgłoś
atomm Wykopki 2007 16.10.07, 09:42 Jeszcze pare dni i wykopiemy kartofle... Panie Kaczynski - pana czas juz minal... Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 infantylny artykuł dla infantylnych czytelników? 16.10.07, 11:01 ci, którzy stracili robotę skarżą się GW? Za taką postawę na Zachodzie już żadna firma by ich nie przyjęła do pracy! GW da im ... etaty? he, he, he Odpowiedz Link Zgłoś
stoova Re: infantylny artykuł dla infantylnych czytelnik 16.10.07, 11:29 ruki pa szwam? Odpowiedz Link Zgłoś
srpnov :D :D :D 16.10.07, 11:31 No, trzeba przyznać, że facet pomysłowy. Na tak nieciekawym stanowisku zajmować się kampanią... Mógł jeszcze prosić tych kierowców, żeby specjalnie robili korki i wypadki :) w Warszawie, żeby pokazać jaka ta HGW fatalna. Odpowiedz Link Zgłoś
solveik Re: :D :D :D 16.10.07, 15:57 Mógłby jeszcze psuć drogi i mówić, że za PiS-u się budowało a za PO się niszczy. Pewnie znakomita część naszego społeczeństwa przyznałaby mu rację. Odpowiedz Link Zgłoś
wujekmik Re: Wykopki 2007 16.10.07, 11:18 tyle że on wygra wybory jak 2 lata temu Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Bardzo dobrze Polsce służy Tusk. 16.10.07, 08:55 PO to wzorcowa partia. Bo PiS to bolszewickie działanie.! Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Bardzo dobrze Polsce służy Tusk. 16.10.07, 09:32 wrojoz napisał: > PO to wzorcowa partia. Bo PiS to bolszewickie działanie.! Eee, tam. Wart Pac pałaca, a pałac Paca. Odpowiedz Link Zgłoś
marcowroc Może pierw dałbys mu szanse porządzić, co? 16.10.07, 12:41 Bo jeszcze nawet nie był w żadnym rządzie, a już wiesz wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: Jeszcze kilka dni i PiS przejdzie do historii 16.10.07, 07:16 kronopio77 napisał: > . wierze w to Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Jeszcze kilka dni i PiS przejdzie do historii 16.10.07, 08:54 Precz z PiS.! Odpowiedz Link Zgłoś
1kasza Bo Platforma psuje autobusy 16.10.07, 07:13 Poza tym.Kuriozum. W Katowicach wybudowano na pewno nie małym kosztem wagę kontrolną (ul.Kościuszki).Warto zobaczyć jak pięknie zarosła trawą. A jezdnie dalej z półmetrowymi koleinami.Cóż :-( Odpowiedz Link Zgłoś
zbig76 Re: pisowi zostalo 5 dni. czy wprowadz stan wojen 16.10.07, 09:14 5 dni to zostało do przejęcia pełni władzy koledzy :))) a stan wojenny to chyba się zrobił w twojej głowie jak za poprzednich rządów nie dojadałeś bo pracy nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
anvill Re: pisowi zostalo 5 dni. czy wprowadz stan wojen 16.10.07, 09:59 Ależ Jarosław zapowiadał że ogłosi stan wojenny po swojej przegranej w wyborach - że dobrowolnie od żłoba go nie odstawią a on się go tak łatwo nie pusci... Odpowiedz Link Zgłoś
df-t Re: pisowi zostalo 5 dni. czy wprowadz stan wojen 16.10.07, 10:40 Dnia 21 października, roku pamiętnego przegnał naród PiSiory z kraju nękanego. W kwestii tematu: ŻENADA - to słowo powinno na stałe wpisać się do historii jako najlepiej opisujące rządy PiS, tuż obok łgarstwa, oszczerstwa, inwigilacja, knowania, obrażanie, uwłaczanie, agresja i zwyrodnienie. PiS to RAK Rzeczypospolitej kolego i uwierz mi, że te wybory pokażą jak bardzo Naród chce tego Raka zwalczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
stawonog moga jeszcze wyslac dzialaczy z kombinerkami :) 16.10.07, 07:19 przecinac hamulce :) Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: moga jeszcze wyslac dzialaczy z kombinerkami 16.10.07, 08:56 stawonog napisał: > przecinac hamulce :) Odpowiedz Link Zgłoś
