tenare Impeachment dla prezia. 02.11.07, 20:28 Zejdź nam z oczu. Wszystko wskazuje na to, że prezio będzie próbował sabotować państwo, bo nie wybrano jego brata Kaczyńskiego w demokratycznych wyborach.Więc w tej sytuacji prezio mniema, że należy społeczeństwu powiedzieć "FUCK U" i utrudniać życie obywatelom. Odpowiedz Link Zgłoś
rubin13 Żalosne zachowanie 02.11.07, 20:35 Jeśli p. Lech Kaczyński myśli o reelekcji to jest śmiesznym małym człowiekiem. Te dziwne zachowania, obrazy ,występowanie jako osoba całkowicie podporzadkowana bratu robi fatalne wrażenie wyborcy to widzą i zapamiętają. Odpowiedz Link Zgłoś
d.d.5 Prezydent nie przemówi na pierwszym posiedzeniu.. 02.11.07, 20:37 widać,że ta prezydentura ostatnio jest dla niego ciężarem,więc niech sobie zmieni robotę.Bezrobocie spada,to nie będzie miał problemu ze znalezieniem nowej. Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re: Prezydent nie przemówi na pierwszym posiedzen 02.11.07, 20:44 d.d.5 napisała: > widać,że ta prezydentura ostatnio jest dla niego ciężarem,więc niech sobie > zmieni robotę.Bezrobocie spada,to nie będzie miał problemu ze znalezieniem nowe > j. Co ty pleciesz. Jaka robote znajdzie? Na amanta filmowego za bardzo kurdupel i slabo mowi a kino nieme wyszlo z mody, na woznego czy wykidajle , tez troche maly. To co facecik ma robic? Rolnikiem zostac i kartofle uprawiac? Chyba ze bratem bedzie orac. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk To nie katolik, to ochłapek. 02.11.07, 20:38 Wiadomo, że Jarek rządzi bratem. Istnieje uzasadnione podejrzenie, że Lech nawet nie jest człowiekiem tylko klonem. Sadzonką czy innym agrozjawiskiem. Katolik brzmi zupełnie jak czerwony, białoruski ideolog partyjny. Pewnie razem z Kaczyńskimi brali lekcje propagandy. Odpowiedz Link Zgłoś
sraczynski Prezydent nie przemówi na pierwszym posiedzeniu.. 02.11.07, 20:40 brat zabronił Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Bedzie cud! 02.11.07, 20:40 Prezydent nie przemówi na pierwszym posiedzeniu Sejmu ale przemowi w noc wigilijna co bedzie wielkim cudem bo dotychczas tylko bydelko mowilo ludzkim glosem a nigdy warzywa czyli kartofle zwane czasem barabolami, ziemniakami, pyrami,... Odpowiedz Link Zgłoś
mal49 Nowy obyczaj, 02.11.07, 20:41 co wcale nie oznacza, że lepszy. Chyba że to znów jakaś niedyspozycja.. Odpowiedz Link Zgłoś
2560a I ma racje! 02.11.07, 20:48 "Polacy to narod idiotow" bo nie glossowal na PiS. Chociaz moze i "narod wspanialy ale ludzie ch..e". Do panow cenzorow.Prosze nie skreslac powyzszych cytatow bo pochodza od samego J. Pilsudskiego! Czy ktos odwazy sie cenzurowac dziadka??? Odpowiedz Link Zgłoś
mike1976 Re: I ma racje! 03.11.07, 00:30 2560a napisał: > "Polacy to narod idiotow" bo nie glossowal na PiS. > Chociaz moze i "narod wspanialy ale ludzie ch..e". > > Do panow cenzorow.Prosze nie skreslac powyzszych cytatow bo pochodza > od samego J. Pilsudskiego! Czy ktos odwazy sie cenzurowac dziadka??? Ja "się odważę". Piłsudski ma niezaprzeczalne zasługi na polu odzyskania niepodległości - ale w 1926 r. spier...ł jak Pan Bóg żółwia. Cierpliwości mu nie starczyło, a to ważna cnota. Przecież myśmy (czy raczej: nasi dziadkowie i babcie) mieli tu wtedy regularną dyktaturkę! Gdyby nie to, być może tzw. "demkoracje zachodnie" trochę bardziej by się pospieszyły w 1939 r. z pomocą. Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur kaczory żeby zrobić na złość Tuskowi 02.11.07, 20:43 puszczą w niepamięć przestępstwa Leppera i wyślą go żeby mu zboże na tory wysypywał a jak się nie uda to Jarek jako opozycja sam się ubierze w sweter ala Kononowicz i będzie zboże pod Sejmem wysypywał Odpowiedz Link Zgłoś
