marcowsky 21.10.07, 22:17 Musimy poczekac na sejmowa komisje sledcza ktora wyjasni pewne mechanizmy pracy CBA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolargolo ciekawe czy namierza tego goscia od Euro2012 22.10.07, 03:21 moze zatarli slady skoro to czlonek PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Szczur uciekający z okrętu? 22.10.07, 05:31 Jak się atmosfera wokół CBA zagęści takich bedzie znacznie więcej. Pytanie tylko czy PO będzie miała zamiar rozliczyć PiS&CBA z działalności czy raczej się dogadać i wspólnie "kręcić lody". Decyzja należy do nich co dalej z Polską. Odpowiedz Link Zgłoś
idolw666 Uwierzyłem CBA 22.10.07, 23:43 mysle, ze to nie pierwsza taka sprawa. zioberro narobil i teraz trzeba to pic. Odpowiedz Link Zgłoś
fastaxe77 Re: Uwierzyłem CBA 23.10.07, 00:57 hehehehe komorniku, masz chłopie szczeście, że nie prowadziła cie pani porucznik ksywa "Ciasna Blondi" bo łkał byś teraz przed kamerami jak taka jedna posłanka prowadzona przez ppor. "Bukieta" :-D Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Uwierzyłem CBA 23.10.07, 06:19 fastaxe77 napisał: > hehehehe komorniku, > masz chłopie szczeście, że nie prowadziła cie pani porucznik > ksywa "Ciasna Blondi" bo łkał byś teraz przed kamerami jak taka > jedna posłanka prowadzona przez ppor. "Bukieta" :-D O ile dobrze rozpoznałem charakter faceta nie było na to najmniejszych szans. Zupełnie co innego jak uczciwą dotąd i naiwną kobietę obrabia cały sztab specjalistów, a zupełnie co innego jak cwaniak, który sam wie czego chce zgłasza się na ochotnika. Normalny człowiek z łobuzami nie ma szans, jak łobuz na łobuza natrafi... robi się wesoło. Zobaczymy jakie haki wzajmnie na siebie przygotowali. W każdym razie CBA straciło "kryszę" w postaci PiSu. Teraz będzie twarda rzeczywistość i prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
fastaxe77 Re: Uwierzyłem CBA 23.10.07, 23:37 maaac nie takie łobuzy jak nasz komornik straciły fortuny goniąc po tajskich burdelach choćby za cieniem umiejetności naszej ciasnej porucznik. i nie mów, że to dla tego iż z blondynkami tam krucho.;-) to mistrzyni w swoim zawodzie! tam takich k... więcej (i nie chodzi tym razem o płeć) jak to w trzyliterowym organie bezpieczeństwa państwa :-D Odpowiedz Link Zgłoś