caffeinated Re: moga jeszcze wyslac dzialaczy z kombinerkami 16.10.07, 12:24 > przecinac hamulce :) To by byla prawdziwa walka z Ukladem. Hamulcowym. Odpowiedz Link Zgłoś
jona12 i kto nam utrudnia ZYCIE? 16.10.07, 07:22 tych DWOCH skandalicznych kaczorow Ludzie POLACY WYRZUCIC NA BRUK A POTEM DOKONAC SAMOSADU NA TYCH ZDRAJCACH.ZADEN PSYCHIATRA JUZ IM NIE POMOZE JEDYNA POMOC TO POZBAWIC ICH KORYTA KTOREGO TAK BRONIA. POD SAD Z NIMI.Przez 20 lat WARSZAWA NIE OSIAGNELA TAKIEGO WYGLADU ZA KACZORA KTORY OSZUKIWAL WLASCICIELI NIE DOPROWADZIL DO UCHYLENIA USTAWY O WIECZYSTYM UZYTKOWANIU, CALE 4-RY LATA TRZYMAL NA PODLODZE WNIOSKI NIE ZROBIL NIC ZEBY LUDZIOM SIE LEPIEJ MIESZKALO A DZISIAJ PLUJA KOBIECIE KTORA WYKAZUJE DUZO ROZSADKU I POSWIECENIA SRODMIESCIE PELNE KWIATOW TOROWISKA TRAMWAJOWE CZYSTO. A CO ZA KACZORA BYL CHLEW, KACZOR TAKI SAM CHCE ZROBIC Z POLSKI ALE MY MU NIEPOZWOLIMY ZDRAJCY ZLODZIEJE OSZUSCI PSYCHOPACI WANT Z NIMI . Odpowiedz Link Zgłoś
zbig76 Re: i kto nam utrudnia ZYCIE? 16.10.07, 09:09 większych bzdur dawno nie czytałem - PiS to jedyna partia za której w moim portfelu przybyło a nie ubyło - to AWS (obecnie PO) i SLD kradli na potęgę... Odpowiedz Link Zgłoś
ml2403 Re: i kto nam utrudnia ZYCIE? 16.10.07, 09:18 Twoja logika sprowadza się do tego że trzeba powiedzieć, że jeśli powódź 1997 r. była za rządów SLD to oni za to odpowiadają. Odróżnijże procesy które dzieją się niezależnie od nas albo w dłuższej perspektywie od rzeczywistego wpływu na nie. Zasługą PiS jest to, że zajęty tropieniem agentów podsłuchami i walką polityczną nic nie zrobił dla gospodarki, ale to nic oznacza także nic złego i to już wystarczyło by przy dobrej koniunkturze poszła do przodu i niech mi bezczelny jeden lub drugi, a zwłaszcza p. Zyta nie pieprzy o zasługach rządu, bo to że mam więcej w portfelu to moja zasługa a nie rządu. Odpowiedz Link Zgłoś
typson Re: i kto nam utrudnia ZYCIE? 16.10.07, 10:16 zaczales pacowac? Czasem trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
maciorra Re: i kto nam utrudnia ZYCIE? 16.10.07, 10:29 zbig76 napisał: >to AWS (obecnie PO) Zabawne, oidp spora czesc PiS wywodzi sie z AWS, nie wspominajac o tym kim byl obecny prezydent w czasie rzadu AWS... Odpowiedz Link Zgłoś
bodo9 Re: i kto nam utrudnia ZYCIE? 16.10.07, 10:52 A poza tym to nic Ci nie dolega? Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Jesteś zbyt krótkowzroczny żeby to zrozumieć 16.10.07, 11:06 > PiS to jedyna partia za której w moim portfelu przybyło a nie ubyło Jesteś zbyt krótkowzroczny żeby zrozumieć, że to efekty zmian wcześniej i wpływu Unii Europejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
zbig76 Re: i kto nam utrudnia ZYCIE? 16.10.07, 09:10 a jesli chodzi o HGW to jak mieszkam w Wraszawie 32 lata, nie pamiętam takiego burdelu jaki przez ten jeden rok swoich rządów tu zrobiła - tfu.... Odpowiedz Link Zgłoś
krwe Re: i kto nam utrudnia ZYCIE? 16.10.07, 10:02 no chyba jak się robi remonty to musi byc burdel.kaczka nic nie robiła to i burdelu nie było.teraz Warszawa zaczyna wyglądać.ulice zrobione od nowa,puławska to już co innego.HGW ma mój głos jak na razie chociaż,wcześniej głosowałem na Borowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
typson Re: i kto nam utrudnia ZYCIE? 16.10.07, 10:17 Za to kaczynskiemu caly tarchomin białołęka dziekują za most północny lecz sie Odpowiedz Link Zgłoś