floo77 brak Mu klasy:// zawsze okazuje tylko pogardę 02.11.07, 20:44 Prezydent nie szanuje ludzi i pokazał to juz kiedy powiedział "spieprzaj dziadu" albo "ta małpa w czerwonym"... od początku to własnie jego formacja obraża i gardzi innymi - nie wiem, ale tacy są katolicy chyba po prostu... pamiętam podpisanie czegoś tam z lepperem i giertychem, najpierw przed kamerami TV Trwam - poczułam się zlekceważona, bo nie każdy ma TV Trwam. To był też przejaw pogardy dla wielu ludzi... jest mi po prostu przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
jarek.kucypera Re: brak Mu klasy:// zawsze okazuje tylko pogardę 02.11.07, 21:36 > jest mi po prostu przykro Jak oni pięknie nie rozumieją, że właśnie przez obrażanie większości dostali baty, począwszy od morderców Popiełuszki w wieczór wyborczy dalej brną w to chamstwo i arogancję, i dobrze, na szczęście wygląda to na prostą drogę na śmietnik historii ... mieliście chamy złoty róg ... J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: brak Mu klasy:// zawsze okazuje tylko pogardę 02.11.07, 23:05 Jedynym który zrozumiał (a przynajmniej głośno to powiedział) był Romaszewski. Cała reszta bluzgała aż miło od samego ogłoszenia wyników. Odpowiedz Link Zgłoś
janko.b Re: Impeachment dla prezia. 02.11.07, 20:45 I właśnie na tym polega róznica, On mówi za siebie (za mnie też) a ty próbujesz mówić w imieniu "wszyskich". W porównaniu z tym karłem Jaruzelski był czlowiekiem na poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Impeachment dla prezia. 02.11.07, 21:49 janko.b napisał: > I właśnie na tym polega róznica, On mówi za siebie (za mnie też) a > ty próbujesz mówić w imieniu "wszyskich". > W porównaniu z tym karłem Jaruzelski był czlowiekiem na poziomie. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Nie przypominaj im tego,bo jeszcze któryś o słabym sercu kopnie w kalendarz i zmieni nazwisko na Piasecki. Odpowiedz Link Zgłoś
antonioni1 Prezydent nie przemówi na pierwszym posiedzeniu.. 02.11.07, 20:46 Wodziu! Przemów! No proszę. Wodziu przemów.Tyś taki rydzykowaty, Tyś - o kurcze - rokitomaryjny. Tobie tylko potrzebny jest tron czyli stolec (zob. do słownika Kopalińskiego). A jak już wszystko zrobisz albo nie zrobisz to niech Nell Rokita zajmie się Tobą i do snu Ci zaśpiewa: O mój malusieńki, o mój skarlateńki itd. Podobno, żeby był skarlateńki to trzeba go pomoczyć w lodowatej wodzie. Mnie nawet w takich warunkach nie skarlawaciał. Ale ja to ja!!! Sancho Pansa! Ole!!!!0 Odpowiedz Link Zgłoś
tomekkkk4 to sygnal do spoleczenstwa ze pan prezio ma nas w 02.11.07, 20:51 doopie, my bedziemy mieli prezia a doopie przy nastepnych wyborach, dosc kaczej zupy, co za obrzydlkiwe zadufane kurduple obrzydliwosc, mozez srac na spoleczenstwo, spoleczenstwo odplaci z nawiazka, na razie mozesz zrec za nasze pieniadze, moze dorosniesz... Odpowiedz Link Zgłoś
