rydzyk_fizyk 22.10.07, 13:31 A Jarek może najwyżej kota powykręcać ogonem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loppe Zdrojewski: 10 listopada decyzja o ewentualnej .. 22.10.07, 13:33 więcej gazu Odpowiedz Link Zgłoś
moki1 Negocjacje przed kamerami 22.10.07, 13:40 i więcej niż połowa miejsc w rządzie dla przegranego. Pamiętamy. Tego chciała platforma w ostatbich negocjacjach koalicyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe premiera jeszcze nie ma 22.10.07, 14:50 teraz sie wyjasnia dlaczego to zdumiewające spowolnienie - nawet nie wiadomo kto będzie premierem, Tusk może nie chcieć Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar Tempo panowie, to nie szachy! 22.10.07, 14:56 trzeba posprzatać po niedojdach i do przodu. Odkładanie pierwszej, podstawowej decyzji o 18 dni źle wam i nam wróży. Odpowiedz Link Zgłoś
moki1 Słyszałem, że Tusk już buduje drogi 22.10.07, 14:59 Nie ma czasu być premierem. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Zdrojewski: 10 listopada decyzja o ewentualne 22.10.07, 15:41 mam nadzieje ze Tusk polozy przyslowiowa "lache" na tego skundlonego jezusa marie rokite!tysk ma okazje skonczyc z tym kretaczem ktory czekal na wynik wyborow i udawal milosc do tej klepy uciekinierki do pis-uaru!!"politycy za dyche! smiechu warte!!czarno widze przyszlosc w pisie te klaczy !jeszcze troch i "pan prezydent" pogoni ja z tej swojej kancelarii bo do czego ona bedzie potrzebna?chyba do wystepow w kabarecie!!!!wyszkolona agentka kgb "doradca prezydenta do spraw kobiet" ha!ha!ha!byl juz jeden doradca do spraw "dystrybucji narkotykow"!mozna sobie wyobrazic ten ryk gdyby takie gowno znalazlo sie w kancelarii Prezydenta Kwasniewskiego!!!ciesze sie ze koltunstwo endecko-moherowe dostal kopa w dupe!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gocze1 Re: Ojcem i matką sukcesu PO 22.10.07, 14:02 jest naród polski który patrząc na schizofreniczno-paranoiczne działania PIS-onieuków dokonał DEKACZYZACJI w Polsce...... przekazując władzę Platformie Obywatelskiej i Tuskowi który nie szuka zemsty ,chce zjednoczyć Polaków w budowaniu nowej rzeczywistości a nie dzielić tak jak to robił Jarosław Kaczynski i jego potakiewicze przydupasy...... Odpowiedz Link Zgłoś
nowe_rozdanie Re: A jaki wynik ma Pani Nelly Rokita? 22.10.07, 14:15 podobno gorszy niż Gretkowska z Partii Kobiet :) zastanawiam sie, co teraz biedaczyna pocznie wyraznie zostala powolana "zadaniowo", do wsadzenia klina miedzy zwolennikow Rokity i Tuska zadania nie wykonała - bedzie lanie dupska przez Jarka? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Chapacze z PSL zazadaja stanowisk i kasy 22.10.07, 13:40 Chapacze z PSL zazadaja stanowisk i kasy a podczas negocjacji PO po prostu wymieknie, wiadomo przeciez jak fornalstwo z PSL pazerne jest na pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
przypadek Re: Chapacze z PSL zazadaja stanowisk i kasy 22.10.07, 13:48 Junkier, dajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
sandwich1 Re: Chapacze z PSL zazadaja stanowisk i kasy 22.10.07, 14:48 Witoldzie! Ty się walnij! PO ma dwa semsowne sojusze i może wybierać, a PiS musiał szukać w bagnie! Odpowiedz Link Zgłoś
sandwich1 Re: Chapacze z PSL zazadaja stanowisk i kasy 22.10.07, 14:49 Witoldzie! Ty się walnij! PO ma dwa sensowne sojusze i może wybierać, a PiS musiał szukać w bagnie! Odpowiedz Link Zgłoś