df-t Re: i kto nam utrudnia ZYCIE? 16.10.07, 10:52 No tak, bo za Brata Kaczora nic się nie robiło i głupi człowiek się przyzwyczaił. Mieszkam we Wrocławiu i tutaj też ryją na potęgę, ale widzę powoli tego efekt i jestem dumny. A co z tego, że człowiek postoi sobie w korku, jak niedługo będzie mógł w końcu normalnymi drogami jeździć. Napisałeś, że zawdzięczasz PiSowi więcej pieniędzy w portfelu. A gó.. prawda, nie wiem gdzie ty masz mózg, ale raczej nie na miejscu! Dlaczego? Już tłumaczę: 1) Przyrost gospodarczy jest procesem złożonym i nie odbywa się w 2 lata! To my wszyscy przez ten cały czas na niego pracowaliśmy. 2) Przyrost jest uzależniony od kondycji rynku światowego - dzięki Bogu PiS nie ma tam dostępu. 3) Koniunktura wzrostowa była obserwowana na długo przed dojściem PiS do władzy - każdy ekonomisto Ci to powie, włącznie z #1. 4) To my Polacy (choć jak się okazuję, dzięki Panu Premierowi, nie każdy jest ,,prawdziwym Polakiem'', a jest ich dokładnie ok. 35%) się do tego przyczyniliśmy swoją ciężką pracą. Nie PiS, nie SLD (choć wejście do UE było tutaj również punktem wyjścia). 5) Za wzrostem stoi spadek bezrobocia. A wiesz skąd ten spadek? Bo za rządów PiS ponad 2 mln Polaków wybrały inny model władzy niż ten, który reprezentuje PiS - oni sobie z tego zdają sprawę bardzo dobrze. Policz sobie chłopie: jeśli założymy, że 30 mln jest zdolnych do pracy, to te 2 mln, to ponad 6,5%!!! Trafia to do Ciebie ? Proszę odnieś się do tego co napisałem. Może zmienię zdanie o elektoracie PiS - chyba potraficie sklecić coś bardziej konstruktywnego, poza powtarzaniem słów WODZA. Odpowiedz Link Zgłoś
df-t Re: i kto nam utrudnia ZYCIE? 16.10.07, 11:38 Taka z wami dyskusja. Jak przychodzi do konkretów, to dławicie się jak Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Pieprzycie Hipolicie. 16.10.07, 12:03 Też mieszkam we Wrocławiu i wiem jak to wygląda. Koordynacja robót typowa dla PO - patrz Warszawa. Dwie wylotówki z centrum na Warszawę - na obu jednocześnie ruch utrudniony - na jednej budują most (już chyba za długo), a na drugiej (most Szczytnicki) - roboty stoją. Nie będę przypominał ciągu Szewska-Grodzka, remontu pl. Powst. Wlkp. czy pl. Grunwaldzkiego. A co do tego, że mam więcej w portfelu - oczywiście, miałem podwyżkę, ale mam też dodatkową kasę ze zmniejszenia podatków przez Zytę - redukcja składki rentowej (realizacja postulatu liberalnego). Czy to też było niezależne od rządu? Może Zyta i Sejm zrobili to podczas lunatykowania? Odpowiedz Link Zgłoś
daimona W Warszawie koordynacja robót jest bardzo dobra 16.10.07, 12:12 Chwali się HGW, że Al. Jerozolimskie i z tego co pamiętam - też Ślasko-Dąbrowski zostały oddane PRZED TERMINEM. Widze poprawę i szybkość działania. I co najważniejsze - jest działanie, a nie zastój, jak za Kaczyńskiego! Jego motto było, takie jak u mnie w stopce - nawet się z tym nie krył ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
df-t Re: Pieprzycie Hipolicie. 16.10.07, 13:26 W porównaniu do tego, z czym mieliśmy do czynienia dotychczas, to jest to potężny krok. Wrocław potrzebuje lepszych rozwiązań komunikacyjnych, bo aktualnie mamy dramat, który się tylko rozbudowywał przez lata. Idziemy w dobrym kierunku i moja ukochana Perła Polski, będzie lśniła - w to wierzę. Redukcja składki, o której wspominasz, to są nieduże pieniądze. Nie licząc wzrastającego deficytu budżetowego, to jest to posunięcie OK. Zagadnienie jest o wiele bardziej złożone. Przy aktualnym progresie na rynkach światowych, należy ten trend umacniać, a PiS nie zrobił nic w tym kierunku. Takie posunięcie daje pieniądze (ja tego osobiście nie odczułem, może ty tak), ale chodzi o to, żeby tych pieniędzy było więcej (napływ kapitału, podwyższenie pensji min., etc.). A prawda jest taka, że ludzie uciekają z Polski. To jest smutne i zarazem prawdziwe. To nie da nam pieniędzy. 