sraczynski Re: Impeachment dla prezia. 02.11.07, 20:52 A co, nie masz możliwości komentowania na stronach Gazety (anty)Polskiej że siedzisz tutaj? Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Prezydent nie przemówi na pierwszym posiedzeniu.. 02.11.07, 20:53 No i dobrze. A komu jest potrzebna paplanina prezydenta chorej umysłowo organizacyjki zwanej PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
priller KING size 02.11.07, 20:54 sledzac wydarzenia w kraju - w szczegolnosci ostatnie dwie kampanie (parlamentarna i prezydencka) zza oceanu wydawalo mi sie, ze brat jest jednostka nieco bardziej stateczna i nieskwapliwa, o calkiem cieplym podejsciu do ludzi i polityki. i dlatego zostal wybrany prezydentem. a to cholera ten sam rozmiar... ps. o ile informacja przedstawia fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-naiwniak Prezydent nie przemówi na pierwszym posiedzeniu.. 02.11.07, 20:56 czy można mieć nadzieję że na drugim , trzecim , czwartym - itd. też ? Super - może do niego dotarło że już obaj wystąpili / z Narodu /. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka00 Re: Prezydent nie przemówi na pierwszym posiedzen 02.11.07, 20:56 To jest po prostu skandal! To co wyczynia brat mniejszy z mniejszych po prostu zakrawa na impeachment! Szkoda że w RP go nie mamy... Panie .."Prezydencie" (bez cudzysłowu nie przechodzi mi przez gardło) byłoby miło.., e nie, raczej byłoby profesjonalnie i po ludzku uczciwie gdyby był pan łaskaw pamiętać, że jest pan na służbie Narodu! To co pan wyczynia zasługuje na trybunał stanu. Niepotrzebny nam malowany prezydent odmawiający szacunku demokracji i wyborcom. Nie sądziłam, że jakakolwiek władza po komunie jest w stanie wzbudzić we mnie taką odrazę i obrzydzenie. Okazuje się, że człowiek uczy się całe życie. Hańba! Odpowiedz Link Zgłoś
mike1976 Re: Prezydent nie przemówi na pierwszym posiedzen 03.11.07, 00:33 nikka00 napisała: > To jest po prostu skandal! To co wyczynia brat mniejszy z mniejszych > po prostu zakrawa na impeachment! Szkoda że w RP go nie mamy... > Panie .."Prezydencie" (bez cudzysłowu nie przechodzi mi przez gardło) > byłoby miło.., e nie, raczej byłoby profesjonalnie i po ludzku > uczciwie gdyby był pan łaskaw pamiętać, że jest pan na służbie > Narodu! To co pan wyczynia zasługuje na trybunał stanu. Niepotrzebny > nam malowany prezydent odmawiający szacunku demokracji i wyborcom. > Nie sądziłam, że jakakolwiek władza po komunie jest w stanie > wzbudzić we mnie taką odrazę i obrzydzenie. Okazuje się, że człowiek > uczy się całe życie. Hańba! Nic dodać, nic ująć - czuję dokładnie to samo po tych dwóch zmarnowanych latach i w obliczu obecnych wydarzeń. Hańba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 znowu rozolnienie przyczyną? 02.11.07, 21:00 czy on w ogóle jest zdolny do sprawowania urzędu??? Odpowiedz Link Zgłoś