schwarze_sonne Re: Chapacze z PSL zazadaja stanowisk i kasy 22.10.07, 16:22 junkier napisał: >wiadomo przeciez jak fornalstwo z PSL pazerne jest na pieniadze. jakby ten wszarz junkier nie obraził wszystkich wokól to by chyba chory był...zęby jadowe ma chyba jak kobra. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej022 Re: Zdrojewski: 10 listopada decyzja o ewentualne 22.10.07, 13:41 A dlaczego tak poźno? Olechowski czeka na wytyczne Bilderberga? Odpowiedz Link Zgłoś
rmir Zdrojewski: 10 listopada decyzja o ewentualnej .. 22.10.07, 13:44 Panowie, tylko nie schrzańcie tej szansy Odpowiedz Link Zgłoś
gocze1 Zdrojewski: 10 listopada decyzja o ewentualnej .. 22.10.07, 13:46 Zdrojewski to mądry polityk. Widziałem jego dyskusję z Kuchcińskim szefem klubu PIS. "Połamał" Kuchcinskiego na drobne.... Kuchciński cieniarz kompletny a Zdrojewski to jednak górna półka człowieka wykształconego i mądrego. Zresztą cienkie wypowiedzi Kuchcińskiego najwyraźniej irytowały Zdrojewskiego dla którego Kuchcinski tak naprawdę to nie był partnerem do dyskusji. Było to zderzenie Mercedesa z Trabantem... Kuchcińskiemu najlepiej wychodziło "yyyyy" i "eeeeee"...... Odpowiedz Link Zgłoś
prasa14 Re: Zdrojewski: 10 listopada decyzja o ewentualne 22.10.07, 16:14 Być może Zdrojewski jest mądry, ale nie podoba mi się, że nie ma zamiaru z prezydentem uzgadniać kandydatów na resorty siłowe. Nie ma dla mnie znaczenia, że Prezydentem jest Kaczyćski- to jest nasz prezydent i ZWIERZCHNIK SIŁ ZBROJNYCH- a skoro tak to należałoby z nim dla zwykłej przyzwoitości porozmawiać. Jeżeli Zdrojewski jest inteligentny to bardziej powściągliwie powinien się wypowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
taxal Donaldowo... 22.10.07, 13:48 wychodze dzis rano, patrze a w miejscu gdzie stal dab rosnie wierzba...przecieram oczy, patrze, a na galeziach rosna gruszki... wokol drzewa nauczyciele oczekujacy na 10 zl podwyzki... jestem w raju!!! Odpowiedz Link Zgłoś
remeq Biedna małpka płacze za zabraną brzytwą? 22.10.07, 14:12 Nie martw się, po tych nieudacznikach i mongołach z pisu może być tylko lepiej. Mniej niż 700 metrów autostrad rocznie to już żadna partia nie zbuduje. Odpowiedz Link Zgłoś
mdzj Gruszki na wierzbie... 22.10.07, 14:22 > jestem w raju!!! Eeeee tam. Od razu chciałbyś do raju. Może po prostu za dużo wypiłeś na stypie w hotelu Hyatt. :-P A poza tym wróć na ziemię. Tu nawet gruszki na wierzbie nie są czymś nadprzyrodzonym: pl.wikipedia.org/wiki/Grusza_wierzbolistna Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Panie Zdrojewski a spróbujcie tylko skrewić... 22.10.07, 13:48 to żywi z tego nie wyjdziecie... Odpowiedz Link Zgłoś
bartekprawdanieistnieje Zdrojewski: 10 listopada decyzja o ewentualnej .. 22.10.07, 13:53 Do naiwnych młodych wyborców PO - kupiliście ładnie opakowany towar,tylko że Z PRZECENY.Teraz czas na widowiskowe rozczarowania - wojsko w Iraku zostaje,podatku liniowego nie będzie ,podatek Belki zostaje,podwyżki tak ,ale za pięć lat.Wyliczanka będzie długa,nie zmieści się w zeszyt A4.Najlepiej już teraz zacznijcie zapuszczać brody,żebyście mieli sobie w co pluć !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Zdrojewski: 10 listopada decyzja o ewentualnej .. 22.10.07, 13:55 Słuszna to decyzja. Trzeba sie dobrze zastanowić. Polecam trójcę PO+PSL+LiD. Bo: Boh trojcu lubit. LiD zachęci, mam nadzieję, do skutecznych rozliczeń. Zwłaszcza trójcy: J.Kaczyński+Ziobro+Kamiński. No bo: Boh trojcu libit!! Imć Macierewicza nie trzeba rozliczać. Tym panem powinni sie zająć lekarze, wiadomej specjalności! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ....Podzial lupow........ 22.10.07, 14:51 Ministrem propagandy zostanie szef Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu Re: Kaczyńscy, Lepper, Giertych, Rydzyk pamietasz? 22.10.07, 15:25 nie zabieraj głosu, nie masz do tego moralnego prawa przed rozliczeniem tej groteskowej koalicji za zmarnowane 2 lata Odpowiedz Link Zgłoś