2 mln produktywnych ludzi to ponad 6.5% - można obliczyć ile by mieli wkładu w budżet, a jednocześnie dobro wszystkich obywateli. Mamy pewną blokadę: z jednej strony budżet potrzebuje pieniędzy, a z drugiej nie ma kto te pieniądze do tego budżetu dostarczać. Krok ku przyszłości wymaga bardziej odważnych zmian - może podatek liniowy...? Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos PIS stworzył warunki, w których takie dupowłazy 16.10.07, 07:32 czują sie jak ryba w wodzie, a to, że takie palanty otaczają się niekompetentnymi ludźmi to nie nowość Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Bo PiS to bolszewia 16.10.07, 07:38 >Na miejsce zwolnionych inspektorów wojewódzkich Usidus przyjmuje ludzi bez doświadczenia w branży.< To kolejny przejaw bolszewii PiS, a poparcie, jakie ciagle maja w spoleczenstwie swiadcza o tym, jak wielka grupa Polakow teskni do PRL i zasad jakie w nim panowaly."Nie matura, lecz chec szczera zrobi z ciebie oficera". Tak tak, to juz bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Bo PiS to bolszewia 16.10.07, 08:57 imie_jaszczomp napisała: > >Na miejsce zwolnionych inspektorów wojewódzkich Usidus przyjmuje > ludzi bez doświadczenia w branży.< > To kolejny przejaw bolszewii PiS, a poparcie, jakie ciagle maja w > spoleczenstwie swiadcza o tym, jak wielka grupa Polakow teskni do > PRL i zasad jakie w nim panowaly."Nie matura, lecz chec szczera > zrobi z ciebie oficera". Tak tak, to juz bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: PIS stworzył warunki, w których takie dupowła 16.10.07, 08:57 el_bigos napisał: > czują sie jak ryba w wodzie, a to, że takie palanty otaczają się > niekompetentnymi ludźmi to nie nowość Odpowiedz Link Zgłoś
2lkad1 Bo "Hindus Alvin Bajadhur ci wszystko wybaczy..." 16.10.07, 07:46 Smutek zamieni ci w śmiech... Odpowiedz Link Zgłoś
artnow Bo Platforma psuje autobusy 16.10.07, 07:48 Szkoda, że nie zrobili takiego "nalotu dywanowego" na Łódź. Tutaj autobusy jeżdżą w opłakanym stanie, nie trzymają się rozkładów, a nawet potrafią się zapalić w trakcie kursu. Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Bo Platforma psuje autobusy 16.10.07, 07:50 >Szkoda, że nie zrobili takiego "nalotu dywanowego" na Łódź.< A z jakiej partii jest u Was prezydent? Jesli nie z PO albo LiD, to sie nie doczekacie! Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Bo Platforma psuje autobusy 16.10.07, 09:26 artnow napisał: > Szkoda, że nie zrobili takiego "nalotu dywanowego" na Łódź. > Tutaj autobusy jeżdżą w opłakanym stanie, nie trzymają się rozkładów, a nawet p > otrafią się zapalić w trakcie kursu. Ale w Łodzi rządzi słuszna opcja, która potrafi wymodlić opiekę boska nad pasażerami. Odpowiedz Link Zgłoś
viornisko A ja wczoraj dostałem mandat - żeby dokuczyc PO 16.10.07, 07:48 NIedługo dojdzie do farsy w stylu słoń a próba dokuczenia PO. Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
kefasp Paweł, wracaj ty lepiej do Piły 16.10.07, 07:50 Powietrze dużego miasta wyraźnie ci szkodzi. Nie lepiej to uczyć dzieci historii? Sam wiesz, z wykładów na studiach, że nie wszyscy nadają się do polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Wydal polecenie...... 16.10.07, 07:50 Macie dokuczac PO........... Jezeli gdziekolwiek pracuja przekreciarze i zlodzieje nastepuje kontrola,nastepuja zmiany.A ze sa tam czlonkowie PO?Nie jestem zdziwiony bo w trakcie ostrej kampanii Wyborczej kandydatka PO na posla na zywca brala lapowki.PO po prostu jeszcze nie rzadzi a juz zaczyna zbierac bedac pewnym ze wygra wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_dreptak Re: ..Wydal polecenie...... 