samideano Prezydent nie przemówi na pierwszym posiedzeniu.. 02.11.07, 21:00 Prezydent i premier obrażeni na cały świat, że przegrali wybory i nie występując na pierwszym posiedzeniu tylko udowodni nie tylko przed Polakami, ale przed Europą i światem, że Polska za panowania Kaczystanu coraz bardziej stawała się drugą Białorusią. A jeszcze Tusk nie objął rządów i już premier zarzuca, że to ekipa Tuska winna, że tak się postępuje z red. Sakiewiczem itd. Ale naród widzi i ocenia. Przecież tej złości z jaką sie mówi, tej mimiki nie da się ukryć. Ale jeśli już teraz tak postępuje premier, to co będzie jak znajdzie się w opozycji? Straszne rzeczy! Już kilka razy wspominal o 13-tym grudnia. Czyżby chcial doprowadzić do stanu wojennego? Do walki nadają się Kaczyńscy, o czym mowił Wałęsa. Mial rację. Odpowiedz Link Zgłoś
janko.b Jesteś nawet nei żałosny 02.11.07, 21:07 Bo jak rozumiem nie przeszkadza ci że podobnie jak ten "pajac" z pałacu ten rząd został wybrany w demokratycznych wyborach. No elt o "oczywistoś oczywista" że nie ma to znaczenia bo to nie jest "po naszej myśli":D Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 Prezydent powinien ten sejm obsr.z miloscia katola 02.11.07, 21:25 placebo99 napisał: > I to dwa razy. > Zalosny polaczek jestes, nawet dyskutowac z toba to strata czasu! Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: Prezydent powinien ten sejm obsr.z miloscia k 02.11.07, 21:31 czarek62 napisał: > Zalosny polaczek jestes, nawet dyskutowac z toba to strata czasu! Chyba się odezwał jakiś folksdojcz co liże kible u helmuta. A może dupy starym zgrydom podcierasz, albo na zmywaku "karierę" robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 Znasz inne zawody czy tylko te,ktore wykonujesz? 03.11.07, 00:03 z tymi zmywakami to ci nie zazdroszcze - zmywac syf po Panach, niewolniku! Ja na szczescie nie mam w sobie typowej, poddanczo-niewolniczej natury typowego Polaka, jak ty, i marzy mi sie rzad na miare czasow, a nie taki, ktory utrzymuje "porzadek" za pomoca pomowien, podsluchow, klotni i siania nienawisci miedzy wszystkimi grupami spolecznymi. Ten twoj prezio, gdyby wiedzial co to jest honor, to niezaleznie od tego, kto wygral, pogratulowalby zwyciezcom, jak to sie dzieje w calym cywilizowanym swiecie, takze tym "trzecim". Ale jak widac, nie w Polsce, bo to przeciez IV swiat! Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: Znasz inne zawody czy tylko te,ktore wykonuje 03.11.07, 00:27 czarek62 napisał: > ...w Polsce, bo to przeciez IV swiat! Wybacz, akurat z Polski to jaj sobie nie będę robił. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 znowu rozwolnienie? 02.11.07, 21:01 czy on jest w ogóle zdolny do sprawowania urzędu???? Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: znowu rozwolnienie? 02.11.07, 21:05 Jak liberały cały czas go obsrywali to pora na obsrywanie liberałów. Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh Re: ojoj, znowu rozwolnienie? 02.11.07, 22:00 placebo99 napisał: > Jak liberały cały czas go obsrywali to pora na obsrywanie liberałów. Szkoda tylko, ze prezio-bulwa puszcza tylko kleksy w majty... :| Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: ojoj, znowu rozwolnienie? 02.11.07, 22:50 extrafresh napisał: > Szkoda tylko, ze prezio-bulwa puszcza tylko kleksy w majty... :| Brak argumnetu merytocznego. Mało grzeczne. Nie na temat. Obraźliwe. Nie godne patrioty. A niech tym liberałom odbytnica pęknie! Odpowiedz Link Zgłoś
mike1976 Re: ojoj, znowu rozwolnienie? 03.11.07, 00:41 placebo99 napisał: > Brak argumnetu merytocznego. Mało grzeczne. Nie na temat. Obraźliwe. Samokrytyka przyjęta. PS. Zgubiłeś "ry". Odpowiedz Link Zgłoś