prasa14 Re: Kaczyńscy, Lepper, Giertych, Rydzyk pamietasz 22.10.07, 16:22 Może rządy PIS nie były najlepsze, ale na pewno nie najgorsze. Przypomnij sobie poprzednie rządy, szczególnie lewicy. Z tego co pozostało mi w pamięci to tylko rozkradanie majątku państwowego i karmienie ludzi nadzieją. Afera goniła aferę, a prostactwo nie miało końca-np. mercedes z przyciemnienymi szybami, lub czasopisma, taśmy Oleksego itp. Odpowiedz Link Zgłoś
antyswiniopas lepszy-gorszy... 22.10.07, 17:35 to jakas paranoja, zeby oceniac rzady pod katem mniejszej lub wiekszej nieudacznosci w porownaniu. powinnismy oceniac rzady pod katem tego, ktory dal rade bardziej wyciagnac nas z postkumunistycznego bagna. rzad millera zajmowal sie soba, poprawial nastroje konsumenckie poprzez porawianie swoich wlasnych mozliwosci nabywczych. ciekawe, ze rzad pis przez 2 lata nie rozliczyl ANI JEDNEJ z tamtych spraw. ziobru ministrowi gratuluje! rzad kaczynskiego szukal zaciekle wrogow i ukladow. jak nie mogl niz znalezc to zaczal sobie sam uklady i worgow kreowac. a czas plynie nieublagalnie. moze wreszcie ten rzad zacznie cos robic na rzecz panstwa, w ten sposob zaspakajajac swoje ambicje? za to trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
rmichal2 Przed wyborami krążył taki dowcip 22.10.07, 15:00 o kaczorach po wygranych wyborach. A tu się okazuje, że PO ma problem. A taka Irlandia miała być od dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
lql ..... Ciekawe czy zliwkidują ....??? 22.10.07, 15:23 Czy zlikwidują dodatkowe ministerstwa?? stworzone przez PIS wg myśli TANIE PAŃSTWO dla potrzeb wspaniałcyh koalichantów??? Warto o tym przypomnieć po powstaniu koalicji POPESEL Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Zdrojewski Prezesem Rady Ministrów!!!!! 22.10.07, 15:29 Wiem, że obejmie pewnie MON ale chciałbym żeby został premierem RP. Odpowiedz Link Zgłoś
sothis666 Re: Zdrojewski Prezesem Rady Ministrów!!!!! 22.10.07, 15:54 > Wiem, że obejmie pewnie MON ale chciałbym żeby został premierem RP. To troszke później. Gdy skończy się kadencja Mlaszczącego Nieporozumienia a prezydentem RP zostanie Rafał Dutkiewicz. Wtedy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Zdrojewski: 10 listopada decyzja o ewentualnej ... 22.10.07, 15:50 Nie trzeba czekać do rady krajowej, ja wam powiem dzisiaj! Będzie koalicja, będzie i to z partią bez ideii, partią, która wszędzie swojego ryja do koryta wsadzi, bez względu czy to prawica czy lewica, to niby taki pragmatyzm, oczywiście dla Polski! Widziałem na archiwalnych zdjęciach, jak ten wymoczek, generał od pożarnictwa ochotniczego, i członek wszelkich rad nadzorczych, już z Donald Duckiem, spiskował przy obalaniu w nocy rządu Jana Olszewskiego, a Donald wtedy taką grypserą nawijał,( czy SLD nie skrewi?) że sam Wałęsa od razu nie skumał, a przecież też prostak. Tak że się rozumieją i mają wspólne doświadczenia w rozbijaniu rządów walczących z ub-ecją! Walduś zostanie v-ce premierem, Józio Marszałkiem, a Marek ministrem, no a Staszek niech się dalej sprawdza w biznesie, tylko zobaczymy czy dalej mordy konsekwentnie będziecie drzeć, że państwo jest zawłaszczane! Odpowiedz Link Zgłoś
jan_sobczak1 Najważniejsze że PO nie potrzebuje pajaców z LiD-u 22.10.07, 16:35 LiD-owcy już pewnie liczyli po ile będą "chodziły" ustawy (towarzyszu michnik pan się zna, po ile biorą ci z sld?) a tu wystarczy donkowi psl Odpowiedz Link Zgłoś