16.10.07, 08:11 czyli jak teraz zatrzyma mnie ITD to mam klęknąć i obiecać, że będę głosował na piss ????? osobiście już kilka razy udało mi się wyłgać z mandatu przekonując policjantów jak bardzo im współczuję, że obecna władza używa ich do roznoszenia wieśmaców Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..Wydal polecenie...... 16.10.07, 08:15 Twoj problem co bedziesz obiecal.Widocznie do kazdej sytuacji podchodzisz politycznie?A to stanowi juz inny problem. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: ..Wydal polecenie...... 16.10.07, 09:28 presentation1 napisał: > Twoj problem co bedziesz obiecal.Widocznie do kazdej sytuacji podchodzisz polit > ycznie?A to stanowi juz inny problem. Przyganiał kocioł garnkowi... Odpowiedz Link Zgłoś
ulisse Bral udzial w dwoch debatach, 16.10.07, 09:17 a przegral trzy. Wszystko przegral. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: ..Wydal polecenie...... 16.10.07, 08:24 presentation1, pieprzysz! Odpowiedz Link Zgłoś
orvel Głupota i ubecja niedługo 16.10.07, 08:38 odfrunie a ty wraz z nią na kaczych skrzydłach Odpowiedz Link Zgłoś
stawonog w trakcie kampanii CBA zrobilo prowokacje :) 16.10.07, 08:55 jakimi czasami Ci to pachnie?? a poslanka powinna siedziec, to bezdyskusyjne jest Odpowiedz Link Zgłoś
daretto Gazeto Wyborczo ! 16.10.07, 08:09 Nawet już nie jesteście smieszni, jesteście żałośni. Tak na marginesie powinniście np zamieścić komentarze internautów z Onetu do artykułu waszegu guru Michnika, traktującego o desparackiej próbie wzięcia Polski. Bardzo pouczająca lektura, w której było bardzo duzo wątków dotyczących i samej gazety. Nie jesteście juz gazetą jak to mówia miarodajną i pisaniem bzdeciarskich artykułów byleby tylko przywalić PiS na pewno swojej pozycji na rynku nie poprawicie. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Gazeto Wyborczo ! 16.10.07, 08:12 Wczorajszy dzien na gieldzie-Agora spadek o prawie 1 punkt. Odpowiedz Link Zgłoś
tukot a gdzie ty, szmondaku piaskowy, będziesz się 16.10.07, 09:32 udzielał jak zabraknie forum wyborczej? tylko tu, na forum wyborczej jest dość tolerancji by takie niezrównoważone coś jak ty mogło sie wypowiedzieć. istniejesz dzięki znienawidzonej GW - a ściślej dzięki jej forum internetowym. Odpowiedz Link Zgłoś
drbob20 Re: a gdzie ty, szmondaku piaskowy, będziesz się 16.10.07, 09:44 brawo tukot!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 GW wszystko jedni skad kasa leci, forum nie zginie 16.10.07, 11:06 wazne ze ludzie wchodza i sie wyzywaja a moderator ma to w d.. chyba ze ktos za bardzo atakuje jedynie słuszną opcję Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_xcvs Kolejna śmieszność IVRP 16.10.07, 08:14 Trochę to podobne do sprawy tych leśników co zostali pogonieni do zbierania podpisów dla PiS. Taki sam bolszewicki poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Kolejna śmieszność IVRP 16.10.07, 08:59 marcin_xcvs napisał: > Trochę to podobne do sprawy tych leśników co zostali pogonieni do zbierania > podpisów dla PiS. Taki sam bolszewicki poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
executioner Bo Platforma psuje autobusy 16.10.07, 08:30 A pomyśleć, że dyktatura proletariatu nam nie pasowała... Odpowiedz Link Zgłoś
gosiakz Łódź rozgrzebana, komunikacja kursuje jak chce 16.10.07, 08:35 ale Kropiwnicki poperany przez "Kaczyńskiego i spółkę" raz przejechawszy się wymuskanym na tę okazję autobusem wygłaszał peany na temat miejskiej spółki komunikacyjnej A jak przeklinają mieszkańcy , tego nie sposób napisać ! Odpowiedz Link Zgłoś
gadaczka Re: Bo Platforma psuje autobusy 16.10.07, 08:42 te bydlaki z PiSu wyraznie przegrywaja i pokazuja calej polsce i europie z jaka klasa porafia przegrywac. Koniojebcy cholerni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Bo Platforma psuje autobusy 16.10.07, 09:30 gadaczka napisał: > te bydlaki z PiSu wyraznie przegrywaja i pokazuja calej polsce i > europie z jaka klasa porafia przegrywac. Koniojebcy cholerni!!! Chciałeś zapewne powiedzieć "koniobijcy?" Za moich czasów mówiono też "klepać konia". Odpowiedz Link Zgłoś
bergman1 za niedługo będą rozliczeni ze swojej ,,działalnoś 16.10.07, 08:45 i pomysłów. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: za niedługo będą rozliczeni ze swojej ,,dział 16.10.07, 08:59 bergman1 napisał: > i pomysłów. Odpowiedz Link Zgłoś
grabarz_pis idę 21.10.2007 olać pisuar ! 16.10.07, 08:46 niech natychmiast skończą swe nikczemne czyny Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: idę 21.10.2007 olać pisuar ! 16.10.07, 09:00 grabarz_pis napisał: > niech natychmiast skończą swe nikczemne czyny Odpowiedz Link Zgłoś
zbig76 Re: idę 21.10.2007 olać pisuar ! 16.10.07, 09:08 dopóki będę miał pracę za dobrą kasę to dla mnie moga robić nawet 100x bardziej "nikczemne czyny" i mam to gdzieś jedyby rząd za którego mi się poprawiło a nie pogorszyło, więc to w jaki sposób walczą z PO, naloty CBA, obsadzanie stanowisk swoimi, Rydzyk, mohery, kompromitacje Fotygi itd. mam głęboko gdzieś dopóki w portfelu będzie się zgadzało :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: idę 21.10.2007 olać pisuar ! 16.10.07, 09:54 Czy dostałeś pracę za seks? Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: idę 21.10.2007 olać pisuar ! 16.10.07, 09:55 > Rydzyk, mohery, kompromitacje Fotygi itd. mam głęboko gdzieś > dopóki w portfelu będzie się zgadzało :)))) A jak juz wykoncza wszystkich, wokol ciebie to sie uspokoja nmyslisz? Musza z kims walczyc i to bedziesz ty Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: idę 21.10.2007 olać pisuar ! 16.10.07, 10:59 piekielnica1 napisała: > A jak juz wykoncza wszystkich, wokol ciebie to sie uspokoja > nmyslisz? Musza z kims walczyc i to bedziesz ty Daj spokój, on jest z abecadła. Klepał bidę jako cieć parkingowy, ale nowa władza dała mu szansę. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Nękanie Platformy??? 16.10.07, 08:51 Wczoraj jechałem 101 w kierunku Nowodworów i się rozkraczył na Tarchominie. Dziasiaj rano 510 do Centrum rozkraczył się na Żoliborzu. Albo mam pecha, albo coś w tym jest że te autobusy to jeżdżące trupy... Odpowiedz Link Zgłoś
palcopstryk Tak właśnie wygląda odzyskiwanie władzy 16.10.07, 08:52 Ministerstwa, telewizja, inspektorat transportu drogowego... Jeśli utrzymają się dłużej u steru, to przejmą nawet Wytwórnię Filmów Dokumentalnych i Fabularnych tylko po to, żeby nakręcić remake filmu z Kaczyńskimi w rolach głównych, pod nowym tytułem - "O dwóch takich, co słuchali księży". Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Tak właśnie wygląda władz PiS.! 16.10.07, 09:01 palcopstryk napisał: > Ministerstwa, telewizja, inspektorat transportu drogowego... Jeśli utrzymają si > ę > dłużej u steru, to przejmą nawet Wytwórnię Filmów Dokumentalnych i Fabularnych > tylko po to, żeby nakręcić remake filmu z Kaczyńskimi w rolach głównych, pod > nowym tytułem - "O dwóch takich, co słuchali księży". > > Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz No i fajnie... Po wyborach przyjdzie czas 16.10.07, 08:56 na takich "fachowców" jak ten Usidus czy telewizyjna Kotecka... Za dupę i kopa w stronę bramy bo nie wyobrażam sobie bym musiał z własnych podatków płacić takim gnidom... Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: No i fajnie... Po wyborach przyjdzie czas 16.10.07, 09:01 swan_ganz napisał: > na takich "fachowców" jak ten Usidus czy telewizyjna Kotecka... > Za dupę i kopa w stronę bramy bo nie wyobrażam sobie bym musiał z > własnych podatków płacić takim gnidom... Odpowiedz Link Zgłoś
zbig76 Re: No i fajnie... Po wyborach przyjdzie czas 16.10.07, 09:16 ale gnidom z PO czy LiD to sobie wyobrażasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream już rzygam tym pisem i jego przydupasami 16.10.07, 08:59 ma serdecznie tego dosyć tego smrodu. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: już rzygam tym pisem i jego przydupasami 16.10.07, 09:02 vanilla.dream napisał: > ma serdecznie tego dosyć tego smrodu. Odpowiedz Link Zgłoś
zbig76 wojroz, kup sobie zapas chusteczek... 16.10.07, 09:13 będziesz mógł 21.X płakać wespół ze swoim przewodniczącym po kolejnej porażce... ludzie mogą ocenić kiedy im się żyło lepiej i umieją liczyć - jak bezrobocie spada a płace rosną to taki rząd dla mnie może robić co chce w pozostałych sprawach, nawet wprowadzić dyktaturę... Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Oooo... widzę fan Stalina się znalazł 16.10.07, 09:18 Dla miłośników dyktatury jest sporo miejsca w Wenezueli. Odpowiedz Link Zgłoś
rafalwspin Re: wojroz, kup sobie zapas chusteczek... 16.10.07, 09:55 Bezrobocie spadło, dzięki władzy kaczyńskich... Masz rację, jak 2 miliony ludzi wyjechało za granicę to i przy okazji problem mieszkań jest mniejszy (bo 2 miliony nie musi już gdzieś mieszkac), a zarabiasz więcej bo ci co coś umieli wybrali emigrację i dlatego pracodawcy muszą płacic więcej. Chciałbym zobaczyć twoją i kaczynskich minę jakbyśmy tak wszyscy wrócili w krótkim czasie. Miałbyś ten swój sukces obecnego rządu Odpowiedz Link Zgłoś
zwyklaosoba a miało być prawo i sprawiedliwość 16.10.07, 09:01 Prawo i Sprawiedliwość to nie to samo co prawo i sprawiedliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: a miało być prawo i sprawiedliwość 16.10.07, 09:02 zwyklaosoba napisał: > Prawo i Sprawiedliwość to nie to samo co prawo i sprawiedliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
zbig76 Re: a miało być prawo i sprawiedliwość 16.10.07, 09:15 wojroz, ty masz równo pod sufitem??? pytam, bo pisanie postów składających sie wyłącznie z treści czyichś postów to chyba jakaś paranoja jest - ale cóż, wyborca PO więc czego się spodziewać :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
drbob20 Re: a miał być PO 16.10.07, 10:09 no coz- najwazniejsze to splukac PiS! raz na zawsze zeby wszawki sie juz nigdy nie pokazaly! PiS to smierdziele!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zbig76 o jaka biedna PO wsyscy jej dokucają.... 16.10.07, 09:04 zaraz się popłaczę a niech ich kontrolują jak najwięcej, bo jak PO dojdzie do władzy to wróci bezrobocie - z wrogami społeczeństwa trzeba ostro bo jak nie, to znowu zaczną rozkradać ten kraj... Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Brawo Zbig - Gomułką zapachniało... 16.10.07, 09:17 Jak zresztą we wszystkim, co PiS robi. Odpowiedz Link Zgłoś
bodo9 Re: o jaka biedna PO wsyscy jej dokucają.... 16.10.07, 11:34 zbig76 chyba dawno u lekarza nie byłeś,może już czas? Odpowiedz Link Zgłoś